|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39945572]Blogerko, a najłatwiej - usiąść we dwie i spokojnie porozmawiać?[/QUOTE]
niby tak.. ale strasznie daleko to juz zaszlo, z mojej i jej strony .. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- poza tym, ja naprawde przymykalam oko na 80 procent tych zachowan ktore mi sie podobaly, ale szlag mnie trafia jak mi dziecko potrafi nosic na rekach po kilka godzin z rzedu, mimo ze jest spokojne, i co gorsza spi! bo widze ze maly sie do tego co raz bardoej przyzwyczaja i ja przez to mam coraz mniej czasu, mimo ze i tak mialam go bardzo malo. i tylko ten jeden jedyny raz zwrocilam jej uwage, a raczej poprosilam zeby go odlozyla do lozeczka skoro grzecznie spi, a ona chamsko ze jej to nie przeszkadza ze spio na jej rekach i ze moze go nosic caly czas ...nie mam sily po prostu ... ja rozumiem ze to jest ogromna atrakcja nosic dziecko jak sie widzi raz na jakis czas, ale mi sie to nie usmiecha, ze nie moge sien awet juz wykapac.
#3092 |
Konto usunięte
|
Blogerko, podchodzisz emocjonalnie, a uwaga o noszeniu na rękach patrząc z boku - nie była przecież chamska.
Tu jedyne wyjście to rozmowa, bez względu na to, jak daleko to zaszło. A, polecam chustę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, wiem, ze bede mogła liczyc na ewentualna pomoc dziadków, bo teraz nam zarzucają, ze nie dajemy im sie nacieszyc wnukiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
Chusta chusta chusta!!!!!! Popieram, rekami nogami i plecami
![]() ![]() Aska, silna kobieta z Ciebie, jestem z calym serduchem z Toba ![]() Ewulka, gratulacje wygranej walki z kp!!!!!,!! ![]() Marsi, napatrzec sie na Ciebie nie moge ![]() Ja tez kiecke zalatwilam sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3095 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39945893]Blogerko, podchodzisz emocjonalnie, a uwaga o noszeniu na rękach patrząc z boku - nie była przecież chamska.
Tu jedyne wyjście to rozmowa, bez względu na to, jak daleko to zaszło. A, polecam chustę ![]() ![]() mam chuste, a nawet dwi ;p K mi kupil ![]()
#3096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ta: http://etorebka.pl/sklep-produkt.php?f=0384 A laptopa mam małego 12" ![]() I brawa dla tej pani za wypowiedź ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39944946]Ale mały rozmiar, 68, na lato to za małe już będzie Wiesz, wydaje mi się, że obojętnie jaka różnica wieku - 2latek pobiegnie w jedną stronę, 5latek w drugą i łap oboje ![]() ![]() Żądam fotki ![]() W sensie, że jak real? Zdjęcia ze stronki dobrze oddają, zrobione kom. na pewno będą gorzej się prezentować. Cytat:
Kurdę;/ szkoda... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Aha, nt tztow pisalam w klubie, nie chcialam tutaj.
Wczoraj bylam na spacerze 2,5godz, dzisiaj z tesciowka do ikei te kuchnie jechalysmy ogladac (ona znalazla dla siebie ja dla nas ![]() ![]() No i tyle wrazen przez te 2 dni mialam ( ![]() Aha Bokeh, jedz! Marsi mnie ostatnio nastraszyla strasznie i staram sie jesc, poki co idzie mi dobrze, 5dzien z kolei zjadlam obiad, a dzisiaj nawet sniadanie obiad i kolacje ![]() ![]()
#3099 |
Konto usunięte
|
Marsi, tak, sukienka super
![]() A ja wymyśliłam spódnicę i bluzkę. Dół czarny, a bluzkę chciałabym kanarkową, ale nie neon, tylko taka naprawdę fajna, cytryna/kanarek, ew. taki ażurowy cieniutki sweterek kimonkowy - na luzie raczej, do tego butki na obcasie też mam takie "sportowa elegancja". |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | ||
Zakorzenienie
|
w TK MAXX
Cytat:
![]() http://zapytaj.onet.pl/Category/003,...a_powiece.html Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny KP dlatego nie głodzić się i spożywać razem z maluchem witaminę D !!!!!!!!! produkcja mleka kosztuję troszkę wysiłku nasz organizm i niestety jeśli nie zadbamy o dobre żywienie to wszystkie witaminy dostanie tylko nasz maluch, bo jego potrzeby muszą być zaspokojone nam za to po latach wyjdzie osteoporoza, osłabione zęby rozpieprzony układ hormonalny, no a małe detale to łamliwe paznokice, wypadanie włosów, sucha skóra, Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-03-23 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ile bedziesz placic za pneumo?? Cytat:
ja nie wiem czy bede miec drugie nie wiem czy chce raz mysle ze super jakby byla dwójka i mala roznica, a znowu pozniej ze moze jedno, ze wtedy bedzie najwazniejsza i wszystko dla niej, nie wiem, Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Moja Daria jeszcze nie śpi ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-03-23 o 21:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
Moj tez dzisiaj nerwowy bardzo ale wsadzilam do chusty, uspokoil sie, drzemnal, a potem z usoaniem nie bylo juz problemu, spi trzecia godzinke
![]()
#3106 | |||||||
Rozeznanie
|
Hello
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi strasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nic idę się wykąpać a potem jeszcze spróbuję Was doczytać bo nie dobrnęłam do końca... A może jutro mi się uda pochwalić moimi sklepowymi łowami, no i parę dni temu się zachustowaliśmy pierwszy raz to wrzucę fotki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Daria zasnęła (albo tylko udaje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Bokeh
![]() ![]() Ewulko, gratuluje wygranej walki! Marsi, jak tu sie nie glodzic jak nie ma nawet czasu podgrzac sobie jedzenia? Niedawno wrocil TZ i wlasnie mi grzeje obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz trochę wiecej o tym jak udało ci sie zejść z mm. Ja to trochę winie tz,bo on bardzo lubi karmić malucha i proszę go żeby nie dawał mu tak duzo mm, bo wtedy wcześniej upomni sie o pierś,ale ten mnie nie zawsze słucha ![]() Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-03-23 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zadomowienie
|
Kto jeszcze wlasnie
karmi?? ![]()
#3111 |
Raczkowanie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ja, tylko ze u nas srodek dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zadomowienie
|
Hehe, no tak
![]() Jak Wy macie czas tyle pisac, ja nie wiem ![]() A jak placze to nie dam rady sie skupic na niczym innym ![]()
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2013-03-24 o 03:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Raczkowanie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
U mnie teraz mama jest az do polowy kwietnia wiec mam troche czasu, ale nie udzielam sie bo roznica czasu I jakos ciezko sie wbic. Rozumiem Cie... Ala w kazdym 3 godzinnym cyklu spi tylko 30 min wiec czasu na nic nie ma.
---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- Co do kp, super ze sie udalo, ja walczyczylam 7 tygodni, krwawiace cycki, mala sie nie przyssywala, w koncu sie udalo, a teraz mi tz mowi ze moze by tak na mm przejsc to on tez by mogl karmic, normalnie rece opadaja!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Spac!!!
![]() Wczoraj musialam wyjac moje zamrozone zapasy a ze maly wszystkiego nie zjadl to poszlam spac a malego zostawilam M., kurka laski, nawet nie wiem kiedy dwie godziny minely!!! Za to wieczorem jak kladllismy sie spac to zasnac nie moglam ![]() Magdusz, Tobie rowniez wygranej walki z kp gratuluje!!!!!! A tzci maja takie pomysly ze czasami rece opadaja! Silver ![]() ![]()
#3115 |
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj na ip bo kiedy wydawało mi się że jest już dobrze nagle mi się pogorszyło,temp mi skoczyła prawie do 39 a na ogół to nigdy gorączki nie mam ,w przychodni to pewnie miałam 40 myślałam że już zejdę..
No ale do rzeczy - mam wirusa jakiegoś brzydkiego i muszę się obserwować i dbać o siebie bo do zapalenia płuc już bardzo blisko:-( Najgorsze jest to że mam antybiotyki i nie mogę karmić:-( Będę sobie odciągać i mam nadzieję że przetrwam. Tylko z tym moim odciąganiem ciężka sprawa . Wczoraj ja karmiła ostatni raz przed snem i tak mi było smutno że na jakiś czas ona się już nie będzie do mnie przytulać i pić sobie mleczka, ona jest wtedy taka kochana bezbronna kruszynka, będę tęsknić za kamieniem , ale lekarz mówił że to długo nie potrwa jakieś 3 4 dni bo to lek w syropie i na tyle na ogół starcza |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Rozeznanie
|
Hej Mamy po krótkiej nieobecności
![]() Troche mi się przychorowało, ale już się wyleczyłam ![]() Ja z TŻ to mam dopiero problemy i to od samego początku ciąży, wiem o czymś czego do tej pory nie mogę przeboleć.. Czytajac was wczoraj pyknęłam esa do TŻ o treści "Czo jest lepsze, duża pupa, czy duze cycki?" ![]() Odpisał:Co to za pytanie? Wszystko powinno być w normie. Duża pupa to nie tak tego.Powinna być zgrabna.Cycki też jędrne ![]() Przykro mi się zrobiło jak nie wiem co, bo innej odpowiedzi oczekiwałam, a szczególnie te cycki po ciaży już nie są takie jak wczesniej, dalej mam małe a do tego troche rozciągnięte. Odpisałam: A co to już się zapytać nawet nie wolno.. On:Można. Ale skąd to pytanie? Wszystko u Ciebie na miejscu Kotek ![]() No i od razu lepiej się zrobiło ![]()
#3117 |
Zakorzenienie
|
Bijkora, dobre pytanie, zadam dzisiaj mojemu takie - bo u mnie jest na odwrót, mam całkiem całkiem biust i zawsze taki miałam (rozmiar C75/D70), choć po ponad miesiącu karmienia jest trochę mniej jędrny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zadomowienie
|
A ja mam jusc tego kataru u Malej, budzi sie biedna z placzem bo az swiszcze w nosku
![]() A wycu as ganie frida to taki placz, ze masakra!!
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez jest roznica czasu a jakos mozna pogadac z dziewczynami. Jestem 8h do przodu w stosunku do Polski, ale chyba zaledwie dwie do tylu do Twojego czasu. Yae jakos przespala noc, ale caly czas musiala byc wtulona we mnie. Od rana tez jest niespokojna, wiec albo jest przy piersi, albo ja biore na rece, a teraz wyciagam juz na trzeci spacer dzis. Jeszcze musze przetrwac jakos 4 godziny, to mnie tz zmieni po pracy. Przynajmniej mam taka nadzieje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Wtajemniczenie
|
A ten kretyn się woli wyspać niż dzieckiem zająć, każe jej nasiłę spać bo sam nie wyspany ,z choinki się urwał i zdziwiony że dzieci tak rano wstają i on się do tego nie przyzwyczaił. !!! Mam ochotę strzelić mu w mordę .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.