|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
ale co zrobić...
|
|
|
|
|
#1472 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspomniałam NICZYM Ze mnie się śmieją, że największe dwie licealne wariatki zostały bez facetów i same, a reszta... Zaręczona, mężatki, baa... Nawet dzieci już mają. No u mnie mamuśka miała 24 lata jak za mąż wyszła, a ja ooo nawet kandydata na męża nie mam ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Ja w LO szukałam jak najbardziej wymyślnych nazw i wymyśliłam... etnolingwistykę, sinologię i wiele innych, że nauczyciele czasem nie wiedzieli o czym do nich mówię ![]() Mój EKS mając 26 lat nie chciał się ze swoją EKS zaręczać, a będąc ze mną ponad 2 lata, może dwa razy ten temat był poruszony i co... jakoś ze mną nie bardzo chciał ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
A dokładniej jaki masz kolor włosów?? Mnie moje Ombre wkurza, bo czasem widać przejście gdzie zaczyna się mój kolor, a gdzie farba, bo strasznie chciałam mieć o max 2 tony jaśniejsze od moich naturalnych na pierwszy rzut oka to nie widać nawet, że to Ombre, ale ja widzę już te przejście
|
|||
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
ja już nawet o swoim eks wspominać nie będę, byłam gówniarą, on miał 24 lata był zawodowym wojskowym i zamiast zaręczyn o których mówił cały czas dostałam oczywiście metaforycznie mówiąc kopa w tyłek
|
|
|
|
#1474 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I spokojnie jak się umie i wie o co chodzi można samemu zrobić ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Wkurzają mnie laski, które na ciemnych włosach wręcz rudo, żółte ombre noszą i jaki lans i ja nie robiłam aż tak mega na pół głowy :P DELIKATNIE i już mi się znudziło KU!@#$%^ jakie ja mam włosy, umyłam dziś rano rozczesałam i boom już ochlapnięte proste jak druty :beczy:---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
A koszt nie wiem Ja nie mam tego problemu, bo prostowinica może dla mnie nie istnieć |
|||
|
|
|
#1475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałabym żeby pomalowała mi na jasny brąz a końcówki ciemnym blondem Ja marzę o prostych włosach ! A jak samemu można wykonać te prostowanie ?
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-03-19 o 23:13 |
|
|
|
|
#1476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś myślałam o mgr w Pedagogium, ale wyszło, że wcale póki co nie mam mgr walczę o ten tytuł, ale ech :/ Stwierdziłam, że pójdę na jakieś inne 2letnie mgr studia... Może Kryminiologia... W sumie ja nie wiem co chcę Wybiorę coś co nie jest powiązane z zawodem edukację może przedszkolną z wczesnoszkolną ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Najpierw myje się włosy i suszy do 80%, następnie rodziela się włosy max żeby pasma miały 1 - 2 cm grubości i szerokości i rozczesuje się je i nakłada się kreatynę, ale musi być 0.5 cm od głowy (nie wiem dlaczego) i jak na rozczesane pasmo nałoży się kreatynę to trzeba nagrzaną prostowinicą 5 razy po paśmie z kreatyną przejechać, będzie taka śmieszna para i dymek (ale tak musi być). Jak już cała głowa jest zrobiona trzeba ileś minut odczekać chyba 30 minut i umyć raz jeszcze włosy i wysuszyć i gotowe ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Mój naturalny to ciemny blond przechodzący w średni, jakby od góry w świetle słońca miałabym lekki odrost ciemniejszy, gdzie nie gdzie jakieś pasemko, refleks mam złotego blondu (mam dziwne naturalne włoski), a ombre jaśniejsze 2-3 tony. Nie mogę Ci pokazać żadnego zdjęcia, bo na każdym mam inny kolor włosów(przekłamane kolory wychodzą )
|
|||
|
|
|
#1477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja tam ex TZ nie liczę bo to takie gówniarskie związki, jak miałam niecałe 17 to męża poznałam i tak już 9 lat sobie jesteśmy ![]() Cytat:
w poniedziałk idę do fryzjera, ale tylko odrost robię i i tak mam nadzieję, że mi złapie bo w ciąży niby czasem może nie złapać
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam
Edytowane przez shedir Czas edycji: 2014-01-12 o 17:36 |
|
|
|
#1479 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
nie martw się
|
||
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli wszystko przed Wami, ale szybko zleci co do akcji to są jakieś sporadyczne bezmózgie yeti u mojego męża jest taki jeden
|
|
#1481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Kasia u mnie w jednostce wszyscy rozkazy podpisują po adaptacji, może w innych miastach jest inaczej ![]() Rybka w sklepie z artykułami fryzjerskimi, ile kosztuje - nie wiem. |
|
|
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
Mój mąż w wojsku nigdy nie był choc bardzo żałuje.
Edytowane przez shedir Czas edycji: 2014-01-10 o 22:02 |
|
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=shedir;39876189]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
No to kobitki kochane mamy środę
teraz to już zleci do weekendu Kaśka87 a kogo masz tam w brzuszku? chłopczyk czy dziewczynka?
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym dziewczynkę, ale zobaczymy 29-go kto tam się ukrywa no już środa
|
|
#1486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Kodi to taki synuś mamusi.Ostatnio wstał przede mną (śpimy razem) i zaczął mi dawać buziaczki , matko nie wiedziałam co się dzieje.Już dawno nie miałam tak miłej pobudki hehe .Często się do mnie tuli No ale za to wczoraj wieczorem tak się wygłupialiśmy ,że mam limo nad okiem i to dość spore
|
||
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy kto ma rację
|
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj cały pluton TŻ ta idzie na imprezę do Celi a mój Misiek nie idzie.Chłopaki go podobno namawiali i marudzili ale stwierdził ,że nie idzie i koniec.Kochany jest co?
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieli dzisiaj jakieś TO z prawa chyba ale mówił, że dobrze poszło i w piątek ma służbę ale rano
|
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Mój miał wczoraj TO z prawa i zdał
jestem dumna, no ale w końcu kuł do 3-ej ...Matko, od niedzieli mnie tu nie było i mnóstwo ciekawych tematów mnie ominęła, np. to jak rozmawiałyście o tych studiach, pracy itp. .. Ja to bym chciała w mundurówce pracować wojsko - jak najbardziej studia wojskowe na WAT-cie, w policji to jako cywil, albo w kryminalnej jako technik kryminalny właśnie chce się tak ukierunkować na studia, i biorę pod uwagę chemie kryminalistyczną na UMCS-ie lub chemię sądową na UJ-ocie to jest genialne ale z tego co wiem, to i tak - szkółka murowana co mi ze studiów, jak to wszystko i tak muszę przejść ale dam radę (przynajmniej tak uważam) ale i tak wiem, że mój TŻ się nie zgodzi na ani jedno, ani drugie. On uważa że kobieta to kobieta, a nie babochłop haha ale wiem że się cieszy z tego że dbam o siebie (bieganie, siłka, skakanka, ćwiczenia fitness), ba, nawet chwalił się tym swoim kolegom :O Tak Wam powiem że to ja jestem z Was najmłodsza, i aż mi głupio tutaj pisać ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
ale w sumie sama chciałabym sobie postrzelać
MATURA 2014: - podstawowa matematyka - podstawowy polski - rozszerzona chemia - podstawowy i rozszerzony angielski AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-20 o 20:38 |
|
|
|
|
#1492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, Ci powiem że to przez kompleksy, wszystko się od nich zaczęło i od szkoły średniej :P ale cii
i tak mi jakoś zostało i może dla tego po części chciałabym mundurówkę, bo tam większość pracy jest na świeżym powietrzu, no ok, może na początku troche siedzą ale ja nie wyobrażam siebie jako siedzącą sekretarkę roztrzepaną na dodatek haha ![]() Zresztą, w przyszłości chciałabym mieć trójkę dzieci więc to różnie ze mną może być ;D w sumie czytałam kiedyś że najlepiej iść do dietetyka, żeby nie przytyć do 10 kg, bo wtedy to się nie roztyje mojej kuzynce tak kazałam - ma spaść tylko 5 kg ale ja znam siebie, jak narazie od listopada wytrzymuje bez słodyczy tak, tak, święta też bez nich się obeszły same owocki i sałatki -.- nie pamiętam smaku czekolady ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
u mnie początki do łatwych nie należały męka przez łzy, zakwasy i liczne cierpienia
MATURA 2014: - podstawowa matematyka - podstawowy polski - rozszerzona chemia - podstawowy i rozszerzony angielski AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-03-20 o 21:29 |
|
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ciąży przytyłam 25 kg ! Masakra ! okropnie wyglądałam , miałam wieeeeeeeeeeeeeeeelki brzuch hehe.Już wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży ale to jednak i tak za dużo (168 cm 62 kg).Chciałabym trochę jeszcze zrzucić no ale ciężko mi niestety , jestem strasznie leniwa
|
|
|
|
#1495 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LK w Policji bez pleców ciężko I licencjat z chemii (nie ważne jakiej nic nie da), wymagają tytułu inż. nawet budownictwa (wiem, chore, ale taki wymóg).Jak tak dobrze czaisz chemie (w sumie ja też), no i biologię to idź na medycynę, a później speckę z sądowej ![]() Z autopsji wiem, że małżonkowie w jednej Firmie - ech ciężko :/ I co TŻ na to ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
i niedoskonałości pozostały ale lubię siłownię, aerobik, itp. Ostatnio nawet bieżnię i bieganie polubiłam Zwłaszcza w zimię nie polecam ![]() O cholera!! Ja max wytrzymałam w poście 21 dni i wróciłam do słodyczy i czekolad ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
co prawda ja do Warszawy (bo z tamtąd jesteś kornelciaczek?) mam 2h drogi ale tak smigać żeby trochę poćwiczyć to się nie opłaca
a szkoda, też bym się może wreszcie wzięła za siebie.... w tamtym roku na wiosne schudłam 20 kg, a teraz mi znów wróciło
|
|
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie z Wwki, no co Ty Do Wwy to ja mam 2 - 2.5 h
|
|
|
|
|
#1498 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to zrobiłaś ? Tylko szkooda ,że wróciło , to jest najgorsza rzecz jaka może być .... Kornelciaczek fajnie by było haha ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Dieta dukana... ale nie dociągnęłam jej do końca bo już miałam dość nabiałów... blee... a i na tabletkach kiedyś schudlam te 20 kg konkternie na Meridii... ale wycofali ją ze sprzedaży pare lat temu niestety |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Dlaczego nie polecasz? Fakt, z pracą w tym, zawodzie to mega ciężko :/ Kochana, ale peintencjarna to ZK, AŚ
ale co zrobić...

jakoś ze mną nie bardzo chciał 

, znaczy nie bedzie już ze mnie ludzi?

i nie zakocha sie tam w jakiejs laluni. Ciesze się że znalazłam to forum. Pozdrawiam