![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Dziewczyny zrobmy zjazd w izerskim potoku
![]() ![]() Ja tak kiedys jedno miejsce w Bieszczadach polecalam dziewczynom ze slubnego forum hehe jak ktoras chce moge dac namiary ![]() Hope, no jak nic, uwielbiam Twoj sposob pisania ![]() U was zawsze jakies akcje heh, biedactwa A av zmienilam pierwszy raz odkad jestem na wizazu ![]() Poszlam jednak z tesciem na spacer, 2,5 godziny!!! Co sie dotlenilam to moje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2883 |
Zakorzenienie
|
Lady ja poproszę namiar jeśli można
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Sylwietta- bardzo mi przykro z powodu dziadka ![]() Pstryczku- kuzyn wymiata ![]() Mój mały skarb dzielnie zniósł szczepienie i po nim też żadnych skutków ubocznych. Mam nadzieję że dziś to nie ulegnie zmianie. Spał mi w nocy jednym ciągiem 7godzin a później 6. Wstałam tak strasznie wypoczęta że chętnie którejś z was oddam trochę energii ![]() ![]() Hope-słodki twój Dawidek (mój też miał mieć tak na imię ![]() ![]()
#2886 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wasze dzieci potrafia zasnac bez Waszej pomocy?
Tzn chodzi mi o to czy same zasna, gdy polozycie je po prostu na lozku. U mojego nie ma szans, potrafi zasypiac tylko przy cycu albo na rekach... To sie kiedys zmieni? |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Fewciu prosim
![]() http://agroturystyka-bieszczady.pl/ my byliśmy tam na naszej podróży międzyślubnej ![]() Takie widoki z okien są ![]() Bokeh, wybacz jakość i wykonanie ![]()
#2888 |
Zakorzenienie
|
Ewik - tu moi teściowie jeżdżą co roku
![]() http://www.poddebem.com/ Nawijko, czasem sam zaśnie, ale rzadko się zdarza ![]()
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecie chyba ma skok ![]() ![]() I nagle jej sie przypomina że trzeba płakać siedzie w bujaku lub lezy nagle pisk minka w podkówke i dawaj ![]()
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W dzień różnie bywa-często zasypia zaraz po jedzeniu . Czasem gadamy sobie i jak się mu znudzi to wtedy ululam na rękach. Ale to ze względu na to że potrzebuje jego bliskości. Nacieszyć się nim. W nocy z tym gorzej bo człowiek zaspany ![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Moj dziec pozwolil mi dzis na:
ugotowanie zupy, ziemniakow i usamzenie rybki. szok szok szok! jednoczesnie znalazlam sposob na uspiochanie go.... OKAP ![]() po obiadku, moim i jego cos sie zaczal mega marudny robic, lezy zle, na rekach zle, w pionie zle, w poziomie juz sie nie mowi no to co, sru do kuchni... ![]() teraz wlasnie spi sobie znow pzrzy okapie a jakby mu bylo malo to jeszcze zmywarka chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mi sie bardzo podobało w Rowach, taka typowo rodzinna wioska ![]() Cytat:
![]() ![]() ale wogole Dominika nie musimy lulac czy nosic. Moj maluch strasznie wrazliwy na dzwieki sie zrobil ![]() a najlepsze było w nocy. Usnał mi przy cycu, odłozylam go do łóżeczka i spi. Za chwile puscił głosnego bąka i biedaczysko tak sie przestraszył, ze az podskoczył ![]() a dzis wyprobowałam suszarke i to naprawde działa ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-03-22 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Hahaha pstryczku, dobreee
![]() Bokeh, nie pytaj, zwykla cyfrowka ![]()
#2899 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazłam jakiś blog matki karmiącej piersią. Ona fajnie piszę o wprowadzaniu tego glutenu do diety opierając się na wielu książkach.
http://www.hafija.pl/2011/12/wprowad...eliakia-i.html Co się dowiedziałam najważniejszego, że my nie wprowadzamy go na stałe tak wcześnie tylko przyzwyczajamy dziecko do tego glutenu podając płaską łyżeczkę do jedzenia (może to być przecier lub mleko odciągnięte lub MM) przez dwa miesiące a potem podwajamy tą ilość i taką ilość podajemy do ukończenia 8 miesiąca (w przypadku MM, w 9 miesiącu podajemy już normalnie w posiłku. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
serio pytam
![]()
#2901 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko mi nie spi od 15, marudny jakis jest. Jak juz nic nie pomagalo (noszenie, kolysanie, lezenie z nim, polozenie na brzuszku) to wlaczylam suszarke na youtube, wybaluszyl oczy i sie uciszyl ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||||
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fewciu ja kupiłam sobie na chrzciny tą sukienkę z linka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się Sylwia. A zdążył zobaczyć prawnuka? Mojego męża babcia niedawno umarła i nie zdążyła niestety ![]() U nas dzisiaj najlepsza noc jak do tej pory. Jestem taka wyspana że szok. Młody usnął po kąpieli i karmieniu o 20:30, pobudka na cyca o 1:20, później o 5:30 i o 8 już ja go obudziłam bo wstałam ogarnęłam się i chciałam gościa przewinąć i przebrać bo moja mama zapowiedziała się na 8:30 i się obudził na przewijaku. A najlepsze jest to że ja się obudziłam po północy, z cycków cieknie, zaglądam do łóżeczka a ten śpi jak kamień. W szoku byłam bo nigdy mi jeszcze nie przespał więcej niż 4 godziny w nocy. No i poszłam dalej spać z tymi pełnymi cyckami ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Nawijko, jak już zmieniasz wiek na pierwszej stronie to u mnie wpisz 29 ![]() Laurko ja mam 10 dni po moim synku urodziny więc prawie jak u Was ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh...cudne te ruchy dzidzi były,ale ile stresu się najadłam jak się nie ruszała.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie sukienke na chrzciny w reserved za 59zl. Promocja. Szukałam czegoś jasnego ale na szybciora kupiłam szarą. Ale ładna. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Lady co to za avatar? Jakoś nie umiem się przyzwyczaić do niego ![]() ![]()
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
aaaa Ola leżała na brzuszku i nie płakała!! I taaak głowkę dźwigała i wiecie co? minuta i bach, na plecy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- a propos ruchow.. zabulgotało mi coś dzisiaj brzuchu i pierwsze co pomyślałam to ooo rusza się. A po chwili puknęłam się w łeb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Debrah, teraz dopiero zdjęcia dojrzałam, ale super by był gif
![]() Silver, ano, zmieniłam, świętuję okoliczność rozpoczęcia kręcenia trzeciego sezonu Sherlocka ![]()
#2906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Silver poka kiecke
![]() Ja dziś kupiłam w lidlu miniówe bawełnianą czarną za 14.90 ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
No dooobra...pokaże kiecke ale zdj robione w przymierzalni bo byłam sama a musiałam sie z siotra naradzić wiec jej fotke wysłałam przed zakupem
![]() ![]() Nie mam idealnego brzucha po porodzie ale myślę że nie jest aż tak źle ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.