|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Będę rehabilitowała roczną dziewczynkę, nie ma czym się chwalić niestety, bez umowy... Nigdy nie chciałam w zawodzie pracować, ale nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy, muszę poczekać aż skończę podyplomówkę, albo znajdę jakiś staż sensowny...
Za 35 minut wychodzę, łapie mnie stres... |
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
witajcie
![]() wlasnie opycham sie sniadaniem ![]() a pozniej dzielnie zmykam do pisania pracy mgr misiadełko a dziewczynka z jakim schorzeniem? |
|
|
|
#1833 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj się dowiem, ale coś z bioderkami, zobaczymy
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- pewnie dysplazja ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- dobra idę, bajo
|
|
|
|
#1834 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chce wiosne ze słońcem !! ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
mnie zawsze brakowało weny i dopiero 3 dni przed oddaniem dokończyła (50 stron w 3 dni a właściwie noce bo w pracy do 16)
|
|||
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj napisałam tżcikowi, że siostra przywiezie mi zdjęcia które robiła jej kumpela żeby zobaczył czy dobrze wybrałam a tż odpisał, że on nie będzie żadnych zdjęć oglądał bo mi ufa jeśli mówię, że dobrze wybrałam to tak zapewne jest. Ja już sama nie wiem... wszystko biorę na siebie a potem będzie wielkie aleee jeśli pójdzie coś nie tak. Tylko myślę, że to ja będę wracać częściej do tych zdjęć, tż pewnie zobaczy je tylko po ślubie a potem już albumu nie otworzy. Boję się jechać do kamerzysty bo on jest straszna gaduła i nas szybko nie wypuści a tż jest tak jak mój tata wchodzi załatwia i wychodzi. Mój tata jest zdania jak ma głupio pierd...ć to woli się wcale nie odzywać i tż też taki jest. Kamerzysta zaczął od jakiegoś czasu robić foto książkę i strasznie na nią namawia ale jak ja mam mu powiedzieć , że mi się to nie podoba, kiedy on się tak tym zachwyca
|
#1836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tydzień ćwicze a później miesiąc przerwy. Ostatnio jakoś ćwiczenia z Ewką mnie denerwowały -nie lubie monotonii. Troce przeplatałam Skalpel z TzG i raz killer ale wtedy wymiękłam Wiosna mam nadzieje że już niedługo więc trzeba się wziąźć za siebie ![]() ![]() Tż powtarza, ze jak się zrobi ciepło to zacznie ćwiczyć |
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
little_zosh Ma dziś urodzinki
![]()
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
podczytuje Was ciągle, ale jakoś sił i humoru brak na wszystko inne. little_zosh _ najlepszego
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oby mi tez nie zabraklo
|
||
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
little_zosh Wszystkiego naj naj lepszego Sto lat
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludziom poodbijało! Jak ja mam zacząć biegać? ![]() Którego fotografa w końcu wybrałaś? Bo pamiętam, że szukałaś takiego nie przesadzonego. Co fotograf to inny gust Chyba najlepiej będzie jak zdam się na tż'a Do mnie nie przemawiają zdjęcia bez przeróbki A ty kogo masz na oku? Idę szukać dalej, jak znajdę to się pochwalę. edit: http://www.michal-zajac.pl/fotografia-slubna-ceremonia takie kolory mogłabym mieć. Co myślisz o tym? Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-12 o 09:50 |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
http://www.glamour-studio.pl/
|
|
#1844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z kawusią
Cytat:
w liceum bardzo często miewałam takie stany....szczególnie na wiosnę...nie lubiłam chodzić na zakupy bo wracałam zawsze jeszcze bardziej zdołowana niż byłam. No bo mam taaaki wielki rozmiar, bo wylewały się fałdy tłuszczu...bo duży tyłek....bo grube nogi.... Rzadko kupowałam sobie nowe ciuchy, bo upierałam się, że kupię dopiero wtedy jak już schudnę. Przestałam sie tym przejmować chyba wtedy jak zaczęłam wychodzić na imprezy i widziałam że faceci się i tak interesują mimo że nie miałam i nie mam figury modelki ![]() Wystarczy się ładnie ubrać, pomalować i mieć uśmiech na twarzy ![]() Ale tak naprawdę zaakceptowałam siebie taką jaką jestem dopiero przy swoim TŻ. Zachwycał i zachwyca się moim ciałem cały czas. Też noszę rozmiar 40. Pewnie, że chciałabym się wbić w 38 ale nie dołuję się, że tak nie jest. Nie katuję się dietami, bo wiem, że i tak mi to nie wyjdzie - za bardzo kocham słodycze staram się tylko zdrowiej jeść (co też nie zawsze wychodzi )no i staram się chodzić na fitness...samej jest bardzo ciężko się wybrać...ja chodziłam z 2 koleżankami, którym obecnie się nie chce chodzić, więc ja też nie chodzę a mnie mój TŻ też nie wspiera - on to by mógł bez przerwy jeść no i ja razem z nim a do tego on ma co jakiś czas takie fazy na siłownię - przez miesiąc, dwa ćwiczy jak szalony, a później przez pół roku nie robi nic bo mu się nie chce może w tym roku uda mi się go wyciągac regularnie na rower....albo żeby sobie rolki kupił i byśmy jeździli.... ![]() Aneczka, najważniejsze jest, abys Ty samą siebie zaakceptowała taką jaka jesteś i zawsze się uśmiechała a tylko przy okazji starała się zadbać o figurę, ale nie za wszelką cenę - bo to tylko przyniesie odwrotny skutek, wiem po sobie Cytat:
|
|
|
#1845 |
|
Winter is coming
|
A właśnie, wszystkiego naj dla little_zosh
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
little_zosh wszystkiego naj naj !!
ja za 2 minuty zaczyna ostatni dzień w starej pracy. wczoraj zabrałam już wszystkie rzeczy, nie chce mi się dziś strasznie ((Misiadelko powodzenia !
|
|
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
little_zosh sto laaaat
![]() alloffkowa, misiadelko, gratuluję nowej pracy
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
little zosh - wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
tęskniłyście ![]() gratuluję nowych prac ![]() nadrobiłam was po łebkach ![]() little zosh wszystkiego dobrego!
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2013-03-12 o 10:36 |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również gratuluje nowych prac
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Tycikata Ja też uważam że katowanie się nie ma sensu. Całe życie na diecie, to co z tego życia będziemy miały?? Ja mam rozmiar 38 ale uważam, że powinnam mieć mniejszy brzuch i boczki a tak to wszystko moim zdaniem mam takie jakie być powinno. Nie jestem zwolennikiem wieszaków. Jeśli któraś ogląda "Barwy szczęścia" to przyuważcie jak wygląda Patrycja była Huberta, jak dla mnie jest zaaaa chuda tak jak Koroniewska teraz. Mojemu tż podobam się taka jaka jestem nie lubi chudych dziewczyn, które mają skórę naciągniętą na kości. Laską się wydaje, że faceta kręci płaski brzuch tyłek prawie wklęsły ale z tego co pytałam i zauważyłam facetom podobają się laski, które naszym zdaniem nie są idealne i mogłyby jeszcze trochę ciała zrzucić. Po co mam się odchudzać? Ja będę uważała, że super wyglądam a tżcik nie będzie moją nową chudą ja zachwycony
A czego się nie robi dla miłości Z waga tak jak z fryzurą uważałam że fajnie mi w krótkich włosach a tż uważał inaczej i co?? Zapuściłam w sierpniu będzie 2 lata jak nie odwiedzam fryzjera Tżcik chyba wiedział co robi, że chciał żebym zapuszczała włosy bo w krótkich to do ślubu bym nie chciała iść a rok już zapuszczałam jak się oświadczył Teraz mam włosy za ramiona Ps. Zdjęcie w długich włosach było robione kiedy nie najlepiej się czułam dlatego twarz mam bladą jak trup na co dzień moja twarz ma cieplejsze kolory
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-03-12 o 11:22 |
|
|
|
#1852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A efekty są ![]() Najlepsze życzenia little_zosh!!!
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
little_zosh 1oo lat
: ja chce wrócić do przygotowań ślubnych ale niestety trzeba pisać prace i robić dyplom więc dupa
|
#1854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spełniania marzeń ![]() Też obrona w tym roku? Jak idzie pisanie? Bo ja to jestem z tym w lesie i nie mogę znaleźć coś motywacji :/ przeraza mnie to powoli |
|
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uwaga uwaga !! postanawiam od dzisiaj wziąźć się za siebie. 1. mniej jeść słodyczy ![]() 2. ćwiczyć co najmniej 3 razy w tygodniu ![]() ![]() 3. jak tż będzie chciał pizze, spagetti itp. nie pozwolić mu na to (albo niech je w samotności) ![]() 4. wytrwać w postanowieniu co najmniej miesiąc
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj, że czas prędzej czy później upłynie i znów będzie dobrze ![]() misiadelko powodzenia! ane3kaa miałam podobny problem i jedyne, co sprawiło, iż czułam się lepiej to bieganie i siłownia. Czasem nie mam ochoty, ale mobilizuję się przypominając sobie uczucie jakie miałam patrząc na siebie w lustrze w przymierzalni... Kochana, ważne abyś czuła wsparcie od TŻ'a, jeśli nie odczuwasz tego od niego - porozmawiaj z nim. Usiądźcie i pogadajcie na spokojnie Ja posiadam budowę ciała rodziny mojej mamy, typowo góralską - duży tyłek i biodra. Od młodych lat traktowałam to jako swoja wadę, od niedawna TŻ przekonuje mnie, że jest to moja wielka zaleta i chyba coś w tym, że punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia ![]() little_zosh uśmiechu, radości i spełnienia. Samych pozytywnych doznań i aby przygotowania szły tak, jak sobie wymarzysz
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Mam przerwę na kawkę ![]() Misiadelko mam nadzieje, że w nowej pracy idzie Ci dobrze ![]() Mogę wiedzieć co do tej pory robiłaś w domu? Little Zosh wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń ! Anecka ja też noszę rozmiar 40, ale za otyłą się nie uważam. Faktycznie muszę zrzucić oponkę, ale uwierz mi, że dziewczyny w rozmiarze 40 potrafią wyglądać ekstra ! Moja koleżanka ma rozmiar 40, a brzuszek płaściuteńki, cała zresztą jest zgrabna. To chodzi też o ułożenie np bioder. Ja mam szerokie ![]() Allofkowa super, że udało Ci się tak płynnie zmienić pracę. Mnie poszukiwania czekają po obronie i już mam pietra No i tyle pamiętam
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam o basenie ale nigdy nie mam na tyle kasy żeby karnet kupić bo zawsze są inne ważniejsze wydatki
|
#1859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najważniejsze to nie dawać się handrze. Mnie na cellulit pomogły ćwiczenia (wykonywane 2-3 razy w tygodniu) i krem z Soraya 18+ (chociaż mam trochę więcej). Ważne są ćwiczenia rozciągające (spróbuj rozciągającej jogi). Możesz je wykonywać podczas oglądania ulubionego programu w telewizji. Pozatym najważniejsze jest abys sama siebie zaakceptowała!! Podejście tż jest ważne, ale bez akceptacji samej siebie On nie pomoże. Na początek pokaż mu że masz silną wole -wiadomo na początku będzie trudno bo niezdrowa żywność kusi - zobaczysz że po pewnym czasie nie będzie ci robiło różnicy że On je a Ty nie. trzymam kciuki za Ciebie
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-03-12 o 12:49 |
|
|
|
|
#1860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc lekko dupa ja mam dopiero 6 stron jednej pracy muszę ją oddać do 13 kwietnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

w innym wypadku wychodzę 
zmykam zaraz spać..

najważniejsze to nie dawać się handrze. Mnie na cellulit pomogły ćwiczenia (wykonywane 2-3 razy w tygodniu) i krem z Soraya 18+ (chociaż mam trochę więcej). Ważne są ćwiczenia rozciągające (spróbuj rozciągającej jogi). Możesz je wykonywać podczas oglądania ulubionego programu w telewizji.