|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
zdj ciuszow dodam ..to co mam pokaze
|
|
|
#3692 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Na pewno wszystko będzie dobrze !! odpoczywaj spokojnie - to najlepsze dla Maleństwa.
|
||
|
|
|
|
#3693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do samej wizyty nie Stresuj sie ... pewnie usiadzie i pogadacie ... ew mozesz zawsze spisac jakie masz pytania odnosnie prodkuktow jakie zakupilas ... wymienic poglady ![]() bedzie dobrze Cytat:
ale zauwazylam se cale sutki sa biale wiec pewnie na cos sie tam zanosi ![]() dawaj FOTY ciuszkow Cytat:
za wizyte ... ja po cichu licze ze Mlody 3700 nie przekroczy no ale co ja moge wiedziec w 24tyg mial 500gr i 17cm aaaaa i Paczajcie co dzis wyszukalam a co sie bede ![]() . |
|||
|
|
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jak scisne brodawke, ale tak somo to mi jesycye nie lecialo.
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam siary, ale z tego, co wiem, to o niczym nie świadczy i nie ma żadnego wpływu na późniejszą laktację.
Miałam przepakować torbę, ale coś nie mam natchnienia. Mały tak mi naciska na pęcherz, że najchętniej bym nie schodziła z kibelka ![]() Cytat:
He he, skąd ja to znam - dzisiaj w końcu przelali mi wypłatę na konto i hulaj dusza jak ja uwielbiam oglądać zbiory dzieciowe ![]() Właśnie przed chwilą leciała reklama "O Matko " i chyba będzie fajny odcinek - o strachu przed porodem ![]() Idę oglądać "Miasto Kobiet ". Dobranoc Mamusie Ps. Chyba, że mąż znowu obudzi mnie w środku nocy z jakimś genialnym pytaniem, to z nadmiaru adrenaliny wpadnę tutaj się wyładować
|
|
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też tak mam, moj sie wierci i w ogole.. jak bede umiala to dodamjutro zdjecia inaczej. cos nie wyszlo dobrej nocki
|
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
ja tez zmykam - kolorowych snów dla Was
|
|
|
|
|
#3699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Robotka skończona.... ale żeby nie było za dobrze- to tak mnie zeby bolą że szok- cała lewa strona i górna i dolna szczęka. Nie siadam na fotel bez znieczulenia, więc nic się chyba nie da zrobic, a żeby wiedziec który z tych zębów boli to potrzebne byłoby zdjęcie, ktorego teraz nie zrobię, nie?
|
|
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
OC, no to Dziedzic rzeczywiście wystrzelił z wagą... I dobrze! Chłop musi być wielki (chyba siebie też próbuję tak pocieszyć :P). Najważniejsze, że wsio w porządku!
Kolorowych snów mamusie!
|
|
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wpadaj wpadaj .. w CIAZE i tak nie zajdziesz ew mozemy sie spotkac tu o 3 W NOCY Cytat:
w sumie z wygladu taki podobny ' do nikogo ' ale wydaje sie sympatyczny czas pokarze aaaaaaaaaaaaa i co najwazniejsze wyczytalam na necie '' ze poono ze jest za zakaznem homo-zwiazkow i antykoncepcji .... to uwaza ze kazde dziecko NAWET Z NIEPRAWEGO LOZA zasluguje na chrzest ... wiec juz wiem co powiem mojemu proboszczowi '' hahano nic jak wszystkie ida sapc to ja tez Lece Slodkich i Kolorowych . |
||
|
|
|
|
#3702 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i spóźnione ale szczere życzonka Cytat:
cudny Powiem Wam, że mam wspaniałą koleżankę... Była u mnie w czwartek i trochę się "wypłakiwałam", że nie mam maciupkich ubranek na naszego Leośka (bo zwazywszy na wagę to zakładam, że urodzi się mniejszy niż 50cm). A w sumie ja nawet na 56cm mam tylko kilka pajaców i body... a to i tak za duże na niego. I ona mi od swojej siostry, która urodziła 2 m-ce temu przywiozła troche slicznych pajacyków, bodziaków, spodenek i spioszków na rozm. 50cm ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
cholera jasna jednak bede cisnac na tym watku.
