Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 09:20   #3781
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Więcej tego nie rób !

Ja ogólnie rzecz biorąc nie mam żadnej nadwagi, ale najobszerniejsza część mojego ciała to biodra i nogi, na dodatek nie są one za długie z racji wzrostu (162 cm), więc bardzo chciałam je wysmuklić i stracić kilka cm. Po za tym ćwiczenia fizyczne pomagają mi w walce z cellulitem, który pojawił się przy antykoncepcji hormonalnej Możesz mieć rację, może wykonuję nie te ćwiczenia, które powinnam. Któraś z Was wie więcej na ten temat ? Planowałam z TŻ zacząć jogging od kiedy śnieg stopnieje, ale się nie zapowiada Co polecacie do ćwiczeń w domu skierowanych głownie pod kątem spalania tkanki tłuszczowej ?
Znam ten ból, bo jak pisałam, sama mam masywne nogi
może zajrzyj do działu FITNESS?
jak byłam na diecie ONZ to z ćwiczeń zalecano po prostu spacer szybkim krokiem, min. 30min dziennie, żeby przyśpieszył puls, ale żeby nie mieć zadyszki. Do joggingu też spróbuję się zmobilizować... Tymczasem od kaszlu samoczynnie robię brzuszki jak zginam się w pół, żeby się wykaszleć
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:28   #3782
Lilotron
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Znam ten ból, bo jak pisałam, sama mam masywne nogi
może zajrzyj do działu FITNESS?
jak byłam na diecie ONZ to z ćwiczeń zalecano po prostu spacer szybkim krokiem, min. 30min dziennie, żeby przyśpieszył puls, ale żeby nie mieć zadyszki. Do joggingu też spróbuję się zmobilizować... Tymczasem od kaszlu samoczynnie robię brzuszki jak zginam się w pół, żeby się wykaszleć
Ja tak samo, zakwasy mam już na brzuchu

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Więcej tego nie rób !

Ja ogólnie rzecz biorąc nie mam żadnej nadwagi, ale najobszerniejsza część mojego ciała to biodra i nogi, na dodatek nie są one za długie z racji wzrostu (162 cm), więc bardzo chciałam je wysmuklić i stracić kilka cm. Po za tym ćwiczenia fizyczne pomagają mi w walce z cellulitem, który pojawił się przy antykoncepcji hormonalnej Możesz mieć rację, może wykonuję nie te ćwiczenia, które powinnam. Któraś z Was wie więcej na ten temat ? Planowałam z TŻ zacząć jogging od kiedy śnieg stopnieje, ale się nie zapowiada Co polecacie do ćwiczeń w domu skierowanych głownie pod kątem spalania tkanki tłuszczowej ?
Chyba mam dokładnie ten sam problem co Ty - ogólnie nie mam nadwagi i jestem szczupła, ale chciałabym nieco ujędrnić nogi, wysmuklić je i może stracić ze 2 cm, także wszelkie rady mile widziane
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:32   #3783
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja byłam w Paryżu 12 lat temu i koniecznie chcę tam wrócić . W tym roku zakochałam się w Rzymie, a rozczarowałam się kiedyś bardzo Wenecją:niee:. Poza tym bardzo podoba mi się Praga.
Mnie również rozczarowała Wenecja, natomiast Rzym nie zrobił na mnie większego wrażenia
Stary 2013-03-29, 09:44   #3784
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Mnie również rozczarowała Wenecja, natomiast Rzym nie zrobił na mnie większego wrażenia
chyba po poprostu miejsca które są mocno zatłoczone przez turystów trochę tracą na swoim uroku, wiadomo, że przeciskanie się w tłumie ludzi żeby cokolwiek zobaczyć nie jest najprzyjemniejsze ale to nie zmienia faktu, że warto niektóre miejsca odwiedzić i się przekonać samemu

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:55   #3785
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
chyba po poprostu miejsca które są mocno zatłoczone przez turystów trochę tracą na swoim uroku, wiadomo, że przeciskanie się w tłumie ludzi żeby cokolwiek zobaczyć nie jest najprzyjemniejsze ale to nie zmienia faktu, że warto niektóre miejsca odwiedzić i się przekonać samemu
Też mam takie zdanie, zupełnie inaczej by się oglądało to miasto gdyby nie konieczność przeciskania się przez ludzi w tych ciasnych uliczkach Ja byłam tam w sezonie letnim, podejrzewam, że w zimie jest znaczni mniej ludzi
Stary 2013-03-29, 10:00   #3786
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie Wenecja też rozczarowała. Chociaż byłam tam jeszcze będąc dzieckiem, ale wydała mi się taka...brudna?
ale do Włoch na pewno jeszcze wrócę i o Wenecję, jak będę mogła, zahaczę
Stary 2013-03-29, 10:04   #3787
olka900
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
U mnie śnieżyca właśnie trwa
Żartujecie? Dobrze, że Wrocław nam oszczędziło i nie ma śniegu.

Cytat:
Dziewczyny, ogólnie muszę się Wam pożalić, bo to aż grzech z samego rana mieć tak beznadziejny humor. O tej potwornej śnieżycy już nawet nie wspominam, ale przed chwilą mierzyłam się i konfrontowałam wyniki z tymi sprzed 1,5 miesiąca. Wiem, że ciężko oczekiwać cudów bez diety, ale myślałam że skoro dodam do swojego planu dnia ćwiczenia, czasami nawet 5 razy w tygodniu, to ubędzie mi trochę ciała. Stało się odwrotnie, przybyło mi w biodrach i udach Gdzie tu sens, gdzie logika ? Po za tym rozczarowałam się nową płytą Depeche Mode
Ja właśnie skończyłam 6 tydzień ćwiczeń TurboFire i też waga mi nieznacznie wzrosła, obwody narazie też się trzymają w miejscu, ale za to zauważyłam znaczne polepszenie kondycji Cel mam taki jak wy: wyszczuplić nogi, zwłaszcza uda i zredukować cellulit. Moje ćwiczenia bardzo lubię ze względu na różnorodność, bo przy takich samych szybko się nudzę, ale domyślam się, że muszę wprowadzić dietę MŻ żeby osiągnąć szybciej jakieś wyniki A ja tak kocham jeść. Jeśli macie jakieś fajne ćwiczenia, które dały dobry efekt to również chętnie poczytam o tym
Stary 2013-03-29, 10:05   #3788
Ag4
AGA :)

Cytat:
Chodakowska : skalpel i turbo. Ćwiczenia niby są na wysmuklenie mięśni i redukcję tkanki tłuszczowej, stąd moje zaskoczenie. Ale pewnie tylko próbuję samą siebie usprawiedliwić. Ja po prostu jem bardzo dużo i mało racjonalnie.
Cytat:
Więcej tego nie rób !

70% - dieta
30% - ćwiczenia
Warto zmienić nawyki żywieniowe. Ja co prawda nie mam żadnych problemów z nawaga (przeciwnie - chciałabym przybrać ze 2-3 kg, ale teraz też nie mogę narzekać), mam dobrą przemianę materii i objadałam się czym popadnie bez nabierania po drodze nadprogramowych kg. Ostatnio jednak postanowiłam zacząć odżywiać się lepiej - zdrowiej i zacząć ćwiczyć.
Czuję się o wiele lepiej, ciało wygląda super - jędrne i generalnie jakoś tak mi po prostu fajniej
Ćwiczę z kanałem xfit na youtube. Mają mnóstwo filmików, z pewnością znajdziesz coś dla siebie Ja najbardziej lubię serię Victoria's secret i filmik z ćwiczeniami na tyłek K.Kardashian Najbardziej lubię ćwiczyć z Rebecą
Mają też jakieś ćwiczenia na spalanie, sprawdź może coś Ci przypadnie go gustu

Poza tym, obiecałam sobie że będę piła więcej wody (choć i tak od bardzo dawna pijam sporo) i każdego dnia będę jadła jakiś owoc (wcześniej w ogóle ich nie jadłam ). W pracy zamiast ciasteczek podjadam orzechy i suszone śliwki

Wczoraj się podbudowałam bo fryzjerka i inne klientki zachwycały się moimi włosami że takie długie i takie zadbane, bez rozdwojonych końców Bardzo to miłe

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:06   #3789
carpaibex
Zakorzenienie

Mnie bardzo rozczarowały Ateny. Jechałam z nastawieniem na wielkie "wow", a tak naprawdę po za Akropolem, Agorą i Stadionem Olimpijskim nie było nic oszałamiającego. Wszędzie brudno, koszmarnie gorąco, nic takiego
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:18   #3790
lucy111
Zadomowienie

Ale się rozpisałyście

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za ot, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość

Byłam dziś z mamą na zakupach, ona się obkupiła, ja wybrałam tylko portfel i kolczyki w kształcie krzyży. Mierzyłam świetny szary t-shirt w H&M (na górze bardziej dopasowany i rozszerzany na dole) ale XS było ogromne i dekolt był zdecydowanie za duży... Gdybym stała ciągle to okej, ale przy lekkim schyleniu było mi widać nawet brzuch
to ten t-shirt http://www.hm.com/gb/product/06427?a...rticle=06427-E ? Też potrzebuję jakichś zwykłych, luźnych, bo bardzo lubię je nosić do żakietów. Skoro mówisz, że XS jest ogromne to nawet nie mam po co mierzyć.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Znalazłam Moja przyjaciółka 3 miesiące temu została mamą. Jest już na skraju wyczerpania fizycznego i psychicznego. SPA ma być więc niespodzianką dla niej Małym zajmie się babcia - wciągnęłam ją w ten niecny plan Przyjaciółka dowie się dokładnie wieczór przed wypadem, już jej mówiłam, że ją porywam na cały dzień, ale ona spodziewa się tylko obiadu, zakupów i ploteczek To się zdziwi

Zdecydowałam się na SPA Farmony - http://farmonahotel.com/222
Dla nad obu zabukowałam cykl zabiegów Eliksir Młodości
Cudownie mieć taką przyjaciółkę jak Ty.

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Tak się wciągnęłam we wschodnie kosmetyki, że szampon z chili i pomarańczą zamawiam po kilka sztuk, bo ostatnio zareagowałam wręcz histerycznie jak mi się skończył, a przesyłka jeszcze nie doleciała Nie wiem czy to nie autosugestia, ale w czasie stosowania tego szamponu wypada mi naprawdę mało włosów, dosłownie kilka sztuk, więc bardzo wierzę w jego działanie. Do tego jeszcze zamówiłam szampon z brzozowym propolisem i maskę drożdżową. Moją kolekcję "maskową" powiększa znacznie Bingo (bardzo dobra jest dla moich włosów z elastyną i proteinami mlecznymi, a z algami i Shea to standart na wyposażeniu)

Najlepsze SPA w jakim byłam to dr Eris w Krynicy, ale to opcja tylko wyjazdowa, ale polecam bardzo.
Bingo używam prawie codziennie. Jesteś kolejną osobą, która chwali szampon z chilli i pomarańczą. Chyba też zamówię, chociaż już nie mam jakiegoś wielkiego problemu z wypadaniem.

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę poczytać, to podrzucam fajny artykuł - dotyczy organizacji przestrzeni, siebie, polubienia rzeczy nielubianych i innych spraw, z jakimi się borykamy na co dzień. Polecam - przeprowadzałam ten projekt w swoi życiu jakieś półtora roku temu - efekty są zadziwiające
http://lifeskillsacademy.blogspot.co...e-zycie-w.html
a pod spodem lista linków do kolejnych części
Świetny artykuł i bardzo ciekawa strona. Dzięki za polecenie Postaram się wcielić w życie kilka rad.

Cytat:
Dziewczyny, ogólnie muszę się Wam pożalić, bo to aż grzech z samego rana mieć tak beznadziejny humor. O tej potwornej śnieżycy już nawet nie wspominam, ale przed chwilą mierzyłam się i konfrontowałam wyniki z tymi sprzed 1,5 miesiąca. Wiem, że ciężko oczekiwać cudów bez diety, ale myślałam że skoro dodam do swojego planu dnia ćwiczenia, czasami nawet 5 razy w tygodniu, to ubędzie mi trochę ciała. Stało się odwrotnie, przybyło mi w biodrach i udach Gdzie tu sens, gdzie logika ? Po za tym rozczarowałam się nową płytą Depeche Mode
Mnie na szczęście nie zasypało, ale i tak pogoda jest okropna.
A co do ćwiczeń może dziewczyny mają rację, że dobrałaś nieodpowiednie.
Ze zdjęć pamiętam, że masz świetną figurę, więc i tak nie masz się czym przejmować.

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone ćwiczenia, które pomogą ujędrnić ciało. Nie potrzebuję odchudzających, bo odkąd pamiętam ważę za mało (a ostatnio dodatkowo schudłam po chorobie), ale ujędrniające to konieczność.

Zazdroszczę Wam tych wszystkich podróży, a szczególnie Paryża.
W tym roku niestety nie uda mi się nigdzie wyjechać, ale liczę, że za rok w końcu dojdzie do skutku moja wymarzona podróż do Portugalii
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:21   #3791
Ag4

lucy kilka postów wyżej polecałam kanał na youtube gdzie można znaleźć takie ćwiczenia

Aga
Stary 2013-03-29, 10:44   #3792
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
70% - dieta
30% - ćwiczenia
Warto zmienić nawyki żywieniowe. Ja co prawda nie mam żadnych problemów z nawaga (przeciwnie - chciałabym przybrać ze 2-3 kg, ale teraz też nie mogę narzekać), mam dobrą przemianę materii i objadałam się czym popadnie bez nabierania po drodze nadprogramowych kg. Ostatnio jednak postanowiłam zacząć odżywiać się lepiej - zdrowiej i zacząć ćwiczyć.
Czuję się o wiele lepiej, ciało wygląda super - jędrne i generalnie jakoś tak mi po prostu fajniej
Ćwiczę z kanałem xfit na youtube. Mają mnóstwo filmików, z pewnością znajdziesz coś dla siebie Ja najbardziej lubię serię Victoria's secret i filmik z ćwiczeniami na tyłek K.Kardashian Najbardziej lubię ćwiczyć z Rebecą
Mają też jakieś ćwiczenia na spalanie, sprawdź może coś Ci przypadnie go gustu

Poza tym, obiecałam sobie że będę piła więcej wody (choć i tak od bardzo dawna pijam sporo) i każdego dnia będę jadła jakiś owoc (wcześniej w ogóle ich nie jadłam ). W pracy zamiast ciasteczek podjadam orzechy i suszone śliwki

Wczoraj się podbudowałam bo fryzjerka i inne klientki zachwycały się moimi włosami że takie długie i takie zadbane, bez rozdwojonych końców Bardzo to miłe
Ja mam problemy z piciem odpowiedniej ilości wody bo po prostu jej nie lubię Owoce co dzień to u mnie norma od dawna i ogólnie staram się dobrze odżywiać ale też mam dobrą przemianę materii i nawet duża ilość jedzenia nie sprawia, że tyję. Zależy mi jednak na ujędrnieniu ciała bo odkąd przestałam grać w tenisa wszystko bardziej dynda Na pewno zajrzę na polecany kanał, bo szczerze mówiąc trochę nudzi mnie skalpel, zrobiłam kilka razy i mam dość

Cytat:
Mnie bardzo rozczarowały Ateny. Jechałam z nastawieniem na wielkie "wow", a tak naprawdę po za Akropolem, Agorą i Stadionem Olimpijskim nie było nic oszałamiającego. Wszędzie brudno, koszmarnie gorąco, nic takiego
Ja podobnie miałam z Rzymem
Stary 2013-03-29, 10:48   #3793
Ag4

ja za skalpelem też nie przepadam. Nudny :/

Aga
Stary 2013-03-29, 10:50   #3794
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Skalpel i turbo potrafią się nudzić, ale szczerze to bardzo przyzwyczaiłam się do Ewy Chodakowskiej i baaardzo trudno mi jest przestawić się na cokolwiek innego.
Stary 2013-03-29, 10:57   #3795
Ag4

Dla mnie Ewa zrobiła się monotonna. Fajna kobieta, ale ogólnie słabo mi się z nią ćwiczy. Za to moja mama bardzo ją lubi

Aga
Stary 2013-03-29, 11:02   #3796
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie i mimo, że niektóre ćwiczenia trudne jakieś takie wolne tempo jest... Dlatego zajrzę na kanał, który poleciłaś tylko niech ta choroba minie
Stary 2013-03-29, 11:08   #3797
olka900
Rozeznanie

Zapomniałam jeszcze pogratulować PaulinieMigotce za zdane prawko! Cieszę się razem z Tobą
Stary 2013-03-29, 11:09   #3798
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
Dla mnie Ewa zrobiła się monotonna. Fajna kobieta, ale ogólnie słabo mi się z nią ćwiczy. Za to moja mama bardzo ją lubi

Jak dla mnie to Ewa bardzo anemicznie prowadzi te ćwiczenia... Mówi jakby prowadziła bardzo nudny wywiad Jak chodziłam na fitness to instruktorka mówiła głośno, a czasem nawet krzyczała, tak samo robią inne instruktorki. Co nie zmienia faktu, ze wiele osiągnęła, zachęciła sporo osób do ćwiczeń
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:11   #3799
Ag4

Cytat:
Napisane przez catarina11 Pokaż wiadomość
Co nie zmienia faktu, ze wiele osiągnęła, zachęciła sporo osób do ćwiczeń
Dokładnie! I chwała jej za to. Pomimo całej dyskusji czy jest profesjonalną trenerką, jakie szkoły ukończyła, czy dobrze czy źle wykonuje ćwiczenia, itp. najważniejszą jest zasługa, że poderwała Polskę do ćwiczeń

Aga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 12:44   #3800
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Więcej tego nie rób !

Rowerek

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Marzę o zobaczeniu tych miast

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Żartujecie? Dobrze, że Wrocław nam oszczędziło i nie ma śniegu.

Ja właśnie skończyłam 6 tydzień ćwiczeń TurboFire i też waga mi nieznacznie wzrosła, obwody narazie też się trzymają w miejscu, ale za to zauważyłam znaczne polepszenie kondycji Cel mam taki jak wy: wyszczuplić nogi, zwłaszcza uda i zredukować cellulit. Moje ćwiczenia bardzo lubię ze względu na różnorodność, bo przy takich samych szybko się nudzę, ale domyślam się, że muszę wprowadzić dietę MŻ żeby osiągnąć szybciej jakieś wyniki A ja tak kocham jeść. Jeśli macie jakieś fajne ćwiczenia, które dały dobry efekt to również chętnie poczytam o tym
I nawet słońce wyszło

Cytat:
Mam podobne odczucia jeżeli chodzi o Turcję. Za to zwiedziłam Efez, a było to moje wycieczkowe marzenie (to nic, że w cieniu 45)
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:52   #3801
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
to ten t-shirt http://www.hm.com/gb/product/06427?a...rticle=06427-E ? Też potrzebuję jakichś zwykłych, luźnych, bo bardzo lubię je nosić do żakietów. Skoro mówisz, że XS jest ogromne to nawet nie mam po co mierzyć.
Nie, mierzyłam ten: http://www.hm.com/pl/product/03334?article=03334-A

Dziewczyny, w ramach tematu "podróże" potrzebuję porady od Was: gdzie kupię lekką walizkę do samolotu (jako bagaż podręczny) w dobrej cenie? Kompletnie się nie orientuję w temacie
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 13:16   #3802
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
lucy kilka postów wyżej polecałam kanał na youtube gdzie można znaleźć takie ćwiczenia
Dzięki.
Na pewno wypróbuję.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 13:52   #3803
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Nie, mierzyłam ten: http://www.hm.com/pl/product/03334?article=03334-A

Dziewczyny, w ramach tematu "podróże" potrzebuję porady od Was: gdzie kupię lekką walizkę do samolotu (jako bagaż podręczny) w dobrej cenie? Kompletnie się nie orientuję w temacie
Zobacz w hipermarketach, jeśli nie zależy Ci na jakości a na niskiej cenie tylko sprawdź wymiary podręcznego bagażu

Ja polecę Wam Bośnię, jest piękna, naturalna kilka zdjęć z moich wakacji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bosnia.jpg (82,3 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bosnia2.jpg (90,9 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bosnia3.jpg (96,0 KB, 76 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 14:04   #3804
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Zobacz w hipermarketach, jeśli nie zależy Ci na jakości a na niskiej cenie tylko sprawdź wymiary podręcznego bagażu

Cudne zdjęcia, przepiękne krajobrazy

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:06   #3805
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie Ja chyba w tym roku pojadę na objazdówkę po Bałkanach także Bośnia będzie zaliczona
Stary 2013-03-29, 14:09   #3806
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:

o faktycznie ślicznie, trochę jak plitwickie jeziora w Chorwacji

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:17   #3807
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
o faktycznie ślicznie, trochę jak plitwickie jeziora w Chorwacji
Też miałam takie skojarzenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 15:07   #3808
carpaibex
Zakorzenienie

To ja też wkleję kilka zdjęć w celu zachęcenia do zwiedzenia Lazurowego Wybrzeża
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220604.jpg (170,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220644.jpg (141,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220787.jpg (202,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220812.jpg (191,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220669.jpg (154,1 KB, 31 załadowań)
Stary 2013-03-29, 15:13   #3809
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Ale piękne zdjęcia wklejacie. Póki co, marzy mi się jednak tylko Nowy Jork

Ciasto w piekarniku, a ja siedzę i szukam pomysłów na nowe zakupy. Przydadzą mi się białe rurki, spódnica (biała lub czarno-biała, może być wzorzysta) i kolejna sukienka
Najbardziej w ofercie sklepów dobija mnie brak ładnych modeli torebek. Najbardziej kusi mnie kuferek Migotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kufer kufer.jpg (11,6 KB, 28 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:16   #3810
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ale piękne zdjęcia wklejacie. Póki co, marzy mi się jednak tylko Nowy Jork

Ciasto w piekarniku, a ja siedzę i szukam pomysłów na nowe zakupy. Przydadzą mi się białe rurki, spódnica (biała lub czarno-biała, może być wzorzysta) i kolejna sukienka
Najbardziej w ofercie sklepów dobija mnie brak ładnych modeli torebek. Najbardziej kusi mnie kuferek Migotki
Mnie też on kusi, jest bardzo ładny i praktyczny Planowałam zainwestować w podkład Lancome Teint Mirale, a nie w kolejną torebkę, no ale jeszcze nie wiem co z tego będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości