![]() |
#2401 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Gratulacje!
![]() Cytat:
moja Niunia nie przepada za kąpielą,może jeszcze za malutka i nie rozumie ![]() Cytat:
ją też czekam na pierwszy świadomy uśmiech Blanki.. ![]() Cytat:
o to tak jak u mnie ![]() Cytat:
Uwielbiam gołąbki! Mogę jeść codziennie! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
I u nas noc fajna, Mala zasnela ok.21, wstala o 1, zjadla i poszla spac i wstala teraz...
Ale mam wrazenie, ze gdyby nie ten cholerny katar to spalaby dluzej w nocy.... Dlatego chyba kupimy inhalator, ale jaki ???? ![]()
#2403 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Moj lezy od 30 min w łóżeczku,gada do karuzeli i chyba kupke ciśnie bo tak steka,a mamusia mleczko laktatorem ściąga ![]() Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-03-20 o 06:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, co Wy robicie, że Wasze dzieciątka tak dobrze śpią? Moja się budzi co 3 godziny, z zegarkiem w ręku - dosłownie. Chciałabym tak, żeby zasnęła o 21:00 i obudziła się np o 5:00...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się suszarka fajna sprawa ![]() ![]() Zuzia usnęła coś koło 21, potem pobudka o 2 na jedzonko i szybciutko zasnęła, i potem o 6 rano ![]() Pierwszy raz tak długo spała, tzn, zawsze się budziła koło 5 a u dziś niespodzianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, co Wy robicie że Wasze maluszki tak ładnie śpią w nocy? U mnie hardkorowo zaczyna się już od kąpieli, potem budzi się co 2,5 h (chociaż czasem co 1,5 nie wiem czemu) ale mam straszny problem z uśpieniem, mimo, że usypia mi przy cycku i sam go wypuszcza z paszczki, to po 2 minutach od przeniesienia go do łóżeczka zaczyna marudzić, płakać, wtedy przychodzę, potrzymam go trochę za rączkę, pogłaskam po główce, przestaje płakać, jak odchodzę to znów zaczyna. A może to jest normalne? ahaaa i mój Kubuś ma już 3 tygodnie ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-03-20 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Nancy, z tymi przenosinami do lozeczka moj ma tak samo. Niby puszcza cyca, a jednak potem zmienia zdanie i gdacze
![]() Co za noc, padnieta jestem. Od 3 do 5 oczy jak 5zl i "nie bede spal":P mialam wstac do lekarza o 7, oczywiscie zaspalam. No nic, lece do endo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jakies polskie potrawy mezowi robisz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
macie suszarę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OhZk3BXejl4 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A u mnie tak średnio ze spaniem... Daria zasnęła o 23,potem obudziła się o 00.30, zasnęła po 1,obudziła się o 3, zasnęła o 4, obudziła się o 6,zasnęła o 7.20 i obudziła się znów o 8. PADAM NA PYSZCZEK ZE ZMĘCZENIA ![]() Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNY ale Wam zazdroszczę tych przespanych nocek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem już wyczerpana...CHCIAŁABYM się chociaż jedną nockę wyspać ![]() ![]() Aha ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39870762] macie suszarę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OhZk3BXejl4[/QUOTE] ![]() A co do tych suszarek to CIEKAWE ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-20 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- silver na pewno zadziała, uspokaja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziewczyny jeszcze się pochwalę przez cały wczorajszy dzień i dzisiejszą noc tylko dwa razy dałam Kubelkowi mm raz po kapieli 60 ml i raz w nocy 90 ml, oczywiście cały czas cycek był w obrocie ![]() ![]() ![]() nawijko też próbowałam odkładać Małego jak słyszę, że mocniejszy sen ale to nic nie daje, jak tylko Kubuś zostaje odłączany od bazy (cycka) to jest marudzenie ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-03-20 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=z7a7ubDtxaE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() wystawmy naszych chlopakow na all ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Jak słonko PIĘKNIE świeci
![]() ![]() Aż chce się żyć...mimo niewyspania ![]()
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Te 3 godziny bez przerwy, dajcie mi to dziewczyny, dajcieeee!!!!! Dzisiaj mam mega kryzys, wczoraj maly co godzine sie budzil, dzisiaj go brzuszek bolal i strasznie przez sen stekal i jekal i plakal, dodatkowo tez, co godz na cyca - i o ile na poczatku zalegalismy do 10 w lozku, wiec tych drzemek bylo wiecej, tak teraz maly wstaje na 'rowne nogi' o 7.30
![]() ![]() A wy wiecie jaki z niego cwaniak? Wczesniej w okolicach 10 byl ryk i trzeba bylo odsloniac wszystkie rolety, inaczej sie nie uspokoil, teraz przestawil sie na 7.30 i tez trza odslaniac rolety - matka, koniec spania, wylegiwania sie w lozku, wstajemyyyyy! ![]() No, i generalnie mam taaaaakie zawroty glowy i widze podwojnie,strach sie bac! Dobrze, ze wczoraj obiad zjadlam ![]()
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Co za zlosliwcze!!! Wlasnie zasnal, a za 20 min dziadek na spacer zabrac chce
![]()
#2420 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesli jest ladna pogoda, to spacer przed poludniem godzina do poltorej. Po powrocie kapiel (w Japonii sugeruja zeby kapac w godzinach 10-14), karmienie i spi ze trzy godziny. Jak sie obudzi znow karmie i kolejny spacer juz dluzszy - nie schodzimy ponizej dwu godzin. Po powrocie jest tak zmeczona, ze troche przy piersi marudzi, ale maksymalnie o 20 zasypia jak aniol i budzi sie co 3 godziny, a wczoraj nawet po szesciu. Zobaczymy czy to jednorazowe, czy na powtarzalnosc moge liczyc. Jesli jest brzydka pogoda to przybajmniej na balkon albo na klatke schodowa (w moim bloku jest zewnetrzna) wychodze. No i czesto wietrze. Mysle, ze swieze powietrze bardzo wplywa na sen. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39870762]Zenon się mści za zwlekanie z imieniem i za to, że nie jest żenonem ![]() a czy tam mozna polskie slodycze kupic? a jakies polskie potrawy mezowi robisz?[/QUOTE] Niestety polskich nie mozna kupic. W sklepach z importowana zywnosci mozna trafic na slodycze niemieckie najczesciej. Ze znanych w Polsce a powszechnie dostepnych w kazdym sklepie sa snicersy, czerwony kit kat i lizaki chupa chups. Ale te pierwsze jakos inaczej smakuja niz nasze a lizaki w dziwnych smakach. Cola tez zreszta smakujr inaczej. Kiedys robilam eksperyment i porownywalismy smaki. Rodzinka przysyla czesto, niemal jak paczki do wiezienia ;-)) Wstyd sie przyznac, ale nie umiem gotowac polskiego jedzenia, a nawet jakbym potrafila, to strategicznych skladnikow kupic nie mozna. Placki ziemniaczane jedynie i kanapki jak skladniki dostane w paczce. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam za te nieprzespane noce, przestane rzy lozeczku itd ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39870762] macie suszarę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OhZk3BXejl4[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- słońce? Ty chyba na innej planecie mieszkasz... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
U nas tez
![]() ![]() A sniegu po kolana ![]() ![]()
![]() |
#2424 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
o takkk 6 godzin snu ![]() Cytat:
Wiecie to nie chodzi że mam dość opieki nad nią, tylko najbardziej to odczuwam jak jestem z nia całe dnie sama bo nie dość ze w ciagu dnia to w nocy rano wstajemy i zaś .... i czuje że nie umiem złapać oddechu jakbym była na takiej karuzeli z której nie moge wysiąść... ehhh ale kocham ją nad życie ![]() Siły życzę mamuśki ! ![]() Kurcze mojej Hani na polikach zrobił sie taki lekki grysik nie widoczne dla oka tylko namacalne i nie wiem z czego to może być? wczoraj miała wiecej niz dzis rano szczegolnie wieczorem, myslalm ze moze z nabialu nic nie jadłam wczoraj nabaiłowego a i tak miała i to jeszcze wiecej.
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Meneq, spacer to super sprawa, ale w moim regionie jest teraz -3 stopnie, więc nigdzie się nie ruszam z małą, za zimno. A jak z pogodą w Japonii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Silver, zapraszaaaaaaaaam
![]() Niech juz ta wiosna sie uskutecznia, chce z tego parku skorzystac, bo pod koniec czerwca sie przeprowadzamy przeca.... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Ale szczerze to te tapniecia mnie doprowadzaja do szalu, wczoraj lezalam na lozku to tak walnelo ze az podskoczylam, przedchwila znowu, to az telefon mi spadl z biurka ![]() Strasznie lubie Bytom, tu mi sie mieszka najlepiej, ale kurka za takie atrakcje to ja dziekuje :/
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Jakie tąpnięcia? Co tam się dzieje u Was?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nadrabiam i nadrabiam od wczoraj, pędzicie jak szalone ![]() Ewik to co teraz planujesz? U nas bez tej pietruszki jest poprawa nawet ![]() Witam nowe mamusie, odzywajcie się częściej ![]() Się chwalicie nockami to i ja coś napiszę ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz mieszkam w 3 piętrowym dłuuugim bloku i tak się zdziwiłam. ALe to było w dzień co na całym śląsku było takie meega tapnięcie jakieś 1,5 tyg temu Black kopalnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.