Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 11:01   #2881
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Jak zakładasz spór to chyba można pisać jakoś tak, żeby allegro miało wgląd do treści? Może rób teraz wszystko poprzez tą zakładkę skoro się na to zdecydowałaś a nie mailowo. Trudny przypadek ...
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

dobrze mu napisałaś ale widzę, że bez sporu się nie obejdzie...
ehh spór można załozyć dopiero po 7 dniach od tranzakcji z tego co widzę..a pewnie i tak nic to nie da.. zobaczymy czy allegro zareaguje
nie no humor mi sie spiern**;/
Stary 2013-03-12, 11:01   #2882
becik_4
Zadomowienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
ten gość z all coraz bardziej mnie wkur*** napisał mi tak:

ja wysyłam po 2 sztuki, i nie pakuję więcej w paczce, napisałam ze koszt jest ustalony indywidualnie, ponieważ ubranka dziecięce są lżejsze, jeżeli pani przystąpila do licytacji, było trzeba najpierw zapytać by rozwiać swoje wątpliwości. Jeżeli pani nie pasuje proszę zrezygnować z aukcji, a ja rozpocznę spór o niewywiązanie się oraz spór o zwrot prowizji. i decyzji nie zmienie
informuję równiez ze od 1 stycznia 2013 zmienione zostały koszty wysyłek , -

jaki uśmieszek, czyżby ironia?:/
i odpisałam mu tak:
Ale ja nie chcę zrezygnować. Nie mam zwyczaju pytać o koszty wysyłki przed licytacją, bo nigdy nie trafiłam na takie naciągactwo..
Właśnie- ubranka są lżejsze czyli nawet wszystkie naraz nie przekroczą wagi listowej...
dobrze mu napisałaś ale naciągacz z tego allegrowicza zarabia na przesyłkach ja miałam nie dawno taką sytuację ze wygrałam trzy aukcje u jednego sprzedającego i wyobraźcie sobie ze policzył mi trzy razy koszty przesyłki bo nie spodziewał sie ze ta licytacja bedzie taka niska no ale sory to nie moja wina no w sumie sie dogadałam ale nie do konca byłam z tego zadowolona już miałąm pisac zeby mi wyslał w takim razie w trzech osobnych paczkach skoro za każda mam płacić osobno
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:01   #2883
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
wooooww w końcu net w kompie a nie na komórce

a ta dziewczyna to trochę kiepska historia. mały ma wadę serca i nie wiadomo czy przeżyje od razu go wiozą na operację po porodzie.

ale tak poza tym to ta dziołcha jest trochę...hmm.. nie moja bajka po prostu
ruchów prawie nie czuła, mimo że to jej druga ciąża (w wieku 21 lat... no doobra) i brzuch podobno też nie był duży (w co trudno mi uwierzyć bo teraz ma ogromny! a na nim ogromne rozstępy - aż się przestraszyłam i apeluję do każdej o smarowanie się bo zdjęcia w necie nie oddają tego jak okropnie to wygląda na żywo )

także o. mam nadzieję że długo tu nie pobędzie i dadzą mi znowu kogoś fajnego tak jak poprzednia dziewczyna
Skoro to jej druga ciąża to tym bardziej powinna wiedzieć wczesniej jakie są objawy itp.
bardzo mnie to dziwi
a co do rozstepow to ja narazie nie mam co bardzo dziwi mojego meza on chyba myśli ze kazda kobieta w ciazy musi miec rozstepy
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:02   #2884
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klauda88 Pokaż wiadomość
zdjęcie brzuchala :P https://picasaweb.google.com/1139495...76/12Marca2013

tylko dajcie znać czy się otwiera
nie otwiera się
Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
my mamy x- landera ale xq i troche sie zmartwiłam tymi opiniami bo z tego co ja sie dowaidywałam i czytałam to jest bardzo dobry i w sklepie sprzedawca zachwalał nam ten model i markę a było widac ze sie zna bo logicznie mówił i porównywał no ciekawe jak sie spisze
Mysia mówiła, że sprzedawca powiedział, że ewentualnie można rozważyć właśnie xq

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:02   #2885
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
i jeszcze wam sie pochwalę, że miałam wczoraj wieczorem ostatnie usg prenatalne i z Kubusiem jest wszystko ok, waży juz prawie 2 kg! ma ok. 45 cm. Mam foty 3D, w ogóle ułożył sie ślicznie buzią do aparatu i super go było widać. Od razu stwierdziłyśmy z lekarką, że jest mega podobny do tża, ale ma naprawdę duuuuży nosek, a tż nie ma takiego wielkiego, ja małego nie mam, ale wielkiego teź chyba nie. Ciekawe po kim ma taki nochalek...?
super że Kubuś zdrowy i śliczny

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
No nie w łasnie odkryłam ze w Jedo fyn classic nie ma rączki przy daszku gondoli Teraz juz prawie wszystkie wózki taka mają ehhh... a nie wiecie czy jest opcja dopięcia szelek/pasków po bokach gondoli, żeby móc ją używać jako nosidełka?
są uszka, ładnie schowane w kieszonkach.

Cytat:
witajcie dziewczynki wczoraj już nie miałam siły zdawać relacji z wizyty u gin. Z Zuzią wszystko dobrze - nadal zostaje Zuzia nie zmieniła nadal płci i mam nadzieję, że już tak zostanie, już teraz byłoby mi smutno jak by się okazało że jednak chłopiec . Oprócz tego dziewczyna ogromna waży 2730g a to dopiero 33tydzień więc strach się bać co będzie jeśli urodzę w terminie ;/ albo tak jak moja mama 2 tygodnie po terminie :P I właśnie też z tego powodu mam ostatnio bardzo bolesne podbrzusze - czasami w ogóle ruszyć się nie mogę z bólu bo to boli tak jakby ktoś mi jajniki ściskał - no ale cóż jakoś trzeba przeżyć szczególnie że brzuszek mam malutki jak na ten tydzień więc Dzidziolek ma bardzo mało miejsca - brzuch mały ona ogromna więc się ciśnie. A tak poza tym nadal mam infekcję dróg moczowych i niestety nie obejdzie się bez antybiotyku;( chciałam tego uniknąć no ale niestety nie dało rady ale jakoś damy radę. A tak z ciekawości ile ważyły/ważą wasze dzieciątka w 33tyg?
napiszę jutro bo jutro mamy wizytę
ale nasz synuś póki co ostatnimi czasy idealnie trzymał się średnich wytycznych na dany tydzień, więc wg tego nie sądzę żeby teraz w 34 tc przekroczył 2200.
aha, ale pamiętaj że margines błędu usg może być nawet do pół kilo!

Paulina walcz z idiotą !!!

byłam na badankach, wróciłam, zjadłam, odpoczęłam i przypomniało mi się że 1,5 h temu miałam wziąć tabletki :/

aaaaaa !!!! pierwszy raz oberwałam w żebra. kila razy pod rząd. zawsze do tej pory tak nisko leżał że w okolice pępka uderzał i poniżej. ajć .... zaczynam rozumieć moją mamę jak mi opowiadała że bała się że jej żebro połamię

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-03-12 o 11:10
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:02   #2886
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Wypuścili cię, czy załatwiłaś modem?
Te rozstepy raczej świadczą o tym, że szybko brzuch jej urósł, więc mogła długo nie wiedzieć.
a gdzie tam wypuścili? modem mam w końcu

paulina no faktyczni jeśli miał na stronie taką drogą tabelkę z kwotą wysyłki to spór może niewiele dać. chociaż nie zmienia to faktu że na tej wysyłce chce zarobić trzymam kciucki żeby jednak się udało
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:03   #2887
becik_4
Zadomowienie

ADA wszystkiego naj... naj... najlepszego SZYBKIEGO I ŁATWEGO PORODU!!!
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:03   #2888
karolina2121
siedzę i myślę

Hej

Witamy się w 29 t.c

Ada wszystkiego najlepszego

Lonely super żyrafka ... chciałabym uszyć coś takiego dla Antosia... może spróbuję w kwietniu jak już skończymy SR i skończy się to zamieszanie z prawkiem
Stary 2013-03-12, 11:05   #2889
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Sto lat!

a naszym dzieciaczkom ponoć czkawka nie przeszkadza

dzięki

no niby tak...
lubią nawet takie podskakiwanie...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:05   #2890
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Z resztą jest taka opinia, że dieta cukrzycowa to najzdrowsza dieta na świece, bo rezygnuje się z prostych węglowodanów i tłuszczów nasyconych. Po ciąży mam zamiar zachować ją z modyfikacjami typu: owoce bez ograniczeń
a to chyba że tak
a możesz napisać Twoje przykładowe dzienne menu? z góry dziękuję mi kg przybywają w strasznym tempie

chciałam się pochwalić że zakończyłam dzidziusiowe pranie jeszcze tylko jedno małe prasowanie i koniec.
Torbę też już zaczęłam pakować ale muszę dokupić parę rzeczy.

color za wizytę i za próbki. Ja jeszcze nic nie dostałam

banka za wizytę, mam nadzieję że ciśnienie Ci się unormuje. Możliwe że przez pogodę masz takie? bo ja mam teraz wyższe. Z tym że ja zawsze mam bardzo niskie ciśnienie więc teraz mam "w normie"
Stary 2013-03-12, 11:06   #2891
Paulina 87
Wtajemniczenie

ten debil napisał mi tak:
ja juz nie bede sie tłumaczyc poprostu jak pani nie pasuje niech pani nie kupuje, inni pytali dostali odpowiedź i wiedzieli co robic, prosze pamietac zze po 7 dniach wysyłam formuklarz zwrotu prowizji, moze pani gdzies indziej szukac ubranek gdzie bedzie darmowa wysyłka

czy ja oczekuje darmowej wysyłki? no chyba przesadza... i teraz ja mam byc stratna bo on napisze o zwrot prowizji jeszcze mi negatywa przywali
Stary 2013-03-12, 11:07   #2892
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
sto lat sto lat niech zyje zyje nam ))) duzo zdrowka, milosci, szczescia i spelnienia wszystkich marzen

wlasnie sie szykujemy do lekarza npisze po co nam powie
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Aaś a jak ty się w ogóle czujesz?? I jak lekarze oceniają sytuację?? Dalej szpital do końca??

Ada 100 lat

Fajne macie pomysły z tymi ręcznymi zabawkami Ja przepisuję sobie przepisy z zeszytu mamy i kiedyś będę piekła z moją córcią.

Co do ciąży i ,,niewiedzy" o niej Różnie bywa Szkoda maluszka... Oby przeżyło
Cytat:
ADA wszystkiego naj... naj... najlepszego SZYBKIEGO I ŁATWEGO PORODU!!!
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej

Witamy się w 29 t.c

Ada wszystkiego najlepszego

Lonely super żyrafka ... chciałabym uszyć coś takiego dla Antosia... może spróbuję w kwietniu jak już skończymy SR i skończy się to zamieszanie z prawkiem

jej dzięki dziewczyny:dzie kuje:

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:08   #2893
klauda88
Raczkowanie

Cytat:
nie otwiera się
https://picasaweb.google.com/lh/sred...mfQ&feat=email

a teraz?? otwiera się?
klauda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:08   #2894
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Aaś a jak ty się w ogóle czujesz?? I jak lekarze oceniają sytuację?? Dalej szpital do końca??

Ada 100 lat

Fajne macie pomysły z tymi ręcznymi zabawkami Ja przepisuję sobie przepisy z zeszytu mamy i kiedyś będę piekła z moją córcią.

Co do ciąży i ,,niewiedzy" o niej Różnie bywa Szkoda maluszka... Oby przeżyło
u nas bez zmian. leżymy do końca

ja jej się pytałam 2 razy czy to o 34 tydzień jej chodzi a nie 24

lonely dokopałam się do żyrafki fantastyczna
Stary 2013-03-12, 11:09   #2895
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze mu napisałaś ale naciągacz z tego allegrowicza zarabia na przesyłkach ja miałam nie dawno taką sytuację ze wygrałam trzy aukcje u jednego sprzedającego i wyobraźcie sobie ze policzył mi trzy razy koszty przesyłki bo nie spodziewał sie ze ta licytacja bedzie taka niska no ale sory to nie moja wina no w sumie sie dogadałam ale nie do konca byłam z tego zadowolona już miałąm pisac zeby mi wyslał w takim razie w trzech osobnych paczkach skoro za każda mam płacić osobno
no to samo napisałam temu sprzedawcy że skoro nie spodziewa sie że tylko za złotówkę posprzedaje to trzeba bylo ustawić wyższe kwoty wyjściowe a nie naciągać ludzi na przesyłkach szkoda, że sie nie chce dogadać..
super dostane negatywna i juz 2 upomnienie przez zwrot prowizji, dostane 3 i zablokują mi konto , chyba sobie muszę drugie do licytacji osobne założyć
Stary 2013-03-12, 11:14   #2896
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem. Rzadko się odzywa ale za to zawsze z ciekawym njusem

Zmienili mi dziewczynę na sali. Jest w 38 tyg teraz. Ale chyba długo tu nie pobędzie bo ledwo co wczoraj rano przyszła a po południu zaczęły się skurcze na razie takie przepowiadające co godzinę na parę minut ale zawsze
I uwaga zapowiadana ciekawostka: ona dowiedziała się że jest w ciąży w 34 tyg
ale z tego co piszesz o tej lasce to jestem w stanie uwierzyć. Nawet jeśli coś podejrzewała to pewnie wolała się trzymać wersji lekarza z początku ciąży... Szkoda tylko maleństwa....

Cytat:
Która to wczoraj podała linka do chust? Veronic? Serdeczne dzięki, przespałam się z myślą o nich i zamówiłam przed chwilą
Obym tylko dała sobie radę z nią a jak nie dam to wiecie, chętnie sprzedam
Justi koniecznie podziel się opinią jak już przyjdą, bo sama mam na nie chrapkę Teraz będę miała szansę zmierzyć rozmiar L i jak się okaże, że mamy sporo zapasu oboje z TŻ to tu kupimy M i wtedy ta aukcja będzie dla nas idealna

Cytat:
a wczoraj napisałam maila do allegro. a teraz mu odpisałam tak:

"Według regulaminu allegro zabronione jest zarabianie na kosztach wysyłki, dlatego proponuję wysłać to w 1 dużej kopercie za 9,5 (wszystko spokojnie się zmieści) albo w paczce do kilkunastu złotych.
W przeciwnym razie zakładam spór na Allegro. Wg tego co ma Pan/i napisane na swojej stronie cena kosztów wysyłki dot. ubranek jest ustalana osobno i indywidualnie, nie ma także informacji, że wysyłacie tylko po 2 rzeczy w liście-
więc ja na takie koszty się nie zgadzam, płacę za towar a nie za makulaturę z listów.
Proszę o inf. jaka decyzja."

Mam nadzieję, że wyjdzie na Twoje

Cytat:
witajcie dziewczynki wczoraj już nie miałam siły zdawać relacji z wizyty u gin. Z Zuzią wszystko dobrze - nadal zostaje Zuzia nie zmieniła nadal płci i mam nadzieję, że już tak zostanie, już teraz byłoby mi smutno jak by się okazało że jednak chłopiec . Oprócz tego dziewczyna ogromna waży 2730g a to dopiero 33tydzień więc strach się bać co będzie jeśli urodzę w terminie ;/ albo tak jak moja mama 2 tygodnie po terminie :P I właśnie też z tego powodu mam ostatnio bardzo bolesne podbrzusze - czasami w ogóle ruszyć się nie mogę z bólu bo to boli tak jakby ktoś mi jajniki ściskał - no ale cóż jakoś trzeba przeżyć szczególnie że brzuszek mam malutki jak na ten tydzień więc Dzidziolek ma bardzo mało miejsca - brzuch mały ona ogromna więc się ciśnie. A tak poza tym nadal mam infekcję dróg moczowych i niestety nie obejdzie się bez antybiotyku;( chciałam tego uniknąć no ale niestety nie dało rady ale jakoś damy radę. A tak z ciekawości ile ważyły/ważą wasze dzieciątka w 33tyg?
Jaka duża dziewczynka!! Nie wiele z nas miało szansę już podejrzeć dzieciątka w 33tc My idziemy na usg w czwartek - 31t5d. Bardzo jestem ciekawa ile Sofcia waży
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:14   #2897
gosiulka22
Wtajemniczenie

Ada 100 latek
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej

Witamy się w 29 t.c

Cytat:
otwiera się
śliczny brzuszek ja tez mam już taki duży a dopiero 28 tydzień
no i ogólnie dużo grubsza jestem ehh
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:15   #2898
maarchewka
Zakorzenienie

Lonely - looknij na pościel: http://allegro.pl/16-el-posciel-dzie...062383551.html
chodzi o wzorek

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:15   #2899
karolina2121
siedzę i myślę

Dobra spadam na jazdę ... mam nadzieję, że nie zapomniałam jak się jeździ przez ten miesiąc
Stary 2013-03-12, 11:16   #2900
xal
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy x- landera ale xq i troche sie zmartwiłam tymi opiniami bo z tego co ja sie dowaidywałam i czytałam to jest bardzo dobry i w sklepie sprzedawca zachwalał nam ten model i markę a było widac ze sie zna bo logicznie mówił i porównywał no ciekawe jak sie spisze
Podobno tylko x-move coś ma nie do końca dopracowane.

Cytat:
ten debil napisał mi tak:
ja juz nie bede sie tłumaczyc poprostu jak pani nie pasuje niech pani nie kupuje, inni pytali dostali odpowiedź i wiedzieli co robic, prosze pamietac zze po 7 dniach wysyłam formuklarz zwrotu prowizji, moze pani gdzies indziej szukac ubranek gdzie bedzie darmowa wysyłka

czy ja oczekuje darmowej wysyłki? no chyba przesadza... i teraz ja mam byc stratna bo on napisze o zwrot prowizji jeszcze mi negatywa przywali
Spokojnie, załóż spór i czekaj co allegro odpisze. Nie kontaktuj się z nim inaczej.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:16   #2901
Aaś
Zakorzenienie

a axella pozbyła się w końcu psa czy nie?

ale mnie wkurza ta dziołcha. nakupowała sobie gazetek typu życie na gorąco i siedzi narzeka że tu nie ma tv
Stary 2013-03-12, 11:17   #2902
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
nie otwiera się

Mysia mówiła, że sprzedawca powiedział, że ewentualnie można rozważyć właśnie xq
dokładnie, jesli to ten 'terenowy' to tak ten polecał
Stary 2013-03-12, 11:18   #2903
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
tak, super brzucho
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Justi koniecznie podziel się opinią jak już przyjdą, bo sama mam na nie chrapkę Teraz będę miała szansę zmierzyć rozmiar L i jak się okaże, że mamy sporo zapasu oboje z TŻ to tu kupimy M i wtedy ta aukcja będzie dla nas idealna
Ja się spieszyłam bo aukcja dziś się skończyła ale może jeszcze wystawią Dam znać jak przyjdą

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:19   #2904
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Skoro to jej druga ciąża to tym bardziej powinna wiedzieć wczesniej jakie są objawy itp.
bardzo mnie to dziwi
a co do rozstepow to ja narazie nie mam co bardzo dziwi mojego meza on chyba myśli ze kazda kobieta w ciazy musi miec rozstepy
e tam nie każda, ja sie niesttey dwóch malutkich dorobiłam pod cyckiem, ale już wiem czemu puszczają na starych rozstępach z okresu dojrzewania:/
Stary 2013-03-12, 11:19   #2905
xal
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie wkurza ta dziołcha. nakupowała sobie gazetek typu życie na gorąco i siedzi narzeka że tu nie ma tv
Załóż słuchawki, nawet jak niczego nie słuchasz, to udawaj, że jej nie słyszysz. Ja tak robiłam w pracy jak miałam koleżankę co sama musiała mieć ciszę, a jak pisała to gadała na głos i co chwilę się o coś pytała wybijając mnie z mojej roboty

Stary 2013-03-12, 11:20   #2906
vil84
Wtajemniczenie

Ada wszystkiego najpiękniejszego

Cytat:

no tak, poleży kilka dni i tragedia bo tv nie ma ... ciekawe co TY masz powiedzieć w takim razie. jak mijają Ci dni? pewnie zapas książek masz?
szkoda że nie mieszkamy wszystkie w jednej okolicy, zrobiłybyśmy grafik odwiedzin

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:23   #2907
szczesliwa25
Rozeznanie

ada - wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin cudownie młoda mama z 3 chłopców - cudnie! wszystko się Wam pięknie układa

Aaś - no właśnie opowiedz nam przede wszystkim co u Ciebie, a dziewczyna z sali - no cóż, przynajmniej się☠nie nudzisz i masz nam czym urozmaicić wizażowe życie - ale życzę Ci,☠żebyś dostała fajną współlokatorkę

lonly - popatrzyłam na cudną żyrafkę, aż mnie naszło, że sama zacznę robić - ale mój zapał skonfrontowałam z umiejętnościami i jednak Staś będzie miał kupowane zabawki

Mam dziś od rana tyle nerwów, że chwilami myślę, że zaraz urodzę.
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:26   #2908
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
sharp, ile masz cm w brzunio i kg na plusie?
"ciężkie" pytania zadajesz
co do cm ani raz się nie mierzyłam. A co do kg to mam 12 kg na plusie z tym że od początku lutego przybyło mi aż 6 kg a jem ciągle tak samo. Więc przybywa mnie teraz 1 kg na tydzień i mam nadzieję że to się w końcu zatrzyma
a u Ciebie jak to wygląda?

antoine piękny brzusio

nuna ja do smarowania używam mleczka/kremu z babydream, dwa razy w tyg zamiast tego kremu to oliwka bambino. Czasami krem nivea soft i jak na razie to mam skórę ładnie nawilżoną. No i raz w tyg peeling kawowy bo na prawdę o wiele lepiej się później wchłaniają te specyfiki

candance dużo zdrówka wam życzę
Stary 2013-03-12, 11:27   #2909
xal
Zakorzenienie

Ada wszystkiego najpiękniejszego

Stary 2013-03-12, 11:29   #2910
Aaś
Zakorzenienie

Ada najlepszego!

a zapas książek mam a i owszem. teraz na tapecie trylogia Larsona. 600 stron w tydzień pochłaniam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości