Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 16:57   #691
anuszka21
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Cicho tam, bo po tyłku
jakos trza se radzic ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:07   #692
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

jakos trza se radzic ;p
Chciałam tylko sprostować, że nie chciałam nic od niego. Uznał, że wyśle mi forsę "w prezencie"
I uwierz, nie czułam i nie czuję się z tym zbyt rewelacyjnie...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:11   #693
jolunia10
Raczkowanie

Ja już po ćwiczeniach
Powinnam teraz jeść kolacje bo tak o też porze jadam ale w ogóle nie chce mi się jeść
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.
jolunia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:44   #694
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
wskakuj na barana, poholuję cię trochę
Obawiam się o Twój kręgosłup

Cytat:
Papieża już wybrali
Bardzo przyjemnie wyglądający ten papież no i z innego kontynentu - może zmieni coś w Kościele.

Cytat:
Napisane przez painka127 Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny ja też mam mega doła ,popłakałam się dzisiaj z tego wszystkiego. Dobrze, że mam chłopaka który mnie przytulił. Ta tarczyca mnie już dobija, ciągle mi slabo nie mogę normalnie funkcjonować ,nawet na głupie zakupy iść bo zaraz słabo i jak nie usiądę to mdleję. Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę brać te leki może wtedy to się unormuje i będę normalnie mogła wykonywać codzienne czynności.
Tą dietą też jestem zmęczona, jeszcze jak sobie pomyślę ile dogi jeszcze przede mną . Nie wiem jak ja to wytrzymam... Ehh ..
Jedyne pocieszenie to to ,że wreszcie osiągnęłam swój pierszy cel, wreszcie waga wskazuje wagę dwucyfrową.

Cytat:
Furry zniknęłaś?
Iza też wróć
Cytat:
Wpłaciłam trochę grosza na konto i już jakoś się kula z tą kasą u mnie
Dzięki zakochanemu we mnie..................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .....niewazne

Gdzie Furry i Iza
Cytat:
Chciałam tylko sprostować, że nie chciałam nic od niego. Uznał, że wyśle mi forsę "w prezencie"
I uwierz, nie czułam i nie czuję się z tym zbyt rewelacyjnie...
Dobrze wracam już do Ciebie ale z okropnym samopoczuciem a już nie będę pisać co jadłam... Moje głupie schematy myślowe: wszytko jest do dupy i źle, dieta też nie idzie... Zjem X albo nie, bo wtedy poczuje się jeszcze gorzej... A mam to w d..pie i zjadam XYZ = jeszcze gorsze samopoczucie...
Do tego z K. też się kiepsko układa
Monia nie przejmuj się jeśli wysłał z własnej woli a Tobie się przydadzą to zaliczył dobry uczynek

Furry już się nie chowamy wróć razem ze mną

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:45   #695
Beatagr3
Zadomowienie

A ja jestem już po kolacji. Nie lubię za późno jeść, bo potem źle mi się śpi.

Asia tak to już jest z różnymi wagami, może ja też sprawdzę czy moja dobrze działa. Ale nie martw się, ja raz też myślałam, że waga leci a potem okazało się że waga krzywo stała
Stary 2013-03-14, 17:49   #696
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
trochę cię rozumiem, my jak się staraliśmy o 1 dziecko to niby tak, oczywiście , na 100%. a jak przyszedł czs na już to jakieś obawy się zrodziły . czy oby na pewno teraz? czy dam radę i takie tam
ale spróbuj się wyluzować i nie spinać ....jak zobaczysz dwie kreski na teście to w nikim juz tak nie będziesz zakochana jak w tej fasolce .
No niby tak,ja wiem że tego nam do szczęscia brakuje,bardzo chcemy juz mieć dziecko ale ciągle mnie to stresuje,mam nadzieje że długo się starać nie będziemy i że zdąze do tego czasu jeszcze trochę schudnać...a potem duzo nie przytyć

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Dziekuje Ci dobra kobieto ciastko z biedrony, K. kupil, a nutelle mam w domu, czesto odwiedzaja mnie male dzieci, wiec musze miec dla nich cos dobrego, dlatego zawsze mam swieze owoce i jakiegos smakołyka

ogolnie ja swojego czasu plakalam przez sen, budzilam sie cala we lzach i nie moglam sie uspokoic. Teraz to przeszlo... placisz za badania na staz? ja mialam za darmo. Dostalam z PUP skierowanie na badania i nie zaplacilam ani 1 zł

lolitko nie mysl tyle o tym, poprostu co ma byc to bedzie. I nie spinaj sie tak! To wielka zmiana w zyciu ale na lepsze

wrocilam juz z PUP, dobrze trafilam, bo... zaraz za mna przyszlo 10 ludzi do tego samego posrednika wlasnie zjadlam 2 sniadanko i biore sie za ogarniecie kuchni, obiadu i ogolnie... dzis dietetycznie, na pozniej planuje orbiego
Wiem że to ogromna zmiana...dlatego sie tak stresuje,ale mam nadzieje że wkońcu dotrze do mnie ten fakt,że nie mam 17 lat żeby się bać czy podołam
Stary 2013-03-14, 18:01   #697
Joanna XL
Zakorzenienie

Dzień sobry Nie ma jak to dżemka czterogodzinna

Dziewczyny dzięki za pomysł ze sprawdzeniem wagi - jakoś do mnie nie dotarło że moge coś zważonego zważyć i raz na zawsze wiedzieć jak to jest

Już mniejsza o mnie - ale jak zawyża i mój kot waży nie 6 a 4,5 kg to akcja pod tytułem "odchudznie tygrysa" jest bez sensu (tak serio robimy to bo nas weterynarz lekko zwyzywał - pitolił coś o tym że jak człowiek ma nadwage to sam sobie szkodzi bo ma swoj rozum a odpowiedzialność wymaga dbania o wage zwierzecia - ta , oczywiscie był to przytyk do mnie A futrzak wciaga jak odkurzacz

Nie mam dziś polotu na jedzenie dietetyczne - tj nic złego nie jadłam ale nawet zakupów planowac mi sie nie chce No ale idziemy na zakupy bo jeść trzeba moze sałata na kolacyjke...

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

ogolnie jak wziełas i wydajesz to nie rozkminiaj Ja nie widze w tym nic złego - podejrzewam że kwota która ci wysłał dla niego jest nieznacząca - a Tobie wyrażnie wytuacje poprawiła (no wkońcu jest różnnica miedzy Pl a zagranica w zarobkach) ... Ładnie to o nim świadczy w ogóle
Niunia dobrze mówi że on dobry uczynek w Wielkim Poscie zrobił - ja dodam że "uratowałaś go" od zakupu np playstation albo 2 skrzynek piwa czy czegoś równie madrego (wiem jakie pomysły maja faceci ...
Podsumowując - jak daja to bierz jak bija to uciekaj

Zakuuupy
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 18:06   #698
sagapao
Raczkowanie

Cześć... u mnie nie za ciekawie ciśnienie i drgawki znów wczoraj wystąpiły już nie mam pojęcia z kąt to..
od wtorku poszłam do pracy i nie wykurowalam sie po grypie do końca bo szkoda kasy... tyko się to skończyło kosztem zdrowia tym razem na antybiotyku jestem dziś po 4godz z pracy musiałam pość do lekarza..
Ale się cieszę zapisałam się na szkolenie operator maszyn szwalniczych.. tzw szwaczka mam nadzieje że się dostane...podoba mi się szycie nawet myślę o kupnie maszyny porządnej domowej...
od tego chorupstwa nie mam ochoty na jedzenie od tygodnia.. nie mam siły się zmusić...

Cytat:
Napisane przez painka127 Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny ja też mam mega doła ,popłakałam się dzisiaj z tego wszystkiego. Dobrze, że mam chłopaka który mnie przytulił. Ta tarczyca mnie już dobija, ciągle mi slabo nie mogę normalnie funkcjonować ,nawet na głupie zakupy iść bo zaraz słabo i jak nie usiądę to mdleję. Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę brać te leki może wtedy to się unormuje i będę normalnie mogła wykonywać codzienne czynności.
Tą dietą też jestem zmęczona, jeszcze jak sobie pomyślę ile dogi jeszcze przede mną . Nie wiem jak ja to wytrzymam... Ehh ..
Jedyne pocieszenie to to ,że wreszcie osiągnęłam swój pierszy cel, wreszcie waga wskazuje wagę dwucyfrową.
ojej 3maj sie zdrowo.. no tak leki na pewno poprawią samopoczucie..
Będzie dobrze
nie wiem może być dietą że sie słabo też robi bo osłabiony organizm ja to uświadczyłam w 3 tygodniu diety masakra funkconować się przez tydzień nie dało..

kwiatuszek zdrówka dla małej ja zaraziłam męża... ale biedak po wizycie pani doktor stwierdziła że ma początek zapalenia płuc no makabra...

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!!!
Ja dziś się dziwnie czuje...
Jakiś czas temu odstawiłam tabletki i tak na serio przyszedł bezpieczny czas kiedy możemy się starać o dziecko a że akurat teraz mam epicentrum dni płodnych to zaczelismy starania....jednak bardzo dziwnie się czuje...jak bym robiła coś złego...nie wiem o co chodzi..ale boję się...chociaż bardzo chce mieć dziecko
Może przez diete jestem jakaś zdołowana...nie wiem
życzę ci powodzenia w staraniach...
ale oile mi wiadomo to trzeba więcej jeść a nie katować się dietą jak się chce mieć dzidziusia.... a o ćwiczeniach to bym nawet nie myślała bo można poronić... tzn nie żebym cię straszyła ale ja bym je zaniechała na czas starań a potem to już te dla ciężarnych
robiła coś złego.... heh to stres czy się uda tak już jest jak się pragnie dzidzusia
Ja czekam aż schudnę jak na razie mam 78,5 ale tak do 65 chciałabym schudnąć i chce mieć drugie dziecko

Joanna pozazdrościć takich niskich rozmiarów mnie udało się już wejść w rozmiar spodni 42 jestem szczęśliwa
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:30   #699
ogolnie
Zakorzenienie

Odnośnie tej kasy, którą dostałam to macie rację, dla niego ta kwota, jaką mi wysłał jest śmieszna...Jak mu powiedziałam ile w Polsce się zarabia minimalnie to się zaśmiał...I powiedział ile on zarabia na Cyprze...No masakra...Ja tam chcę jechać! Po drugie to polubiłam go bardzo i gdybym miała kiedyś taką możliwość to chciałabym tam polecieć go odwiedzić. Może to głupie jest i zachowuję się jak dzieciak, ale...No cóż A może właśnie tam czeka mnie pełnia szczęścia? No dobra, wydziwiam...

Ja jem kolację dopiero, bo gości mam. I tak umknęłam, żeby zjeść bo nie chciałam jeszcze przeciągać.
Stary 2013-03-14, 18:43   #700
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie tej kasy, którą dostałam to macie rację, dla niego ta kwota, jaką mi wysłał jest śmieszna...Jak mu powiedziałam ile w Polsce się zarabia minimalnie to się zaśmiał...I powiedział ile on zarabia na Cyprze...No masakra...Ja tam chcę jechać! Po drugie to polubiłam go bardzo i gdybym miała kiedyś taką możliwość to chciałabym tam polecieć go odwiedzić. Może to głupie jest i zachowuję się jak dzieciak, ale...No cóż A może właśnie tam czeka mnie pełnia szczęścia? No dobra, wydziwiam...

Ja jem kolację dopiero, bo gości mam. I tak umknęłam, żeby zjeść bo nie chciałam jeszcze przeciągać.
ja bym leciała wszedzie odrazu gdybym tylko była "wolnym" człowiekiem;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:02   #701
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
ja bym leciała wszedzie odrazu gdybym tylko była "wolnym" człowiekiem;p
Ja się boję. Sama? Na Cypr? Do chaty pełnej Hindusów? Zaufania przez internet nie nabiorę...Poza tym moi starzy by mi dali lot na Cypr, już to widzę
Mogłabym nie wracać tu jeśli bym w ogóle poleciała.
Stary 2013-03-14, 19:11   #702
Joanna XL
Zakorzenienie

ogolnie to ja dobrze pamiętam, że to ten Twój Hindus?
Ech to w sumie bardzo ... egzotyczny romans Czasem bym chciała spróbować jak wyglada międzynarodowy związek - no ale u mnie juz pozamiatane i nie to ze narzekam
Aczkolwiek znam jednego fajnego Niemca i gdybym była wolna ...
Anuszka jak na mężatki to nasze myśli niegrzecznie krążą

A jechać na Cypr - niezłe odwiedziny

Ide poginać szóśtke a potem wieczor z mezem Jutro jedzie na studia wiec czeka mnie samotny weekend Dużo samotnych wieczoróww ostatnio w tym moim małżeństie

Co do dziecka - też myśle jak sagapo że dieta i staranie sie to średni pomysł chyba ... Faktycznie kobieta powinna bardzo dobrze się odzywiać (facet też podobno .. Ale nie wiadomo czy uda sie wam od razu - wiec może można zrezygnować z anty - i poprostu kontrolować testem żeby przerwać dietowanie jak zaskoczy
Nie wiem czy kiedykolwiek jest sie gotowym .. Ale 25 to tyle co nic (bo tyle masz jak sie nie myle)... W de kobiety rodza pierwsze dziecko po 30-tce .. Ja mam 27 i stwierdziłam ze jeszcze rok moge spokojnie poczekać, może dwa - nie wiadomo jak to szybko pójdzie u nas Inna sprawa że u nas na pewno nie pójdzie tak "jak po maśle" i oprze sie o leczenie - wiecc tym bardziej musimy być zdecydowani ... No i w tym roku spłace wszystko wiec bedzie wiecej luzu
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:21   #703
ogolnie
Zakorzenienie

Asia ach, gdyby ten romans był w rzeczywistości, a nie tylko na skypie czy fejsie
No tak, a to o Hindusa chodzi...Strasznie się do niego przywiązałam, chociaż z natury niełatwo i nieczęsto się przywiązuję do ludzi...Heh, do Was też się przywiązałam i myślę co tam u Was
Wiem, że prawdopodobnie padło mi na łeb i własnej Przyjaciółce nie potrafię powiedzieć, że ten Hindusik we mnie coś poruszył...No głupia jestem i tyle...Z drugiej strony, jestem taka młoda, a świat taki wielki, tyle miejsc na mnie czeka...Tylu ludzi wartych poznania...Tyle dobrego jedzenia
Ale jak się ma bardzo konserwatywną rodzinę...To jest problem...Na ten rok planowałam lot do Anglii i do Rzymu tanimi liniami, ale oczywiście nie...Bo mnie zgwałcą, zabiją, albo samolot spadnie i tyle będzie...
Stary 2013-03-14, 19:27   #704
sagapao
Raczkowanie

Joanna no tak pomyśl sobie że ma się osłabiony organizm od diety ćwiczeń i też można stracić ciąże to jest moje zdanie... dlatego ja planuje schudnąć i po wakacjach sie starać i oczywiście dietować z głową dalej bez słodyczy czy fastfudów... Już się nie mogę doczekać mam kredyt jeszcze rok 500zł daje większe możliwości na staranie o 2dzidzie
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
już 16kilo za mną.
Stary 2013-03-14, 19:27   #705
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Ja się boję. Sama? Na Cypr? Do chaty pełnej Hindusów? .
monia uruchomiłaś moją wybujałą wyobrażnie. już cię widzę w chacie z hindusami
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:30   #706
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
monia uruchomiłaś moją wybujałą wyobrażnie. już cię widzę w chacie z hindusami
Ja jedna, biedny Ajay i chmara jego kuzynów, wujków i innych spowinowaconych...Mieszka ją we czterech... Jeden nawet ładny, reszta to paskudy (Ajay nie )
Poza tym oni żrą dziwne rzeczy, jak np. groch i ziemniaki I zaś pewnie pierdzą... Idź pan do boru mieszkać z czterema pierdzącymi Hindusami...

Iza no to dobrze, że wróciłaś Dietą się nie przejmuj. Jak są problemy to nie da rady ogarnąć wszystkiego. Nos do góry
Stary 2013-03-14, 19:33   #707
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Ja jedna, biedny Ajay i chmara jego kuzynów, wujków i innych spowinowaconych...Mieszka ją we czterech... Jeden nawet ładny, reszta to paskudy (Ajay nie )
Poza tym oni żrą dziwne rzeczy, jak np. groch i ziemniaki I zaś pewnie pierdzą... Idź pan do boru mieszkać z czterema pierdzącymi Hindusami...
wsadzisz ich do wanny....ty pośrodku..........i hydromasaż za darmoche
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:51   #708
sss7
Zadomowienie

Nadrabiam Was dziewczyny,

Melduje sie z zatruciem pokarmowym. Powinnam byc dzis w pracy, ale nie dalam rady. Zaczelo sie juz przedwczoraj w nocy bolem brzucha. Wieczorem zaczela sie biegunka :/
TZ ma to samo - podejrzewam mamusine pierozki, ktore rpzywiozlam sobie z Polski wiec spedzily 4 godzinki w walizce zamiast w lodowce.... albo sushi. Nie wiem, ale cierpialam.

Ogolnie, samo zaakceptowanie pieniedzy pozostawiam Tobie, bo to nie moja sprawa. Martwi mnie bardziej to, ze do wyslania Ci tych pieniedzy podalas mu chyba dosyc dokladne swoje dane osobowe, a to juz akurat z mojego punktu widzenia nie jest takie dobre. Mam nadzieje, ze to jakis OK facet

Edytowane przez sss7
Czas edycji: 2013-03-14 o 19:55
sss7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:54   #709
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość

Melduje sie z zatruciem pokarmowym. Powinnam byc dzis w pracy, ale nie dalam rady. Zaczelo sie juz przedwczoraj w nocy bolem brzucha. Wieczorem zaczela sie biegunka :/
TZ ma to samo - podejrzewam mamusine pierozki, ktore rpzywiozlam sobie z Polski wiec spedzily 4 godzinki w walizce zamiast w lodowce.... albo sushi. Nie wiem, ale cierpialam.
Ojej, biedactwa
Stary 2013-03-14, 20:17   #710
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:

Iza no to dobrze, że wróciłaś Dietą się nie przejmuj. Jak są problemy to nie da rady ogarnąć wszystkiego. Nos do góry
eh sama nie wiem czy mam beczeć, śmiać się czy zrobić przeźroczysta... Dość o mnie... Bo widzę ciekawy temat nawet go oblukałam i powiem, że niczego sobie (zdziwiła mnie tylko jedna rzecz ale pewnie coś se ubzdurała, przecież go widzisz ) Ach Cypr powiadasz weź mnie ze sobą a na poważnie to może niech on najpierw tu przyjedzie - facetowi to jakoś tak łatwiej niż kobiecie zobaczysz jak się w realu zachowuje. A jak się ma artykuł, który znalazłaś do niego, mam nadzieję, że jest wyjątkiem

Cytat:

Jutro mam zajęcia. Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce...

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-14, 20:52   #711
ogolnie
Zakorzenienie

sss by wysłać kasę przekazem pieniężnym trzeba znać tylko imię i nazwisko oraz miasto. A on zna to z fejsa więc nic mu nie podawałam, mam go tylko w znajomych.

Iza a co Ciebie zdziwiło?
on nie moze przyjechac bo nie ma wizy. w ogole nielegalnie jest na Cyprze bo skonczyła mu sie wiza i "czeka" az go policja przypili, odesla go do chaty do Indii i wtedy stamtad bedzie starał sie o wize na Cypr, a potem ewentualnie do Polski. to moze trwać lata.

poza tym nie martwcie się, nie wyjade nigdzie, bo raz że nie ma kasy na lot (a bilet ok 230 euro) dwa, boje sie, trzy rodzina mnie zabije, cztery jak mnie zabije to juz w ogole nie polece
takze spoko spoko, ja sobie rade dam, rozkminiam tylko bo mam nature mysliciela

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-14 o 20:57
Stary 2013-03-14, 22:17   #712
sagapao
Raczkowanie

Cytat:

Ogolnie, samo zaakceptowanie pieniedzy pozostawiam Tobie, bo to nie moja sprawa. Martwi mnie bardziej to, ze do wyslania Ci tych pieniedzy podalas mu chyba dosyc dokladne swoje dane osobowe, a to juz akurat z mojego punktu widzenia nie jest takie dobre. Mam nadzieje, ze to jakis OK facet
Hmm jesli lecialad samolotem to moze to rownie dobrze byc wirus.. samolot to skupisko bakterii... ale tak jak piszesz z jedzenia tez...
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
już 16kilo za mną.
Stary 2013-03-14, 22:39   #713
sss7
Zadomowienie

Sagapao, lecialam, ale z Polski 3 tygodnie temu, a w weekend z Walii. Jednak obwiniam na 95% te pierozki, a 5%daje sushi

Ogolnie no ja myslalam, ze trzeba podac pelne dane osobowe wraz z adresem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 23:23   #714
Furry Sue
Zadomowienie

O matko, co za dzień. Załatwiłam dziś młodemu nową szkołę, poprzewoziłam dwie tony rzeczy, zrobiłam 3 masaże na drugim końcu miasta, rozwiozłam towar jako nowy pracownik mojej mamy i teraz próbowałam Was doczytać, ale oko mi się co chwila zamykało, więc przeleciałam z grubsza, musicie mi wybaczyć

Ogolnie, Niunia - Wy to czujne jesteście, nie odzywam się raptem od rana a tu już śledztwo

Przeprowadzamy się na dobre w ten weekend, od poniedziałku moje dziecię rusza z plecaczkiem do nowej szkoły, jest zachwycony wszystkim (dzisiaj byliśmy oblookać teren, wychowawczynię, salę i dzieciaki w klasie, jest git!) a najlepsze, że mają basen przez całą podstawówkę, a nie jak u nas, tylko w drugiej klasie. Młody tym bardziej wniebowzięty, bo kocha basen, w przeciwieństwie do mnie...

A tak na marginesie... 17.03 czyli w niedzielę, gdy zląduję na dobre w Dziekanowie, minie dokładnie 5 lat od mojej przeprowadzki do UK... co za zbieg okoliczności.. aż się łezka w oku kręci. Moje życie to ciągłe zmiany, chyba nie wytrzymałabym inaczej.

Dietowo do dupy, nie trzymam się żadnych zasad, nawet pierwszy raz od stu lat zjadłam jabłko na wieczór - w sensie tak z pół h po kolacji... i teraz mi będzie fermentować liczę na to, że jak ten chaos się skończy, to się ogarnę w temacie.

Dziewczyny, tak na koniec - coraz bardziej kręci mnie wizja South Beach - wiecie jak beznadziejnym przypadkiem jestem (tzn ja jestem beznadziejna, a nie mój organizm, bo chudnąć, to bym chudła, gdybym się trochę bardziej postarała...) tak więc kręci mnie ta opcja i teraz pytanie do Was, co sądzicie o samej diecie i czy gdybym na nią przeszła, to czy nie wyrzucicie mnie z tego wątku?

Ale się ożywiłam, myślałam, że napiszę dwa zdania i nara ale już lecę, bo od samego rana seria pożegnań... o 8.00 gnam do podopiecznej (opiekowałam się nią ze dwa lata, a teraz dojezdzanie z poza Wawy mija się z celem... przykro mi, bo to fajna i serdeczna babka ), potem stara szkoła, cukierki dla dzieciaków, te sprawy... a na koniec chór i bębny, ale z tym to się nie żegnam heheheh

Do juterka!

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 00:03   #715
sss7
Zadomowienie

Furry,
Ja mysle ze South Beach nie jest taka zla. Tzn nie wczytywalam sie dokladnie, ale zdaje sie ze sklada sie z 3 faz. Podobno efekty swietne, bez pozwalonego zdrowia jak po Dukanie... Tylko potem rodzi sie pytanie jak to utrzymac. Jak zakonczyc. Co ze zmiana nawykow zywieniowych na zawsze. Tutaj juz nie mam pojecia jak South Beach to rozwiazuje.
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale za South Beach to ja bym nikogo nie wyrzucala Mozesz byc naszym krolikiem doswiadczalnym
Czyli juz nie jestesmy sasiadkami... niby sie ciesze, ze przeprowadzka idzie po Twojej mysli, a zrugiej to juz nie bedzie spacerku :/
Stary 2013-03-15, 06:24   #716
nadalka
Zakorzenienie

Monia, ja tam hindusom i wszystkim ludziom kultury wschodniej bym nie wierzyła

Nie wiem jak to się stało ale znowu -1kg... stres mnie chyba zżera.. a wystarczy tylko mąż i dziecko i o
Stary 2013-03-15, 06:31   #717
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey

Monia aaa to mocno złożona sprawa jest z tą wizą. A mnie prawa dłoń zdziwiła ale ja se lubię coś ubzdurać przecież byś wiedziała
Ja też bym się mega bała jednak to inna kultura i nie wiadomo jak w realu tam z nim jest.

Furry ja też się zastanawiałam nad SB ale na to trzeba mieć jakieś pieniądze a ja bardzo często jem po prostu to co w lodówce jest... Co Ty przecież Cię nie wyrzucimy SB wydaje mi się jedną z zdrowszych diet, o których słyszałam z resztą tylko te 2 pierwsze tygodnie są mocno restrykcyjne a później nie jest źle jest dużo warzyw itd. więc stopniowo można przerzucić się na kolejne i kolejne w czasie stabilizacji a ze względu właśnie na warzywa i zdrowe produkty - wyrabia się dobre nawyki żywieniowe.
Eh jak ja bym chciała iść do pracy i się wyprowadzić... Beznadziei ciąg dalszy...

Ja wcinam jogurt z musli. Później szybko cos małego, obiad i uczelnia do 21

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 06:43   #718
ogolnie
Zakorzenienie

sss7 On potrzebował tylko miejscowość, imię i nazwisko. I to jeszcze miejscowość opcjonalnie, bo ja w samym mieście nie mieszkam, ale 4 km dalej, na wsi. Wpisał miasto, a ja tam przecież nie mieszkam... Więc nie wiem jak to tam jest, ale ma doświadczenie w wysyłaniu kasy, bo regularnie wysyła rodzicom.
Nadalka E tam, to są polskie uprzedzenia Francuzi to brudasy żabojady, Włosi krzykliwe, nienażarte brudasy, a Hiszpanom nie chce się pracować i najchętniej wciąż by "sjestowali" A Hindusi mają małe członki Czytałam
Ja nie mówię, że mu ufam, bo wiadomo że na skypie człowiek nie zaufa zbytnio, ale ja ciekawa świata jestem i ludzi. Zresztą ja w ogóle przyciągam Hindusów, Murzynów etc.
Od dziecka marzę o tym, aby odwiedzić stolicę Nigerii - Abudżę i kraje wschodnie - Izrael i Jordanię. (Cypr jest krajem Bliskiego Wschodu)
Potem plasują się Stany Zjednoczone, a jeszcze niżej Argentyna.
Na początek jednak chcę zacząć od Europy Bo na razie byłam tylko Czechach.

Kurde, obudziłam się z takim kaszlem, boli mnie gardło Znowu?!

Iza Pytałam o te pierścienie To znak jedności z Bogiem (ich Bogiem), matka mu dała jak 6 lat temu wyjeżdżał na Cypr do szkoły. Btw. ten człowiek w życiu się nawet nie całował ani nic Hindusi w młodym wieku muszą zachować wstrzemięźliwość seksualną (Ci, którzy są naprawdę oddani Bogu, bo wiadomo jak to jest, u nas w chrześcijaństwie zresztą też Niby nie można ale większość omija ten zakaz )

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-15 o 06:45
Stary 2013-03-15, 07:02   #719
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Furry,
Ja mysle ze South Beach nie jest taka zla. Tzn nie wczytywalam sie dokladnie, ale zdaje sie ze sklada sie z 3 faz. Podobno efekty swietne, bez pozwalonego zdrowia jak po Dukanie... Tylko potem rodzi sie pytanie jak to utrzymac. Jak zakonczyc. Co ze zmiana nawykow zywieniowych na zawsze. Tutaj juz nie mam pojecia jak South Beach to rozwiazuje.
Właśnie bardzo sensownie, powoli wprowadza się węgle, ale tylko zdrowe - owoce i W złożone, a "do końca" nie je się węgli rafinowanych - białego ryżu i pieczywa, słodyczy, etc. czyli tak naprawde zasady, ktore i tak w zdrowym zywieniu obowiazuja poza tym z tego co sie orientuje mozna jesc wszystko, kierujac sie IG, co tez jest sensowne, bo wiekszosc produktow z niedozwolonym IG (powyej 60) i tak jest do D...

Wystartuje w takim razie zapewne jutro, by nie czekac "do poniedzialku", ktory moze nie nadejsc..

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 07:15   #720
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
sss7 On potrzebował tylko miejscowość, imię i nazwisko. I to jeszcze miejscowość opcjonalnie, bo ja w samym mieście nie mieszkam, ale 4 km dalej, na wsi. Wpisał miasto, a ja tam przecież nie mieszkam... Więc nie wiem jak to tam jest, ale ma doświadczenie w wysyłaniu kasy, bo regularnie wysyła rodzicom.
Nadalka E tam, to są polskie uprzedzenia Francuzi to brudasy żabojady, Włosi krzykliwe, nienażarte brudasy, a Hiszpanom nie chce się pracować i najchętniej wciąż by "sjestowali" A Hindusi mają małe członki Czytałam
Ja nie mówię, że mu ufam, bo wiadomo że na skypie człowiek nie zaufa zbytnio, ale ja ciekawa świata jestem i ludzi. Zresztą ja w ogóle przyciągam Hindusów, Murzynów etc.
Od dziecka marzę o tym, aby odwiedzić stolicę Nigerii - Abudżę i kraje wschodnie - Izrael i Jordanię. (Cypr jest krajem Bliskiego Wschodu)
Potem plasują się Stany Zjednoczone, a jeszcze niżej Argentyna.
Na początek jednak chcę zacząć od Europy Bo na razie byłam tylko Czechach.

Kurde, obudziłam się z takim kaszlem, boli mnie gardło Znowu?!

Iza Pytałam o te pierścienie To znak jedności z Bogiem (ich Bogiem), matka mu dała jak 6 lat temu wyjeżdżał na Cypr do szkoły. Btw. ten człowiek w życiu się nawet nie całował ani nic Hindusi w młodym wieku muszą zachować wstrzemięźliwość seksualną (Ci, którzy są naprawdę oddani Bogu, bo wiadomo jak to jest, u nas w chrześcijaństwie zresztą też Niby nie można ale większość omija ten zakaz )
Wow co kraj to obyczaj ale żeby się nawet nie całować dla mnie niewyobrażalne czyli człowiek z zasadami nie bardzo jestem w temacie ale faktycznie wydaje mi się, że oni mają bardzo rozbudowaną religię. Oo podobają mi się te ich misterne wzory z henny to chyba najbardzie kojarzę i te kropki na czole a i jeszcze dzielnicę czerwonych latarni ale to już negatyw
Ja zawsze chciałam zobaczyć ten ogrom Stanów ale nie jest mi to pisane... Ledwo wiem jak Poznań wygląda a gdzie jakieś dalsze podróże A stereotypów jest wiele to prawda ale jest też wiele prawdziwych i dramatycznych historii związanych z innymi kulturami poza europejskimi niestety.
Uu kaszel nie dobrze - zdrowiej

Furry chętnie startowała bym z Tobą ale z moimi funduszami to se mogę pomarzyć

Co tu taka cisza?? Jak ja jestem to niemal jak makiem zasiał a jutro będę mieć 3str do nadrobienia

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości