![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
aha, jutro jadę na zakupy, muszę młodemu jakiś fajny bodziak z muszką na chrzciny kupić (licytowałam na all ale się zagapiłam i mi podkupili
![]() ![]() tż kupił drugi wózek dla młodego, tzn. spacerówke tylko ![]() ![]()
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja kruszynka dzisiaj pierwszy raz spała na brzuszu ![]()
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Dady 3 są masakryczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
A mi się udało wyskoczyć na 1,5 godzinki na zakupy. Kupiłam strój na chrzciny co by wyglądać jak człowiek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
Moja spi przy suszarce.
No tak, ale jak przetrzymam ja godzine to bedzie tak zmeczona ze i tak bedzie ryk ![]()
#2556 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
No ja tez nie wiem co z tymi pampersiwami, dziolszki pisza, ze babydream sa ok wiec pewnie sprobujemy, bo kurka ciezko wytrzymac, tylko kocyk sie podniesie a z pupki malego taki smrod ze szok:/rajstopki i polspiochy tez przesiakaja tym zapachem, a ja glupia myslalam ze malemu tak siki wala, dopiero jak mezowi kazalam zmienic pieluche bo wali a pielucha suchutka to sie sczailam, ze cos nie ok....
Maly spi juz ponad 1,5godz w chuscie ![]()
#2557 | |
Zakorzenienie
|
ale jaja, dostałam okres, czyżby po tym myciu okien?
![]() ![]() Lady, wykrakałaś, niby nie poród, ale jakaś akcja związana z pipką jest ![]() po 11 miesiącach zapomniałam co się z tym robi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- mi też tak kiedyś ładnie spał, ale tak mi było od niego gorąco, że musiałam go odwinąć ![]()
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
A moja daje koncert od dwoch godzin juz, teraz spi albo przy cycku albo na brzuchu moim, ale ten ryk jej juz mnie doprowadza do szalu...
#2559 |
Zakorzenienie
|
Silver z tym majem chodzi o to że mam się do maja zdecydować czy będe wracać wtedy on poczyni kroki do zwolnienia dla mnie miejsca....jak bede wracac w czerwcu
![]() ahhhh przespałam sobie godzinke z małą troche mi lepiej ale to wciąż nie to potrzebuje żeby ktoś mi się zajął małą... I ja nie wiem co ze mną nie tak ![]() ![]() ![]() ![]()
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I żałuję, że nie udało mi się męża namówić by nie robić tych chrzcin, w sensie imprezy. Ja chciałam po chrzcie chrzestnych na kawkę i ciacho zaprosić i tyle, ale mąż chciał imprezy, a mnie się tak nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziolszki macie do polecenia jakas wioske dzieciowa tak mniej wiecej w linii prostej miedzy szczecinem a katowicami??? ![]() Chcemy jechac na wakacje, a ze rodzine mam nad morzem to na poltorej tygodnia tam, a reszte chcemy wlasnie gdzies na jakiejs wsi. No i wlasnie najlepiej by bylo po drodze znad morza wstapic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2562 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie Dady 2 wala niemilosiernie ale sa chlonne i dobre jak na taka cene. Jak mala sie zasika albo zakupka to czuje od razu.
![]() |
#2563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- ![]()
![]() |
#2564 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Agatkę kilka razy tak usypiałam, ale mnie wkurzało trzyanie tego. Wolałam odkurzacz włączyć, efekt ten sam, a przynajmniej coś pożytecznego do tego ![]() Cytat:
![]() Ja lubię to bardzo ![]() Cytat:
![]() Uświadomiłaś mi, że niestety moja kiecka, któą chciałam na chrzest ubrać, się nie nadaje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.izerskipotok.pl/onas.html tam jedziemy sobie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 12 osób razem z nami i z tego 2 dzieci Ale wiecie ja powiedziałam, że po pierwsze będzie tylko najbliższa rodzina więc nie ma co wymyślać z żarciem. Nawet nie będzie 2 ciepłego dania. Obiad( koło 16 będzie), sałatki, wędlina, placki i owoce - mam nadzieję, że to wystarczy. Po drugie my nie chrzcimy na mszy, więc nie kupowałam ubranka dla Małej. Mam białe body, śpiochy i sweterek i to jej założę, nie widzę sensu wydawania kasy na ubranko w którym będzie dosłownie 15 minut. Po trzecie mój mąż .....no nie wiem, jakieś dziwne napięcie?atmosfera? się zrobiła pomiędzy nim a moją rodziną, ale nie chce mi się o tym gadać. Więc tych chrzcin mi się nie chce przez to, a impreza jest u mojej mamy. I generalnie to tyle odnośnie tej całej imprezy ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39888466] Dlatego ja paradoksalnie wolę zabrać Dorkę, wózek i do sklepu. ANi się spieszyć nie muszę, ani denerwować. Za to na targ dzisiaj poszłam, śniegu jak szlag topniejącego, ale słońce piekne i ciepło dość. Mama zamawiała szafkę, trzeba było zlew kupić no i trochę zeszło, zastanawiałam się, co zrobię jak się dziecię rozbeczy z głodu - no i chyba musiałabym po prostu stanąć gdzieś i na stojąco karmić ![]() Też o tym pomyślałam dziś, ale to następnym razem tak zrobimy. Moja mama stwierdziła, że w prezencie zafunduje obiad i deser w restauracji. Agatki chrzciny w domu były, 15 osób, masakra. [/QUOTE] Ja myślałam o restauracji, no ale trochę to kosztuje....... A zrobić rosół i jakieś mięsko i ziemniaki to dla mamy nic. Placki zamawiane. Więc tylko sałatki zostają, bo tak jak mówię więcej żadnego żarcia nie robimy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mamy kp nie czytajcie ![]() Otóż moja kochana Ola jak co dzień godzina 20 a ona grzecznie śpi, mamusia otworzyła butle wina i uskutecznia relaks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Charlizz, zazdroszczę, moja dzisiaj jest strasznie niespokojna...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo winko ach napiłabys sie różowego winka;p ![]() ja tez na 8 do szkoly;/ ale na szczescie tylko do 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no i kupilam fenistyl ale wiesz masci nie pomoga musi byc cos doustnie ja bede za tydzien u pediatry to zapytam co moge i jak dlugo to ci napisze, zebys tez wyprobowala a ta polozna cos sie dowiedziala???? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tych deklodów to też mam parę takich bodziaków i dopiero jak ubiorę Małej to sie orientuję. Cytat:
A kupę to taka dzisiaj zrobiła że pierwszy raz się w pieluchę nie zmieściła ![]() Cytat:
![]() Moja dzisiaj w nocy spała tak: usnęło o 20 i spała do 01:40, potem od 2:30 do 5 a potem to już różnie, jak ją wzięłam do łóżka to jeszcze mi się godzinkę snu udało złapać, Najgorzej że dzisiaj jak nigdy przespała całe popołudnie i aż boję się co będzie w nocy. Na razie śpi ale nie wiem ajk długo. Dwa razy była na spacerze i może to tak na ten sen wpłynęło.
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39888466]
Uświadomiłaś mi, że niestety moja kiecka, któą chciałam na chrzest ubrać, się nie nadaje ![]() ![]() Moja mama stwierdziła, że w prezencie zafunduje obiad i deser w restauracji. Agatki chrzciny w domu były, 15 osób, masakra. [/QUOTE] no to zakupy Cię czekają ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- zauważyłam, że młody w dzień nie pośpi w łóżeczku dłużej niż pół godziny, tylko woli na naszym łóżku, za to jak się zaczyna nocne spanie, to łóżeczko mu pasuje ![]() ![]()
#2572 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Szajka, podoba nam sie, bardzo!!!
A kiedy sie wybieracie? Duzo wczesniej trzeba rezerwowac??? Chyba raczej na pewno sie tam wybierzemy ![]()
#2573 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Dobranoc dziewczyny.
![]() Cieszę się, że do Was dołączyłam, trochę późno, ale ważne, że w ogóle. Cieszę się, że jesteście. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Wisienko, dobrej nocki.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Nadrobiłam wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
A ja moge napisac dzien dobry i dobranoc, bo pospalam od tej 22 ale Mala wstala jesc itd...wiec teraz mam nadzieje zasnie znowu i ja tez chociaz na te 3 godzinki...
#2577 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do teściowych... ehhh ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() położna w sumie się nic nie dowiedziała, tylko że to pewnie jakieś uczulenie. A ja się teraz zastanawiam czy to przypadkiem nie jest uczulenie na nabiał, bo jak tylko zjem coś mlecznego to mnie bardziej swędzi, chociaż przynajmniej się już nie rozprzestrzenia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny, od wczoraj jesteśmy w domu. Wreszcie
![]() Tak dużo popisałyście, że nie wiem co mam czytać, szans nadrobienia nie widzę, mam nadzieje, że uda mi się wdrożyć jakoś na nowo, pewnie mnie sporo ominęło ![]() Dziękuje za ciepłe słowa pod adresem Krzysia ![]() Widzę, ze dopisujecie na pierwszej stronie rodzaj karmienia. My karmimy się tylko piersią. Właśnie idę nakarmić mojego szkrabka ![]()
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.