|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witam się w przerwie Sekretów Chirurgii
![]() Cytat:
a czytałyście serię o Grey'u?? Dziewczyny tu w wiekszości czytały i polecają-jak znalazł w okresie pooperacyjnym,a poźniej "wiedza" z ksiązki może się ponoć przydać do kompletu z cycuchami nowymi ![]() ![]()
![]() |
#4982 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
aaaa a ja myślałam ze Wy mecz oglądacie i dlatego takie pustki na forum, a to jednak sekrety chirurgii
![]()
#4983 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jest ![]()
![]() |
#4984 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do pytania technicznego- z samego opisu nic nie można doradzić. Ty będziesz mieć prywatną operację czy może na kasę? bo to jest troszkę nie standardowe podejście do problemu. Operację masz już w środę - nie chcę siać w Tobie niepokoju i dokładać Ci stresu. Napisz mi może coś więcej na priv - przemyślimy wszystko na spokojnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4985 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jeju,aż mnie ciary przeszły,po tym co przeczytałam... Rozumiem,ze Ty miałas te rwanie w narkozie?! Tak dopytuję,bo boję się że też mnie to czeka-dolne ósemki nie mają miejsca aby się całe powyrzynać i już się tym martwię.Rozmawiałam o tym z moją dentystką i twierdziła,ze nie potrzeba takiego znieczulenia do rwania i w sumie faktycznie ja się tutaj z tym nie spotkałam,no ale to PL,a ja własnie wolałabym spać a wtedy niech robią z moją gębą co chcą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- [QUOTE=Kachuula;39921814]Zrobisz jak uważasz ale ja bym kochana poczekała, nawet te kilka lat, zrobiłabym po ciąży , Pomyśl ile razy będziesz te piersi robić ? Jak zrobisz teraz to jeszcze jedna kiedyś będziesz musiała przejść. Ńie wiem ile masz lat. Ja jestem po 30 tce i liczę ze będę musiała przejść za kilkanaście lat wymianę. Ale żeby trzy razy ? Ło matko ![]() Michalinko, zgadzam się z tym co Kahuula napisała....mnie tez zresztą przeraża,ze za jakis czas wymiana mnie czeka...brrr ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
popatrz na podpisy dziewczyn,jak radzila Amorcio komuś innemu-choć akurat dziewczyny od ES piszą często coś o szamance,to wtedy wiadomo,ze o ES chodzi,ale co ma to wspólnego z Szamanką to nie wiem...może nasza moderatorka coś się wypowie,bo u niej tez robiła ![]()
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki wróciłam z meczu przemarznieta brrr. Wynik nie po naszej myśli
![]() ![]() ![]()
#4987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to wynika w większości z tego,że sa zazdrosne....niestety żadna nie przyzna,ze też by chciała,bo ciągle się boimy tej krytyki i patrzenia sterotypem,ze robią to celebrytki i puste lale-zressztą podobne jest nastawienie facetów. Jak moja przyjacióka zrobiła sobie cycki 10lat temu to też dziwnie się na to patrzylam,choc nie krytykowałam,bo ona miala naprawdę kompleks,a teraz-proszę!Sama się kręcę koło tematu ![]() Niestety,ja zpowyzszych powodów nie mówię nikomu o swoich zamiarach i jedynymi osobami oprócz mojego tż,wiecie tylko Wy ![]()
![]() |
#4988 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() buziol, gawisz jak wasze samopoczucie? ![]() Mya dawno Cie nie bylo ciesze sie ze teraz czesciej jestes bo Ty zawsze dobra rada sluzysz ![]() biedna kicia ja kilka dni temu bylam u 2 orto i obydwoje mi powiedzieli ze trzea wyrwac wszytskie 4 zeby zeby mogly sie zmiescic bo sa stloczone i jak to uslyszalam tak szybko mi sie odniechcialo zakladania aparaciku ![]() nawet nie wyobrazam sobie co to za bol ale nie dam sobie wyrwac zadnego zdrowego zeba! ![]() widze sporo nowych dziewczynek witam wszystkie serdecznie ![]() wogole ja to jestem naprawde zakrecona jak malo kto! przez te wszystkie tabletki po operacji mialam normalnie przy sobie mala apteczke i tyle tych wszystkich lekow i dzisiaj patrze a ja przez kilka dni zazywalam doustnie, tabletki dopochwowe ktore mi przepisal ginekolog!! ja nie wiem z czego ja zyje ![]() ![]() a dziwilam sie ze mi czolo cale wysypalo to juz wiem po czym ![]() ![]() no nic, mam nadzieje ze nic mi nie bedzie .... jestem tylko ciekawa miny mojego ginekologa jak mu to opowiem ![]()
#4989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
Mya tak emocje nas rozgrzaly , ja i moi znajomi dużo sobie obiecywalismy po tym meczu bo w końcu w bramce stał ten na którego u mnie wszyscy czekali. A tu klops wyszło jak zawsze .
![]()
#4991 | |
Zadomowienie
|
Hehe,to i tak długo wytrzymał-ja bym piła juz w pierwszej minucie ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
No to ja Cie niestety nie widziała,bo przełączyłam ![]() I teraz też już się wyłączam,bo padam z nadmiaru tych wrażeń ![]() Dobranoc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I niestety mogę tylko przytaknąć- zbyt wcześnie na wszystko ![]() Organizm został bardzo obciążony w czasie operacji - a Ty teraz wymagasz od niego jakby przeszedł odnowę biologiczną. Dziś Kicia opowiadała jak ma zmasakrowaną buzię po wyrywaniu zębów- hmm.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A chciałam Cię pytać kto tyle naskrobał ![]() ![]() Cześć celinko ![]() ![]() ![]() odpiszę , odpiszę ![]() ![]()
![]() |
#4993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziękuje, bardzo mi miło że się cieszysz że mnie widzisz ![]() ![]() ![]() ![]() A swoich ósemek też nie oddam- no chyba że będę musiała. Ostatnio Tonia pokazała mi że w Chinach ciasne zęby ślicznie krzywią a nie prostują - no i mam wyjście awaryjne ![]() ![]()
![]() |
#4995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ktoś zażartował że Pani dr ma surowe i zgodne z naturą metody - że można by dodać czarodziejską kulę i by była Szamanką. To miał być żart z przekąsem i miał nas trochę zaboleć- ale my (pacjentki Pani dr) tą czarodziejską kulę widziałyśmy na konsultacji ![]() ![]() Oczywiście żartuje z tą kulą którą widziałyśmy ....to był czarny kruk w klatce ![]() A tak zupełnie poważnie- nawet docinki można zamienić w żart i nie robić z nich afery. Zawsze można się porozumieć- trzeba tylko chcieć ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() dlatego focie trzeba robić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-03-23 o 00:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;39933305]
Widzę , że w końcu się udało i posty wchodzą. I niestety mogę tylko przytaknąć- zbyt wcześnie na wszystko ![]() Organizm został bardzo obciążony w czasie operacji - a Ty teraz wymagasz od niego jakby przeszedł odnowę biologiczną. Dziś Kicia opowiadała jak ma zmasakrowaną buzię po wyrywaniu zębów- hmm.... ![]() ![]() ![]() Dzieki MyaDiva - wreszcie sie udało. Masz racje we wszystkim co napisalas. Zwolnilam obroty i pozwalam sie w dalszym ciagu rozpieszczac. Chłopcy na zakupy, maz robi za kucharza.... I wszystko do lozeczka poproszę. Bedzie dobrze ![]()
#4998 |
Raczkowanie
|
Dzieki MyaDiva - wreszcie sie udało.
Masz racje we wszystkim co napisalas. Zwolnilam obroty i pozwalam sie w dalszym ciagu rozpieszczac. Chłopcy na zakupy, maz robi za kucharza.... I wszystko do lozeczka poproszę. Bedzie dobrze ![]()
#4999 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Masz racje we wszystkim co napisalas. Zwolnilam obroty i pozwalam sie w dalszym ciagu rozpieszczac. Chłopcy na zakupy, maz robi za kucharza.... I wszystko do lozeczka poproszę. Bedzie dobrze ![]()
![]() |
#5000 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to witam się z poranną kawka. Super, ze Was mam, bo jak dzieciaki rano wstana to one bajki oglądają,a ja na forum. ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Ty tez chiquitkaaa widzę w sobotę rano spac nie możesz?
![]() |
#5001 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=gawisz;39931502]Unsafe Girl... no takiego wyjścia na basen to Ci zazdroszczę.. a jaki strój kąpielowy masz..? Powiem tylko tyle - współczuję tym paniom, które akurat będą w tym czasie w pobliżu...
![]() No właśnie nie mogę znaleźć pasującego rozmiaru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U mnie dzieciaki śpią a ja coś nie mogę , słoneczko zagląda mi przez okno i nie daje spać .
#5003 |
Raczkowanie
|
i ja sie witam przy porannym ibuprofenie ;-)
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
i ja się witam dziewczynki
![]() rzadziej zaglądam, ale pamiętam o Was ![]()
#5005 |
Raczkowanie
|
Witam Was w piękny poranek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi czy też po operacji piekle Was oczy i lzawily?
T.K -Kraków 20.03.2013 375 i 330 slimed, poliuretanowe ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziol04 Czas edycji: 2013-03-23 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 | |
Zadomowienie
|
I ja już po nocce-trochę tydzień odespany,ale mocna kawa i tak idzie na pierwszy plan
![]() Horo, bo Ty cięzko pracujesz nad swoją figurą,dlatego nie masz czasu na forum ![]() ![]() Potem nas dołujesz tu swymi efektami...heh...ale ja wczoraj też sobie wycisk dałam na fitnessie ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- [QUOTE=MyaDiva;39933423]Zawsze można się cieszyć że nie było 1:4 , albo świętować spotkanie hihihi nie jestem moderatorką i nie mam takich zapędów ![]() ![]() ![]() Ktoś zażartował że Pani dr ma surowe i zgodne z naturą metody - że można by dodać czarodziejską kulę i by była Szamanką. To miał być żart z przekąsem i miał nas trochę zaboleć- ale my (pacjentki Pani dr) tą czarodziejską kulę widziałyśmy na konsultacji ![]() ![]() Oczywiście żartuje z tą kulą którą widziałyśmy ....to był czarny kruk w klatce ![]() A tak zupełnie poważnie- nawet docinki można zamienić w żart i nie robić z nich afery. Zawsze można się porozumieć- trzeba tylko chcieć ![]() Myu, ja naprawdę nie wiedziałam o co chodzi z tą szamanką,także fajnie,ze wytłumaczyłaś ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- [QUOTE=ania2003;39933848]A tak w ogóle to witam się z poranną kawka. Super, ze Was mam, bo jak dzieciaki rano wstana to one bajki oglądają,a ja na forum. ![]() Haha, mój Młody też rano włączy sobie bajki ale ja wtedy jeszcze w łóżku dogorywam ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() Ile to jeszcze potrwa...na spacer z dziećmi chciałabym pójść wreszcie a nie zaspy z trudem omijć....i dalej ma być taki cyrk przez kolejny tydzień ![]()
![]() |
#5007 |
Zadomowienie
|
ilonko,
godzinka dziennie schodzi na ćwiczenia ![]() i dzisiaj się ladnie poważyłam i pomierzyłam: waga-52,8 kg (juz mi chyba zaczynają ważyć mięśnie ![]() talia-66 cm pępek-76 cm biodra-89 cm udo-47,5 cm w udach i biodrach mogłoby być więcej, ale mam taką budowę a nie inną ![]()
#5008 |
Przyczajenie
|
dziewczyny jestem załamana
![]() ![]() ![]()
#5009 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Efekty słabe,jak krew z nosa idzie pomimo tylu kalorii zaczynam się już zastanawiać czy mi coś może z tarczycą nie gra ![]() czy z czymkolwiek innym po ciąży,może jakieś hormony nawalają nie wiem naprawdę ale wygląda to jak wygląda i nie czuję się ze sobą dobrze. Amorcio chyba masz racje i tak zrobię problem tylko z tym czasem żeby spokojnie wyjść i nie wracać na wariata bo dziecko czeka a mama/babcia chce uciekać ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
jestem w ciężkim szoku gratuluję zaciętości kobieto i dobrej woli ![]() aż mi wstyd że nie mogę się zmobilizować do potrenowania tyłka chociaż 15 min dziennie kiedy tu taki żywy przykład mam przed oczami. Horo a mogę się spytać ile masz wzrostu ? no i pewnie biust swoje waży i zawyża wagę nieco ![]()
![]() |
#5010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
waga implantów - 1,3 kg ![]() ![]() i nie chcę się utuczyć ![]() jedyne, o czym marzę to szersze biodra, bardziej pękaty pupek i masywniejsze uda ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g 1.09.2009 Szczecin 3.02.2014 - wracam do ćwiczeń ![]() Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2013-03-23 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.