Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 14:52   #1171
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
a mnie śmieszy tekst dziewczyny mającej 18 lat, która już wie kiedy urodzi dziecko
Życie zweryfikuje Twoje poglądy, ja mając 18 lat myślałam, że w wieku lat 25 będę miała męża, dziecko, świetną pracę i będę zarabiać kokosy
Mam dziwne wrażenie, że ostatnio tylko nas tu krytykujesz i wszystko cię tu śmieszy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:54   #1172
sheep_zonz
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Nie chodzi nawet o chęć posiadania dzieci, ale o planowanie takich rzeczy mając lat 18, czyli będąc w wieku, gdy się nie ma męża, pracy ani jasnych perspektyw na życie
Ale co jest złego i śmiesznego w marzeniach i planach?
Czy to, że nie mam jeszcze ustalonych innych planów (związanych z pracą np.) na przyszłość i nie wiem, jaka ta przyszłość w ogóle będzie, oznacza, że nie mam prawa nic innego zaplanować..(czyt. dziecko) ? W sumie to ja bardziej marzę o dziecku w takim, a takim wieku, niż to planuję.

Teraz to już to dla mnie jest śmieszne. Nie wiedziałam, że jest graniczny wiek, czy raczej okoliczności, przy których dopiero można coś sobie zaplanować.

A życie może zweryfikować wszelkie plany na różny sposób. Mogę być w kiepskiej sytuacji finansowej i dlatego nie mieć dziecka. Ale równie dobrze może umrzeć mi mąż, a wtedy dziecka też mieć nie będę.
Wszystko może się zdarzyć, ale to nie znaczy, że trzeba przestać marzyć. (się zrymowało )

Edytowane przez sheep_zonz
Czas edycji: 2013-03-16 o 15:12
sheep_zonz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 14:57   #1173
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Ale mam dzisiaj jakiś du*ny dzień

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Mam dziwne wrażenie, że ostatnio tylko nas tu krytykujesz i wszystko cię tu śmieszy
Ja niestety też ma takie wrażenie

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:07   #1174
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
bo trochę tak jest kiedyś te wątki inaczej wyglądały
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:13   #1175
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
bo trochę tak jest kiedyś te wątki inaczej wyglądały
nieźle...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:13   #1176
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Chyba też się przyłączę... Choć moim grzechem głównym jest farbowanie zmieniam kolor co miesiąc/dwa
Cytat:
Zmieniam co miesiąc/kilka miesięcy, niedawno był taki średni złoty blond (ale do mnie nie pasował, no i po rozjaśnianiu szybko się spierał). Rozjaśniałam już kilka razy, ale - o dziwo! - włosy nie są jak guma, nie kruszą się
Obecnie mam taki średni/ciemny blond, z tym że zbyt złoty

Ale możesz wejść, tam nie ma nic strasznego nie każdy wpis jest hardkorowy, poza tym, są podzielone na kategorie.

dodaję były rozjaśniane i farbowane milion razy w ciągu pół roku
Witaj

całkiem fajne włosy ładny kolor

Nie uważam, żeby farbowanie włosów było jakimś mega grzechem

sama farbuję co 6 tygodni, nie wyłysiałam ani nic takiego

Powodzenia w dbaniu o włosy

Ja mam dzisiaj good hair day po wczorajszym scandicu bananowym

Zresztą teraz odkąd ścięłam to nie prostuję włosów (ewentualnie tylko grzywkę) i już po tych dwóch tygodniach widzę poprawę w stanie włosów (albo chcę sobie wmówić, że widzę )
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:30   #1177
Kaveri
Spaceroholiczka

Zmyłam olej i jagodową banię, w końcu odetkał mi się nos i stwierdzam, że o. palmowy śmierdzi A jaka przerażona byłam gdy zobaczyłam żółtą wodę.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 15:36   #1178
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Witaj

całkiem fajne włosy ładny kolor

Nie uważam, żeby farbowanie włosów było jakimś mega grzechem

sama farbuję co 6 tygodni, nie wyłysiałam ani nic takiego

Powodzenia w dbaniu o włosy

Czekam na cud, bo mam fajny tonik na porost, pamiętam, że kiedyś pomógł
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:55   #1179
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Dajesz Karmazynko! Czekam na maila, podać Ci czy znajdziesz na blogu? Na pewno wyszedł pięknie, a Ty tylko marudzisz
znalazłam sobie już zaraz wysyłam, ale na serio szalu nie ma za bardzo
Cytat:
wiem, że silikon jest dość wysoko, ale to ten najlżejszy a ja się lubię z silikonami, a poza tym ma fajne rzeczy i dobre opinie, więc wypróbuję
daj znac koniecznie jak juz spróbujesz, ja własnie sie boje silikonów b nie chyba łatwo obciązyć
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
A ja bym chciała mieć parkę. Córkę baletnicę i syna koszykarza o!
Też zaraz usnę. Ale czekam jeszcze na telefon. Chwile temu nasmarowałam twarz acne dermem. Swędzi mnie twarz.
o niezłe plany
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja od dziecka dzieci nie lubiłam, więc wątpię, że mnie przekona (26 lat mam ), przez 3 i pół roku mu się nie udało
Ja nawet ślubu nie chcę, taki ze mnie dziwny ludź
mamy podbne podejście

Cytat:
Przypomniało mi się, że ostatnio na jednym wątku laski uważały, że jak ktoś nie myje włosów codziennie tylko rzadziej to jest fleją, chodzi z tłustymi strąkami i śmierdzi
ja myję co 3 dni
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad fryzjerstwem, a dietetyką+kurs na trenera fitness

o tez bym mogła byc trenerką fitness
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość

macie porównanie długości z dzisiaj i sprzed 3 miesięcy, szału nie ma, końcówki do ścięcia...
super przyrost!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:59   #1180
Scarrabeo
Zakorzenienie

hahaha, dzień się tu nie odzywałam i już pierdset stron do tyłu jestem.

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
A co do mojego "JUŻ 22 lata", to nie ubolewam nad tym i wcale nie czuję, że powinnam o dzieciach myśleć, tylko mam wrażenie, że zostanę starą panną. ;p
Ja mam 21 i pół (!!! ), a jabcok w parku w tym wieku smakuje ponoć najlepiej. Tak powiedziała mi mama, ja mamie wierzę.

Dwa tygodnie temu kupiłam Bingacza z shea, a dzisiaj zauważyłam, że połowy półlitrowego opakowania już nie ma. Cholera, dobrze jednak, że Bingacze takie tanie.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:59   #1181
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Ja mam 18, a dzieci już planuję. Na ok. 23 -25 lat pierwsze dziecko.. Każdy ma inny czas, inne "potrzeby", inaczej to czuje.
Oczywiście jeśli finanse by nam nie pozwalały, to nie zdecydujemy się na dziecko w takim czasie..

I chyba ogólnie jestem jakaś nie teges, bo nie piję, nie palę, nie ćpam, nie lubię tak szaleć jak wy
Wolę spacer z przyjaciółką w minus 10 stopni i soczek z Biedronki, to jest taki mój objaw szaleństwa. (bo kto wychodzi w takim mrozie na 2h).
Nie wiem no.. Ja jakoś inaczej w życiu szaleję, ogólnie chyba typ spokojny i raczej aspołeczny jestem.

Ohoho, ale masakra Ja myję co 2 lub 3 dni, czasem dłużej przetrzymuję.. Przyjaciółka myje codziennie, mówi że jak nie umyje, to ma wrażenie, że są tłuste (a wcale nie są). To się boję co myśli, jak ja chodzę trzeci dzień z tymi samymi

Ja ostatnio na jednym wątku z Intymnego działu czytałam o makijażu.. Tekst jednej z dziewczyn mnie powalił.. Stwierdziła, że uważa, że jeśli ktoś się nie maluje, to o siebie nie dba.
Też nie palę, nie piję, nie ćpam, po klubach się nie włóczę, a moje wyjścia ograniczają się do spotkań z TŻ i z przyjaciółką. Po 18 może się to ciutkę zmienić (już mi kumpel zapowiedział że mi nie da siedzieć każy piątek w domu tylko mnie będzie do pubu wyciągał nie na piwo tylko na sok )
Cytat:
a mnie śmieszy tekst dziewczyny mającej 18 lat, która już wie kiedy urodzi dziecko
Życie zweryfikuje Twoje poglądy, ja mając 18 lat myślałam, że w wieku lat 25 będę miała męża, dziecko, świetną pracę i będę zarabiać kokosy
A ja nie wiem kiedy urodze ale wiem że nie będzie to wcześniej niż w wieku 28 lat. A w tym wieku każdy myśli że będzie mieć męża dobrą prace i miliony na koncie. Też tak myślę i będę się starać żeby tak było. A jak nie wyjdzie to wtedy trudno.
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Zmyłam olej i jagodową banię, w końcu odetkał mi się nos i stwierdzam, że o. palmowy śmierdzi A jaka przerażona byłam gdy zobaczyłam żółtą wodę.
Daj znać jak olej poza tym że śmierdzi

