|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
no wszystkie prawie z dieta poszlyyyyyy... tz mi sie wydaje, ze to przez ta zas.rana zime, ja jestem nią załamana... nie stac mnie w tym miesiacu na karnet na silke, chcialam biegac juz w marcu, w zeszlym roku juz jakos 5 marca smigalam, a pod koniec marca to w balerinach ![]() Ja nie mysle o tym w ten sposob, ze "mam sobie cale zycie odmawiac". chce osiagnac wymarzona wage, jesc zdrowo i sie russzac bo to dla mojego zdrowia, a jak sobie wtedy pozwole czasem na cos, to sie nic nie stanie - patrz na meedzik, ona schudla, czasem wcina slodkie, ale kontroluje wage i wyglada bosko ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
uwazam dokladnie tak jak Ty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipson dziękuję kochana
![]() ![]() ![]() No a najważniejsze jest to jak teraz czuję się w swoim ciele ![]() ![]() To tak na pocieszenie moje menu dziś też za piękne nie jest ![]() ![]() ![]() ![]()
#1503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem wiem, wszystko jest dla ludzi, nie mowilam o ciaglym odmawianiu sobie, ale patrzac tak przez pryzmat czasu, to zawsze mialam wage mniej niz 50 jak juz zamieszkalam z TZ to klapa! waga nawet dobila 58 przed latem, tak w mc donaldzie rzadzilismy. widze ze juz chyba tak zostanie jesien zima nadchodzi i zaczyna sie pieczenie ciast podjadanie w nocy, no normalnie jak swojego widze to az mam chec mu palnac ze mnie szczuje nocami zapachami jedzonka ;( lubie warzywa, owoce jem je codziennie kilka razy dziennie, ale jak wpadne w trans jedzenia slodkiego i smazonego tak przestac nie moge, nigdy tak nie mialam, naszczescie chipsow i gazowanego nie pijam gardlo nie pozwala, zaraz jestem chora... musze sie ogarnac i zaczac zdawac Wam relacje z codziennych cwiczen i posilkow bo jak nie to ,to co innego? nic mi wiecej nie pozostaje, zaczac znowu wazyc jedzonko i mowic STOP slodkosciom ;( juz mnie ciagle, mam @ i chce mi sie (jeszcze bombonierka zostala sie) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Pipson najgorzej właśnie wpaść w ten rytm, a później odruchowo zdrowo się odżywiasz
![]() Ja brałam Thermo Speed Extreme, właśnie jak miałam zastój jakoś 2 miesiące jak nie dłużej ![]() ![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Mam jakiś humor dzisiaj, że to jakiś dramat jest
![]() ![]()
#1507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
PMS czy cos sie stalo? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja pms nigdy nie przechodzę, a do @ daleko...nastrój zryty i tyle... Mam dość problemów, przerasta mnie to, po prostu upust emocje musiały gdzieś znaleźć i postanowiły uraczyć mnie depresją;/
#1510 |
Raczkowanie
|
ojejku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ja sie tylko pochwale, że chociaz zcwiczeniami nie zawalam w tym tygodniu - 10 min Hula Hop, 30 min Szok trening, zaraz ide się kąpać, nałoże maskę na włosy, puszczę serial i chyba znów trochę pokręcę ![]() ![]() Myslicie, że jak się owinę folią z żelem antycell i pokręcę HH, to spotęguje efekt ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-03-24 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór słoneczka
![]() Już wracam do spamowania z Wami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() Mi się marzy 54 ![]() ![]() No jasne że wygrasz! ![]() ![]() No to nie rozumiem trochę fenomenu tej diety, bo jesz praktycznie to samo co jadłaś tylko że więcej i chudniesz ![]() Ucz się ucz do maturki ![]() ![]() ![]() ![]() Podoba Ci się zumba? ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() No niestety, ciężki jest okres stabilizacji wagi nie? ![]()
![]() |
#1513 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę tych weselisk, też bym się przeszła ![]() Obejrzałam foty. Niby kilka kilo a duża różnica. Jaka Ty jesteś piękna ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
![]() No plan jak najbardziej na plus. Do tego jedz dużo owoców i warzyw ![]() A Ty codziennie ćwiczysz? ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
![]() Trzeba się ogarnąć! Od jutra jem mniej i zdrowiej. Zero słodyczy, chipsów i sera ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1514 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to się nie da schudnąć? Oczywiście, że się da! Trzeba tylko chcieć!! ![]() Co chcesz robić w Anglii? ![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() A ja się cieszę, że jeszcze lata nie ma, bo nie muszę odsłaniać ciała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja np. mam tak że przed @ kilka dni mam ochotę na słodkie-słone, słodkie-słone i tak w kółko no i tłuste, wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1516 |
Wtajemniczenie
|
Cindy
![]() Codziennie tylko tifany na boczki robię ( 10min) a tak poważniej to ok4 do 5 razy w tyg ale moje "poważniej" to rozgrzewka pipson czy cocktail ![]() Nie mam żadnej wymówki ale wczoraj i dziś wzorowo na talerzu było ![]() A co na Twoim talerzu się dziś działo? ![]()
#1517 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
![]() Tak ![]()
![]() |
#1518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie jedna dziewczyna by za Twoją obecna sylwetkę oddała wiele ( ja włącznie ![]() ![]()
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba musisz więcej aerobów robić, żeby Ci tłuszczyk spadał ![]() ![]() No to ![]() No u mnie to aż szkoda gadać... ale jak już tak bardzo chcesz mi dać baty... ![]() I śn- tost z salami i serem + ketchup i majonez + gruszka i kawa z 3 łyżeczkami cukru (kiedy ja wcale nie słodzę ![]() II 3 łyżki mcflurry z maka ale taki nie dobry był że musiałam wyrzucić ble III obiad- rosołek z makaronem ![]() IV pringelsy (może z 2 garście), kinder bueno V kolacja- spaghetti z serem (TŻ zrobił ![]() 2000 kcal- to i tak nie źle jak przed @ ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie powiem, dużo mi zleciało z cm. Dużo tłuszczu straciłam. To wszystko przez ruch, no i dietę! Jestem bardzo zadowolona z tego, ale wiesz jak będę jadła 2-3 tys kcal dziennie to zaraz mi waga wróci, a ja bym chciała jeszcze schudnąć troszkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to jest podwójne wyzwanie, bo ja sobie powiedziałam, że i przysiady i brzuszki będę robiła tyle co tam pisze. Ale miałam zakwasy straszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A no i przymierzałam dziś takie ładne czerwone (takie oczo) spodnie w Stradivariusie i były boskie na prawdę, ale po 1. nie podobała mi się moja płaskodu.pcia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Cytat:
![]() No to już tak dużo czasu Ci nie zostało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ---------- Haha to dla dzieczyn które ćwiczą zumbę http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...26831872_n.jpg
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-25 o 00:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty masz tam dostęp do takich smakołyków ![]() ![]() ![]() A Tż super, że gotujący ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy zdecyduje się na codziennie ćwiczenia bo mnie trochę wytrącają z rytmu diety - więcej ćwiczę więcej grzeszę bo przecież spalam ![]() ![]() Ćwiczę głownie z dbałości o skórę i ze strachu przez zwisami do kolan ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Ależ dziewczyny naprodukowały przez noc
![]() Ja ostatnie dni miałam bardzo aktywne więc się nie udzielałam. 2 razy byłam w Wawie, a jeśli się tam wybieram, to mam cały dzień wyjęty z kalendarza, bo z Rzeszowa kawałek drogi jest ![]() Troszkę mi po week przybyło, bo wpadły fast foody, chipsy etc. i waga pokazała 50.9, musze do Świąt dojść chociaż do 50, żebym cicha mogła jeść bez większych wyrzutów ![]() A od kwietnia pełną parą znowu ruszam z ćwiczeniami, muszę jakiś plan sobie ustalić ![]() Margot też tak wcześniej miałam, ćwiczę to przecież ciacho mogę zjeść, po jakimś czasie się oduczyłam, i 100 razy lepsze efekty. Wykaż się silną wolą ![]() Cindy ja mam podobnie, uważam że mój TŻ jest bardzo przystojny, a ciało ma jak z okładki, szczupły, kaloryfer na brzuchu ( dosłownie! ) umięśniony... nie mogę się zapuścić, bo później wstyd na wspólnych zdjęciach z wakacji... ![]() Od kiedy to wyzwanie? Chcę się przyłączyć, tylko powiedzcie co, jak, kiedy ? :P Na dziś planuję : śn: owsianka z masłem orzechowym i gałką lodów 2ś: mandarynka o: makaron z serem podw: kawa + 2 kostki gorzkiej czek. kolacja: jogurt naturalny Wieczorem obiecuję zameldować się, czy trzymałam się w pełni jadłospisu ![]() Miłego dnia dziewuszki ![]()
![]() |
#1524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, Cindy... jaki spam ![]() ![]() wstałam dzisiaj tylko na chwilkę żeby zmierzyć temperaturę, pół nocy nie spałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zadomowienie
|
Margot, Cindy, dzieki!
![]() A ja dzis sie zwazylam bo nie wytrzymalam do 31 marca... Na wadze plus 1,5 kg, w obwodzie uda wciaz 52 ![]() ![]()
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem dobra zapomniałam sie rano zważyć i zmierzyć, ale foty zrobiłam ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-25 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.