Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 15:46   #4141
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
oj..sama galaretka wyciekła? są szanse na uratowanie ciasta?
to jest galaretka z serkiem homo.. miało się zmienić w kolorowo-serniko-podobna masę.. zostało z centymetr na dnie.. myślę że jak zastygnie to poprostu walnę na to dodatkową warstweę owoców i kolejną warstwę serową..

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Widziałyście
meeeega zdjęcie!!!

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:50   #4142
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Tity
Co do imienia to nie mam pojęcia, kilka typów jest, ale chyba jeszcze będziemy szukać. Mi się podoba Jędrzej, ale mężowi nie, Tymon do Leona poasuje, ale nikomu się nie podoba, Wojtek nawet, ale popularne dość jest, Rysio, ale mąż ma obiekcje bo jego wujek się tak nazywa....eh no i nie wiem...
no to macie niełatwy wybór powodzenia
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:03   #4143
axella
Zakorzenienie

GG do axella

mama tż przyjeżdza na obiad jutro,pytam tż co zrobić..
"wymyśl coś"

help!!!!!

doradźcie czy lepiej sałatkę hawajską czy potrawkę z kurczaka?
albo cokolwiek nie mam głowy do tego..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 16:04   #4144
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
u nas jednak najbardziej popularne na forum to Kubuś bo z tego co kojarze to chyba cztery z nas bedzie miało synków o tym imieniu ja chciałam zmienić na Miłosz zeby było mniej popularne ale raczej zostanie Kubuś
No to skoro temat imion to my rozważaliśmy 3:
Damian, Darek i Daniel, póki co stanęło na Darku, więc Jenny, proszę dopisz pierwszego tutaj Dareczka

Axella
gratuluję wyników

A to zdjęcie to nieco hardcore i przyznam szczerze, że biedne to dzieciątko, bo ono już w ogóle przeżyje szok jak nagle rozetną ten worek.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:09   #4145
karolina2121
siedzę i myślę

Wiecie czy gdzieś w internecie można zlecić komuś uszycie kocyka ze swoich własnych materiałów? Sama niestety nie dam rady Mam dwie lewe ręce.
Stary 2013-03-15, 16:12   #4146
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Wiecie czy gdzieś w internecie można zlecić komuś uszycie kocyka ze swoich własnych materiałów? Sama niestety nie dam rady Mam dwie lewe ręce.
znajdz jakakolwiek krawcowa kolo siebie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 16:14   #4147
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
znajdz jakakolwiek krawcowa kolo siebie
No chyba tak zrobię... ciekawe ile to będzie kosztowało... Poczekam aż się trochę ociepli i pójdę zrobić rozpoznanie w terenie, bo w moim kożuszku już ledwo się dopinam i wieje mi po brzuchu
Stary 2013-03-15, 16:18   #4148
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
No chyba tak zrobię... ciekawe ile to będzie kosztowało... Poczekam aż się trochę ociepli i pójdę zrobić rozpoznanie w terenie, bo w moim kożuszku już ledwo się dopinam i wieje mi po brzuchu
tak bedzie najlepiej
cenowo nie mam pojęcia bo caałe życie szyje moja babcia,mama i ja

lecę!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 16:27   #4149
xal
Zakorzenienie

Wiecie co, zgłupiałam ....
Byłam w Smyku i już 2gi sprzedawca przekonywał mnie, że fotelik Safety 1st to jest to samo co Maxi Cosi City tylko bez metki MC bo to producent. Posiada te same atesty (widziałam atesty) i że niby też 4 gwiazdki.
Teraz patrzę w necie na tą stronę o fotelikach co podawałyście i on ma 3 gwiazdki a MC 4. No więc kto tutaj leci w kulki?
Jeszcze muszę podpytać w jednym sklepie bo zachwalali fotelik, że ma 5 gwiazdek i doczepioną metkę x-lander, że niby dla nich i dlatego taniej niż bez tej metki. Chyba to było beSafe, ale głowy nie dam.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:27   #4150
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć!
Dopiero niedawno wróciliśmy do domu
Najpierw byliśmy załatwić jeden papierek, potem na wizycie , obiadku i do innego miejsca po kolejny papierek, a na koniec zakupy, ale tylko spożywcze

No i nie mogę zrozumieć jednej rzeczy... Poszliśmy do placówki X i babka nam gada, że nie może nam wystawić potrzebnego papierka, bo nie ma takiej możliwości (a na infolinii powiedzieli, że możemy iść do dowolnej placówki w PL i powinni nam to załatwić od ręki); po czym jej kolega się wtrąca, że mogą wystawić ale potrzebna jest zgoda i podpis dyrektora, którego akurat nie ma i może będzie w poniedziałek Wkurzyliśmy się i poszliśmy do placówki Y, 2 ulice dalej i tam bez najmniejszego problemu babka w ciągu 5 minut wystawiła nam papierek i nie potrzebna była zgoda, podpis itd żadnego dyrektora

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:33   #4151
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć!
Dopiero niedawno wróciliśmy do domu
Najpierw byliśmy załatwić jeden papierek, potem na wizycie , obiadku i do innego miejsca po kolejny papierek, a na koniec zakupy, ale tylko spożywcze

No i nie mogę zrozumieć jednej rzeczy... Poszliśmy do placówki X i babka nam gada, że nie może nam wystawić potrzebnego papierka, bo nie ma takiej możliwości (a na infolinii powiedzieli, że możemy iść do dowolnej placówki w PL i powinni nam to załatwić od ręki); po czym jej kolega się wtrąca, że mogą wystawić ale potrzebna jest zgoda i podpis dyrektora, którego akurat nie ma i może będzie w poniedziałek Wkurzyliśmy się i poszliśmy do placówki Y, 2 ulice dalej i tam bez najmniejszego problemu babka w ciągu 5 minut wystawiła nam papierek i nie potrzebna była zgoda, podpis itd żadnego dyrektora
bo to Polska właśnie

ja co miesiąc przeżywam jedną stuację,równie durną.. dziś też nie było inaczej..
chodze do centrum medycznego CERTUS do gina w Poznaniu, ale u mnie w miasteczku też mają placówkę-tu robię badania, i za KAŻDYM RAZEM dając na ich Certusowym blankiecie skierowanie na badania Pani mówi "ale u Nas to bedzie płatne"
na co mówię "nie,nie będzie płatne, skoro to WASZ lekarz, i WASZE centrum medyczne i skierowanie JEST NA NFZ to obojętnie gdzie zrobię,prawda?"
no prawda

i tak co miesiąc

spadam w końcu!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 16:37   #4152
xal
Zakorzenienie

Jenny jakoś mnie to w tym kraju nie dziwi ...

Już wiem, to był fotelik BeSafe izi go, też na adaptery MC ... ale on też ma tylko 4 gwiazdki.
Nie rozumiem, albo ja mam złą stronę z testami, albo sprzedawcy "dodają" sobie gwiazdki według własnego uznania.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:40   #4153
vvgh
Wtajemniczenie

Hejo.
Już po wizycie,
Jurek leży głową na dół Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą.. I mam podwyższone leukocyty w moczu, max może być 5 , a ja mam 10-15. Mam brać Prenatal Uro Care do końca

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

A jutro idziemy z mężem obejrzeć szpital
Stary 2013-03-15, 16:40   #4154
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Jenny a jak z tym Twoim cukrem ?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:48   #4155
vvgh
Wtajemniczenie

[
Jak ja bym chiała, żeby mi ktoś kartkę na święta wysłał Zawsze wszyscy mówią : "Wyślę ci na pewno", a potem tylko ja wysyłam, a żadnej nie dostaję...buu.

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Diabli

Proszę przekazać koleżankom na forum, żeby zakupiły nakładki jednorazowe na sedes Ratują życie jak chce się w spokoju bez trzęsących nóg zrobić kupkę. Poza tym sporo bab naprawdę krwawi i można spotkać brudną deskę. Mnie to przeraża i nakładki ratują bo ciągle mam wizje jakichś szpitalnych bakterii
Leżymy na pewno do poniedziałku, szyjka nadal podrażniona, więc obserwują. Wczoraj zostałam bez stanika do oddałam do prania... i pojawiła się siara! Położna mówiła, że ciasny stanik trochę zmniejsza wycieki, hehe. Aaa i pytałam o maliny i wiesiołka. Mówiła, że można ale nie ma dowodów działania. Ona poleca od połowy ciąży okłady z herbaty - podobno krocze robi się bardziej pulchne i można uniknąć nacięcia. Pozdrawiamy!
,
Hmmm... ciekawe czy to działa jakoś nie widzę siebie jak to robię, wszystko mokre od herbaty i niby jak to ma się tam trzymać...
Stary 2013-03-15, 16:52   #4156
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jenny a jak z tym Twoim cukrem ?
Zaraz Wam wszystko opiszę, tylko mam akurat telefon

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-15, 16:53   #4157
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
śmieszniutki

pierwsza warstawa ciacha stygnie już

a puszkę brzoskwiń otworzyłam nożyczkami bo otwieracz z chińskiego sklepu okazał się być naprawde chiński

musze jeszcze na pocztę i do biedry a galaretka sygnie i nie wiem jak to ogarnąć
,
Podziwiam
Stary 2013-03-15, 16:53   #4158
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a co do loveli to faktycznie za 5kg cena niezła, ja kupiłam na all trochę drozej ale z dostawą do domu 5kg do bialego i 5kg do kolorowego.. ale sporo jest tego proszku.. ciekawe na ile to starczy??

NA pewno sprawa potrwa i to nie krótko, ale co nam zalezy.

Co do proszku to też sie zastanawiam na ile wystarczy. Ja chciałam kupić mniejszy do białego bo w sumie tylko pieluchy i nieliczne body mam białe. Ale jak mam dać praktycznie 2zł wiecej za kg to chyba lepiej to 5kg. Raczej się to nie zepsuje. A w sumie może do maja będzie jeszcze jakaś promocja gdzieś.

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
narobiłyście mi smaka na słodkie i idę robić szybko piszingeraa
Też lubie

A ja wcinam pomarańczka.

Plecy mnie bolą od mycia podłóg mopem...

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
justyna_g4 ja pindolę to z tym wózkiem to jednak oszustwo?
Masakra - ktoś się na 2stówki połasił
Sam gośc na policji powiedział jak mu wszytsko opowiedziałam, że wygląda to jaj oszustwo. Zwłaszcza, że 28 lutego napisała, że kurier ma odebrać wózek wieczorem. Wiec jakby go wysłała to by był już. Na początku mówili, że za krótko, ale później stwierdził, że na bank by już był u nas i nie wysłała po porstu.

Śmiać mi się chciało bo Pan z recepcji nas pouczał, że on to nic nie kupuje na internecie bo widzi ilu ludzi przychodzi zgłaszać. Że teraz w sklepach wszytsko jest i po co by to przez internet. PArę razy mu sie zdarzyło coś kupić ale tylko za pobraniem. Przecież jakbym mogła ten wózek kupić na miejscu to bym to zrobiła...

Cytat:
Wiecie co, zgłupiałam ....
Byłam w Smyku i już 2gi sprzedawca przekonywał mnie, że fotelik Safety 1st to jest to samo co Maxi Cosi City tylko bez metki MC bo to producent. Posiada te same atesty (widziałam atesty) i że niby też 4 gwiazdki.
Teraz patrzę w necie na tą stronę o fotelikach co podawałyście i on ma 3 gwiazdki a MC 4. No więc kto tutaj leci w kulki?
Jeszcze muszę podpytać w jednym sklepie bo zachwalali fotelik, że ma 5 gwiazdek i doczepioną metkę x-lander, że niby dla nich i dlatego taniej niż bez tej metki. Chyba to było beSafe, ale głowy nie dam.
Jak my jeźdzliśmy po skelpach i oglądaliśmy to też nam tak mówili. Że to ten sam producent tylko, że bez marki maxi cosi są po prostu tańsze i na internecie też się z tym spotkałam, że tak pisali.

A mogę prosić o link do strony gdzie sprawdzałaś ile ma gwiazdek??

Przyszły dzisiaj moje rzeczy do szpitala
Nareszcie ktoś uczciwy się trafił. Jestem bardzo zadowolona z wszytskiego prócz majtek poporodowych bo myślałam, że będą inne, są takie jakby z flizeliny. Ale ogólem wszytsko spoko i szybko przyszło bo Pani wczoraj dzwoniła, że wysyła. A jak zobaczyłam te podkłady bella to się zdziwiłam jakie one wielkie. Widzałam jak pisałyście, że wam pół torby zajmują i sie zastanwiałam dlaczego...teraz już wiem.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:55   #4159
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałyście
o kurcze, niezłe zdjęcie, jeszcze nie widziałam tak urodzonego dziecka w worku
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:56   #4160
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
o kurcze, niezłe zdjęcie, jeszcze nie widziałam tak urodzonego dziecka w worku
Mnie to zdjęcie przeraża, jakieś takie eee
Stary 2013-03-15, 17:02   #4161
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
doradźcie czy lepiej sałatkę hawajską czy potrawkę z kurczaka?
albo cokolwiek nie mam głowy do tego..
zrób to na co masz bardziej ochotę i tak będzie pysznie

Cytat:
bo ci ludzie to często są niedoinformowani, gadają głupoty, a potem się okazuje że jest nieco inaczej

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Hejo.
Już po wizycie,
Jurek leży głową na dół Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą.. I mam podwyższone leukocyty w moczu, max może być 5 , a ja mam 10-15. Mam brać Prenatal Uro Care do końca
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:07   #4162
karolina2121
siedzę i myślę

Kurde policzyłam ile zapłacę za sam materiał na kocyk i zrezygnowałam... 150zł...

Może któraś z Was wybiera się do IKEI ? Mam tam kilka upatrzonych rzeczy
Stary 2013-03-15, 17:09   #4163
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Może któraś z Was wybiera się do IKEI ? Mam tam kilka upatrzonych rzeczy
My byliśmy na spontanie wczoraj, na pewno będziemy jeszcze jechać ale nie wiem kiedy Jak coś to dam Wam znać

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-15, 17:11   #4164
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Cześć u nas wczoraj wizyta lekarz się zmartwił wynikami mam zrobić awidność IgG cytomegalii. Ogółem tłumaczył mi że to choroba której się w ciąży nie leczy i że jak mały rozwija się prawidłowo to będzie to tylko informacja dla pediatrów po urodzeniu Do tego mam zrobić USG tarczycy. Strasznie się zmartwiłam tą CMV. Lekarz caly czas mnie uspokajał ale jednak... Nastepną wizyte mam na 11.04 Jenny jakbyś mogła mi dopisać. Za tydzień 21 USG

Poza tym mam wysokie ciśnienie które mam mierzyć 2 razy dziennie
Nie martw się tą cytomegalią. Mi ginekolog powiedział że jak w I trymestrze nie za choruje to potem już dziecku nic nie grozi bo samo się broni.

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:12   #4165
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
My byliśmy na spontanie wczoraj, na pewno będziemy jeszcze jechać ale nie wiem kiedy Jak coś to dam Wam znać
Będę bardzo wdzięczna Na allegro mają niezłą przebitką, a jechać specjalnie do Warszawy po kilka rzeczy to też nie bardzo się opłaca
Stary 2013-03-15, 17:12   #4166
lonely_lady
Zakorzenienie

Justi - dzięki za info od Diabli, pozdrów ją od nas i napisz, że tęsknimy..
za chusty, pochwal się fotkami jak będziesz miała czas

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej

Wy tu gadu gadu , a ja od samego rana na basenie było jak zwykle super, teraz sobie poleżę, a potem zrobię śledziki w śmietanie
ale super, zazdroszczę basenu. My mieliśmy chodzić co tydzień (w piątki) ale dziś chyba nie damy rady

u nas na obiadek był dzisiaj krupniczek od cioci
a na drugie zrobiłam ziemniaczki z koperkiem, rybę w cieście naleśnikowym i marchewkę z groszkiem polaną masełkiem i bułką

anoxee- za imię Janek bardzo mi się podoba, bardziej niż Leon

szprotka_mada za 28tc
super, że z kredytem w końcu się udało

Cytat:
http://allegro.pl/herbata-lisc-malin...069043025.html

a ja mysle by zaczac pić juz raz na dzień,a po 36tc 2xdziennie

wyniki mi przyszły
WSZYSTKO wróciło do normy ale się cieszę i żelazo ładnie się unormowało

cukier wysoki ale nie wyszedł poza widełki
za wyniki, a z tymi liściami to może jeszcze poczekaj

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Diabli jest w szpitalu? Why? Kuźwa - nic nie wiem, nie wiem co się u Was dzieje
no niestety Diabli od poniedziałku w szpitalu, bo miała lekkie krwawienie, wszystko ok, ale ma szyjkę podrażnioną i ją zostawili

napisz o tam u Ciebie ? jak mała Z. ?

Cytat:
najprościej i raczej najtaniej będzie jak zlecisz to jakiejś krawcowej albo jakiejś znajomej, komuś z rodziny kto ma maszynę. W szyciu kocyka dużej filozofii nie ma
coś mi się kojarzy, że Pawie oczko pisała, że miała zapłącić u krawcowej za szycie 20 zł ale wyszło w sumie 30zł (ale ona z wypełnieniem chciała)

właśnie Pawie oczko, masz już kocyk ? pochwal się

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:13   #4167
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

bezczelnie, skoro im tego nie zaproponowaliście

dokładnie

z ciekawości chodzisz do żeromskiego na sr? bo w środę miałam identyczną sytuację - ba, ja zaparkowałam naprzeciwko samochodu, wychodzę z auta i patrzę że tamto auto ma blokadę na kole. szybciutko szukałam innego miejsca

super, gratulacje dla rodziców

powodzenia

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

będzie dobrze zobaczysz, skoro lekarz cię uspokaja. a wszystko będziesz mieć dokładnie sprawdzone awidność pewnie dlatego żeby sprawdzić czy nie miałaś cmv w ostatnich miesiącach podczas ciąży-ale przecież maluch rozwija się prawidłowo, i to jest najważniejsze a za USG tarczycy zaciskam kciuki

i witam się porannie, i zmykam odśnieżać auto
Tak chodze na ŻeromskiegoNo prosze to nam sie upiekło Swoją drogą jaki ten świat mały Jak szliśmy z Tż to gościu z tego auta nieźle przeklinał i to po angielsku

Edytowane przez Innocence_89
Czas edycji: 2013-03-15 o 17:25
Stary 2013-03-15, 17:20   #4168
banka26
Zakorzenienie

głodna jesteemmmmm!!!!!!
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:24   #4169
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
biszkopt- oczywisie sama zrobilam przecielam , przelozylam budyniem smietankowym, a na wierzch ubulam smietane i posypalam inka :P

a wlasnei ja w 30 jak bylam na usg mialam lozysko II stopnia , od czego to zalezy , czytam ze niektore ciezarne w 34 tc maja dalej I stopien hmmm
Ja też byłam niedawno u lekarza 29 tydzień i też mi powiedział że II stopień. Ale czytałam że często może to byc zła ocena lekarza bo podobno każdy lekarz to ocenia na swój sposób i może tak być że do porodu ten stopień będzie II i już sie nie zestarzeje i pytałam go czy to dobrze że II i powiedział że dobrze.

Stary 2013-03-15, 17:24   #4170
lonely_lady
Zakorzenienie

Widziałam, że wprowadziłam małe zamieszanie i troszkę śmiechu tym moim słownikiem w komórce i proszkiem licealistów wybaczcie

Pawie oczko- będę zamawiała rzeczy u gapa_kids, ale tak jak Motylek pisała, teraz byłam samochodem z Mężem więc nic mi nie szkodziło podskoczyć do inter marche ale dziękuję Ci za info, może od tego allegrowicza jeszcze domówię proszek
bo kupiliśmy na razie tylko do kolorów i tylko 1,8kg
zrobię pranie na próbę i zobaczę cóż to za proszek, bo nigdy nie miałam z nim do czynienia.. Myślałam też o płatkach mydlanych

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości