Wody toaletowe męskie

Yves Rocher Hoggar EDT

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2020 o 11:13
    Nie mam problemu z wyborem prezentu dla męża
    Odkąd pierwszy raz kupiłam mężowi w prezencie tę wodę toaletową, już nie mam problemu z wyborem kolejnych prezentów, gdyż jest to jeden z jego ulubionych zapachów. Orientalny, energetyzujący, jednocześnie taki...elegancki. Do kompletu dokupuję szampon-żel pod prysznic z tej samej linii. Cena jest dosyć wysoka, ale ja często korzystam z promocji.
    Zalety:
    • Świeżość
  • 17 kwietnia 2020 o 22:37
    Zmysłowe
    Bardzo ładny zapach. Z tych przyjemnych, intensywnych, które lubi się wyczuwać w otoczeniu. Długo się utrzymuje. Energetyczny i intrygujący. Zarówno na dzień i wieczór. Raczej dla mężczyzn 35+. Flakon ładny, stonowany. Cena dość spora. Często można złapać na promocji.
  • 5 lutego 2020 o 20:39
    Zmysłowe, ciepłe, otulające
    Hoggar to perfumy orientalno drzewne , balsamiczne i ciepłe, na pierwszy rzut wyłania się orzeźwiająca bergamotka by za chwilę poczuć aromat bobu tonka i męskiego cedru. Tajemnicze i jednocześnie dyskretne. Butelka szklana, kanciasta, prosta z zakretką imitującą kawałek drewna, urocze w swojej prostocie. Choć są delikatne to jednak mają w sobie wiele uroku. To zapach rozgrzanego lata, suchość wiatru pustyni , odurza powiewem orientu. To zapach dla faceta lubiacego tytoniowe aromaty, mercedesy i drogie cygaro, na pewno nie dla tych którzy lubią lekkie orzeźwiające i dynamiczne zapachy. Bardzo eleganckie perfumy dla zdecydowanego i pewnego siebie mężczyzny. Zmysłowe i przypominające zimowe wieczory , bo to zapach raczej na jesień - zimę . Na lato mogą być za ciężkie. Trwałość jak za tą cenę jest przeciętna, choć na moim facecie czuję je cały dzień. Czego chcieć więcej ?
    Zalety:
    • piękne ciepłe nuty
    • elegancki prosty flakon
    • dyskretne i otulający
    • dość dobra trwałość
    • jeden z najlepszych męskich zapachów od Yves Rocher
    Wady:
    • trochę drogie ale mozna upolować w dobrej promocji.
  • 29 maja 2019 o 18:53
    Korzenno-słodki, ale męski
    Uwielbiam cięższe męskie zapachy, przyjemna, delikatna słodycz. Mega się utrzymuje!!! Zmiana wyglądu buteleczki na plus, a tym samym zapach delikatnie, moim zdaniem się zmienił, również na plus. Stał się bardziej dla panów w każdym wieku:))
    • buteleczka
    Wady:
    • Brak wad, cena przystępna- jak to dobry perfum.
    werka89
    25 grudnia 2015 o 11:37
    Korzenna klasyka
    Testowałam ten zapach wielokrotnie, a obecnie dorobiłam się własnej flaszki 50 ml. Zapach należy do klasyków drzewnych – a takie lubię najbardziej na co dzień (no i ewentualnie lekkie kwiatowe w typie serii jednonutowej UnM). Bo poza tym kocham mocne kadzidlane perfumy, ale tylko na wyjątkowe okazje. Jest korzennie, drzewnie, z domieszką ciepłego cedru. Na początku dość ostro i intensywnie. Z czasem zapach łagodnieje, staje się ciepłym, delikatnym gustownym klasykiem – coś w stylu Gucciego PH (mój ukochany zapach od lat) gdzie na samym początku było mocno pieprznie, a z czasem spokojnie i orientalnie (tylko tam była domieszka dymna). Zapach może i jest polotu i efektu wow, ale idealny dla klasycznie ubranego mężczyzny. Jak dla mnie must have na co dzień, gdy nie chcę pachnieć ostrymi kadzidlanymi perfumami. Zapach ten jest tu podobny do YSL L\'homme (klasyczna srebrna śruba, nie wersja nocna, ani odmiany inne) lub L\'Instant de Guerlain lub 2 męskiej CdG gdzie też czuję klasykę i jest podobnie jak u Hoggar. Opakowania jest bardzo gustowne - brązowy kubik z ciekawą zakrętką. Zapach jest jednym z moich ulubieńców, dlatego nadaję mu tytuł mój hit i będę go kupować na pewno nie raz. Na perfumy jestem w stanie wydać wiele. I na ten zapach także też. :) Używam tego produktu od: wiele testów w drogerii Ilość zużytych opakowań: kilka ml z testera, zaczynam 1 swoją 50tkę.