|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
za tydzieńJa też się strasznie cieszę, że już piątek i wreszcie troszkę się zregeneruję ![]() Cytat:
Ja już w pracy zdążyłam się nasłuchać różnych historii odnośnie spadków i darowizn, a głównie o relacjach rodzinnych. Przeraża mnie to jak można zgłupieć przez kasę..te wszystkie kłótnie co się komu należy co nie.. syn się matką nie zajmie póki ta mu nie przepisze ziemi, tak jakby to miało największe znaczenie, zrzucanie na siebie opieki.. masakra jakaś |
||
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliath..myślę, że super propozycja...tylko fakt na początku będzie cięzko...ale tak przyszłościowo..to Ci zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
WITAM SIĘ PIĄTKOWO
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-03-28 o 11:02 |
||
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja tak cicho poproszę o kciuki bo dziś egzamin na prawko mam...
|
#665 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tak, od razu biorę, żeby Tż w razie czego nie musiał biegać i szukać po sklepach
![]() Cytat:
Cudownie, że wszystko ok !Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyło kochana ! Cytat:
!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Ty za to trzymaj za mnie za rowny tydzien bo znowu ja będę miała egzamin ![]() Oliath- Myślę, że to dobra decyzja, mimo, że na pewno bardzo trudna dla Was. Dom to dom- Wam pewnie byłoby ciężko go wybudować ze względu na rosnące koszta. Dodatkowy plus, że kiedyś będzie dla potomstwa i będzie większa przestrzeń. Jesteś dla mnie tak silną kobietką, że na pewno dacie radę i tak po cichu Cię podziwiam ![]() A u mnie choroby ciąg dalszy, skontaktowałam się z lekarzem, który zna mnie od małego i mnie prowadził żebym wzięła od razu duomox, który mam w domu, więc wzięłam. U mnie jest to, że przechodzi od razu w zapalenie oskrzeli z powodu astmy i tego się boję najbardziej, a już dusznosci zaczęłam mieć z powodu flegmy, której jest w ilości ogromnej dzisiaj już nigdzie nie biegam tylko leżę i się kurujęA no i autko już jest u nas nowe i mechanik powiedział, że jest tam tylko i wyłącznie jakaś mała część do zrobienia, którą się zrobi za 200 zł i to za 5 tys. km więc zrobiliśmy jednak dobry deal za tamtą puszkę pandory
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||||||
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
o której mam trzymać?
|
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Górą będzie najłatwiej
Cytat:
Kuruj się i odpoczywaj bo jesteście teraz z Bezim najważniejsi ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że za tydzień mnie nie ma w Krk
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spakujemy w torbę i może kolejna będzie córcia ![]() Ale jestem dumna że będzie SYN ![]() Będe trzymać a który to twój egzamin? bo mój 3 ... oby ostatni ![]() wieczorem 19.45 ![]() Dziewczyny słyszałam że oni nie za dobrze patrzą na ciężarne, może ukryć trochę brzuch?
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze będziesz błagać żebym do Ciebie na bieżanowską wiochę zajechała hahaha---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() Trzymam kciuki więc cały dzien, ale najmocniej wieczorem !
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja jeździłam w tym tyg 4 h i coś mi mało
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
En...dużo zdrówka Ci życzę!!!!
|
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u Ciebie też zależy od egzaminatora ![]() Niektórzy są w porządku a niektórzy oblewają na dzień dobry ![]() I nie oblej przy wyjeździe z mordu- słyszałam, że dużo ludzi oblewa przy wyjeździe za bramę, bo tam jest ten nieszczęsny znak Raz masz pierwszeństwo, a raz nie masz, zależy czy ktoś przed Tobą się na niego nie wkur** i go nie wywali
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie stresuj się jak Ci coś nie wyjdzie, a nie zastopuje Ci auta, bo małe błędy się każdemu mogą trafić- nie jesteś zawodowym kierowcą i oni to rozumieją. A takie zestresowanie tym może doprowadzić do tego, że zrobisz naprawdę poważny błąd za który już mogą oblać. Mimo pogody na pewno zdasz ! odnośnie ciężarnych.. hmm.. nie słyszałam czegoś takiego więc trudno mi się ustosunkować, ale ja tam brzucha nie będę zakrywała, chociaż spod kurtki to go nawet nie widać jeszcze w sumie
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym w tym cyklu nir zaszla w ciaze w ktorym nam sie udalo to tez zaczelabym brac hormony. ogolnie przed zajsciem w ta ciaze staralismy sie 1,5 roku, ale ja mialam duzo cykli bezowulacyjnych. trzymam kciuki za bratowa. |
|
|
|
|
#676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oliath rzeczywiście niezła historia i super propozycja taty... a i perspektywa piękna.... ale szczerze jak Wy dacie rade z trójką dzieci i pijącym czasami dziadkiem pod jednym dachem??? starsi ludzie przeważnie nie zmieniają się za bardzo i jak sama napisałaś Wasze relacje się poprawiły od kiedy nie mieszkacie razem... domek z ogródkiem cudna sprawa wiem coś o tym... napiszę Ci jedno - mieszkaliśmy wczesniej w 47 m mieszkanku i ledwo się w nim mieścilismy we trójkę z dwoma kotami, a mieszkanie nie było nasze tylko teścia więc musieliśmy podjąć decyzję o kupnie czegoś swojego i zakredytowaniu się do końca życia, a że sytuację materialną mieliśmy taka sobie więc mielismy wiele watpliwosci czy damy rade... i dostalismy podobną propozycję od moich rodziców, żeby mieszkać razem bo mają 400 m dom na Krzykach, oczywiscie nie ze przepisza na nas cały dom bo mam jeszcze dwójkę rodzeństwa... ale dom jest wielki i spokojnie się wszyscy zmiescimy... ale nigdy w życiu bym się na to nie zgodziła... rodziców kocham ale na odległośc, nigdy nie chciałabym z nimi mieszkać i żeby na co dzień musiała ich znosić, wystarczająco się z nimi i ich charakterami męczyłam jak z nimi mieszkałam albo kiedyś teśc wymyślił ze sprzedaje dwa mieszkania i kupi dwa domy koło siebie i bedziemy tam mieszkac... no way!!! ja jestem zosia samosia, nie lubie jak mi się ktoś wtraca czy za czesto chodzi po domu... Wasza decyzja bardzo trudna, ale już ją podjeliście jak widze, więc życzę powodzenia i poukładania sobie klocków bez większych nerwów
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-03-22 o 10:32 |
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana moja ![]() Cytat:
![]() Poza tym ja wiem, że łaska Boża tego dnia po prostu na mnie spłynie- w końcu Wielki Piątek, nie?;D
|
|
|
|
|
#678 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie znam, przekazałąm co mi powiedziano.. ze w ostatnim trymestrze najlepiej nie brac z b bo moze wywolac przedwczesne skurcze.. Moze ale nie musi
![]() Cytat:
o redlowo podpytuje.. mam daleko, wiec skonczy sie pewnei kliniczna albo zaspa polecam, bardzo mi sie podobal streep chyba nominowana do oskara za to byla. Nie dziwie sie zreszta:PCytat:
) obejrze na pewno[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39909840]Ojejku jak ja bym chciała, żeby moje dziecko było duże Tzn. - może być starsze niż z OM, ważne, żeby nie było za małe, bo Dawidek mi w pewnym momencie przestał rosnąć i nikt nie zauważył, dlaczego. No ale mam szczerą nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie lepiej. Ja też czekam na Kuchenne. I mam jeszcze zaległe Californication.[/QUOTE] po 1. Na pewno bedzie dobrze! ja tutaj od początku 3mam mocno kciuki i mam dobre przeczucia co do Ciebie... po 2. ile juz odcinkow californication wyszlo? my czekamy na cala serie, bo za szybko nam idzie ogladanie tego..:P Cytat:
)) Cytat:
Cytat:
))Myślę że pomimo minusów (choroba taty i oplaty) to mimo wszystko dom daje mega mozliwosci.. i do tego zawsz ebedziecie mieli swoje poddasze, do ktorego bedziecie mogli wrocic w kazdej chwili, kiedy sytuacja bedzie nie do wytrzymania. 3mam jednak kciuki aby bylodobrze!! Cytat:
))Koniecznie do radcy prawnego sie wybierzesz, zeby Cie nie wplatali w jakies dziwne rzeczy.. Gratuluje dziewczyny kolejnych tygodni...!! Mnie wczoraj zaczelo martwic ze od upadku maly sie jakos slabiej odzywa.. jest troszke mnie aktywny i nie wali tymi kopniakami jak wczesniej...do tego po calym dniu w domu zaczal mnie brzuch (ale wysoko pod piersiami) bolec... a dzisiaj o 4 w nocy stwierdzil ze trzeb adac znac mamie ze na penwo jest okey i przez dobra godizne jak nie wiecej tancowal w brzuszku.. ufff... do tego slonce wyszlo, nie poszlam do pracy, spalam do 9 i od razu lepiej ![]() tyle napisalam ze az mnie ten nadgarstek rozbolal, a do tego zajelo mi to jakies 15-20 min:P
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny może się umówimy i pójdziemy razem? https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawe czy u kogoś się jeszcze zmieni płeć??? he he |
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#682 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Macie już imię? ![]() Cytat:
piękny wiek! Nie bój się, damy radę ![]() Cytat:
Ale niespodzianka! Gratulacje! ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia! Podejdź do egzaminu z uśmiechem ![]() A ja się witam w 22 tygodniu! ![]() Mam taki problem, ostatnio pod biustem zrobiły mi się małe krosteczki, bardzo swędziały, teraz zrobiły mi się takie czerwone plamy, płaskie, które też swędzą. Czyżby liszaj? Któraś się z Was z czymś takim zmagała? Czym posmarować, żeby zeszło? Do dermatologa nie mam szans się zapisać, za tydzień wizytuję u gina, ale zanim to... to co? Clotrimazol? |
|||||
|
|
|
#683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaciśnięte
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia co to może być ![]() Ale ja bym spróbowała je sudokremem potraktować...
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Oby tylko egzaminator nie zadał Ci pokuty wielkopostnej :P
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
hellooll
ja dalej czekam na ta paczke..:-/ale dzwonilam tam i facet mowi ze poprostu wyslalysmy z uk (wsumie moja szw)polke na buty ktora jakby wyslal do nas kurierem by sie rozwalila wiec woli ja dzisiaj sam przywiesc z reszta rzeczy woec dzis juz napewno bedzie..podobno do 12.zobacYmy jak nie to dzwonie. nie lubie bardzo takich sytuacji eh umawiaja sie na sr to sr a nie..no ale trodno..moja szw dostala wreszcie paszport dla malego 6tyg czekania i dosylania flupich papierow ale juz w niedziele bd z nami moglam z nia poczekac te.pare dni do niedzieli ale po 1.splukalam soe:-P po 2teraz bilety sa takie drogie ze.nawet lepiej ze tak wyszlo i po3nie mialam tabletek bo sie dzis skonczyly..dostalam od kolezanki kocyki dwa grube,dwa cienkie,i reczniczki z kapturkami.superrr.no i przypomnoalam sobie ze mojej ciotki corka najmlodsza ktora ma.3lata...ma.na imie Wiktoria..ale wsumie...zwisa mi to ..jak sie zdecydujemy na Wiktorie to i tak damy na imie i tak jezdze tam raz na.dlugi czas.. mam straszna twarz jakies wypryski i wogolw niewoem co sie dzieje:-P ale to pewnie od zmiany "powietrza"..co jeszcze?czekam na ta paczke.i bede robic miejsce w szafie dla cory chodzoaz ciezko bd i musze dokupic komode..no coz.. oliah ale Wam sie trafilo fajnie,jak duzy dom to sie bd mijac z ojcem a i tak dacie rade bo jak to juz ktoras napisala.jestes niesamowicie silna woec napewno wszyatko sie Wam ulozy i dacie rade![]() historia ze zmiana plci (niepamietam u ktorej przepraszam...)to ladnie haha..mi gin powiedzial ze na 90%wiec mysle.ze sie nie zmieni przy czym kupilam pare rozowych rzeczy ale duzo neutralnych tez... ![]() tz mnie znowu cisnie ze za malo jem miesa i wedlin jak ja nie mam ochoty eh i ze cora jest mala..tzn byla na polowkowum 370gr ale przeciez.to chyba dobra.waga...ide na wizyte za tyd w czwartek to sie dowiem ile przytyla niunia.(Enlevee dopisz mi wizyte 28.03ok dzieki )i szybkiego powrotu do zdrowia!mam ochote na pierogi z borowkami z firmy jawo jadlysmy ke w uk z polskiego sklepu i pozniej ide na poszukiwania.na.os haha koniec wypocin Amen
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
enlevee a kiedy masz egzamin?ja zdawalam na koszykarskiej zdalam za 1razem ale.jezdzilam chyba z godz.haha
|
|
|
|
#689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień !Niestety nie wiem co to mogło się u Ciebie pojawić, ale na pewno ta maść nie zaszkodzi więc spróbuj to tym potraktować.
|
|||
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam mocno!Ja 3 lata temu męczyłam się 3 miesiące-nawet się nie przyznam ile prób!Juz myślałam że się poprostu nie nadaję na prawko,a głupio mi było bo mój mąż kierowca zawodowy z wsztkimi kategoriami.Ale jakos się udało i teraz śmigam bez problemów -odpukać!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

za tydzień

Nie umiem się z nim dogadać
!
Ty za to trzymaj za mnie za rowny tydzien bo znowu ja będę miała egzamin
dzisiaj już nigdzie nie biegam tylko leżę i się kuruję

hahaha