O 1:30 odeszly mi wody, skurczy brak, ale ze mam paciora to jedziemy juz do szpitala. Trzymac kciuki! |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja ciekawa jak tam Vilga urodziła czy nie ... eh no i mamy 3 w nocy ... a ja dalej nie psie nie umiem miejsca znaleźć .. próbowałam zacząć znowu czytać książkę ale m nie wychodzi a w dodatku tak dziwnie mnie ''swędzi'' tam ze oci.ppie.je zaraz |
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
5
eh chyba mam nowy rekord :P w sumie juz mnie oczy od czytania zaczynaja bolec ... wiec widze szanse na to ze uda mi sie w koncu zasnac ![]() pewnie wstanę Switkiem Kolo Poludnia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobrą wiadomośćCytat:
Cytat:
![]() No właśnie ciekawe co u Vilgi ![]() Ja tak ukradkiem, wyprawiłam mężusia do pracy więc idę z powrotem na łóżeczko....
|
|||
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
Ale miałam ciężką noc, nie spałam do 3 bo tak mnie brzuch bolał cały czas i do tego twardy jak skała, trochę się przestraszyłam ale na szczęście przeszło... Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3708 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja dziś pobudka o 4, bo Jaś chciał jeść, tylko że potem już nie chciał zasnąć, heh... Udało mi się go ululać po 6, zjadłam śniadanko i idę spać ![]() Miłego dnia i słonecznego dnia wam życzę |
|||
|
|
|
|
#3709 |
|
MBZ♥
|
Dziewczyny: Vilga i Zaciazona trzymam
![]() dzień zaczęłam awarią:/jak ktoś mi jeszcze raz powie, że mdłości i wymioty to w I trym to chyba się nagram ![]() Malpka lecę zagłosować ![]() Sorce spełnienia marzeń Strippi przecudne zdjęcie Mokka super mieć takich Przyjaciół ![]() Agnjeska niech Wam siędobrze mieszka ![]() Liwka bałabym się przebarwień po solarium:/hormony jeszcze szaleją:/ Eluśka mam octanisept ale zamierzam używać w razie "w" ![]() Kasia Bidulko ![]() O.C za wizytę i Dziedzica![]() kmagg nie mam wcale siary, nic nie leci ![]() Nyaaa i jak tam Mąż? obudził Cię w nocy?![]() Oldzinx nie miałam takiej wizyty ale raczej bym ciasta nie piekła ewentualnie zaproponowała coś do picia![]() Despa oj ![]() ![]() Monicca też miałam wczoraj wieczorem kamień zamiast brzucha, Mąż już w stresie ale przeszło |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Tak więc.... Gooooooood Moooooorning!
![]() Dziś mamy pełne 39tc! Jutro zaczynamy 40 tydzień Do porodu zostało nam.....7 dni! Rada na najbliższe dni: "Skup się tylko na sobie. Odpoczywaj, jedz to, na co masz ochotę, rób sobie drobne przyjemności. Ważne, byś nabrała sił i z dobrym nastawieniem ruszyła na porodówkę." ♥ Z każdym dniem mam wrażenie, że brzuszek jest większy, a mały jeszcze bardziej aktywny. Czytałam gdzieś, że dzieciaczek robi się bardziej aktywny przed porodem. Jeśli to prawda, to mój będzie miał naprawdę dobre wyjście z progu Mam w planach w przyszłym tygodniu, około 20.03, zasiąść na piłeczce i postarać się urodzić malucha w terminie. Jestem bardzo ciekawa czy się to uda ![]() Widziałam, że pisałyście o siarze- ja do tej pory nie mam Nie panikuję, pewnie pojawi się po porodzie. Za to w przeciągu ostatnich tygodni rozstępy nieźle wyszły mi na brzuchu w okolicy pępka. Mały tak się rozpycha, że skóra nie daje rady, Jednakże na świecie są gorsze problemy niż moje rozstępy więc nie zawracam sobie nimi głowy ![]() Miłego dnia kochane!
|
|
|
#3711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ale cóż ![]() a tytuł wątku jak najbardziej pasuje ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- zapomniałam sie przywitać dziewczyny 2 ostatnie dni głosowania, jestem w tyle ale może jak się zbierzemy to może się uda podciągnąć ![]() tak więc zapraszam do głosowania
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Budzę się, patrzę przez okno a tam ze 20cm śniegu napadało przez noc i nadal sypie Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pranie ciuchów to właśnie dziś mam zamiar poprać te wszystkie nowe koszule i przy okazji naszą pościel w proszku dla małego. Nie będę prać swoich ciuchów w tym proszku, ale ładnie pachnie, więc pościel sobie upiorę ![]() Pisałyście o siarze, że jedne mają inne nie, ja dziś w nocy dosłownie zalałam dwie koszulki (musiałam się przebierać) i prześcieradło i nie powiedziałabym, że to siara była, a raczej mleko Czemu ja mam tak wcześnie z taką intensywnością? Mam nadzieję, że to nie wpływa na termin porodu i go nie przyspieszy.Malpka - zagłosowane
|
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3714 | ||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie unieruchomiło. Nie dam rady wyjść do sklepu
|
||
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Zaciazona - tożeś niespodziankę nam przygotowała. To kciuku zaciśnięte maksymalnie i czekamy na wieści i zdjęcia z maluszkiem.
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Ewkaaa8891 Dragusia88 gratuluję
synuś w miarę grzeczny w dzień aniołek, w nocy włącza mu się szaleństwo ale damy radę. a widok tż z takim maleństwem na rękach bezcenny ja dalej nie mogę usiąść na tyłku, ledwo chodzę i robi mi się słabo jak stoję. strasznie zła jestem, że nie nacięli tylko popękałam, położna powiedziała że do samego odbytu rozjechane żałuję wyboru szpitala, wypuścili małego z gnijącym pępkiem i całym ciałkiem w potówkach a mi powiedzieli żeby się nie przejmować bo to rumień niemowlęcy i samo zniknie. była już położna i stwierdziła, że jak można wypuścić tak zaniedbanego dzieciaczka ze szpitala. dodam, że byłam jedyną osobą na oddziale więc dużo roboty te baby nie miały.wczoraj dostałam gorączki tak na szybko mój Karolek zdjęcie trochę nie wyraźne bo z telefonu ale jak się ogarnę wstawię lepsze ma cudne kudełki, warto było znosić zgagę
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-03-14 o 08:30 |
|
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w mroźny poranek, brrrr
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj mu się nie udalo, bo ja tez nie mogłam spać w nocy. Się chłopinie upiekło tym razem Za to chyba ostatecznie pożegna się z piwkiem - wczoraj wieczorem chyba jakieś przepowiadające miałam ( chyba - bo nie jestem pewna co to bylo ) a on do mnie " weź mnie nie strasz, że skurczy dostałaś, ja już piwo wypiłem ". Moja reakcja - "MÓWIŁAM ŻEBYŚ NIE CHLAŁ!!!"Także tego... chyba sprawę alkoholu mamy załatwioną Cytat:
za tygodnieo to! to! to! ![]() zagłosowane Cytat:
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doszła do siebie. A szpital i personel - rzeczywiście jakaś porażka. Co za ludzie Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-03-14 o 08:35 |
||||
|
|
|
|
#3720 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

odpoczywaj spokojnie - to najlepsze dla Maleństwa.
ale zauwazylam se cale sutki sa biale wiec pewnie na cos sie tam zanosi 

i nie wiem czy jest się czym przejmować ??

05.07.2008