![]() |
#661 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Hej
![]() Tak piszecie o chorobach i mnie coś w końcu dopada ![]() ![]() Kinia a co to za praca? Monia Opowiadaj co Ci na wątrobie leży ![]() ![]() Milenko Zastanów się zanim znowu po jakieś kaloryczne żarcie sięgniesz!!! Wiesz przecież że nie warto!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Spadam do łóżka. Dobrej nocki ![]()
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Carla peacuje w DHL w adminstracji praca nie jest zla.... tylko ludzie , jestem jedyna polka ktora tam pracuje i poprostu czasem moze nie swiadomie daja mi odczuc ze nie jestem z UK. Zreszta nigdy nawet jak mam racje to i tak mnie nie slchaja. Mam troche lipe z godzinami bo moge tylko na popoludniu pracowac rano moj maz spi po nocce a ja zajmuje sie Wiki odprowadzam ja do szkoly itp i jest mi bardzo ciezko cos takiego znalesc. pocieszam sie ze jyz do wrzesnia i sue zwalniam wtedy latwiej bedzie mi znalesc prace bo Wiki juz pojdzie na 8 godz a nie na 3 tak jak teraz..... Obym jeszcze wytrzymala z rok moze poltora i wracam do PL..... sorki za bledy ale z telefonu pisze.... ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Eh dziewczyny ja też mam mega doła ,popłakałam się dzisiaj z tego wszystkiego. Dobrze, że mam chłopaka który mnie przytulił. Ta tarczyca mnie już dobija, ciągle mi slabo nie mogę normalnie funkcjonować ,nawet na głupie zakupy iść bo zaraz słabo i jak nie usiądę to mdleję. Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę brać te leki może wtedy to się unormuje i będę normalnie mogła wykonywać codzienne czynności.
Tą dietą też jestem zmęczona, jeszcze jak sobie pomyślę ile dogi jeszcze przede mną . Nie wiem jak ja to wytrzymam... Ehh .. ![]() Jedyne pocieszenie to to ,że wreszcie osiągnęłam swój pierszy cel, wreszcie waga wskazuje wagę dwucyfrową.
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
witam kobietki z rana. do mnie zajrzał optymizm
![]() potem do was zajrzę ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku najgorzej jak dzieciaki choruja....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
Jestem na chwilke, bo zaraz do PUP wyruszam. Macie racje... ja nie wiem, gdzie mam mozg
![]() Ja juz po sniadanku, ide sie umalowac szybko i lece na busa. Pozniej odniose sie do wypowiedzi waszych. Milego dietetycznego dnia! ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!!!
Ja dziś się dziwnie czuje... Jakiś czas temu odstawiłam tabletki i tak na serio przyszedł bezpieczny czas kiedy możemy się starać o dziecko a że akurat teraz mam epicentrum dni płodnych to zaczelismy starania....jednak bardzo dziwnie się czuje...jak bym robiła coś złego...nie wiem o co chodzi..ale boję się...chociaż bardzo chce mieć dziecko ![]() Może przez diete jestem jakaś zdołowana...nie wiem ![]()
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny ja już trochę lepiej sie czuje nadal biore lekki ale zaczynam jeść .... z ćwiczeniami wstrzymam sie jak sie jeszcze lepiej poczuje bo jestem bardzo osłabiona i ciagle leci mi z nosa
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Myśl pozytywnie wszystko bedzie ok .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Dobry!
Ja po śniadaniu - musli jadłam. Za godzinkę pójdę poćwiczyć. Na szczęście dzisiaj jest mi lepiej i gardło na razie nie boli. Mam nadzieję, że choroba mnie ominie. Moniaco jest? ![]()
![]() |
#670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale spróbuj się wyluzować i nie spinać ....jak zobaczysz dwie kreski na teście to w nikim juz tak nie będziesz zakochana jak w tej fasolce . ![]()
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
A zdołowana jestem wagą, diety się trzymam, a ona skacze w górę i w dół...Częściej w górę... Byłam dziś zrobić badania w laboratorium i za morfologię, mocz i cukier wybuliła mi 25 złotych ![]() W dodatku ostatnio dręczą mnie koszmary nocne, nie wiem o co znowu chodzi. Już dwa lata miałam okres recesji...Co chwilę się budzę w nocy albo w ogóle nie mogę zasnąć, nie śpię dobrze. Już wolę te moje pokręcone sny, że mnie goni Hulk niż śnić o morderstwach, rozkrawaniu czaszek ludzkich etc...Masakra jednym słowem. Po nocy jestem jeszcze bardziej zmęczona niż jak się kładę spać. Dziś standardowy czwartkowy obiad, ziemniaki+cyc gotowany+surówka. Furry zniknęłaś? ![]() Iza też wróć ![]() Carla podejmuję się wyzwania dni bezsłodyczowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogolnie ja swojego czasu plakalam przez sen, budzilam sie cala we lzach i nie moglam sie uspokoic. Teraz to przeszlo... placisz za badania na staz? ![]() ![]() lolitko nie mysl tyle o tym, poprostu co ma byc to bedzie. I nie spinaj sie tak! To wielka zmiana w zyciu ale na lepsze ![]() wrocilam juz z PUP, dobrze trafilam, bo... zaraz za mna przyszlo 10 ludzi do tego samego posrednika ![]() ![]()
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co tam w Urzędzie Pracy? Wizyta "odklepana", podpisik jest i z głowy? ![]() (przynajmniej ja tak "przedmiotowo" UP traktowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
milenko nie grzesz więcej kobieto. bo jakoś w tobie widzę kompana do bezgrzesznego dietkowania. a przyznam że mi motywacja ostatnio zmalała. może jeszcze nie żucam się na żarcie ale coraz częściej patrzę na dział z ciastami . w biedronce jest taki punkt piekarniczy "słoneczko" . ciasta mają takie że mózg staje ![]() ![]()
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poradźcie mi- mam dzisiaj dwa półtoragodzinne wysiłki (taniec i siłownia) z godzinną przerwą, nie martwię się, że dam radę, bo dam, jestem do wysiłku przyzwyczajona, jednak chodzi mi o to, co mogę zjeść pomiędzy nimi- żeby dało dużo energii, ale nie obciążyło, batony odpadają- wiadomo, nie wiem, banan jakiś, czy cuś?
#676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja psinka dostala dzis nagrode za grzeczne bycie w domu, kupilam jej kosc do gryzienia, jest wniebowzieta! ![]() ![]() ![]() Mona moze musli z jogo nat? i do tego dorzuc ze 2 sliwki suszone? ogolnie nie mow mi nawet, ja tez to tak traktuje ![]() ![]() Obiadek ogarniety dla tesciow, dla nas mam z wczoraj teraz ogarniam swoje krolestwo ![]() Jak u Was dzien mija?
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
banan z jogurtem naturalnym
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
z musli nie dałabym rady, po od razu po pierwszych zajęciach biorę prysznic i biegnę na drugie, natomiast sam jogurt mogę wypić i zagryźć bananem
![]() Jakiś czas temu zastanawiałyśmy się, gdzie mierzyć biodra-chyba robiłam to źle-http://pl.wikipedia.org/wiki/Waist-hip_ratio
#679 |
Zadomowienie
|
1 h orbitreka zaliczone, II śniadanie zjedzone i kuchnia posprzątana
![]() Monia, a może te koszmary dlatego są bo się stresujesz? I mam nadzieję, że wytrwasz w bezsłodyczowym postanowieniu do świąt bo wierz mi to pomaga. Ja po tygodniu nie jedzenia zauważyłam, że waga powoli ruszyła w dół. ![]()
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() No ja mam nadzieję, że moja waga ruszy tak porządniej z kopyta. Bo nudy już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz sie obrobilam czekam teraz na obiadek, a pozniej bedzie pedałowanko ![]() ![]()
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
ja już posprzątałam i zjadłam 2 posiłki w 3 ratach
1-warzywa na parze od wczoraj z kurczakiem 2- 0,5 owsianki z siemie lnianym, i otrębami + dzem pożeczkowy 3-0,5 owsianki z siemie lnianym, i otrębami + dzem pożeczkowy owsianke jadłam na dwa razy bo jakos cała mi nie weszła, a teraz czekam na nagetsy z warzywkami z pary ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Furry Sue za komplement - jak mówią "you made my day"
![]() Niestety cała reszta wszechświata postanowiła mi dokopać... A nie wróc sama sobie dokopuje ... Milenkowe trzymanie kciuków pomogło i udało mi sie wczoraj dojechać . I na tym koniec dobrych wiadomości .. Po pierwsze moja właściwa zważona stała waga waga too 76,0 ... Włąsciwie to pozytyw bo w zeszłym tygodniu zgubiłam kilogram i to w czasie wyjazdu do Pl... No ale prze tą polska oszukańcza wage miałam już wrażenie że trzasnełam to 75 - jak widać wrażenie błędne - wniosek"bądź wierna swojej stałej wadze i ani nie myśl o wskakiwaniu na inne" ![]() Po drugie zaliczyłam wczoraj wieczór romantyczny - z półtora takiego czekoladowgo mini batonika i pistacje (komentarz M - no masz dietetyczna przekąska kupiłem zamist czipsów ![]() ![]() ![]() Po trzecie spieprzyłam rozmowe do firmy marzeń ... O dziwo nawet nie mój niemiecki zaważył tylko przyrodzana głupota... Wychodzi na to że zdziczałam siedzać w domu i nie potrafie sobie poradzić w stresowej sytuacji... Rozmowa z dwiema rekruterkami to dla mnie za dużo ![]() ![]() Po czwarte - poszłam po tej rozmowie zdołowana z M. na obiad - no i było mi smutno i źle i zamowiłam lasagne - wiec chyba najgorszy wybór z mozliwych ![]() ![]() Po piate - poparzyłąm sobie tą lasagna podniebienie wiec kara była natychmiastowa ![]() Po szóste i ostatnie - powinnam mieć okres i nie mam ... ale tak mi źle jakbym miała ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Chciałąm jeszcze tylko wyjaśnić że w sumie to nie mam doła ... i w każdym z powyższych punktów szukam pozytywów ... Jakieś tam są ![]() Dla dociekliwych - nie mam i nie kupiłam czekolady... Ani innych słodyczy ... Zjadłąm ta lasagne na obiad ale postram sie żeby kaloriami wyszło jak trzeba ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- A w ogole ide spac ... Dała mi w kość wczorajsza jazda pociagiem przez 7 h - czyli starzeje sie ..5 lat temu po 10 h w pociagu chodziłam z plecakiem cały dzień po pieninach ... teraz narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Joanna, jednak waga domowa 76 pokazala? ;/ u mnie wzrost 300g bo wczoraj goscie byli i pozno byl obiad wiec moze zalegało... mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Jak widać waga wadze nie równa
![]() ![]() ![]() Btw - patrzac po rozmiarach - wchodze w 40 dół i 38 góra i są to moje najmniejsze w życiu rozmiary wiec nie mam prawa narzekać . Choć zastanawiam sie - moze teraz rozmiarowka jest większa? Tak słyszałam że społeczeństwo tyje i sieciówki powiekszaja rozmiarówki .. |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Joanna najlepiej jest ważyć się na jednej wadze i na niej obserwować spadki. Po co się załamywać wchodząc na inne wagi. Sama o tym się przekonałam, u mojej mamy jest waga która zawyża o 1,5kg ,dla mnie to duuuuużo. Jeżeli chcesz sprawdzić czy Twoja waga dobrze waży, sprawdź to na 1kg cukru
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Joanna A i zazdroszczę Ci tych rozmiarów, nosząc rozmiar 38 byłabym najszczęśliwszą kobietą na Ziemi. Teraz marzę o 42, myślę że to by mi starczyło.
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki badań i zaniosłam do lekarza. Wszystko mam w normie.
Oprócz humoru nadal ![]() Asia Po co włazisz na inne wagi? Jak ja kupowałam swoją, to szwagier przyszedł sie zwazyc i mówi, ze chyba cos oszukuje, bo w pracy sie rano wazył i mial 77 kg, a na mojej 80. Zwazylismy wiec 6 kilogramów cukru i okazuje sie ze waga "oszukuje" o 1,5 kg, czyli teoretycznie mam nie 105 kg, ale 102..Ale mniejsza o to, zapisuje to co pokazuje ![]() ![]() Wpłaciłam trochę grosza na konto i już jakoś się kula z tą kasą u mnie ![]() Dzięki zakochanemu we mnie..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .....niewazne ![]() Gdzie Furry i Iza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie piękne odchudzające się panie
![]() ![]() ![]() Nie mam pojęcia czemu, pogoda brzydka, dzieciaczek marudzi bo mu ząbki idą a ja moge dziś góry przenosić Nadal staram się dietowo żyć i ćwiczę ![]() musi się udać
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.