![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Ja już po ćwiczeniach
![]() Powinnam teraz jeść kolacje bo tak o też porze jadam ale w ogóle nie chce mi się jeść
#694 | |||
Rozeznanie
|
Obawiam się o Twój kręgosłup
![]() Bardzo przyjemnie wyglądający ten papież ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do tego z K. też się kiepsko układa ![]() Monia nie przejmuj się jeśli wysłał z własnej woli a Tobie się przydadzą to zaliczył dobry uczynek ![]() Furry już się nie chowamy wróć razem ze mną ![]()
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
A ja jestem już po kolacji. Nie lubię za późno jeść, bo potem źle mi się śpi.
Asia tak to już jest z różnymi wagami, może ja też sprawdzę czy moja dobrze działa. ![]() ![]()
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Dzień sobry
![]() ![]() Dziewczyny dzięki za pomysł ze sprawdzeniem wagi - jakoś do mnie nie dotarło że moge coś zważonego zważyć i raz na zawsze wiedzieć jak to jest ![]() Już mniejsza o mnie - ale jak zawyża i mój kot waży nie 6 a 4,5 kg to akcja pod tytułem "odchudznie tygrysa" jest bez sensu (tak serio robimy to bo nas weterynarz lekko zwyzywał - pitolił coś o tym że jak człowiek ma nadwage to sam sobie szkodzi bo ma swoj rozum a odpowiedzialność wymaga dbania o wage zwierzecia - ta , oczywiscie był to przytyk do mnie ![]() ![]() Nie mam dziś polotu na jedzenie dietetyczne - tj nic złego nie jadłam ale nawet zakupów planowac mi sie nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- ogolnie jak wziełas i wydajesz to nie rozkminiaj ![]() ![]() Niunia dobrze mówi że on dobry uczynek w Wielkim Poscie zrobił - ja dodam że "uratowałaś go" od zakupu np playstation albo 2 skrzynek piwa czy czegoś równie madrego (wiem jakie pomysły maja faceci ![]() Podsumowując - jak daja to bierz jak bija to uciekaj ![]() Zakuuupy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 | ||
Raczkowanie
|
Cześć...
![]() od wtorku poszłam do pracy i nie wykurowalam sie po grypie do końca bo szkoda kasy... tyko się to skończyło kosztem zdrowia tym razem na antybiotyku jestem ![]() Ale się cieszę zapisałam się na szkolenie operator maszyn szwalniczych.. tzw szwaczka ![]() ![]() od tego chorupstwa nie mam ochoty na jedzenie od tygodnia.. nie mam siły się zmusić... Cytat:
Będzie dobrze ![]() nie wiem może być dietą że sie słabo też robi bo osłabiony organizm ja to uświadczyłam w 3 tygodniu diety masakra funkconować się przez tydzień nie dało.. kwiatuszek zdrówka dla małej ![]() Cytat:
![]() ale oile mi wiadomo to trzeba więcej jeść a nie katować się dietą jak się chce mieć dzidziusia.... a o ćwiczeniach to bym nawet nie myślała bo można poronić... tzn nie żebym cię straszyła ale ja bym je zaniechała na czas starań ![]() ![]() robiła coś złego.... heh to stres czy się uda tak już jest jak się pragnie dzidzusia ![]() Ja czekam aż schudnę jak na razie mam 78,5 ale tak do 65 chciałabym schudnąć i chce mieć drugie dziecko ![]() Joanna pozazdrościć takich niskich rozmiarów mnie udało się już wejść w rozmiar spodni 42 ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie tej kasy, którą dostałam to macie rację, dla niego ta kwota, jaką mi wysłał jest śmieszna...Jak mu powiedziałam ile w Polsce się zarabia minimalnie to się zaśmiał...I powiedział ile on zarabia na Cyprze...No masakra...Ja tam chcę jechać! Po drugie to polubiłam go bardzo i gdybym miała kiedyś taką możliwość to chciałabym tam polecieć go odwiedzić. Może to głupie jest i zachowuję się jak dzieciak, ale...No cóż
![]() ![]() Ja jem kolację dopiero, bo gości mam. I tak umknęłam, żeby zjeść bo nie chciałam jeszcze przeciągać. |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym nie wracać tu jeśli bym w ogóle poleciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
ogolnie to ja dobrze pamiętam, że to ten Twój Hindus?
![]() Ech to w sumie bardzo ... egzotyczny romans ![]() ![]() Aczkolwiek znam jednego fajnego Niemca i gdybym była wolna ... Anuszka jak na mężatki to nasze myśli niegrzecznie krążą ![]() A jechać na Cypr - niezłe odwiedziny ![]() Ide poginać szóśtke a potem wieczor z mezem ![]() ![]() ![]() Co do dziecka - też myśle jak sagapo że dieta i staranie sie to średni pomysł chyba ... Faktycznie kobieta powinna bardzo dobrze się odzywiać (facet też podobno ![]() ![]() Nie wiem czy kiedykolwiek jest sie gotowym .. Ale 25 to tyle co nic (bo tyle masz jak sie nie myle)... W de kobiety rodza pierwsze dziecko po 30-tce .. Ja mam 27 i stwierdziłam ze jeszcze rok moge spokojnie poczekać, może dwa - nie wiadomo jak to szybko pójdzie u nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Asia ach, gdyby ten romans był w rzeczywistości, a nie tylko na skypie czy fejsie
![]() No tak, a to o Hindusa chodzi...Strasznie się do niego przywiązałam, chociaż z natury niełatwo i nieczęsto się przywiązuję do ludzi...Heh, do Was też się przywiązałam i myślę co tam u Was ![]() Wiem, że prawdopodobnie padło mi na łeb i własnej Przyjaciółce nie potrafię powiedzieć, że ten Hindusik we mnie coś poruszył...No głupia jestem i tyle...Z drugiej strony, jestem taka młoda, a świat taki wielki, tyle miejsc na mnie czeka...Tylu ludzi wartych poznania...Tyle dobrego jedzenia ![]() Ale jak się ma bardzo konserwatywną rodzinę...To jest problem...Na ten rok planowałam lot do Anglii i do Rzymu tanimi liniami, ale oczywiście nie...Bo mnie zgwałcą, zabiją, albo samolot spadnie i tyle będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
Joanna no tak pomyśl sobie że ma się osłabiony organizm od diety ćwiczeń i też można stracić ciąże to jest moje zdanie... dlatego ja planuje schudnąć i po wakacjach sie starać
![]() ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
monia uruchomiłaś moją wybujałą wyobrażnie. już cię widzę w chacie z hindusami
![]()
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym oni żrą dziwne rzeczy, jak np. groch i ziemniaki ![]() ![]() Iza no to dobrze, że wróciłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Nadrabiam Was dziewczyny,
Melduje sie z zatruciem pokarmowym. Powinnam byc dzis w pracy, ale nie dalam rady. Zaczelo sie juz przedwczoraj w nocy bolem brzucha. Wieczorem zaczela sie biegunka :/ TZ ma to samo - podejrzewam mamusine pierozki, ktore rpzywiozlam sobie z Polski wiec spedzily 4 godzinki w walizce zamiast w lodowce.... albo sushi. Nie wiem, ale cierpialam. Ogolnie, samo zaakceptowanie pieniedzy pozostawiam Tobie, bo to nie moja sprawa. Martwi mnie bardziej to, ze do wyslania Ci tych pieniedzy podalas mu chyba dosyc dokladne swoje dane osobowe, a to juz akurat z mojego punktu widzenia nie jest takie dobre. Mam nadzieje, ze to jakis OK facet
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2013-03-14 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro mam zajęcia. Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
sss by wysłać kasę przekazem pieniężnym trzeba znać tylko imię i nazwisko oraz miasto. A on zna to z fejsa
![]() Iza a co Ciebie zdziwiło? ![]() on nie moze przyjechac bo nie ma wizy. w ogole nielegalnie jest na Cyprze bo skonczyła mu sie wiza i "czeka" az go policja przypili, odesla go do chaty do Indii i wtedy stamtad bedzie starał sie o wize na Cypr, a potem ewentualnie do Polski. to moze trwać lata. ![]() poza tym nie martwcie się, nie wyjade nigdzie, bo raz że nie ma kasy na lot (a bilet ok 230 euro) dwa, boje sie, trzy rodzina mnie zabije, cztery jak mnie zabije to juz w ogole nie polece ![]() takze spoko spoko, ja sobie rade dam, rozkminiam tylko bo mam nature mysliciela ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-14 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zadomowienie
|
Sagapao, lecialam, ale z Polski 3 tygodnie temu, a w weekend z Walii. Jednak obwiniam na 95% te pierozki, a 5%daje sushi
Ogolnie no ja myslalam, ze trzeba podac pelne dane osobowe wraz z adresem.
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
O matko, co za dzień. Załatwiłam dziś młodemu nową szkołę, poprzewoziłam dwie tony rzeczy, zrobiłam 3 masaże na drugim końcu miasta, rozwiozłam towar jako nowy pracownik mojej mamy i teraz próbowałam Was doczytać, ale oko mi się co chwila zamykało, więc przeleciałam z grubsza, musicie mi wybaczyć
![]() Ogolnie, Niunia - Wy to czujne jesteście, nie odzywam się raptem od rana a tu już śledztwo ![]() Przeprowadzamy się na dobre w ten weekend, od poniedziałku moje dziecię rusza z plecaczkiem do nowej szkoły, jest zachwycony wszystkim (dzisiaj byliśmy oblookać teren, wychowawczynię, salę i dzieciaki w klasie, jest git!) a najlepsze, że mają basen przez całą podstawówkę, a nie jak u nas, tylko w drugiej klasie. Młody tym bardziej wniebowzięty, bo kocha basen, w przeciwieństwie do mnie... A tak na marginesie... 17.03 czyli w niedzielę, gdy zląduję na dobre w Dziekanowie, minie dokładnie 5 lat od mojej przeprowadzki do UK... co za zbieg okoliczności.. aż się łezka w oku kręci. Moje życie to ciągłe zmiany, chyba nie wytrzymałabym inaczej. Dietowo do dupy, nie trzymam się żadnych zasad, nawet pierwszy raz od stu lat zjadłam jabłko na wieczór - w sensie tak z pół h po kolacji... i teraz mi będzie fermentować ![]() Dziewczyny, tak na koniec - coraz bardziej kręci mnie wizja South Beach - wiecie jak beznadziejnym przypadkiem jestem (tzn ja jestem beznadziejna, a nie mój organizm, bo chudnąć, to bym chudła, gdybym się trochę bardziej postarała...) tak więc kręci mnie ta opcja i teraz pytanie do Was, co sądzicie o samej diecie i czy gdybym na nią przeszła, to czy nie wyrzucicie mnie z tego wątku? ![]() Ale się ożywiłam, myślałam, że napiszę dwa zdania i nara ![]() ![]() ![]() Do juterka! ![]()
#715 |
Zadomowienie
|
Furry,
Ja mysle ze South Beach nie jest taka zla. Tzn nie wczytywalam sie dokladnie, ale zdaje sie ze sklada sie z 3 faz. Podobno efekty swietne, bez pozwalonego zdrowia jak po Dukanie... Tylko potem rodzi sie pytanie jak to utrzymac. Jak zakonczyc. Co ze zmiana nawykow zywieniowych na zawsze. Tutaj juz nie mam pojecia jak South Beach to rozwiazuje. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale za South Beach to ja bym nikogo nie wyrzucala ![]() ![]() Czyli juz nie jestesmy sasiadkami... niby sie ciesze, ze przeprowadzka idzie po Twojej mysli, a zrugiej to juz nie bedzie spacerku :/
#716 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja tam hindusom i wszystkim ludziom kultury wschodniej bym nie wierzyła
![]() Nie wiem jak to się stało ale znowu -1kg... stres mnie chyba zżera.. a wystarczy tylko mąż i dziecko i o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() Monia aaa to mocno złożona sprawa jest z tą wizą. A mnie prawa dłoń zdziwiła ale ja se lubię coś ubzdurać przecież byś wiedziała ![]() Ja też bym się mega bała jednak to inna kultura i nie wiadomo jak w realu tam z nim jest. Furry ja też się zastanawiałam nad SB ale na to trzeba mieć jakieś pieniądze a ja bardzo często jem po prostu to co w lodówce jest... Co Ty przecież Cię nie wyrzucimy ![]() ![]() Eh jak ja bym chciała iść do pracy i się wyprowadzić... Beznadziei ciąg dalszy... Ja wcinam jogurt z musli. Później szybko cos małego, obiad i uczelnia do 21 ![]()
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
sss7 On potrzebował tylko miejscowość, imię i nazwisko. I to jeszcze miejscowość opcjonalnie, bo ja w samym mieście nie mieszkam, ale 4 km dalej, na wsi. Wpisał miasto, a ja tam przecież nie mieszkam...
![]() Nadalka E tam, to są polskie uprzedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie mówię, że mu ufam, bo wiadomo że na skypie człowiek nie zaufa zbytnio, ale ja ciekawa świata jestem i ludzi. Zresztą ja w ogóle przyciągam Hindusów, Murzynów etc. ![]() Od dziecka marzę o tym, aby odwiedzić stolicę Nigerii - Abudżę i kraje wschodnie - Izrael i Jordanię. (Cypr jest krajem Bliskiego Wschodu) Potem plasują się Stany Zjednoczone, a jeszcze niżej Argentyna. Na początek jednak chcę zacząć od Europy ![]() Kurde, obudziłam się z takim kaszlem, boli mnie gardło ![]() ![]() Iza Pytałam o te pierścienie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-15 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wystartuje w takim razie zapewne jutro, by nie czekac "do poniedzialku", ktory moze nie nadejsc.. ![]()
![]() |
#720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zawsze chciałam zobaczyć ten ogrom Stanów ![]() ![]() Uu kaszel nie dobrze - zdrowiej ![]() Furry ![]() ![]() Co tu taka cisza?? Jak ja jestem to niemal jak makiem zasiał a jutro będę mieć 3str do nadrobienia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.