Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 21:51   #4981
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witam się w przerwie Sekretów Chirurgii

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Gawisz, ja już mam zaplanowane, że obejrzę wszystkie zaległości. Ostatni sezon Doktora House'a i Desperatek na mnie czeka, a do tego kilka innych seriali się znajdzie, na które zupełnie nie mam czasu na codzień
Gawisz,Ktopozna,
a czytałyście serię o Grey'u??
Dziewczyny tu w wiekszości czytały i polecają-jak znalazł w okresie pooperacyjnym,a poźniej "wiedza" z ksiązki może się ponoć przydać do kompletu z cycuchami nowymi
Stary 2013-03-22, 21:55   #4982
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Witam się w przerwie Sekretów Chirurgii
(...)
aaaa a ja myślałam ze Wy mecz oglądacie i dlatego takie pustki na forum, a to jednak sekrety chirurgii
Stary 2013-03-22, 21:58   #4983
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
A czy nodalej głównym sponsorem naszych panienek jest Biedronka?

jaki wynik?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

o tak...zniecierpliwienie jest! i niepewność... ale trzeba myśleć pozytywnie prawda Celinka?

sprawdziłam wynik, bez zaskoczenia niestety

Tak jest)
Stary 2013-03-22, 22:07   #4984
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dziwwczyny mam pytanie kiedy mozna isc na solarium lub ewentualnie na opalanie natryskowe . Bo za tydzien wyjezdzam na baseny i taka blada jestem.
Oj solarium sobie odpuść na razie- do pół roku najlepiej. Jeśli chodzi o natryskowe-to chyba tylko podrażnienie osłabionej skóry wchodzi w grę (więc uczulenie, krostki, czerwone plamy w obrębie dekoltu i piersi), no i zapapranie blizn (trzeba je starannie zabezpieczyć ). No i to chyba tyle- ale głowy nie dam czy nie ma innych przeciw

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Nie rodziłam i właśnie nie planuję ciąży przez najbliższe kilka lat
Mi dr radziła po ciąży, ale w końcu doszłyśmy do wniosku, że w grudniu będę mogła najwcześniej zrobić op...

MyaDiva Moje wymiary to 92/65/101
O raju no wiesz, ja myślałam że inne liczby zapodasz Kochana- to są duże gabaryty??!! no nie mogę A ile masz pod biustem? i ile masz wzrostu i ile ważysz?

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj z synem i bratankiem męża idę na 21 na mecz eliminacyjny do MŚ i boje się ze zamarzniemy bo ma być na minusie. Czy musi być tak zimno?????
Dach rozłożyli więc było troszkę cieplej. Ale już po meczu- hihi oj chyba emocje Was grzały

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki!!
widzę że kolejne po operacji:0 gratuluję , a ja..nadal nie spotkałam nikogo od ES ratunku!!!!
No jak nikogo?- a ja

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Kobietki musze sie Wam pochwalic no wiec bylam dzisiaj w innej klinice u innego lekarza na konsultacji i powiedziala ,ze moja waska klatka nie jest zadnym przeciwwskazaniem,ze piersi przed ciaza jak widac tez nie nalezaly do malych ( niestety po ciazach i karmieniach sie wyciagnely i sa woreczkami -to moja prywatna nazwa ) ii zaproponowali mi okragle 350 cc lub ale to juz maxymalne 400 cc - mam nadzieje,ze nic nie pomieszalam
nastepna wizyte mam 7 kwietnia poniewaz musze zrobic badania ,dostalam skierowanie jak rowniez mam ten czas na wziecie historii mojej choroby ze szpitala i wtedy zobacza czy nie ma przeciwwskazan,wiec przez te 2 tygodnie bede siedziala jak na drozdzach i modlila sie aby moja choroba w niczym nie przeszkodzila
na chwile obecna jestem mega szczesliwa
musialam sie podzielic z Wami moim malym szczesciem
Bardzo dobre wieści- super, że jesteś zadowolona!!! Przeczytałam o Twojej dolegliwości - dzielna osoba z Ciebie skoro tak dojrzale o tym piszesz I oczywiście wierzę że piersi zrobisz- wstrzelicie się w odpowiedni czas i wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Hej, hej )
W środę (27.036.2013) mam operację Powiedzcie mi czy mogę mieć żel na moich paznokciach w czasie operacji? Czy to przeszkadza? Czy jeżeli mogę to muszę mieć przeźroczysty?
A drugie pytanie bardziej techniczne Mam dużą asymetrię piersi- w jedną zostanie mi włożony implant- myślicie, że będę bardzo sztucznie wyglądała w sensie jedna pierś z implantem a druga naturalna- niezbyt jędrna?
Jeśli chodzi o paznokcie- są różne normy pod tym względem. Najlepiej by było widać kolor tkanki pod paznokciem- dlatego najlepiej by żel był przeźroczysty. No ale to nie jest wymóg w każdej klinice.
Co do pytania technicznego- z samego opisu nic nie można doradzić. Ty będziesz mieć prywatną operację czy może na kasę? bo to jest troszkę nie standardowe podejście do problemu. Operację masz już w środę - nie chcę
siać w Tobie niepokoju i dokładać Ci stresu. Napisz mi może coś więcej na priv - przemyślimy wszystko na spokojnie
Cytat:

a powiedzcie mi czy dostalyscie gwarancje ? bo ja dostalam taka karte i jak juz bedzie daj Boze po operacji to tam lekarz wypisuje ktorego dnia i takie tam rozne i gwarancja jest na 10 lat to duzo czy malo ?
mało przy dożywotniej gwarancji jaką udzielają inni producenci 10 lat to mało.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:30   #4985
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Amorcio wczoraj miałam usuwane zęby i czułam, że będzie źle, ale nie wiedziałam, że aż tak. Ja już wolałabym codziennie mieć piersi operowane.
Kazali mi kolczyki z nosa i języka wyciągnąć, z języka ok, ale w nosie wrósł mi się na stałe, chcieli go wyrwać, nie dało się, mieli próbować jeszcze jak spałam, ale widać im się nie udało bo miałam go plastrem zalepionego. Krwi mi dużo z nosa ciekło i z dziąseł, tak, że się nią dławiłam jak wstałam Mówić nie mogę, ból okropny, przeciwbólowe niewiele działają, buzia cała spuchnięta w odcieniach żółto fioletowych, jestem głodna i całą noc z bólu nie spałam Aaaa dużo tego bym mogła opisywać, łącznie z tym co było przed samą operacją Nie wiem co się działo w trakcie, bo spałam, ale obudziłam się po wszystkim cała zapłakana i oczy miałam aż od ropy poklejone.
Kiciu,
jeju,aż mnie ciary przeszły,po tym co przeczytałam...
Rozumiem,ze Ty miałas te rwanie w narkozie?!
Tak dopytuję,bo boję się że też mnie to czeka-dolne ósemki nie mają miejsca aby się całe powyrzynać i już się tym martwię.Rozmawiałam o tym z moją dentystką i twierdziła,ze nie potrzeba takiego znieczulenia do rwania i w sumie faktycznie ja się tutaj z tym nie spotkałam,no ale to PL,a ja własnie wolałabym spać a wtedy niech robią z moją gębą co chcą Po prostu ja-jak Ty napisałas z operacją,tak ja chyba wolałabym mieć co dzień borowanie niż takie jedno rwanie(haha,ale się rymnęło W każdym razie znieczulenie miejscowe jakoś mnie nie przekonuje w tym wypadku-do borowania tkaie dostaję a i tak coś tam zawsze czuję-jakiś mały ból

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

[QUOTE=Kachuula;39921814]Zrobisz jak uważasz ale ja bym kochana poczekała, nawet te kilka lat, zrobiłabym po ciąży , Pomyśl ile razy będziesz te piersi robić ? Jak zrobisz teraz to jeszcze jedna kiedyś będziesz musiała przejść. Ńie wiem ile masz lat. Ja jestem po 30 tce i liczę ze będę musiała przejść za kilkanaście lat wymianę. Ale żeby trzy razy ? Ło matko

Michalinko,
zgadzam się z tym co Kahuula napisała....mnie tez zresztą przeraża,ze za jakis czas wymiana mnie czeka...brrr

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki!!
widzę że kolejne po operacji:0 gratuluję , a ja..nadal nie spotkałam nikogo od ES ratunku!!!!
tetka,
popatrz na podpisy dziewczyn,jak radzila Amorcio komuś innemu-choć akurat dziewczyny od ES piszą często coś o szamance,to wtedy wiadomo,ze o ES chodzi,ale co ma to wspólnego z Szamanką to nie wiem...może nasza moderatorka coś się wypowie,bo u niej tez robiła
Stary 2013-03-22, 22:34   #4986
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki wróciłam z meczu przemarznieta brrr. Wynik nie po naszej myśli ale stadion rewelacja i atmosfera tez super. Tylko nie rozumiem czemu naszym w klubach idzie tak dobrze a w kadrze do d...y. I jak obiecałam to pomachalam do Was
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:34   #4987
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci szczerz,ze jestescie pierwszymi dziewczynami ktore mowia jak jest ale i pocieszaja i podnosza na duchu bo w realu znam kilka dziewczyn ktore wrecz zniechecaja
takaja,
to wynika w większości z tego,że sa zazdrosne....niestety żadna nie przyzna,ze też by chciała,bo ciągle się boimy tej krytyki i patrzenia sterotypem,ze robią to celebrytki i puste lale-zressztą podobne jest nastawienie facetów.
Jak moja przyjacióka zrobiła sobie cycki 10lat temu to też dziwnie się na to patrzylam,choc nie krytykowałam,bo ona miala naprawdę kompleks,a teraz-proszę!Sama się kręcę koło tematu
Niestety,ja zpowyzszych powodów nie mówię nikomu o swoich zamiarach i jedynymi osobami oprócz mojego tż,wiecie tylko Wy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 22:35   #4988
chiquitkaaa
Raczkowanie

hej dziewczynki
buziol, gawisz jak wasze samopoczucie?jak cycuchy?;-)
Mya dawno Cie nie bylo ciesze sie ze teraz czesciej jestes bo Ty zawsze dobra rada sluzysz
biedna kicia ja kilka dni temu bylam u 2 orto i obydwoje mi powiedzieli ze trzea wyrwac wszytskie 4 zeby zeby mogly sie zmiescic bo sa stloczone i jak to uslyszalam tak szybko mi sie odniechcialo zakladania aparaciku
nawet nie wyobrazam sobie co to za bol ale nie dam sobie wyrwac zadnego zdrowego zeba!
widze sporo nowych dziewczynek witam wszystkie serdecznie
wogole ja to jestem naprawde zakrecona jak malo kto!
przez te wszystkie tabletki po operacji mialam normalnie przy sobie mala apteczke i tyle tych wszystkich lekow i dzisiaj patrze a ja przez kilka dni zazywalam doustnie, tabletki dopochwowe ktore mi przepisal ginekolog!! ja nie wiem z czego ja zyje po tych cyckach to ja do reszty zwariowalam i chyba pozjadalam wszystkie zmysly
a dziwilam sie ze mi czolo cale wysypalo to juz wiem po czym
no nic, mam nadzieje ze nic mi nie bedzie ....
jestem tylko ciekawa miny mojego ginekologa jak mu to opowiem
Stary 2013-03-22, 22:43   #4989
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Hej, hej )
W środę (27.036.2013) mam operację Powiedzcie mi czy mogę mieć żel na moich paznokciach w czasie operacji? Czy to przeszkadza? Czy jeżeli mogę to muszę mieć przeźroczysty?
A drugie pytanie bardziej techniczne Mam dużą asymetrię piersi- w jedną zostanie mi włożony implant- myślicie, że będę bardzo sztucznie wyglądała w sensie jedna pierś z implantem a druga naturalna- niezbyt jędrna?
HmCiekawe,co piszesz-ja pierwszy raz się spotykam z taką opcją...niektóre tu z dziewczyn też miały asymetrię i miały np.dwa implanty róznych rozmiarów albo dodatkowo plastykę,ale nigdy jeden cyc taki a drugi taki...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Oj tak. Gdyby nie nasi panowie cieżko byłoby nam przystosować sie do życia po operacji.
Mnie dzisiaj mija 10 dni, piersi wyrywają sie w górę. Gdyby nie pancerz, z pewnością by wyskoczyly
No a maz grzecznie czeka, cicho przypominając o swoim istnieniu
Hahaha,dobre
Stary 2013-03-22, 22:48   #4990
Kachuula
Zadomowienie

Mya tak emocje nas rozgrzaly , ja i moi znajomi dużo sobie obiecywalismy po tym meczu bo w końcu w bramce stał ten na którego u mnie wszyscy czekali. A tu klops wyszło jak zawsze .
Stary 2013-03-22, 22:54   #4991
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
mąż ogląda - po kwadransie wstał sobie drinka zrobić

Hehe,to i tak długo wytrzymał-ja bym piła juz w pierwszej minucie

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki wróciłam z meczu przemarznieta brrr. Wynik nie po naszej myśli ale stadion rewelacja i atmosfera tez super. Tylko nie rozumiem czemu naszym w klubach idzie tak dobrze a w kadrze do d...y. I jak obiecałam to pomachalam do Was

No to ja Cie niestety nie widziała,bo przełączyłam

I teraz też już się wyłączam,bo padam z nadmiaru tych wrażeń

Dobranoc
Stary 2013-03-22, 22:56   #4992
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A zdradzicie mi jakie ciecie jest najlepsze ? moj lekarz mowil o : pod pacha,pod piersia i w niektorych przypadkach na linii brodawki-mi zaproponowal pod piersia poniewaz stwierdzil,ze wlasnie nie bedzie az takiego problemu ruszania rekoma przez co nie bedzie az takiego bolu przy kazdym poruszeniu rak -zgadzcie sie z tym ?
Ja też się zgadzam- choć nie takich argumentów był użyła. Ból przy poruszaniu rąk w okresie pooperacyjnym? hihi a co to za argument

Cytat:
Unsafe_girl a jak tam Twój wypad do Jaccuzi? wspominałaś ze się wybierasz?
Ja jak sobie myśle, ze w końcu pójde na basen i nie bede umierać ze wstydu na odcinku: szatnia-basen i basen-szatnia to normalnie ejstem przeszczęsliwa... zresztą w wodzie też nie było najprzyjemniej pływać stylem grzbietowym gdzie jedyną wystającą częścią były żebra...eeeh, będzie dobrze
hihihi to jest dobry argument

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny, w jakiej jesteście kondycji po operacji?
Mnie dzisiaj minęło 10 dni.
6 dnia wsiadlam za kółko. Odwiedzilam fryzjera (wyglądałaby jak zombi), potem kosmetyczke i jeszcze zebranie w szkole. Zrobiłam jakieś 20 km.
7 dnia stawiam sie w pracy. 8 zdjelam szwy a 9 płakałam z powodu bólu jednej piersi. Dzisiaj czuje sie gorzej niz wcześniej. Piersi strasznie wyrywają sie do góry, sa mega mocno napiete. Sutki mam tak wrażliwe, ze musze je izolować wacikami od pancerza.
Chyba zbyt wcześnie dobrze sie poczułam.
Widzę , że w końcu się udało i posty wchodzą.
I niestety mogę tylko przytaknąć- zbyt wcześnie na wszystko jeśli chcesz szybko dojść do siebie jest tylko jeden sposób- oszczędzać się! nie da się inaczej- nie ma takiego mądrego który by potrafił i to przeskoczył.
Organizm został bardzo obciążony w czasie operacji - a Ty teraz wymagasz
od niego jakby przeszedł odnowę biologiczną.
Dziś Kicia opowiadała jak ma zmasakrowaną buzię po wyrywaniu zębów- hmm.... gdyby było można włożyć kamerkę i zobaczyć jak wygląda wnętrze piersi po operacji i co tam się dzieje opowieść Kici by była opowieścią na dobranoc. Cały paradoks jest taki, że po operacji piersi jedynymi ranami jakie widzimy są szwy dł. 5 cm. i do tego są one zaklejone. A faktyczne krwawiące i sączące rany o powierzchni sporego talerzyka do kawy (dokładniej mówiąc o całej powierzchni implantów) są poza naszym wzrokiem. Wyobraźcie sobie jedną taką otwartą ranę na brzuchu np Samo wygojenie takich ran to dla organizmu ogromny wysiłek a dodajmy do tego leki jakie zostały podane podczas operacji i jakie trzeba wydalić (a więc dodatkowe obciążenie dla całego układu wydalniczego). Ile to trzeba czasu żeby temu podołać !! Dlatego najlepsze co można zrobić- to się nie forsować, oszczędzać i dobrze/wartościowo odżywiać.

Cytat:
fak!

Ja generalnie to tak, pierwsza doba była najlepsza chyba Lekarz wręcz dziwił sie ze tak dobrze wszystko znoszę, w drugiej sie zaczęło i tak do 5, ból, miejscami jakby cos rwało, piekło i parzyło no i ucisk w klatkę z momentami kiedy łapała mnie trudnosć w oddychaniu. Spałam i śpię na siedząco chociaż teraz powoli zabieram poduszki i zwiekszam kąt. Po 5 dobie z każdym dniem lepiej, ale siedzę w domu a wszystko robię w minimalnym zakresie... jedzonko powykładane na blatach, obiadki odmrażam, wode na herbate gotuje wmetalowym kubeczku bo czajnik za cieżki. W ciagu dnia masuję piersi, śpię i pielegniarka zmienia mi opatrunki... Mam ograniczone odwodzenie i unoszenie rąk do 30stopni więc tak naprawde sama nawet nie mogę się przebrać... niewiele moge wieć niewiele robię i czuję że jest coraz lepiej
i dodam ze dzisiaj jest 9 doba od operacji [COLOR="Silver"]
I będzie tylko coraz lepiej organizm sobie poradzi jeśli nie będziemy mu dodatkowo dokładać problemów Piersi i blizny wygoją się szybko i ślicznie
Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny troszke mnie nie bylo ale wracam zaleglosci nie nadrobie bo tak piszecie ze nie mam jak witam wszystkie nowe dziewczynki
O , Ciebie też nie było? hihi ja nie nadrobiłam zaległości więc nic nie wiem.
A chciałam Cię pytać kto tyle naskrobał Ale widać że to te Nowe takie gaduły

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Tak jest)
Cześć celinko pamiętam, pamiętam że mam Ci odpisać
odpiszę , odpiszę zaraz poszukam linku

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-03-22, 23:01   #4993
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Jestem chora na wrzodziejace zapalenia jelita grubego i biore codziennie leki i juz tak do konca zycia tak wiec musze przyniesc od lekarza cala liste lekow jakie przyjmuje,przyjmowalam i cala historie,lekarz powiedzial,ze niby nie powinno byc przeciwwskazan ale ja raz na jakis czas czyli ze 2 razy do roku biore leki sterydowe wiec powiedzial ,ze bedzie trzeba wyliczyc czy wyposrodkowac i wtedy podejmie ostateczna decyzje wole nie cieszyc sie na przod ale mam ogromna nadzieje .
Moja koleżanka tez cierpi na te chorobę jest po trzech porodach a miedzy drugim a trzecim dzieckiem robiła piersi. Pewnie zależy w jakim stadium aktualnie jest choroba więc głowa do góry będzie dobrze
Stary 2013-03-22, 23:08   #4994
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Mya dawno Cie nie bylo ciesze sie ze teraz czesciej jestes bo Ty zawsze dobra rada sluzysz
biedna kicia ja kilka dni temu bylam u 2 orto i obydwoje mi powiedzieli ze trzea wyrwac wszytskie 4 zeby zeby mogly sie zmiescic bo sa stloczone i jak to uslyszalam tak szybko mi sie odniechcialo zakladania aparaciku
nawet nie wyobrazam sobie co to za bol ale nie dam sobie wyrwac zadnego zdrowego zeba!
przez te wszystkie tabletki po operacji mialam normalnie przy sobie mala apteczke i tyle tych wszystkich lekow i dzisiaj patrze a ja przez kilka dni zazywalam doustnie, tabletki dopochwowe ktore mi przepisal ginekolog!! ja nie wiem z czego ja zyje po tych cyckach to ja do reszty zwariowalam i chyba pozjadalam wszystkie zmysly
a dziwilam sie ze mi czolo cale wysypalo to juz wiem po czym
Witam, witam. Hihi ja mam nadzieję, że Twój dr nie czyta tego co piszesz
ale dziękuje, bardzo mi miło że się cieszysz że mnie widzisz
a Twój ginekolog to będzie miał taką minę dobrze że się nie strułaś i że w końcu się dopatrzyłaś
A swoich ósemek też nie oddam- no chyba że będę musiała. Ostatnio Tonia pokazała mi że w Chinach ciasne zęby ślicznie krzywią a nie prostują - no i mam wyjście awaryjne może zacznę na bilet zbierać

Stary 2013-03-22, 23:09   #4995
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
buziol, gawisz jak wasze samopoczucie?jak cycuchy?;-)
a dziwilam sie ze mi czolo cale wysypalo to juz wiem po czym:mur:
O matko , dobra jesteś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 23:38   #4996
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya tak emocje nas rozgrzaly , ja i moi znajomi dużo sobie obiecywalismy po tym meczu bo w końcu w bramce stał ten na którego u mnie wszyscy czekali. A tu klops wyszło jak zawsze .
Zawsze można się cieszyć że nie było 1:4 , albo świętować spotkanie ze znajomymi Praga ślicznie oświetlona, ludzi dużo , noc mroźna ale ładna- nie jest tak źle

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

[/COLOR]

tetka,
popatrz na podpisy dziewczyn,jak radzila Amorcio komuś innemu-choć akurat dziewczyny od ES piszą często coś o szamance,to wtedy wiadomo,ze o ES chodzi,ale co ma to wspólnego z Szamanką to nie wiem...może nasza moderatorka coś się wypowie,bo u niej tez robiła
hihihi nie jestem moderatorką i nie mam takich zapędów jestem najzwyklejszą w świecie wizażanką, zwykłym użytkownikiem z prawem do bana jak każda z nas Co do Szamanki to bardzo stara historia
Ktoś zażartował że Pani dr ma surowe i zgodne z naturą metody - że można by dodać czarodziejską kulę i by była Szamanką. To miał być żart z przekąsem i miał nas trochę zaboleć- ale my (pacjentki Pani dr) tą czarodziejską kulę widziałyśmy na konsultacji no i zostało
Oczywiście żartuje z tą kulą którą widziałyśmy ....to był czarny kruk w klatce

A tak zupełnie poważnie- nawet docinki można zamienić w żart i nie robić z nich afery. Zawsze można się porozumieć- trzeba tylko chcieć

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no na pewno musisz dbac o siebie zaraz po nie dzwigac po prostu odpoczywaci duzoo cierpliwosci bo cycki sie ciaglee zmienijabol jest indywidualny takze sie nie nastawiaj na najgorsze
Oj tak, tak- zmieniają się i to jak
dlatego focie trzeba robić przypominam się zamówiałam u Ciebie focie bardzo proszę o rozpatrzenie mojego zmówienia

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-03-23 o 00:11
Stary 2013-03-22, 23:46   #4997
Pommelo1
Raczkowanie

[QUOTE=MyaDiva;39933305]

I niestety mogę tylko przytaknąć- zbyt wcześnie na wszystko jeśli chcesz szybko dojść do siebie jest tylko jeden sposób- oszczędzać się! nie da się inaczej- nie ma takiego mądrego który by potrafił i to przeskoczył.

Dziś Kicia opowiadała jak ma zmasakrowaną buzię po wyrywaniu zębów- hmm.... gdyby było można włożyć kamerkę i zobaczyć jak wygląda wnętrze piersi po operacji i co tam się dzieje opowieść Kici by była opowieścią na dobranoc. Cały paradoks jest taki, że po operacji piersi jedynymi ranami jakie widzimy są szwy dł. 5 cm. i do tego są one zaklejone. A faktyczne krwawiące i sączące rany o powierzchni sporego talerzyka do kawy (dokładniej mówiąc o całej powierzchni implantów) są poza naszym wzrokiem. Wyobraźcie sobie jedną taką otwartą ranę na brzuchu np Samo wygojenie takich ran to dla organizmu ogromny wysiłek a dodajmy do tego leki jakie zostały podane podczas operacji i jakie trzeba wydalić (a więc dodatkowe obciążenie dla całego układu wydalniczego). Ile to trzeba czasu żeby temu podołać !! Dlatego najlepsze co można zrobić- to się nie forsować, oszczędzać i dobrze/wartościowo odżywiać.

Dzieki MyaDiva - wreszcie sie udało.
Masz racje we wszystkim co napisalas.
Zwolnilam obroty i pozwalam sie w dalszym ciagu rozpieszczac.
Chłopcy na zakupy, maz robi za kucharza.... I wszystko do lozeczka poproszę.
Bedzie dobrze
Stary 2013-03-22, 23:48   #4998
Pommelo1
Raczkowanie

Bedzie dobrze
Stary 2013-03-22, 23:50   #4999
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zawsze można się cieszyć że nie było 1:4 , albo świętować spotkanie ze znajomymi Praga ślicznie oświetlona, ludzi dużo , noc mroźna ale ładna- nie jest tak źle

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

hihihi nie jestem moderatorką i nie mam takich zapędów jestem najzwyklejszą w świecie wizażanką, zwykłym użytkownikiem z prawem do bana jak każda z nas Co do Szamanki to bardzo stara historia
Ktoś zażartował że Pani dr ma surowe i zgodne z naturą metody - że można by dodać czarodziejską kulę i by była Szamanką. To miał być żart z przekąsem i miał nas trochę zaboleć- ale my (pacjentki Pani dr) tą czarodziejską kulę widziałyśmy na konsultacji no i zostało
Oczywiście żartuje z ta kulą którą widziałyśmy ....to był czarny kruk w klatce

A tak zupełnie poważnie- nawet docinki można zamienić w żart i nie robić z nich afery. Zawsze można się porozumieć- trzeba tylko chcieć

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Oj tak, tak- zmieniają się i to jak
dlatego focie trzeba robić przypominam się zamówiałam u Ciebie focie bardzo proszę o rozpatrzenie mojego zmówienia
Cytat:
Ja też się zgadzam- choć nie takich argumentów był użyła. Ból przy poruszaniu rąk w okresie pooperacyjnym? hihi a co to za argument

hihihi to jest dobry argument

I będzie tylko coraz lepiej organizm sobie poradzi jeśli nie będziemy mu dodatkowo dokładać problemów Piersi i blizny wygoją się szybko i ślicznie

O , Ciebie też nie było? hihi ja nie nadrobiłam zaległości więc nic nie wiem.
A chciałam Cię pytać kto tyle naskrobał Ale widać że to te Nowe takie gaduły

Cześć celinko pamiętam, pamiętam że mam Ci odpisać
odpiszę , odpiszę zaraz poszukam linku
Bedzie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 05:30   #5000
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Oj solarium sobie odpuść na razie- do pół roku najlepiej. Jeśli chodzi o natryskowe-to chyba tylko podrażnienie osłabionej skóry wchodzi w grę (więc uczulenie, krostki, czerwone plamy w obrębie dekoltu i piersi), no i zapapranie blizn (trzeba je starannie zabezpieczyć ). No i to chyba tyle- ale głowy nie dam czy
Dziękuję mya za odpowiedź. To ja sobie odpuszcze to opalanie natryskowe. Tymbardziej ze nie jestem jakas fanką solarium i bez opalania wyglądam jak inne opalone, ale tak chcialam te moje nowe piersi uzupelnic przy pierwszym wyjsciu na baseny, zeby bylo wieksze wow

A tak w ogóle to witam się z poranną kawka. Super, ze Was mam, bo jak dzieciaki rano wstana to one bajki oglądają,a ja na forum.

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Ty tez chiquitkaaa widzę w sobotę rano spac nie możesz?
Stary 2013-03-23, 06:23   #5001
unsafe_girl
Rozeznanie

[QUOTE=gawisz;39931502]Unsafe Girl... no takiego wyjścia na basen to Ci zazdroszczę.. a jaki strój kąpielowy masz..? Powiem tylko tyle - współczuję tym paniom, które akurat będą w tym czasie w pobliżu... [QUOTE]

No właśnie nie mogę znaleźć pasującego rozmiaru Z każdego pół cycka mi wychodzi Ale mam nadzieję, że niedługo zacznie się sezon na stroje, więc coś w końcu kupię
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 06:35   #5002
Kachuula
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki
U mnie dzieciaki śpią a ja coś nie mogę , słoneczko zagląda mi przez okno i nie daje spać .
Stary 2013-03-23, 06:38   #5003
margo50100
Raczkowanie

i ja sie witam przy porannym ibuprofenie ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 06:48   #5004
horo_2
Zadomowienie

i ja się witam dziewczynki
rzadziej zaglądam, ale pamiętam o Was

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 07:21   #5005
buziol04
Raczkowanie

Witam Was w piękny poranek ja dopiero dziś się zebralam ,żeby napisać bo od momentu kiedy wrocilam do domu to ciężko mi było zrobić cokolwiek , czułam taki ciężar w miejscu piersi i jeszcze ogromny bol pleców dziś troszku lepiej się czuje i wiem ze z dnia na dzień będzie coraz lepiej zaraz pomalu będę nadrabiala zaległości bo przez te kilka dni troszku poplotkowalyscie)dziękuję ,ze mi.doradzilyscie , żebym wzięła większe piersi bo jak je zobaczyłam to faktycznie.są idealnene. A nawet mogłyby być większe wkoncu mam 375 i 330 slimedy
Powiedzcie mi czy też po operacji piekle Was oczy i lzawily?

Edytowane przez buziol04
Czas edycji: 2013-03-23 o 07:23
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 08:31   #5006
iloona79
Zadomowienie

I ja już po nocce-trochę tydzień odespany,ale mocna kawa i tak idzie na pierwszy plan

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
i ja się witam dziewczynki
rzadziej zaglądam, ale pamiętam o Was
Horo,
bo Ty cięzko pracujesz nad swoją figurą,dlatego nie masz czasu na forumprzynaj się!!
Potem nas dołujesz tu swymi efektami...heh...ale ja wczoraj też sobie wycisk dałam na fitnessie

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

[QUOTE=MyaDiva;39933423]Zawsze można się cieszyć że nie było 1:4 , albo świętować spotkanie hihihi nie jestem moderatorką i nie mam takich zapędów jestem najzwyklejszą w świecie wizażanką, zwykłym użytkownikiem z prawem do bana jak każda z nas Co do Szamanki to bardzo stara historia
Oczywiście żartuje z tą kulą którą widziałyśmy ....to był czarny kruk w klatce

Myu,
ja naprawdę nie wiedziałam o co chodzi z tą szamanką,także fajnie,ze wytłumaczyłaś

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

[QUOTE=ania2003;39933848]A tak w ogóle to witam się z poranną kawka. Super, ze Was mam, bo jak dzieciaki rano wstana to one bajki oglądają,a ja na forum.

Haha,
mój Młody też rano włączy sobie bajki ale ja wtedy jeszcze w łóżku dogorywam

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
U mnie dzieciaki śpią a ja coś nie mogę , słoneczko zagląda mi przez okno i nie daje spać .
D.pa z tym słońcem-ale jaka temperatura
Ile to jeszcze potrwa...na spacer z dziećmi chciałabym pójść wreszcie a nie zaspy z trudem omijć....i dalej ma być taki cyrk przez kolejny tydzień
Stary 2013-03-23, 08:52   #5007
horo_2
Zadomowienie

ilonko,
godzinka dziennie schodzi na ćwiczenia ( w weekendy jest czasem gorzej, bo są dzieci w domku, więc siłą rzeczy mam mniej czasu dla siebie, a więcej dla nich)
i dzisiaj się ladnie poważyłam i pomierzyłam:
waga-52,8 kg (juz mi chyba zaczynają ważyć mięśnie )
talia-66 cm
pępek-76 cm
biodra-89 cm
udo-47,5 cm
w udach i biodrach mogłoby być więcej, ale mam taką budowę a nie inną

Stary 2013-03-23, 09:06   #5008
sylcia
Przyczajenie

dziewczyny jestem załamana(((((( Bylam na EKG i wyszlo źle. Poszłam do kardologa i stwierdził u mnie bloki serca jako wadę wrodzoną o której nie wiedziałam. Jest to przeciwwskazaniem do narkozy ( Napisałam już do mojego doktora. Trzymajcie kciuki żebym mogła być operowana( Dlaczego mnie to musiało spotkać ;(((((
Stary 2013-03-23, 09:22   #5009
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ja też bym chciała się trochę utuczyć masz jakiś wypróbowany sposób?? ja to bym tak 5kg chciała przytyć a ważę 49-50kg ;/
Sposób mam w sumie nijaki bo wsuwam co popadnie tak szczerze,zdrowe i niezdrowe pizze,kebaby i normalne pożywne obiadki o buły białe staram się jeść codziennie,kluski,pyzy,ma karony z ziemniakami gorzej bo nie przepadam.
Efekty słabe,jak krew z nosa idzie pomimo tylu kalorii zaczynam się już zastanawiać czy mi coś może z tarczycą nie gra
czy z czymkolwiek innym po ciąży,może jakieś hormony nawalają nie wiem naprawdę ale wygląda to jak wygląda i nie czuję się ze sobą dobrze.

Amorcio chyba masz racje i tak zrobię problem tylko z tym czasem żeby spokojnie wyjść i nie wracać na wariata bo dziecko czeka a mama/babcia chce uciekać

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ilonko,
godzinka dziennie schodzi na ćwiczenia ( w weekendy jest czasem gorzej, bo są dzieci w domku, więc siłą rzeczy mam mniej czasu dla siebie, a więcej dla nich)
i dzisiaj się ladnie poważyłam i pomierzyłam:
waga-52,8 kg (juz mi chyba zaczynają ważyć mięśnie )
talia-66 cm
pępek-76 cm
biodra-89 cm
udo-47,5 cm
w udach i biodrach mogłoby być więcej, ale mam taką budowę a nie inną
mój boże czwóreczka dzieci i 52 kg !!!
jestem w ciężkim szoku gratuluję zaciętości kobieto i dobrej woli
aż mi wstyd że nie mogę się zmobilizować do potrenowania tyłka chociaż 15 min dziennie kiedy tu taki żywy przykład mam przed oczami.
Horo a mogę się spytać ile masz wzrostu ? no i pewnie biust swoje waży i zawyża wagę nieco

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 09:32   #5010
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
mój boże czwóreczka dzieci i 52 kg !!!
jestem w ciężkim szoku gratuluję zaciętości kobieto i dobrej woli
aż mi wstyd że nie mogę się zmobilizować do potrenowania tyłka chociaż 15 min dziennie kiedy tu taki żywy przykład mam przed oczami.
Horo a mogę się spytać ile masz wzrostu ? no i pewnie biust swoje waży i zawyża wagę nieco
wzrost - 165 cm
waga implantów - 1,3 kg (czyli ważę 51,5 kg )

i nie chcę się utuczyć
jedyne, o czym marzę to szersze biodra, bardziej pękaty pupek i masywniejsze uda

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2013-03-23 o 09:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości