|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() A zastanawiam się nad 3 - bo mam jeszcze kod na prezent za 112 zł na dzień dobry, chyba jeszcze aktywny będzie ![]() a chciałam coś mężowi kupić na urodziny, polecisz mi coś fajnego? a jak nie to może sobie jeszcze coś dokupię ![]() cześć kochana ![]() co u Was? Cytat:
Cytat:
![]() nad jakim autkiem myślicie? a mi się wcale nie spieszy do pracy, a ten dzień coraz bliżej ![]() Cytat:
![]() nie spałam, tyle co się położyłam i Maciek się obudził, nie zdażyłam nawet zasnąc, a normalnie jeszcze z godzinke min powinien spać ![]() idę się pakować, znów ![]() ale dziś już muszę tak bardziej na serio, bo jutro i w piątek sprzątanie mnie czeka
|
|
#4772 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jak dzisiaj? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nad JM też myślę, ale ja w sumie mam ładne włosy, nie farbowane, naturalne, gęstę. Tylko trochę ich mniej i chce je wzmocnić oraz top przetłuszczanie troszkę zmniejszyć Cytat:
Nawet Antoś chetnie zjada. W przedszkolu, jako 1 z dwóch osób ![]() Tak to jest, jak się coś zaplanuje przy dziewciach ![]() ************ Dzień dobry ![]() Dzisiaj imieniny mojej Mamy, jeszcze musze skoczyć po jakiś prezent, ale czekam na kuriera, bo ma zabrać zwroty z Pull&Beara. Tylko nie wiem o której się pojawi i czy na 100%, bo róznie to z tym bywa ![]() Idę wyprawić Bartka i po kawkę
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Masz coś na oku? A kto będzie z Blanką? Cytat:
Ola, jakie maski Biovaxu kupiłaś? Chwalą? Widzę, że w mojej aptece są po 14 zł. *** Niech ta zima już idzie
|
|
|
#4774 |
|
Ola-Unhola
|
Jola, ja kupiłam na problemy z przetłuszczaniem i wypadaniem oraz płynny jedwab.
http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...wypadania.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...ie-200-ml.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...acych-sie.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...osow-15ml.html Myslałam jeszcze o tym serum http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...osow-15ml.html ale jest dołączona próbka, więc zobaczę co i jak. Chwalą. Jest naturalny i to na plus. Choc Alttera niby też, a mi nie słuzyła. Jednak Biuovax myślę, ze to inny kaliber (lepszy).
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, niedrogie te rzeczy.Ja ostatnio kupiłam sobie szampony Natura Siberica i powiem Ci, że dla moich włosów są świetne.
|
|
|
#4776 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja szampony ostatnio kupowałam sklepowe, Schwarzkopfa , Pantene itp. Co kaski więcej to zapas szamponów (Mam 6 na wannie ) Zawsze myłam przeciwłupieżowymi i takie jakieś niedopieszczone były. Jak myłam zwykłym na objetość, połysk, z olejkami itp to łupieżu też nie mam a wlosy ładniejsze. Przeciwłupiezowy czy na przetłuszczające to musi być zdecydowanie jakiś typowy leczniczy (Jantar, Biovax itp), bo te sklepowe to nic nie robią
|
|
#4777 |
|
Ola-Unhola
|
Szukam jeansowej koszulu w rozm 104. Jasny jeans lub taka szarawa. Jak gdzieś znajdziecie pliss o info
3095276965.jpg
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- A to już teraz będę wiedzieć , dziekuje za wyjaśnienieAchhhh
|
|
#4779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za podpowiedź , musze męża wysondować, tylko nie lubię tak w ciemno zapachów kupować, te jeszcze niedrogie więc nie będzie tragedii w razie "w"*** piję kawkę, Misiek jeszcze śpi, jest taki kochany zupełnie inny niż Zuza (nie w sensie że ona nie była i nie jest kochana) baaardzo dużo się śmieje i gada, jak zacznie swoją nawijkę to aż piszczy z radochy wogóle spokojny, sporo moge przy nim zrobić ale ciiii, bo wiadomo ![]() w nocy już go nie karmię od 2 i pół tyg, poje sobie ok 22 a potem 7-7:40, budzi się czasem nad ranem ale wtedy monia daję i śpi dalej ( w dzień monia nie użawamy )jak będę mieć trochę czasu to postaram się Wam filmik pokazać z jego paplaninki ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a, Jola, dzięki za kod ale raczej nie pójdzie bo mam ten gratis za 115 zł i musiałbym go skasowac zeby wpisać ten kod, ale dzięki
|
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak, kod wchodzi tylko jeden, trzeba oddzielne zamówienie zrobić ![]() *** Czy Wasze dzieci też się tak awanturują o wszystko?
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za przedszkole żeby się udało Napewno będzie się też rozwijał w innych dziedzinach, może to tylko chwilowe. Nie przejmuj się tak napewno wszystko będzie dobrze.
|
|
#4782 |
|
Ola-Unhola
|
No dobra, kurier bedzie w poniedziałek, więc mogę jechac po prezent.
Idę robić pomidorówkę, zeby dzieci zjadły po powrocie ze szkoły i przedszkola. Do później Jola, ja lubię sklepowe i nie wiem czemu ciagle te przeciwłupieżowe chciałam, jak w sumie problemu z tym nie mam już dawno. Tak się przyzwyczaiłam po okresie dojrzewania i zostało. A przetłuszczanie takie samo i tak jest .Wisz, ja mam włosy zdrowe w sumie, nie farbowane, siana nie mam , więc w sumie dużo im nie potrzeba. A wypadanie myślę, ze od złej diety i tak naprawde, to witaminki łykac powinnam
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2013-03-13 o 10:46 |
|
|
|
#4783 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariczka ostatnio często chce żeby jej czytać - zakupiłam jej płyty z różnymi czytanymi bajkami. Są bardzo fajne najpierw jest bajka po polsku później po angielsku, wyjaśnienie trudniejszych słów z angielskiego i powtarzanie ich w po angielsku. Sama czasami się czegoś nowego naucze ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
. Ja też teraz gdy będziemy w Pl chcę się zaopatrzyć w różne specyfiki do włosków.---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() Super gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Właśnie dziewczyny może polecicie mi jakiej firmy oleje i gdzie kupie? Chciałabym napewno lniany jakiś do zagęszczenia włosów i przyciemnienia? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Narazie zupełnie nie orientuje się, ale dziękuje za rade. Na początek kupimy chyba taką na 3 kółka .
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie pomyslalabym, ze techniczna strona moze byc problemem.![]() przedtem bylam dostepna i widoczna tylko dla przyjaciol, a teraz kazdy mogl mnie znalezc na FB (chociaz nie widzi o czym pisze itd) i do mnie napisac wiadomosc. No i juz sie zaczelo, kilka osob, z ktorymi nie chce miec kontaktu + exy juz mnie znalezli i wypisywali glupoty. Poza tym polityka dotyczaca zdjec, w sumie kilka rzeczy mi sie nie podobalo.
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4787 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Biovax jeszcze nie wiem, dam znac po kilku razach. Ja kupiłam w tym sklepie, bo 8.03 była darmowa wysyłka, więc się opłacało. U Joli w Aptece podobna cena, więc może i u Ciebie jak wrócisz znajdziesz. Na wzmocnienie na pewno są dobre Sesa, Amla itp. O te: http://www.helfy.pl/wlosy/olejki-do-wlosow No właśnie...czas leci ![]() Mariolu, ja też myślę nad odejsciem z FB. Rzadko tam w sumie bywam, z nikim nie pisze, nikt mnie zaczepia, ale nie wiem w sumie po co mi on. Chyba tylko po zniżki do sklepów ![]() **** No i byłam w HM, skorzystałam z kuponu na 25 % (z maila) i kupiłam torebkę ![]() Dla Mamy pędzle w Rossmannie i mam jeszcze korektor i jedwab do włosów - takie praktyczne prezenty. Sama chciała
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
mam, ale pochwalę się jak się uda
![]() Jak się uda to nie będziemy mieć problemu w razie chorób dziewczyn,ani nie będzie trzeba szukać opiekunki etc.Może babcia dopomoże w kryzysowych momentach. już nie ![]() pewnie osiwiałabym do cna do tego czasu Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurczę, zima nie odpuszcza, a święta się zbliżają. No i nie są to przecież te święta, gdzie śnieg jest towarem pożądanym ![]() Uśmiałam się wczoraj z Kuby, poszłam go przykryć, a on przez sen mówi do mnie, że to mu się tylko śniło, że go duże zwierzęcie ugryzło. Przytakuję, że to tylko sen, a Kuba dodaje "Wcale się nie bałem, to jestem odważny" , ja mówię, że tak. A on na koniec "No taki wielki krokodyl mnie udziabał, mówię Ci" ![]() Kupujecie jakieś prezenty na Zajączka? angy , a Ty już nic nie będziesz pisała?
|
|
#4791 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc.
Żyję, plecy bolą ale już mogę chodzić ![]() Ej co z tym śniegiem? Zamiast topnieć to pada i pada i mróz cały czas. Alan chce na sanki. Chciałam złożyc jeszcze jedno zamówienie z Yves, ale kod juz nie działa. Idę poczytać bo zaległości mam. Wieczorem będę, bo teraz musze mieszkanie ogarnąć, no i sanki zaliczyć. Brrr nie lubię zimy.
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i my się wybierzemy na sanki, ale bardziej po obiedzie, bo teraz za zimno. Aga, mnie ten -50 zł działa, sprawdzałam przed chwilą Jak Tobie nie działa, to napisz PW i Ci zamówię ze swojego konta na Twój adres. Oczywiście, jeśli chcesz
|
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolu bardzo chętnie skorzystam, ale po południu, ok? Napiszę Ci PW z tym co bym chciała. Dzięki bardzo.
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
OK
![]() A powiedz mi - kiedyś wstawiałaś przepis na de volaille - w jak głębokim tłuszczu się to smaży? Na patelni?
|
|
#4795 |
|
Ola-Unhola
|
Bartek mi z rana dzień pomieszał, bo nagle mu się o 8 przypomniało, ze dzisiaj to jakiś test jest i On już o 7,15 autobusem miał jechać. Ocknął się o 8...Dobrze, ze Małż jeszcze w domu był, to błyskawiczne śniadanie i pojechał. Całe szczęście test zaczynał się o 9 (po konsultacji sms z wychow.). Antosia zaprowadziłam teraz po sniadaniu, bo inaczej do 8,30 bym się nie wyrobiła. Do Mamy już nie pojade raczej, bo w związku z testem Bartek wraca o 13,30, więc już raczej nic nie zdążę zrobić ![]() Piję kawkę ![]() Kasia, nic nie sugeruję , ale chodziło mi o to, ze rzadko bywam, nie służy mi fb do komunikowania z całym tłumem ludzi (z Tobą piszę sms )agga, no u nas tez sypało i jakiś mega mróz chwycił. Dobrze, że słońce dzisiaj wyszło, bo inaczej to jakaś masakra.... Jola, no własnie święta, żółte tulipany chciałam na stół a tu taka aura, że stroik i mikołaj bardziej pasują ![]() Zajączka raczej nie kupujemy. Bartek ma 27.03 urodziny. Pewnie w święta jakoś z Małża Rodziną się spotkamy, choć z nimi to nigdy nie wiadomo. Może do siostry M. będą jechali do Niemiec, a może nie (namawiają nas, ale to 1400 km w jedną stronę). Ale to pewnie nie wszyscy i ktos się u nas zjawi. Moi też wyjeżdzają - odwiedzą Bartka w środę, tak jak wypadają ur. W sobotę z moimi się spotkamy po święceniu, a potem jak tamci oleją to dwa dni odpoczynku ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dziewczyny, jakby któraś chciała mam korektor pod oczy na zbyciu Loreal Touche Magique -Korektor rozświetlający 6-9 Deep Beige. Dla mnie za ciemny. Sprawdziłam trylko na skórze odcień i nie używałam. Jakby któraś chetna, to pisać ![]()
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jej to niedobrze że śnieg w Pl, ale co tam w sobotę już nie będzie bo przyjeżdżamy .U nas nie ma zajączka, tzn. jak tam dziadkowie chcą to niech kupią my natomiast nie będziemy nic kupować. Mika też miała jakiś sen usiadła w nocy i mówiła coś że big teddy, taaaaki duźy i coś dalej po ang. ale nie pamiętam.
|
|
#4797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz czy Ci sie udały. Cytat:
opyl na Allegro ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- A miałam Wam powiedzieć jaka kretynka ze mnie Chciałam wypróbować nowy podkład, odkręciłam słoiczek i postawiłam go na kremie z 10ml podkładu poszło się je...Idziemy na sanki
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, Stresuje się już wyjazdem, trzymajcie kciuki za podróż bezproblemową i bezkolizyjną. Mam nadzieję że się uwiniemy w 20 godzin bo jednak do Rzeszowa dosyć daleko jest. Dzisiaj jeszcze czekają mnie porządki i gotowanie obaidku na dzisiaj i jutro, a jeszcze muffinki ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
A może wystarczy smazyć dłużej a na mniejszym ogniu. Ja tak robie i działa .O to niezłe wyczyny robił ten krem . Ja ten korektor mam i nie wchodzi mi w zmarszczki.Miłej zabawy na sankach.
|
|
#4799 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja już go miałam tylko jaśniejszy, a teraz kupiłam bez zastanowienia sobie i Mamie. Ja byłam bardzo zadowolona z tego jasniejszego i mi nie wchodził w zmarchy hehe ![]() Szkoda podkładu ![]() Miłego szusowania ![]() U nas tak chodniki poodśnieżali, ze nia ma po czym jeździć ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, będzie dobrze
|
|
#4800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi o to żeby szybko panierka sie zarumieniła i wtedy już nie pije tłuszczuCytat:
![]() No szkoda . Dobra idziemy juz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

Co prawda na kolację była pasta jajeczna i warzywa 

no właśnie... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chciałam wypróbować nowy podkład, odkręciłam słoiczek i postawiłam go na kremie