Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 19:50   #1711
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Ja jestem, tylko medytuje co by tu poćwiczyć i zasadniczo nie mam jeszcze czym się pochwalić
Ostanie jajko i ostatni kawałek ryby zjadłam na kolację
Żeby tak dobrze projekt denko w kosmetykach mi szedł
Hiehie
Ja chyba już nie ćwiczę Wróciłam z godzinnego spacerku przed chwilą

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 19:55   #1712
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hiehie
Ja chyba już nie ćwiczę Wróciłam z godzinnego spacerku przed chwilą
za spacerek na mrozie
Ja coś czuje, że na zestawie obowiązkowym się skończy czyli tifanny i 60przysiadów ...ale mam czas się namyślić jeszcze
stanik sportowy już wciągnęłam, zaraz dres oblekę i adidaski
Stary 2013-03-28, 20:13   #1713
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
stanik sportowy już wciągnęłam, zaraz dres oblekę i adidaski
Brawa za motywację!!!!!!!!

Stary 2013-03-28, 20:19   #1714
meeedzik
Zakorzenienie

No cisza jak nie wiem dzisiaj
Ja nałożyłam sobie olejek na włosy potrzymam na noc dziś, bo ostatnio to tylko w ciągu dnia na 3-4 godzinki
Z ćwiczeń dziś tylko 150 ścisków agrafką i 30 minut hula hop

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Zoska za spacer w takie zimno ja dziś dwa razy z psem wyszłam i już mnie gardło boli
Stary 2013-03-28, 20:21   #1715
dorusss90
Zakorzenienie

witam ja swoje odchudzanie zaczęłam od 3 stycznia i jakoś się trzymam do tej pory choc dzisiaj zjadlam troche czekolady z orzechami pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie !

dorusss90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:23   #1716
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawa za motywację!!!!!!!!
Stanik miałam już na sobie kilka godzin a buty tuż obok maty stoją więc jak już się słowo na forum napisało to trzeba wyćwiczyć
Może jutro znajdę motywacje do porządnego treningu

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
No cisza jak nie wiem dzisiaj
Ja nałożyłam sobie olejek na włosy potrzymam na noc dziś, bo ostatnio to tylko w ciągu dnia na 3-4 godzinki
Z ćwiczeń dziś tylko 150 ścisków agrafką i 30 minut hula hop
meeedzik "tylko" to ja poćwiczyłam a Ty to elegancko
Stary 2013-03-28, 20:24   #1717
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Moje ćwiczenia od tygodnia ograniczają się tylko do spacerów Aż zła na siebie jestem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 20:41   #1718
meeedzik
Zakorzenienie

Margot takie ćwiczenia to mnie nawet nie zmęczyły już bardziej przysiady męczą, a 60 to bardzo ładnie przecież
no i dla Ciebie brawa
Zoska no coś Ty, ja uważam, że godzinny spacer to jest bardzo dużo i na pewno coś daje w dodatku na świeżym powietrzu człowiek od razu się lepiej czuje ja też zacznę jak będzie ciepło

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Tinek, Makaron odzywać się tu, a nie tylko podglądać
Stary 2013-03-28, 20:56   #1719
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik No niby tak, ale od spacerów mi mięśnie brzucha się nie zrobią No nic...jutro poćwiczę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Ja p****, głupia rozmowa z Tż...wszystko od razu na palenie schodzi. Znajomy był w pobliżu (oczywiście jego) oczywiście co robił...załatwiał sobie i chciał wpaść... Tż odmówił, ale tylkoz tego powodu, że śpi u nas młodsza siostra, a tak to by zaprosił:/ Mniejsza że mamy plany na dzisiaj, walić to.

Stary 2013-03-28, 21:03   #1720
meeedzik
Zakorzenienie

Aha zapomniałam napisać, że dziś odpisała mi Heroine pisała, że wszystko ok, już sie przyzwyczaiła, pracuje od 14 do 22 czasem 23, przychodzi padnięta i do spania. Tęskni za nami i przesyła buziaki
Stary 2013-03-28, 21:05   #1721
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Aha zapomniałam napisać, że dziś odpisała mi Heroine pisała, że wszystko ok, już sie przyzwyczaiła, pracuje od 14 do 22 czasem 23, przychodzi padnięta i do spania. Tęskni za nami i przesyła buziaki
Noooo to super!!!

Stary 2013-03-28, 21:11   #1722
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Margot takie ćwiczenia to mnie nawet nie zmęczyły już bardziej przysiady męczą, a 60 to bardzo ładnie przecież
no i dla Ciebie brawa
Zoska no coś Ty, ja uważam, że godzinny spacer to jest bardzo dużo i na pewno coś daje w dodatku na świeżym powietrzu człowiek od razu się lepiej czuje ja też zacznę jak będzie ciepło

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Tinek, Makaron odzywać się tu, a nie tylko podglądać

Haha kochana ja sobie czytam co tam u Was słychać
U mnie z dietką dobrze, jem codziennie coś słodkiego, ale w granicach rozsądku

Jutro mam zamiar robić sałatkę, a w sobotę sernika i 2 mazurki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:12   #1723
maminka83
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Znowu mnie ze sto lat nie było i dużo się .działo. Mam problem bo dopadło mnie okrutne jojo. Bardzo poważnie chorowałam. Przed chorobą ważyłam najmniej 66 kg Potem przybrałam do ok 70 i tak trzymałam Przez chorobę schudłam do ok 63 - 64 kg W szpitalu nic nie jadłam byłam odżywiana kroplówkami a poza tym choroba mnie żarła. Potem żeby mieć siłę w ogóle wstać z łóżka wstać musiałam zacząć jeść jeść i jeszcze raz jeść. Przybrałam do 68 kg i waga stała ale od tamtej pory co bym nie zjadła to yje w oczach doszłam już do 74 k. Chcę wrócić do 66kg a tu Święta... ehhh kiedy to będzie Żle się czuję sama ze sobą ale brakuje mi silnej woli. Bez sensu....

Meedzik ile powtórzeń robiłaś na agrafce i po jakim czasie widziałaś pierwsze efekty bo zakupiłam i chcę działać

Buziaki
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:08   #1724
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
witam ja swoje odchudzanie zaczęłam od 3 stycznia i jakoś się trzymam do tej pory choc dzisiaj zjadlam troche czekolady z orzechami pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie !
Weź mnie kobitko zmobilizuj do odchudzania też bo mi jakoś nie wychodzi

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:

Ja p****, głupia rozmowa z Tż...wszystko od razu na palenie schodzi. Znajomy był w pobliżu (oczywiście jego) oczywiście co robił...załatwiał sobie i chciał wpaść... Tż odmówił, ale tylkoz tego powodu, że śpi u nas młodsza siostra, a tak to by zaprosił:/ Mniejsza że mamy plany na dzisiaj, walić to.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
To się cieszę, że u Heroinki wszystko dobrze I ja o niej często myślę i też przesyłam buziaki

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Jutro mam zamiar robić sałatkę, a w sobotę sernika i 2 mazurki
Wiem, że mnie pytałaś o ciasta, ale kochana ja nie piekę ciast wcale Kiedyś tam mamie pomagałam ale nigdy tak sama od siebie

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Znowu mnie ze sto lat nie było i dużo się .działo. Mam problem bo dopadło mnie okrutne jojo. Bardzo poważnie chorowałam. Przed chorobą ważyłam najmniej 66 kg Potem przybrałam do ok 70 i tak trzymałam Przez chorobę schudłam do ok 63 - 64 kg W szpitalu nic nie jadłam byłam odżywiana kroplówkami a poza tym choroba mnie żarła. Potem żeby mieć siłę w ogóle wstać z łóżka wstać musiałam zacząć jeść jeść i jeszcze raz jeść. Przybrałam do 68 kg i waga stała ale od tamtej pory co bym nie zjadła to yje w oczach doszłam już do 74 k. Chcę wrócić do 66kg a tu Święta... ehhh kiedy to będzie Żle się czuję sama ze sobą ale brakuje mi silnej woli. Bez sensu....

Meedzik ile powtórzeń robiłaś na agrafce i po jakim czasie widziałaś pierwsze efekty bo zakupiłam i chcę działać

Buziaki
Oh biedna
Pamiętaj, że zdrówko jest ważniejsze niż dieta Jak już całkowicie wyzdrowiejesz to dopiero wtedy możesz się brać za dietę. No a że są teraz święta to na Twoim miejscu zaplanowałabym sobie coś na po świętach, jakieś jedzenie i ćwiczenia. Sama chcę sobie narzucić rygor, bo ja to całkowicie szaleję ostatnio. Jem po 2-3 tys kcal dziennie w mig mi te 3 kg wrócą dlatego żeby za chwilę nie płakać od wtorku zaczynam dietę i ćwiczenia

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Rozpiszę wam ile zjadłam tak żebyście mogły mi du.pę zbić
śn- 2 kromki chleba pełnoziarnistego z dżemem truskawkowym, mleko z czosnkiem
2 śn- jogurt i 2 mandarynki
obiad- spaghetti
podwieczorek- rogalik z dżemem, 2 czekoladki
kolacja- tost z serem i szynką, ketchupem i majonezem, 2 mandarynki, gruszka

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Już się lepiej czuję, leki i leżakowanie pomaga Jutro wracam do pracy, tzn muszę cały dom posprzątać.

Ale się zapuściłam Jaka ja jestem beznadziejna Nie wiem co mi odbiło z tym jedzeniem Jem i jem i jem... Muszę się jakoś powstrzymać jutro! A za chwilę święta i znów jedzenie Może sobie odpuszczę. No wiecie nie jem już aż tak dużo jak kiedyś, bo kiedyś umiałam 2 razy tyle zjeść, ale i tak jem za dużo

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:29   #1725
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Lena super zakupy spodnie miętowe i te drugie też mi się marzą ale nie mogę kupić nowych, bo po ostatnich porządkach naliczyłam 13 par spodni i 5 par getrów w których chodzę i Tż jak się dowiedział ( przypadkiem ) to zabronił mi kupować
To mój Tż już nawet nie ogarnia co i ile czego mam.Widzi tylko, że mi sie w szafie nic nie mieści Spróbowałby coś powiedzieć na ten temat i mi zabronić coś kupić Za jego wypłate zakupów ciuchowych nie robie wiec.. Ja mu powtarzam, że kobieta choćby miała pełną szafe to i tak zawsze nei ma sie w co ubrać i niech sie przyzwyczaja

Ja już jestem w domku. Byłam z koleżanką na mini spacerku przy okazji zjadłam frytki i wypiłam piwko grzane

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-28 o 22:30
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:43   #1726
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
To mój Tż już nawet nie ogarnia co i ile czego mam.Widzi tylko, że mi sie w szafie nic nie mieści Spróbowałby coś powiedzieć na ten temat i mi zabronić coś kupić Za jego wypłate zakupów ciuchowych nie robie wiec.. Ja mu powtarzam, że kobieta choćby miała pełną szafe to i tak zawsze nei ma sie w co ubrać i niech sie przyzwyczaja

Ja już jestem w domku. Byłam z koleżanką na mini spacerku przy okazji zjadłam frytki i wypiłam piwko grzane
Zgadzam się zupełnie

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 07:43   #1727
makaron91
Zadomowienie

Margot Nigdy tak mnie nie bolało, to przez te tabletki anty Po świętach idę do gina je zmienić.
Dzisiaj już ćwiczę normalnie, Tiffoczki też
Oj tak, w sklepach tyle ludzi, że oszaleć można Boje sie co będzie dzisiaj :P

Lena Ale figura! Też chce takie nogi! Ubrania też mi się podobają

Zośka Uuuu, szkoda... Fajny ten róż, taki szalony
A co do TŻ-->

Meedzik Jestem, jestem
Ooo, dobrze, że u Heroine wszystko w porządku!

Maminka Nie martw się, może w końcu zrobi się ciepło i będzie można zacząć biegać, zgubisz te kg raz dwa z dobrą dietą

Zaraz jem śniadanie- kanapki z twarogiem I zabieram się za ćwiczenia. Później do pracy.... Jak mi się nie chce....
Stary 2013-03-29, 08:46   #1728
zooska
Zakorzenienie

Tinekk Ty to masz mega super ciałko Nooormalnie nie mogę Także jak Ty jesz codziennie coś słodkiego i tak wyglądasz

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Maminka Heeeej kochana

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ale się zapuściłam Jaka ja jestem beznadziejna Nie wiem co mi odbiło z tym jedzeniem Jem i jem i jem... Muszę się jakoś powstrzymać jutro! A za chwilę święta i znów jedzenie Może sobie odpuszczę. No wiecie nie jem już aż tak dużo jak kiedyś, bo kiedyś umiałam 2 razy tyle zjeść, ale i tak jem za dużo
Boś zakochana jesteś dlatego tak żresz
To udowodnione naukowo jest!!!!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja mu powtarzam, że kobieta choćby miała pełną szafe to i tak zawsze nei ma sie w co ubrać i niech sie przyzwyczaja

Oooo matko...jak dobrze, że ja tak nie mam

Mniaaaam , grzane piwko Ja wczoraj czipsy zjadłam do filmu

Stary 2013-03-29, 08:46   #1729
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Tinekk Ty to masz mega super ciałko Nooormalnie nie mogę Także jak Ty jesz codziennie coś słodkiego i tak wyglądasz
Hahaha kochana dziękuję ale gdzie Ty moje ciałko widziałaś, że tak mówisz ?

Na blogu jest tylko zdjęcie brzucha :P

Ale dziękuję to miłe
Tak, codziennie jem coś słodkiego, od jakiegoś czasu nie potrafię sobie odmówić słodyczy.
I tak na przykład wczoraj na śniadanie zjadłam kremówkę ( wiem że mało wartościowe śniadanie, ale gdybym miała dołożyć do tego jeszcze np. grahamkę to byłabym pełna jak balon, więc jeśli planuję zjeść ciacho to np własnie w ramach śniadania ), na podwieczorek wtryniłam całego zająca wielkanocnego z czekolady ( 60g. terravity, toż to pół kostki czekolady... )

Meeedzik też widzę, że je często słodycze, np na śniadanie jakiegoś rogala itp więc jak widać jak się chce to można

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 09:41   #1730
lena161
Raczkowanie

Cytat:

Lena super zakupy spodnie miętowe i te drugie też mi się marzą ale nie mogę kupić nowych, bo po ostatnich porządkach naliczyłam 13 par spodni i 5 par getrów w których chodzę i Tż jak się dowiedział ( przypadkiem ) to zabronił mi kupować
13 par? ja ledwo 4 mam

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Rozpiszę wam ile zjadłam tak żebyście mogły mi du.pę zbić
śn- 2 kromki chleba pełnoziarnistego z dżemem truskawkowym, mleko z czosnkiem
2 śn- jogurt i 2 mandarynki
obiad- spaghetti
podwieczorek- rogalik z dżemem, 2 czekoladki
kolacja- tost z serem i szynką, ketchupem i majonezem, 2 mandarynki, gruszka
toooooosty i czekoladki rany, zabijasz mnie wstawianiem takich jadłospisów Mnie już wczoraj wieczorem tak nosiło, a gdzie wieszłam do pokoju to albo cukierki czekoladowe na stole, albo paluszki wkurzyłam się i poszłam spać
No a ta Twoja rozpiska może i idealnie dietkowa nie jest, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na zaspokojenie kubków smakowych

Cytat:

Lena też się borykam teraz z wypryskami, bo jestem przed @

Właśnie możecie polecić coś na czerwone plamki po pryszczach? Ostatnio z tym mam problem, bo wyskakują mi takie gulki pod skórą nie do wyciśnięcia, jak smaruję maścią Linoderm Acne ( chyba tak to się pisze ) to wysuszam je i gulki znikają, a czerwony ślad zostaje
No ja Ci kochana nie pomogę, sama chciałabym żeby ktoś poradził mi coś na moją cerę bo jest straszna ostatnio same przebarwienia, pełno jakichś suchych miejsc które są wiecznie zaczerwienione... masakra. Nałożę podkład to buzia wygląda jak pupcia niemowlaka, a po 10 minutach wygląam jak straszydło

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Hahaha kochana dziękuję ale gdzie Ty moje ciałko widziałaś, że tak mówisz ?

Ale dziękuję to miłe
Tak, codziennie jem coś słodkiego, od jakiegoś czasu nie potrafię sobie odmówić słodyczy.
I tak na przykład wczoraj na śniadanie zjadłam kremówkę ( wiem że mało wartościowe śniadanie, ale gdybym miała dołożyć do tego jeszcze np. grahamkę to byłabym pełna jak balon, więc jeśli planuję zjeść ciacho to np własnie w ramach śniadania ), na podwieczorek wtryniłam całego zająca wielkanocnego z czekolady ( 60g. terravity, toż to pół kostki czekolady... )

Meeedzik też widzę, że je często słodycze, np na śniadanie jakiegoś rogala itp więc jak widać jak się chce to można
też zawsze z rana obiadałam się ciastami, czekoladkami albo jeszcze czymś innym. Ale i wieczorem zdarzało się że zamieniałam się w worek bez dna Z tym że poderjrzewam że Ty tinek , pewnie nie masz problemów z metabolizmem i przemianą materii. Ja miałam kiedyś dość kiepski okres w życiu i strasznie to sobie zaprzepaściłam, dlatego teraz całe nadprogramowe jedzenie odkłada mi się tam gdzie nie powinno więc trzeba się pilnować A zazdroszczę np. mojej przyjaciółce, która co drugi dzień żywi się w McD, w szkole zjada po 2 batony, drożdżówkę, nie ograniczą się pod żadnym względem a ma rozm S. Wysoka, szczupluteńka, płaski brzuch, szczuplutkie nózki i gdzie tu sprawiedliwość?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Wrrr, miałam dzisiaj wstać 0 7 i poćwiczyć i zaspałam musiałam wyłączyć budzik na spaniu, bo psiak mnie obudził dopiero po 9 Zjadłam śniadanko i od razu wio na wizaż. Teraz pora się ogarnąć i siąść do książek. Na ok. 16/17 planuje ćwiczenia, więc dzisiaj caaaaaały dzień przeznaczam na naukę a nie chce mi się potwornie Wieczorkiem pewnie znów tutaj zaglądnę. Miłego dnia
lena161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:48   #1731
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł heloł
U mnie dzis troszkę cieplej i od czasu do czasu przebija się słońce temperatura około 7-10 stopni, od razu lepiej się czuję
Choć rano okropnie bolało mnie gardło, muszę się czymś podleczyć, bo nie chcę być chora.

Maminka witamy ponownie co do agrafki to ja robię serie po 20 ścisków no i ile dam radę, przeważnie 100-200 a po jakim czasie zauważyłam efekty to nie wiem, bo ćwiczę też inne ćwiczenia
Cindy też pozdrowiłam Heroinkę od wszystkich dziewczyn
Cocktail hehe mój Tż powiedział to w żartach On nigdy nie zabrania mi czegoś kupić, sam nawet kupuje mi dużo rzeczy jak jesteśmy na zakupach i coś mi się spodoba a szkoda mi kasy, albo jest za drogie po prostu się zdziwił, bo tak jak mówisz, mimo tylu spodni ja marudzę, że nie mam w czym chodzić już mu zapowiedziałam, że potrzebuję na wiosnę z 2-3 pary chciałabym miętowe i brzoskwiniowe i może jeszcze jakiś beż
Tinek dokładnie ja codziennie jem coś słodkiego i mimo to waga nie wzrasta
Lena ja to zakupoholiczka jestem nie potrafię przejść obojętnie jak coś mi się spodoba a największa moja słabość to chyba buty i lakiery do paznokci ich mam chyba ze 100

Dobra lecę robić sałatkę jarzynową a później mycie głowy szykowanko i jakieś zakupu spożywcze
Stary 2013-03-29, 09:49   #1732
czbasia
Zakorzenienie

Dzien dobry w ten zimowy poranek U mnie znowu śnieżyca. Zresztą same zobaczcie. Siedzę w pracy tzn stoje przy oknie i oczom nie wierzę. Piękną mamy zimę tej wiosny.
Miłego dzionka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00240.jpg (28,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00241.jpg (28,2 KB, 5 załadowań)
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:29   #1733
madzia6245
Raczkowanie

lena161

mam dokladnie tak samo jak Ty goraa drobniutka, brzuszek plaski, w biodrach mam 94;/ walcze zeby zrzucic chociaz te 4 cm, zeby bylo to 90, ale czy mi sie uda to nie wiem, bo z bioder i uda najtrudniej sie chudnie;/ale nie poddajemy sie i walczymy dalej, za jakis czas bedziemy miec te wymarzone udeczka;d

Jakie Ty masz nozkii wow, a ciuszki tez bardzoo fajne;D

pipson
spokojnie, ja waze tyle, bo mam duzo tluszczyku;/ a nie wygladam, zebym wazyla te 56 kg, jedynie jak mam ubrane spodnie;p boo troszzke tluszczyku na nich mam...;/ na prawde.. wiec nie zalamuj sie niczym, a walcz dalej;da tez jestem 5 cm wyzsza i to tez wszystko zmienia ja cwicze z ewa chodakowska, ale dostalam wiadomosc od niej i staram sie cwiczyc tez to :
przysiady z szeroko otwartymi nogami,stopy na zewnątrz,kolana nad stopami,biodra na wysokości kolan-ruch: góra na palce wydech,wdech wracamy do pozycji początkowej..
Ściskanie w pozycji siedzące np : małej piłki o średnicy 25cm/butelki z wodą włażonej pomiędzy uda 4x 100sek pulsacyjnie codziennie po treningu

u mnie tak, z dietka kiepsko, mialam zapalenie dwunastnicy i musialam to przeglodzic od dzis juz lepiej, sniadanko zjedzone, czekam teraz na moja ukochana siostrzenica, ktorej rok nie widzialam:-( w koncu jakies wesole swieta beda, bo ta zima mnie co raz bardziej dobija dzis pewnie nie uda mi sie po cwiczyc, bo ciagle cos robie, weszlam tylko na chwilke . w kazdej wolnej chwili bede wchodzila i cos tutaj do was pisala;D mierzylam sie dwa dni temu i z ud -2cm , z brzuszka -3 cm, lydki nic nie chudna:-( tak sobie porownuje swoje wymiary do idealnych wymiarow kobiety;p i nie jest zle, ale teraz najbardziej zalezy mi na odchudzeniu nog i brzuszka jeszcze;D
lece robic obiadek, bo moja Oliwia juz w drodze milego dniaaaaa

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:35   #1734
makaron91
Zadomowienie

Basia Masakra U mnie rano było podobnie, ale już się wszystko topi

Meedzik To ja mam z 8 par spodni, ale w żadne się niemieszczę Legginsy mi zostały!
Też mi się podobają brzoskwiniowe i pudrowo-różowe

Ok, poćwiczyłam Tiffoczki, 60 przysiadów i Mel B na brzuch. Chciałam jeszcze na tyłek i nogi, ale to jutro, żeby nie mieć zakwasów w pracy po tej małej przerwie
Pomasuję się bańkami i na dzisiaj to będzie tyle
Stary 2013-03-29, 10:37   #1735
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzien dobry w ten zimowy poranek U mnie znowu śnieżyca. Zresztą same zobaczcie. Siedzę w pracy tzn stoje przy oknie i oczom nie wierzę. Piękną mamy zimę tej wiosny.
Miłego dzionka
U mnie to samo.Zima na maxa! Śnieg po kostki i ślizgawka na jezdni
Stary 2013-03-29, 10:39   #1736
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Basia Masakra U mnie rano było podobnie, ale już się wszystko topi
A weź... Chociaż fota nie oddaje rzeczywistości. Teraz mam burzę śnieżna Sypie, zawiewa, zaraz zaspy będą chyba
Stary 2013-03-29, 10:43   #1737
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Ale dziękuję to miłe
Nooo i brzuch wystarczy Ciężko jest mieć tak mega brzuch i beznadziejne ciało Wiadomo, ze jak ćwiczysz, to wszystko Ci sie równomiernie kształtuje

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez lena161 Pokaż wiadomość
13 par? ja ledwo 4 mam
Ja tak samo A chciałoby się więcej...

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Heloł heloł
U mnie dzis troszkę cieplej i od czasu do czasu przebija się słońce temperatura około 7-10 stopni, od razu lepiej się czuję
Choć rano okropnie bolało mnie gardło, muszę się czymś podleczyć, bo nie chcę być chora.
Herbaty z miodem sobie zrób Na gardło jak znalazł

Aaaale Ci fajnie, taka temperatura marzenie U mnie ledwo 1 stopień na plusie

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Miłego dzionka
Maaaaasakra, ta zima spokoju nam nie da

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ok, poćwiczyłam Tiffoczki, 60 przysiadów i Mel B na brzuch. Chciałam jeszcze na tyłek i nogi, ale to jutro, żeby nie mieć zakwasów w pracy po tej małej przerwie
Pomasuję się bańkami i na dzisiaj to będzie tyle

Stary 2013-03-29, 10:44   #1738
Like_a_women
Zadomowienie

Dziewczyny co myślicie o tych kolczykach?Tylko te moje są na wkrętkę,nie wiszące
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (10,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2013-03-29, 10:49   #1739
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych kolczykach?Tylko te moje są na wkrętkę,nie wiszące
Zależy na jaką okazję i do czego
Stary 2013-03-29, 10:52   #1740
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Zależy na jaką okazję i do czego
No właśnie nie wiem,czy na co dzień będą pasować?Chyba nie... Pierwsza okazja będzie na niedzielę do gładkiej,prostej,czarnej lub pudrowej sukienki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości