|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
MBZ♥
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Scarlett jestem po operacji kręgosłupa, mam wstawione metalowe pręty trzymające go i uwierz mi wiem co to znaczy groźba jeźdżenia na wózku, ból taki, że się wszystkiego odechciewa. Ale nie wpadam na wątek i nie piszę o tym. Bo mimo wszystko staram się. Wiec proszę Cię, nie rób z siebie największej męczennicy. Postaraj się wyciszyć dla swojej Córki
![]() Ode mnie też koniec i ustawiam ignor bo te kilka dni do porodu mam zamiar spędzić w szczęściu i radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3782 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Kobietki polecam Wam ten program, w aptece sa rabaty jak ktos lubi robic przez internet zakupy, dostalam dzis karte i kilka probek... lubie probki..
![]() Przyszla do mnie paczka z laktatorem m.in.. i kremem lonomag, ziajka na brodawki, pokrowiec na przewijak i do wozka, platki kosmetyczne, itp. dostalam z jepla problk 500 ml plyn do plukania fajna mi probka.. sprzedawca gapa kids polecam, ceny tez takie przystapne raczej... ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie koncze .. ew poczytam co tam masz do napisania ide robic po malu obiad . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam Auchan ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3786 |
MBZ♥
|
Mokka tylko z tymi rozmiarami to czasem dziwnie wychodzi-zależy od firmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam takie dylematy jak trzeba gdzies isc... kupila sobie sukienke i jeszcze sie mieszcze, mam taki sweterek tunike i brzucha tam chowam i jeszcze rajstopki ciazowe i spodnice wieksza plus marynarke taka materialowo dresowa i to moje 3 zestawy, po domu wyciagniete leginsy i bluzka, niech no ja tylko sie zaczne miescic w cos innego to sobie cos zafunduje.. fryzjer by mi sie przydal bo odrosty sa..ale to kwestia tego czy mi sie teraz ze chce ![]() musze robic to powoli bo znowu mnie skurcze najda i bole... zmykam.. milego popoludnia p.s.: narobilyście mi smaka na ta cole i teraz jak czytam na murzynka... aa taki z mlekiem ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-03-14 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mnie dzisiaj zyła w lewej rece szczypie ![]() ![]() zna któras dobry krem na rozstepy juz widoczne? Myslalam o No scar ale nie wiem czy da rade ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
to zależy od gina. mi wczoraj mówił, że 2-3 dni po terminie szpital, tam ok 2 dni obserwują i dopiero biorą się za wywoływanie. myślałam, że z tydzień się chodzi po terminie, ale jeśli w szpitalu i tak będą jeszcze obserwować to lepiej rzeczywiście być tam wcześniej. ja zwolnienie dostałam wczoraj do prawie 2 tyg po terminie, a do gina będę chodzić do skutku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
co do perfum - to jaaaaaaaaa uwieeeelbiaaaaam
![]() ![]() ![]() ulubione - versace crystal noir,chanel allure,lancome miracle,dior jadore , miss dior,e.lauder bronze goddess, angel , v.rolf flowerbomb , czasem c.klein euphoria , dawidoff cool water. to mój żelazny zestaw - musze mieć na półce ... w ciąży skończyłam przytulne cerruti 1881, i zostało chanel nr 5 do którego jakoś takoś średnio mi ..... Teraz wyszły piękne jimmy choo flash i dolce gabbana desire - już je obwachałam i muszę je mieć !!! Ale mając już dzidziusia niestety nie zdecyduje się wyperfumować bo maleństwa wolą naturalny zapach mamy ,nawet podobno po tym nas poznają więc teraz wchodzi tylko antyperspirant... wiec teraz też : NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY ,WIĘC WYPERFUMUJCIE SIE DZIEWCZYNY .... ![]()
![]() |
#3792 |
MBZ♥
|
Trooskava
![]() ![]() ![]() Ciebie żyła szczypie, mi czasem w oczy zimno ![]() ![]() z rozstępami nie pomogę:/ Zrobiłam sobie rezerwację na salę jednoosobową ![]() ![]() Nyaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Nestelle oj to bysmy się dobrały pod względem zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3793 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jak czlowieka cos niewyobrażalnie boli to nie może zrobic NIC i na niczym się skupić... Gdyby bylo inaczej, to na salach porodowych pewnie byłyby telewizory włączone w czasie porodu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zaciążona - kciuki za akcje!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odnośnie malutkich rozmiarów ciuszków to w pepco zazwyczaj są. teoretycznie są to rozmiary np 50 albo 0, ale w rzeczywistości są dużo mniejsze niż ich odpowiedniki w standardowej rozmiarówce. w ogóle w pepco jak dla mnie wszystkie rozmiary są nieadekwatne. jak segregowałam sobie ciuszki po praniu rozmiarami to 62 z pepco układałam z 56 z innych firm, itp. ____________ narobiłyście mi ochoty na colę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | ||||
Raczkowanie
|
Witam się z Wami Kochane!!
Powoli staram się być z Wami na bieząco, choć nie ukrywam że jest to bardzo ciężkie, bo maluch absorbuje mnie cały czas.. Wczoraj próbowałam odpisać na forum, ale oczywiście komp mi się wyłączył i wszystko psu na bude... Pierwszą noc po powrocie ze szpitala mieliśmy ciężką, prawie cała nieprzespana. Mój Ksawcio jest dość aktywnym malcem, w szpitalu narzekały na niego panie położne, że wymaga cały czas uwagi. W domu wiele się nie zmieniło. Druga noc był znacznie lepsza, trochę się udało nam przespać, liczę na to że z każdym dniem-nocą, będzie lepiej ![]() Mały nie lubi cumelków, wręcz go denerwują zamiast uspokajać, więc wisi na cycku non stop, bez znaczenia czy głodny czy najedzony ![]() Pokarmu mam sporo. Z dolegliwości narzekam tylko na ból głowy, bo miałam te zespół popunkcyjny. Opis porodu postaram się Wam zrobić jak najszybciej, może do weekendu się uda ![]() Pytanie mam do tych które już mają maluszki. Ile pieluch zużywacie na dobę?? Bo mi idzie tego więcej niż się spodziewałam. Strippi piękne to foto ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do cycków to polecam okłady liści z kapusty, sama miałam nawał w 3-4 dobę i dopiero kapucha mi pomogła. Cytat:
![]() No właśnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3798 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz to się łatwo mówi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3800 | |||
Zakorzenienie
|
poszłam sie zdrzemnac z mom dzieckiem i spałam 2 godziny
![]() a teraz mi Karol zrobił kupśnie w czystą pieluche ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz zyla nie szczypie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Raczkowanie
|
no to żeście mi wykrakały
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kmagg81 Czas edycji: 2013-03-14 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3804 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do ubranek to nie widziałam w kapphalu- ale pewnie żle szukałam . potrzebuje dla lalki Ninki ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do pieluch to sporo ,nie liczyłam ... ale od niedzieli zużyłam już ponad połowę ....
![]() |
![]() |
#3805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a dla was oby nocki były coraz lepsze ![]() ojoj ![]()
![]() |
![]() |
#3806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też zakupiłam kilka ciuszków dla mojego Szkraba w pepcko - wyprałam, uprasowałam i niczym nie różnią się od innych. Kupowałam tam też ciuszki dla dzieciaczków mojego brata i nie zauważyłam, żeby wyglądały jakoś gorzej. Wiadomo różnie sie może trafić, dlatego też wcale mnie nie dziwi, że coś się mogło porozpadać po praniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też, ale po jakimś czasie i tak mnie plecy strasznie bolaly ![]() ![]() jak poszło? czy to dopiero zapowiedź? Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-03-14 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny!
U nas zimnica, nigdzie dziś nie wychodzę, zresztą wczoraj się nałaziłam - byłam w sklepie fryzjerskim i przy okazji zaliczyłam kilka lumpków. Teraz nie kupuję już nic dla synka, tylko dla siebie na wiosnę ![]() ![]() Wczoraj rozmawiałam z "teściową" o łożeczku, bo ma kupić i pisała, że chciałaby te ochraniacze, żeby maluszek sobie krzywdy nie zrobił. Kurcze, mi się to nie widzi, bo na łózeczku bedziemy mieli też przewijak i Kubuś nie będzie wiele widział, ja go zresztą też nie podglądnę z łóżka, tylko będe musiała wstawać. Wyglądałoby to tak: http://www.madar.siedlce.pl/allegro/...zeczko1big.jpg Czy bez ochraniacza rzeczywiście mały może mi się podsunąć do góry i uderzyć o szczebelki ? Już sama nie wiem ![]() A i przy okazji znalazłam coś dla mam posiadających kotki http://cdn12.smyki.smcloud.net/t/pho...tandardowy.jpg hehe u nas też tak może być ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczny synek, te włoski ![]() Tak przy końcu chyba masz ? A jakie miałaś L4 - mogłaś chodzić czy musiałaś leżeć ?? ----------------- A co do Scarlett to tak jak pisała Mokka - najlepiej ignorować jej posty, my już się tego nauczyłyśmy.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale że co?
![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.