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 16:00   #1182
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
A co do mojego "JUŻ 22 lata", to nie ubolewam nad tym i wcale nie czuję, że powinnam o dzieciach myśleć, tylko mam wrażenie, że zostanę starą panną. ;p
Rozumiem, najpierw pomyślałam, że czujesz wyrzuty sumienia, że w wieku 22 lat nie myślisz o dzieciach

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:01   #1183
Krrem
Wtajemniczenie

A co do mycia. Myję codziennie bo mi się tłuszczą strasznie. Wczoraj nie umyłam i dzisiaj wyglądają jakbym nałożyła na nie olej -.-
Ale jakbym mogła to bym ich tak często nie myła. Zazdroszcze tym co mogą myć włosy co 3 dni.

14.02.14

Stary 2013-03-16, 16:06   #1184
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

karmazynko chociaż ktoś
zazwyczaj nie mowię o tym ludziom, bo albo zaraz mnie przekonują, że zmienię zdanie (nie znoszę), albo patrzą jak na kosmitkę
Bo "jesteś przecież kobietą, wszytkie chcą mieć męża i dzieci i marzą od malego o ślubie"

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

miałam koleżankę na roku, która po kilku godzinach miała już przyklap, a następnego dnia wiszące strąki, przetrzymywała je tak celowo, bo przecież się inaczej przyzwyczają do częstego mycia i będzie gorzej
a włosów miała maleńko i cieniutkie
Stary 2013-03-16, 16:07   #1185
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Zresztą teraz odkąd ścięłam to nie prostuję włosów (ewentualnie tylko grzywkę) i już po tych dwóch tygodniach widzę poprawę w stanie włosów (albo chcę sobie wmówić, że widzę )
Brawo Ale to musisz pokazać tę poprawę

Wróciłam. Jestem świetna, bo w Rossie nic nie kupiłam Jak sobie pomyślałam, ile lepszych kosmetyków mam i ile jeszcze dostanę to mnie te ich trochę śmieszyć zaczęły np. lakiery w nieciekawych kolorach, kiedy do mnie pędzi paczka z fajniejszymi to samo szminki, maski do włosów czy oleje..
Wydaje mi się, że wycofali... nową piankę do loków Isany same prostowłose widziałam.

Wy tu o planach na przyszłość mówicie, a u mnie jest na razie tylko pewna data matury aktualnie się zastanawiam czy w ogóle pójdę na studia dzienne..

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:10   #1186
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
A co do mycia. Myję codziennie bo mi się tłuszczą strasznie. Wczoraj nie umyłam i dzisiaj wyglądają jakbym nałożyła na nie olej -.-
Ale jakbym mogła to bym ich tak często nie myła. Zazdroszcze tym co mogą myć włosy co 3 dni.
Mam identycznie

A co do oleju, to mogę jeszcze dodać, że śmierdziuch rozpuścił mi się w dłoniach Choć zapowiada się fajnie, po żadnym oleju nie miałam tak miękkich włosów podczas zmywania.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:18   #1187
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Gdzie kupiłaś i jakie?
Potters czy próbki?
Jeśli chodzi o drugie, to za friko, w aptece jest teraz akcja rozdawania próbe w niektórych aptekach.
A Potters to ten sławny
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Wreszcie dorwałaś swojego pottersa
Czekał schowany na mnie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:21   #1188
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
karmazynko chociaż ktoś
zazwyczaj nie mowię o tym ludziom, bo albo zaraz mnie przekonują, że zmienię zdanie (nie znoszę), albo patrzą jak na kosmitkę
Bo "jesteś przecież kobietą, wszytkie chcą mieć męża i dzieci i marzą od malego o ślubie"
ja tam nigdy nie marzyłam o tym, tylko o partnerze życiowym ;P
i równiez nie lubię komentarzy innych na ten temat..:P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:23   #1189
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Dwa tygodnie temu kupiłam Bingacza z shea, a dzisiaj zauważyłam, że połowy półlitrowego opakowania już nie ma. Cholera, dobrze jednak, że Bingacze takie tanie.
Zeżarłaś go czy co? Ja kupiłam mojego Bingacza pół roku temu i mam 1/3 opakowania, tyle że podzieliłam się nim jeszcze z dwiema koleżankami
Cytat:
Ale ktoś Ci to powiedział czy sama tak twierdzisz?
Myłam włosy 3 dni temu, miałam w planach zrobić dziś wielkie mycie, ale mi plany pokrzyżowali. Rozczesałam je, spięłam w kucyk i wcale nie wyglądają na tłuste

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 16:26   #1190
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Potters czy próbki?
Jeśli chodzi o drugie, to za friko, w aptece jest teraz akcja rozdawania próbe w niektórych aptekach.
A Potters to ten sławny

Czekał schowany na mnie
a to nie jest,ze do zakupow produktow vichy dostajesz probki? w sumie to przeszlabym sie po te probki, ale chyba mam juz swoich ulubiencow
Stary 2013-03-16, 16:30   #1191
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

daj znac koniecznie jak juz spróbujesz, ja własnie sie boje silikonów b nie chyba łatwo obciązyć
myślę, że kupię ją po wypłacie czyli końcem marca/początkiem kwietnia to wtedy dam znać jak się sprawuje

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Brawo Ale to musisz pokazać tę poprawę
No na razie to bardziej odczuwam w dotyku niż wizualnie ale jak będzie na tyle lepiej, że moja komórka uchwyci poprawę to zdjęcie będzie
Stary 2013-03-16, 16:30   #1192
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 21 i pół (!!! ), a jabcok w parku w tym wieku smakuje ponoć najlepiej. Tak powiedziała mi mama, ja mamie wierzę.

Też sądzę, że Twoja mama musi mieć rację

No w sumie to tak myślę, że nie są jednak aż takie takie po 12zł za wszystkie "smaki" (z wyjątkiem 2 popularnych w Tesco) to nie tak znowu mało

Cytat:
Ja też
Cytat:
Wróciłam. Jestem świetna, bo w Rossie nic nie kupiłam Jak sobie pomyślałam, ile lepszych kosmetyków mam i ile jeszcze dostanę to mnie te ich trochę śmieszyć zaczęły np. lakiery w nieciekawych kolorach, kiedy do mnie pędzi paczka z fajniejszymi to samo szminki, maski do włosów czy oleje..
Wydaje mi się, że wycofali... nową piankę do loków Isany same prostowłose widziałam.

Wy tu o planach na przyszłość mówicie, a u mnie jest na razie tylko pewna data matury aktualnie się zastanawiam czy w ogóle pójdę na studia dzienne..
Oby, bo mi się spodobała choć widziałam ostatnio na półce 3 prostowłose na 4 kręcone , ale to i tak nieźle

Czemuż to ?

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Czekał schowany na mnie
Skubaniec

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:35   #1193
201607040946
Konto usunięte

Ja mam 28 i o dzieciach nie myślę!
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:38   #1194
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Zeżarłaś go czy co? Ja kupiłam mojego Bingacza pół roku temu i mam 1/3 opakowania, tyle że podzieliłam się nim jeszcze z dwiema koleżankami
Najwyczajniej w świecie służy mi jako odżywka po myciu, dwa razy zrobiłam psikacza z owego Bingacza. Jeść go nie będę, bo skoro jest w nim masło shea to pewnie kaloryczne w uj.

Ale kij z tym. Im szybciej zużyję, tym szybciej kupię sobie coś nowego.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Też sądzę, że Twoja mama musi mieć rację

No w sumie to tak myślę, że nie są jednak aż takie takie po 12zł za wszystkie "smaki" (z wyjątkiem 2 popularnych w Tesco) to nie tak znowu mało
Tata mówi, że piwo to nie alkohol. Też mu wierzę.

Kupuję tylko w Tesco, tylko z shea, bo jestem szporobliwo.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-03-16 o 16:42
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:40   #1195
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Najwyczajniej w świecie służy mi jako odżywka po myciu, dwa razy zrobiłam psikacza z owego Bingacza. Jeść go nie będę, bo skoro jest w nim masło shea to pewnie kaloryczne w uj.

Ale kij z tym. Im szybciej zużyję, tym szybciej kupię sobie coś nowego.
...lub kolejnego bingacza

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:41   #1196
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 28 i o dzieciach nie myślę!
Ja tyle skończę na jesieni i też o dzieciach nie myślę........... bo nie mam ich z kim mieć
Stary 2013-03-16, 16:46   #1197
201605021613
Konto usunięte

Mogę dołączyć?

Tak Was podczytuję, a Wy tu o dzieciach, więc wbijam się. Ja w maju skończę 26 lat i też nie myślę o dzieciach. Nie mam z kim na razie, ale nawet jakbym miała i nawet wzięła ślub, to bym nie chciała od razu dzieci.

Teraz w ogóle nie wiem nawet, czy kiedykolwiek będę chciała mieć dzieci. W koło koleżanki co druga w ciąży, a mnie to nie kręci.

Lubię dzieci, ale swoich nie chcę (kiedyś może mi się odmieni)

Teraz zależy mi by zdobywać doświadczenie zawodowe i obecnie to mój priorytet.

Czasem tylko denerwuje mnie gadanie, bo już w rodzinie zaczynają się głupie teksty o dzieciach.
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:52   #1198
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie kupiłaś i jakie?

macie porównanie długości z dzisiaj i sprzed 3 miesięcy, szału nie ma, końcówki do ścięcia...
Jak to szału nie ma Świetny przyrost!

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

o tez bym mogła byc trenerką fitness
Mi koleżanki to powiedziały, jak ćwiczyłam na wf
Mówiły że się do tego nadaję, bo wszyscy ćwiczą tak byle jak, a ja się przykładam, każdy ruch sprecyzowany, nie chwieję się i wgl A po wf-ie tydzień temu we wtorek, który prowadziłam razem z przyjaciółką, większe grono osób to potwierdziło

Cytat:
Ja myję co 2-3 dni, a ostatnio na 4 dzień włosy, oprócz grzywki były świeże

Na dworze zimno, a na moich pazurkach wiosna
Kupiłam sobie wczoraj miętowy i żółty (taki kurczaczkowy ) lakier, no i wyszło na to, że każdy paznokieć mam innego koloru

A co do dzieci, to śniło mi się dzisiaj że w ciąży jestem
Jejkuu, nie wyobrażam sobie tego. Nie wiem jak niektóre nastolatki mogą mieć w tym wieku dzieci. To niepoważne.

Blog

Edytowane przez miranda122
Czas edycji: 2013-03-16 o 16:54
miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:59   #1199
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Jak to szału nie ma Świetny przyrost!

Mi koleżanki to powiedziały, jak ćwiczyłam na wf
Mówiły że się do tego nadaję, bo wszyscy ćwiczą tak byle jak, a ja się przykładam, każdy ruch sprecyzowany, nie chwieję się i wgl A po wf-ie tydzień temu we wtorek, który prowadziłam razem z przyjaciółką, większe grono osób to potwierdziło

Ja myję co 2-3 dni, a ostatnio na 4 dzień włosy, oprócz grzywki były świeże

Na dworze zimno, a na moich pazurkach wiosna
Kupiłam sobie wczoraj miętowy i żółty (taki kurczaczkowy ) lakier, no i wyszło na to, że każdy paznokieć mam innego koloru

A co do dzieci, to śniło mi się dzisiaj że w ciąży jestem
Jejkuu, nie wyobrażam sobie tego. Nie wiem jak niektóre nastolatki mogą mieć w tym wieku dzieci. To niepoważne.
Zgadzam się z tym. Moja mama weszła i tak dziwnie mi sie na laptop patrzyła. Potem spojrzałam a tu nasz watek i posty o dzieciach... Wyczuwam pogadankę

Powinnam pomalować paznokcie ale mi się strasznie nie chce...

14.02.14

Stary 2013-03-16, 17:05   #1200
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z tym. Moja mama weszła i tak dziwnie mi sie na laptop patrzyła. Potem spojrzałam a tu nasz watek i posty o dzieciach... Wyczuwam pogadankę

Powinnam pomalować paznokcie ale mi się strasznie nie chce...
Hahaha i niby wątek o włosach No to się szykuj na pogadankę

Pomaluj, pomaluj! : )

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości