Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 12:56   #4411
Coldplay
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Coldplay, po angielsku obejrzałam Przy okazji nauczyłam się, że strep to angina
Ooo, no to teraz wiadomo skąd się wziął Strepsils

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Piszecie w zastraszającym tempie

Zrobiłam sobie już dzisiaj maseczkę i nałożyłam na włosy olejek chłodzący amla wogóle zaczęłam myć włosy co drugi dzień dla mnie to wyczyn, bo zawsze myłam je codziennie
Uwierz mi, to tempo ślimaka
Też od niedawna udaje mi się myć włosy co drugi dzień co wcześniej było nie do pomyślenia

Cytat:
A jak efekty stosowania amli? Myślisz, że to dzięki temu olejkowi włosy Ci się mniej przetłuszczają?
Co polecacie na zagęszczenie włosów? Jantar?
Ja stosowałam Jantar i miałam caaaaałą masę baby hair ale niestety głównie w "rejonach" czoła. Nie używałam go nawet jakoś bardzo długo - 3-4 tygodnie - na dodatek niezbyt regularnie, a w efekcie stałam się posiadaczką dwóch grzywek

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Niektórych medycznych zwrotów to ja po polsku nie ogarniam, tak że bez różnicy...
Hahaha
Po tylu latach oglądania House'a i Chirurgów całkiem sporo wiem na ten temat
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 13:12   #4412
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Aaa, bo coś mi się ubzdurało że masz też próbki minerałów
dopiero dostanę
Cytat:
Też od niedawna udaje mi się myć włosy co drugi dzień co wcześniej było nie do pomyślenia
ja myję co 2-3 dzień, a latem musiałam codziennie
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 13:14   #4413
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Ja już po święceniu, na dzisiaj została mi do zrobienia tylko jedna sałatka, a tak to już wszystko przygotowane i posprzątane

Zrobiłam sobie już dzisiaj maseczkę i nałożyłam na włosy olejek chłodzący amla wogóle zaczęłam myć włosy co drugi dzień dla mnie to wyczyn, bo zawsze myłam je codziennie
Zazdroo

Ja też ostatnio myję co drugi dzień, a czasami nawet trzeciego dnia rano

U mnie będzie sałatka gyros i jedna z kurczakiem, porem, kukurydzą i groszkiem. Jeszcze potrzebuję przepisu na trzecią, najlepiej już bez mięsa. Myślałam o tuńczyku, ale wizja pójścia do sklepu mnie zniechęca
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 13:36   #4414
natalkaa7522
Zakorzenienie

Nadrabiam

Cytat:
Hej . Dołączę, jeśli pozwolicie

Dobra, nie robię już offa, a co bym chciała w sobie zmienić? Przede wszystkim ciaaało, do wakacji chcę się "ujędrnić" , nabrać jakiegoś koloru (solarium odpada bo mam uczulenie, pozostają samoopalacze, których boję się, a przede wszystkim nie umiem stosować ), podnieść tyłek i zmienić opony na letnie ! No i w dalszym ciągu zapuszczać włosy, co by sięgnęły talii . Na razie wcielam plan w życie odwiedzając regularnie siłownię, ale przydałby mi się chyba osobisty trener bo sama nie bardzo wiem jak ćwiczyć żeby osiągnąć to na czym mi najbardziej zależy .
A dokąd teraz masz?

I tak btw to hej

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004761 5]nie, ale ja zauważyłam mniejsze wypadanie włosów, gdy używam bardziej organicznych produktów. I nie swędzi mnie już tak często skalp jak kiedyś[/QUOTE]

Mnie też swędział i łuszczył mi się jak codziennie używałam SLS. Teraz myję płynem do higieny intymnej i skóra odpoczywa.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004984 2]do włosów [/QUOTE]

Ale kolekcjaaa Zazdroszczę

Cytat:
Ja jakoś często też się nie stołuję w fast foodach, bo ani nie kręcę się po centrach handlowych, ani nie zdarza mi się wyjść tam na obiad Wolę swoją kuchnię Ale zdarza się, że po jakimś drinku z koleżankami podskoczymy do McDonald's czy KFC, bo są długo otwarte i mają tanio, no a poza tym w KFC tortilla jest pyszna Aczkolwiek znalazłam już przepis na sałatkę Coleslaw i zastanawiam się czy nie zrobić sobie w domu tortilli a'la KFC Do tej pory robiłam taką z gyrosem, a teraz mogłabym wykorzystać Chrupiące Kąski i ten przepis na sałatkę
Ja w KFC byłam.. raz A w Mc'donaldzie coś ok. 4

Cytat:
Najlepsze jest jak idę się najeść do kfc a później lecę na bieżnię czy rowerek.. genialna jestem, wiem

Cytat:
Ja oglądałam nowy odcinek Chirurgów Fajny odcinek, brakowało mi tej urazówki !
Ja ostatnio od nowa oglądam Chirurgów. Jestem w połowie 2 sezonu.

Cytat:
Co do sałatek to my robimy gyrosa
U mnie typowo warzywna

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Zazdroo

Ja też ostatnio myję co drugi dzień, a czasami nawet trzeciego dnia rano
Ja też myję co 2 dni teraz
Stary 2013-03-30, 13:51   #4415
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Ty oglądasz po angielsku czy jak?? Bo wszędzie gdzie patrzę nie dodali jeszcze polskich napisów a też chciałabym już obejrzeeeeć

Tak? Nie wiedziałam
Fajny pędzel, idealny do minerałów . A wypróbowałaś może podkłady Annabelle? Recenzja z mojego ukochanego bloga -> http://www.alinarose.pl/search?updat...&by-date=false

Z tego co pisze, idealny do suchej skóry, aż się zastanawiam czy nie zamówić sobie próbek bo wygląda na skórze cudownie
:
ja mam podkład z annabelle i musze przynać, ze podkresla suche skorki ale ja akurat nie mam z tym problemów
Stary 2013-03-30, 14:01   #4416
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005311 4]a odpoczywać, poświęcić jajka, w sumie nic takiego. Wieczorem będę sałatki robić.

ja robię z ananasem i selerem oraz jarzynową [/QUOTE]
Dasz przepis na tą z ananasem ?
Cytat:
Co do sałatek to my robimy gyrosa
uwielbiam
Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Jesteście niemożliwe! Jeden dzień mnie nie ma a tu 5 stron nadrabiania

Ja też zaraz zabieram sie za pichcenie, potem posprzątać a wieczorem chcę o siebie zadbać, bo czuje się koszmarnie a w dodatku pokłóciłam się z TŻtem, właściwie o nic, co kompletnie psuje mi humor
Napewno sie zaraz pogodzicie

Ja bylam na zakupach z kolega ale nic nie kupiłam, bo jakos nic mi sie nie podobało i w sumie wiecej czasu gadalismy i nawet nie rozgladalam sie szczerze mowiac specjalnie
Teraz cos zjem , posprzatam , poćwicze a wieczorkiem babski wieczorek sie szykuje

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 14:12   #4417
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
A dokąd teraz masz?

I tak btw to hej
Hej

Mam trochę pocieniowane, ale najdłuższe mają 52-53cm, gdzieś tak do połowy pleców

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
ja mam podkład z annabelle i musze przynać, ze podkresla suche skorki ale ja akurat nie mam z tym problemów
Ooo, no patrz
Ale jaki masz bo tam jest kilka rodzajów tych podkładów ?

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Używała któraś z Was może kosmetyków Marion?? Chodzi mi przede wszystkim o tą serię do włosów z octem z malin

Po drugie, polećcie mi proszę jakieś dobre buty do biegania . Nike, Adidas, Reebok, cokolwiek, muszę pilnie coś nabyć a nie chcę wydawać 2 czy 3 stów w ciemno
Stary 2013-03-30, 14:13   #4418
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Mam trochę pocieniowane, ale najdłuższe mają 52-53cm, gdzieś tak do połowy pleców

Ooo, no patrz
Ale jaki masz bo tam jest kilka rodzajów tych podkładów ?
ja mam matujący, i jak miałam jedno zadrapanie to podkład mi podkreślił suchą skórke, ale ogólnie jak dla mnie podkład bomba
Stary 2013-03-30, 14:16   #4419
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć
Uf, dwa dni mnie nie było, a tu 8 nowych stron Zaraz idę czytać

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 14:29   #4420
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Po drugie, polećcie mi proszę jakieś dobre buty do biegania . Nike, Adidas, Reebok, cokolwiek, muszę pilnie coś nabyć a nie chcę wydawać 2 czy 3 stów w ciemno
Mam podobną długość tylko chyba trochę dłuższe - ok. 54 cm.

Ja mam z asicsa buty i fajne są Ja mam te tylko inny kolor http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...OnJ0Z1PyaCG1IA
Stary 2013-03-30, 14:56   #4421
Kanula
Zadomowienie

Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III

Cytat:
Jestem ponownie
Coldplay, ile płacisz za siłownię ?
Wrocławianki, opłaca się kupować wejściówkę na siłownię tylko po to żeby pójść na bieżnię ?
Opłaca się, bo motywacja jest większa w takim miejscu

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Respiro super zbiory Ja też uwielbiam zakupy kosmetyków do włosów Wczoraj znowu się nie oparłam i kupiłam kolejną litrową maskę do włosów

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4004988 4]do twarzy i ciała [/QUOTE]

Do twarzy i ciała za to biję Cię trzykrotnie Nawet się nie odzywam ile tego mam

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005011 7]u mnie się roluje na ustach i podkreśla suche skórki

pewnie myślicie, żem teraz walnięta [/QUOTE]

Nie Ja mam tak samo W zupełności Cię rozumiem i możemy sobie piątkę przybić

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005017 7]no, tak wyszło

ja mogę żywić się na samych fastfoodach- gł. KFC i pizza hut [/QUOTE]

Ja mogłabym żyć Mc' Donaldsem, Pizzą Hut i kebabem

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Jesteście niemożliwe! Jeden dzień mnie nie ma a tu 5 stron nadrabiania

Ja też zaraz zabieram sie za pichcenie, potem posprzątać a wieczorem chcę o siebie zadbać, bo czuje się koszmarnie a w dodatku pokłóciłam się z TŻtem, właściwie o nic, co kompletnie psuje mi humor

Moja największa kłotnia z moim mężem kilka lat temu trwała ponad tydzień. A pokłóciliśmy się- uwaga, uwaga!- o to jak się radio wyłącza w samochodzie Bo on uważał, że wystarczy po prosu je wyjąć, ja najpierw wyłączałam a potem wyjmowałam Do tej pory się z tego śmiejemy Chyba przez to radio byśmy się rozstali, bo żadne nie zamierzało odpuścić i się odezwać, ale jak wjechałam facetowi w dupę i pierwszy raz rozbiłam wtedy samochód to podkuliłam uszy i zadzwoniłam
Stary 2013-03-30, 15:05   #4422
Kanula
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005438 1]daj spokój, na innym wątku 5 dni zajęło nastukanie 5tys. postów

ej no! wstałam, złożyłam łóżko, ściągnęłam pościel. Odkurzyłam tapczan i cały pokój, starłam kurze a Ty do mnie z batem?
I jeszcze wszystko w maseczcze mincera

nie ma sprawy
dla mnie mistrzem jest prowansalski Ale to już wiecie

ja zawsze oglądam po angielsku, nie chce mi się nigdy czekać. Dodatkowo uczę się, bo zapadają w pamięć niektóre zwroty, zdania

Przyznam się, że mnie szkoda zamawiać same próbki Dlatego cieszę się, że do pędzla dołączą Ja jeszcze żadnych minerałów nie "smakowałam"

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

tylko przypominam, że szampony są do skalpu, nie do całych włosów Bo potem czytam, że dziewczyny płaczą, iż mają suche, łamiące się końce... a przecież używają drogich szamponów i odżywek do włosów... no jak się porządnie szoruje Bóg wie ile końce silnym detergentem, to ja się nie dziwie[/QUOTE]

Niby wiem, że szampon jest tylko do skalpu, ale jak ciągle silikony nakładam od połowy włosów, odżywki b/s, psikam je lotionami, a często wcieram w suche włosy kroplę oleju to jakoś nie mogę się powstrzymać, żeby tej piany nie rozprowadzić po włosach bo mam wrażenie że spływająca piana nie zmyje mi tego wszystkiego

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:

[/COLOR]Używała któraś z Was może kosmetyków Marion?? Chodzi mi przede wszystkim o tą serię do włosów z octem z malin
Ja też dołączam się do pytania

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Cześć
Uf, dwa dni mnie nie było, a tu 8 nowych stron Zaraz idę czytać
Nie ma lekko Ale też musiałam nadrabiać. I to ogarnęłam dopiero w dwóch turach
Stary 2013-03-30, 15:06   #4423
malami35
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość

Moja największa kłotnia z moim mężem kilka lat temu trwała ponad tydzień. A pokłóciliśmy się- uwaga, uwaga!- o to jak się radio wyłącza w samochodzie Bo on uważał, że wystarczy po prosu je wyjąć, ja najpierw wyłączałam a potem wyjmowałam Do tej pory się z tego śmiejemy Chyba przez to radio byśmy się rozstali, bo żadne nie zamierzało odpuścić i się odezwać, ale jak wjechałam facetowi w dupę i pierwszy raz rozbiłam wtedy samochód to podkuliłam uszy i zadzwoniłam
Ale sie usmialam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 15:15   #4424
Konto usunięte

Cytat:
buuuuu
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dasz przepis na tą z ananasem ?
1 puszka ananasa w kostkach, słoik selera z ananasem, puszka kukurydzy, szynka - ja preferuje konserwową. Sos: jogomajo + majonez + słodka papryka, pieprz, sól (jog. naturalny dodaję, gdy mi smakowo sos nie podchodzi. Lubię lekkie, a nie tłuste)
proporcje: 3x łyżka JogoMajo, 2x majonezu, szczypta słodkiej papryki, soli, pieprzu
Cytat:

Używała któraś z Was może kosmetyków Marion?? Chodzi mi przede wszystkim o tą serię do włosów z octem z malin

ja miałam 7 olejków regeneracyjnych serum, fajne

w Lidlu mają być teraz Nike do biegania za 129zł
Cytat:
Ja mam z asicsa buty i fajne są Ja mam te tylko inny kolor http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...OnJ0Z1PyaCG1IA
ja mam z asicsa do siatkówki co prawda, ale mi amortyzują płaskokoślawostopie przy biegu i nie boli aż tak
Cytat:

Respiro super zbiory Ja też uwielbiam zakupy kosmetyków do włosów Wczoraj znowu się nie oparłam i kupiłam kolejną litrową maskę do włosów

Do twarzy i ciała za to biję Cię trzykrotnie Nawet się nie odzywam ile tego mam

Nie Ja mam tak samo W zupełności Cię rozumiem i możemy sobie piątkę przybić
ja nie przepadam już tak za litrowymi

te kosmetyki to tylko te co używam najczęściej, bo teraz mam ograniczone możliwości.

no to piąteczka <5>

Cytat:
Niby wiem, że szampon jest tylko do skalpu, ale jak ciągle silikony nakładam od połowy włosów, odżywki b/s, psikam je lotionami, a często wcieram w suche włosy kroplę oleju to jakoś nie mogę się powstrzymać, żeby tej piany nie rozprowadzić po włosach bo mam wrażenie że spływająca piana nie zmyje mi tego wszystkiego
możesz umyć siemieniem lnianym, albo rozwodnionym szamponem albo Odżywką - ja polecam Aloesową z Mrs. Potter
Stary 2013-03-30, 15:22   #4425
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

RespiroMusica dziekuje bede musiała niedługo zrobic, uwielbiam ananasa

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 15:31   #4426
IzzieSt
Zakorzenienie

5 ciast i 3 sałatki zrobione
Miałam jeszcze robić zupę krem z pora ale nie mam siły, padam z nóg
Robię strajk i godzinkę przerwy, później zabieram się za krokiety
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 15:32   #4427
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam matujący, i jak miałam jedno zadrapanie to podkład mi podkreślił suchą skórke, ale ogólnie jak dla mnie podkład bomba
A, no właśnie, bo te które miałam na myśli to kryjące i podobno lepiej nadają się do suchej skóry niż te matujące .

A używasz korektora? Bo zastanawiam się jak przy takim mineralnym podkładzie zachowywałby się zwykły korektor (nie mineralny) nałożony w większej ilości (pod oczami)

Cytat:
Mam podobną długość tylko chyba trochę dłuższe - ok. 54 cm.

Ja bym chciała takie do talii przynajmniej

O, dzięki, zaraz popatrzę na all

Cytat:
Hahahaha, uśmiałam się !!

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005700 2]

[/QUOTE]

No właśnie widziałam reklamę przed chwilą i muszę poczytać o tych butach więcej

Właśnie umyłam włosy + zafundowałam skórze głowy cukrowy peeling . Zaczynam też kurację balsamem Seboradinu przeciw wypadaniu włosów, zobaczymy czy coś pomoże bo jak na razie włosy leeecą mi z głowy jak głupie . A tymczasem biorę się za sprzątanie, już mi się nie chce
Stary 2013-03-30, 15:34   #4428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
RespiroMusica dziekuje bede musiała niedługo zrobic, uwielbiam ananasa
tę sałatkę w mojej rodzinie robi kilka osób, zawsze narzekają, że nie wychodzi im taka jak moja Ja im odpowiadam zawsze, że to z sercem się robi
Stary 2013-03-30, 15:35   #4429
Kanula
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005700 2]buuuuu

1 puszka ananasa w kostkach, słoik selera z ananasem, puszka kukurydzy, szynka - ja preferuje konserwową. Sos: jogomajo + majonez + słodka papryka, pieprz, sól (jog. naturalny dodaję, gdy mi smakowo sos nie podchodzi. Lubię lekkie, a nie tłuste)
proporcje: 3x łyżka JogoMajo, 2x majonezu, szczypta słodkiej papryki, soli, pieprzu

ja mam z asicsa do siatkówki co prawda, ale mi amortyzują płaskokoślawostopie przy biegu i nie boli aż tak

ja nie przepadam już tak za litrowymi

te kosmetyki to tylko te co używam najczęściej, bo teraz mam ograniczone możliwości.

no to piąteczka <5>

możesz umyć siemieniem lnianym, albo rozwodnionym szamponem albo Odżywką - ja polecam Aloesową z Mrs. Potter [/QUOTE]

Nie lubię mycia odżywką Lubię puszyste i uniesione włosy a po samej odżywce mam taki przyklap. I to po każdej bez wyjątku. Ja za dużo specyfików nakładam na włosy po myciu i odżywka zamiast zmyć to to dodatkowo obciąża. Trochę odświerza- wiadomo, ale na chwilę. Mam ten balsam
Stary 2013-03-30, 15:39   #4430
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
A jak efekty stosowania amli? Myślisz, że to dzięki temu olejkowi włosy Ci się mniej przetłuszczają?
Co polecacie na zagęszczenie włosów? Jantar?
Wydaje mi się, że ten olejek przyczynił się do tego, że mniej mi się przetłuszczają włosy

Cytat:

Też muszę znaleźć jakieś buty do biegania, ale nie chcę wydać jakoś dużo kasy. Zastanawiam się nad tymi z lidla, ale to TŻ musiałby jechać i mi je kupić rano, bo będzie miał wolne a ja do pracy idę.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 15:42   #4431
Konto usunięte

Cytat:
Nie lubię mycia odżywką Lubię puszyste i uniesione włosy a po samej odżywce mam taki przyklap. I to po każdej bez wyjątku. Ja za dużo specyfików nakładam na włosy po myciu i odżywka zamiast zmyć to to dodatkowo obciąża. Trochę odświeża- wiadomo, ale na chwilę. Mam ten balsam
pewnie, szamponem myj skalp, na długości odżywką i przyklapu nie będzie
Stary 2013-03-30, 15:51   #4432
Konto usunięte

mały spam wnętrzarski

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-05-20 o 00:04
Stary 2013-03-30, 16:22   #4433
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005746 4]mały spam wnętrzarski [/QUOTE]

Nie dołuj mnie...
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 16:27   #4434
Konto usunięte

Cytat:
Nie dołuj mnie...
czym?
Stary 2013-03-30, 16:35   #4435
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
A, no właśnie, bo te które miałam na myśli to kryjące i podobno lepiej nadają się do suchej skóry niż te matujące .

A używasz korektora? Bo zastanawiam się jak przy takim mineralnym podkładzie zachowywałby się zwykły korektor (nie mineralny) nałożony w większej ilości (pod oczami)
nie uzywam korektora żadnego
Stary 2013-03-30, 16:36   #4436
Konto usunięte

wrzuciłam zdjęcie - https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...ctureid=153429

jestem bladziochem

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-03-30 o 16:37
Stary 2013-03-30, 16:37   #4437
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Jaką?

Ale lepiej się kłócić o takie bzdety niż o poważne sprawy.

Cytat:

Ja bym chciała takie do talii przynajmniej

O, dzięki, zaraz popatrzę na all
Ja też A farbujesz włosy?

Spoko. Ja właśnie od 1 kwietnia zaczynam biegać regularnie znowu.

Wysprzątałam łazienkę na błysk. Uwielbiam to uczucie jak patrzę a łazienka taka czysta
Stary 2013-03-30, 16:46   #4438
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005787 2]czym? [/QUOTE]

Nie wiem kiedy i czy w ogóle dorobię się w życiu takiego mieszkania
Męczą mnie te pieniądze, rodzice wydają na mnie bardzo dużo pieniędzy i nie chodzi tu o jakieś ubrania czy kosmetyki, bo w tym jestem dość oszczędna, ale mieszkanie + studia + teraz te cholerne zęby. Wprawia mnie to w przygnębienie. Jednocześnie nie idę teraz do pracy, ponieważ wolę się uczyć i postarać się o przeniesienie na dzienne (muszę mieć świetne oceny). W wakacje na pewno pójdę do pracy, ale nie wiem gdzie, bo miałam mieć zapewnioną pracę w jednym sklepie, w którym pracowałam rok temu, ale zwolnili stamtąd osobę, która mnie rekomendowała, więc lipa... Chciałabym być niezależna, a jednocześnie chciałabym po prostu się uczyć.... I ogólnie mam ostatnio jakiegoś doła związanego z własną osobą
Stary 2013-03-30, 16:51   #4439
maadziulek91
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4005797 1]wrzuciłam zdjęcie - https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...ctureid=153429

jestem bladziochem[/QUOTE]

jestes takim bladziochem jak i ja możesz zamówić sobie ten podkład mineralny annabelle kryjący natural fairest powinien Ci pasować
Stary 2013-03-30, 16:54   #4440
Vinnga
Zakorzenienie

Tyle że Respiro ma problemy z suchymi skórkami, a mówiłaś, że ten podkład je podkreśla...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości