Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 08:06   #1801
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

ROXI Ty weź się podziel!!!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:10   #1802
dzoan
Zakorzenienie

To ja sobie najpierw ponadrabiam :

elaine-blath a więc dzisiaj już lecę z życzeniami urodzinowymi Zdrówka dla Ciebie i dzidziola! Pięknego i szybkiego porodu! Samych radosnych dni do rozwiązania..no i po właściwie też.. Wszystkiego najlepszego Kochana

karolajn1987 jeju jak te dzieciaczki przyspieszyły..Twojej małej już kilogramik stuka normalnie wow!

magdalennne jeśli chodzi o podejście Twojego męża, to powiem Ci, że z jednej strony to słodkie, że tak się martwi i chce, żebyś jak najwięcej odpoczywała i darowała sobie pracę.. lepiej tak niż jakby miał nie rozumieć ciężarnej kobiety..jej zmęczenia i odmiennego samopoczucia

Katerine2 ależ chamstwo!! a ja często torebkę w bagażniku zostawiam jak jedziemy do kościoła,a wiemy że później do sklepu czy rodziców mamy wpaść..Parkujemy co prawda na terenie kościoła i ogrodzone płotem, ale w sumie co to daje..każdy taki gnojek może tam wejść i grzebać po autach Choć nasze nie wygląda na bogatych właścicieli..lepsze fury stoją, nasze bliżej złomka

cynamon_owa śliczne ciuszki..żywe kolorki Co do laktatora, to różnie bywa.. przyjaciółka miała pożyczony i ani razu nie potrzebowała go użyć.To indywidualna sprawa. Ja raczej nie będę kupowała, jak będzie mi potrzebny to wyślę męża. A tak to szkoda mi kasiory. A moze uda mi się też pożyczyć w razie czego. Jakbym miała kupić na wszelki wielki, a później nie używać, to bez sensu, wolę wydać kasiorę na bardziej niezbędne rzeczy.

roxi1980 masakra ile tych ubranek zachomikowałaś

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:10   #1803
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Już po obchodzie. Nie wiem czemu wczoraj mi wpisali ryzyko przedwczesnego porodu
Bardzo fajny lekarz byl, jak ktg wyjdzie ok to ide do domku
Karolajn - to chyba normalne... ja z Norbertem przy każdym pobycie do 18/20tc miałam wpis: "poronienie zagrażające" (jakie to optymistyczne ), a po 20tc - zawsze "zagrożenie porodem przedwczesnym".

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:12   #1804
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Karolajn - to chyba normalne... ja z Norbertem przy każdym pobycie do 18/20tc miałam wpis: "poronienie zagrażające" (jakie to optymistyczne ), a po 20tc - zawsze "zagrożenie porodem przedwczesnym".
Ludzi tylko straszą
Zazdroszczę tylu ciuszków ( jakbym sama miała mało)
A śniadania jak nie było tak nie ma...
Stary 2013-03-25, 08:13   #1805
czarownica1
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Karolajn trzymam kciuki

Dziewczyny wpadłam się odmeldować, że żyję i niedługo spadam bo jak dziś z Tż rano spojrzałam w kalendarz, to mocno się czas kurczy, do porodu niby trochę, ale ja mam trochę zadań do wykonania przed i zaczęłam się trząść, że nie wyrobię.
Później jak urosnę jeszcze to ciężko będzie pracę ogarnąć, nie mówiąc już o tym, że po porodzie nie będę od razu zdatna do moich obowiązków
Teraz to już nie ma obijania się. Wyliczyłam, że mamy na wszystko tylko ok. 2,5 miesiąca

buziaki i do następnego odmeldowania się

Elaine, dużo uśmiechu, zdrowia, pieniędzy, miłości, samych najpozytywniejszych chwil w życiu no i, jak ja to mawiam: oby poród lekkim był

a no i witam się w 25 tyg.

rety, uciekam, bo jeszcze chwila a nie odkuję się od kompa!

Edytowane przez czarownica1
Czas edycji: 2013-03-25 o 08:15
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:15   #1806
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
powiem Ci, że ja też się bardzo cieszę, bo wiem ile kosztuje utrzymanie niemowlaka na codzień, więc przynajmniej to odpadnie... Póki co mamy ubranka, wózek 3w1, spacerówkę, 2 maty edu., stojak pod wanienkę i wanienkę... która do niego nie pasuje , łóżeczko bez materaca i pewnie jeszcze coś czego nie pamiętam. Teraz wyprawka szpitalna, kosmetyki, leki i brakujące gadżety ale to spokojnie, od maja, bo teraz, w kwietniu nas żywcem pożre OC
Nasze OC będzie nas jadło w lipcu, więc tak akurat jak się dziecię urodzi My musimy wszystko kupić, więc może być ciężko, ale wierzę, że damy radę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:15   #1807
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień dobry

Od razu witamy się z wami w 27 tygodniu

Zjadam śniadanko i w trakcie poczytam co sie wczoraj tu działo
Życzymy miłego dnia i trzymamy kciuki za dzisiejsze wizytujące brzuchatki

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:17   #1808
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nasze OC będzie nas jadło w lipcu, więc tak akurat jak się dziecię urodzi My musimy wszystko kupić, więc może być ciężko, ale wierzę, że damy radę
A my OC mieliśmy w lutym. I przegląd ale zmieniliśmy firme ubez. I jakos nas super nie szarpnelo
Stary 2013-03-25, 08:18   #1809
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ROXI Ty weź się podziel!!!
chętnie bym się podzieliła, a najchętniej z moim bratem i bratową... 3 lata i maluszka nie widać...
A ogólnie to czekam też na info o płci stworka z brzucha, bo ubranka są po dzieczynkach i chłopcu, a jest na tyle, że mogę spokojnie powybierać "do płci" i resztę odłożyć - póki co porozkładałam rozmiarami, będzie łatwiej coś znaleźć.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
roxi1980 masakra ile tych ubranek zachomikowałaś
hmmmm zachomikowanych na foto nie ma to są tylko te co dostałam od siostry ciotecznej (tak swoją drogą - straszne marnotrawstwo kasy, bo tego jest dużo za dużo...). Moje po Norbercie są osobno... 7 "walizek" PCV po kocach akrylowych (56-110)

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
A my OC mieliśmy w lutym. I przegląd ale zmieniliśmy firme ubez. I jakos nas super nie szarpnelo
mogę zapytać, gdzie macie polisę?

Stary 2013-03-25, 08:20   #1810
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Nas niestety szarpnie, bo my młodzi, mamy mało zniżek (10%). Na szczęście w tym roku już nie będzie tej zwyżki za wiek, bo w tamtym jeszcze była No i auto stare, a za to też się więcej płaci...
Ale, żeby kiedyś móc płacić mniej, trzeba przez to przejść.
Stary 2013-03-25, 08:23   #1811
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

mogę zapytać, gdzie macie polisę?
No pewnie. W Axa. Tesc tez teraz przeszedł, bo wszedzie mu za oc liczyli jakieś 700 zl ( i to niby za kontunuacje mial jeszcze znizki), a ma maksymalnie znizki, prawko od 18 r.z. i zawodowy kierowca. Za zakup przez neta jest dodatkowa znizka. Tesc bral bez nww i wyszlo cos ok. 400 zl za rok
Magdalennne my tez mamy zwyzki za wiek
Stary 2013-03-25, 08:24   #1812
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Już po obchodzie. Nie wiem czemu wczoraj mi wpisali ryzyko przedwczesnego porodu
Bardzo fajny lekarz byl, jak ktg wyjdzie ok to ide do domku
Super! Niech Ci Tż porządne drugie śniadanie przyszykuje, bo szpitalnym się nie najesz

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

To i mnie się przypomniało, że zaczynamy 23 tydzień !! Wygląda na to, że deptamy już w 6. miesiąc?

Neni wybacz, że Cie uprzedzę, ale tak sobie zapamiętałam, że Ty tydzień przede mną..no po prostu muszę ogłosić dziewczynom, że Ty 24 tydzień zaczynasz !

A teraz brawa dla mnie i Neni

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-03-25 o 08:35
Stary 2013-03-25, 08:26   #1813
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Super! Niech Ci Tż porządne drugie śniadanie przyszykuję, bo szpitalnym się nie najesz

To i mnie się przypomniało, że zaczynamy 23 tydzień !! Wygląda na to, że deptamy już w 6. miesiąc?

Neni wybacz, że Cie uprzedzę, ale tak sobie zapamiętałam, że Ty tydzień przede mną..no po prostu muszę ogłosić dziewczynom, że Ty 24 tydzień zaczynasz !

