Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 22:48   #4141
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Też tak robię i według mnie to ratuje mój brzuch już nawet o tym nie myślę wcale, tak jak Ty i naprawdę warto

Myślę, że nie miałam do czynienia z medycyną niekonwencjonalną, stawia się bańki szklane - na ogień. Te do masażu są za to gumowe

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Za wcześnie trzeba wybierać, według mnie... Czasem przecież po prostu się jeszcze nie wie, co się chce robić w życiu. Niby studia można zmienić/zacząć nowe/itd, ale jednak to ważna decyzja, miło jest trafić od razu - nie traci się czasu. Ja marzyłam całe gimnazjum i liceum o germanistyce, w ostatniej chwili szczęśliwie zmieniłam zdanie Ale o germanistyce nie zapomniałam, może kiedyś coś w tym kierunku zrobię.
Dzięki
Może też zacznę tak napinać brzuch, bo moje mięśnie niedługo zanikną Chociaż dzisiaj już ćwiczyłam, ale różnie to bywa... Chyba sobie przygotuję tabelkę z rozpiską, wtedy będę bardziej zmotywowana
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 22:55   #4142
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Idź się ucz, bo Ci się w końcu dzień skończy

Dziewczyny, jako że wśród Was są mężatki i zaręczone to mam do Was pytanie - jaką sukienkę uważacie za najlepszą dla pani świadek ?
Już zakończyłam naukę na dziś Doszłam do wniosku, że nie czaję co czytam bo zbyt zmęczona już jestem

Wg mnie nie ma najlepszej sukienki Na pewno musi być elegancka, ale nie musi być długa, ani wyglądać jak wór pokutny To zależy też od stroju panny młodej. Jeśli sama ma skromną sukienkę, fryzurę i makijaż to sądzę, że świadkowa powinna dostosować styl ubioru i reszty panny młodej. Natomiast jeśli panna młoda sama "błyszczy" to i świadkowa może pozwolić sobie na większą ekstrawagancję .

A świadkową masz być?
Stary 2013-03-26, 22:56   #4143
Vinnga
Zakorzenienie

Tak, ale pana młodego Oczywiście chce się dostosować pod pannę młodą Chyba najlepiej jak spytam jej jaką zamierza mieć sukienkę
Stary 2013-03-26, 23:03   #4144
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Może też zacznę tak napinać brzuch, bo moje mięśnie niedługo zanikną Chociaż dzisiaj już ćwiczyłam, ale różnie to bywa... Chyba sobie przygotuję tabelkę z rozpiską, wtedy będę bardziej zmotywowana
Nie ma za co

Rozlazłam się przez chorobę i już nic mi się nie chce... muszę zaraz wstać i o siebie zadbać, bo wyglądam bardzo źle

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 23:10   #4145
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Kanula, ja bym chciała pójść na coś takiego żebym mogła potem pracować w formie trenera na przykład na siłowni. Ale zapomniałam jak to się nazywa. Ale ogólnie to ja mam 5 pomysłów na studia (AWF, psychologia - później sądowa/seksuolog, dziennikarstwo, filologia polska, albo policja - bezpieczeństwo publiczne) i muszę zdawać maturę z przedmiotów które mi średnio leżą, bo na każdym są różne przedmioty a nie wiem gdzie bym chciała pójść i wątpie żebym ogarnęła to do wakacji.
Ode mnie z roku po Turystyce bardzo wiele osób jest instruktorami fitness lub na siłowni, ale do tego nie potrzebujesz studiów, bo one nie uprawniają Cię do tego. Potrzebne tu są kursy, które prowadzone są niezależnie i za które trzeba zapłacić, więc szkoda czasu na AWF jeśli o to chodzi

Jeśli chciałabyś mieć specjalizację trenerską- żeby współpracować z zawodowymi sportowcami to kierunek "wychowanie fizyczne" byłby Ci potrzebny.

Jak masz tyle zainteresowań, to ja jednak doradzałabym decydować się na coś innego niż na AWF Kursy zawsze możesz sobie zrobić i bez tych studiów być trenerem

Według mnie bardzo ciekawie brzmi psychologia sądowa Ale to sama już musisz zdecydować, bo najgorzej jak będziesz sugerować się opiniami innych a nie swoimi. Mnie mama tak nastawiła na tą turystykę i odwiodła mnie od prawa i niepotrzebnie posłuchałam. Ile ludzi tyle zainteresowań, więc sama sobie lepiej to przemyśl

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Za wcześnie trzeba wybierać, według mnie... Czasem przecież po prostu się jeszcze nie wie, co się chce robić w życiu. Niby studia można zmienić/zacząć nowe/itd, ale jednak to ważna decyzja, miło jest trafić od razu - nie traci się czasu. Ja marzyłam całe gimnazjum i liceum o germanistyce, w ostatniej chwili szczęśliwie zmieniłam zdanie Ale o germanistyce nie zapomniałam, może kiedyś coś w tym kierunku zrobię.
Zgadzam się z Tobą Mnie udało się trafić za trzecim razem Zazdroszczę ludziom, którzy byli na tyle zdecydowani, zdeterminowali i wiedzieli czego chcą, że od początku poszli na to co chcieli i są zadowoleni z wyboru po studiach.

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Tak, ale pana młodego Oczywiście chce się dostosować pod pannę młodą Chyba najlepiej jak spytam jej jaką zamierza mieć sukienkę
Moim zdaniem tak, bo sama będziesz się lepiej czuła jak będziesz pasowała stylem do panny młodej

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Nie ma za co

Rozlazłam się przez chorobę i już nic mi się nie chce... muszę zaraz wstać i o siebie zadbać, bo wyglądam bardzo źle
A ile czasu już chorujesz? Chyba już ponad tydzień Czy mi się coś pomyliło? Leżysz w łóżku? Czy chora wychodzisz z domu?
Stary 2013-03-26, 23:10   #4146
Vinnga
Zakorzenienie

Dzięki za radę
Stary 2013-03-26, 23:11   #4147
Kanula
Zadomowienie

Ja to już zmykam Muszę się wyspać żeby jutro porządnie przysiąść do nauki! Ciaooo
Stary 2013-03-26, 23:12   #4148
Vinnga
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2013-03-26, 23:29   #4149
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
[...]

Zgadzam się z Tobą Mnie udało się trafić za trzecim razem Zazdroszczę ludziom, którzy byli na tyle zdecydowani, zdeterminowali i wiedzieli czego chcą, że od początku poszli na to co chcieli i są zadowoleni z wyboru po studiach.
[...]

A ile czasu już chorujesz? Chyba już ponad tydzień Czy mi się coś pomyliło? Leżysz w łóżku? Czy chora wychodzisz z domu?
Cała masa moich znajomych z liceum jest bardzo niezadowolona... Połowa z tego nie wie jednakże na co w ogóle chciałaby pójść i tu powstaje problem Rezygnacja - nie, bo "jakieś studia chcę mieć", zmiana - "ale na co? Mi się nic nie podoba". Chyba to jest najgorsze. Jak nic komuś nie pasuje

Tak, ale odkąd wzięłam antybiotyk, zdrowieję szybko dzisiaj już się czułam całkiem dobrze, ale nigdzie nie wyłażę z domu, żeby mi nagle nie wróciło. W łóżku już nie leżę, po prostu siedzę, czytam, coś tam robię Chodziło mi bardziej o to, że jak przestanę coś robić - tutaj z powodu braku sił/złego samopoczucia np. ćwiczyć, dbać o siebie, robić peelingi regularne, i tak dalej - czasem potwornie ciężko mi do tego wrócić, jakbym nie miała motywacji. Czuję, że jest jakby za dużo do "naprawienia", bo za dużo zaniedbałam i to mnie zniechęca Za to jak wpadnę w szał dbania, to w nim trwam
dlatego muszę teraz,zaraz,natychmiast podnieść tyłek z krzesła i iść zrobić peeling z kawy, ogolić wszystko, a następnie zająć się paznokciami

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-03-26 o 23:31
Stary 2013-03-26, 23:41   #4150
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Cała masa moich znajomych z liceum jest bardzo niezadowolona... Połowa z tego nie wie jednakże na co w ogóle chciałaby pójść i tu powstaje problem Rezygnacja - nie, bo "jakieś studia chcę mieć", zmiana - "ale na co? Mi się nic nie podoba". Chyba to jest najgorsze. Jak nic komuś nie pasuje

Tak, ale odkąd wzięłam antybiotyk, zdrowieję szybko dzisiaj już się czułam całkiem dobrze, ale nigdzie nie wyłażę z domu, żeby mi nagle nie wróciło. W łóżku już nie leżę, po prostu siedzę, czytam, coś tam robię Chodziło mi bardziej o to, że jak przestanę coś robić - tutaj z powodu braku sił/złego samopoczucia np. ćwiczyć, dbać o siebie, robić peelingi regularne, i tak dalej - czasem potwornie ciężko mi do tego wrócić, jakbym nie miała motywacji. Czuję, że jest jakby za dużo do "naprawienia", bo za dużo zaniedbałam i to mnie zniechęca Za to jak wpadnę w szał dbania, to w nim trwam
dlatego muszę teraz,zaraz,natychmiast podnieść tyłek z krzesła i iść zrobić peeling z kawy, ogolić wszystko, a następnie zająć się paznokciami
Mam tak samo
Stary 2013-03-26, 23:48   #4151
charlie charlie
Zadomowienie

Aysell pewnie już mówiłaś, ale dawno mnie nie było na wątku - co studiujesz?
Stary 2013-03-26, 23:53   #4152
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam tak samo
Łączę się w bólu najgorzej znowu zacząć, to jest taki okropny wysiłek
Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
Aysell pewnie już mówiłaś, ale dawno mnie nie było na wątku - co studiujesz?
Prawo

Stary 2013-03-27, 00:08   #4153
IzzieSt
Zakorzenienie

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5713_579189055424754_2111292151_n.jpg (47,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45235_469912316414964_947623908_n.jpg (21,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64750_579970515346608_2059796331_n.jpg (19,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 402581_469769986429197_1085325767_n.jpg (30,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 527609_580021498674843_112388063_n.jpg (24,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 530098_470171576389038_278642_n.jpg (34,0 KB, 5 załadowań)
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 00:43   #4154
Aysell
Wtajemniczenie

Wróciłam czuję się jak człowiek, coś ze sobą zrobiłam jeszcze tylko paznokcie i będzie dobrze

Stary 2013-03-27, 09:05   #4155
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Dobranoc
4 zdjęcie!

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Na rynek wchodzi (a raczej zastępuje) nowa wersja Helathy Mix - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
ale... kolor będą ciemniejsze Już widzę niezadowolenie

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Siedzę przed gabinetem .... Dużo ludzi :/ jakby nie mieli kiedy przyjść, fuck. Nie wiem czy zdążę na zajęcia

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-03-27 o 07:57
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:44   #4156
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Dobranoc
Zdjęcie nr 4

Edytowane przez Kanula
Czas edycji: 2013-03-27 o 15:30
Kanula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 10:31   #4157
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Ode mnie z roku po Turystyce bardzo wiele osób jest instruktorami fitness lub na siłowni, ale do tego nie potrzebujesz studiów, bo one nie uprawniają Cię do tego. Potrzebne tu są kursy, które prowadzone są niezależnie i za które trzeba zapłacić, więc szkoda czasu na AWF jeśli o to chodzi

Jeśli chciałabyś mieć specjalizację trenerską- żeby współpracować z zawodowymi sportowcami to kierunek "wychowanie fizyczne" byłby Ci potrzebny.

Jak masz tyle zainteresowań, to ja jednak doradzałabym decydować się na coś innego niż na AWF Kursy zawsze możesz sobie zrobić i bez tych studiów być trenerem

Według mnie bardzo ciekawie brzmi psychologia sądowa Ale to sama już musisz zdecydować, bo najgorzej jak będziesz sugerować się opiniami innych a nie swoimi. Mnie mama tak nastawiła na tą turystykę i odwiodła mnie od prawa i niepotrzebnie posłuchałam. Ile ludzi tyle zainteresowań, więc sama sobie lepiej to przemyśl
Serio? To kursy bym sobie kiedyś porobiła Nie no, nie wiem. Filologia mi odpada bo po tym nie ma szans na pracę. Może kiedyś pójdę jak już będę pracować na filologie. A co do reszty to nie wiem Do wakacji będę musiała ogarnąć coś, bo ogólnie będe się chciała do matury przygotować.
Stary 2013-03-27, 10:32   #4158
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
4 i 5
Stary 2013-03-27, 10:58   #4159
Vinnga
Zakorzenienie

Znacie lakier o takim kolorze ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mgdmn1t5uS1qckvjgo1_500_large.jpg (30,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2013-03-27, 11:09   #4160
Honey7
Zakorzenienie

Vinnga najlepiej iśc do Natury i Rossmanna i pooglądać lakiery w kolorze nude. Ja tam za lakierami się nie rozglądam na razie więc za bardzo zorientowana nie jestem

A ja od dwóch godzin próbuję się zmobilizować do ćwiczeń ale płukanka kawowa do włosów już czeka, więc może zepnę du pę poćwiczę, wezmę prysznic i zrobię tą płukanką..

Też mi ciężko sie zmobilizować do dbania o siebie, bo jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym efekty widzieć od razu..
Stary 2013-03-27, 11:10   #4161
natalkaa7522
Zakorzenienie

Heej
Stary 2013-03-27, 11:22   #4162
Honey7
Zakorzenienie

Natalka hey
Stary 2013-03-27, 11:38   #4163
natalkaa7522
Zakorzenienie

Muszę iść dzisiaj na wypracowanie z polskiego.. A nie chcę mi się.
Stary 2013-03-27, 11:39   #4164
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Vinnga najlepiej iśc do Natury i Rossmanna i pooglądać lakiery w kolorze nude. Ja tam za lakierami się nie rozglądam na razie więc za bardzo zorientowana nie jestem

A ja od dwóch godzin próbuję się zmobilizować do ćwiczeń ale płukanka kawowa do włosów już czeka, więc może zepnę du pę poćwiczę, wezmę prysznic i zrobię tą płukanką..

Też mi ciężko sie zmobilizować do dbania o siebie, bo jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym efekty widzieć od razu..
No właśnie nie mogę trafić na taki idealny, wiecznie mi coś nie pasuje Dlatego jakby ktoś miał sprawdzony taki ładny kolor nude i chciałby go polecić to będę wdzięczna

Ja też chciałabym widzieć efekty od razu i szybko się zniechęcam, a tak naprawdę gdybym była wytrwała i nie poddawała się to już dawno bym widziała pożądane efekty Dlatego tym razem choćby nie wiem co będę ćwiczyć

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Muszę iść dzisiaj na wypracowanie z polskiego.. A nie chcę mi się.
Kurczę... Napisałabym sobie takie wypracowanie Normalnie aż zatęskniłam za analizą poetycką
Stary 2013-03-27, 11:44   #4165
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

Kurczę... Napisałabym sobie takie wypracowanie Normalnie aż zatęskniłam za analizą poetycką
Ja też
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 11:55   #4166
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ale mi się nie chce iść.
Stary 2013-03-27, 16:05   #4167
charlie charlie
Zadomowienie

haha, ja też lubiłam analizować poezję

Aysell a gdzie? ciężko jest na prawie?
Stary 2013-03-27, 16:46   #4168
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
Laska z 1 zdjecia ma ponad 4 dyszki a lepszy tyłek ode mnie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:24   #4169
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
haha, ja też lubiłam analizować poezję

Aysell a gdzie? ciężko jest na prawie?
Omg, ja nie lubiłam Nigdy nie odgadłam co autor miał na myśli

Co do prawa... Na UŁ najłatwiej nie jest
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:50   #4170
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
@na też się zastanawiałam nad grzywką, ale no nie wiem
ja tak się na tą całkowicie krótką grzywkę na bok nie mogę zdecydować długo taką miałam i później równie długo ją zapuszczałam i sama nie wiem, dzisiaj poprosiłam mamę i mi podcięła końcówki- od razu lepiej się czuję, i właśnie troszkę te z przodu, ale nadal sięgają za brodę, nie wiem czy się przełamie na krótsze a jeszcze z 4 lata temu to miałam wszystkie włosy na głowie wycieniowane
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3999652 6]
Jutro idę do dermy - cera średniawa [/QUOTE]
i jak tam ? z czym szłaś w ogóle? przesuszeniem ?
Cytat:
Dziewczyny, jako że wśród Was są mężatki i zaręczone to mam do Was pytanie - jaką sukienkę uważacie za najlepszą dla pani świadek ?
co prawda nie do mnie pytanie kierujesz bo ja ani ta ani tamta ale wydaje mi się , że musisz sama się dobrze czuć w tej sukience, zarówno fason jak i kolor - no ale oczywiście zrezygnować z bieli i jakiegoś koloru ekri bo te kolory to w ten dzień dla panny młodej zarezerwowane, ale to raczej oczywiste
Cytat:
Znacie lakier o takim kolorze ?
ja mam z essence, zaraz sprawdzę jaki i napiszę
edit- mam taki i to jest odcień 04 iced latte , w tej chwili opakowania są zmienione i wyglądają tak . Tych nude odcieni jest kilka , możesz sobie wybrać ten który Ci będzie bardziej pasował tu znalazłam wszystkie

co tam dziewczyny słychać ? szykujecie się do świąt? bo ja ich w ogóle nie czuję zresztą te święta to takie nie święta dla mnie
ja zaliczyłam trening dzisiaj, od wczoraj zaczęłam też robić jakieś miesięczne wyzwanie- przysiady, zobaczę po miesiącu czy coś to dało

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-03-27 o 17:59
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości