|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
Może też zacznę tak napinać brzuch, bo moje mięśnie niedługo zanikną Chociaż dzisiaj już ćwiczyłam, ale różnie to bywa... Chyba sobie przygotuję tabelkę z rozpiską, wtedy będę bardziej zmotywowana
|
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doszłam do wniosku, że nie czaję co czytam bo zbyt zmęczona już jestem Wg mnie nie ma najlepszej sukienki Na pewno musi być elegancka, ale nie musi być długa, ani wyglądać jak wór pokutny To zależy też od stroju panny młodej. Jeśli sama ma skromną sukienkę, fryzurę i makijaż to sądzę, że świadkowa powinna dostosować styl ubioru i reszty panny młodej. Natomiast jeśli panna młoda sama "błyszczy" to i świadkowa może pozwolić sobie na większą ekstrawagancję . A świadkową masz być?
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale pana młodego
Oczywiście chce się dostosować pod pannę młodą Chyba najlepiej jak spytam jej jaką zamierza mieć sukienkę
|
|
|
|
#4144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozlazłam się przez chorobę i już nic mi się nie chce... muszę zaraz wstać i o siebie zadbać, bo wyglądam bardzo źle
|
|
|
#4145 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chciałabyś mieć specjalizację trenerską- żeby współpracować z zawodowymi sportowcami to kierunek "wychowanie fizyczne" byłby Ci potrzebny. Jak masz tyle zainteresowań, to ja jednak doradzałabym decydować się na coś innego niż na AWF Kursy zawsze możesz sobie zrobić i bez tych studiów być trenerem ![]() Według mnie bardzo ciekawie brzmi psychologia sądowa Ale to sama już musisz zdecydować, bo najgorzej jak będziesz sugerować się opiniami innych a nie swoimi. Mnie mama tak nastawiła na tą turystykę i odwiodła mnie od prawa i niepotrzebnie posłuchałam. Ile ludzi tyle zainteresowań, więc sama sobie lepiej to przemyśl ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Mnie udało się trafić za trzecim razem ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Czy mi się coś pomyliło? Leżysz w łóżku? Czy chora wychodzisz z domu?
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za radę
|
|
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
Ja to już zmykam
Muszę się wyspać żeby jutro porządnie przysiąść do nauki!
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rezygnacja - nie, bo "jakieś studia chcę mieć", zmiana - "ale na co? Mi się nic nie podoba". Chyba to jest najgorsze. Jak nic komuś nie pasuje ![]() Tak, ale odkąd wzięłam antybiotyk, zdrowieję szybko Chodziło mi bardziej o to, że jak przestanę coś robić - tutaj z powodu braku sił/złego samopoczucia np. ćwiczyć, dbać o siebie, robić peelingi regularne, i tak dalej - czasem potwornie ciężko mi do tego wrócić, jakbym nie miała motywacji. Czuję, że jest jakby za dużo do "naprawienia", bo za dużo zaniedbałam i to mnie zniechęca Za to jak wpadnę w szał dbania, to w nim trwam ![]() dlatego muszę teraz,zaraz,natychmiast podnieść tyłek z krzesła i iść zrobić peeling z kawy, ogolić wszystko, a następnie zająć się paznokciami
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-03-26 o 23:31 |
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Aysell pewnie już mówiłaś, ale dawno mnie nie było na wątku - co studiujesz?
|
|
#4152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Łączę się w bólu
najgorzej znowu zacząć, to jest taki okropny wysiłek Cytat:
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4154 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
czuję się jak człowiek, coś ze sobą zrobiłam jeszcze tylko paznokcie i będzie dobrze
|
|
#4155 |
|
Konto usunięte
|
4 zdjęcie!
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Na rynek wchodzi (a raczej zastępuje) nowa wersja Helathy Mix - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html ale... kolor będą ciemniejsze Już widzę niezadowolenie ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Siedzę przed gabinetem .... Dużo ludzi :/ jakby nie mieli kiedy przyjść, fuck. Nie wiem czy zdążę na zajęcia Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2013-03-27 o 07:57 |
|
|
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Kanula Czas edycji: 2013-03-27 o 15:30 |
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, nie wiem. Filologia mi odpada bo po tym nie ma szans na pracę. Może kiedyś pójdę jak już będę pracować na filologie. A co do reszty to nie wiem Do wakacji będę musiała ogarnąć coś, bo ogólnie będe się chciała do matury przygotować.
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie lakier o takim kolorze
?
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Vinnga najlepiej iśc do Natury i Rossmanna i pooglądać lakiery w kolorze nude. Ja tam za lakierami się nie rozglądam na razie więc za bardzo zorientowana nie jestem
A ja od dwóch godzin próbuję się zmobilizować do ćwiczeń Też mi ciężko sie zmobilizować do dbania o siebie, bo jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym efekty widzieć od razu..
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jakby ktoś miał sprawdzony taki ładny kolor nude i chciałby go polecić to będę wdzięczna Ja też chciałabym widzieć efekty od razu i szybko się zniechęcam, a tak naprawdę gdybym była wytrwała i nie poddawała się to już dawno bym widziała pożądane efekty ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Normalnie aż zatęskniłam za analizą poetycką
|
||
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
haha, ja też lubiłam analizować poezję
![]() Aysell a gdzie? ciężko jest na prawie?
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie odgadłam co autor miał na myśli ![]() Co do prawa... Na UŁ najłatwiej nie jest
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tak się na tą całkowicie krótką grzywkę na bok nie mogę zdecydować
długo taką miałam i później równie długo ją zapuszczałam i sama nie wiem, dzisiaj poprosiłam mamę i mi podcięła końcówki- od razu lepiej się czuję, i właśnie troszkę te z przodu, ale nadal sięgają za brodę, nie wiem czy się przełamie na krótsze ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3999652 6] Jutro idę do dermy - cera średniawa [/QUOTE]i jak tam ? z czym szłaś w ogóle? przesuszeniem ? Cytat:
ale wydaje mi się , że musisz sama się dobrze czuć w tej sukience, zarówno fason jak i kolor - no ale oczywiście zrezygnować z bieli i jakiegoś koloru ekri bo te kolory to w ten dzień dla panny młodej zarezerwowane, ale to raczej oczywiste ![]() ja mam z essence, zaraz sprawdzę jaki i napiszę ![]() edit- mam taki i to jest odcień 04 iced latte , w tej chwili opakowania są zmienione i wyglądają tak . Tych nude odcieni jest kilka , możesz sobie wybrać ten który Ci będzie bardziej pasował tu znalazłam wszystkieco tam dziewczyny słychać ? szykujecie się do świąt? bo ja ich w ogóle nie czuję zresztą te święta to takie nie święta dla mnie ![]() ja zaliczyłam trening dzisiaj, od wczoraj zaczęłam też robić jakieś miesięczne wyzwanie- przysiady, zobaczę po miesiącu czy coś to dało
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-03-27 o 17:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

już nawet o tym nie myślę wcale, tak jak Ty i naprawdę warto
miałam do czynienia z medycyną niekonwencjonalną, stawia się bańki szklane - na ogień. Te do masażu są za to gumowe
Chociaż dzisiaj już ćwiczyłam, ale różnie to bywa... Chyba sobie przygotuję tabelkę z rozpiską, wtedy będę bardziej zmotywowana

?
Doszłam do wniosku, że nie czaję co czytam bo zbyt zmęczona już jestem
Ale ogólnie to ja mam 5 pomysłów na studia (AWF, psychologia - później sądowa/seksuolog, dziennikarstwo, filologia polska, albo policja - bezpieczeństwo publiczne) i muszę zdawać maturę z przedmiotów które mi średnio leżą, bo na każdym są różne przedmioty a nie wiem gdzie bym chciała pójść i wątpie żebym ogarnęła to do wakacji.
Czy mi się coś pomyliło? Leżysz w łóżku?

?
A nie chcę mi się.
[/QUOTE]