Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 15:36   #4261
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego f

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3995559 6]A nie wiesz czy oni dojezdzaja do innych miast?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
tego Ci niestety nie powiem bo nie wiem, ale z tego co pamiętam to chyba mieli filmy z innych miast, więc możliwe, że dojeżdzają
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 15:37   #4262
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego f

Helloł my mamy dzisiaj dzień leniuchowania TŻ teraz gra, a ja pogadam trochę z Wami

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Pokażecie/pokazałyście się w sukniach TŻtom? Ja mam mieszane uczucia... Z jednej strony chcę go zachwycić i zaskoczyć, z drugiej - może lepiej go przyzwyczaić żeby sobie nie wymarzył mnie inaczej wystylizowanej? Może po prostu dokładnie mu opisać, jak będę wyglądała, ale niczego nie pokazywać? Oczywiście gdy już zrobię ślubne zakupy i podejmę wszystkie decyzje Na razie marzy mi się princeska ivory z tiulowym dołem, do tego kok z warkocza (takiego dobieranego z grzywki, wiecie o co chodzi), wianek i bukiet z bordowych piwonii i chamelaucium Wiśniowe paznokcie i buty
Nie mam zamiaru pokazywać się TŻ w sukni ani samej sukni chcę, żeby miał niespodziankę opowiadać też nie będę, ma o niczym nie wiedzieć! a ja myślę nad różowymi butami i różowymi paznokciami

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuchy,

misia, niesamowicie się cieszę, że tak się wszystko wyjaśniło, bałam się, żeby z tego nie wyszła jakaś tragedia, wszystkie mówiłyśmy, że jego rodzice musieli maczać w tym palce. Dziewczyny go mocno skrytykowały, ale ja mimo wszytsko torchę będę bronić Twojego TŻ, całkiem niedawno miałam sama takie wąpliwości (czy nie zostawić TŻ) z powodu kolana, myślałam, że będę dla niego ciężarem, że na to nie zasługuję, że nie mogę być jego utrzymanką itd., ja się w porę opamiętałam, że nie tędy droga, Twój TŻ ogarnął się trochę później. Myślę, że musicie ustalić między sobą, że jeśli kiedykolwiek będziecie w tak trudnej sytuacji, w której będzie trzeba podjąć, tak ważne decyzje (jak rozstanie, czy dziecko, czy inne ważne rzeczy) to najpierw ze sobą szczerze porozmawiacie.

Kochane przełożyli mi operację z środy, na wtorek - strasznie się denerwuję, w poniedziałek idę do anestezjologa.

Druga sprawa to miałam (tak przy okazji, za jednym pobieraniem krwi, do operacji) zrobione hormony. Jestem załamana, moje hormony odpowiedzialne w ogólnym rozumieniu za płodność (FSH, progesteron, estradiol itd.) u mnie praktycznie nie istnieją jak norma jest np. 2-7, to ja miałam 0,15, albo jak powinno być poniżej 4, to ja mam 7 , do tego moje endometrium też prawie nie istnieje, ale to niestety wiedziałam już wcześniej. Do gina będę mogła pewnie iść dopiero na koniec maja, jak dojdę do siebie po operacji.
Ehhh... ale nie martw się na zapas, trzeba być dobrej myśli!

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Misiu, cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Czyli jednak tak jak mówiłyśmy, że osoby trzecie. Byłam o tym przekonana.

Adzia, trzymam kciuki za operację, oby wszystko było dobrze. Ze swojej strony też proszę o kciuki w sprawie operacji - moja mama będzie miała właśnie chyba we wtorek operację na halluksy. Zdecydowała się na to, sama nie wiem czy dobrze robi, ale jej decyzja, więc mocno wspieram.

Misiadelko, zdrówka! Jak gardło to polecam Orofar!

Waniliowa, pytałaś o termin mojej obrony. Jest on uzależniony od tego czy zdążę to pierwszych dni czerwca oddać całą pracę, ale także od tego czy zdam w czasie sesji wszystkie egzaminy, bo wiem, że jeśli chodzi o egzamin z praktycznej nauki języka to może być różnie. Wtedy będzie wrzesień, no a jak się uda to lipiec. Na razie mam sporo wiary w to, że się uda! Mimo wszystko Natomiast podyplomówkę kończe w czerwcu, ale to też CHYBA :/ Bo nie dość, że mamy egzamin z tysiąca pytań to jeszcze nam każą uczestniczyć w jakiejś konferencji, która kosztuje 500 zł :/ Przeraźliwie żałuję, że wybrałam się tutaj na podyplomówkę (w moim mieście). Praktyki musiałam załatwiać sama i graniczyło to z cudem, żaden specjalista nie chciał mnie wziąć do swojego gabinetu, udało się na szczęście, ale ponad 2 koła zapłaciłam za same praktyki, 8 tysięcy za studia, tysiąc za turnusy rehabilitacyjne, na których byłam w wakacji i teraz jeszcze 500 zl muszę płacić za obowiązkową konferencję, na której mam wygłaszać referat :/ Takie rzeczy to tylko moja uczelnia, tylko moje miasto Zawsze wspierałam uczelnię, złego słowa przez 5 lat nie powiedziałam, bo to moja rodzima uczelnia, moje miasto, zawsze stałam w jej obronie, ale sorry, to już przegięcie! A tak w ogóle to podziwiam wszystkich, którzy studiują zaocznie, bo ja od zeszłego roku ciągnę tą podyplomówkę i zajęte weekendy to jest dla mnie trauma... No a jak będę chciała pracować w tym zawodzie, z którego robię podyplomówkę to niestety w wizji przyszłościowej czeka mnie jeszcze specjalizacja kolejne 2 lata, ale to na pewno nie w najbliższych latach, bo muszę odpocząć. Zacznę specjalizację może dopiero po doktoracie.

My mamy apartament dla nowożeńców (tak to się dumnie nazywa ) zagwarantowany i tam śpimy
Co do sesji plenerowej to na pewno w końcowej fazie będą zdjęcia w wodzie, nad jeziorem Niestety, ani w góry, ani nad morze nie pojedziemy, bo mamy za daleko. Na szczęście jezior mamy w okolicy całe multum Ale gdzie poza jeziorem to nie wiem jeszcze, jakoś tak nie mam koncepcji jakiejś konkretnej. Myślałam, żeby w muzeum etnograficznym, bo jest takie koło nas. Fotograf uważa, że to nudne No ale to nasza sesja i my podejmiemy decyzję. Na razie myślimy o narzeczeńskiej, będzie już teraz jak się ciepło zrobi i TŻ sobie wymyślił, że będzie w jego rejonach i będzie to jakiś pałacyk

A co do mieszkania to będziemy wynajmować, planujemy wynająć w marcu 2014, żeby tak chociaż te 3 miesiące przed ślubem już trochę sobie pomieszkać. Wiem na pewno, że nie chcę strasznie mieszkać z moją mamą i TŻ-tem razem, bo chociaż kocham mamę i jest świetna to jednak na co dzień to osoba bardzo apodyktyczna i wiem, że źle by się nam mieszkało, zwłaszcza mając do dyspozycji dwa maleńkie pokoiki i mamę pedantkę O kredycie już kompletnie przestaliśmy myśleć, to nierealne jeszcze przez wiele, wiele lat. Zamierzamy za to składać wniosek do TBS.

Aaa i mój nie będzie widział ani sukni, ani mnie w sukni ani w ogóle nic nie będzie wiedział ani widział :P Dopiero 28 czerwca 14 zobaczy
O kurde, a myślałam, że to moja uczelnia jest nienormalna a ja podziwiam osoby studiujące dziennie ja zawsze chciałam iść na zaoczne, dzienne kojarzymy mi się jeszcze z takim uczniem, chodzeniem do szkoły. Chciałam już zacząć pracę, a uczyć się weekendami i nie żałuję

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
nooo to trochę Was nadrobiłam..:P
ja się mogę pochwalić, żeee dzisiaj podpisaliśmy 3 umowy z zespołem, fotografem i kamerzystą hurtowo bo ani ja ani TŻ nie mamy czasu jeździć po ludziach
kulbensikowa jeśli chodzi o te torty, tooo z Williamsa jadłam parę, tylko nie na wesele, a kupowanych w cukierni, bo mam pod nosem, i żaden mi nie smakował:/ może na wesela robią lepsze, ale te w cukierni są dla mnie tragiczne.
Jeśli chodzi o moje "doświadczenie" z cukiernią Nina to chyba kiedyś moja sąsiadka na 18 u nich tort zamawiała, i z tego co pamiętam był smaczny.
Ja na swoją 18 zamawiałam 3 torty i wszystkie były z cukierni Alicja z Nasutowa. Nigdy w życiu nie jadłam lepszych!!! Poleciłam ich koleżance na jej wesele w zeszłym roku i podobno została bardzo źle potraktowana, nawet nie zdążyli nic spróbować...no ale liczy się smak. Jeszcze kolega mamy z pracy zamawiał ostatnio tort gdzieś z Leonowa, podobno bardzo dobry, i na próbę zamówimy stamtąd tort na mamy imieniny w maju
momenty erotyczne w noc poślubną no ja licze że takie będą mimo zmęczenia i godziny:P
Gratuluję podpisania umów

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Mi ciągle wyskakują powiadomienia, że zostało wykryte zagrożenie czy coś..a w adresie powtarza się słowo : baner, więc myślę, że blokuje jakieś głupie reklamy:/...
denerwuje mnie to
Mam to samo!
Stary 2013-03-24, 15:48   #4263
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Tak, bardzo.
Mimo, że było nas tylko pięć i 'imprezka' mocno spokojna - dwie ciężarne (jedna oszczędzająca się, a druga już tocząca się ) to było na prawdę super. Pojadłyśmy, popiłyśmy (również Picolo - pycha ), powspominałyśmy i nawet nie wiedziałyśmy kiedy zastała nas noc.

Eeee gdzie.. ja nic nie wiem.
Póki co tylko wynajduję - jak na coś wpadnę, coraz to nowe pomysły, ale decyzji i konkretów brak. Nie wiem, może dziwnie myślę, ale mam jeszcze tyleeeeeeeeeeeee czasu, że jakoś i się nie śpieszy.
Z kiecką stoję bo za wcześniej, z zaproszeniami też bo nie mam godziny w USC, ubranie TŻa to będzie moment - klasyczny garnitu, biała koszula, fioletowe dodatki, buty mam zamiar kupić na wyprzedaży jesiennej, kwiaty - muszę zdecydować co chcę i zdecydować gdzie zamówię, też raz dwa to zrobię.
Nie wiem co miałabym teraz robić, chyba nie mam co.
To super! Najważniejsze, że PM zadowolona. Co do samej formy, to kto powiedział, że dzikie tańce w uszkach, są wyznacznikiem dobrej zabawy ? Nikt

No widzisz, to Ty przynajmniej wiesz, że fiolet, że buty z wyprzedaży Ja nadal nie wiem jaki kolor, tż denerwuje mnie z garniturem i jakoś tak chciałabym już się coś ukierunkować, bo zapisywanie wszystkiego co mi się podoba irytuje mnie- kto potem podejmie za mnie ostateczną decyzję?

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

O kurde, a myślałam, że to moja uczelnia jest nienormalna a ja podziwiam osoby studiujące dziennie ja zawsze chciałam iść na zaoczne, dzienne kojarzymy mi się jeszcze z takim uczniem, chodzeniem do szkoły. Chciałam już zacząć pracę, a uczyć się weekendami i nie żałuję
Hihih z tym uczeniem to źle Ci się wydaje

Skończyłam pracę i padam. Idę coś obejrzeć na dvd.

Miłej niedzieli
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 15:49   #4264
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubn

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
tego Ci niestety nie powiem bo nie wiem, ale z tego co pamiętam to chyba mieli filmy z innych miast, więc możliwe, że dojeżdzają
O super.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 15:52   #4265
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
To super! Najważniejsze, że PM zadowolona. Co do samej formy, to kto powiedział, że dzikie tańce w uszkach, są wyznacznikiem dobrej zabawy ? Nikt

No widzisz, to Ty przynajmniej wiesz, że fiolet, że buty z wyprzedaży Ja nadal nie wiem jaki kolor, tż denerwuje mnie z garniturem i jakoś tak chciałabym już się coś ukierunkować, bo zapisywanie wszystkiego co mi się podoba irytuje mnie- kto potem podejmie za mnie ostateczną decyzję?

Hihih z tym uczeniem to źle Ci się wydaje

Skończyłam pracę i padam. Idę coś obejrzeć na dvd.

Miłej niedzieli
Mówię uczniem, a nie uczeniem się chociaż na seminarium dzienni już dawno wszystko mają, a my zaoczni? W szarej dupie wzajemnie miłej niedzieli
Stary 2013-03-24, 15:59   #4266
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Mówię uczniem, a nie uczeniem się chociaż na seminarium dzienni już dawno wszystko mają, a my zaoczni? W szarej dupie wzajemnie miłej niedzieli
O widzisz jak pięknie czytam ze zrozumieniem ? Za dużo pracy

Zmykam

Co do seminarium to ja aktualnie pracuję nad ostatnim rozdziałem, a ostatnio nasza promotorka powiedziała, że trafiła jej się nad wyraz ambitna grupa
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 16:00   #4267
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja mam, prześlę Ci na PW.
ja też poproszę skoro sprawdzony
Stary 2013-03-24, 16:01   #4268
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O widzisz jak pięknie czytam ze zrozumieniem ? Za dużo pracy

Zmykam

Co do seminarium to ja aktualnie pracuję nad ostatnim rozdziałem, a ostatnio nasza promotorka powiedziała, że trafiła jej się nad wyraz ambitna grupa
Hehe relaks Ci się należy

Właśnie, Ty pracujesz nad ostatnim rozdziałem, a ja w sumie jeszcze nie zaczęłam jutro TŻ odbiera mi książki i biorę się za pisanie...
Stary 2013-03-24, 16:11   #4269
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam zamiaru pokazywać się TŻ w sukni ani samej sukni chcę, żeby miał niespodziankę opowiadać też nie będę, ma o niczym nie wiedzieć! a ja myślę nad różowymi butami i różowymi paznokciami
Kamillkowa przypadłość, ten różowy?? ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nia.jpg (9,6 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-03-24, 16:12   #4270
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Kamillkowa przypadłość, ten różowy?? ;p
Hehe chyba tak chociaż te co wrzuciłaś nie podobają mi się
Stary 2013-03-24, 16:20   #4271
Agata_2810
Raczkowanie

justynkie serdecznie witam
missmalezji wg mnie to 2 zaproszenie jest ładne, ale jesli chodzi o mnie o oba odpadają, ja planuję coś innego, ale jeszcze nie wiem dokładnie co:P
a tak w ogóle to Wy już się za zaproszeniami rozglądacie?????
karoolecka my bedziemy miec taką śliczną ażurową ściankę podświetlaną za nami. A ten obraz w sumie lepiej zakryć, tylko może być tak że jak przyrzuci się go czymś to będzie gorzej:/ ale ja sie na tym kompletnie nie znam:/ Ja kiedyś przeglądając zdjęcia widziałam jak młoda para miała za sobą ładnie przywieszony zwykły kawałek białego materiału a do niego przywieszone duże, proste, tekturowe inicjały ich imion i wyglądało to świetnie.
KaEs też myśle że be tych płacht bedzie lepsza, bo takie podwiedzane materiały pod sufitem są zazwyczaj na studniówkach. Do żywych kwiatów możecie dodać jeszcze takie flakony z pływającymi świecami
KaMilka4891 ten make-up jest przeeecudny!!! strasznie mi się podoba

a my już na ten rok mamy prawie spokój bo chcemy jeszcze isc do kosciola zaklepac termin i godzine, a w wakacje moze odbebnic nauki. a w przyszłym roku czeka nas duuuuużo pracy ale już się nie moge doczekać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 16:30   #4272
misiadelko
BAN stały

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3995551 9]Hej dziewczyny pokazalybyscie swoich kamerzystow¿ i ile biora mniej wiecej¿
bo mialam wczoraj z Tz rozkmine ile powinno to kosztowac bo sie ani ja ani on na tym nie znamy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]3600 Amadeofilm

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
justynkie serdecznie witam
missmalezji wg mnie to 2 zaproszenie jest ładne, ale jesli chodzi o mnie o oba odpadają, ja planuję coś innego, ale jeszcze nie wiem dokładnie co:P
a tak w ogóle to Wy już się za zaproszeniami rozglądacie?????
karoolecka my bedziemy miec taką śliczną ażurową ściankę podświetlaną za nami. A ten obraz w sumie lepiej zakryć, tylko może być tak że jak przyrzuci się go czymś to będzie gorzej:/ ale ja sie na tym kompletnie nie znam:/ Ja kiedyś przeglądając zdjęcia widziałam jak młoda para miała za sobą ładnie przywieszony zwykły kawałek białego materiału a do niego przywieszone duże, proste, tekturowe inicjały ich imion i wyglądało to świetnie.
KaEs też myśle że be tych płacht bedzie lepsza, bo takie podwiedzane materiały pod sufitem są zazwyczaj na studniówkach. Do żywych kwiatów możecie dodać jeszcze takie flakony z pływającymi świecami
KaMilka4891 ten make-up jest przeeecudny!!! strasznie mi się podoba

a my już na ten rok mamy prawie spokój bo chcemy jeszcze isc do kosciola zaklepac termin i godzine, a w wakacje moze odbebnic nauki. a w przyszłym roku czeka nas duuuuużo pracy ale już się nie moge doczekać
Dowiedz się czy na pewno w wakacje są nauki, u nas nie było I będziemy dymać w kwietniu
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 16:40   #4273
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Hehe chyba tak chociaż te co wrzuciłaś nie podobają mi się
akurat złapałam pierwsze z brzegu, fason mi się też nei podoba, chodziło mi o kolor bardziej, mój przewodni
Stary 2013-03-24, 16:44   #4274
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
akurat złapałam pierwsze z brzegu, fason mi się też nei podoba, chodziło mi o kolor bardziej, mój przewodni
A, to tak
Stary 2013-03-24, 16:50   #4275
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
A, to tak
idealne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Manolo Blahnik Hangis Jeweled Pink Satin Pumps.jpg (24,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2013-03-24, 16:51   #4276
mysza_myszowska
Raczkowanie

Czy Wy wszystkie robicie już nauki?
My planowaliśmy się tym zająć n 3 miesiące przed ślubem..

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 16:54   #4277
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
my nawet na kościół się jeszcze nie zdecydowaliśmy, czy w ogóle kościelny brać będziemy
Stary 2013-03-24, 16:58   #4278
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
idealne
Mnie się te nie podobają takie http://niespodzianka.pl/Prezent/1526...e-Szpilki.html

Cytat:
Ja nie tak samo planujemy 3 miesiące przed ślubem
Stary 2013-03-24, 17:09   #4279
mysza_myszowska
Raczkowanie

To dobrze, bo już myślałam, że jakaś opóźniona jestem :P My w ogóle kościół na razie zostawiamy w spokoju, zaklepaliśmy termin u ks. Proboszcza, a resztą się zajmiemy w lutym przyszłego roku.

NASZ DZIEŃ 24.05.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 17:13   #4280
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
też ładne, ale dla mnie są "zwykłe", a ja mam "pierd.ol.ca" na punkcie butów i z tego wśród znajomych słynę więc nawet mi nie wypada takich gładkich założyć
Stary 2013-03-24, 17:17   #4281
velika
Winter is coming

Cytat:
Nie, planujemy zacząć we wrześniu. Najwcześniej

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Mój chłop to jest dobry, przylazłam do niego, a ten mi mówi, że moje perfumy pachną mlekiem i czy mam jakieś nowe. Kupiłam je 2 lata temu Ja mu dam mleko

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:20   #4282
exist_
Zakorzenienie

My nauki robimy w tym roku w maju bo akurat wtedy nam obojgu pasuje. Poradnię zrobimy później. My zgłaszając się do księdzza na 3 miesiące przed ślubem mamy już mu zanieść świadectwo nauk.
Stary 2013-03-24, 17:23   #4283
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
3600 Amadeofilm
My też mamy Amadeo Pakiet Video+Foto full HD. Jak zobaczyłam ich filmy to od razu wiedziałam że chcę właśnie ich. Na stronce mają filmik robiony w naszym lokalu, młodzi przypływają motorówką.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-24, 17:23   #4284
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, bo już myślałam, że jakaś opóźniona jestem :P My w ogóle kościół na razie zostawiamy w spokoju, zaklepaliśmy termin u ks. Proboszcza, a resztą się zajmiemy w lutym przyszłego roku.
My już jakiś czas temu zaklepaliśmy termin w kościele

Cytat:
też ładne, ale dla mnie są "zwykłe", a ja mam "pierd.ol.ca" na punkcie butów i z tego wśród znajomych słynę więc nawet mi nie wypada takich gładkich założyć
Aaa no to ja tak nie mam, tzn. wole gładkie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Nie, planujemy zacząć we wrześniu. Najwcześniej

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Mój chłop to jest dobry, przylazłam do niego, a ten mi mówi, że moje perfumy pachną mlekiem i czy mam jakieś nowe. Kupiłam je 2 lata temu Ja mu dam mleko
Dobry jest i wcześnie się zorientował
Stary 2013-03-24, 17:24   #4285
justynkie
Wtajemniczenie

Dziewczyny a nie orientujecie się czy nadal aktualne jest że jak mamy zaświadczenie o odbyciu religii w szkole średniej to nie musimy chodzić na nauki?

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:24   #4286
moooniaaaa
Zakorzenienie

KaMilka4891
Witam w gronie różowych butów
Ja już kupiłam okazyjnie, leżą i czekają na rozchodzenie. Tylko ja celuję w pudrowy róż

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3995551 9]Hej dziewczyny pokazalybyscie swoich kamerzystow¿ i ile biora mniej wiecej¿
bo mialam wczoraj z Tz rozkmine ile powinno to kosztowac bo sie ani ja ani on na tym nie znamy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Mi się marzą ich kamerzyści:
http://www.panoramaprojekt.com/ Na razie mamy od nich foto (2tys). Za pakiet video chcą 3tys zł. Poczekamy do targów, może dorwiemy jakąś zniżkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (19,5 KB, 18 załadowań)
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:25   #4287
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie orientujecie się czy nadal aktualne jest że jak mamy zaświadczenie o odbyciu religii w szkole średniej to nie musimy chodzić na nauki?
Taki trzeba odbyć, tak czy siak.

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
Stary 2013-03-24, 17:26   #4288
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie. Nauki osobno, świadectwo osobno.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:26   #4289
anka1897
Wtajemniczenie

Dzień doberek a właściwie dobry wieczór
Ale naprodukowałyście
Jestem padnięta. Byliśmy z Tż w Kościele na Mszy za dziadka a później na obiedzie u babci i dopiero wróciłam.
Wczoraj byliśmy na spotkaniu z fotografami, ale jednak zostaniemy przy pierwszym wyborze ewentualnie jakieś swoje "widzi mi się" mu przekaże
Tż się ze mnie śmieje bo wczoraj zjadłam śledzia, przegryzłam go nutellą i ogórkiem kiszonym Pytał się czy mu nie chce o czymś powiedzieć

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witam nową PM-kę
Mój K. widział suknię ślubną, ale na wieszaku - stwierdził, że po ślubie zrobimy sobie z niej firankę
Dekoracja sali u nas praktycznie nie istnieje, ponieważ jest ona sama w sobie śliczna. Jedynie będą dekoracje kwiatowe (z el. fioletu oczywiście) http://www.nadgoplem.pl/images/phoca...l__DSC0015.jpg
http://www.nadgoplem.pl/images/phoca...l__DSC0009.jpg

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Ja mam, prześlę Ci na PW.
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Witam się właśnie się pakuję i pomyślałam, że będziecie fajnym przerywnikiem w pakowaniu

Nie ma tragedii nie jest ten obraz, aż tak obskurny. Spodziewałam się czegoś gorszego, ale skoro masz możliwość go zakryć to zkkryj a tak poza tym bardzo ładna sala

U nas z salą jest tak, że jest ona całkowicie pusta, więc muszą być jakieś szmaty pozarzucane, świecidełka itp...
Ślicznie macie sale. Jak tak je oglądam to moja mi się coraz mniej podoba
KaEs również zrobiłąbym tak jak radzą dziewczyny - minimalizm w wystroju sali

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.. co będziecie miały za stołem PM? Ja niestety mam dziwny obraz.. właścicielka mówi, że to dzieło artystyczne, ja jestem innego zdania.. wrzucam zdjęcie i mam nadzieję, że mi poradzicie - zakrywać ten obraz czy go zostawić w spokoju ?
Ja również mam jakiś obraz za stołem młodych. http://www.podroza.com/galeria.html Nie wiem czy go zostawiać czy nie. W sumie nie wygląda tragicznie

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 17:30   #4290
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Niedziela mija mi pod znakiem pracy magisterskiej nr 1

Poza tym śniło mi się, że bratowa Tż-a napisała na FB, że wybiera się na wakacje do Rzymu. Miałam ochotę ją zniszczyć (uwielbiam Rzym i chcę tam wrócić jak najszybciej, stąd ta nienawiść )

Co do nauk, to nie wiemy jeszcze. Na pewno będziemy robić nauki tutaj, w UK.

I jak to jest z tym zaświadczeniem o uczęszczaniu na lekcje religii? W jakiej to ma być formie? Normalnie na świadectwie ukończenia liceum czy jak?Hmm
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-03-24 o 17:33
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości