|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio kliknęłam ten krem i żel do mycia twarzy ale nie dokończyłam zakupów a na drugi dzień już oby dwie rzeczy były niedostępneA co do toniku to ja mam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html Byłam dzisiaj z TŻ na zakupach i zaopatrzyłam się w sportowy stanik jeszcze potrzebuję butów do biegania
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140802580114.html Edytowane przez lexie42 Czas edycji: 2013-03-28 o 21:39 |
||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, zupełnie zapomniałam o mocy wiesiołka
Aktualnie fitomed jest dostępny w dozie
|
|
|
|
#4233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Vinnga - promo jest do pierwszych dni kwietnia, ale radzę się spieszyć. Na rynku jeszcze są produkty nie wiem jak w innych drogeriach ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- jednak skuszę się na ten peeling z dermiki
|
|
|
|
|
#4234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ile masz lat, studiujesz coś czy może już pracujesz? Zawsze się znajdzie coś co nam aktualnie przeszkadza w dbaniu o siebie Cytat:
![]() O a ja też miałam kupić krem z wiesiołka i ciągle zapominam
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co jest najgorsze ? konto mam od 2006 roku, a na wizażu zaczęłam się udzielać w hmm jakoś pod koniec 2009 ?
to jest patologia ale koleżanka z innego wątku ma chyba coś ponad 30 tysięcy
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
hejoł
jutro, tzn dzis, farbuję włosy mam nadzieję, że uda mi się uzyskać kolor, który chcę
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np tego kremu tradycyjnego nie ma i żelu do twarzy ![]() Czy u Was też tak sypie śnieg?
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Lexie u mnie nasypalo go od rana i dalej sypie :/ nienormalna jest ta pogoda
Hej
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Można się podłączyć?
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Kurcze, odsłoniłam rolety i.........u mnie też śnieg pada
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
hej
u mnie też sypie od rana a TŻ chciał opony zmieniać na letnie zajadam się przepyszną owsianką ![]() zrobilam sobie na wodzie, ale dodałam jogurtu, banana,suszone morele,suszone śliwki, troche orzechów jak wy pijecie to siemie lniane? bo ja już zgłupiałam. Jak nie miałam młynka to zalewałam całe ziarna wodą i gotowałam przez kilka minut, odstawiałam na chwilke i potem piłam albo przecedzone albo z tymi ziarenkami. teraz mam młynek więc dziś rano zmieliłam sobie 2 łyżeczki, zalałam ciepłą wodą ale nie zrobił się już glut więc jak mam spożywać to zmielone?? żeby były efekty urodowe
|
#4245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Respiro to smutne! Ostatnie dni były mega, MEGA słoneczne!
|
|
#4247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4003439 9]ja nie mogę po kuracji przeciwtrądzikowej
![]() Vinnga - promo jest do pierwszych dni kwietnia, ale radzę się spieszyć. Na rynku jeszcze są produkty nie wiem jak w innych drogeriach ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- jednak skuszę się na ten peeling z dermiki [/QUOTE]Kurczę, to szkoda, bo ja na święta pojechałam do domu i nie zamierzam jechać do Wrocławia specjalnie po tonik Trudno, wydam więcej ![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
Hej Opowiedz coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Ja albo kupuję już zmielone siemię i wtedy zalewałam gorącą wodą do kubka i robił się glutek, albo kupuję w ziarnach i wtedy gotuję w garnku z wodą, a następnie odstawiam na chwilę i odcedzam od ziaren. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Ooo, istnieje aplikacja Wizaz Forum! Jak Ci się sprawuje? Bo jak wchodzę przez przeglądarkę w telefonie to bardzo niewygodnie mi się korzysta z wizażu |
|||||
|
|
|
#4248 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- u nas szare dni przeważają
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle stwierdzilam, ze wykańczam wszystkie moje włosowe produkty i następnym razem robię zamówienie z Planeta Organica
|
|
|
|
#4250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś w nike coś w tym stylu? Mi by się przydał. ![]() Cytat:
No to ładnie. ![]() Hej Cytat:
Też jadłam owsiankę na śniadanie Cytat:
![]() W ogóle - ja mam umowę w play na 40 doładowań. I zdarzyło mi się nie doładować konta kilka razy i jak ogarnęłam że umowa kończy mi się dokładnie za rok a że mi zostało jeszcze dużo doładowań. I się teraz zastanawiam czy mogę zrobić tak że kupić kilka doładowań na raz i mi to policzą jako normalne czy nie? Pytam bo może któraś z Was wie a ja nie wiem. A wiem że oni mają różne zasady i tego mogą nie liczyć. A jak się nie wywiążę z umowy to dostanę karę |
||||
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, nie wiem jak w Play, ale jak kiedyś byłam w Plusie i miałam umowę na liczbę doładowań to tam było tak, że mogłam wykupić wszystkie doładowania na raz i było to liczone, ale minimum musiałam raz w miesiącu doładować za kwotę określoną w umowie. I zdarzało mi się doładowywać po 2-3 kwoty na raz i umowa mi się automatycznie skracała. Teraz mam abonament w Playu, więc na szczęście już nie muszę się martwić tymi doładowaniami.
Ale z tego co zrozumiałam Twój post, to Ty masz umowę na określony czas, a dodatkowo musisz w tym czasie zrealizować doładowania, tak? Więc myślę, że jak doładujesz te kilka razy to Ci policzą. Tylko pamiętaj, że jak np. zobowiązałaś się do doładowania 30 zł, to kup teraz 2 x 30 zł, a nie jedną 60 czy coś takiego, bo wtedy to się liczy jako jedno, a przynajmniej tak było w Plusie
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie wiem czy na określony czas. Muszę zobaczyć umowę, bo to sprawdzałam na necie. Wiem o tym że muszę po 30 zł doładowywać.
Innych nie liczą
|
|
|
|
#4253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() polecam sklep - lawendowaszafa24 i kokardi ![]() łeee podnieśli cenę na LS24 - było 17 ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ch-olejow.html dlaczego te bardziej wartościowe olejki i ekstrakty są po perfumie?
Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2013-03-29 o 10:42 |
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4003054 7]zbliża się wiosna i lato, więc myślę o https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ycellulit.html lub https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-756940
[/QUOTE]Polecam z czystym sumieniem ten balsam z z eveline. Nadaje ładny odcień bez smug i widać, że coś koloryzuje ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem możliwe
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4003735 5]Dzień DOBRY LASECZKI! Witaj Napisz coś o sobie ![]() Dziękuje za miłe przywitanie. Opisze wszystko wieczorem, albo najdalej jutro rano bo już musze uciekać do pracy ![]() Do usłyszenia!
|
|
|
|
#4256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() coś na rozluźnienie ![]() * http://bezlitosne.pl/static/content/...b348374ca1.jpg * http://bezlitosne.pl/static/content/...d5d7c5782d.jpg * http://bezlitosne.pl/static/content/...bd67a60eb1.jpg * http://bezlitosne.pl/static/content/...bc6a3b37d9.jpg * http://bezlitosne.pl/static/content/...020a452eeb.jpg * http://bezlitosne.pl/static/content/...c0566eff0e.jpg |
|
|
|
|
#4257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy Powiedz coś o sobie ![]() W sumie to też Cię kojarzę z jakiegoś wątku Cytat:
BLOGUJĘ Edytowane przez Honey7 Czas edycji: 2013-03-29 o 11:17 |
|||
|
|
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mąż już mnie gania, że nie ma miejsca przy wannie dla swojego jednego żelu pod prysznic A najgorsze jest to, że nie umiem się opamiętać i po tym jak Respiro poleciła Planeta Organica to oczywiście nakupowałam znowu![]() A co planujesz kupić z tej serii?
|
|
|
#4259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwierz mam więcej ![]() Ale powiem Wam, że kosmetyki PO są bardzo wydajne, ja dopiero kończę odżywkę zakupioną w październiku/ listopadzie. A jej nie oszczędzałam. Oczywiście używałam na zmianę dobroci, ale wiem, że na pewno sa mega wydajne. Jedynym bublem u mnie okazała się rzecz najdroższa - maska tajska. Moje włosy są po niej bardzo tępe i szorstkie. A miało być inaczej
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle muszę się pożalić- zepsuł mi się komputer. Za nic nie chce się włączyć
Teraz korzystam ze starego, ale mnie już cholera strzela. Odzwyczaiłam się od tradycyjnych kompów bo prawie od dwóch lat korzystałam z Aplowskiego Maca. Ten tak wolno chodzi, ciągle wyskakują mi reklamy jakieś, mylę przyciski
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Polecacie jakiś tonik, najlepiej aptecznej firmy, do skóry wrażliwej, skłonnej do podrażnień i zaskórników?

to jest patologia 

Teraz korzystam ze starego, ale mnie już cholera strzela. Odzwyczaiłam się od tradycyjnych kompów bo prawie od dwóch lat korzystałam z Aplowskiego Maca. Ten tak wolno chodzi, ciągle wyskakują mi reklamy jakieś, mylę przyciski