Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 18:00   #2221
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

tu aż strach zarzucić pomysł na jakiegoś smakołyka bo zaraz masowa epidemia ślinotoku się robi a za parę miesięcy będziemy się dziwiły skąd tu 30kg na plusie i nikt już nie będzie pamiętał 2 części wątku
ja póki co mam zamiar zjeść krupnik od mamusi- jak na niego patrzę to mnie zachęca do jedzenia a to dobry znak i wydaje mi się że krupnik dzisiaj się przyjmie
ale wieczorem chyba te gofry będą musiały się zrobić żeby być solidarnym z wami
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:01   #2222
kaska87
Zakorzenienie

będziemy jak Kim

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:01   #2223
tancerka212
Zakorzenienie

Papuga jak dobrze że jesteś
Stary 2013-03-22, 18:02   #2224
shure
Zadomowienie

jak bylam w szpitalu codziennie mierzono nam temperature i byla wlasnie w granicach wymienionych przez ciebie i pielegniarka mowila ze jest wszystko ok jesli masz jakies watpliwosci zadzwon do lekarza pierwszego kontaktu

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:23   #2225
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę! Dla mnie seks... eh, jakoś nie mam ochoty Biedny mój TŻ już nawet nic nie mówi.... Nie wiem, co mi jest
[QUOTE=vea7;39MI gin też nie zakazywała, wręcz mówiła, że można. Co z tego skoro mi wieczorami albo niedobrze, albo się strasznie chce spać, a rano po obudzeniu myślę tylko o siku i jedzeniu
Zdecydowanie warunki nie sprzyjająe:[/QUOTE]
u mnie biedny mężus juz 3 m-c w celibacie- bo ja 1) jestem ciągle zmęczona i ide spac 2godz przed nim 2) nie mam w ogole ochoty, 3) jest zimno, więc zamotana w podwójną pizamę nie wyglądam ani nie czuję sie jako obiekt erotyczny

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Nie martw się będzie trochę lepiej z czasem, ja mam teraz 13t3d i czuję się lepiej, tzn nadal nie mam tyle siły, ile normalnie przed ciążą, ale też nie jestem już takim flakiem ciągle śpiącym i apatycznym. Troszkę siły mi wróciło. A że ogólnie trzeba zwolnić obroty, to nic nie poradzimy. Także myśl pozytywnie i już niedługo na pewno poczujesz się lepiej

u mnie na szczescie tez lekka poprawa, w dzień czasami czuje sie prawie normalnie, tylko wieczorami padam.....

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
może mam takie fajne cyce , że zapomniala z czym przyszłam i sie na nich skupila

/
haha

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
My tu sobie gadu gadu a ja właśnie robię gofry i nieziemsko pachnie wanilią w całym domu Któraś ma ochotę?
: love:

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczyny jestem w 14 tygodniu ciąży i od 2-3 tyg mierzę sobie temperaturę i ciągle utrzymuje się ona w granicach 36,8-37,3. Nie wiem co robić, nie byłam przeziębiona ani nic, dopiero teraz złapało mnie przeziębienie i temp cały czas w ciągu dnia utrzymuje się w tych granicach. Czy mam się martwić? Wiem że to gorączka nie jest, więc nie chcę dzwonić niepotrzebnie przy weekendzie do lekarza, ale może Wy coś doradzicie?
a ja słyszałam, ze podwyzszona temperatura w ciązy to normalka...

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:24   #2226
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papuga69 Pokaż wiadomość
Relacje z tż ku memu zaskoczeniu uległy znacznej poprawie. Rozmawialiśmy, wytłumaczyłam mu co mi się nie podoba i co ma zmienić, a także oświadczyłam że jeżeli nie zmieni swojego zachowania to może się już pakować.. Chyba wziął sobie to trochę do serca, tak wnioskuję. Mam nadzieję że za chwile mu się nie odwidzi bo jeżeli tak to już stracę wszelką nadzieje.
W każdym razie jestem dobrej myśli

Cały tydzień siedziałam w domu bo się przeziębiłam, na szczęście herbatki z sokiem malinowym,imbirem i cytryną a także mleko z czosnkiem i miodem pomogły

Kiedy ja was nadrobię
Powiedzcie mi działo się coś ciekawego ?
Jak tam wasze maleństwa?
super wieści, oby tak dalej!

zdrowia!

Cytat:
O jaaaaa cie Też takie chcę
kupiłam sobie kawałek i roladę z bitą smietaną

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie lubię Was zrobiłam gofry z bitą smietaną a do tego pokrojone owoce-winogron, banan, mandarynka, żurawina ale tylko jeden wszedł, za to tatuś się ucieszył mąż też będzie happy

Cytat:
Hej. Dziewczyny jestem w 14 tygodniu ciąży i od 2-3 tyg mierzę sobie temperaturę i ciągle utrzymuje się ona w granicach 36,8-37,3. Nie wiem co robić, nie byłam przeziębiona ani nic, dopiero teraz złapało mnie przeziębienie i temp cały czas w ciągu dnia utrzymuje się w tych granicach. Czy mam się martwić? Wiem że to gorączka nie jest, więc nie chcę dzwonić niepotrzebnie przy weekendzie do lekarza, ale może Wy coś doradzicie?
w ciąży temperatura jest z reguły viut wyższa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
będziemy jak Kim
Tboei na pewno to nei grozi

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

w ciąży robię okropne literówki
Stary 2013-03-22, 18:50   #2227
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Znowu mnie dłuuugo nie było, miałam problem z internetem w domu.
We wtorek byliśmy u gina, co prawda usg nie zrobił -.- ale przebadał na samolocie i stwierdził, że z dzidzią wszystko ok. W przyszłym tygodniu pójdziemy na usg prywatnie bo następna wizyta dopiero za miesiąc, więc na pewno nie będę tyle czekać.

Relacje z tż ku memu zaskoczeniu uległy znacznej poprawie. Rozmawialiśmy, wytłumaczyłam mu co mi się nie podoba i co ma zmienić, a także oświadczyłam że jeżeli nie zmieni swojego zachowania to może się już pakować.. Chyba wziął sobie to trochę do serca, tak wnioskuję. Mam nadzieję że za chwile mu się nie odwidzi bo jeżeli tak to już stracę wszelką nadzieje.

Cały tydzień siedziałam w domu bo się przeziębiłam, na szczęście herbatki z sokiem malinowym,imbirem i cytryną a także mleko z czosnkiem i miodem pomogły

Kiedy ja was nadrobię
Jak tam wasze maleństwa?

Cieszę się, że u Was ok, nieźle się tu martwiłyśmy

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

W ogóle Wy tyle tu o jedzeniu, a mi ślinka leci!
Nic dobrego nie mam w domu i nikt mi nie zrobi

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:51   #2228
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Znowu mnie dłuuugo nie było, miałam problem z internetem w domu.
We wtorek byliśmy u gina, co prawda usg nie zrobił -.- ale przebadał na samolocie i stwierdził, że z dzidzią wszystko ok. W przyszłym tygodniu pójdziemy na usg prywatnie bo następna wizyta dopiero za miesiąc, więc na pewno nie będę tyle czekać.

Kiedy ja was nadrobię
Jak tam wasze maleństwa?
Witaj! Dobrze, że relacje z TŻ się poprawiają Oby tam dalej
Cytat:
Ale to przecież normalna temperatura w ciąży?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:52   #2229
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ollka26 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ) Od pewnego czasu podglądam wątek. Jestem w 15tc... mam 20 lat, w sumie na początku nie byłam zadowolona z ciąży, bo uwazałam ze to zła pora itd, teraz jest coraz lepiej, juz się przkonałam, tyle że się boje bo kompletnie nie znam sie na dzieciach heh
Hej hej
Pociesz się, że mało kiedy jest dobra pora Jesteś młodziutka, ale niejedna już sobie dała rade nawet w młodszym wieku.
Ja też nigdy nie miałam kontaktu z niemowlakami i się boję... ale troche poczytamy, nauczymy się w teorii,a potem przyjdzie czas na praktykę, Damy radę

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witam z południe.
Po wczorajszej wizycie wszystko ok. Maleństwo rośnie, ładnie się rozwija, słyszałam serduszko widziałam mojego szkrbika Wyniki jak na razie idealne Ciąża młodsza niż z okresu, bo według wyliczeń powinien to być początek 12t a jest 10. Termin porodu wyznaczony na 13.10.2013 Także jak można to proszę o wpisanie na listę
8 kwietnia badanie przezierności. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Następna wizyta 25 kwiecień
Niestety lekarz nie pozwolił mi wrócic do pracy: Mam do końca ciąży siedzieć na zwolnieniu. Przepłakałam o to cały wczorajszy wieczór.
Dziś z rana byłam w pracy pogadać z prezesem, księgową zanieść zwolnienie. Na całe szczęście mam bardzo fajnego szefa-powiedział ze na pewno mnie nie zwolni i powrót w 100% mam zapewniony. Cociaż tym się uspokoiłam. Nie wiem jak ja wysiedze w domu. Umrę z nudów. Dobrze że wy tu jesteście i można pogadać
Ja teraz tydzień byłam na zwolnieniu z powodu przeziębienia i juz sie boję jak wrócę do pracy.
będzie dobrze, odpoczniesz sobie, zajmiesz sie córeczką. Dobrze, że zmaluszkiem wszystko dobrzE
Ja mam termin na 15.10 wg OM

Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Mamuśki muszę się wyżalić
Poszłam dziś do lekarza rodzinnego, bo jestem przeziębiona. Oczywiście był już komplet pacjentów.
Grzecznie sobie poczekałam 2 godziny, zanim wszystkie emerytki odwiedzą Panią Dr aby wręczyć czekoladki na Wielkanoc i pogadać o pieprzotach
Na dodatek okazało się w aptece, że zapisała mi syrop, którego nie powinny brać kobiety w ciąży a przecież wyraźnie to zaznaczyłam.
Masakra jakaś
Taką służbę zdrowia to tylko
Brałyście może Stodal i Rutinoscorbin w ciąży. Boje się, żeby nie zaszkodziło kruszynce, chociaż farmaceutka mówiła, że to bezpieczne leki.
Ja też dostałam Stodal na kaszel (w tym tyygodniu, kilka razy wzięłam). W ulotce jest żeby skonsultować z lekarzem. No a skoro lekarz zlecił....
A rutinoscorbin też kazała brać. Więc jest ok.

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
co do obiadu... u mnie czeka barszcz czerwony
Zjadłabym...

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A lekarz podał jakiś powód zwolnienia? Coś złego się dzieje?

Dzisiaj moja szefowa mnie poinformowała że ma nadzieję, że do końca roku szkolnego będę pracować...
A orientujecie się może jak to jest z kontrolami ZUSowskimi na L4 ciążowym? Chodzą, nie chodzą?
hahaha, jasne, najlepiej żebyś byla na każde skinienie dyrekcji...
Póki będzie wszystko ok i będziesz dawała radę to pracuj, a potem.. Cóż, na pewno ktoś się bardz oucieszy jak sobie załapie choc 2-3 miesiące doświadczenia w szkole
A Ty dbaj o siebie i dzidzi a nie dobre samopoczucie pani dyrektor

Podobno chodzą.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:52   #2230
201704210903
Konto usunięte

ja też mam 36.8-37.2 i ponoć to normalne w ciąży...

PAPUGA fajnie, że wszystko u Ciebie ok

15 kwietnia mam USG połówkowe
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:52   #2231
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Nie krytykujcie mnie bardzo
Jeśli się dogadujecie to nie musi być to nic złego. Wiele rodzin tak mieszka, jednym to wychodzi na dobre, innym nie. Ale nie ma co, jesli sytuacja tego wymaga, to tylko o Was dobrze świadczy.. Ja tez podejrzewam że kiedyś będziemy musieli zamieszkać z którymś z rodziców mojego Tża...
ułoży się

Cytat:
My tu sobie gadu gadu a ja właśnie robię gofry i nieziemsko pachnie wanilią w całym domu Któraś ma ochotę?
o matkooooooooooo! Na biało, piszmy na biało o jedzeniu.
Taki postulat, widziałam u innych mamuś niektóre mają nadal mdłości, inne muszę ograniczać pyszności... co myślicie?

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, witam w 17stym tygodniu
A moje dzidzi zrobiło mi wczoraj prezent na Dzień Wiosny
Leżałam taka zadowolona po zjedzeniu swojego cytrynowego ciastka i w myślach mówię do bejbika, że mogłoby się już ujawnić, że tak czekam na sygnały od niego, że dziś się kolejny tydzień zaczyna i mogłoby już pozaczepiać mamusię... nie minęło 5minut a ja poczułam dwa razy w krótkim czasie takie smyrnięcia i to nie były na bank żadne jelita!!! Później już przed północą czekałam aż tż przyjdzie do mnie do wyrka, gram w gierkę na telefonie a tu czuję jak się rusza! Położyłam szybko rękę na brzuchu i wyczułam dzidziusia pod ręką, było takie twardsze, takie samo jak macałam przez brzuch dzidzię mojej psiapsiółki, po ok. 10 sekundach uciekło małe, ale tak byłam podjarana tym, że z godzinę jeszcze nie mogłam zasnąć Cudowne, najlepsze uczucie, mówię wam, od wczoraj cieszy mi się micha

Cytat:

Ufffff! dobrze że sie poprawila sytuacja

Cytat:

To zupełnie normalna temperatura w ciąży. Podnosi się o pół stopnia i nie ma powodów do niepokoju.
Stary 2013-03-22, 18:54   #2232
shure
Zadomowienie

ollka ja jeszcze nie mam 20 nawet. nie masz sie czym przejmowac

[*]
Stary 2013-03-22, 18:59   #2233
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

też chce barszczu czerownego. Ale dobrze temu kto pisal, że ma

Serio dajemy na biało? Już niedługo mdłości się skończą OBY!

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:00   #2234
teacherka
Zakorzenienie

noooo a jak sie skończą to będziemy musiały zacząć sie ograniczać:P:P:P
Stary 2013-03-22, 19:01   #2235
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
też chce barszczu czerownego. Ale dobrze temu kto pisal, że ma

Serio dajemy na biało? Już niedługo mdłości się skończą OBY!
z Wrocka do Lodzi mialabys troche daleko po barszcz ale jak cos zapraszam

[*]
Stary 2013-03-22, 19:02   #2236
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja też mam 36.8-37.2 i ponoć to normalne w ciąży...

PAPUGA fajnie, że wszystko u Ciebie ok

15 kwietnia mam USG połówkowe

ja też 15 ja też ! ale nie wiem czy połówkowe ? będę wtedy w 18/19 tyg i powiedział że będziemy szukać płci
na pewno je sobie nagram na płytkę tymbardziej, że nic się za to nie płaci
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:03   #2237
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
z Wrocka do Lodzi mialabys troche daleko po barszcz ale jak cos zapraszam
Faktycznie daleko ( bywa i dalej, ale ok 5g w dwie strony łącznie po barszcz to pewnie mi się w trasie odechce ) buuu!

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:03   #2238
Larysa88
Zakorzenienie

ja barszczyk czerwony z uszkami w ogóle ubóstwam także zazdroszczę jeśli ktoś może go zjeść może na weekendzie uproszę TZ o wybranie się do jakiegoś baru
Stary 2013-03-22, 19:04   #2239
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Faktycznie daleko ( bywa i dalej, ale ok 5g w dwie strony łącznie po barszcz to pewnie mi się w trasie odechce ) buuu!
hmm no coz dostalabys walowke na 2 dni i jakos bys wrocila

[*]
Stary 2013-03-22, 19:06   #2240
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ja też 15 ja też ! ale nie wiem czy połówkowe ? będę wtedy w 18/19 tyg i powiedział że będziemy szukać płci
to chyba połówkowe, bo mam je zrobić od 18 do 24 t, więc jak będziesz 18/19 to się już łapiesz
Stary 2013-03-22, 19:07   #2241
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Ci W mojej ekskluzywnej () klinice trzeba za płytkę zapłacić 50 PLN! Ja w sobotę wkroczę w 15 tc. i sobie sprawdziłam w cenniku, że teraz to badania będą już nie za 130 PLN jak teraz a po 160 PLN. Eh....

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:12   #2242
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
to chyba połówkowe, bo mam je zrobić od 18 do 24 t, więc jak będziesz 18/19 to się już łapiesz
super a coś konkretnego się robi na połówkowym? czy to tylko taka nazwa? wiem tylko że właśnie tą płeć będziemy szukali >> jeju ale sie cieszę, strasznie się nie mogę doczekać, choć z drugiej strony szkoda mi tego mijającego czasu

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Fajnie Ci W mojej ekskluzywnej () klinice trzeba za płytkę zapłacić 50 PLN! Ja w sobotę wkroczę w 15 tc. i sobie sprawdziłam w cenniku, że teraz to badania będą już nie za 130 PLN jak teraz a po 160 PLN. Eh....
bez sensu na wszystkim chcą zarabiać :/ przecież to tylko wrzucenie wcześniej płytki do urządzenia i tyle ;/ już nawet mogłabyś sama sobie płytkę przynieść to wtedy w ogóle nie byłoby kosztów?
choć ja płyty nie muszę przynosić
Stary 2013-03-22, 19:17   #2243
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
super a coś konkretnego się robi na połówkowym? czy to tylko taka nazwa? wiem tylko że właśnie tą płeć będziemy szukali >> jeju ale sie cieszę, strasznie się nie mogę doczekać, choć z drugiej strony szkoda mi tego mijającego czasu

bez sensu na wszystkim chcą zarabiać :/ przecież to tylko wrzucenie wcześniej płytki do urządzenia i tyle ;/ już nawet mogłabyś sama sobie płytkę przynieść to wtedy w ogóle nie byłoby kosztów?
choć ja płyty nie muszę przynosić
nie jestem pewna, ale chyba sprawdzają narządy wewnętrzne
Stary 2013-03-22, 19:17   #2244
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Taki postulat, widziałam u innych mamuś niektóre mają nadal mdłości, inne muszę ograniczać pyszności... co myślicie?
Stary 2013-03-22, 19:20   #2245
Asika21
Rozeznanie

Zdziwiła mnie temperatura powyżej 37 stopni, bo w pierwszej ciąży miałam normalną stad się troszkę zmartwiłam. Ale skoro tak piszecie to przestaję się martwić

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:21   #2246
201704210903
Konto usunięte

tak się dziś wkurzyłam w pracy, że chciałabym już tym walnąć i po macierzyńskim już tam nie wracać - prawie się popłakałam z nerwów, a teraz na pociesznie zjadłam 2 batony Jacki
Stary 2013-03-22, 19:32   #2247
passion80
Zakorzenienie

padam

też miałam w tym tyg ścinkę z szefem
Stary 2013-03-22, 19:34   #2248
shure
Zadomowienie

nie wiem czy taka aura cholerna wisi w powietrzu czy co . zauwazam ze wiekszosci cos nie wychodzi albo sie pieprzy

[*]
Stary 2013-03-22, 19:34   #2249
__Paulinka__
Zakorzenienie

Zrobilam to ciasto ale wkońcu zrobilam zwykłe kruche z truskawkami ale też jest pycha bo ani galaretki ani bitej śmietany w domu

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
goffffffrrrrrrrrrrrryyyyy yyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! !!!! jejku za mną cały czas jakis placek chodzi a o gofrach nie pomyślałam jak mam śnieżkę to juz rozmrażam truskawki i też robię Właśnie wróciłam od fryzjera (pocieniowałam na całej długości włosy i tż do mnie dzwonie gdzie jestem a ja mu że w oknie (od strony budowy) i patrze na niego On mi pokazuje ręką na ogród a tam na śniegu wielki napis KOCHAM WAS!!! uroczo czyli po 11 latach razem i prawie 5 po ślubie jest dalej romantyczny Aż mi sie łezka zakręciła pasowało by teraz pozmywać podłogi póki Adi u babci

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------
ale słodko

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

to chyba wszystko będzie na biało

ja też mam podwyższoną temp w ciązy czuję, że mi cieplej

papuga super, że się uklada! oby tak dalej!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:35   #2250
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Byłam dzisiaj na wizycie.Wszystko w porządku, dzidzia zdrowa, rusza sie fajnie.Płci się jednak nie dopatrzono.
Miałyście może krwawienia po cytologii?Bo mi mówiła, że mogę z tego powodu lekkie mieć.Jak na razie nie mam, ale się zastanawiam czy często się to dzieje.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości