Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 10:32   #691
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

hejka

dzisiaj zaczynamy kolejny tydzień
poza tym wczoraj byłam na warsztatach dla ciężarnych i wygrałam misia od sklepu Smyk

Było ciekawie: mówili o żywieniu, był pokaz wiązania chust i masażu Shantala. Było też o karmieniu piersią i plusach wynikających z mleka, jakich nie posiada mleko mm (m.in komórki macierzyste, hormony, biologicznie aktywne peptydy w ogromnej ilości).
Każda z nas otrzymała także: reklamówki różnych firm, smoczek Lovi, butelkę Avent, sporo miniaturek kosmetyków i kupony rabatowe do sklepów.

Trzymam kciuki za kursy prawka!
Stary 2013-03-22, 10:32   #692
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
enlevee a kiedy masz egzamin?ja zdawalam na koszykarskiej zdalam za 1razem ale.jezdzilam chyba z godz.haha
No Ty mnie chyba nie czytasz- mówię, że za tydzień w piątek
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:33   #693
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Bo będzie! My też w to wierzymy
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Kochana, jestes niesamowita kobieta, chyle czola przed sila, ktora Ty musisz w sobie znalezc kazdego kolejnego dnia. To powinien byc najpiekniejszy, najspokojniejszy czas Twojego zycia, a nie jest przeciez, gdy wciaz wisi nad Toba ten miecz damoklesa. Zycze Ci wiec przynajmniej tego, co z pewnoscia Cie uspokoi - silnego, grubasnego lobuza, ktory swoimi kopniaczkami i wygibasami bedzie co pare minut koil niepokoj i usypial leki, nawet za cene 20 kg na plusie i zagrozonego krocza
Podziwiam Cie Perse i naprawde czesto wysylam pozytywne wibracje!
Dziękuję Wam

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
po 1. Na pewno bedzie dobrze! ja tutaj od początku 3mam mocno kciuki i mam dobre przeczucia co do Ciebie...
po 2. ile juz odcinkow californication wyszlo? my czekamy na cala serie, bo za szybko nam idzie ogladanie tego..:P

Dziekuję
Wczoraj oglądałam 10., jeszcze dwa i koniec serii.
Powiem Ci, że mnie ta seria strasznie rozczarowała. Już czekam na koniec... Nie ma porównania z poprzednią, z Samurajem i w ogóle...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:34   #694
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się moje kochane babeczki i dzieciaczki

Wczoraj byłam zbyt późno w domu więc piszę dziś

A mianowicie dzidziuś rośnie jak na drożdżach, wszystko oczywiście w normie i Termin nakłada się równiutko z OM pięknie pozował dał zmierzyć sobie stópki nawet i wyszło 3,4 cm A teraz najważniejsze !
Uwaga Uwaga ! moja Córcia zrobiła psikus i wczoraj pięknie pokazała że jednak będzie SYNKIEM! mamy nawet pamiątkowe zdjęcie i teraz o pomyłce nie ma co mówić bo ewidentnie było widać siusiaka i jajka
A i połówkowe będzie jednak 8. 04 bo jeszcze było za wcześnie no i dostałam skierowanie na glukoze 75... grrrrr
Wrzucam wam foto moich małych stópek (fot1) i genitaliów (fot 2)
OMG ale wam synek psikusa zrobił, opowiadaj jaka reakcja TZ?
Stópka cuda

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:35   #695
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Env: zdroowka kochana!! nie daj sie

Guusia: 3mma kciuki,w Gda czy w Gdyni zdajesz?

She: nie chce byc zlosliwa, ale jakos nie dziwi mnie, ze opis swojego powrotu zaczynasz od tego, ze scielas sie z wiedzma

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:37   #696
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
....Długa historia- nie chce mi się jej całej opisywać.Ale tak mi zepsuła humor,że aż się znerwów poryczałam.
Ah współczuję, rzeczywiście w tej sytuacji najlepiej się poradzić jakiegoś radcy

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Moje zadanie na dziś - stworzyć swoją listę wyprawkową i zacząć kompletować torbę do szpitala
piękny plan, ja liste już mam, wczoraj wstępnie obadałam temat tych gadżetów do szpitala i zamowię z tych aukcji co podała Karolajn, bo wydaje mi się że mają bardzo dobre ceny i wszystko można kupić w jednej paczce. Tylko poczekam na czas po świętach bo wtedy zamówie sobie kurierem do domu.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:39   #697
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Witam się

i od razu się pochwalę że u mnie dziś studnióweczka
im bliżej to tym większy strach mnie oblatuje ale cieszę się niezmiernie

Śnieg nadal sypie dobrze ze nie ma słonecznej wiosny bo bym zwariowała siedząc w domy i się kurując

Trzeba śniadanko przygotować bo synuś już głodny i daje znaki, dziś jajka na twardo i kakao

Życzymy miłego dnia i trzymamy kciukasy za wizytujące mamusie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry brzuszeczki!
Wpadlam tylko na chwike zeby pochwalic sie wczorajsza wizyta. Lapek jeszcze nie naprawiony a pisanie na tel podnosi mi cisnienie Do rzeczy: nasze dziecie wreszcie sie zlitowalo, wrecz za bardzo wzielo sobie do serca moje prosby i cala wizyte szeroko rozkladalo nozki i uwaga, uwaga jest SYNUS
Babel wazy 600 g i jest sliiiczny Mi ladnie przybylo wod plodowych wiec maly ma wreszcie gdzie poplywac. A najlepsze jest to ze jak weszlam do gabinetu to ginka chciala mnie do ktg podpinac bo myslala ze ja juz na wykonczeniu taki mam bodziol
No i dostalismy zdjecie jak to gin powiedziala jajeczek do swieconki haha
Buziolki dla Was, pa

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
SURKA, Mela kupowala ta: http://moda.allegro.pl/polo-romantyc...079605249.html

Ja jestem zakochana w niej - w sukience, nie w Meli
Fajna ta sukienka, ale ja jej bym nie kupiła, bo za ciepla jest wg mnie. Wiosna miejmy nadzieje idzie.

A ja Ci z mieszkaniem pogratuluję, bo ono jest więcej warte nic te 100 000 to raz, a jak jego nie chcesz to nie przyjmuj jego i już.

Jakby tato umarł i nie chciałabyś jego długów odziedziczyć to musiałabyś wszystkiego się zrzec w ciągu 6 miesięcy, w imieniu swoich dzieci też. Bo w przeciwnym razie i tak odziedziczyłabyś mieszkanie i długi.

Ja jestem w takiej sytuacji, że po moim ojcu mogę odziedziczyć tylko długi, bo to co miał już sprzedał/przepił itp. Wiem co czujesz, mając takiego ojca

Ale ze mnie człowiek bez kultury : DZIEŃ DOBRY
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:39   #698
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry brzuszeczki!
Wpadlam tylko na chwike zeby pochwalic sie wczorajsza wizyta. Lapek jeszcze nie naprawiony a pisanie na tel podnosi mi cisnienie Do rzeczy: nasze dziecie wreszcie sie zlitowalo, wrecz za bardzo wzielo sobie do serca moje prosby i cala wizyte szeroko rozkladalo nozki i uwaga, uwaga jest SYNUS
Babel wazy 600 g i jest sliiiczny Mi ladnie przybylo wod plodowych wiec maly ma wreszcie gdzie poplywac. A najlepsze jest to ze jak weszlam do gabinetu to ginka chciala mnie do ktg podpinac bo myslala ze ja juz na wykonczeniu taki mam bodziol
No i dostalismy zdjecie jak to gin powiedziala jajeczek do swieconki haha
Buziolki dla Was, pa
gratuluję synka i jaki duży już jest

Cytat:
Witam się

i od razu się pochwalę że u mnie dziś studnióweczka

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie.
TŻ wrócił z pracy bez słowa Nie umiem się z nim dogadać A chodzi ciągle o to moje zwolnienie... Nie może przeżyć, że chciałam być fair w pracy i uprzedzić wcześniej, że się wybieram na L4 Dla niego powinnam z dnia na dzień im dowalić.
super, ze w pracy nie spadło na was bezpośrednio tylko na szkołę, a co do tz to mam nadzieję, ze sytuacja się unormuje i już nie będziecie się kłucić

Cytat:
Witam się moje kochane babeczki i dzieciaczki

Wczoraj byłam zbyt późno w domu więc piszę dziś

A mianowicie dzidziuś rośnie jak na drożdżach, wszystko oczywiście w normie i Termin nakłada się równiutko z OM pięknie pozował dał zmierzyć sobie stópki nawet i wyszło 3,4 cm A teraz najważniejsze !
Uwaga Uwaga ! moja Córcia zrobiła psikus i wczoraj pięknie pokazała że jednak będzie SYNKIEM! mamy nawet pamiątkowe zdjęcie i teraz o pomyłce nie ma co mówić bo ewidentnie było widać siusiaka i jajka
A i połówkowe będzie jednak 8. 04 bo jeszcze było za wcześnie no i dostałam skierowanie na glukoze 75... grrrrr
Wrzucam wam foto moich małych stópek (fot1) i genitaliów (fot 2)
o kurcze ale niespodzianka to gratuluję synka w takim razie
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
O kurka, a ja się nie przywitałam. Dzień dobry. Witam się z wami Mamusie w 26 tygodniu

Oliath dom fajna sprawa, na przyszłość to dobra inwestycja, oby tylko tato nie dawał się wam za bardzo we znaki

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
kup zwykły, bez iso-fixu, do tego to już ewidentnie trzeba mieć nowe auto

iso-fix to co innego niż zwykła baza. Ja mam chicco ze zwykłą bazą, są też foteliki bez. W normalnym foteliku oplatasz tan fotelik pasami w taki specjalny sposób i pasy trzymają fotelik, a maluch ma dodatkowo swoje pasy. W tych z bazą, to bazę dopinasz do auta pasami, a fotelik jest wpinany na klik do bazy http://www.youtube.com/watch?v=9sWlpQMB7uk
dzięki za informacje, właśnie patrzałam że mój fotelik z wózka Taco nie ma tego systemu iso-fix wiec normalnie bedziemy przypinać

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Melduje się
Wiedźma na przywitanie dała mi popalić ale już się uspokoiło siedzimy i oglądamy tv i nawet gadamy na luźne tematy^^
oby się wam spokojnie tam mieszkało

Lenie się jak zwykle i zaraz w końcu coś trzeba porobić bo do 3 dni idzie mi kiepsko wieczorek pokuwały mnie trochę jakby jajniki i już lekki stres był, dzisiaj jak na razie cisza wiec ciesze sie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-03-22 o 10:52
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:39   #699
d0tkaaa
Zakorzenienie

oj Enlevee wiesz jak to na tel sie czyta:-P

mozemy isc dziewczyny jak sa upominki i prezenty to jestem tam 1wsza!)))a to jest 12.04?ktos wie gdzie?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:42   #700
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Trzymam mocno!Ja 3 lata temu męczyłam się 3 miesiące-nawet się nie przyznam ile prób!Juz myślałam że się poprostu nie nadaję na prawko,a głupio mi było bo mój mąż kierowca zawodowy z wsztkimi kategoriami.Ale jakos się udało i teraz śmigam bez problemów -odpukać!
Ja też nie mam sie czym chwalić mając męża instruktora
Cytat:
oj Enlevee wiesz jak to na tel sie czyta:-P

mozemy isc dziewczyny jak sa upominki i prezenty to jestem tam 1wsza!)))a to jest 12.04?ktos wie gdzie?
12.04 piątek

Kraków

Hotel Qubus Kraków
ul. Nadwiślańska 6, 30-527 Kraków

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:45   #701
d0tkaaa
Zakorzenienie

o swietnie,mozemy isc fajnie i blisko bo gdzies do huty to by mi sie.nie.chcialo jechac haha

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 10:47   #702
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
o swietnie,mozemy isc fajnie i blisko bo gdzies do huty to by mi sie.nie.chcialo jechac haha
Ha ha ha do huty taka sama droga

Tylko tam się trzeba zarejestrować najpierw

Mały
Stary 2013-03-22, 10:48   #703
Oliath
Zakorzenienie

wszystkim DZIEKI ZA GLASIE I WSPARCIE I SLOWA OTUCHY!!

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39915724]ooooo to ta, dzięki wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliath rzeczywiście niezła historia i super propozycja taty... a i perspektywa piękna.... ale szczerze jak Wy dacie rade z trójką dzieci i pijącym czasami dziadkiem pod jednym dachem???
starsi ludzie przeważnie nie zmieniają się za bardzo i jak sama napisałaś Wasze relacje się poprawiły od kiedy nie mieszkacie razem...
domek z ogródkiem cudna sprawa wiem coś o tym...
napiszę Ci jedno - mieszkaliśmy wczesniej w 47 m mieszkanku i ledwo się w nim mieścilismy we trójkę z dwoma kotami, a mieszkanie nie było nasze tylko teścia więc musieliśmy podjąć decyzję o kupnie czegoś swojego i zakredytowaniu się do końca życia, a że sytuację materialną mieliśmy taka sobie więc mielismy wiele watpliwosci czy damy rade... i dostalismy podobną propozycję od moich rodziców, żeby mieszkać razem bo mają 400 m dom na Krzykach, oczywiscie nie ze przepisza na nas cały dom bo mam jeszcze dwójkę rodzeństwa... ale dom jest wielki i spokojnie się wszyscy zmiescimy... ale nigdy w życiu bym się na to nie zgodziła... rodziców kocham ale na odległośc, nigdy nie chciałabym z nimi mieszkać i żeby na co dzień musiała ich znosić, wystarczająco się z nimi i ich charakterami męczyłam jak z nimi mieszkałam
albo kiedyś teśc wymyślił ze sprzedaje dwa mieszkania i kupi dwa domy koło siebie i bedziemy tam mieszkac... no way!!!
ja jestem zosia samosia, nie lubie jak mi się ktoś wtraca czy za czesto chodzi po domu...

Wasza decyzja bardzo trudna, ale już ją podjeliście jak widze, więc życzę powodzenia i poukładania sobie klocków bez większych nerwów [/QUOTE]
Wiem i sie zgadzam
Nie poszlabym tam za nic, gdyby tato calego domu nie zapisywal mi - brata mam takiego, ze chyba mu posle do Kopenhagi skrzynke soplicy orzech laskowy za to, ze notarialnie ojca upowaznil do dysponowania wlasna czascia spadku i przepisania jej na mnie
Ech, zobaczymy
Cytat:

She: nie chce byc zlosliwa, ale jakos nie dziwi mnie, ze opis swojego powrotu zaczynasz od tego, ze scielas sie z wiedzma
Mialam napisac, ze tez mnie to nie dziwi, bo pamietam, ze She wyjechala bez sprzatania po sobie i chyba bylam jedyna osoba na watku, ktora nie zbluzgala tesciowej za kasliwa uwage na ten temat
No ale ja nawet pokoj hotelowy po delegacji zostawiam posprzatany, jakos wstyd mi kaszane odwalac
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:48   #704
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki ja tak cicho poproszę o kciuki bo dziś egzamin na prawko mam...
trzymam

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

A ja się witam w 22 tygodniu!

Mam taki problem, ostatnio pod biustem zrobiły mi się małe krosteczki, bardzo swędziały, teraz zrobiły mi się takie czerwone plamy, płaskie, które też swędzą. Czyżby liszaj? Któraś się z Was z czymś takim zmagała? Czym posmarować, żeby zeszło? Do dermatologa nie mam szans się zapisać, za tydzień wizytuję u gina, ale zanim to... to co? Clotrimazol?
za tyg
a co do problemu to nie wiem, mi wszędzie wyskakują i nic z nimi nie robie i dalej są

Cytat:
Kurcze jak ja wam zazdroszczę że u was w miastach sa organizowane takie akcje, czy to co ostatnio z USG bądz targi, u mnie niby miasto a taka wiocha że sie nic nie dzieje
u mnie też nie ma tych akcji

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:50   #705
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki ja tak cicho poproszę o kciuki bo dziś egzamin na prawko mam...
trzymam mocno ciuki

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

A u mnie choroby ciąg dalszy, skontaktowałam się z lekarzem, który zna mnie od małego i mnie prowadził żebym wzięła od razu duomox, który mam w domu, więc wzięłam. U mnie jest to, że przechodzi od razu w zapalenie oskrzeli z powodu astmy i tego się boję najbardziej, a już dusznosci zaczęłam mieć z powodu flegmy, której jest w ilości ogromnej ledwie przełykam ślinę, a to jest antybiotyk bezpieczny w ciąży, nawet lekarz mi go przepisał na początku jak już wiedziałam że jestem. Więc trzymajcie kciuki żeby przeszło i podziałało, bo inaczej to będzie ze mną kiepsko. dzisiaj już nigdzie nie biegam tylko leżę i się kuruję

A no i autko już jest u nas nowe i mechanik powiedział, że jest tam tylko i wyłącznie jakaś mała część do zrobienia, którą się zrobi za 200 zł i to za 5 tys. km więc zrobiliśmy jednak dobry deal za tamtą puszkę pandory
super, że wymiana auta się opłaciła zdrówka życzę

Cytat:
A to na balickiej nie byłam... ale właśnie też słyszałam o tych nieszczęsnych drzewach

Dziewczyny może się umówimy i pójdziemy razem?
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
buu u mnie nie ma w okolicach jak zwykle

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Super! Macie już imię?

Mam taki problem, ostatnio pod biustem zrobiły mi się małe krosteczki, bardzo swędziały, teraz zrobiły mi się takie czerwone plamy, płaskie, które też swędzą. Czyżby liszaj? Któraś się z Was z czymś takim zmagała? Czym posmarować, żeby zeszło? Do dermatologa nie mam szans się zapisać, za tydzień wizytuję u gina, ale zanim to... to co? Clotrimazol?
ja bym Clotrimazolem posmarowała, miałam kiedyś jakieś plamy pod biustem i od tego po kilku dniach zeszło

Łukaszek
Stary 2013-03-22, 10:51   #706
idzia111
Zakorzenienie

Oliath ja Wam radze przemyślcie jeszcze kwestię mieszkania, bo jednak jak chwile pomyślałam może być jeden minus, Twój tato.

Nie wiem jak jest między wami, ale pół głowy siwych włosów o czymś świadczy, Dom moze i warto wziąć, ale dajmy na to ja gdybym miała taką sytuację z moim ojcem to wolałabym mieszkać do końca zycia w kawalerce niż z nim w 200 m mieszkaniu. Nie będę wdawała się w szczegóły, ale powiem tak. Mam przez mojego ojca nerwicę już od dziecięcych lat i nie dałabym rady, ponieważ on nie zmienił się nawet po tym jak stracił to co wg mnie najcenniejsze, czyli rodzinę. Widmo choroby nowotworowej też go nie zmotywowało. Mój jest agresywny po alkoholu.

Zawsze bałam się, że wybiorę męża na jego wzór, często tak jest. Na szczęście jest inaczej, bo mój mąż wypija może ze 4 piwa na rok, napił się ze 2 razy w życiu, z czego ostatni raz ponad 4 lata temu. Nie lubi alkoholu, woli zjeść czekoladę zamiast piwa
Stary 2013-03-22, 10:51   #707
d0tkaaa
Zakorzenienie

Margos no co ty do Qubusa to przeciez 10mimut drogi od nas:-P to co zapisujemy sie?Enlevee piszesz sie.na.to?

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 10:51   #708
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Env: zdroowka kochana!! nie daj sie

Guusia: 3mma kciuki,w Gda czy w Gdyni zdajesz?

Gdynia, a jak teraz nie Zdam to przenosze papiery na gdańsk...

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:52   #709
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
buu u mnie nie ma w okolicach jak zwykle
Przyjedź do nas

Ej chyba mi zwierzęta pozdychały
Kot śpi, pies śpi i chyba zapomniał, że to rano trzeba na spacer wyjść?
W ogóle mnie nie mobilizuje
Nie pamiętam kiedy ostatni raz o tej porze w łóżku leżałam

Mały
Stary 2013-03-22, 10:54   #710
Neni1984
Zakorzenienie

Dziewczyny wsiąkłam w tą wyprawkę do reszty, zatem spadam i nie robię sztucznego tłumu na pasku

Tzrymam kciuki za egzamin z prawka
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:55   #711
enlevee
Zakorzenienie

o fuuuuuuuuuuuuuuuu... na moim białym staniku jest zaschnięta kropka o kolorze żółtawym.. a sioooo siara !!!

Margosiu- gdzie się można zapisać na tej stronie bo nie znalazłam odnośnika?

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-22, 10:55   #712
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
hejka

dzisiaj zaczynamy kolejny tydzień
poza tym wczoraj byłam na warsztatach dla ciężarnych i wygrałam misia od sklepu Smyk

Było ciekawie: mówili o żywieniu, był pokaz wiązania chust i masażu Shantala. Było też o karmieniu piersią i plusach wynikających z mleka, jakich nie posiada mleko mm (m.in komórki macierzyste, hormony, biologicznie aktywne peptydy w ogromnej ilości).
Każda z nas otrzymała także: reklamówki różnych firm, smoczek Lovi, butelkę Avent, sporo miniaturek kosmetyków i kupony rabatowe do sklepów.

Trzymam kciuki za kursy prawka!
ale fajnie już sie doczekac nie moge kiedy u mnie bedzie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:56   #713
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjedź do nas
Ej chyba mi zwierzęta pozdychały
Kot śpi, pies śpi i chyba zapomniał, że to rano trzeba na spacer wyjść?
W ogóle mnie nie mobilizuje
Nie pamiętam kiedy ostatni raz o tej porze w łóżku leżałam
Kot moich teściów kiedyś tak spał, że gdyby nie było widać, jak brzuch sie rusza to myślałabym że zdechł.

My łapkę do góry, potem puszczaliśmy a ona opadała jak u trupa i się nie obudził Ale wstał jak pies zaszczekał
Stary 2013-03-22, 10:56   #714
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Margos no co ty do Qubusa to przeciez 10mimut drogi od nas:-P to co zapisujemy sie?Enlevee piszesz sie.na.to?
no jakoś tam dojadę, niech będzie haha

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-22, 10:56   #715
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkałam tam rok... znaczy nie w hotelu, tylko po drugiej stronie wisły Ale widziałam go z okna
Ale do huty też nie jest jakoś specjalnie daleko
Ja mam wszędzie blisko

Cytat:
Dziewczyny wsiąkłam w tą wyprawkę do reszty, zatem spadam i nie robię sztucznego tłumu na pasku

Zaczęło się

Mały
Stary 2013-03-22, 10:57   #716
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjedź do nas

chętnie bym przyjechała, jeszcze nigdy nie błam w Krakowie

Łukaszek
Stary 2013-03-22, 10:58   #717
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Podziel się później swoim wyprawkowym dziełem
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:59   #718
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
o fuuuuuuuuuuuuuuuu... na moim białym staniku jest zaschnięta kropka o kolorze żółtawym.. a sioooo siara !!!

Margosiu- gdzie się można zapisać na tej stronie bo nie znalazłam odnośnika?
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsz...jestracja.html

Ja zapytam jeszcze Tż, raczej będzie wolał pracować, ale niech będzie, że ma prawo decydować Bo się trzeba określić czy będzie się samemu czy z os. towarzyszącą ;p

A ja siary nie mam i nie wiem czy się cieszyć czy płakać

Mały
Stary 2013-03-22, 10:59   #719
d0tkaaa
Zakorzenienie

wsumie masz racje wszedzie mamy blisko:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-03-22, 11:00   #720
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
chętnie bym przyjechała, jeszcze nigdy nie błam w Krakowie
No to nie ma na co czekać

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości