![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]()
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sylwietta strasznie mi przykro z powodu Dziadka ![]() Silver super kiecka no i ta figura ![]() U nas chyba też skok, bo to co się wczoraj działo przerosło moje oczekiwania. Moje dziecko non stop wisiało mi na rękach i ciumkało. Odłożona gdziekolwiek po 10 sekundach wpadała w potworną histerię, krztusiła się i zanosiła. I najgorsze jest to, że uspokajała się tylko u mnie, nikt więcej nie wchodził w grę. Byłam już taka wykończona, że siedziałam i ryczałam. Oczywiście zero snu w tym wszystkim. O 2 w nocy zaczęła odzyskiwać nastrój i uśmiechać się do lampki. A dzisiaj rano jak pospałam w końcu łącznie godzinę (!) to prawie się popłakałam ze szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie jutro wstawie ![]() ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
A ja jade jutro z tesciowa do Ikeiiiiiii ogladac kuchnie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I chacha ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez nie mialam, 6 lat. A teraz mamy tylko dlatego, ze w wynajmowanym mieszkaniu byl. Ach, kimnelo nam sie z Kubusiem. Obudzilismy sie akurat na mecz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Silver, tak, jest gitarzystą, żadna gitara nie jest dla niego straszna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ILLUSION;39924606]
Trzymaj się Sylwia. A zdążył zobaczyć prawnuka? Mojego męża babcia niedawno umarła i nie zdążyła niestety ![]() przechodził dwukrotnie zapalenie płuc i to go bardzo osłabiło, w ostatnich dniach leżał w szpitalu pod tlenem bo miał okropne dusznosci, no i wiek 81 lat. Niby mozna było sie spodziewac, ale zawsze to przykre niesamowicie. Zdążył zobaczyc Bartusia jeden raz, jak mały miał miesiąc. Akurat wtedy wyzdrowiał z pierwszego zapalenia płuc i mąz przywiózł dziadków, a tydzien pózniej znowu wylądował w szpitalu z kolejnym. Jak mój tata odwiedził go w niedziele to dziadzius kazał mu ucałowac małego dziubeczka od pradziadka ![]() dziekuje kobitki za słowa otuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Kurcze sypie u nas non stop. Jutro chrzciny, ja miałam prowadzić auto w drodze powrotnej i co i d.ó.p.a. Zostaniemy u mamy do niedzieli, co nie zmienia faktu że w niedzielę i tak ja będę musiała prowadzić. Aaaa boję się ......
Zrobienie 2 sałatek zajęło mi łącznie jakieś 4 godziny ![]() ![]() ![]() Mąż kupił koszyk wielkanocny, także pierwszy raz odkąd jesteśmy razem pójdziemy święcić w Wielką Sobotę, bo tak to mąż zawsze z bratem chodził do tej pory. |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Sylwia,strasznie mi przykro z powodu dziadka
Silver- piękna kiecka i cyc też git, ja też dziś kupiłam kieckę na chrzciny, może jutro uda mi się zrobić photo a jak nie to z chrzcin dopiero wrzucę Bokeh- ja też nie mam telewizji ![]() wszyscy sie dziwią jak do nas przychodzą- co wy nie macie tv??????????? heheh a mąż dziś rozwiązywał umowę z polsatem i dzwoni do niego babeczka,że ona chciałaby wiedzieć dlaczego rozwiązyjemy umowę to jej TZ odpowiedział,że on wraca do korzeni, nie chce tv za to będzie z dziecmi biegać boso po trawie bo woli w ten sposób spędzać wolny czas ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-03-22 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Macierze i wyznaczniki. Niech mnie ktoś zastrzeli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Ktos mi zepsul dziecko
![]() ![]() Przed kazdym zasnieciem (i w dzien, i w nocy) walczymy co najmniej 2-3h. Tak bylo i wczoraj, i dzis. Nie wiem juz co robic, by zasnal. Poki co wlaczylam te nieszczesna suszarke, nie placze chociaz, ale nie wyglada jakby mial dzis zasnac. Ciekawa jestem czy to faktycznie ten skok w 5 tż czy mu tak na stale zostanie ![]() ![]() Plakac mi sie chce z bezsilnosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi przykro, ja już nie mam ani babć, ani dziadków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Silver cudnie wyglądasz ![]() Ja też się śmiałam z mężem, że mój cyc większy niż głowa Miśka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za zaproszenie do klubu
![]() Udało mi się przejżeć trochę waszych zdjęć i stwierdzam, że niezłe z was laski dziewczyny! Próbowałam dodać tam zdjęcie mojego okruszka, ale kurcze nie wychodzi mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana tak mi przykro Cytat:
w ogole chcialabym zmienic fryz ale nie wiem na jaki, chcialabym nie miec grzywki ale mam czolo jak boisko sportowe ahhh moja tez na poczatku przy okapie usypiala moze dlatego ze ja w ciazy czesto sobie do snu wlaczalam jak mi smutno bylo bez meza, to mnie relaksowalo i tak cala noc sobie dmuchal |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I brawa dla Tżta ![]() ![]() Dziękuje ![]() Dziękuję ![]() A telefonik super się spisuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2958 | ||
Zakorzenienie
|
Hello girls
Cytat:
![]() Co do nocy, to Marta od początku przesypia zwykle 6 godz. Tylko u nas problem jest taki, że powinnam ją częściej karmić przez ten spadek wagi. Z drugiej strony, jak ją budziłam w nocy (zwykle ok. pół godziny) to tylko trochę pociumkała i dalej w kimono. Dlatego czekam aż sama się obudzi. Cytat:
![]() Po szczepieniu też zamiast być rozdrażniona i płaczliwa, to spała cały wieczór, noc i poranek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Pocieszę Cię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Heh, boskie pocieszenie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Twojego męża: ![]() JA to chyba opinię wizażowej ciamajdy już mam ![]() ![]() Ja kieckę na chrzciny niby mam... Muszę ją zmierzyć, przypomnijcie mi bo się okaże że w czarnej dupie zostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Wlasnie ucielismy sobie z mezem prawie godzinna pogawedke z naszym synusiem
![]() I nocka fajna, co 2,5godz cyc ![]()
#2965 |
Konto usunięte
|
Karmiłam o 20, usnęłam, obudziłam się o 7 rano z jedną przerwą na karmienie o 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś stwierdziłam, że jestem z siebie dumna
![]() Młody się obudził 04.24 na papu, ja miałam wstać o 5:00. Zjadł w 10 minut i poszedł spać. No to się już nie kładłam - wstałam. Wyparzyłam wszystkie 4 butle, później nalałam do nich już wody, wsadziłam jedną do podgrzewacza, zrobiłam mu herbatkę, sobie kanapki na uczelnie, wypiłam kawę, wyciągnęłam mięso do rozmrożenia, pomyłam naczynia, pościerałam blaty, zrobiłam biały ser z rzodkiewką, malnęlam się, ubrałam, poleżałam z mężem i poszłam o 5:50 na autobus ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziołszki
![]() ![]() Ja wyspana jak nigdy. Ktoś mi dziecko zaczarował bo spała od 21-4.00 ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39934402] jest źle... babo, grzeszysz ![]() ![]() Dzięki ![]() A co do karmienia.... chrzciny robimy u moich rodziców w mieszkaniu. Pójdę do pokoju obok ,tam się zamknę,rozepnę kiecę i nakarmię ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ![]()
![]() |
#2969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś się prawie wyspałam ![]() ![]() ![]() I wyobraźcie sobie, że TŻtowi przespała mała 5h! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
No no no
![]() A wiesz...jak mój Tż zostaje np na pół dnia sam z Darią bo muszę coś załatwić to ona mu PIEKNIE śpi , a jak jest ze mną to ogóle w dzień nie śpi...i o co tu chodzi ![]() ![]() Wkurza mnie to bo jak ja potem jestem z nią sama od rana do wieczora i mówię mu że mi cały dzień nie spała i wyczerpana jestem to on mi nie wierzy ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-23 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.