Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 22:40   #1291
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Dla mnie najlepszą maścią na takie dolegliwości to Bephanten maść. Szybko wszystko pięknie goi.
To jest maść do pupci dziecka jak dla mnie nie ma lepszej, stosowałam jej i stosuję do dziś.
w pierwszej ciąży kiedy miałam taki problem jak TY to ja stosowałam i w szpitalu podczas nauki karmienia kiedy moje sutki były w opłakanym stanie ta maść mnie uleczyła

Mnie dla odmiany bardzo wyschła skóra na nogach, szczególnie na piszczelach, a swędzi przy tym jak pieron.
dzięki dziewczyny, popróbuję, tylko nie wszystko na raz żebym wiedziała co pomaga
ale przynajmniej wiem, że nie jestem jakaś dziwna z tą dolegliwością
Stary 2013-03-18, 22:44   #1292
marysia_258
Zadomowienie

Oddalam się do krainy snów. Dobranoc wszystkim

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:52   #1293
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Ja dziś cały dzień buszowałam po sklepach dziecięcych, bo mój TŻ wziął nadgodziny w pracy, więc by nie siedzieć samej w domu to troszkę sobie pooglądałam. Ceny wózków w porównaniu do ich wyglądu powalają. W sumie nic co dziś tu oglądałam mi się nie podoba, więc prawdopodobnie kupie jednak wózek z PL bo mam kilka typów na allegro upatrzonych Nadrabiając was któraś narobiła mi ochoty na tort czekoladowy TŻ mi kupił mały torcik wracając z pracy i wcinam go z truskawkami A mój kochany suczydeł siedzi mi nad głową i sępi o kawałek wrzucam wam zdjęcie sępiącego suczydeła mojego - jak jej mam odmówić jak ona się tak słodko patrzy ?
jaki slodziak daj mu kawalek
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:55   #1294
nephelim89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jaki slodziak daj mu kawalek
Dostała- jak zawsze ja poprostu nie umiem jej odmawiać. TŻ się śmieje, że muszę się na niej uczyć, bo później bąblowi też nie będę umiała odmawiać i będzie problem
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 01:25   #1295
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Wyglądają bardzo fajnie. Choć ja się czuję przy Was troche dziwnie: nie kupilam do tej pory zadnych ciazowych ciuchow i poki co nawet sie nie rozgladam, bo wchodze normalnie w swoje ubrania (16 tc). Ciuszkow dzidziowych tez nie - czekam na pleć. Wozki etc. - tez jeszcze nic nie mysle...bede wyrodna matka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie jesteś sama... ja tez nic nie kupiłam i póki co nie mam zamiaru

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 05:57   #1296
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nie jesteś sama... ja tez nic nie kupiłam i póki co nie mam zamiaru
ja też nic na siebie nie kupiłam - w okolicach świąt wybieram się na szmaty i coś sobie wyszukam.... bo ceny dżinsów z HM zwalają z nóg, myślę nad zakupem nowych legginsów
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 07:49   #1297
pszczoua
Zakorzenienie

Ja też nic nie kupiłam. Póki co wchodzę w moje ciuchy. Jak trzeba będzie to kupię sobie jakieś dżinsy ciążowe i jakąś dłuższą sukienkę na co dzień. Spodnie w sklepach pieruńsko drogie, ale tak myślę, że na Allegro zamówię najwyżej. Szwagierka jest krawcową to w razie czego przerobi
Stary 2013-03-19, 07:54   #1298
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
a ja tak z innej beczki, mam potwornie suchą skórę na sutkach i wokół nich, aż skórki mi sterczą. ktoś tam ma? nawet nie wiem co w ogóle można na to stosować... na razie posmarowałam zwykłym kremem Nivea
też tak mam ja smaruję olivką

muszę iść na pocztę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:12   #1299
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
A co z mozarellą i fetą? Jecie?

Bo sery typu camembert jem. Nie tak dużo jak przed ciążą, ale jednak.
Nie jem zbyt wiele warzyw i tak myślę o robieniu sałatek, a sałatki to najlepsze własnie z mozarellą albo feta.

Też uznajecie zasadę ser z mleka pasteryzowanego = ser dozwolony?

Dziewczyny, czytać opakowania! Pliiiiiiiis. Mozzarella mozzarelli nie równa, feta fecie nie równa.

Zasada jest jedna:
mleko surowe w składzie - nie jeść
mleko pasteryzowane w składzie - jeść

Ostatnio znalazłam surowe mleko w mieszance serów typu grana (grana padano, parmezan)

Przykładowy skład mozzarelli z mlekovity - mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna, skład zalewy: woda, sól

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:26   #1300
tancerka212
Zakorzenienie

dzieńdoberek dobrze że w czwartek biorę sobie wolne z okazji wizyty to będę spała chyba do południa
śniegu u mnie napadało jak skurczybyk więc nie mam więcej pytań
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:40   #1301
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
TŻ mi kupił mały torcik wracając z pracy i wcinam go z truskawkami A mój kochany suczydeł siedzi mi nad głową i sępi o kawałek wrzucam wam zdjęcie sępiącego suczydeła mojego - jak jej mam odmówić jak ona się tak słodko patrzy ?
A wiesz o tym, że czekolada dla psa - w szczególności małego - to trucizna? Zawiera teobrominę i sprawia, że psu staje krążenie. Takim dokarmianiem mogłaś mu tylko krzywdę zrobić. KLIK

Dziś zajrzę do Gatty, mignęło mi, że któraś kupiła tam fajne legginsy z pasem.
Choć pogoda nastraja raczej do tego, żeby się schować pod kołdrę i stamtąd nie wyłazić

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-03-19 o 08:41
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:49   #1302
LaLoca
Zakorzenienie

Aha to bardziej spodnie niż legginsy. Ja zamówiłam takie zwykłe czarne. Jak dotrą i będę zadowolona to Wam podeślę linka

Cytat:
No a my właśnie z Lidla wróciliśmy z pstrągiem. Po obejrzeniu "O matko" spojrzałam na mego ślubnego posępnym wzrokiem, że nie jem tyb i głupie dziecko będzie I teraz łypią na mnie oczami te rybcie my bardzo lubimy rybki, ale raz, że drogie, a dwa to nie mamy na nie pomysłu. Bo schaboszczak to schaboszak, i nie ma co wymyślać
Pstrąg mniam, ale przez ości jem go raz na ruski rok. Też lubię rynki szczególnie wędzone - łosoś, makrela, ale przestraszyłam się zawartością rtęci i listeriozą i tak mnie trochu to odstraszyło. Wolę uzupełniać omega 3 jedząc ten mój pyszny i bezpieczny olej lniany
Teraz naszła mnie ochota na dorsza chyba sobie kupię dzisiaj
Szkoda, że te najzdrowsze ryby są takie drogie :/
Jak lubicie łososia to polecam lasagne z łososiem i szpinakiem pyszności.

Cytat:

Nie jem zbyt wiele warzyw i tak myśle o robieniu sałatek, a sałatki to najlepsze własnie z mozarellą albo feta.

Mozzarella i feta jeśli są z pasteryzowanego mleka to spokojnie możemy jeść, a już zapieczone np. na pizzy, czy zapiekance to bez oporów, bo listerioza ginie pod wpływem temp. Dobrze rozumuje?

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tak, bo nadal jestes w stosunku pracy. masz normalny urlop.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja też nic nie kupiłam. Póki co wchodzę w moje ciuchy. Jak trzeba będzie to kupię sobie jakieś dżinsy ciążowe i jakąś dłuższą sukienkę na co dzień. Spodnie w sklepach pieruńsko drogie, ale tak myślę, że na Allegro zamówię najwyżej. Szwagierka jest krawcową to w razie czego przerobi
Ja już kupuję dla siebie ciuszki najbardziej denerwują mnie gniotące brzuch spodnie i bluzki obcisłe, bo mój brzusio teraz nie wygląda atrakcyjnie jak ciążowy i narazie wolę zakładać luźną górę I jedynie na allegro kupuję, bo w sklepach ceny są kosmiczne. Na all można fajne używki H&M Mama kupić. W ciągu paru miesięcy ciąży te ciuchy nie sposób zniszczyć.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:51   #1303
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Wróciłam z badań prenatalnych, wszystko na swoim miejscu Dzidziol machał nogą (taki patyczek ze stopą na końcu ) i chyba w nosie dłubał, bo przykładał rękę do nosa Ma ponad 5cm od czubka głowy do pupy

Ale jaja

Dziękuję za kciuki
super wiadomości

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

mozzarelli tez nie mozna?? a na pizzy?

Można jeżeli jest z mleka pasteryzowanego. Na mojej ulubionej z Lidla w ogóle nie pisze z jakiego mleka, tylko w składzie widnieje "mleko". Więc nie jem.

Dzisiaj 16:40 usg. Poproszę o kciuki Ale mam nerwy i będzie się ciągną ten dzień.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:55   #1304
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
W środę mam wizytę i chyba boję się iść. Wcześniej nie stresowałam się, a teraz mam schizkę. Ale chyba wszystkie tak mamy przed wizytą
Boja nie bój żaby Będzie dobrze, a stres przed badaniem też mam... zawsze... ot shiza ciążowa i tyle

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wnoszę o rozwód zapytałam męża czy w razie gdyby była jednak dziewczyna zgadza się na Ingę, a on że noł łej
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja mam taki problem z Jagodą
Heh, ja mam na odwrót, wg. męża jak dziewczynka to tylko Natalia... a ja tak nie lubię tego imienia
Nad Jagodą też myślałam, ale małżonek się nie godzi... bo takie jadalne imię.. no i nie Natalka

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny wkurzylam sie..Kupilam sobie spodnie leginsy ciazowe na allegro a przysłali mi zupelnie cos co ty leginsow nie przypomina...jestem strasznie zła..az mi sie ryczec che..
Spór na All i reklamacja, jeśli towar jest nie zgodny z opisem na aukcji

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Na szczęście mąż zrobił mi pysznego łososia z grilla z masłem czosnkowym i pomidorkami koktajlowymi.Pychota. Inne ryby jakoś mi nie wchodzą,ale taki łosoś dwa razy w tygodniu chyba będzie zdrowy?
Łosoś W ogóle ryby i wszystko co z wody wyłazi
BTW w avatarze to Twoje futro?

Cytat:
No a my właśnie z Lidla wróciliśmy z pstrągiem. Po obejrzeniu "O matko" spojrzałam na mego ślubnego posępnym wzrokiem, że nie jem tyb i głupie dziecko będzie I teraz łypią na mnie oczami te rybcie my bardzo lubimy rybki, ale raz, że drogie, a dwa to nie mamy na nie pomysłu. Bo schaboszczak to schaboszak, i nie ma co wymyślać
Inwersja ryby wbrew pozorom równie proste jak schaboszczak
Pstrąg najłatwiej z folii z masełkiem, pietruszką i kawałkiem cytryny. Łosoś z patelni albo parowaru - albo z sosoem jogurtowym, albo tako sobie sam, albo z pomidorkami, albo co tam w lodówce masz. Świetny jest też makaron z łososiem - wykonanie proste jak budowa cepa
Uwielbiam też okonia nilowego z kaparami i pomidorkami koktajlowymi - brzmi może dumnie, ale to bardzo proste, a smaczne danie. I w sumie nie bardzo drogie

Cytat:

Nie jem zbyt wiele warzyw i tak myśle o robieniu sałatek, a sałatki to najlepsze własnie z mozarellą albo feta.

Jecie i uznajecie
Doczytałam sobie wczoraj, bo sery uwielbiam, że jak się ktoś bardzo boi, to zostają sosy serowe, zapiekanki czy pizza, bo listerioza ginie podczas obróbki cieplnej

Zasypało nas... dokumentnie i sypie nadal

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dzisiaj 16:40 usg. Poproszę o kciuki Ale mam nerwy i będzie się ciągną ten dzień.

Czy ja dobrze kojarzę, ze na pl. Hirszfelda robisz? Jeśli tak, to jestem ciekawa czy też będziesz tyle co ja czekała, czy to był "wypadek przy pracy" ?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:55   #1305
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
A wiesz o tym, że czekolada dla psa - w szczególności małego - to trucizna? Zawiera teobrominę i sprawia, że psu staje krążenie. Takim dokarmianiem mogłaś mu tylko krzywdę zrobić. KLIK
Ooo dzięki za artykuł, bo mój mąż karmi swoje kundle czekoladą i mu mówiłam, że psy nie mogą czekolady to się zdziwił, ale nie umiałam wytłumaczyć dlaczego. Podeślę mu niech czyta. Kundle żyją i mają się dobrze jakby co
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:57   #1306
ja-ika
Zakorzenienie

Mnie też zasypała, ale na szczęście już nie pada. Samochód mam nie odśnieżony od tygodnia. Była taka wielka czapa śniegu. Do wczoraj 3/4 stopniało, a nocy znowu dosypało. Szkoda, że mąż pojechał do pracy swoim samochodem. No niestety, trzeba będzie odśnieżyć
Stary 2013-03-19, 08:59   #1307
Diorisha
Zakorzenienie

Witam się z rana I u nas tego białego czegoś napadało-jakby było mało tego który już spadł Pocieszam się tylko,że już bliżej wiosny niż dalej

Cytat:
(...)
Uwielbiam pstrąga Kilka godzin przed pieczeniem posypuję go przyprawą do ryb,faszeruję dużą ilością koperku,natki pietruszki i czosnku i w folii aluminiowej do pieca Po upieczeniu tylko plasterek cytrynki.

Cytat:
(...) wrzucam wam zdjęcie sępiącego suczydeła mojego - jak jej mam odmówić jak ona się tak słodko patrzy ?
Ale świetny uszatek

Cytat:
(...)
się trzymają !
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:16   #1308
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

W nocy złapał mienie potworny ból brzucha. Kulo mnie i rozrywalo w podbrzuszu po środku i po prawej stronie, po godzinie przeszło samo. Napisałam smsa do swojej lekarki, myślałam, że przyjmie mnie na wizytę, ale kazała do szpitala jechać.
Jestem przerażona :-(

Stary 2013-03-19, 09:24   #1309
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Czy ja dobrze kojarzę, ze na pl. Hirszfelda robisz? Jeśli tak, to jestem ciekawa czy też będziesz tyle co ja czekała, czy to był "wypadek przy pracy" ?

Vea a Ty robiłaś na Hirszfelda? u kogo? ja w ogól nie byłam zadowolona z wizyty i następnym razem pójdę gdzie indziej, i było opóźnienie ponad 30 min

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
W nocy złapał mienie potworny ból brzucha. Kulo mnie i rozrywalo w podbrzuszu po środku i po prawej stronie, po godzinie przeszło samo. Napisałam smsa do swojej lekarki, myślałam, że przyjmie mnie na wizytę, ale kazała do szpitala jechać.
Jestem przerażona :-(

trzymam kciuki by wszytsko było dobrze ! daj znac jak tylko wrocisz
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:27   #1310
Selay
Raczkowanie

ledwo co wstalam...tak mi sie spac chce ze ledwo oczy podtrzymuje aby sie niezamykaly. jadac do pracy w pociagu zlapal mnie atak kaszlu myslalam ze mi flaki wykrztusi.

co czuje ze musze sie "rozchorawac"aby do pracy nieprzychodzic i odpoczac kilka dni

inwersja trzymamy kciuki, bedzie dobrze kazda z nas odczasu do czasu cos tak boli w tym brzuchu
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:31   #1311
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:

Nie to nie ja Ja do Mediconceptu na Krzyckiej chodzę.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:32   #1312
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Vea a Ty robiłaś na Hirszfelda? u kogo? ja w ogól nie byłam zadowolona z wizyty i następnym razem pójdę gdzie indziej, i było opóźnienie ponad 30 min
U mnie 40 minut i płatność na dzień dobry (co jest niezgodne z prawami konsumenta) Po zapłaceniu Pani z rejestracji zlały nas kompletnie i na żadne pytanie nie chciały odpowiedzieć...

USG robiła Pan na B... Bak...Bank.. cholera, nie pamiętam, jeśli Ci zależy, mogę sprawdzić w domu na wynikach
Z samego badania jestem zadowolona - wszystko dokładnie sprawdzał, dużo tłumaczył, co i dlaczego robi. Wszystko pokazał, popowiększał, serduszka dał posłuchać, więc ok. Nie miał tez nic przeciwko Bartkowi, co więcej na jego pytania też ładnie odpowiadał. Ogólnie sprawił wrażenie bardzo profesjonalnego, a przy tym pozytywnego lekarza.
Szkoda natomiast, że takie słabe zdjęcia wyszły - na forum wkleić się nie da Ale może przez powłoki brzuszne (i mój tłuszczyk) tak wychodzi?

WYMIENIĘ

Stary 2013-03-19, 09:33   #1313
Selay
Raczkowanie

ledwo co wstalam...tak mi sie spac chce ze ledwo oczy podtrzymuje aby sie niezamykaly. jadac do pracy w pociagu zlapal mnie atak kaszlu myslalam ze mi flaki wykrztusi.

co czuje ze musze sie "rozchorawac"aby do pracy nieprzychodzic i odpoczac kilka dni

inwersja trzymamy kciuki, bedzie dobrze kazda z nas odczasu do czasu cos tak boli w tym brzuchu
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:34   #1314
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie to nie ja Ja do Mediconceptu na Krzyckiej chodzę.
Aha A powiesz ile za genetyczne płacisz, bo się zastanawiam, czy na kolejne nie iść gdzie indziej?
A w ogóle bedziesz jutro na Warsztatach?

WYMIENIĘ

Stary 2013-03-19, 09:36   #1315
matallewar
Zakorzenienie

Helol.
Ja też nic nie kupiłam jeszcze. Nawet ciuchow z poprzedniej ciąży nie wyciągnęła i nie upralam. Chodzę w ubraniach sprzed schudniecia i się spokojnie w nie mieszcze

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:44   #1316
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Ale może przez powłoki brzuszne (i mój tłuszczyk) tak wychodzi?
Haha właśnie! Też to usłyszałam na ostatnim usg.
-Ma Pani zbyt grube powłoki brzuszne
haha
Stary 2013-03-19, 09:45   #1317
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie 40 minut i płatność na dzień dobry (co jest niezgodne z prawami konsumenta) Po zapłaceniu Pani z rejestracji zlały nas kompletnie i na żadne pytanie nie chciały odpowiedzieć...

USG robiła Pan na B... Bak...Bank.. cholera, nie pamiętam, jeśli Ci zależy, mogę sprawdzić w domu na wynikach
Z samego badania jestem zadowolona - wszystko dokładnie sprawdzał, dużo tłumaczył, co i dlaczego robi. Wszystko pokazał, popowiększał, serduszka dał posłuchać, więc ok. Nie miał tez nic przeciwko Bartkowi, co więcej na jego pytania też ładnie odpowiadał. Ogólnie sprawił wrażenie bardzo profesjonalnego, a przy tym pozytywnego lekarza.
Szkoda natomiast, że takie słabe zdjęcia wyszły - na forum wkleić się nie da Ale może przez powłoki brzuszne (i mój tłuszczyk) tak wychodzi?
no recepcjonistki wyjatkowo nieprzyjemne.... opoznienie jak prawie wszedzie ;/ same badanie jak badanie super widac na monitorze niby dokladnie, moze dlatego nei jestem zadowolona bo maly sie bardzo ruszal no i ta przeziernosc mnie zdenerowala, i łozysko ktore jest nisko...
nie wiem wlasnie czy ftki wyszly tak przez tluszczyk bo ja dostalam 2 fotki tlyko gdzie na moniotrze super bylo widac a na fotach juz slabo bardzo;/ do tego na jedym zdjeciu tylko widac Babla drugie nei wiem nawet co przedstawia

moj lekarz mial mnie skierowac gdzie indziej ale ja juz wczensiejs sie tu zapisalam i chcialam isc bo super opinie, no cóż, nastepnym razem mam nadzieje bedzie super, mi robił dr Woytoń, bardzo miły i dokładny ale miałam wrazenie, ze bardzo chce namówić mnei na badania z krwi wiec od razu zaczelam sie martwic ze cos jest nie tak
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:47   #1318
ja-ika
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale jaja
Ktoś mi odśnieżył samochód
Stary 2013-03-19, 09:48   #1319
teacherka
Zakorzenienie

Ja-Ika co Ty masz za krasnoludki?!?!

Inwersja, trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:52   #1320
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja-Ika co Ty masz za krasnoludki?!?!
To chyba sąsiad się ulitował wczoraj z nim rozmawiałam i mówił, że mam bardzo zaśnieżony, a wie, że jestem w ciąży, więc pewnie to on
no nic trzeba kupić Merci i mu wręczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości