Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 22:26   #2971
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Przecież mamy niezłą wizażową bazę, chyba nie byłoby problemem wykorzystanie jej? Myślę, że na początek starczy.
To fakt, ale jednak na niektóre składniki trzeba by było rzucić okiem i zweryfikować. Ciekawe czy kiedyś ktoś się tego podejmie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Normalnie nie używam kranówy. "Myję" twarz wacikiem nasączonym wodą do iniekcji. Każda próba przestawienia się kończy się suszą i wysypem Tylko jeśli chodzi o ten peeling czy glinki wolę szybko zmyć wodą, niż męczyć się z wacikami, bo bo prostu drażnią mnie drobinki sody.
A przegotowana woda do zmywania sody? Bo trochę to bez sensu zmywać woda, która Ci nie służy i tak naprawdę mimo, że cieszysz się gładszą buzią to jest usiana wypryskami w niektórych miejscach.

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Boszzz tak mi się chce cukierków albo czekolady, że gdyby nie mokra głowa to już bym poleciała...

a jak dobrac kolor najlepiej? Namaziać całą twarz i patrzeć czy pasuje czy pół na pół czy paskami czy jak? ;P
Głód słodyczowy to ja mam codziennie. Jak do godziny 18 nie zjem słodkiego (wyłaczając cukier) to moge zabić

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
dzisiaj mam dzień pt. "wszystkie kary na mnie idą" ale przynajmniej moja pierwsza poprowadzona w życiu lekcja poszła dobrze dodaję fotkę moich włosków- wyjątkowa sytuacja bo jest jakaś fryzura w ogóle jaki biedny cieniutki warkoczyk
i zdjęcie Great Teacher Klaudia
Jaka pani ticzerka Warkocz bardzo ładny, równiutki.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
dziołchy, postanowione: IDĘ DO FRYZJERA I ŚCINAM. wkurzają mnie ostatnio, poza tym laski w pracy mi powiedziały, że faktycznie już pora na podcięcie, bo znowu zaczynają się robić 'sianowate' najwyżej mnie będziecie potem pocieszać przez 2 miesiące ale wierzę, że bob będzie super
Męska dezycja. To czekamy na foty po

Zrypałam się sodą i od razu mi lepiej psychicznie i fizycznie. Tego mi było trzeba. Muszę częsciej je rypać sodą, tak przynajmniej raz na miesiąc. Jeszcze dosychają, ale czuję, że ze skalpem lepiej.

Myślę nad ukręceniem sobie wcierki z aloesu zatężonego 10 x, keratyny, niacyniamidu, może pantenolu, wody destylowanej i jeszcze dumam nad dodaniem ekstraktu antyhistaminowego. Zależy mi na wzmocnieniu i zmniejszeniu przetłuszczu (taa, łudzę się). Wcierałabym to chyba po umyciu.
Co o tym myślicie?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."

Edytowane przez pluskotka
Czas edycji: 2013-03-27 o 22:27
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:30   #2972
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
ależ masz szczęście, że trafiłaś na coś w swoim fachu ! i doświadczenia nabierasz, i staż w pracy... mi niestety nie jest to dane - bez dyplomu nic nie mogę :P

btw - zainspirowana innym wątkiem, podzielę się z Wami komentarzem znajomej fryzjerki. Powiedziała do mojej koleżanki, że ona ma lepsze włosy niż moje, bo moje tak ciężko czesać, bo są miękkie i sypkie... (co dla mnie jednakże było komplementem ) zdania fryzjerek (nikomu nic nie ujmując) nt. naszych włosów nie zawsze są miarodajną opinią

wyszły mi na raz 3 syfy na paszczy... wrr! tak rzadko mi się jakikolwiek zdarza
bardzo się cieszę, że się udało co prawda dokładnie nie jest to mój fach, ale bardzo blisko. w zawodzie niestety też potrzebuję dyplom i uprawnienia

a co do syfów - mnie też wysypało.. a miałam czystą twarz przez ostatnie 3-4 miesiące. nie wiem, co się stało...

fryzjerki czasem jak coś powiedzą, to szok... :P moja mi mówi, że mam włosy jak jedwab (!), ale tak beznadziejne (!) w układaniu i czesaniu, że ona już nie może (!)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:35   #2973
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
bardzo się cieszę, że się udało co prawda dokładnie nie jest to mój fach, ale bardzo blisko. w zawodzie niestety też potrzebuję dyplom i uprawnienia

a co do syfów - mnie też wysypało.. a miałam czystą twarz przez ostatnie 3-4 miesiące. nie wiem, co się stało...

fryzjerki czasem jak coś powiedzą, to szok... :P moja mi mówi, że mam włosy jak jedwab (!), ale tak beznadziejne (!) w układaniu i czesaniu, że ona już nie może (!)
Jakaś plaga? Mnie też chamsko wysypało, a w jednym miejscu to konkretnie. Przez dłuższy czas miałam względny spokój. A do @ jeszcze czas
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2013-03-27, 22:35   #2974
rozwydrzona
Zadomowienie

ooo to to ! dokładnie ! a sama używa tego, co ma same silikony. Ciekawi mnie, jakby po odstawieniu ich wyglądały te grube, gęste i błyszczące włosy teraz...
Stary 2013-03-27, 22:44   #2975
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Zrobiłam niby zdjęcie, ale nie pokażę, bo w rzeczywistości to jednak wyglądało dużo lepiej
e tam pokazuj ja bardzo lubie oglądac make upy
napewno łądnie wyszło
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:52   #2976
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
W tesco extra jest
ok poszukam

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

potwierdzam, w większych tesco są

aaa, odkryłam że mam niespodziewanie wysoki zwrot podatku! już mam za co jechać na Florence na Coke Festival
taa, ja tez - 87zł za jeden miesiąc i juz dawno zapomniałam, ze mialam te pieniadze

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
U mnie w auchan się pojawiły ostatnio. Zawsze możesz sprawdzić...
nie wiem nawet gdzie jest najblizszy Auchan, do reala i tesco mam 50 km wiec nie czesto tam bywam a Auchan no coz musze sobie wygooglac ;D

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Dostałam Scandica Coco od Sanlan ale pachnie ;D (tak jak przy bananowym - zapach mi się z czymś słodkim kojarzy, ale za cholerę nie wiem z czym). Będę mieć jeszcze bogatsze mixy
ojj ciesze się bardzo, dotarł cały? bo naoklejałam się trochę tego pojemnika
ja dostałam wczoraj awizo, ale zobaczyłam dopiero dzisiaj, jutro odbiorę moze to Twoj krem )

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A to podkłady? To flat topem ostępluj twarz a potem wcieraj robiąc kółeczka. Jak naniesiesz jak zwykły puder to efekt raczej nie będzie dobry
czemu jam tego nie wiedziała jak próbowałam w tamtym tyg, i zniechęciłam się i minerałki leżą ?! booshe ale ze mnie nie ogar jest.

+ w końcu nadrobiłam, lece spac bo musze o 5 wstac

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:58   #2977
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
e tam pokazuj ja bardzo lubie oglądac make upy
napewno łądnie wyszło

Za późno, już usunęłam foty Ale i tak nic na nich nie było widać W ogóle to muszę przestać bać się makijażu i czasem poszaleć
Stary 2013-03-27, 23:11   #2978
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Za późno, już usunęłam foty Ale i tak nic na nich nie było widać W ogóle to muszę przestać bać się makijażu i czasem poszaleć
szkoda

dokladnie szalec trzeba

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 23:14   #2979
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
A ta maska ma coś wspólnego z odżywką tej serii? Bo dostałam kiedyś, ale nie używam, bo myślałam że nie ma zbyt dobrego składu.
Maska jest dużo lepsza. Jest nawet w spisie odżywek na kascyskowym blogu. Ale nie pamiętam składu odżywki wiem, że nasza Kasieńka raczej nie poleca.
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Głód słodyczowy to ja mam codziennie. Jak do godziny 18 nie zjem słodkiego (wyłaczając cukier) to moge zabić

Zrypałam się sodą i od razu mi lepiej psychicznie i fizycznie. Tego mi było trzeba. Muszę częsciej je rypać sodą, tak przynajmniej raz na miesiąc. Jeszcze dosychają, ale czuję, że ze skalpem lepiej.
Podwójne piwo następna siostra
Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
ojj ciesze się bardzo, dotarł cały? bo naoklejałam się trochę tego pojemnika
ja dostałam wczoraj awizo, ale zobaczyłam dopiero dzisiaj, jutro odbiorę moze to Twoj krem
Cały i fajne opakowanie. Lubię odkręcane, bo łatwiej otworzyć jak mam wszystkie paluchy usmarowane

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 23:41   #2980
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Isane w spreju, żółtą - warte to coś? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html
i jakaś odżywke Guhl
Składowo nie stoi źle, jednak jak miałam ją dawno temu to nie działała za dobrze. Nadać się może jako zabezpieczenie.
Cytat:

Kochane, byłam dziś w drogerii i wpadła mi w oczy nowa seria kosmetyków do włosów Joanny z olejkiem arganowym. Są one godne uwagi?
Nie
Cytat:
Maska jest dużo lepsza. Jest nawet w spisie odżywek na kascyskowym blogu. Ale nie pamiętam składu odżywki wiem, że nasza Kasieńka raczej nie poleca.
Składowo

Zamówiłam na chybił-trafił przez znajomą odżywkę Bootsa z... parafiną jak się okazało. Ale wypróbuję, a co!
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 23:49   #2981
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Myślę nad ukręceniem sobie wcierki z aloesu zatężonego 10 x, keratyny, niacyniamidu, może pantenolu, wody destylowanej i jeszcze dumam nad dodaniem ekstraktu antyhistaminowego. Zależy mi na wzmocnieniu i zmniejszeniu przetłuszczu (taa, łudzę się). Wcierałabym to chyba po umyciu.
Co o tym myślicie?
Taaaa, ja też walczę z przetłuszczem. Zrobiłam podejście numer 3 do maski na skalp z glinką i praktycznie znów to samo - włosy są tragicznie tępe ;[ Nie umiem jej zmyć czy co? Następnym razem spróbuję zmyć odrobiną Facelle.
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 00:36   #2982
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
czemu jam tego nie wiedziała jak próbowałam w tamtym tyg, i zniechęciłam się i minerałki leżą ?! booshe ale ze mnie nie ogar jest.
Jak masz jeszcze to przetestuj koniecznie

Cytat:
W ogóle to muszę przestać bać się makijażu i czasem poszaleć
No ba, czeba szaleć
Ja dorwałam Sleeki i szaleję, jedynie nie mam koncepcji z czym łączyć granat bo jak zblenduję z jakimś beżem robi się chamski niebieski a znowu z czernią jest zbyt ciężko.

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dzisiaj Natur Vital [niebieską], a co mi tam, spróbuję. Jak mi nie będzie leżała to mogę być Twoją siostrą, Red Chociaż to jakieś dziwne przyrównywać moje siano z Twoimi falami. Schną póki co, konsystencja mi się podobała.
O
Moje też ostatnio sianowate i suche. Jeszcze przy następnym myciu wypróbuję nawilżającą Vatikę a potem na trochę wracam do sprawdzonych odżywek i Hydratora zanim wpadnę we włosową depresję

Kascysko, miałaś może taki krem do twarzy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...radycyjny.html Na zapas pytam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 00:39   #2983
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kascysko, miałaś może taki krem do twarzy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...radycyjny.html Na zapas pytam.
Nie miałam i nie będę mieć - trójglicerydy mnie zapychają Ale w ogólności wygląda ładnie
Stary 2013-03-28, 07:09   #2984
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Jak masz jeszcze to przetestuj koniecznie

mam, mam i będę probowac, moze przez swieta jak bede siedziec w domu

którą paletkę Sleeka masz? bo ja mam dylemat: oh so special /au naturel ;> a szukam jak najwiecej brązów ;x

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 07:37   #2985
201607040946
Konto usunięte

Ufff, ledwo nadrobiłam!
Piekłam wczoraj domowy chleb z mąki żytniej pełnoziarnistej + mąka biała, z siemieniem lnianym i otrębami. Dobry wyszedł, i łudzę się, że zdrowy
Włosy wczoraj i dziś: cudowne! Za to cera... mam kilka pryszczy, pewnie to przed okresem, choć nie mam pms, a zwykle mam bardzo silne bóle przed okresem, nawet piersi mnie teraz nie bolą. Pewnie przez zmianę diety nie pierwszy raz tak mam.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 07:41   #2986
justusia16
Wtajemniczenie

Ofc dziękuje kas za odpowiedź, chyba oddam to też komuś ją
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 09:03   #2987
Krrem
Wtajemniczenie

Hey wszystkim!
Mnie też zaczyna wysypywać powoli. I nie wiem co bardziej winne. Zbliżający się @ czy Acne derm. Dzisiaj się miałam z TŻ widzieć ale jako że zbliżają się święta to mama kazała mi zrobić zakupy. Wszystko ładnie pięknie ale chyba 4 razy bd musiała iść i pojechac w 3 miejsca bo koło mnie wielu rzeczy nie ma ( tak mieszkam w warszawie. tak na woli jest wszystko ale nie w mojej cześci woli -.- )

A włosy jako takie. Ani złe ani dobre. Lekkie falki się porobiły ot co.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ufff, ledwo nadrobiłam!
Piekłam wczoraj domowy chleb z mąki żytniej pełnoziarnistej + mąka biała, z siemieniem lnianym i otrębami. Dobry wyszedł, i łudzę się, że zdrowy
Włosy wczoraj i dziś: cudowne! Za to cera... mam kilka pryszczy, pewnie to przed okresem, choć nie mam pms, a zwykle mam bardzo silne bóle przed okresem, nawet piersi mnie teraz nie bolą. Pewnie przez zmianę diety nie pierwszy raz tak mam.
Mnie też nie bolą ale sa większe Brzuch boli ale to z głodu plus się wczoraj na jajeczku klasowym podtrułam. Nie moge nic zjeść bo zwracam

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 09:08   #2988
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Podwójne piwo następna siostra

Cały i fajne opakowanie. Lubię odkręcane, bo łatwiej otworzyć jak mam wszystkie paluchy usmarowane
W takim razie pozostawiam ją tam gdzie stoi
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Nie
Szkoda, bo zapowiadały się fajnie No ale jak nasze Guru tak mówi, to już mnie kusić nie będzie

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 09:22   #2989
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość

Mnie też nie bolą ale sa większe Brzuch boli ale to z głodu plus się wczoraj na jajeczku klasowym podtrułam. Nie moge nic zjeść bo zwracam
Oooj, znam to Ja czasem rzygam nawet w stresujących sytuacjach
Teraz się obmacałam: trochę je czuję, ale minimalnie (gdy byłam wegetarianką, nie miałam nigdy pms). Brzuch nie boli, nie jestem rozdrażniona, i skąd mam wiedzieć, czy to wpływ diety czy ciąża
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 10:01   #2990
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Co o tym myślicie?
A co Ci tutaj zadziała wzmacniająco i przeciwtłuszczowo?:brzyda l:
Trochę nawilży, i w zasadzie tyle.
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
btw - zainspirowana innym wątkiem, podzielę się z Wami komentarzem znajomej fryzjerki. Powiedziała do mojej koleżanki, że ona ma lepsze włosy niż moje, bo moje tak ciężko czesać, bo są miękkie i sypkie... (co dla mnie jednakże było komplementem ) zdania fryzjerek (nikomu nic nie ujmując) nt. naszych włosów nie zawsze są miarodajną opinią
Jak ja kocham takie fryzjerki
Stary 2013-03-28, 10:06   #2991
say-hello
Zakorzenienie

dzień dobry zrobiłam sobie dziś wolne od uczelni, wyspałam się i nałożyłam maskę na dłużej

powoli zbieram się do wyjazdu do rodziców
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 10:15   #2992
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja dziś dalej sprzątam, w między czaasie wymyję kłaczki, nałożę olej, zamaskuję się i wypróbuję tego żelu męskiego, mam nadzieję, że podoła

A jutro z rana jedziemy do moich rodziców, mam nadzieję, że nie będzie sypał śnieg, bo czeka nas dłuuuga droga, z 8h jak nic
Stary 2013-03-28, 10:47   #2993
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
którą paletkę Sleeka masz? bo ja mam dylemat: oh so special /au naturel ;> a szukam jak najwiecej brązów ;x
Mam Au naturel i Bad girl
Oh so special oglądałam w necie ale jak dla mnie za żółte i za różowe, chyba Au naturel jest bardziej wpadająca w brązy.
Pomijając Sleeka kusi mnie ta paletka Catrice, ciekawe jak cenowo:
http://siempre-la-belleza.blogspot.c...m-paletka.html
A w ogóle muszę wypróbować taki makijaż
https://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-maki...y-makijaz-oczu

Cytat:
Nie miałam i nie będę mieć - trójglicerydy mnie zapychają Ale w ogólności wygląda ładnie
To może kieeedyś sobie sprawię, dzięki

Kurcze, nic mi nie mówcie na temat cery, niby jest lepiej ale codziennie coś mi wyskakuje, dzisiaj trzy nowinki

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:05   #2994
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nic mi nie mówcie na temat cery, niby jest lepiej ale codziennie coś mi wyskakuje, dzisiaj trzy nowinki
Ja mam wielką czerwoną tragedię na brodzie. Boli jak szlag, ale wycisnąć nie wycisnę, bo chyba bym z bólu popuściła. Broda to najbardziej perfidne miejsce na wulkany, jak Bozię kocham. W dodatku znów zaliczyłam śniadanie składające się z trzech kawałków szarlotki, a to znak, że zbliża się najazd Indian i stanę się nieznośną potworą.

Dzisiaj plan minimum- mycie Trzema Ziołami i aloesowy Potters na moment.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:12   #2995
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Kaveri maleńka trzymaj się

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
całe dnie nie mam czasu żeby tu zaglądać i być na bieżąco, a jak już usiądę to komputera, to wy nagle jesteście cicho to niesprawiedliwe !
też tak mam

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
dostałam od TŻ http://www.ladysplace.pl/images/Pana...anik_mini1.jpg

Włosy mi pofarbował wczoraj szamponetkę z delii (wersja oszczędnościowa była ) na kasztanowy brąz, bo dawno brązu nie miałam
Tylko się nie pokręciły w ogóle
ładny

A ja się z tżetem pokłóciłam, akurat na święta kurcze

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:20   #2996
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Śnił mi się dzisiaj wlosomaniaczkowy zlot

Idę zmywać olej. W ogóle to ja jestem strasznie nudna jeśli chodzi o pielęgnację, Wy tu cały czas jakieś miksy uskuteczniacie (versatille ), a ja cały czas to samo
Stary 2013-03-28, 11:21   #2997
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

no
zawsze chciałam jakiś masquerade

dobra idę sprzątać
Stary 2013-03-28, 11:21   #2998
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja mam wielką czerwoną tragedię na brodzie. Boli jak szlag, ale wycisnąć nie wycisnę, bo chyba bym z bólu popuściła. Broda to najbardziej perfidne miejsce na wulkany, jak Bozię kocham. W dodatku znów zaliczyłam śniadanie składające się z trzech kawałków szarlotki, a to znak, że zbliża się najazd Indian i stanę się nieznośną potworą.

Dzisiaj plan minimum- mycie Trzema Ziołami i aloesowy Potters na moment.
Ja na śniadanie tylko kawa i napój aloesowy.

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Kaveri maleńka trzymaj się

też tak mam

ładny

A ja się z tżetem pokłóciłam, akurat na święta kurcze
Pogodzicie się

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:28   #2999
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie pozostawiam ją tam gdzie stoi

Szkoda, bo zapowiadały się fajnie No ale jak nasze Guru tak mówi, to już mnie kusić nie będzie
Ja miałam i sobie chwaliłam. Dla mnie jeden z lepszych kremów. Trójglicerydy niekoniecznie muszą zapychać, a moja cera generalnie jest skłonna do zapychania

Cytat:
A co Ci tutaj zadziała wzmacniająco i przeciwtłuszczowo?:brzyda l:
Trochę nawilży, i w zasadzie tyle.

Jak ja kocham takie fryzjerki
No widzisz, imam się wszystkiego Pomyślałam sobie, że ta wit. B3 trochę ograniczy przetłuszcz, a niektóre składniki ekstraktu też coś tam zdziałają.
Mam dziś okropne włosy. Za miękkie jak u niemowlaka któremu dopiero mają się zagęszczać włosy.
Stary 2013-03-28, 11:34   #3000
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Brzuch boli ale to z głodu plus się wczoraj na jajeczku klasowym podtrułam. Nie moge nic zjeść bo zwracam
Też jeszcze w poniedziałek myślałam, że tylko się podtrułam jakimś świństwem. (ze mnie akurat leci z drugiej strony :x)
Aktualnie zaczynam czwarty dzień zmagań z grypą żołądkową. I szczerze mówiąc, już mnie coś trafia. Niech to przejdzie w diabli do jutra, bo coś nie widzę mojej przeprowadzki z tym ustrojstwem.
Wracaj do zdrowia.

I jeszcze dorzucę włosowe spostrzeżenia halb #96840685406:
Kiedyś bałam się nałożyć odżywkę, bo miałam ciągły przychlast. Aktualnie im więcej odżywek nałożę, tym większy efekt push up. Wcześniej nigdy bym nie uwierzyła, że to możliwe.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości