|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska to wrzuć te co usunęłaś
![]() ![]() Ciekawa jestem efektu po maśle ![]() ![]()
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Dobra idę zmywać to masło bo już ponad godzinę trzymam
![]() ![]()
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Wypiję kawkę i o 12 biorę się do ćwiczeń, poszukam już jakiś fajnych filmików, żeby się załadowały i potem jazda... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ćwiczenia dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=Nd84kanUEIY http://www.youtube.com/watch?v=8iu5YIRExsQ (z tego filmiku doszłam do połowy i zaczęło mi się chcieć wymiotować...więc przestałam:/ coś mi niedobrze się zrobiło) Aaaale to cardio daje nieźle ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dobra uciekam ![]() ![]() Jeszcze pranie i ogarnąć podłogi... ![]()
![]() |
#1326 |
Zadomowienie
|
Znów nie jestem na bieżąco , jak tylko mam chwilkę to podczytuje a poźniej jak się zorientuje że trzeba odpisać to nie pamiętam co komu
![]() Zoska fajny ten pierwszy filmik który wkleiłaś , myślę że sobie to zrobie bo takie fajne się wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu daj znać jak efekt po tym masełku bo ciekawa jestem ![]() Makaron no niedługo już będzie ciepełko i nie będzie na co zrzucić lenistwa , trzeba będzie biegać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
Zoska włoski fajne i miękkie, jeszcze całkiem nie doschły, myślę że będę używać masełka wtedy kiedy nie będę miała czasu, żeby dłużej z olejem posiedzieć
![]() Ale moim kwc w odżywkach jest ten fructis oleo ![]() ![]() ![]() A ja właśnie siedzę i piję koktajl banan pomarańcza ![]() ![]() ![]() ![]() Tż sobie wymyślił picie takiego koktajlu z bananem i do tego starta na tarce czekolada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Alexis własnie napisałam Zosi wyżej jak efekt po masełku ![]() Ja też bym chciała jakąś sesyjkę ![]() ![]() ![]()
#1328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
#1330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakoś tak się przestraszyłam tego zaangażowania. Boję się że znów zostanę zraniona. Że np. mnie będzie zdradzał albo jeszcze co innego ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Cindy przecież nie chcesz do końca życia być sama, musisz zaryzykować i pozytywnie myśleć
![]() ![]()
#1332 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1333 | |||
Zakorzenienie
|
Alexis Ćwiczenia cardio- ćwiczenia nastawione na intensywne spalanie tk. tłuszczowej
![]() Przeważnie to biegi, podskoki itp. intensywna rozgrzewka...ufff mega intensywna ![]() A co do sesji- płatna sesja (w sensie zarobkowa ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Omg ! Padłam, błyszczą się, cudne, widać że miękkie !!! Dlaczego ja takich nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Pozmywałam wszędzie podłogi, spłukałam włosy płukanką ze skrzypu, mięty i rumianku, pomalowałam paznokcie i poczytałam mikro jak podłoga schła ![]() ![]()
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Cindy ja też właśnie jem mało owoców, nawet jogurtów nie jem, bo jakoś nigdy nie mam gdzie wcisnąć i zawsze zamiast zjeść jakiś owoc czy jogurt to wybierałam cos słodkiego
![]() ![]() Z truskawkami jeszcze nie robiłam, bo cholerka drogie są, czekam aż jakaś promo będzie w Biedronce, jak kiedyś po 2,50 zł ![]() ![]() Dziękuję ![]() A co do Tż, to właśnie jak dziewczyny pisały, musisz się przestawić, że nie jesteś już sama ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska no ja przy moim własnie też nie lubię pozować, rozprasza mnie i zawstydza zawsze ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Idę zaraz obiaderka dla Tż szykować i dla siebie, choć jeszcze głodna nie jestem to muszę zjeść, bo po obiedzie jedziemy do miasta na zakupki spożywcze i do znajomych, więc głodna nie pojadę, bo kupię coś słodkiego i będzie ![]() ![]() W ogóle chcę rozejrzeć się za jakimiś tabl na włosy ![]() ![]() A gdzie nasza Cocktail się podziewa ![]() ![]()
#1335 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja się dzisiaj totalnie załamałam..... ZMIERZYŁAM się :/ Moje wymiary to katastrofa w porównaniu z tym co było rok temu. W dodatku cały czas napierd.. mnie podbrzusze, mam okropne upławy i jestem wręcz pewna że to jakaś infekcja ale oczywiście muszę się pomęczyć jeszcze 2 tygodnie bo do lekarza się szybciej nie dostanę.... także czy to polska czy to niemcy to jest jeden wielki c.h.u.j z ginekologami! :/ kolejki takie same ![]() Jeść mi się już pomału w ogóle odechciewa przez ten brzuch, ćwiczyć też nie mogę bo mam tak osłabiony organizm że sama siebie nie poznaje. Dzisiaj spróbowałam na steperze to po 3 minutach zeszłam bo myślałam że zemdleje..... Synek zdążył mi tylko jedno zdjęcie zrobić na steperze to wrzucę zaraz.... drugie zdjęcie mojego brzucha zrobiłam sobie samowyzwalaczem - tak więc możecie zobaczyć jak "urosłam" w szerz w ciągu niecałego roku. Idę zaraz pomyć podłogi i obiad wstawić muszę.... na więcej nie mam siły :/ Moje tragiczne wymiary : cycki: 83 -bez zmian pod cyckami: 72 talia 67 brzuch 80 a było 72.... biodra 91 a było 88 pośladki 97!!!!!!! ![]() udo 57!!!!!! ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to że dopóki nie pozbędę się tej cholernej infekcji to nie dam rady schudnąć, ćwiczyć..... nie mogę patrzeć na siebie a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty z lekarzem ![]() DSC_1399.jpg DSC_1402.jpg Sorry że zakryłam twarz ale takie miny zrobiłam że mi wstyd ![]() ![]() Bruch jako tako jest ok biorąc pod uwagę że jest nadęty i mnie boli ale dupa i moje nogi to masakra teksańska .... Chyba pójdę dzisiaj na solarium na poprawę humoru. ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-03-20 o 14:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rosołek mniam! ![]()
![]() |
#1337 | ||
Zadomowienie
|
Monia wg mnie jesteś super laska, porónując zdjęcia sprzed metamorfozy, to jestes laska jakich mało. Ale wiadomo kazdy z nas chce wyglądac idealnie dla siebie, więc po ginie będzie już telko lepiej
![]() Nakopiemy Ci do tyłka i pójdzie jak z górki :P ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Kochana polecZasz jakies tabsy na włosy? Sama zaczełabym coś stosowac, ale nie wiem jeszcze co :P Mnie własnie kusi grzywka i pewnie na wiosnę się skusze ![]() Poza tym podobają mi się te rozjaśnione końcówki i może na nei się skusze ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Piękne ! Jakie błyszczące !
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2013-03-20 o 14:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejka a takie truskawki w sezonie ![]() ![]() No trochę to potrwa zanim się przestawię, ale myślę, że będzie dobrze ![]() Ja na włosy mam belissę. Zapomniałam o niej i właśnie mi przypomniałaś. Teraz będę już ją brać ![]() ![]() ![]() A powiedz mi gdzie wy mieszkacie bo zapomniałam? I jak długo ze sobą mieszkacie? Co wy tam w tych niemczech za pracę macie? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Podziwiam Cię że nawet przy dzieciach ćwiczysz, bo np. moja przyjaciółka, teraz jest z 3 dzieckiem w ciąży i w ogóle o siebie nie dba. Przytyła z 20 kg i nic nie robi, a ma wymówkę, że cały czas poświęca na dzieci. Ja bym nie mogła na siebie patrzyć jak bym się do takiego stanu doprowadziła ![]() Tak w ogóle to ślicznie macie w domku ![]() No i jeszcze chciałam o tym wyjeździe do PL wspomnieć. Na jak długo jedziecie i od kiedy? Współczuję Ci, bo nie dość że kasy pójdzie dużo, namęczycie się przez tą całą drogę do PL, w PL środek zimy i jeszcze z teściową się będziesz użerać ![]() A Ty w ogóle tęsknisz za rodzinką czy już się przyzwyczaiłaś do życia w Niemczech, do otoczenia? Masz tam jakieś koleżanki?
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę na prawdę zacząć od nowa! Tylko co mam zrobić przez te dwa tygodnie zanim pójdę do gina ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co to za sexy sesja, nie widziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tam, małymi kroczkami i coraz dłużej będziesz biegała ![]() ![]() I tak mi siebie żal, taka podjarana byłam i co... Przyszły humorki przed @ i proszę... ![]() ![]() Co do Twojego TŻ, to nic dziwnego, że się trochę boisz... Traktuj to narazie bardziej na luzie, nie będziesz się tak stresować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z pracy, jeszcze o pocztę musiałam zahaczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zdaję sobie sprawę z tego że nie jest aż tak tragicznie bo przecież kiedyś wyglądałam dużo gorzej ![]() ![]() Ja jestem tego zdania że kobieta która ma dzieci powinna o siebie tak samo dbać jak te które nie mają a nawet i lepiej dbać aby dzieci nie wstydziły się mamusi. Co do tycia w ciąży to ja w każdej przytyłam 25-30 kilo mimo że bardzo dbałam o siebie. Ale to nie jest wina kobiety że w ciązy tyje tylko wina hormonów - z tym nic nieda się zrobić a przecież głodzić się nie wolno w ciąży, jeśli organizm chce jeść no to trzeba. Dziękuję ![]() ![]() ![]() No z tego wyjazdu do PL nie jestem zadowolona ale musimy jechać, mamy kilka spraw do załatwienia. Z teściami wytrzymam jakoś te 3 dni ![]() ![]() Czy tęsknie?? Może to dziwne ale w ogóle nie tęsknię..... ![]() Tu mi dobrze mimo że koleżanek nie mam zbyt wiele bo może ze 3. Ale mam WAS i inne koleżanki mi nie potrzebne ![]()
![]() |
#1342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia mozliwe, że zatrzymała Ci się woda w organizmie, poszukaj w DE jakis tabletek, które ułatwiają się pozbyć wody z organizmu, albo jedz produkty, które temu pomagają ( poczytaj w google ) U mnie tez bywało że uda i kolana miałach '' spuchnięte '' przez nadmiar wody ![]()
![]() |
#1343 |
Zadomowienie
|
Hej hej hej,
mam inteeeeeerneeeet ![]() ![]() ![]() U mnie dziś ok - wprawdzie jadlam na miescie ale wybrałam grillowanego kurczaka z kuskusem, wiec spoko ![]() ![]() ![]() Bylam dzis na zakupkach, kupiłam dwie pary ballerinek, torebkę, chuste i dwa kremy La Roche Posay, bo to co mi sie dzieje z twarzą ostatnio, to masakra. Ogolnie to szłam zeby kupic jakis kardigan, albo żakiet, ale spoko ![]() ![]() Medzik, ja myslalam, że włosy bardziej lsniące niz Twoje byc nie mogą, ale po dzisiejszej focie mnie ZATKAŁO!!!! ![]() ![]() Zoska, brawo za cwiczonka ![]() tinekk, a co Ty robilas na zatrzymywanie wody? ![]() Moonia, oj wspolczuje Ci kochana ![]() ![]()
![]() |
#1344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja leków nei stosowałam, ale czytałąm że dizewczyny biora nieraz jakieś tabletki ( coś jak witaminy ), i to pomaga
![]() |
#1345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie jem duzo owocow, staram sie od pewnego czasu unikac soli, u mnie to chyba jest kwestia zmiany tabletek.. ale poobserwuje siebie po białku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Wtajemniczenie
|
pipson w temacie zatrzymywania wody...miałam Cię jeszcze dopytać czy od zawsze masz ślady na ciele po bieliźnie i skarpetkach? Pewnie wiesz ale takie "ślady" są skutkiem obrzęków ale też może być właśnie ich przyczyną poprzez ciągły ucisk - mam nadzieje, że zrozumiałaś mnie
![]() ![]() ![]() Cindy ![]() ![]() ![]() A co do Tż to tak jak mówią dziewczyny, jest miło, jeszcze nie jesteście na etapie budowania domu/kredytu hipotecznego ![]() ![]() ![]() tinnek dnia pewnego przeczytałam Twoje wszystkie propozycje śniadaniowe ![]() monia bardzo fajny ten steper, widzę, że jakiś bardziej zaawansowany model ![]() ![]() zooska Twoje rozmowa o sexi sesji i mnie podkusiła do obejrzenia pewnego katalogu zdjęć własnych ![]() ![]() Dziś to popłynęłam z dietą i to z czystego lenistwa bo pizze zamówiliśmy i zjadłam 2 kawałki ![]() ![]() ![]() Pobawiłam się w wyliczanie BMR i aby utrzymać wagę to niby 1670kcla powinnam jeść a BMR 1390kcal i zagadka rozwiązana czemu moja waga w miejscu stoi ![]() ![]()
#1347 |
Zadomowienie
|
margot, slady od majtek itp mam odkąd pamiętam, ale od ok 4 lat tabletki biorę i wtedy przytylam do tych 53
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
Monia ja też gdybyś nie napisała, że przytyłaś to nie powiedziałabym, bo super wyglądasz, a brzuszek miodzio
![]() ![]() Tinek dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy jestem z opolskiego ![]() ![]() ![]() Makaron, Pipson dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też dziś wybrałam się do paru sklepów popatrzeć za jakimiś kurtkami z eko skóry, ale nic mi się nie podobało, za to w Rossmannie kupiłam sobie masełko do ust ![]() ![]()
#1349 | ||||
Zakorzenienie
|
Monia Jakbyś nie napisała tych wymiarów, to nie powiedziałabym, że w ogóle coś przytyłaś...
![]() Jejku...wracaj szybciutko do zdrowia... ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() Masakra...praca i w ogóle to życie z człowieka wysysa ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Masełko do ust... mniam ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- U mnie dzisiaj z dietką spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W dodatku prbl z wc się na nowo zaczęły ![]() ![]()
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje, ale nie miałam czasu pisać. Była u mnie koleżanka od niedzieli, bo w poniedziałek mieliśmy wycieczke z uczelni cały dzień w autobusie
![]() Jutro mam wolne to sie do Was wkręce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.