za 6 miesiąc i dla Neni

Tż już jedzie z bulkami do mnie
Stary 2013-03-25, 08:26   #1814
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Nas niestety szarpnie, bo my młodzi, mamy mało zniżek (10%). Na szczęście w tym roku już nie będzie tej zwyżki za wiek, bo w tamtym jeszcze była No i auto stare, a za to też się więcej płaci...
Ale, żeby kiedyś móc płacić mniej, trzeba przez to przejść.
Pocieszę Cię... wy młodzi, brak zniżek, więc logiczne, że OC wysokie... Ja mam prawko 5 lat, mąż od 10 lat jest (był) współwłaścicielem auta swojego brata i zniżek ma chyba 40%... jak kupiliśmy auto 2 lata temu, jak mąż zrobił prawko, to się okazało, że moje (współwłaściciela) prawko nieważne w kontekście wysokości składki, zniżki nieważne... bo mąż nie ma prawa jazdy powyżej roku i dowalili nam takie zwyżki, że głowa mała. Na szczęście w zeszłym roku już odzskali rozsądek... Składka za samo OC, za naszą 15-letnią Lagunę spadła z prawie 1000zł na 600... oj odczuwalna to różnica...

Stary 2013-03-25, 08:29   #1815
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm zachomikowanych na foto nie ma to są tylko te co dostałam od siostry ciotecznej (tak swoją drogą - straszne marnotrawstwo kasy, bo tego jest dużo za dużo...). Moje po Norbercie są osobno... 7 "walizek" PCV po kocach akrylowych (56-110)
tyle tego, ze wszystkie wątkowe dzieci byś nimi ubrała

Stary 2013-03-25, 08:30   #1816
roxi1980
Zakorzenienie

Zawsze taki ten poniedziałek pozytywny - dużo osó nowe tc rozpoczyna GRATULACJE dla wszystkich

Ja jutro do gina na 8:30 - trza by żywopłot podstrzyc z lusterkiem ofkors ale to wieczorkiem.
Najgorsze, że nie wiem jak zajadę, bo miałam autobusem jechać, a jutro jakiś strajk związkowy ma być i mogą nie kursować

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
tyle tego, ze wszystkie wątkowe dzieci byś nimi ubrała
masz rację

Stary 2013-03-25, 08:31   #1817
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Pocieszę Cię... wy młodzi, brak zniżek, więc logiczne, że OC wysokie... Ja mam prawko 5 lat, mąż od 10 lat jest (był) współwłaścicielem auta swojego brata i zniżek ma chyba 40%... jak kupiliśmy auto 2 lata temu, jak mąż zrobił prawko, to się okazało, że moje (współwłaściciela) prawko nieważne w kontekście wysokości składki, zniżki nieważne... bo mąż nie ma prawa jazdy powyżej roku i dowalili nam takie zwyżki, że głowa mała. Na szczęście w zeszłym roku już odzskali rozsądek... Składka za samo OC, za naszą 15-letnią Lagunę spadła z prawie 1000zł na 600... oj odczuwalna to różnica...
Oj bolesne są początki... mam tylko nadzieję, że jak już przez to przebrniemy to nic się nie zmieni i będziemy mieć mniejsze te składki
Nie mam weny na przygotowywanie zajęć - może luz przed Świętami?
Stary 2013-03-25, 08:40   #1818
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Nie śpię, chcę coś dzisiaj posprzątać (2 pary butów zimowych, już ich nie założę choćby miała przyjść i śnieżyca:/ zostawiam tylko kozaki), więc już jem śniadanie, ku uciesze potomka

Elaine - spełnienia wszystkich, nawet najskrytszych marzeń!!!!!

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Ja nie mam.. wszystkie ruchy jakie odczuwam są delikatne, takie jakby przytłumione
Tylko ja nie mówię o mocnych kopach w brzuch, tylko w..... dziurki i to obie Wczoraj mówię Wam, miałam wrażenie, że Młody mi zaraz wystawi nogę przez którąś z nich - kopało Was kiedyś dziecko w tyłek, tylko od tej drugiej strony? Bo mój mi wczoraj urządził taki koncert, że musiałam się położyć na wznak, żeby trochę podpłynął wyżej, bo to NIE jest przyjemne uczucie Żeby nie było: niech kopie, codziennie i w co chce, tylko ja już się wczoraj serio zaczęłam obawiać
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:54   #1819
Myszolka91
Raczkowanie

Wiatm sie z rana weekend minal calkiem sympatycznie Tak sie martwilam ze lozysko mam z przodu i kopniakow nie bede czuc a tymczasem maly szaleje w brzuszku. Moj tz wieczorem odkrywa mi brzuch i patrzy jak sie rusza od tych kopniaczkow,mowi ze wygladam jak obcy
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:56   #1820
surka
Zakorzenienie

Dzień Dobry słoneczka

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Dla was obu

Cytat:
Ja jutro do gina na 8:30 - trza by żywopłot podstrzyc z lusterkiem ofkors ale to wieczorkiem.
Najgorsze, że nie wiem jak zajadę, bo miałam autobusem jechać, a jutro
Ja też muszę, dzisiaj przejechać kosiarką Najgorsze jest to, że chyba idzie mi to coraz gorzej

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39964406]Tylko ja nie mówię o mocnych kopach w brzuch, tylko w..... dziurki i to obie Wczoraj mówię Wam, miałam wrażenie, że Młody mi zaraz wystawi nogę przez którąś z nich - kopało Was kiedyś dziecko w tyłek, tylko od tej drugiej strony? Bo mój mi wczoraj urządził taki koncert, że musiałam się położyć na wznak, żeby trochę podpłynął wyżej, bo to NIE jest przyjemne uczucie Żeby nie było: niech kopie, codziennie i w co chce, tylko ja już się wczoraj serio zaczęłam obawiać [/QUOTE]

Ja póki co mam tylko wrażenie, jakby ona cała się obracała, a nie jakieś specjalne kopniaczki i to przeważnie na dole, tak że czasami boję się, ze zaraz wypłynie. Ale wczpraj weszła trochę wyżej i nawet tż udało się w końcu poczuć, jak się rusza
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:56   #1821
Guuusiaa
Zadomowienie

Witam siię

Pogoda tylko do leniuchowania
A teraz pora nadrobić weekend na wizazu

Wybraliśmy imię dla SYNUSIA szybko poszło miał być Filip ale oboje z mężem zakochaliśmy się w imieniu MARCEL

Elaine Kochana Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:05   #1822
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Wiatm sie z rana weekend minal calkiem sympatycznie Tak sie martwilam ze lozysko mam z przodu i kopniakow nie bede czuc a tymczasem maly szaleje w brzuszku. Moj tz wieczorem odkrywa mi brzuch i patrzy jak sie rusza od tych kopniaczkow,mowi ze wygladam jak obcy
A będzie zapewne coraz mocniej

Zbieram się do pracy, a zaraz po niej do szkoły rodzenia. Zajęcia kończą się o 20, więc pewnie nie będę was nadrabiać tylko napiszę jak było A potem poczytam co naskrobałyście. Ale może nie piszcie znowu 20stron
Stary 2013-03-25, 09:08   #1823
misiaczka555
Wtajemniczenie

odebrałam wyniki TSH i mam w normie.
Wynik jest 0,67 <0,03-3,10> II trymestr

Zjadłam juz sniadanko i zbieram sie do wyjazdu. Wizytę u endo mam o 15:30, trzymajcie kciuki za dobre wieści. Jedziemy tez z TZ do takiej dużej hurtowni dziecięcej

Odezwę sie wieczorem
Buziaki

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:10   #1824
mela1234
Zakorzenienie

Elaine sto lat, łatwego porodu i ogólnie wszystkiego najlepszego
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:13   #1825
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
A i pochwalę się Wam jaki wózek prawdopodobnie kupimy
http://allegro.pl/miyo-2w1-aluminium...103111456.html
Jak myślicie, taki wóz będzie ok?
Mi sie bardzo podoba i je podobny do tego co my kupiliśmy

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
kupiłam pieluchy tetrowe, ale ceny tutaj tych pieluch to masakra.
za 12 pieluch- 20 funtów!!! prawie 100 złoty.
zastanawiam się czy nie taniej by sprowadzić z Polski, hahaha
co za cena

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się i mam od zeszłego tygodnia +2cm (razem będzie już +7)
w takim tempie niedługo Was dogonię
Margsia coż za piękny wynik ty na pewno w ciąży jesteś?

Cytat:
Pojechalam jednak na IP czego szczerze juz żałuję. .kazali mi zostać wiec obecnie przebywam w szpitalnym lozku na patologii :-( polozna na izbie sprawdzila tetno, bylo ok, ale zadzwonila do lekarki, powiedziala co i jak, a tamta kazala mnie przyjac na oddzial. Potem na oddziale badal mnie jakiś stary, oblesny i niedelikatny chlop, ktory stwierdził ze szpital to nie jest darmowe usg i ze po co tu w ogole jestem. ..
Dobrze że pojechałaś, przynajmniej wiesz co się dzieje i nie potrzebnie się zamartwiasz, a lekarz to jakiś konował nosz szlag trafia jak się słyszy takie historie

Enleve, Cynamonowa śliczne ciuszki
Roxi zaszalałaś z ilością ciuszków

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-25, 09:15   #1826
surka
Zakorzenienie

roxi1980
Super wyprawka

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Wklejam futrzane paputki Mothercare za 2,90, ktore nabylam na wypadek gdyby wiosna NIGDY nie nadeszla
Uwielbiam takie kapcioszki

A jeśli chodzi o notariusza, to jak poda ci cenę taksy notarialnej, zawsze pytaj się czy istnieje możliwość negocjacji. Podawana taksa zawsze jest maksymalna i może zostać obniżona. A we wro jest dużo notariuszy, więc jest konkurencja i można się targować Pracowałam kiedyś w notariacie, więc wiem co mówię

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Wybraliśmy imię dla SYNUSIA szybko poszło miał być Filip ale oboje z mężem zakochaliśmy się w imieniu MARCEL
Gratuluę podjęcia tak ważnej decyzji

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Zjadłam juz sniadanko i zbieram sie do wyjazdu. Wizytę u endo mam o 15:30, trzymajcie kciuki za dobre wieści. Jedziemy tez z TZ do takiej dużej hurtowni dziecięcej

Odezwę sie wieczorem
Buziaki
Super, że wyniki dobre

za dzisiejsze wizyty

ELEINE - spełnienia wszelkich marzeń, łatwego i szybkiego porodu przede wszystkim i zdrowego maluszka
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:23   #1827
katarzynkajg
Zadomowienie

Czarownica, dzoan , Neni za tydzień

Cytat:
My mieliśmy przegląd w marcu i musieliśmy wymienić też butlę gazową w aucie także uderzyło trochę po kieszeni a teraz w kwietniu ubezpieczenie

Cytat:

Super za podjęta decyzję

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-25, 09:24   #1828
mela1234
Zakorzenienie

Idę zaraz na drzwi otwarte do szkoły podstawowej do której Małgosia od września będzie uczęszczała. Co prawda do przedszkola przyszkolnego, no ale skoro zapraszają to trzeba wszystko oblookać
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:28   #1829
katarzynkajg
Zadomowienie

Eleine wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z dzieciątka Sto lat

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-03-25, 09:31   #1830
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj już zapowiedziałam, że po świętach ruszam z zakupami do szpitala i wyprawką. Mówię mamie, że tak naprawdę mam na kwiecień i maj, bo w czerwcu może się dziecko urodzić. Na co moja mama "nie życzę ci, ale może jeszcze wcześniej, więc lepiej bądź przygotowana".

A tak przy okazji. Dziewczyny z Krakowa byłyście w tej hurtowni:
http://www.free-trade.cracow.pl/
Jesteśmy gotowi pojechać te 100km, ale muszę wiedzieć, że ma sens, bo wybór i ceny sensowne
Moja Mama też mi kazała wszystko wcześniej do szpitala pokupować bo mówi, że nigdy nic nie wiadomo

Co do hurtowni to ja byłam na św. Kingi i jak masz specjalnie tam jechać100 km to nie polecam
Ogólnie powierzchnia nie jest za duża, więc i rzeczy wystawionych nie ma chyba, że trzeba pytać Panią bo może mają gdzieś schowane? , my oglądaliśmy tylko wózki i nic innego ale wyboru specjalnego nie było, głównie kilka tako i kilka bebetto i jakieś nieznane mi marki... A teściowa mówiła, że była tam ostatnio jeszcze raz zobaczyć wózki i że teraz nie ma tych 3 w1 tylko, że wystawione są same spacerówki (ale na ile to prawda to nie wiem)
Cytat:

Cytat:

Cytat:

, dla Ciebie i Neni
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39964406]
Tylko ja nie mówię o mocnych kopach w brzuch, tylko w..... dziurki i to obie Wczoraj mówię Wam, miałam wrażenie, że Młody mi zaraz wystawi nogę przez którąś z nich - kopało Was kiedyś dziecko w tyłek, tylko od tej drugiej strony? Bo mój mi wczoraj urządził taki koncert, że musiałam się położyć na wznak, żeby trochę podpłynął wyżej, bo to NIE jest przyjemne uczucie Żeby nie było: niech kopie, codziennie i w co chce, tylko ja już się wczoraj serio zaczęłam obawiać [/QUOTE]
Ja nie mam takich "przyjemności"
Cytat:
Witam siię

Pogoda tylko do leniuchowania
A teraz pora nadrobić weekend na wizazu

dla Marcelka i dla jego rodziców za poważny wybór

Dziś jest mega zimno i skoro ja już mówię, że jest zimno to musicie mi uwierzyć

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Margsia coż za piękny wynik ty na pewno w ciąży jesteś?
Hm... też się zastanawiam, ale na opisie USG jest napisane 1 żywy ludzki płód...

Wiesz a co się wykluje to się okaże

Zmierzyłam się rano i moje wczorajsze wieczorne cm się wsiąkły
Chyba mnie wczoraj tylko po czymś wydęło

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości