Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 2 4,08%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 3 6,12%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 2 4,08%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 3 6,12%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 22 44,90%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 10 20,41%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 5 10,20%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 2 4,08%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-21, 06:28   #871
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.1

Cisnienie 90/50. Pielegniarka sie smiala ze chyba trafilam tu z za niskim a nie wysokim przy okazji zapytalam co jakby mi sie zaczela akcja porodowa za tydzien po odstawieniu lekow. Powstrzymywaliby jeszcze jakby sie dalo :/ wiec chyba poczekam z odstawieniem tabletek. Ale z drugiej str pisza ze po 36 tc powinno sie odstawic...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:17   #872
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ps. Nela wazy 1750 wedlug szpitalnych dosc dokladnych badan (prawie jak polowkowe). duza panna
dla Nelci

Cytat:
Napisane przez MamaIzabela Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Może trochę późno założyłam konto na wizaz, ale lepiej późno niż wcale
Ogarnął mnie stres przedporodowy i pomału próbuję odnaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Datę porodu mam na 23-06-2013, będzie dziewczynka Nadia
Pozdrawiam wszystkie Mamusie.
hej witam serdecznie tym bardziej że data porodu zbliżona do mojej i gratuluję wyboru imienia

Cytat:
Przeczytałam, gdzieś ostatnio, że od 26 tc można notować aktywność Dzidziusia bo po porodzie będzie podobnie, to się załamałam
to dla mnie super wiadomość
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:24   #873
_pola
Rozeznanie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Kamciatka, lekarze w kolk powtarzaja, ze Nela bedzie sredniakiem-przecietniakiem jesli chodzi o wage ma dluuuugie nogi. ale pod wzgledem ruchliwosci bila na leb wszystkie inne brzuszkowe dzieciaki male adhd. polozne smialy sie, ze przez pchelke musze rano wyjsc z lozka i isc serduszko sluchac na lepszym sprzecie, bo tym z ktorym one nas odwiedzaly nie mogly jej namierzyc podobnie na ktg...zwiewala jak Aasiowe dziewczynki, ale one sa dwie, wiec "w kupie sila"
co do pomiarow - polowkowe prenatalne mialam takie dokladne, a teraz w szpitalu tez zrobili takie badanie. mam wyszczegolnione te wszystkie BPD, FL, AC, AFI, przeplywy i inne cuda. ja to szpitalne badanie chyba potraktuje jak usg prenatalne 3 trymestru i zaoszczedze jakies 300zl hehe.
Jakbym o moim dziecku czytała też średniaczek, dłuuugaśne nóżki i z adhd

------------------------

Dzień dobry Mamusie

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny,
Może trochę późno założyłam konto na wizaz, ale lepiej późno niż wcale
Ogarnął mnie stres przedporodowy i pomału próbuję odnaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Datę porodu mam na 23-06-2013, będzie dziewczynka Nadia
Pozdrawiam wszystkie Mamusie.
Cytat:
Ok, więc pierwsze pytanie Czy którąś z Was dzieciaczek też tak mocno kopie? Przeczytałam, gdzieś ostatnio, że od 26 tc można notować aktywność Dzidziusia bo po porodzie będzie podobnie, to się załamałam
Moja dzidzia kopie non-stop może godzina przerwy w ciągu całego dnia xD Czy któraś z Was ma podobnie??

Witamy!!!:roz a:
Wczoraj o to samo pytałam, bo moja mała też w ogóle nie śpi! Ale spokojnie jest nas tutaj więcej z małymi szaleństwami w brzuszkach

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:24   #874
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ja mam nadzieje, żę mój nie okaże się proroczy i zadna Agnieszka nie będzie z gołym tyłkiem po poczekalni paradować..

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Masakra z wywolywaniem porodu. Jak kroplowka nie zadziala, nastepnego dnia kolejna, potem dzien przerwy. Kilka dziewczyn jest prawie dwa tyg po terminie a lekarzom sie nie spieszy.

Dzieciaczki po porodzie mozna miec ciagle przy sobie, ale nie ma zadnego problemu zeby na cala noc czy kilka godzin dnia oddac na oddzial noworodkow zeby odpoczac.

Daja duzo prezentow i gratisow

Jakos malo interesuja sie kobietami po porodzie. Moze tylko ta jedna co ze mna lezy na salo bo to jej drugi porod byl ale urodzila wczoraj w poludnie, wieczorem juz normalnie funkcjonowala a dzis dopiero na wieczornym obchodzie lekarz ogladal krocze jak sie goi i ogolnie jak sie czuje.

Jedzenie dzis: sniadanko: 2 kromki chleba, jajko, 2 plasterki szynki
Obiad: ziemniaki, buraczki, mieso gotowane z indyka
Kolacja: 2 kromki chleba, szynka. Full wypas ;p

szkoda że tak mało interesują się kobietami po porodzie.

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktorejs z was wyszla cytologia 3 grupa? Bo mnie taka wyszla jak sie okazalo przed ciaza i Moj gin powiedzial ze nie jest towskazanie do cc ale rozne opinie czytalam w necie
ja miałam 2 grupę, ale jak coś to słuchałabym lekarza

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Cisnienie 90/50. Pielegniarka sie smiala ze chyba trafilam tu z za niskim a nie wysokim przy okazji zapytalam co jakby mi sie zaczela akcja porodowa za tydzien po odstawieniu lekow. Powstrzymywaliby jeszcze jakby sie dalo :/ wiec chyba poczekam z odstawieniem tabletek. Ale z drugiej str pisza ze po 36 tc powinno sie odstawic...

a co mówi lekarz o odstawieniu tabletek?

dzień dobry miłego dnia wszystkim
Stary 2013-03-21, 07:26   #875
Elusiek
BAN stały

Cytat:
Ok, więc pierwsze pytanie Czy którąś z Was dzieciaczek też tak mocno kopie? Przeczytałam, gdzieś ostatnio, że od 26 tc można notować aktywność Dzidziusia bo po porodzie będzie podobnie, to się załamałam
Moja dzidzia kopie non-stop może godzina przerwy w ciągu całego dnia xD Czy któraś z Was ma podobnie??

takkkkkkkkk, dziś całą noc Adrian kopał non-stop od godziny 1, dopiero teraz poszedł spać noc nie przespana, na szczęście dziś żadnych dodatkowych zajęć i badań, więc jest nadzieja że uda mi się odespać
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:38   #876
banka26
Zakorzenienie

helo z rana, mialam okropny sen wręcz horror z udzialem mojego syna w bruszku , nawet nie chce opisywac bo chce zapomniec wrrrrr masakra.... dzisij zamierzam porobic troszke w domu i spakowac troszke torbe :P
buzka i milego dzionka
i trzymam kciukasy za wizytujace

Edytowane przez banka26
Czas edycji: 2013-03-21 o 09:07
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:40   #877
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Zaj..e..b..is..cie do rozstępów na cyckach doszły rostępy na udach... i jeszcze w lustrze widze ze mi cycki zaczeły wisieć jak u starej baby... po prostu koszmar jakiś..
Myślę, że grawitacja w nocy była inna...

Wysłałam TŻ wczoraj do Reala - kupił całą kosmetyczną wyprawkę dla Matyldy
I np sudocrem tańszy niż na all...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2013-03-21 o 07:41
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 07:50   #878
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Zaj..e..b..is..cie do rozstępów na cyckach doszły rostępy na udach... i jeszcze w lustrze widze ze mi cycki zaczeły wisieć jak u starej baby... po prostu koszmar jakiś..
e tam, pochodź na czworaka, to cyc będzie relatywnie do twoich pleców sterczał jak u nastolatki! a rozstępami się zajmiemy. na razie smaruj ile wlezie!
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
u mnie na szczęście tak nie pytają. Ale wieczorne obchody z lekarzami dyżurnymi to miszcz "wszystko dobrze? tak? to dobranoc"

Nie wiem czy wam opowiadałam o jednym dyżurnym lekarzu który na pytanie o utrzymujące się wysokie ciśnienie odpowiedział: "wie pani, ja to mogę pani życie uratować jakby coś się działo, a z takimi rzeczami to do lekarza prowadzącego na porannym obchodzie"
o, to masz cały sztab lekarzy - jednego od mówienia dobranoc, jednego od ratowania życia, jednego do mówienia mu o ciśnieniu...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:09   #879
ada32
Wtajemniczenie

witajcie mamuśki

jestem i podczytuje Was trochę ..ale nie mam czasu na razie wgłębiać się w tematy....

jestem i wszystko u Mnie ok!!

mały szaleje bardzo mocno..w żebra nóżki mi wciska co bardzo jest niemiłe ale gorzej znoszę jak mnie gila na siłe w boczne partie brzucha...wrrr..szczególn ie w nocy jak leże na boku..
to się odbija od łóżka

ja piję teraz kawę to on oczywiście odsypia zarwaną nockę

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:14   #880
cloche
Zakorzenienie

oo, już myślałam, że coś się wizaż popsuł, bo nikt nic nie pisał przez dobre parę minut

Ada, mój też się próbuje odbijać, jak leżę na boku się czasem martwię, że go coś ciśnie...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:17   #881
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
no to brawa za wyprawkę
Stary 2013-03-21, 08:29   #882
MoTyleKsw
Zakorzenienie

ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!
Zaczynamy 31 tydzień! Magiczna 30 przekroczona!
Teraz już jak dla mnie bliżej niż dalej

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:33   #883
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche
o, to masz cały sztab lekarzy - jednego od mówienia dobranoc, jednego od ratowania życia, jednego do mówienia mu o ciśnieniu...

Cytat:
Napisane przez ada32
mały szaleje bardzo mocno..w żebra nóżki mi wciska co bardzo jest niemiłe
mój nie szaleje, ale żebra mi rozpycha bez litości
Stary 2013-03-21, 08:33   #884
Kinga_20
Zakorzenienie

http://podwojona-sroka.blogspot.com/p/moje-analizy.html Dziewczynki polecam, może się wypowie nasza forumowa chemiczka czy faktycznie jest tak jak opisuje to ta dziewczyna, bo ja wywnioskowałam tyle, że najlepsze kosmetyki to z Hippa i Rossmana

Przyszła paczka od taty, Lilka ma więcej ciuchów niż my razem wzięci Tak się cieszę, muszę wszystko posegregować, policzyć co i ile mam

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:36   #885
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!
Stary 2013-03-21, 08:44   #886
ankaaa206
Wtajemniczenie

łomatko w końcu Was nadrobiłam, podejrzewam że z takim tempem to my przez kolejne 3 wątki się nie wypakujemy
wczoraj byliśmy z tż na SR no i jak któraś już tu mowiła kamciatka chyba to nic szczególnego mnie nie zaskoczyło, przećwiczyliśmy masaże i pomoc tż przy różnych pozycjach, najlepszy jest taniec porodowy dziwne jest toże u nas tż będzie musiał wychodzić z sali podczas każdego badania, przecież mógłby się odwrócić czy cóś niz co chwile wchodzić i wychodzić.
Dziś idę do fryzjera, ostatnio byłam na początku grudnia i wyglądam jak idź i nie wracaj, znowu mnie zasypało pryszczami na twarzy ahh normalnie top szpadel ze mnie
axella a Ci się szyjka skraca przy tych skurczybykach? bo mój gin jest dziwny, twierdzi że to normalne u mnie i że się za bardzo przejmuje bo mi się nic nie skraca zaś w szpitalu mówili że to nienormalne i leżeć jak najwięcej

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:47   #887
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Przyszła paczka od taty, Lilka ma więcej ciuchów niż my razem wzięci Tak się cieszę, muszę wszystko posegregować, policzyć co i ile mam
no i jeszcze się nam pochwalić garderobą małej
Stary 2013-03-21, 08:51   #888
Mysia mysz
Zakorzenienie

Witam Was po przespanej nocy !!!!

w prawdzie katar i bolące gardło mnie trochę męczyło, ale zgagi nie było

odpowiedzialnym za ten cud jest płyn: gelatum alumini

polecam

lecę nadrabiać
Stary 2013-03-21, 08:53   #889
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

polecam

lecę nadrabiać
Twoja zgaga przeszła na mnie całą noc się męczyłam i stękałam tż że mnie wypala od środka

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 08:54   #890
szczesliwa25
Rozeznanie

Witam się z rana, jakoś jak już Wam wspominałam ostatnio nie mam czasu na nic ale Was czytam codziennie,
żeby zrobić sobie taką miłą odskocznię od tych wszystkich nerwów przez które nie mogłam spać przez ostatni tydzień wybieram się dziś do fryzjera i kosmetyczki. Potrzebuję zmiany i spokojnego dnia tylko dla siebie

izabelamama - bardzo fajnie, że jesteś tym bardziej mi miło, że mam kolejną imienniczkę na wątku
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:01   #891
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz

super
Stary 2013-03-21, 09:02   #892
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
łomatko w końcu Was nadrobiłam, podejrzewam że z takim tempem to my przez kolejne 3 wątki się nie wypakujemy
wczoraj byliśmy z tż na SR no i jak któraś już tu mowiła kamciatka chyba to nic szczególnego mnie nie zaskoczyło, przećwiczyliśmy masaże i pomoc tż przy różnych pozycjach, najlepszy jest taniec porodowy dziwne jest toże u nas tż będzie musiał wychodzić z sali podczas każdego badania, przecież mógłby się odwrócić czy cóś niz co chwile wchodzić i wychodzić.
Dziś idę do fryzjera, ostatnio byłam na początku grudnia i wyglądam jak idź i nie wracaj, znowu mnie zasypało pryszczami na twarzy ahh normalnie top szpadel ze mnie
axella a Ci się szyjka skraca przy tych skurczybykach? bo mój gin jest dziwny, twierdzi że to normalne u mnie i że się za bardzo przejmuje bo mi się nic nie skraca zaś w szpitalu mówili że to nienormalne i leżeć jak najwięcej
Mnie też trochę SR zaczyna rozczarowywać, raz nam puścili godzinny film, który w sumie był fajny, ale nic od siebie nie dodała prowadząca, tydzień temu taka ogólna pogadanka. Wczoraj nie pojechaliśmy, więc nawet nie wiem co było. Też się wybierałam do fryzjera, ale w końcu wpadłam na genialny pomysł, że sama sobie włosy pomaluję i wyglądam okropnie i wstydzę się iść do mojej fryzjerki Poczekam aż farba się zmyje.

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
no i jeszcze się nam pochwalić garderobą małej
No a jak

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

polecam

lecę nadrabiać
Super, że udało się pozbyć zgagi!!!

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Witam się z rana, jakoś jak już Wam wspominałam ostatnio nie mam czasu na nic ale Was czytam codziennie,
żeby zrobić sobie taką miłą odskocznię od tych wszystkich nerwów przez które nie mogłam spać przez ostatni tydzień wybieram się dziś do fryzjera i kosmetyczki. Potrzebuję zmiany i spokojnego dnia tylko dla siebie
Oj należy Ci się chyba, w ogóle to podziwiam, że się zdecydowałaś na takie zmiany, te remonty Mój mąż wczoraj stwierdził, że zawiesi tv na ścianie, bo stał na komodzie i bajzlu narobił, że się patrzeć nie mogę

A w ogóle dzisiaj pierwszy dzień wiosny - kto idzie lepić bałwana?

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:03   #893
candace1
Zakorzenienie

Cześć nowa mamusiu

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
helo z rana, mialam okropny sen w recz horror z udzialem mojego syna w bruszku , nawet nie chce opisywac bo chce zapomniec wrrrrr masakra.... dzisij zamierzam porobic troszke w domu i spakowac troszke torbe :P
buzka i milego dzionka
i trzymam kciukasy za wizytujace
Mnie się śniło, że lekarz wyciągnął ze ,mnie młodego ale ani nie był to poród sn ani cc - tak go sobie po prostu wyjął a ja wcześniej widziałam małego przez brzuch.. Masakra jakaś..
Ale to chyba przez to, że młody strasznie mnie kopał w nocy i już się bałam, ze to za dużo... Byłąm skłonna jechać na usg do szpitala a jak usnęłam to mi się goopoty śniły
Ja idę prać ciuszki maluszka i też zabieram się za pakowanie torby - miłego dnia!

Cytat:
ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:05   #894
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny rejestrujecie się na stronie Vichy.
W tej ikonie o testowaniu jest załacznik aptek, które biorą udział - podajrze w pdf. Sprawdzacie, które apteki biorą udział idziecie do apteki i odbieracie - o ile jeszcze mają. Ja dziś mamę rejestrowałam i TZ znów odebrał.
Na te pytania odpowiada się dopiero jak przetestujecie

Ash czyli tak jak napisałaś - zarejestrować si ę, sprawdzić apteki które biorą udział i odebrać.

Tu lista:
http://poland.vichy.pl/sections/nowo...doc/Apteki.pdf
Czyli rejestruję i idę?
Nie muszę na stronie wybierać apteki, czekać na jakieś maile potwierdzające tylko zarejestrować i iść kolejno po aptekach i szukać gdzie jeszcze mają?
Dobrze rozumiem teraz?
Cytat:
a wiecie, ze ten sprzedawca z allegro rp_77 ma sklep doslownie 10 min spacerkiem od mojego domu? nie wiedzialam o jego istnieniu!
Pisałam Ci kiedyś, ale pewnie tam nie chadzasz bo masz pod dość ostrą górkę

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:06   #895
nuna2
Zakorzenienie

Motylek gratulacje

Dzień dobry
Stary 2013-03-21, 09:06   #896
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
W dobie internetu to i SR nie jest taka potrzebna Kurcze ja na swojej SR też mam takie wrażenie, ale chodzą ze mną jakieś dziwne baby, zaspane toto ciągle, nieobecne duchem, wiec tylko ja zadaję pytania i wszyscy dziwnie na mnie patrząPołożna też spoziera spod byka i sprzedaje jakieś banały,ale moze to tak musi być. Może to ja komplikuję sprawę, a poród jest prosty jak s.r.a.n.i.e.
chyba zależy co i jak opowiada prowadzący, ja mam sporą wiedzę, ale i tak ciekawe było omówienie porodu w sensie etapów jak się dzieciak obraca w trakcie, tego np. nie wiedziałam
Stary 2013-03-21, 09:08   #897
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 201

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
e tam, pochodź na czworaka, to cyc będzie relatywnie do twoich pleców sterczał jak u nastolatki! a rozstępami się zajmiemy. na razie smaruj ile wlezie!

a prowadząca od meczenia: pani doktor kiedy będę mogła wstac?

Cytat:
ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!

Jak to mówi moja pani dr na obchodzie "3 z przodu zawsze lepiej wygląda i dla dzieci lepiej";-)

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
http://podwojona-sroka.blogspot.com/p/moje-analizy.html Dziewczynki polecam, może się wypowie nasza forumowa chemiczka czy faktycznie jest tak jak opisuje to ta dziewczyna, bo ja wywnioskowałam tyle, że najlepsze kosmetyki to z Hippa i Rossmana

Jejku. Aż mi się płakać chce jak widzę te dziewczynę ode mnie... Dostaje co 4 godz nospe domiesniowo, antybiotyki i milion innych leków. Już nie ma siły totalnie. W nocy miała chyba 2 skurcze ale wstrzymali i znowu nic.
Zaczęła się trochę kręcić i może jej wody odejdą... I wierzcie mi - ja ją doskonale rozumiem.
Wszyscy wokół mówią wytrzymasz, wytrzymasz, nie robisz tego dla siebie itp itd. Ale szczerze powiedziawszy rzygam tymi radami. 90% tych osób już by się wypisało na własne żądanie.
Albo złota rada: o co ci chodzi? lezysz, odpoczywasz, też bym tak chciał
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:12   #898
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

w Bielsku tez tak jest, ze nastepna kroplowka dopiero po 24 godzinach i sporo brzuchatych 2 tyg po terminie. rano lekarze przed obchodem planowali, ktore dzisiaj rodza hehe. mieli taki ruch, ze rodzilo sie po 11 dzieci jednego dnia. brakowalo sal porodowych...
a jedzonko - dokumentuj. fotki mile widziane to byla moja szpitalna rozrywka.
co do wywoływania porodu i męczenia się 2 tygodnie po terminie... pytałam mojego gin o to, czy zaraz po terminie wywołujemy a on mówi, że lepiej poczekać, bo jak sie na siłę wywołuje to dopiero się komplikacje zaczynają i lepiej do tych 2 tygodni poczekać, zawsze jest nadzieja, że sam ruszy
Stary 2013-03-21, 09:14   #899
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
teraz sobie kupiłam Bio-Oil.. Co myślisz o jego składzie:
http://www.bio-oil.com/pl/product/ingredients

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 09:15   #900
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
ŁAAAAAAA dziś 30t0d!!!
za 31 tc
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
witajcie mamuśki

jestem i podczytuje Was trochę ..ale nie mam czasu na razie wgłębiać się w tematy....

jestem i wszystko u Mnie ok!!

mały szaleje bardzo mocno..w żebra nóżki mi wciska co bardzo jest niemiłe ale gorzej znoszę jak mnie gila na siłe w boczne partie brzucha...wrrr..szczególn ie w nocy jak leże na boku..
to się odbija od łóżka

ja piję teraz kawę to on oczywiście odsypia zarwaną nockę
Witammm moj tez szaleje ale tojuz nie kopniaki tylko wypychanie, przepychanie i boli nieraz
Cytat:
Myślę, że grawitacja w nocy była inna...

dla tz :P
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości