|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Udało nam się jeszcze wrócić do domu ale mam skierowanie do szpitala jakby było gorzej. Oskar ma skurcz płucek przez nadmiar flegmy. Nie może złapać oddechu dlatego występują skurcze. Dostał antybiotyk. Syrop nadal stosować. Probiotyk podawać i robić od 3 do 5 razy dziennie inicjacje. Wybaczcie że pisze chaotycznie ale jestem zmęczona po całym dniu szukania(bez efektów) pomocy dla dziecka i zestresowana tym wszystkim. Za dużo jak dla mnie na dzisiaj. Jutro napisze o tym udanym cudzie zarejestrowania go do lekarza.
Dziękujemy za kciuki. Kochane jesteście. Teraz trzymajcie za szybki powrót do zdrowia.
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak przeglądam te buty z deichmana.... te trampki na koturnach tragedia tzn według mnie jeśli kogoś urażam to wybaczcie Lady co do aparatu... może lepiej nie pytaj mam Canona 5dII
|
|
#3783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sneakersy natomiast
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaaaaaa myslalam o tym znaczy duzo mysle o zalozeniu spirali. Aleeee przerażają mnie hormony. Jak bralam tabletki anty fatalnie sie czulam. A tu spiralka kosztuje 1000zl i nie wiadomo jak na nia zareaguje. A bez tej hormonalnej ponoc bardzo boli brzuch przy miesiaczkowaniu i jeszcze pare innych skutków ubocznych. No i nie wiemm ;P ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- o taaaaaaaaaaaaaaak ! tragedia.
|
|
|
#3785 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, że nie
![]() Co myślicie o tych butach? http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-przecena Ja mam chyba taki dziwny gust Ale TŻ by w życiu ze mną nie wyszedł jakbym takie ubrała On się w ogóle nie zna![]() Mała Dobrze, że już wiecie co tam z Maluchem Kurujcie się!!!
|
|
|
|
#3786 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty skoro nie spirala ani nie hormony to co teraz? gumki to lipa straszna na dluizsza mete ... ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Trampki na koturnie są fajne, ale koturn musi być wbudowany w but, a nie odcięty, jak to jest w przypadku tych w Deichmannie, w ogóle ja tam nigdy butów nie kupuję, no ale to już inna sprawa...
![]() To dopiero jest tragedia: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie Meduzza, jakby były czarne, to bym była zachwycona. Nie mój kolor, ale są super. Ja takie lubię.
|
|
|
|
#3788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tż jesteśmy jednego wzrostu, on może z 2 cm wyższy... tzn niby był mogła ale źle się z tym czuje niektórym to nie przeszkadza.Np moja kuzynka w tą sobote brała slub i jej mąż jest od niej duuuużo niższy ięga jej pod ucho
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale muszesie na cos z d e c y d o w a ć Cytat:
a ja w tym sklepie tez nie kupuje. Raz ze mi sie nie podobaaja buty. Dwa ze nie ma mojego rozmiaru tzn rzadko jest. ;p Cytat:
ojaaa nie moglabym miec nizszego chlopaka;p to juz krasnalek by był ja jak zaloze szpile 15cm to i tak nie siegam mojemu tzt do brody
|
|
|
#3792 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() a co do problemow z brzuszkiem, tez to juz przerabialismy ... ehhh.. w ogole nam Borys plakal caly pierwszy miesiac bo ciagle byly z nim jakies problemy a na problemy z brzuszkiem pomogl nam bobotic ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() no ja chyba na ta spirale w koncu sie zdecyduje, bo tabletki anty mnie nie przekonuja a na gumkach to sie juz Boryska dorobilismy ;P
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Bym zapomniala
moja mala dzis pierwszy raz przekrecila sie z brzuszka na plecki!!
|
|
#3794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale czytalam, ze to jeszcze nie jest swiadomoy obrot
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Ja też bym nie mogła mieć TŻa niższego ani równego...
Facet to dla mnie musi być mocno zbudowany i większy ode mnie, między nami jest 14cm różnicy i tak jest perfekcyjnie. Ja mam 168cm, a TŻ 182 i jest git.
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Wiecie co
smutno mi , nie potrafię już rozmawiać ze swoim mężem :-( Niby wszystko jest w porządku ale jak dochodzi do jakiegoś spięcia to nie potrafię mu nic powiedzieć . Zamykam się w sobie. Zresztą on i tak nic nie rozumie :-(Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
ja jestem juz tak zmeczona, ze mi z moim nie chce sie juz nawet rozmawiac ... meczy mnie .. ehhhh..
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudna |
|
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
BOKEH ---- WOW. cudna ta fotoksiazka <3
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
|
|
|
|
#3802 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
moze to tylko przejsciowy kryzys, nie wiem .. po narodzinach dziecka chyba nigdy nie jest latwo, moze jesli bylo planowane jest inaczej ...
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
A mojemu ani sie widzi przekrecac
w jakim wieku dziecko juz piwnno sie za to brac? Hmhm hmJa znalazlam calkiem calkiem w deichmannie, musze pojsc i kupic, bo plaskie A siostra lubi tam kupowac bo zawsze jej przyjmuja reklamacje i robia zwrot pieniedzy albo talon daja tak ciagnela przez prawie 4 lata
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ahh macierzyństwo często wszystko odmienia o 180 stopni. Ja z koleji rozmawiać umiem, tylo nie mam kiedy praktycznie ciągle go nie ma ![]() ja rozumiem praca... ale eh....
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo mi przykro jak czytam o waszych kryzysach..... u nas tez sie zdarzaja fochy, dyskusje, ale rozmawiamy duzo ze soba, a Pietraszko tak.....zdecydowanie scementowal nasz zwiazek, jest po prostu no...cudnie..... i przykro mi, ze u was tak nie jest, bo ten czas po narodzinach pierwszego dzieciatka powinien byc magiczny.....
|
#3806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mała, nasze kciuki mają magiczną moc- zdrowka dla maluszka Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: nam tez sie juz zdarzyło pare razy |
|||||
|
|
|
#3807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale ja jestem zdania, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ...
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerka-dzizas jesteśmy sąsiadkami, ciekawe czy się znamy
|
|
|
|
#3809 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście nadrobiłam już wcześniej, ale tu przyjechali z lodówką, tu ze zlewem, tu dziecko uspać nakarmić, ugotować obiad no i tak zeszło
![]() no mi muszę od początku nadrabiać, ale to tera cytuję część, a za chwilę znów ![]() Cytat:
![]() ale ja zrozumiałam co miałaś na myśli, choć odpowiedź nie była do mnie ![]() Cytat:
A poznaję po tym, jak dziecko zaczyna mi się szamotać przy piersi, płakać i ogólnie być nerwowe. Cytat:
![]() Cytat:
i umnie było podobnie, w czwartek pojawił się katar, w przeciągu dwóch dni pojawiło się zapalenie płuc ![]() Cytat:
Ja osobiście już w ogóle nie używam fridy Cytat:
podziwiam! ja się boję w chwili obecnej nawet w gumkach wpadka zrobiła swoje, człowiek jakoś zmądrzał czy cuuuś ![]() Cytat:
black, jesteś boska ja nie wiem ani ile ma mój TŻ, ale ani wynosi średnia krajowa
|
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do karmiacych MM,
o co chodzi jesli dziecko mi strasznie marudzi pdczas karmienia ... czasami naprawde ciezko by wypil cala porcje, pociagnie 3 razy i straszny placze, az sie zanosi, do tego rusza raczkami i nozkami, czasami az sie boje ze mi z rak wyskoczy ... uspokajam go i jakos po wielu probach w koncu mu to przechodzi i wypija wszytsko. nie jest tak przy kazdym karmieniu ale ostatnio zdarza sie coraz czesciej ... dodam, ze nie chodzi na pewno o wielkosc dziurki w smoczku bo probowalam juz nawet z trojki i tez jest taka sama sytuacja a w normalncyh sytuach zje i zjedynki bez marudzenia...---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
o boze, ja mam to samo dokladnie, hahahaha pytanie czy ta madrosc potrwa dlugo
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

ja pierdziu.... nóż w kieszeni sie otwiera
przeciez to twoje zycie i co, jakas obca baba ma za ciebie decydowac? nie daj sie!!!!
rewelacyjnie sie wieczór zapowiada 

z tż jesteśmy jednego wzrostu, on może z 2 cm wyższy... tzn niby był mogła ale źle się z tym czuje niektórym to nie przeszkadza.

klask i: nam tez sie juz zdarzyło pare razy

i umnie było podobnie, w czwartek pojawił się katar, w przeciągu dwóch dni pojawiło się zapalenie płuc 
podziwiam! ja się boję w chwili obecnej nawet w gumkach