|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() A zastanawiam się nad 3 - bo mam jeszcze kod na prezent za 112 zł na dzień dobry, chyba jeszcze aktywny będzie ![]() a chciałam coś mężowi kupić na urodziny, polecisz mi coś fajnego? a jak nie to może sobie jeszcze coś dokupię ![]() cześć kochana ![]() co u Was? Cytat:
![]() Cytat:
![]() nad jakim autkiem myślicie? a mi się wcale nie spieszy do pracy, a ten dzień coraz bliżej ![]() Cytat:
![]() nie spałam, tyle co się położyłam i Maciek się obudził, nie zdażyłam nawet zasnąc, a normalnie jeszcze z godzinke min powinien spać ![]() idę się pakować, znów ![]() ale dziś już muszę tak bardziej na serio, bo jutro i w piątek sprzątanie mnie czeka ![]()
![]() |
#4772 | ||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jak dzisiaj? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nad JM też myślę, ale ja w sumie mam ładne włosy, nie farbowane, naturalne, gęstę. Tylko trochę ich mniej i chce je wzmocnić oraz top przetłuszczanie troszkę zmniejszyć ![]() Cytat:
![]() Nawet Antoś chetnie zjada. W przedszkolu, jako 1 z dwóch osób ![]() Tak to jest, jak się coś zaplanuje przy dziewciach ![]() ************ Dzień dobry ![]() Dzisiaj imieniny mojej Mamy, jeszcze musze skoczyć po jakiś prezent, ale czekam na kuriera, bo ma zabrać zwroty z Pull&Beara. Tylko nie wiem o której się pojawi i czy na 100%, bo róznie to z tym bywa ![]() Idę wyprawić Bartka i po kawkę ![]()
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Masz coś na oku? A kto będzie z Blanką? Cytat:
Ola, jakie maski Biovaxu kupiłaś? Chwalą? Widzę, że w mojej aptece są po 14 zł. *** Niech ta zima już idzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Ola-Unhola
|
Jola, ja kupiłam na problemy z przetłuszczaniem i wypadaniem oraz płynny jedwab.
http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...wypadania.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...ie-200-ml.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...acych-sie.html http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...osow-15ml.html Myslałam jeszcze o tym serum http://kosmetykinaturalne.com.pl/bio...osow-15ml.html ale jest dołączona próbka, więc zobaczę co i jak. Chwalą. Jest naturalny i to na plus. Choc Alttera niby też, a mi nie słuzyła. Jednak Biuovax myślę, ze to inny kaliber (lepszy).
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio kupiłam sobie szampony Natura Siberica i powiem Ci, że dla moich włosów są świetne.
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja szampony ostatnio kupowałam sklepowe, Schwarzkopfa , Pantene itp. Co kaski więcej to zapas szamponów (Mam 6 na wannie ![]() Przeciwłupiezowy czy na przetłuszczające to musi być zdecydowanie jakiś typowy leczniczy (Jantar, Biovax itp), bo te sklepowe to nic nie robią ![]()
![]() |
#4777 |
Ola-Unhola
|
Szukam jeansowej koszulu w rozm 104. Jasny jeans lub taka szarawa. Jak gdzieś znajdziecie pliss o info
![]() 3095276965.jpg
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- A to już teraz będę wiedzieć ![]() ![]() Achhhh
![]() |
#4779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za podpowiedź ![]() *** piję kawkę, Misiek jeszcze śpi, jest taki kochany ![]() zupełnie inny niż Zuza (nie w sensie że ona nie była i nie jest kochana) baaardzo dużo się śmieje i gada, jak zacznie swoją nawijkę to aż piszczy z radochy ![]() wogóle spokojny, sporo moge przy nim zrobić ale ciiii, bo wiadomo ![]() w nocy już go nie karmię od 2 i pół tyg, poje sobie ok 22 a potem 7-7:40, budzi się czasem nad ranem ale wtedy monia daję i śpi dalej ( w dzień monia nie użawamy ![]() jak będę mieć trochę czasu to postaram się Wam filmik pokazać z jego paplaninki ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a, Jola, dzięki za kod ale raczej nie pójdzie bo mam ten gratis za 115 zł i musiałbym go skasowac zeby wpisać ten kod, ale dzięki ![]()
![]() |
#4780 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No tak, kod wchodzi tylko jeden, trzeba oddzielne zamówienie zrobić ![]() *** Czy Wasze dzieci też się tak awanturują o wszystko? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za przedszkole żeby się udało ![]() Napewno będzie się też rozwijał w innych dziedzinach, może to tylko chwilowe. Nie przejmuj się tak napewno wszystko będzie dobrze.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Ola-Unhola
|
No dobra, kurier bedzie w poniedziałek, więc mogę jechac po prezent.
Idę robić pomidorówkę, zeby dzieci zjadły po powrocie ze szkoły i przedszkola. Do później ![]() Jola, ja lubię sklepowe i nie wiem czemu ciagle te przeciwłupieżowe chciałam, jak w sumie problemu z tym nie mam już dawno. Tak się przyzwyczaiłam po okresie dojrzewania i zostało. A przetłuszczanie takie samo i tak jest ![]() Wisz, ja mam włosy zdrowe w sumie, nie farbowane, siana nie mam , więc w sumie dużo im nie potrzeba. A wypadanie myślę, ze od złej diety i tak naprawde, to witaminki łykac powinnam ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2013-03-13 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariczka ostatnio często chce żeby jej czytać - zakupiłam jej płyty z różnymi czytanymi bajkami. Są bardzo fajne najpierw jest bajka po polsku później po angielsku, wyjaśnienie trudniejszych słów z angielskiego i powtarzanie ich w po angielsku. Sama czasami się czegoś nowego naucze ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Super gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Właśnie dziewczyny może polecicie mi jakiej firmy oleje i gdzie kupie? Chciałabym napewno lniany jakiś do zagęszczenia włosów i przyciemnienia? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Narazie zupełnie nie orientuje się, ale dziękuje za rade. Na początek kupimy chyba taką na 3 kółka ![]()
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przedtem bylam dostepna i widoczna tylko dla przyjaciol, a teraz kazdy mogl mnie znalezc na FB (chociaz nie widzi o czym pisze itd) i do mnie napisac wiadomosc. No i juz sie zaczelo, kilka osob, z ktorymi nie chce miec kontaktu + exy juz mnie znalezli i wypisywali glupoty. Poza tym polityka dotyczaca zdjec, w sumie kilka rzeczy mi sie nie podobalo.
![]() |
#4785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
#4787 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Biovax jeszcze nie wiem, dam znac po kilku razach. Ja kupiłam w tym sklepie, bo 8.03 była darmowa wysyłka, więc się opłacało. U Joli w Aptece podobna cena, więc może i u Ciebie jak wrócisz znajdziesz. Na wzmocnienie na pewno są dobre Sesa, Amla itp. O te: http://www.helfy.pl/wlosy/olejki-do-wlosow No właśnie...czas leci ![]() Mariolu, ja też myślę nad odejsciem z FB. Rzadko tam w sumie bywam, z nikim nie pisze, nikt mnie zaczepia, ale nie wiem w sumie po co mi on. Chyba tylko po zniżki do sklepów ![]() **** No i byłam w HM, skorzystałam z kuponu na 25 % (z maila) i kupiłam torebkę ![]() Dla Mamy pędzle w Rossmannie i mam jeszcze korektor i jedwab do włosów - takie praktyczne prezenty. Sama chciała ![]()
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
mam, ale pochwalę się jak się uda
![]() Jak się uda to nie będziemy mieć problemu w razie chorób dziewczyn,ani nie będzie trzeba szukać opiekunki etc.Może babcia dopomoże w kryzysowych momentach. już nie ![]() pewnie osiwiałabym do cna do tego czasu ![]() Cytat:
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurczę, zima nie odpuszcza, a święta się zbliżają. No i nie są to przecież te święta, gdzie śnieg jest towarem pożądanym ![]() Uśmiałam się wczoraj z Kuby, poszłam go przykryć, a on przez sen mówi do mnie, że to mu się tylko śniło, że go duże zwierzęcie ugryzło. Przytakuję, że to tylko sen, a Kuba dodaje "Wcale się nie bałem, to jestem odważny" ![]() ![]() Kupujecie jakieś prezenty na Zajączka? angy , a Ty już nic nie będziesz pisała? ![]()
![]() |
#4791 |
Wtajemniczenie
|
Cześc.
Żyję, plecy bolą ale już mogę chodzić ![]() Ej co z tym śniegiem? Zamiast topnieć to pada i pada i mróz cały czas. Alan chce na sanki. Chciałam złożyc jeszcze jedno zamówienie z Yves, ale kod juz nie działa. Idę poczytać bo zaległości mam. Wieczorem będę, bo teraz musze mieszkanie ogarnąć, no i sanki zaliczyć. Brrr nie lubię zimy.
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i my się wybierzemy na sanki, ale bardziej po obiedzie, bo teraz za zimno. Aga, mnie ten -50 zł działa, sprawdzałam przed chwilą ![]() Jak Tobie nie działa, to napisz PW i Ci zamówię ze swojego konta na Twój adres. Oczywiście, jeśli chcesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Wtajemniczenie
|
Jolu bardzo chętnie skorzystam, ale po południu, ok? Napiszę Ci PW z tym co bym chciała. Dzięki bardzo.
#4794 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() A powiedz mi - kiedyś wstawiałaś przepis na de volaille - w jak głębokim tłuszczu się to smaży? Na patelni? ![]()
![]() |
#4795 |
Ola-Unhola
|
![]() Bartek mi z rana dzień pomieszał, bo nagle mu się o 8 przypomniało, ze dzisiaj to jakiś test jest i On już o 7,15 autobusem miał jechać. Ocknął się o 8...Dobrze, ze Małż jeszcze w domu był, to błyskawiczne śniadanie i pojechał. Całe szczęście test zaczynał się o 9 (po konsultacji sms z wychow.). Antosia zaprowadziłam teraz po sniadaniu, bo inaczej do 8,30 bym się nie wyrobiła. Do Mamy już nie pojade raczej, bo w związku z testem Bartek wraca o 13,30, więc już raczej nic nie zdążę zrobić ![]() Piję kawkę ![]() Kasia, nic nie sugeruję ![]() ![]() agga, no u nas tez sypało i jakiś mega mróz chwycił. Dobrze, że słońce dzisiaj wyszło, bo inaczej to jakaś masakra.... Jola, no własnie święta, żółte tulipany chciałam na stół a tu taka aura, że stroik i mikołaj bardziej pasują ![]() Zajączka raczej nie kupujemy. Bartek ma 27.03 urodziny. Pewnie w święta jakoś z Małża Rodziną się spotkamy, choć z nimi to nigdy nie wiadomo. Może do siostry M. będą jechali do Niemiec, a może nie (namawiają nas, ale to 1400 km w jedną stronę). Ale to pewnie nie wszyscy i ktos się u nas zjawi. Moi też wyjeżdzają - odwiedzą Bartka w środę, tak jak wypadają ur. W sobotę z moimi się spotkamy po święceniu, a potem jak tamci oleją to dwa dni odpoczynku ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dziewczyny, jakby któraś chciała mam korektor pod oczy na zbyciu Loreal Touche Magique -Korektor rozświetlający 6-9 Deep Beige. Dla mnie za ciemny. Sprawdziłam trylko na skórze odcień i nie używałam. Jakby któraś chetna, to pisać ![]()
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jej to niedobrze że śnieg w Pl, ale co tam w sobotę już nie będzie bo przyjeżdżamy ![]() U nas nie ma zajączka, tzn. jak tam dziadkowie chcą to niech kupią my natomiast nie będziemy nic kupować. Mika też miała jakiś sen usiadła w nocy i mówiła coś że big teddy, taaaaki duźy i coś dalej po ang. ale nie pamiętam.
![]() |
#4797 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedz czy Ci sie udały. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- A miałam Wam powiedzieć jaka kretynka ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Idziemy na sanki
![]() |
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, Stresuje się już wyjazdem, trzymajcie kciuki za podróż bezproblemową i bezkolizyjną. Mam nadzieję że się uwiniemy w 20 godzin bo jednak do Rzeszowa dosyć daleko jest. Dzisiaj jeszcze czekają mnie porządki i gotowanie obaidku na dzisiaj i jutro, a jeszcze muffinki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
A może wystarczy smazyć dłużej a na mniejszym ogniu. Ja tak robie i działa ![]() O to niezłe wyczyny robił ten krem ![]() Miłej zabawy na sankach.
![]() |
#4799 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja już go miałam tylko jaśniejszy, a teraz kupiłam bez zastanowienia sobie i Mamie. Ja byłam bardzo zadowolona z tego jasniejszego i mi nie wchodził w zmarchy hehe ![]() Szkoda podkładu ![]() Miłego szusowania ![]() U nas tak chodniki poodśnieżali, ze nia ma po czym jeździć ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, będzie dobrze ![]()
![]() |
#4800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No szkoda . Dobra idziemy juz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.