Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 16:46   #3751
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
u mnie tez, na glowie mam w miare krotkie-kity nie zrobie ale na nogach jakbym dluzej potrzymala to bym mogla dobieranego zaplesc

na kuchni?

bosze, a u nas zima w pelni

o jejku, ja teraz nawet w dzien juz na lezaco karmie. mlody juz swoje wazy i jest mi poprostu ciezko .
na poczatku tez nie porafilam ale potem jakos tak sie naumialam i teraz sobie ne wyobrazam inaczej. poprobuj, naprawde warto. mega wydoga i odpoczynek

o matko

e tam, niech sam dziec prowadzi!

moj tez lubi tego sluchac
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Bardzo mocno trzymam kciuki

Ale franca. Przykro mi.

Zdrówka! Czasem mi się zdaje że niektórzy lekarze minęli się z powołaniem

Ale śliczności

Mój Miś coś mało ostatnio śpi, dobrze że mama pomaga, przyjeżdża ok 10 i zostaje aż mąż wróci z pracy

thx
moja niestety pracuje wiec sama mam dziecko na glowie ;9
ale wole juz to niz tesciowa, bo ostatnio mamy same zgrzyty ... niestety..
Stary 2013-03-27, 16:59   #3752
bijkora
Rozeznanie

Ku.wa ja pier.ole !!!!! Własnie jest u mnie "tesciowa" zaraz ją i TŻ ubije, przysięgam !! Milion pytań. Kiedy chrzciny, dyktuje mi kto ma być chrzestnymi, dowiedziałam sie ze wesele mam w remizie w pobliskiej wsi !! (heh nawet pierścionka na oczy nie widziałam )W domu 25stopni ta drze sie za co tak zimno przykryła ją rożkiem i dwoma kocami ! Nie wytrzymam. Nosi ja cały czas na rękach, imituje śpiewanie wyciem a Mała się drze w niebogłosy, dziewczyny, jej oczy nie są jak 5zł, są jak 1000 ! No nie wytrzymie zaraz..
Telepie tą biedna Nadą aż sie porzygała.. Dzięki bardzo. Co za pierd.olnięty ród.. Ploty z całej okolicy już usłyszałam, jak powiedziałam ze mam ważniejsze sprawy na głowie,to ta się wielce oburzyła że głupi ludzie niczym się nie interesują .....

Włosomaniaczka

Stary 2013-03-27, 17:17   #3753
e_vel
Wtajemniczenie

Hej
Dzisiaj Maja skończyła 3 miesiące ale ten czas leci...

Jutro mamy wizytę kontrolną, mam nadzieję, że juz po zapaleniu oskrzeli nie ma śladów, bo w święta wybieramy się do moich rodziców i wprawdzie jest to tylko 4 km, ale to przy chorobie aż 4 km. Jeszcze trochę charczy, ale nie kaszle.

Straszny mam problem z tą jej ciemieniuchą. Już normalnie nie daję rady. Dziś kupiłam emolium na ciemieniuchę, jak to nie pomoże to już nie wiem. Wogóle Malutka ma strasznie przesuszoną skórę. Kupiłam jej dziś jeszcze emulsję z emolium, bo do kąpeli już mam i była lekka poprawa.

Muszę się Wam pochwalić, że udało mi się wygrać kurtkę na avaro tzn.mogłam sobie wybrać dodolną rzecz i wybrałam kurtkę, która mi się przyda bo miałam coś kupić

Bokeh, zrobiłaś Hani prześliczny album.

Przepraszam Was, że nie komentuję wszystkiego ale nie miałam czasu na nadrabianie.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Black ja bym się chętnie dowiedziała jak taki makijaż wykonać http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/815630

Jak usunąć wyskakujące informacje o plikach cookies - Opery używam????
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:18   #3754
blogerka
Wtajemniczenie

i jeszcze z F&F-a
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (18,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (13,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (15,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (12,6 KB, 1 załadowań)
Stary 2013-03-27, 17:19   #3755
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mala kciuki za wizytee!!!
Charlizz co za wredne babsko, wspolczuje
Lenova kuruj sie

Plecy mi pekly normalnie :'( jesiooooooo nie daje rady malego nawet podniesc z lozeczkaaaa :'( fuck, a mialam nadzieje ze mi przeszlo juz :'(
a nie możesz się szarpnąć na zabiegi? ja miałam 10 zabiegów tens,10 laserów i 10 krioterapii plus gimnastyka i czuję się jak za młodu a kosztowało mnie to 250 zł
na nfz masz za darmo tylko czekasz w kolejce
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:23   #3756
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ku.wa ja pier.ole !!!!! Własnie jest u mnie "tesciowa" zaraz ją i TŻ ubije, przysięgam !! Milion pytań. Kiedy chrzciny, dyktuje mi kto ma być chrzestnymi, dowiedziałam sie ze wesele mam w remizie w pobliskiej wsi !! (heh nawet pierścionka na oczy nie widziałam )W domu 25stopni ta drze sie za co tak zimno przykryła ją rożkiem i dwoma kocami ! Nie wytrzymam. Nosi ja cały czas na rękach, imituje śpiewanie wyciem a Mała się drze w niebogłosy, dziewczyny, jej oczy nie są jak 5zł, są jak 1000 ! No nie wytrzymie zaraz..
Telepie tą biedna Nadą aż sie porzygała.. Dzięki bardzo. Co za pierd.olnięty ród.. Ploty z całej okolicy już usłyszałam, jak powiedziałam ze mam ważniejsze sprawy na głowie,to ta się wielce oburzyła że głupi ludzie niczym się nie interesują .....
nie daj się, to jest Twoje dziecko a nie jej. A apropo wesela, to jak to dowiedziałaś się??? Przecież to jest Twoja decyzja Nie daj sobie wejść na głowę...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:35   #3757
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ładuję baterie do aparatu, muszę więcej zdjęć porobić Małej, no i wreszcie ze mną jakieś.
A potem do klubu wrzucic

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
i jeszcze z F&F-a
Mamy takie same jak na 1.zdjeciu

Kurcze, czesze te cieieniuche, ale cos chyba nie tak. W miejscu, gdzie odchodza te platy zostaje rozowa skora, jakby podrazniona!! A przeciez robie to delikatnie miekka szczotka...
Nie robie malemu krzywdy?

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-03-27 o 17:38
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:41   #3758
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jestem wściekła!
W sobotę na tej ip trafiłam na jakiegoś niedouczonego patafiana przez którego moje dziecko przez 3 dni tęskniło za cycem a ja się dorobiłam ostrego zapalenia płuc !:-(
Poszłam dziś na wizytę do swojej przychodni lekarz dał mi skierowanie na rentgen i wyszło zapalenie lewego płuca i oskrzela i już się płyn nagromadził , całe szczęście że w końcu dostałam antybiotyki przy których mogę karmić
No ale święta w łóżku... :-(
współczuję Ci bardzo ale ważne, że jesteś w domku i że święta spędzicie razem w domu zdrowiej Kochana
Cytat:
Lenova kuruj sie

Plecy mi pekly normalnie :'( jesiooooooo nie daje rady malego nawet podniesc z lozeczkaaaa :'( fuck, a mialam nadzieje ze mi przeszlo juz :'(

Odkrylam mega zaj.ebista kawe nescafe sensazione creme jeszcze mam spieniacz do mleka dziewczynyyyyyyyyyyyyy mniam!!!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jedna z ulubionych moich kawek mniam mniam
Cytat:
współczuję Ci bardzo, ale muszę Ci powiedzieć, że teściowe tak już mają, guzik wiedzą, guzik się znają a wszystko wiedzą najlepiej moja identycznie, Kubusia by w pięć kocy i kołdrę oburdała, bo mu zimno.

Ale wczoraj to już przegięła totalnie już nawet nie wiem, czy jestem zła, czy smutna, czy znowu zdołowana
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:48   #3759
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
A potem do klubu wrzucic

Mamy takie same jak na 1.zdjeciu

Kurcze, czesze te cieieniuche, ale cos chyba nie tak. W miejscu, gdzie odchodza te platy zostaje rozowa skora, jakby podrazniona!! A przeciez robie to delikatnie miekka szczotka...
dlatego ja sie boje wyczesywac wczoraj linomagiem smarowalam, bo wydaje mi sie ze oliwka guzik dawala, tylko natluszczala ta skore ..w zasadzie to tragedii z ta ciemieniucha nie ma.. ale juz tesciowa mi dupe trula
Stary 2013-03-27, 17:54   #3760
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie tak samo, kurna;/;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:55   #3761
laurka23
Zakorzenienie

Bokeh, śliczny album, Hanulka cudna.
Bijkora Współczuję. Moja mnie ostatnio wku..ła. Zaczęła małego po rączkach całować, a on pcha łapki do buzi Mąż jej uwagę zwrócił że zarazki to oburzona była, jakie ona ma zarazki! Nie kuźwa, sterylna jest
Basiu Zdrówka życzę, Krzysiu to chyba limit na kilka lat wyczerpał
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 17:57   #3762
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Laurko, poważnie, w Będzinie, średniej wielkości miasto, jakieś 50tys - nie ma. Ale o dziwo przychodnię bardzo w porządku mamy. A Katowice jak z dzieckiem się nagle coś dzieje, to jednak kawałek.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 18:22   #3763
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
u mnie tak samo, kurna;/;/
I co robisz, wyczesujesz dalej?

Kurcze, wszedzie w necie pisza, ze takie zaczerwienienie to moze byc objaw uczulenia/skazy i powinno sie to skonsuktowac z lekarzem...

Stary 2013-03-27, 18:25   #3764
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
I co robisz, wyczesujesz dalej?

Kurcze, wszedzie w necie pisza, ze takie zaczerwienienie to moze byc objaw uczulenia/skazy i powinno sie to skonsuktowac z lekarzem...
jak na razie wyczesuje. Ale jutro bede u lekarza to zapytam co i jak. Musze kupic ten zel emoilum na ta ciemieniuche
ja skaze wykluczam nie jem nabialu. Zreszta nic nie jem tez zeby cos ją uczulilo.

Martwią mnie jej qpy jedynie. Ide jutro do lekarza zapytam o co chodzi. Ostatnio ciągle mi robi sluzowate qpy. Nie wiem co jest grane.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 18:32   #3765
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
dlatego ja sie boje wyczesywac wczoraj linomagiem smarowalam, bo wydaje mi sie ze oliwka guzik dawala, tylko natluszczala ta skore ..w zasadzie to tragedii z ta ciemieniucha nie ma.. ale juz tesciowa mi dupe trula
Linomagiem dla dzieci czy tym zwyklym?

U nas wlasnie jest tragedia, okropnie to wyglada :/

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
jak na razie wyczesuje. Ale jutro bede u lekarza to zapytam co i jak. Musze kupic ten zel emoilum na ta ciemieniuche
ja skaze wykluczam nie jem nabialu. Zreszta nic nie jem tez zeby cos ją uczulilo.

Martwią mnie jej qpy jedynie. Ide jutro do lekarza zapytam o co chodzi. Ostatnio ciągle mi robi sluzowate qpy. Nie wiem co jest grane.
O, super, ze sie wybierasz, podziel sie jutro informacjami

Stary 2013-03-27, 18:32   #3766
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Linomagiem dla dzieci czy tym zwyklym?

U nas wlasnie jest tragedia, okropnie to wyglada :/

tym dla dzieci. wydaje mi sie ze in bardzo natluszcza. mialam mega wywuszona skore dloni az do krwi tak mi pekala i niv nie ponagali a ten linomag w dwa dni do zera sie z tym uporal.

a i dzis K kupil z emolium cos na ciemienuche. wiec wyprobuje
Stary 2013-03-27, 18:35   #3767
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ja chce juz wiosneeeeeeeeeee!!
Chociaz potrzebuje jeszcze kupic spodnie i jakas kurtke
Ja buty buty buty.... Teraz są takie piękne mokasyny w sklepach
Cytat:
Nancy, nie wiem kim jest moj TZ w kwestii chipsow, ale poszedl do pracy i zostawil je na wierzchu myslicie, ze moge kilka?
A Ty podjadasz mezowi?
O tak moj TŻ tylko czipsy i cola....Lepiej nie próbuj-na kilku się nie skończy (tak jak u mnie ostatnio)
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc kobitki
ktos przeprogramowal mi dziecia budził sie w nocy co 1,5 godz jak za dawnych noworodkowych czasów także mnie dzisiaj przecwiczył jeszczeo 5.12 stwierdził ze jest wyspany i to najlepsza pora na rozmowy wzięłam dosiebie, zajął połowe mojej poduszki w srodku łózka a ja spałam od zewnątrz, z tyłkiem zwisającym poza materac wygięta w podkowę moje plecy, ała...
jeszcze małzon dołożył reszte- spac sie nie da z nim o jakiegos czasu chrapie, charczy, sapie, stęka- MASAKRA stado dzików byłoby ciszej
takze po (teoretycznie) przespanej nocy czuje sie jakbym wagon wegla przerzuciła
Sylwia rozwalasz mnie Zawsze jak widzę, że zamieściłaś posta to chętnie czytam bo zawsze się uśmieję

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A co do lekarzy i kolejek u mnie to jest naprawdę makabra gdzieś się dostać. Stoi się w kolejce po kilka godzin a i tak nie jest pewne że się dostanie do danego lekarza. Nie wiem po jaką cholerę odprowadzmy składki co miesiąc... Po to żeby w końcu i tak pójść prywatnie.
Porażka!!!! Jak za komuny. W głowie się nie mieści. Jeszcze kit z dorosłymi ale takie maluszki? U nich choroba postępuje przecież bardzo szybko!
Cytat:
No i proszę, następna gwiazda. W ogóle się nie przejmuj. Tylko nie dawaj za dużo jej nosić, niech się nie przyzwyczaja....

Basiu-uściski i kciuki za zdrówko Krzysia!
Bokeh Świetna pamiątka... Ahhh jak fajnie będzie zajrzeć do niej za 10, 20 lat....
Kurde Wy tak o seksie, ciekawe czy u mnie się kiedyś coś wydarzy
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 18:42   #3768
nafiyqa
Zakorzenienie

meduzza, pisalam wczesniej, ze skonczylo sie na kilku, bo mi nie posmakowaly

TZ dalej sie opiera?

Stary 2013-03-27, 19:05   #3769
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jestem wściekła!
W sobotę na tej ip trafiłam na jakiegoś niedouczonego patafiana przez którego moje dziecko przez 3 dni tęskniło za cycem a ja się dorobiłam ostrego zapalenia płuc !:-(
Poszłam dziś na wizytę do swojej przychodni lekarz dał mi skierowanie na rentgen i wyszło zapalenie lewego płuca i oskrzela i już się płyn nagromadził , całe szczęście że w końcu dostałam antybiotyki przy których mogę karmić
No ale święta w łóżku... :-(
Biedna...grunt, że wreszcie leczenie jest właściwie dobrane! Obyszybko minęła choroba.

Cytat:
Lenova kuruj sie

Odkrylam mega zaj.ebista kawe nescafe sensazione creme jeszcze mam spieniacz do mleka dziewczynyyyyyyyyyyyyy mniam!!!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tą kawę mamy zawsze w domu z Tż, Tż pije nałogowo.

Cytat:
Esz, skąd się tacy ludzie biorą? Nue sieć jak trusia - nie daj się!

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
współczuję Ci bardzo ale ważne, że jesteś w domku i że święta spędzicie razem w domu zdrowiej Kochana

jedna z ulubionych moich kawek mniam mniam

współczuję Ci bardzo, ale muszę Ci powiedzieć, że teściowe tak już mają, guzik wiedzą, guzik się znają a wszystko wiedzą najlepiej moja identycznie, Kubusia by w pięć kocy i kołdrę oburdała, bo mu zimno.

Ale wczoraj to już przegięła totalnie już nawet nie wiem, czy jestem zła, czy smutna, czy znowu zdołowana
A co teściowa zrobiła wczoraj??

Jakiś mam kryzys, chyba ludzi potrzebuję, muszę kogoś do siebie zaprosić.
Tż będzie dopiero koło 20:00 w domu.
Postaram się jutro ściągnąć koleżankę jakąś.

Dziewczyny - od kiedy można używać tych huśtawek FP? Bo mi się siedzisko takie głębokie wydaje, nie wiem czy mogę tak małą "posadzić"? A jeśli - to na jak długo?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:09   #3770
marsi11
Zakorzenienie

wrzuciłam do klubu zdjęcia małego, nakręciłam też filmiki muszę wrzucić na yt

dziewczyny, przeglądam wizaż ,wątek przyjmę oddam i klientka pisze,że jest w ciężkiej sytuacji finansowej i prosi o reczy dla przyszłego dziecka cytuje

-wózek (najchetniej z nieskrętnymi kółkami)
-łóżeczko (najchętniej zwykłe-nie kołyska i z opcją wyjęcia szczebli)
-przewijak (może być sam w sobie bez stojaka)

zapala mi się lampka bo ja pomagałam wiele razy osobą biednym i żadna z nich nie miała wymagań typu sketne koła w wózku,,wyjmowane szczebelki
ech....... co się dzieje
ostatnio facet pod marketem poprosił mnie o jedzenie dałam mu mleko i bułkę bo to miałam luzem a ten mi samochłód opluł,że stać mnie na więcej skoro takim autem jeżdzę zaczął mnie wyzywać itp w końu się zdenerwowałam i powiedziałam,że na policję zadzwonię to się odczepił
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:11   #3771
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja buty buty buty.... Teraz są takie piękne mokasyny w sklepach

O tak moj TŻ tylko czipsy i cola....Lepiej nie próbuj-na kilku się nie skończy (tak jak u mnie ostatnio)

Sylwia rozwalasz mnie Zawsze jak widzę, że zamieściłaś posta to chętnie czytam bo zawsze się uśmieję

Porażka!!!! Jak za komuny. W głowie się nie mieści. Jeszcze kit z dorosłymi ale takie maluszki? U nich choroba postępuje przecież bardzo szybko!

No i proszę, następna gwiazda. W ogóle się nie przejmuj. Tylko nie dawaj za dużo jej nosić, niech się nie przyzwyczaja....

Basiu-uściski i kciuki za zdrówko Krzysia!
Bokeh Świetna pamiątka... Ahhh jak fajnie będzie zajrzeć do niej za 10, 20 lat....
Kurde Wy tak o seksie, ciekawe czy u mnie się kiedyś coś wydarzy
Buty ? jakie te mokasynki, pokaz linka jakiegos - ja tez chce

Kurde moj maly dzis dal mi popalic, przez caly dzien spal moze po 15 min za kazdym razem, duzo marudzil, tylko na raczkach - pewnie brzuszek mu dokuczal ;/ a teraz spi jak usnal od 16.30 tak spi dalej a mialam go kapac- i teraz nie wiem czy go budzic czy sobie przypadkiem juz nocy nie zrobil bo chcialabym w nocy jednak troche pospac.

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 19:15   #3772
bokeh
Zakorzenienie

Dzięki dziewczęta za komplemenciki normalnie się człowiek dowartościowuje

Ehh tż rano pojechał do Wawywróci jutro w nocy jeszcze tyle sama z małą nie byłam troche się cykam

Była moja mama poszłam sobie do lidla sie wkurzyłam bo zastawili te alejki strasznie jakimiś koszami z promocjami no i stoje se przy eko marchewce odrywam natke bo na co mi to zielsko i ten wózek postawiłam przedemną (niecierpie tych wózków z lidla ogromne takie)
I taki synek nie umiał przejechać na oko może 20 lat lub mniej i mówi do swojej matki "nie da sie przejechać bo ta GÓWNIARA tak stanęła" to mu rzekłam co myślałam, ale kurde żeby per gówniara do mnie ?

Tak czytam o tych waszych teściowych..... i dziekuje bogu za moją

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

dziewczyny, przeglądam wizaż ,wątek przyjmę oddam i klientka pisze,że jest w ciężkiej sytuacji finansowej i prosi o reczy dla przyszłego dziecka cytuje

zapala mi się lampka bo ja pomagałam wiele razy osobą biednym i żadna z nich nie miała wymagań typu sketne koła w wózku,,wyjmowane szczebelki
ech....... co się dzieje
ostatnio facet pod marketem poprosił mnie o jedzenie dałam mu mleko i bułkę bo to miałam luzem a ten mi samochłód opluł,że stać mnie na więcej skoro takim autem jeżdzę zaczął mnie wyzywać itp w końu się zdenerwowałam i powiedziałam,że na policję zadzwonię to się odczepił

w dupach sie ludziom poprzewracało....
Stary 2013-03-27, 19:24   #3773
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, mówię Wam, mierzcie pałki Waszych TŻów.

Deli, ło matko, duuuuża stopa! Mój ma 42, ale za to ma dłuuuuuuugi nos.

Bokeh, nadmiar czasu to nie, ale nadmiar weny twórczej - owszem.

E_vel, musisz wyspacjować ten link. Inaczej się czaszki pokazują i nie da się wejść.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:07   #3774
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No coś mi tam wychodzi ale tak nie ekstra..

Kurde aż mi głupio że mam takie zdjęcia haha tylko że ja nie mam innego aparatu i po trochu ten aparat bo było takie moje marzenie... z perspektywy widze że moim marzeniem takim serio było moje dziecko ale aparat jako rzecz materialna to tak

oj bidulko zdrówka !

buty mam te na wiosne http://wojas.pl/produkt/4746 szarpnęłąm się bo chciałam je już jak kosztowały 300 :/
Ale piekne buty!!, ja kurka mam na wiosne same na obcasach no ale skoro wiosny ma nie byc w tym roku......

Cytat:

Cytat:
a nie możesz się szarpnąć na zabiegi? ja miałam 10 zabiegów tens,10 laserów i 10 krioterapii plus gimnastyka i czuję się jak za młodu a kosztowało mnie to 250 zł
na nfz masz za darmo tylko czekasz w kolejce
A moge sama sobie czy skierowanie trzeba od ortopedy? Swoja droga musze sie do swojej wybrac, jak mi nie przejdzie to se pojde.....

Cytat:

ech....... co się dzieje
Moze jeszcze obiad mu mialas zasponsoroeac?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczęta za komplemenciki normalnie się człowiek dowartościowuje

Ehh tż rano pojechał do Wawywróci jutro w nocy jeszcze tyle sama z małą nie byłam troche się cykam

Była moja mama poszłam sobie do lidla sie wkurzyłam bo zastawili te alejki strasznie jakimiś koszami z promocjami no i stoje se przy eko marchewce odrywam natke bo na co mi to zielsko i ten wózek postawiłam przedemną (niecierpie tych wózków z lidla ogromne takie)
I taki synek nie umiał przejechać na oko może 20 lat lub mniej i mówi do swojej matki "nie da sie przejechać bo ta GÓWNIARA tak stanęła" to mu rzekłam co myślałam, ale kurde żeby per gówniara do mnie ?

Tak czytam o tych waszych teściowych..... i dziekuje bogu za moją

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

w dupach sie ludziom poprzewracało....
No prosze, co jedna to mlodsza
A fotki i fotoksiazka cudna, zreszta za kazdym razem to pisze
A jaki masz aparat ? I tak plus minus jaka cena?

Ja po wizycie u ginainfekcja mnie dopadla, dostalam jakies globulki, musze zrobic posiew moczu, bo niestety dalej mi ta badziewna infekcja cewki/pecherza nie przechodzi a to co mnie boli to ta tkanka co pekla no i niestety bedzie bolec i ciagnac bo sie goi, zrobilo sie tam w srodku takie zgrubienie, blizna i to przeszkadza - znowu jak mi wsadzil wziernik to myslalam ze spadne z fotela, cala sie spocilam z tego bolu
No ale powiedzial ze moge cwiczyc i baraszkowac bo jak bede sie tak mega oszczedzac to niestety bedziec coraz gorzej takze jutro wracam do cwiczen

Ide jesc moja salatke grecka

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Aha, i byla tam pani sprzataczka ktora mnie kojarzy z racji tego, ze w ciazy chodzilam do gina bardzo, bardzo czesto no i zawsze sie usmiechnie zagada, i dzisiaj mowi"wow, alez pani do formy szybko wrocila, no no..." az sie milo czlowiekowi robi

Kurcze, ze tez ja ta kawe tak pozno odkrylam no

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:07   #3775
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
meduzza, pisalam wczesniej, ze skonczylo sie na kilku, bo mi nie posmakowaly

TZ dalej sie opiera?
Hmm on jakby w ogóle nie ma chętki (nie potrzebuje tego) Masakra co?

Eff a wszędzie tego teraz np. takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-mokasyny
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-mokasyny
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-mokasyny
Najlepiej wszystkie kolory

Black mój też ponad przecietną kilka cm... Ale coś nie chce z tego korzystać
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:13   #3776
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przy wyciąganiu kózek z noska wacikiem były 3 plamki małe krwi. Jechać do lekarza czy może to tylko podrażniona śluzówka ???
Teraz jeszcze raz wsadziłam wacik i już nie ma plamek.
A na dodatek chyba nam się odparzenie zrobiło !!!!!!!! myję wodą ciepłą, smaruję sudokremem a mam wrażenie że jest gorzej
podobni sudocrem jest zbyt agresywny ...
jak mojemu zrobialm odparzenia zaraz po wyjsciu ze szpitala bo nie wiedzialam jezcze o co kaman to mu w jedna dobe zreanimowalam maka ziemniaczana... zdziala cuda, bo fatalnie juz to wygladalo a bepantnet gowni dawal.,,

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moja tez w tamtym tygodniu przesypiała po 7 godzin, a tera zznowu co 3-4 godziny się budzi.
no i dlaczego tak sie dzieje? jakby nagle jakis regres nastapil.... a ile ma Twoje dziecko?
Stary 2013-03-27, 20:13   #3777
szklanka19
Zadomowienie

Dziewczyny ma któraś kontakt z Maluchną? Bo dawno jej nie widziałam
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:14   #3778
sylwietta1988
Zakorzenienie

BIJKORA- co to znaczy "dowiedziałas sie o swoim weselu" ja pierdziu.... nóż w kieszeni sie otwiera przeciez to twoje zycie i co, jakas obca baba ma za ciebie decydowac? nie daj sie!!!!

MARSI- zaczynam tracic wiare w ludzi, daj im palec, zjedzą rękę

LADY- biedulo, al eTy masz przeboje, współczuje

dziec wykąpany, nakarmiony, spi
mąż w pracy na nocce
ja stoje przed 7 metrową firanką i w perspektywie mam jej wyprasowanie i powieszenie rewelacyjnie sie wieczór zapowiada
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:17   #3779
BlackSanctum
Zakorzenienie

Marsi, jak zobaczyłam te wymagania, że nieskrętne koła i coś tam z łóżeczkiem też, to tak samo pomyślałam, że coś dziwnego w tym jest, bo jak ktoś jest potrzebujący, to raczej nie wybrzydza chyba? Bo, jak to się mawia, darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, tak?
A co do tego faceta, to ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok na Twoim miejscu. Co za bezczel, Lady ma rację - może go jeszcze miałaś na obiad zabrać do knajpy?

Ja mam ginekologa za tydzień i mam nadzieję, że wszystko dobrze tam na dole, bo nie dostałam jeszcze oficjalnej zgody na bara bara, a i tak baraszkujemy. No i mam nadzieję, że mnie nie oświeci, że coś mi tam pękło, czy coś w tym stylu... Zamierzam mu trochę ponarzekać na personel, na tę lekarkę, co poddawała wątpliwościom fakt, że się zaczął poród i dawała mi do zrozumienia, że jej zdaniem symuluję, głupia ☠☠☠☠a... Ledwo zeszła ze zmiany, a Oliwka była już na świecie.

Szklanka, ja też się zastanawiałam ostatnio, co z Maluchną...

Meduzza, czyli nie jestem jedyną, która mierzyła?

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-03-27 o 20:18
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:17   #3780
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dostałam pierwszy raz macierzyński i było o 200 zł więcej niż normalna wypłata, nie mam pojęcia czemu.

hehe, ja dzisiaj idę do ginki i nie wiem co z tą anty pewnie poproszę o tabletki ale wolałabym jakąś spirale albo coś takiego

o wlasnie, ja tez nad tym sie zastanawiam, bo jakos tabletki anty mnie nie przekonuja ... czy ktoras z Was ma zamiar sie tez zdecydowac na spirale?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości