|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Oj tak Barcelona piękna, ale ja mam słabość do Hiszpanii
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do USA bym baardzo chciała pojechać, mam nadzieję, że już niedługo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() W lipcu lecimy do Rzymu na tydzień. Boje sie upałów ale mężowi sie zachcialo lezakowania nad basenem :/ Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-03-28 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba zrobic zdjecia i mieć je w formie elektronicznej. Odpowiedni format. Wypełnić wniosek online. Jest długi i ma wiele durnych pytań ale trzeba ![]() Przelać kasę i mieć potwierdzenie wpłaty. Potem dzwonisz do ambasady i umawiasz sie z konsulem na rozmowę. Stawiasz sie w wyznaczonym terminie, mówisz po co tam jedziesz i decyzja jest od razu. Zabierają paszport i po 3 dniach odsylaja z wiza kurierem (płacisz kurierowi przy odbiorze za przesyłkę). Jak sprawnie to ogarniesz to myśle ze dwa tygodnie i wszystko załatwisz. Pytanie ile masz czasu na to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Raczkowanie
|
Składałam wniosek o wizę tydzień temu w poniedziałek, od razu płaciłam online oraz umówiłam się na spotkanie z konsulem, a w środę miałam już pozwolenie na wjazd do USA.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W zeszłym roku w trzeciej klasie liceum miałam okazję pojechać na wymianę do USA ale akurat pokrywało się to z maturami, także skorzystać nie mogłam ![]() Cytat:
Samochód to super opcja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z durnych pytań jeszcze... "Czy uprawiasz prostutucje w kraju ojczystym lub innym ?" Jakoś tak ![]() "Czy należysz do organizacji terrorystycznej... " - ciekawe czy ktos by sie przyznał ![]() Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-03-28 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() macie jakichś znajomych/rodzinę w usa? czy tak sami po prostu się tym zajęliście, jeśli można wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, ze oni maja dużo emigrantów i próbują jakoś to kontrolować, dbają o bezpieczeństwo itp... Jednak dla mnie to jest irytujące a gdzieś tam tez ponizajace. Pamietam dzien spotkania z konsulem. Stoisz w kolejce na zewnątrz, nie ma żadnego zadaszenia. Nie ważne czy snieg, mróz, deszcz... pan ochroniarz wpuszcza pojedyncze osoby umówione... Z nami stały np rodziny z dziećmi, Pani z niemowlakiem. I stać musiała mimo, ze zimno było. Potem oddajesz rzeczy do depozytu, przechodzisz przez bramki i idziesz... I rejestrują Cię przy okienku na rozmowę, potem dostajesz numerek i czekasz na konsula. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40035033]o jaaa ![]() ![]() macie jakichś znajomych/rodzinę w usa? czy tak sami po prostu się tym zajęliście, jeśli można wiedzieć ![]() Wszystko sami. Loty, hotele, samochód z wypożyczalni. Wyladowalismy o północy w LA, pojechaliśmy do wypożyczalni po samochód i potem dopiero do hotelu. Samochód był wcześniej zarezerwowany. Byliśmy tam dwa tygodnie, pierwszy tydzień hotel mieliśmy zarezerwowany wcześniej a potem szukaliśmy hotelu z dnia na dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie, wyjazd miałaś wspaniały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
batonik
|
![]() Dziewczyny, widziałyście gdzieś te/lub podobne botki oprócz na sarenzie, gdzie cena zabija? Nie dam 240zł za nieskórzane buty ![]() Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-03-28 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapragnęłam wakacji i podróży, a tu uczyć się trzeba jeszcze pół roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |||
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Born in Poland. Living in America. Edytowane przez lakeithia Czas edycji: 2013-03-29 o 02:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Was też zasypało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
#3770 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam już zimy serdecznie dość pomimo tego, że kocham narty ![]()
![]() |
#3772 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | ||||||||
AGA :)
|
Cytat:
Co do pierwszego akapitu - brawo !! ![]() ![]() Jeśli chodzi o włosy.. byłam wczoraj u fryzjera. Podcięłam tylko końcówki i postopniowałam przód. Jestem bardzo zadowolona, chyba w końcu znalazłam 'swoją' fryzjerkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jesteś cudowną przyjaciółką! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chcę o tym słyszeć. Nie przyjmuuję dzisiejszej śnieżycy do wiadomości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ogólnie muszę się Wam pożalić, bo to aż grzech z samego rana mieć tak beznadziejny humor. O tej potwornej śnieżycy już nawet nie wspominam, ale przed chwilą mierzyłam się i konfrontowałam wyniki z tymi sprzed 1,5 miesiąca. Wiem, że ciężko oczekiwać cudów bez diety, ale myślałam że skoro dodam do swojego planu dnia ćwiczenia, czasami nawet 5 razy w tygodniu, to ubędzie mi trochę ciała. Stało się odwrotnie, przybyło mi w biodrach i udach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martwmy się śnieżycą, już niedługo, od przyszłego tygodnia ma być kilkanaście stopni na plusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Chodakowska : skalpel i turbo. Ćwiczenia niby są na wysmuklenie mięśni i redukcję tkanki tłuszczowej, stąd moje zaskoczenie. Ale pewnie tylko próbuję samą siebie usprawiedliwić. Ja po prostu jem bardzo dużo i mało racjonalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie zajrzałam za okno... ![]() Edytowane przez Lilotron Czas edycji: 2013-03-29 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Aga, dzięki
![]() Carpaibex, też pomyślałam, że może złe ćwiczenia wykonujesz. Ja się co prawda nie znam, ale mniej więcej wiem, że od ćwiczeń siłowych się nie schudnie, jak już to od aerobowych. I do tego obowiązkowo dieta... Wiem po sobie, że da się zmienić nawyki ![]() ![]() Mnie choroba zafundowała dietę, trochę się śmieję, że organizm się zbuntował, że przytyłam, bo nie mogę nic zjeść... wczoraj o 13 jeszcze się w miarę czułam i zjadłam zupę pomidorową, teraz będę musiała się zmuszać... ![]() Wczoraj leżąc w łóżku oglądałam, kolejny z resztą, program o Hayley Okines i zamierzam naprawdę docenić swój wygląd, zdrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny zazdroszczę wam stanów i zwiedzania tych wszystkich stoli, bo uwielbiam wielkie miasta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Więcej tego nie rób !
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.