Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 18:32   #901
sheep_zonz
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
'loczki' me po dzisiejszej płukance z siemienia i ugniataniu żelem artiste zielonym

Załącznik 5158964Załącznik 5158965
Ale pięknie... Daj takie chociaż na jeden dzień.

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Powodzenia
Dziękuję

Już po, przeżyliśmy.

Dziewczyny, ja też nie wiem co będę robić w przyszłości.. Ja marzę o dużej rodzinie, a nie o iluś tam godzinnej pracy... (ale marzenia, a rzeczywistość.. )

Miranda, najładniej Ci z grzywką zaczesaną na bok, też taką noszę, chociaż mam niskie czoło. To znaczy takie normalne, ale w grzywce się lepiej czuję.. teraz bym musiała już ją obciąć, ale coś mi w ogóle się nie spieszy.

Olejuję dzisiaj BD na jakieś 9-10h, rano kolagen z lotosem, już nie mogę się doczekać, tak lubię moje włosy po tym zestawie

Dziewczyny, widziałam dzisiaj w aptece wyciągi z ziół, to znaczy takie płyny doustne dokładnie.. I np. były z pokrzywy, z ginkgo biloba, z rumianku i ziół.. Można by to zastosować na włosy?
Tak to wygląda: KLIK
Skład niby ok, dla mnie to by była mega wygoda, jakieś fajne płukanki lub coś można by było sobie strzelić
Stary 2013-03-14, 18:33   #902
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Może i na mnie przyjdzie pora, może w liceum

Ja chyba z 6 razy byłam w Mielnie, ale pod namiotem u takiego państwa, do plaży przez lasek spacerkiem 10min
Oglądałyście kiedyś to? Takie głupie, a zawładnęło internetem.. Ale wspominam o tym dlatego, że właśnie oni mieli nocleg u syna tych państwa
Namiot w naszym przypadku odpada. Nie przezyłabym takiej nocy chyba...

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
A ja mojego TŻ w wieku 16
Hi5! Ile masz teraz lat?
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ooo matko, jakie piękne! hipnotajzin!

wpadaj do mnie
NIe no nie bd sie tak wpraszać Ale ogółem bd można sie spotkać bo może trójmiasto będzie grane
A wgl teraz Ty masz bliżej do mojego TŻa niż ja. W sopocie własnie siedzi.
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
właśnie w takich małych firmach jest ok dla facetów tylko ta zima... Dlatego ja chciałabym pracować w firmie, w której będę mogła iść w lecie w teren, ale teżżeby mieli prace kameralne Np tak jak teraz - robienie mapy numerycznej, mega duży projekt

No ja mam kilku przystojnych na roku

A jeśli chodzi o programy GISowskie to głównie ArcGIS firmy ESRI - w tym momencie nie ma chyba lepszego programu GISowskiego Pracowałam też trochę na QuantumGISie, ale nie można go nawet porównywać do ArcGISa

16? Masz jeszcze tyyyle czasu Ja ze swoim TZtem zaczęłam być w wieku 18 lat a nawet bliżej 19
I to jest mój pierwszy TŻ ;p Zawsze powtarzali mi, że ejstem strasznie wybredna ;p ;p ;p Bo kilku wcześniej dostało kosza;p

Hmmm... zależy jakie to niedrogie Ja byłam w Łebie;p płaciłam 40 zł od osob w środku sezonu (a rezerwowałam tydzień przed wyjazdem) i było tam cuuudownie.. Pokoje były śliczne, w każdym łazienka, dodatkowo na 5 pokoi jedna, duża kuchnia, miejsce na grila;p Tylko na plażę miałam jakieś 15-20 minut pieszo Także noclegi były super Ale Łeby jako miejsca na wakacje nie polecam... Jak dla mnie tam nie ma nic... A najgorsze jest to, że nie ma tam ŻADNEGO dużego supermarketu, bo taką mają politykę... I te małe sklepiki nie dość, ze mają skromny asortyment to mega wielkie ceny... A na mieście też nie bardzo jest co zjeść... Już we Władysławowie było dużo lepiej, tylko że tam już byłam pod namiotami w Jastarni też jest fajnie, tylko drogo
Nie więcej niż 90 od osoby za dobę. Im taniej tym lepiej. Własnie sie zastanawiam między władkiem a jastarnią. Ale to jeszcze luźna myśl. TŻ wróci to dopiero wtedy zaczniemy się zastanawiać. We władku byłam z 10 razy ale coś tam jest przynajmniej

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:40   #903
Darkoz
Zakorzenienie

Wiecie, co się z Crimson dzieje?

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
btw widziałam dzisiaj piękne włosy gęste, równo obcięte, naturalnie (na takie wyglądały znaczy) ciemne... a moje tyle dbania i g... ;] nigdy nikt by nie pomyślał po ich wyglądzie, ze tak sie z nimi cackam :p
Nie przejmuj się, mam podobnie, ale wszystko przed Tobą! Niby dbam od zeszłego lata, a mam wrażenie, że dopiero teraz zaczynam odkrywać, co im pasuje.

Cytat:
Dziękuję Chciałabym zapuścić, w załączniku dodaję zdjęcie, jak kilka dni temu zaczesałam moją prostą grzywkę na bok, ale rzadko udaje się tak zrobić, żeby to dobrze wyglądało
Chciałabym taką grzywkę klik albo taką klik

+fajny opis tygodnia
Zaczesana bardzo ładna, jak urośnie parę centymetrów to nie będziesz raczej miała problemów.

Cytat:
'loczki' me po dzisiejszej płukance z siemienia i ugniataniu żelem artiste zielonym

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:42   #904
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam 1 fajnego koło 30. Jest wolny
skąd jesteś?

Co do tego co napisała Vision odnośnie popytu na na kierunki ekonomiczne, zarządzanie, finanse, rachunkowość to zgadzam się, ze po tym dość łatwo o pracę. Sama mam takie wykształcenie, zaczęłam pracować w zawodzie w 2007 roku i od tego czasu nie byłam ani jeden dzień bez pracy
mam koleżanki po takich kierunkach, generalnie tylko jedna jest bez pracy ale to dlatego, że jest leniwa i jej się po prostu nie chce pracować, reszta sobie dobrze radzi. Więc jeśli ktoś lubi te klimaty to polecam

Vision ja teraz jak swoje obcięłam to praktycznie co mycie zapodaję im jakieś silikony, oprócz tego wiadomo, że jakieś dobre rzeczy też ale jednak moje lepiej wyglądają z silikonami i nie zamierzam z tego rezygnować
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:43   #905
sheep_zonz
Rozeznanie

Aaa, już wiem co miałam jeszcze pisać

Pisałyście o rodzicach TŻ-ów.. To ja się pochwalę, że super trafiłam. Ludzie genialni, przemili, bardzo sympatyczni. Bywam u nich prawie codziennie (bo z TŻ po szkole chodzimy do niego), jem obiad, teściowa nieraz specjalnie dla mnie robi schabowe, bo uwielbiam.. Do domu mnie nie raz odwozili, zawsze pamiętają o jakichś moich świętach, przeżywali mój egzamin na prawko, do zoo, na basen mnie zabierali, no wszystko.. Nawet ciuch od teściowej dostałam! Cud, miód i malina Ale moi rodzice też tacy wobec TŻ.
Współczuję wam dziewczyny, jak macie czasem takich niemiłych teściów (ewentualnie przyszłych teściów).. Ja bym nie wytrzymała psychicznie, gdybym tak miała, jestem zbyt wrażliwa..
Stary 2013-03-14, 18:51   #906
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja miałam pierwszego faceta mając lat 18

wróciłam z rossmana, mam oliwkę BD i kremik isanowski z mocznikiem
Będę testowała na włosy jedno i drugie

co do morza, to mi się bardzo w Pusku podoba, cieplutka i płytka dość woda
A ja pływać nie umiem to się mogę popluskać
Stary 2013-03-14, 18:53   #907
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Co do tego co napisała Vision odnośnie popytu na na kierunki ekonomiczne, zarządzanie, finanse, rachunkowość to zgadzam się, ze po tym dość łatwo o pracę. Sama mam takie wykształcenie, zaczęłam pracować w zawodzie w 2007 roku i od tego czasu nie byłam ani jeden dzień bez pracy
mam koleżanki po takich kierunkach, generalnie tylko jedna jest bez pracy ale to dlatego, że jest leniwa i jej się po prostu nie chce pracować, reszta sobie dobrze radzi. Więc jeśli ktoś lubi te klimaty to polecam
o to pocieszyłas mnie bo ja pewnie sie wybiorę na kierunek ekonomiczny ;P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 18:56   #908
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Wy tak piszecie o TŻ, a ja będę forever alone
Przepraszam, ale piszesz, że będziesz 4ever alone, a jesteś dopiero w 3. gim nigdy tego nie zrozumiem

ALE SIE WKU*WIŁAM. Co chwilę ktoś mi dzwonił na domofon, a to ulotki, a to sąsiad kluczy zapomniał, a to jakiś akwizytor, później znów ktoś zadzwonił i nie otwarłam, poszłam na tańce, wracam, otwieram skrzynkę a tu awizo- przyszła paczka z mazideł
Stary 2013-03-14, 18:58   #909
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
NIe no nie bd sie tak wpraszać Ale ogółem bd można sie spotkać bo może trójmiasto będzie grane
A wgl teraz Ty masz bliżej do mojego TŻa niż ja. W sopocie własnie siedzi.
dobrze byłoby zorganizować jakieś trójmiejskie spotkanie
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
karmazynka, jaki avek ładny brzuszek mi się na maksa podoba, ale te wystające biodra przyprawiają mnie o ciarki !
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 18:59   #910
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
Stary 2013-03-14, 19:01   #911
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na jakie studia sie wybierasz ale z własnego doświadczenia mogę polecić studia zaoczne akurat kierunki ekoomiczne nie są jakieś mega trudne, nie ma jakiś laboratoriów itp rzeczy i uważam, ze studiowanie zaoczne jest wystarczające, szkoda czasu na dzienne, lepiej szukać pracy w kierunku

wiadomo, co innego medycyna, czy jakieś chemie, biologie czy studia techniczne ale akurat kierunki ekonomiczne spokojnie można robić zaocznie bez jakiegoś uszczerbku w zdobywanej wiedzy.

To tylko moja skromna opinia
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:03   #912
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

jak ja miałam lat 16 to też tak myślałam! Mimo, że miałam wtedy super figurę, duże cycki, włosy długaśne to nikt mnie nie chciał, więc myślałam o sobie jak o strasznym paszczaku, którego nikt nie zechce nigdy
Stary 2013-03-14, 19:06   #913
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
karmazynka, jaki avek ładny brzuszek mi się na maksa podoba, ale te wystające biodra przyprawiają mnie o ciarki !
Mam identyczne odczucia Nie lubię tych kości nawet u siebie, a brzuszka nie mam wklęsłego czu umięśnionego.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:11   #914
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Mam identyczne odczucia Nie lubię tych kości nawet u siebie, a brzuszka nie mam wklęsłego czu umięśnionego.
dokładnie to samo pomyślałam!
Ja mam wielki brzuchal teraz (wygląda jak 3-4 miesiąc ) a kości nadal wystają.
Zawsze miałam takie wystajace, w szkole na wf to zawsze była masakra jak jakieś ćwiczenia typu "kołyska" mieliśmy robić, mnie to okrutnie bolało
Stary 2013-03-14, 19:14   #915
Redhaired Witch
Nindżopesz

Wyłamię się bo ja takie kości bardzo lubię i ubolewam, że moje zbyt słabo wystają

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:17   #916
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
skąd jesteś?

Vision ja teraz jak swoje obcięłam to praktycznie co mycie zapodaję im jakieś silikony, oprócz tego wiadomo, że jakieś dobre rzeczy też ale jednak moje lepiej wyglądają z silikonami i nie zamierzam z tego rezygnować
Własnie moje bez silikonów wyglądały ładnie, ale od ponad miesiąca już nie wyglądają, więc postanowiłam olać skakanie nad nimi
Kupiłam zresztą dzisiaj w Hebe psikacze GlissKura (po 10zł), bo rano psiknęłam się takim od współlokatorki i cały dzień miałam piękne włosy, takie jak były kiedyś - lśniące, sypkie, gładkie.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:22   #917
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
dokładnie to samo pomyślałam!
Ja mam wielki brzuchal teraz (wygląda jak 3-4 miesiąc ) a kości nadal wystają.
Zawsze miałam takie wystajace, w szkole na wf to zawsze była masakra jak jakieś ćwiczenia typu "kołyska" mieliśmy robić, mnie to okrutnie bolało
Też tak mam Nawet jak brzuch wzdęty, to kości i tak widać, a niektóre brzuszek widziały - ciążowy
Co do kości... Raz oberwałam w nie z łokcia od Tż. Myślałam, że umrę i popuszczę. Nie wiem czy tylko u mnie, ale to jeden z moich słabych punktów; nos, potylica (moje guzy konkretnie), łokcie i kości biodrowe

A co do statusów forever alone: ja zawsze byłam pewna, że nie znajdę kogoś przed kim nie będę się wstydziła, a znalazłam.
Stary 2013-03-14, 19:23   #918
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Zdradź jak się pielęgnujesz
To jest dziwne, bo z twarzą nie robię kompletnie nic, poza zmyciem makijażu Ale muszę to zmienić. Po przeczytaniu tego postu od Ciebie, coś mnie ruszyło i nałożyłam maseczkę z Ziaji, na oczy położyłam plasterki ogórków, włączyłam sobie muzyczkę i miałam małe spa

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość

Pjona
Pjona!

Cytat:
21. Jakieś pytania?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Wspominałam, że na mnie ktokolwiek zwrócił uwagę dopiero w wieku 21 lat?
Ze mną pewnie będzie podobnie
Mam przyjaciela (18lat), mówi że jestem ładna, zgrabna i mam zaje** figurę, ostatnio nawet pochwalił włosy, powiedział że są takie zadbane No ale to tylko przyjaciel.. chociaż ja w przyjaźń damsko męską nie wierzę, bo zazwyczaj któraś ze stron czuje coś więcej.. I tak jest w tym przypadku.. z mojej strony

Cytat:
A ja mojego TŻ w wieku 16
Ooo mój wiek, jest nadzieja
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość

16? Masz jeszcze tyyyle czasu Ja ze swoim TZtem zaczęłam być w wieku 18 lat a nawet bliżej 19
I to jest mój pierwszy TŻ ;p Zawsze powtarzali mi, że ejstem strasznie wybredna ;p ;p ;p Bo kilku wcześniej dostało kosza;p
Muszę być cierpliwa.. Bo jak dotąd, to ja się zakochuję.. bez wzajemności.. We mnie jeszcze żaden..

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Miranda, najładniej Ci z grzywką zaczesaną na bok, też taką noszę, chociaż mam niskie czoło. To znaczy takie normalne, ale w grzywce się lepiej czuję.. teraz bym musiała już ją obciąć, ale coś mi w ogóle się nie spieszy.
W takim razie będę próbowała zaczesywać na bok
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Namiot w naszym przypadku odpada. Nie przezyłabym takiej nocy chyba...
Pod namiotem jest świetnie
Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Zaczesana bardzo ładna, jak urośnie parę centymetrów to nie będziesz raczej miała problemów.
Dziękuję
W takim razie zapuszczam i liczę na przyrost
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale piszesz, że będziesz 4ever alone, a jesteś dopiero w 3. gim nigdy tego nie zrozumiem
Wiem.. ale czasem mnie takie myśli nachodzą..

Trzymajcie kciuki by jutro moje loczki ładnie się prezentowały, bo idę na te warsztaty fryzjerskie

Blog

Edytowane przez miranda122
Czas edycji: 2013-03-14 o 19:25
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:24   #919
sanlan
Rozeznanie

dziewczyny, co mogę zrobić kiedy z włosów zrobił mi się jeden wielki kołtun?

umyłam włosy na noc, nałożyłam bingo shea na 20 minut, podgrzałam pod czepkiem, spłukałam, włosów nie rozczesałam dokładnie, tylko przeczesałam grzebieniem z szerokimi zębami, nałożyłam na to trochę Joanny czerwonej b/s, trochę same podeschły i poszłam spać...

rano niby wszystko ok, ale po pracy, sciągam czapkę i komin a tu ogromny kołtun, którego nie moge rozczesać

juz nie mam pomysłu, może zrobić psikacza jakiegos z wody i odzywki/ albo oleju i spróbować na mokro delikatnie rozczesać.

od pół godziny siostra mi rozczesywała, ale rozczesała tylko pare kosmyków, resztę chyba wyrwała.

CO ZROBIĆ JAK ŻYĆ? bo to juz kutwa nie pierwszy raz, ale dzisiaj to masakra, serio ;/

tylko nie radzcie mi tak jak mama, dała mi nozyczki i powiedziała zebym ścieła na łyso

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:27   #920
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
16 lat, ale i tak patrząc na moje koleżanki i pary w otoczeniu czuję się samotna :<
19 lat, ale i tak patrząc na rozstające się pary wokół i jęczące koleżanki w związkach czuję się mega szczęśliwa
Cytat:
ja też
No to ja może też.
Jacie, każda mówi inaczej, więc już nic nie wiem ile mi zostało miesięcy na wybór studiów? 2?
W najgorszym wypadku pójdę na moją wymarzoną archiwistykę i tyle będzie 3 lata laby, a potem rowy kopać..

Vipera załatwiona. 13 lakierów tylko. Myślałam, że będzie gorzej. No i szminka Haha, jednak nie było ceny trzycyfrowej

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:28   #921
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
dziewczyny, co mogę zrobić kiedy z włosów zrobił mi się jeden wielki kołtun?

umyłam włosy na noc, nałożyłam bingo shea na 20 minut, podgrzałam pod czepkiem, spłukałam, włosów nie rozczesałam dokładnie, tylko przeczesałam grzebieniem z szerokimi zębami, nałożyłam na to trochę Joanny czerwonej b/s, trochę same podeschły i poszłam spać...

rano niby wszystko ok, ale po pracy, sciągam czapkę i komin a tu ogromny kołtun, którego nie moge rozczesać

juz nie mam pomysłu, może zrobić psikacza jakiegos z wody i odzywki/ albo oleju i spróbować na mokro delikatnie rozczesać.

od pół godziny siostra mi rozczesywała, ale rozczesała tylko pare kosmyków, resztę chyba wyrwała.

CO ZROBIĆ JAK ŻYĆ? bo to juz kutwa nie pierwszy raz, ale dzisiaj to masakra, serio ;/

tylko nie radzcie mi tak jak mama, dała mi nozyczki i powiedziała zebym ścieła na łyso
Zamocz, nałóż duuużo jakiejś wygładzającej odżywki i wyjmuj malutkie kosmyki.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:34   #922
Kaveri
Spaceroholiczka

Miranda - pierdzielisz?! Ja się pieprzę, cuduję, używam do mycia tylko wody do iniekcji, raz w tygodniu peeling sodowy i maseczka z zielonej glinki, tylko krem Alterry z orchideą i krem DLA Niszcz Pryszcz, jak coś wyskoczy to Klindacin, ichtiol i maść cynkowa lub robiona papka dla dzieci. Ostatnio po myciu zaczęłam używać toniku z kozieradki i czegoś na naczynka, poprawa była, tylko zaniedbałam, bo źle się czuję. W efekcie - tak jak u dziadka - mam pod skórą pełno ropy, boli, jedynie Klindacin to wyciąga, ale wtedy mamy umrzeć, bo to ból straszny, dodatkowo codziennie wstaję z popuchniętą twarzą. Pomagają antybiotyki na zakażenia, ale chcąc załatwiać się normalnie a nie do woreczka muszę cierpieć. Jak żyć?
Stary 2013-03-14, 19:37   #923
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
19 lat, ale i tak patrząc na rozstające się pary wokół i jęczące koleżanki w związkach czuję się mega szczęśliwa

No to ja może też.
Jacie, każda mówi inaczej, więc już nic nie wiem ile mi zostało miesięcy na wybór studiów? 2?
W najgorszym wypadku pójdę na moją wymarzoną archiwistykę i tyle będzie 3 lata laby, a potem rowy kopać..
Ja też jestem mega szczęśliwa Czasem mnie tylko dopadają wspomnienia, ale na szczęście zdarza się to coraz rzadziej

cho do Wrocławia, zamieszkamy później razem
i helfy pod nosem i mój brat, hahhaha
Stary 2013-03-14, 19:37   #924
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Wyłamię się bo ja takie kości bardzo lubię i ubolewam, że moje zbyt słabo wystają
bo Ty w ogóle jesteś chudzinka
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:38   #925
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

Vipera załatwiona. 13 lakierów tylko. Myślałam, że będzie gorzej. No i szminka Haha, jednak nie było ceny trzycyfrowej
No jeśli tak na to patrzeć.. To są też plusy bycia samym

13 lakierów też chcę

Blog

Stary 2013-03-14, 19:40   #926
blondynaaa_91
Rozeznanie

Nie ogarnęłam cytowania:P
Co do wakacji nad morzem to polecam - Chłapowo. Byłam w zeszłym roku i było naprawdę świetnie. Mieliśmy 10 minut piechotą do Władysławowa, a nie było takich dzikich tłumów. We Władku to o 11 nie można było marzyć o miejscu na rozłożenie kocyka

Poza tym świetna lokalizacja-byliśmy w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, na Helu, w Malborku, Rozwie...

Walnę dzisiaj Dolce Latte od klaudia91, co sobie będę żałować Najwyżej przeproteinuję
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:43   #927
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze byłoby zorganizować jakieś trójmiejskie spotkanie

Trzeba będzie Tylko że bd pod opieką TŻ bo mnie samej nigdzie nie puści bo bym mu sie gdzieś zgubiła
Mi strasznie wystają kości. Wszystkie. Nie jesteś chudzielcem ale kości sterczą.

Cytat:
Lubię swoje kości ale nie żebra

Cytat:
Też tak mam Nawet jak brzuch wzdęty, to kości i tak widać, a niektóre brzuszek widziały - ciążowy
Co do kości... Raz oberwałam w nie z łokcia od Tż. Myślałam, że umrę i popuszczę. Nie wiem czy tylko u mnie, ale to jeden z moich słabych punktów; nos, potylica (moje guzy konkretnie), łokcie i kości biodrowe

A co do statusów forever alone: ja zawsze byłam pewna, że nie znajdę kogoś przed kim nie będę się wstydziła, a znalazłam
.
Mów mi siostro. Wszystko to samo oprócz guzów. nos i potylica też moje słabe punkty. Do tego jeszcze kolana i nadgarstki

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 19:43   #928
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:

ALE SIE WKU*WIŁAM. Co chwilę ktoś mi dzwonił na domofon, a to ulotki, a to sąsiad kluczy zapomniał, a to jakiś akwizytor, później znów ktoś zadzwonił i nie otwarłam, poszłam na tańce, wracam, otwieram skrzynkę a tu awizo- przyszła paczka z mazideł
Szczególnie, że w LO pozna maaaasę ludzi, w tym facetów

nie nerwuj się
Mnie dzisiaj denerwowali Twoi koledzy z klasy jak mi przez ramię zaglądali co robię na 1 lekcji. Myślałam , że im przywalę, nachalne stado się zebrało
Cytat:
Ja to się czasem o Ciebie boję... Mam nadzieję, że ktoś Cię pilnuje

Już już widzę skręt wyżej niż był powiedzcie , że tak jest tylko te cienkie pasma mnie wkurzają
Ale mam idealnie gładkie i jakby rozczesane włosy po eco hysterii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8124.jpg (63,9 KB, 44 załadowań)

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:45   #929
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Szczególnie, że w LO pozna maaaasę ludzi, w tym facetów

nie nerwuj się
Mnie dzisiaj denerwowali Twoi koledzy z klasy jak mi przez ramię zaglądali co robię na 1 lekcji. Myślałam , że im przywalę, nachalne stado się zebrało

Ja to się czasem o Ciebie boję... Mam nadzieję, że ktoś Cię pilnuje

Już już widzę skręt wyżej niż był powiedzcie , że tak jest tylko te cienkie pasma mnie wkurzają
Ale mam idealnie gładkie i jakby rozczesane włosy po eco hysterii
Na to liczę
Jakie przepiękne loki

Blog

Stary 2013-03-14, 19:47   #930
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie ta druga w ogóle się nie podoba, teraz pełno gimnazjalistów takie nosi, ale szczerze mówiąc nie wiem dlaczego i zastanawiam się, jak to się układa . ta pierwsza grzywka o wiele ładniejsza
ta druga jest straszna, jak mam znajome z podobna to się dziwię jak mogą ;D U mnie wsuwką też to podpinają

Cytat:
W takim razie będę próbowała robić pierwszą

Dziękuję
No dobraa.. Pokażę Wam zajmujące 1/3 mojej twarzy czoło..
Nie wierzę że to robię
Zdjęcie robione przed chwilą, tak wyglądają moje loki po nocy..
bgez grzywki lepiej widać Twoją twarz i oczy ładniejsze

Cytat:
Postanowione, ZAPUSZCZAM grzywkę!

Mi też mówią, że lepiej mi w w spiętych, choć zdania są podzielone, zawsze jak przyjadę do babci, to babcia bierze moje włosy do góry i zachwyca się jak pięknie wyglądam Po domu też chodzę w koczku i ze spiętą grzywą, widziały mnie tak tylko 2 najbliższe przyjaciółki i mówiły że wyglądam ładnie, ale niee, nie pokażę się tak

Ale masz bardzo podobne, m.in długością włosy i równie śliczne
Tak właśnie zrobię
mi niektórzy mówią, że mi w spiętych ładnie, inni że nie
Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Może coś takiego jak u Anwen? Niedawno podcięła więcej i efekt wyszedł niesamowity http://www.anwen.pl/2013/02/nowa-fryzura-by-viru.html

Też jestem za.
Moje równo ścięte wyglądają bardzo ciężko, dlatego często wracam do warstw Obecnie chcę mieć ich tylko 4 i grube końce, więc schodzę z ostatniej warstwy.

W porównaniu do Ciebie, moja stylizacja to jakiś żart
Po umyciu nakładam żel przejeżdżając dłońmi po włosach, gdzieś tam wgniotę ze trzy razy i sobie schną. Dopiero potem głowa w dół i odgniatanie.
Ale burza fal wychodzi fajna albo to ja po prostu jestem mało wymagająca

Zapuszczaj
Śmiem nawet twierdzić, że różne wcierki i olejki na porost obniżą Ci linię czoła.
też mi się podobają warstwy, ale mam za cienkie włosy
Cytat:

fajne

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Tu alarm do wszystkich- Scarrabeo w szczególności można spotkać rozwaloną na najtylniejszych trzech siedzeniach w Bus Number One from Tęcza Bazaar to Korfanty Avenue. Bo Scarrabeo lubi sobie jeździć komunikacją miejską i ciągle wierzy, że ktoś poderwie ją z tego względu na Spotted.

Więc uprzedzam- jakby ktoś przypadkiem podróżował Busem Number One i zobaczył rozwaloną na najtylniejszych siedzeniach i chrapiącą pannę roztaczającą wokół woń cytrynówki to ma ją obudzić i się przedstawić, bo ma zaszczyt Scarrabeo poznać. Dziękuję.

A co do Ciebie, Kav, to ja mam zamiar Cię złapać gdzieś kiedyś w wakacje. Choćby przypadkiem i na chwilę.

Przez wasze rozmowy poszłam z nudów do Hebe i upiłam Revlona. Śmiesznie, ostatnio miałam 180, teraz zdecydowałam się na 150. Ba, smaruję się Acnedermem i filtrami i chcę zostać Bladą Twarzą.
Z włosowych rzeczy- dorwałam w Rossie Lilliputza extrasensitive, bo Babydream dla mam się kończy, a ja lubię mieć w kolekcji jakiegoś łagodnego myjacza. O dziwo, Lilliputza jeszcze nie miałam, więc będzie radość testowania.
jak ten 150? jest różowawy czy nie? Bo dziś rano myślałam czy nie kupić janiejszego właśnie - wiosną mam najjaśniejszą cerę
Cytat:
super loczki

Jeśli Ty jesteś stara to ja jestem w takim razie jedną nogą w grobie chyba

ale za to też jestem forever alone

a tak na poważnie, to nie mam gdzie poznać jakiegoś fajnego faceta ok 30, kurczę to chyba prawda, że jak się na studiach męża nie znajdzie to potem lipa
ja też nie mam gdzie. kończę studia, ale i tak miałam większość kobiet na nich, więc wiesz. Znajomości w klubach raczej unikam, mam jakies zdanie, że tam tylko o seks chodzi... i dupa blada.

Dostałam komplementa że mam miękkie włosy i widać, ze o nie dbam
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości