|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
Moja wlasnie przy nim staje. Dzis upadła. heh. Placz byl, wiec kolejny raz juz na kolanach stala , nie wstawala na nogi![]() Cytat:
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-03-22 o 21:40 |
||
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
a niby czemu?
im więcej teraz poznają smaków tym lepiej ![]() boshe jaki mecz ![]() mogli otworzyć dach, wstawić skocznie i rzucić tam Żyłę
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chocia zmamy sporo zabawek z vtecha juz i sie boje ze beda znow te same muzyczki grały![]() jak chcesz to dawaj, ja uważam że brzuch mojego dziecka jest zbyt delikatny na kapuste czy groch itp. |
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie tam http://www.osesek.pl/podstawy-zywien...-miesiacu.html a groch to zdaje się ze po 9 m.
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem
pewnie obgotuję
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio zjadlam kapuste, troche wiecej niz zwykle i brzuch mnie bolał długo
|
|
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym razie fajny jest sporo gra i mała nim zachwycona. a przy okazji sie przy nim siłuje i ciagle wstaje ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lata to się faktycznie doczekać nie mogę zwłaszcza że troszkę warzyw będziemy mieć z właśnego ogródka a póki co to w sklepach bida i tylko egzotyczne owoce.
|
|
#3791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas dziś pobudka o 4:20 Jeśli wierzyć zapewnieniom mojej mamy (spędziła dziś z Młodym większość dnia), Leoś mniej marudził i ładnie jadłDziękuję Wam za wsparcie Pobuszowaliśmy z małżem po sklepach, ale udało mi się kupić tylko spodnie i pasek, bo jakoś tak nic mi sie nie podobało No i po tym jak obejrzałąm się dokładnie w przymierzalni, postanowiłam codziennie ćwiczyć (już dziś ćwiczyłam), bo tak nie może być ![]() ojej.... współczuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() śliczne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Blue anielica
http://mojamalabee.blogspot.co.uk/20...ndy-u-nas.html za ząbkiKarolina cuda zamówiłaś Cytat:
po porzeczkach jedynie bolał go brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Aaaa Fabi jada też jogurt naturalny. Próbował też łyżeczką mleka krowiego
|
|
|
|
|
#3793 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Ami. Zaglądaj kiedy możeszCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może idź z nim do pediatry![]() Cytat:
o tak!
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O której poszedł spać, że tak wcześnie wstał? ![]() Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dot. diety dzieciaczków |
|
|
|
|
#3795 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super! brawa za ząbka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, ze się trochę rozerwałaś nawet małe zakupy poprawiają nastrój![]() Kciuki za wytrwanie w postanowieniu ćwiczenia. A co robisz? Ewkę Ch.? Cytat:
Fabiś ma bogatą dietę, jestem pod wrażeniem ![]() Idę sprzątnąć kuchnię a tak mi się nie chce... |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. standardowo około 19:30. Ale zawsze tak zasypia, a wstaje około 6.
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
to żarłok
![]() Dziś np. jadł słoiczek wołowinka z kluseczkami (makaron, wołowina, przecier, cebula, czosnek, oregano i coś tam jeszcze było ), a na podwieczorek pomarańcze z bananem i biszkopcikami
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a później może wrócę do Ewki. Po jej ćwiczeniach bolały mnie kolana przy wchodzeniu po schodach i dałam sobie spokój. Na razie do końca marca porobię te gazetowe ćwiczonka, a potem spróbuje wrócić do Ewki.
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja psioczę, że źle wyglądam, a on mi na to, że jemu się podoba. A mógłby mi przecież pomóc! (choćby nie proponując kolacji o 23, tylko jedząc samemu, cichaczem... )A jak tego dokonałaś? tzn - jak zaczęliście? Bo Zosia od początku ani myślała pić wodę, woda jest taka fu, że ma wyraz obrzydzenia na twarzy i odpycha rękami butelkę ![]() No i mieszam jej wodę z soczkami (pół na pół), bo by chyba w ogóle nie piła A w ten sposób wypija około 200-250 ml dziennie.Blue, moja też na pewno nie wszystko z tej listy je, nowości zresztą wprowadzam, jak mam coś pod ręką, a nie specjalnie ![]() Ostatnio np. spróbowała dwóch rzeczy, które niby są na później - pomarańczy i truskawek (babcia miała jeszcze zamrożone, kupione w sezonie). Dałam odrobinę (łyżeczkę truskawek - bo zrobiła się już z nich breja, pół cząstki pomarańczy) - smakowało bardzo, żadnych niepożądanych reakcji nie było. W jakiej formie Tynia dostała dziką różę? |
|
|
|
|
#3800 | |||
|
Zadomowienie
|
Dobry! Młyna nogach od 545....
Cytat:
Cytat:
no my jesteśmy dużo w tyleCytat:
![]() haha dobre! |
|||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Fabi poszedł spać o 22, wstał po 6
|
|
|
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
hej my też wstaliśmy o 5.30 - ale mi to nie przeszkadza wiadomo że dzieci wcześnie wstają. U nas nie ważne o której pójdzie spać zawsze wstaje w okolicach 6 rano, a jeśli poszedł spać później niż zwykle to potem to odsypia przy pierwszej drzemce.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Od kiedy moje dziewcze zaczelo raczkowac rozwija sie w zaskakujacym tepie. Dzis rano kiedy weszlam do jej pokoju ona STAŁA w lozeczku keecila tyleczkiem i sie cieszyla. Od paru nocy nie budzi tez sie na mleko oby jej juz tak zostalo. Do tego parw minut temu sama usiadła z pozycji czworakiej juz sie kiedys do tego przymierzala ale myslalam ze zapomniala o tym.
No i mamy pierwszego zabka Lewa dolna jedynka sie przebila a za chwile przebije sie prawa. Kiedy mowie do Amelki brawo ona sobie klaszcze wtedy. Smieszka mala. Blue moja jadla juz duzo jadla juz majeranek fasolke szparagowa zupe ogorkowa zastanawiam sie nad podaniem kapusty wloskiej wczoraj nawet jadla papryke czerwona bo byla w słoiczku. Do twgo ladnie zjada mi te sloiczki po 7 miesiacu z kawalkami lub jak robie jej sama to dziabie widelcem polowe a polowe blenduje. Wczoraj zjadla sama biszkopcika. Jogurcik naturalny tez juz jadla. Pol na pol zbowocami. |
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
My się wczoraj szykujemy do spania z mężem (po 23) a tu se mały zaczął gadać i po mleku nie zasnął wiercił się u nas w łóżku jak glizda na trawie, trochę się zmęczył i o 6 się obudził! Na szczęście po butli zasnął i jeszcze śpi
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Dzisiaj pospalam nieprzyzwoicie długo bo aż do 7.40
fakt, że wyrodna matka położyła dziecię późno spać - oglądałam got to dance, jednak wątpię aby to miało wpływ na długość snu. Dzisiaj dalej u mamy jesteśmy. Pięknie świeci słońce potem zaliczymy długi spacerek. |
|
|
|
#3807 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje dziecko jada kapustę Grochówki wczoraj spróbował ze 2 łyżki bo gotowałam Ostatnio też "dzydzał" też kabanosa I żyje, problemów żadnych a uważam że dzieci powinny poznawać jak najwięcej smaków (w granicach rozsądku).---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mak;a makaron w rosole czy w u(czesciej z ryzem bo jakos za makaronem nie przepada) i albo go w blenderze miele ale nie calkiem tylko na kawalki, albo w ogole zupy rozdrabniam widelcem(rosol i warzywa i mięso) i podaje coraz rzadziej blenduje. Zupe z ryzem nie blenduje wcale. Dawałam jej mkaron ten dlugi do rączki ale sie brzydzila
|
|
#3809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TO chyba lepsze niż te deserki-jogurciki bo nie ma cukru Lubi też próbować ode mnie kawę inkę ogólnie lubi wszystko degustować![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Hehehe nie znałam takiego określenia PODOBA MI SIĘ
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

Moja wlasnie przy nim staje. Dzis upadła. heh. Placz byl, wiec kolejny raz juz na kolanach stala , nie wstawala na nogi

O 4 wylądowałam u Dorotki-miałam ją tylko odprowadzić do jej łóżka, a w końcu sama tam zasnęłam
Coś czuję, że mało wiosenne to będą Święta 

za ząbki

A w ten sposób wypija około 200-250 ml dziennie.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)