Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 09:04   #1831
misiadelko
BAN stały

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
misiadelko, co to za praca? Chyba się nie chwaliłaś
Będę rehabilitowała roczną dziewczynkę, nie ma czym się chwalić niestety, bez umowy... Nigdy nie chciałam w zawodzie pracować, ale nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy, muszę poczekać aż skończę podyplomówkę, albo znajdę jakiś staż sensowny...

Za 35 minut wychodzę, łapie mnie stres...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:13   #1832
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

witajcie

wlasnie opycham sie sniadaniem

a pozniej dzielnie zmykam do pisania pracy mgr

misiadełko a dziewczynka z jakim schorzeniem?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:20   #1833
misiadelko
BAN stały

Dzisiaj się dowiem, ale coś z bioderkami, zobaczymy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

pewnie dysplazja

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

dobra idę, bajo
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:24   #1834
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta o poranku, nad morzem zima na całego, pada i pada, nic tylko choinkę wyciągać zamiast pisanek

co do panieńskiego to moja świadkowa wie doskonale, że żadnych naoliwionych nagich ciał nie reflektuję w innym wypadku wychodzę
mój panieński na pewno nie będzie się odbywał w naszym mieście, to wiemy na pewno, no i nie będzie to żadne spa, bo naspanuję się jeszcze przez całe życie,a co dalej... to już pozostawiam świadkowej i mojej małej 20-osobowej zgrai ;p i tylko mam nadzieję, że mnie laski nie zawiodą

mnie też dopadło jakies przesilenie wiosenne chyba, albo to ten śnieg tak na mnie działa, ale od rana po głowie krąży mi tylko
PANIE DAJ MI CIERPLIWOŚĆ, BO JAK MI DASZ SIŁĘ TO ICH WSZYSTKICH ROZ%$#(*()OLE...

miłego dnia wam życzę
Hej na południu śniegu nie wiele, ale i tak pogoda do d5$y Za oknem pochmurno, brzydko, szaro aż się z łóżka wstawać nie chce
Ja chce wiosne ze słońcem !!

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Będę rehabilitowała roczną dziewczynkę, nie ma czym się chwalić niestety, bez umowy... Nigdy nie chciałam w zawodzie pracować, ale nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy, muszę poczekać aż skończę podyplomówkę, albo znajdę jakiś staż sensowny...

Za 35 minut wychodzę, łapie mnie stres...
Udanego pierwszego dnia w pracy, nie stresuj się bezie dobrze - musi być

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
witajcie

wlasnie opycham sie sniadaniem

a pozniej dzielnie zmykam do pisania pracy mgr

misiadełko a dziewczynka z jakim schorzeniem?
powodzenia mnie zawsze brakowało weny i dopiero 3 dni przed oddaniem dokończyła (50 stron w 3 dni a właściwie noce bo w pracy do 16)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:25   #1835
docik10
Zakorzenienie

Ja wczoraj napisałam tżcikowi, że siostra przywiezie mi zdjęcia które robiła jej kumpela żeby zobaczył czy dobrze wybrałam a tż odpisał, że on nie będzie żadnych zdjęć oglądał bo mi ufa jeśli mówię, że dobrze wybrałam to tak zapewne jest. Ja już sama nie wiem... wszystko biorę na siebie a potem będzie wielkie aleee jeśli pójdzie coś nie tak. Tylko myślę, że to ja będę wracać częściej do tych zdjęć, tż pewnie zobaczy je tylko po ślubie a potem już albumu nie otworzy. Boję się jechać do kamerzysty bo on jest straszna gaduła i nas szybko nie wypuści a tż jest tak jak mój tata wchodzi załatwia i wychodzi. Mój tata jest zdania jak ma głupio pierd...ć to woli się wcale nie odzywać i tż też taki jest. Kamerzysta zaczął od jakiegoś czasu robić foto książkę i strasznie na nią namawia ale jak ja mam mu powiedzieć , że mi się to nie podoba, kiedy on się tak tym zachwyca
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:27   #1836
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Kochane witam Was ale nie dam rady nadrobić zmykam zaraz spać..

wpadłam się pochwalić, że w dalszym ciągu ćwiczę z Ewką Nie wiem czy pamiętacie, że narzekałam o tym jak mojemu Tżtowi zaczyna rosnąć tatusiowy brzuszek i że nie mogę namówić go do ćwiczeń - uwaga ! w niedzielę po moich ćwiczeniach postanowił, że bierze się za siebie i tworzy sobie powoli na wiosnę siłownie ) jestem prze-szczęśliwa bo we dwójkę zawsze raźniej !

pochwaliłam się i uciekam, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
dobranoc
Zazdroszcze determinacji Ja tydzień ćwicze a później miesiąc przerwy. Ostatnio jakoś ćwiczenia z Ewką mnie denerwowały -nie lubie monotonii. Troce przeplatałam Skalpel z TzG i raz killer ale wtedy wymiękłam
Wiosna mam nadzieje że już niedługo więc trzeba się wziąźć za siebie
Tż powtarza, ze jak się zrobi ciepło to zacznie ćwiczyć

Stary 2013-03-12, 09:28   #1837
docik10
Zakorzenienie

little_zosh Ma dziś urodzinki Wszystkiego najlepszego!!!!!!

:
Stary 2013-03-12, 09:30   #1838
misia880
Zakorzenienie

Witam Was
podczytuje Was ciągle, ale jakoś sił i humoru brak na wszystko inne.

little_zosh _ najlepszego

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:31   #1839
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj się dowiem, ale coś z bioderkami, zobaczymy[COLOR="Silver"]
to nie powinno byc tak zle
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Hej na południu śniegu nie wiele, ale i tak pogoda do d5$y Za oknem pochmurno, brzydko, szaro aż się z łóżka wstawać nie chce
Ja chce wiosne ze słońcem !!

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Udanego pierwszego dnia w pracy, nie stresuj się bezie dobrze - musi być

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

powodzenia mnie zawsze brakowało weny i dopiero 3 dni przed oddaniem dokończyła (50 stron w 3 dni a właściwie noce bo w pracy do 16)
nie dzieki oby mi tez nie zabraklo

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:43   #1840
anka1897
Wtajemniczenie

little_zosh Wszystkiego naj naj lepszego Sto lat

Stary 2013-03-12, 09:44   #1841
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
heh ja w weekendy wstaję tak koło 9 ;] Chociaż zdarza mi się spać dłużej
Ja przez tą pogodę też nie mogę się zabrać za siebie ;/ Ani na rower wyjść, ani pobiegać i jak tu dbać o figurę? Nowe buty sobie kupiłam do biegania i spodnie, a muszą czekać przecież już kurna prawie połowa marca, a u mnie znowu snieg na^%@!^*a
a ja wczoraj poszłam na siłownię i wszystkie bieżnie były zajęte ludziom poodbijało! Jak ja mam zacząć biegać?
Którego fotografa w końcu wybrałaś? Bo pamiętam, że szukałaś takiego nie przesadzonego.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
dla mnie tylko ten jest do przyjecia
Co fotograf to inny gust Chyba najlepiej będzie jak zdam się na tż'a Do mnie nie przemawiają zdjęcia bez przeróbki Wolałabym coś co nie jest przesadzone w obróbce, z minimalną ingerencją photoshopa i oczywiście w moim zasięgu cenowy, bo nie mogę za foto zapłacić 1/4 kosztów wesela
A ty kogo masz na oku?
Idę szukać dalej, jak znajdę to się pochwalę.
edit: http://www.michal-zajac.pl/fotografia-slubna-ceremonia takie kolory mogłabym mieć. Co myślisz o tym?

Cytat:
Hej hej, za niecałe 2 godziny muszę być w pracy... Od 4 lat nie pracowałam poza domem, nie lubię jak mi się patrzy na ręce, ale pieniądze same się nie zarobią!! Kończę o 15-tej, więc do zobaczenia później dziewczyny!
Powodzenia!

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-12 o 09:50
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:52   #1842
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
a ja wczoraj poszłam na siłownię i wszystkie bieżnie były zajęte ludziom poodbijało! Jak ja mam zacząć biegać?
Którego fotografa w końcu wybrałaś? Bo pamiętam, że szukałaś takiego nie przesadzonego.
glamour studio z kalisza
http://www.glamour-studio.pl/

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:54   #1843
KaEs
Wtajemniczenie

little_zosh samych radości w życiu

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:57   #1844
Tycikata
Wtajemniczenie

Witam się z kawusią

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Źle mi.... byłam dzisiaj w galerii, chciałam kupić spodnie i w końcu kupiłam ale w jakim rozmiarze? 40 ((( jak popatrzyłam w lustro to zobaczyłam jeden cellulit (( zle mi z tym... żadna dieta mi nie idzie, Tz nie wspiera tylko co chwile namawia na pizze.... nie wiem już jak sobie z tym radzić, nie wiem czy mnei nawet jakieś przesilenie wiosenne nie złapało... nic mi się niechce, wszystko robie byleby się nie narobić (( ja nie wiem
Macie jakies dobre sposoby na cellulit i jakies fajnie rozpisane diety ???
oj Kochana...... jak ja Cię doskonale rozumiem...
w liceum bardzo często miewałam takie stany....szczególnie na wiosnę...nie lubiłam chodzić na zakupy bo wracałam zawsze jeszcze bardziej zdołowana niż byłam. No bo mam taaaki wielki rozmiar, bo wylewały się fałdy tłuszczu...bo duży tyłek....bo grube nogi....
Rzadko kupowałam sobie nowe ciuchy, bo upierałam się, że kupię dopiero wtedy jak już schudnę.

Przestałam sie tym przejmować chyba wtedy jak zaczęłam wychodzić na imprezy i widziałam że faceci się i tak interesują mimo że nie miałam i nie mam figury modelki
Wystarczy się ładnie ubrać, pomalować i mieć uśmiech na twarzy

Ale tak naprawdę zaakceptowałam siebie taką jaką jestem dopiero przy swoim TŻ. Zachwycał i zachwyca się moim ciałem cały czas.
Też noszę rozmiar 40. Pewnie, że chciałabym się wbić w 38 ale nie dołuję się, że tak nie jest. Nie katuję się dietami, bo wiem, że i tak mi to nie wyjdzie - za bardzo kocham słodycze staram się tylko zdrowiej jeść (co też nie zawsze wychodzi )
no i staram się chodzić na fitness...samej jest bardzo ciężko się wybrać...ja chodziłam z 2 koleżankami, którym obecnie się nie chce chodzić, więc ja też nie chodzę

a mnie mój TŻ też nie wspiera - on to by mógł bez przerwy jeść no i ja razem z nim
a do tego on ma co jakiś czas takie fazy na siłownię - przez miesiąc, dwa ćwiczy jak szalony, a później przez pół roku nie robi nic bo mu się nie chce

może w tym roku uda mi się go wyciągac regularnie na rower....albo żeby sobie rolki kupił i byśmy jeździli....

Aneczka, najważniejsze jest, abys Ty samą siebie zaakceptowała taką jaka jesteś i zawsze się uśmiechała a tylko przy okazji starała się zadbać o figurę, ale nie za wszelką cenę - bo to tylko przyniesie odwrotny skutek, wiem po sobie

Cytat:
Nigdy nie chciałam w zawodzie pracować, ale nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy, muszę poczekać aż skończę podyplomówkę, albo znajdę jakiś staż sensowny...
a czemu nie chcesz pracować w zawodzie jeśli można wiedzieć?

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:57   #1845
velika
Winter is coming

A właśnie, wszystkiego naj dla little_zosh

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 09:58   #1846
alloffkowa
Zakorzenienie

little_zosh wszystkiego naj naj !!

ja za 2 minuty zaczyna ostatni dzień w starej pracy. wczoraj zabrałam już wszystkie rzeczy, nie chce mi się dziś strasznie ((

Misiadelko powodzenia !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:03   #1847
Tycikata
Wtajemniczenie

little_zosh sto laaaat

alloffkowa, misiadelko, gratuluję nowej pracy

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:26   #1848
myboyismine
Zakorzenienie

little zosh - wszystkiego najlepszego
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:34   #1849
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć tęskniłyście

gratuluję nowych prac

nadrobiłam was po łebkach

little zosh wszystkiego dobrego!
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-03-12 o 10:36
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:36   #1850
misia880
Zakorzenienie

Ja również gratuluje nowych prac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:44   #1851
docik10
Zakorzenienie

Tycikata Ja też uważam że katowanie się nie ma sensu. Całe życie na diecie, to co z tego życia będziemy miały?? Ja mam rozmiar 38 ale uważam, że powinnam mieć mniejszy brzuch i boczki a tak to wszystko moim zdaniem mam takie jakie być powinno. Nie jestem zwolennikiem wieszaków. Jeśli któraś ogląda "Barwy szczęścia" to przyuważcie jak wygląda Patrycja była Huberta, jak dla mnie jest zaaaa chuda tak jak Koroniewska teraz. Mojemu tż podobam się taka jaka jestem nie lubi chudych dziewczyn, które mają skórę naciągniętą na kości. Laską się wydaje, że faceta kręci płaski brzuch tyłek prawie wklęsły ale z tego co pytałam i zauważyłam facetom podobają się laski, które naszym zdaniem nie są idealne i mogłyby jeszcze trochę ciała zrzucić. Po co mam się odchudzać? Ja będę uważała, że super wyglądam a tżcik nie będzie moją nową chudą ja zachwycony A czego się nie robi dla miłości Z waga tak jak z fryzurą uważałam że fajnie mi w krótkich włosach a tż uważał inaczej i co?? Zapuściłam w sierpniu będzie 2 lata jak nie odwiedzam fryzjera Tżcik chyba wiedział co robi, że chciał żebym zapuszczała włosy bo w krótkich to do ślubu bym nie chciała iść a rok już zapuszczałam jak się oświadczył Teraz mam włosy za ramiona Ps. Zdjęcie w długich włosach było robione kiedy nie najlepiej się czułam dlatego twarz mam bladą jak trup na co dzień moja twarz ma cieplejsze kolory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 319677_293998263959772_1443938188_n.jpg (77,3 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121026.jpg (39,3 KB, 47 załadowań)

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-03-12 o 11:22
Stary 2013-03-12, 11:35   #1852
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Zazdroszcze determinacji Ja tydzień ćwicze a później miesiąc przerwy. Ostatnio jakoś ćwiczenia z Ewką mnie denerwowały -nie lubie monotonii. Troce przeplatałam Skalpel z TzG i raz killer ale wtedy wymiękłam
Wiosna mam nadzieje że już niedługo więc trzeba się wziąźć za siebie
Tż powtarza, ze jak się zrobi ciepło to zacznie ćwiczyć
Ja ćwiczę (jak już wspominałam) Skalpel i szok trening 5-6 razy w tygodniu. Dziś mam w planach zrobić ten trening 6-minutowy (4 serie po 6 min), a po niedzieli będę miała Killera i zobaczymy.....
A efekty są boczki widocznie mniejsze, pośladki uniesione, brzuszek zaczyna się spłaszczać

Najlepsze życzenia little_zosh!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:36   #1853
Angel_21_
Rozeznanie

little_zosh 1oo lat :

ja chce wrócić do przygotowań ślubnych ale niestety trzeba pisać prace i robić dyplom więc dupa
Stary 2013-03-12, 12:01   #1854
malgorzatabb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
little_zosh 1oo lat :

ja chce wrócić do przygotowań ślubnych ale niestety trzeba pisać prace i robić dyplom więc dupa
little_zosh Również wszystkiego co najlepsze Spełniania marzeń

Też obrona w tym roku? Jak idzie pisanie? Bo ja to jestem z tym w lesie i nie mogę znaleźć coś motywacji :/ przeraza mnie to powoli
malgorzatabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:02   #1855
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę (jak już wspominałam) Skalpel i szok trening 5-6 razy w tygodniu. Dziś mam w planach zrobić ten trening 6-minutowy (4 serie po 6 min), a po niedzieli będę miała Killera i zobaczymy.....
A efekty są boczki widocznie mniejsze, pośladki uniesione, brzuszek zaczyna się spłaszczać

Najlepsze życzenia little_zosh!!!

uwaga uwaga !!
postanawiam od dzisiaj wziąźć się za siebie.
1. mniej jeść słodyczy
2. ćwiczyć co najmniej 3 razy w tygodniu
3. jak tż będzie chciał pizze, spagetti itp. nie pozwolić mu na to (albo niech je w samotności)
4. wytrwać w postanowieniu co najmniej miesiąc

Stary 2013-03-12, 12:10   #1856
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam Was
podczytuje Was ciągle, ale jakoś sił i humoru brak na wszystko inne.
Kochana, główka do góry - jesteśmy z Tobą Pamiętaj, że czas prędzej czy później upłynie i znów będzie dobrze

misiadelko powodzenia!

ane3kaa miałam podobny problem i jedyne, co sprawiło, iż czułam się lepiej to bieganie i siłownia. Czasem nie mam ochoty, ale mobilizuję się przypominając sobie uczucie jakie miałam patrząc na siebie w lustrze w przymierzalni... Kochana, ważne abyś czuła wsparcie od TŻ'a, jeśli nie odczuwasz tego od niego - porozmawiaj z nim. Usiądźcie i pogadajcie na spokojnie Ja posiadam budowę ciała rodziny mojej mamy, typowo góralską - duży tyłek i biodra. Od młodych lat traktowałam to jako swoja wadę, od niedawna TŻ przekonuje mnie, że jest to moja wielka zaleta i chyba coś w tym, że punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia

little_zosh uśmiechu, radości i spełnienia. Samych pozytywnych doznań i aby przygotowania szły tak, jak sobie wymarzysz

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:25   #1857
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny,

Mam przerwę na kawkę

Misiadelko
mam nadzieje, że w nowej pracy idzie Ci dobrze
Mogę wiedzieć co do tej pory robiłaś w domu?

Little Zosh wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń !

Anecka
ja też noszę rozmiar 40, ale za otyłą się nie uważam. Faktycznie muszę zrzucić oponkę, ale uwierz mi, że dziewczyny w rozmiarze 40 potrafią wyglądać ekstra ! Moja koleżanka ma rozmiar 40, a brzuszek płaściuteńki, cała zresztą jest zgrabna. To chodzi też o ułożenie np bioder. Ja mam szerokie

Allofkowa
super, że udało Ci się tak płynnie zmienić pracę.
Mnie poszukiwania czekają po obronie i już mam pietra

No i tyle pamiętam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:27   #1858
docik10
Zakorzenienie

Ja myślałam o basenie ale nigdy nie mam na tyle kasy żeby karnet kupić bo zawsze są inne ważniejsze wydatki

:
Stary 2013-03-12, 12:45   #1859
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Źle mi.... byłam dzisiaj w galerii, chciałam kupić spodnie i w końcu kupiłam ale w jakim rozmiarze? 40 ((( jak popatrzyłam w lustro to zobaczyłam jeden cellulit (( zle mi z tym... żadna dieta mi nie idzie, Tz nie wspiera tylko co chwile namawia na pizze.... nie wiem już jak sobie z tym radzić, nie wiem czy mnei nawet jakieś przesilenie wiosenne nie złapało... nic mi się niechce, wszystko robie byleby się nie narobić (( ja nie wiem
Macie jakies dobre sposoby na cellulit i jakies fajnie rozpisane diety ???
Głowa do góry najważniejsze to nie dawać się handrze. Mnie na cellulit pomogły ćwiczenia (wykonywane 2-3 razy w tygodniu) i krem z Soraya 18+ (chociaż mam trochę więcej). Ważne są ćwiczenia rozciągające (spróbuj rozciągającej jogi). Możesz je wykonywać podczas oglądania ulubionego programu w telewizji.
Pozatym najważniejsze jest abys sama siebie zaakceptowała!! Podejście tż jest ważne, ale bez akceptacji samej siebie On nie pomoże. Na początek pokaż mu że masz silną wole -wiadomo na początku będzie trudno bo niezdrowa żywność kusi - zobaczysz że po pewnym czasie nie będzie ci robiło różnicy że On je a Ty nie.

trzymam kciuki za Ciebie

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-03-12 o 12:49
Stary 2013-03-12, 13:00   #1860
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgorzatabb Pokaż wiadomość
little_zosh Również wszystkiego co najlepsze Spełniania marzeń

Też obrona w tym roku? Jak idzie pisanie? Bo ja to jestem z tym w lesie i nie mogę znaleźć coś motywacji :/ przeraza mnie to powoli
nawet dwie obrony więc lekko dupa ja mam dopiero 6 stron jednej pracy muszę ją oddać do 13 kwietnie a o drugiej jeszcze nie myślałam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości