|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8
W terrariach ale były wyjmowane do czyszczenia no i jak je karmił to musiał otwierać te pojemniki. Ale serio, jak jakiś specjalista mówi ci, że jesteś nieostrożnym idiotą to ja bym się zastanowiła czy nie ma oby racji. Poza tym kto normalny kupuję bardzo jadowite żmiję parę dni po narodzinach dziecka.
|
|
|
|
#2912 | ||
|
now or never
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- jak to możliwe ... ?
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha, kliknęłam na tym Google na zapach kociej karmy i przez chwilę miałam schizę, że naprawdę czuję kocią karmę, po czym zorientowałam się, że to moje dłonie, bo karmiłam koty
|
|
|
|
#2914 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40081812]Ja tam jestem ciekawa czy związek został skonsumowany i czy była tam zachowana czystość przedmałżeńska
[/QUOTE]widziałam zapowiedź tego programu i była tam pokazana kobieta ubrana w pończoszki, która ocierała się jednoznacznie o jakąś balustradę, więc może w podobny związek skonsumowała to małżeństwo. Ja się zastanawiam, czy nie jest zazdrosna o tylu turystów, którzy w niej są
|
|
|
|
#2916 |
|
now or never
|
nie no, to chyba kolejny głupi pomysł ...
|
#2917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że po ślubie będę mieszkała jakiś czas z teściami. Tragedii czy niezaradności w tym nie widzę.
|
|
#2919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak brać kredyt to tylko na swoje. |
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=hmoRCS0wR64 |
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, tylko nie rozumiem podejścia - bierzemy kredyt, dom/mieszkanie się buduje ale my musimy wynająć pokój bo pomieszkiwać u rodziców nie przystoi i to zuo.
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
w takiej sytuacji oczywiście, moim zdaniem, lepiej mieszkać u rodziców. No, ale nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego wora. Ja mówię przez pryzmat własnego ogródka, ktoś z inną sytuacją rodzinną zechce iść na swoje, nawet kosztem płacenia obcej osobie za mieszkanie i nikogo nie powinno to dziwić.
|
|
|
|
#2924 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
dawno nie zaglądałam na ten wątek, ale dzisiaj to już koniecznie muszę. chodzi o znajomych ze studiów. nie rozumiem jak można siedzieć na zajęciach prof. X, w sali panuje cisza, wszyscy wpatrują się w wykładowcę, a prof. X mówi, że termin egzaminu ustalimy po świętach. i zaraz po świętach pada pytanie "czy jutro jest egzamin?"
zaczynam wątpić w to, czy niektórzy ludzie w ogóle używają mózgu, bo to już nie pierwsza taka sytuacja
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
w LO miałam laskę, która się nie dostała do klasy matematycznej, więc poszła do naszej (human z językami). I sama złożyła we wrześniu pismo do dyrektora o zmianę naszego profilu na matematyczno-językowy
Ten sam typ człowieka.... A jeszcze ze studiów- pisaliśmy egzamin, ktory oblało więcej osób niż powinno, bo byly błędy w kluczu (naprawione jakiś czas później). Jakiś odważny napisał anonimowego maila do prowadzącego, że wszyscy są oburzeni i jak w ogóle katedra śmie robić takie błędy, kto tam w ogóle jest zatrudniony, na jakich zasadach, banda matołów itd.. Prowadzący autentycznie się na cały nasz rok obraził. Borze, borze, nie wiem kto gorszy...
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2013-04-02 o 18:10 |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie rozumiem budowania domu 300 metrowego na który nas nie stać, oszczędzanie na wszystkim od jedzenia chleba z margaryną, chodzenia w ciuchach wyłącznie z lumpeksu i oszczędzania na wszystkim, po to żeby budować 5 lat i kolejne 15 urządzać bo wyposażenie mieszkania w czasie kiedy spłacamy kredyt jest trudne.
Ale zakup mieszkania na ryku wtórnym to nie bo mieszkanie jest be i trzeba miec dom. |
|
|
|
#2931 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2932 |
|
Konto usunięte
|
A najlepiej jak wybudują duży dom z myślą, że dzieci jak podrosną nadal będą w nim mieszkać a dzieci myk myk za granicę. I w wielkim domu mieszkają dwie osoby a ogrzewać jednak trzeba.
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Na magisterce miałam taką pannę, która była fanką wszelkich imprez erazmusowskich, chwalenia się z iloma to zagranicznymi gorąco spędziła wieczór etc. Po pierwszym roku mgr, jechała na erazmusa gdzieś tam i...w imieniu całego roku przełożyła egzamin z niezbyt okropnego przedmiotu...bo w pierwotnym terminie (ustalanym chyba na 1 czy 2 spotkaniu, czyli wcześnie) musiała coś załatwić i nie zdążyłaby się nauczyć, a na poprawkę nie mogła potem przyjechać, bo byłaby już za granicą
. Po 1. dziwią mnie osoby, które robią coś bez ustalenia z 99% roku, po2. zakładające, że na miliard procent obleją (zamiast szwędać się po klubach z jakimiś kolesiami, mogła przysiąść i się nauczyć). O ile kojarzę, ona i tak na drugi termin nie przyszła, a potem się jakoś tam dogadała z zaliczeniem (nie ważne). Zrobiła aferę, przełożyła coś, co każdy chciał mieć za sobą, a potem olała, no nic tylko pogratulować dojrzałości. A żeby zaliczyć egzamin...wystarczyło posiedzieć trochę nad atlasem, poczytać o danym kontynencie i mieć ogólną wiedzę z wykładów i o świecie (chociażby na podstawie wiadomości czy filmów dokumentalnych z NG).
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a kogo obchodzi jak kto wydaje pieniądze? No matko
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Oj będzie
haha. A tak serio...to uważam, że niech każdy robi co chce, ale dziwi mnie zaciąganie kredytu na 10000 lat, który spłacać będą kolejne pokolenia, bo komuś się wymarzyło zbudowanie co najmniej willi z basenem, sauną i miejscem dla kucyka. Kasa nie moja, kredyt nie mój, ale dziwią mnie tacy nierozsądni ludzie. Jeśli wiem, że nie ogarniemy tego finansowo i logistycznie, to szkoda mamony, nerwów i siedzenia komuś na głowie, bo "marzenia och ach". Wolę rozsądnie wydać kasę na cel bardziej realny do spełnienia, typu mieszkanie, niż pakować się w budowę chaty.
|
|
|
|
#2937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Póki nie jestem poręczycielem/kredytobiorcą etc. nie interesuje mnie kto skąd ciągnie kasę i jak chce ją spłacić. Bo po co? Chce się postawić za kredyty? spoko Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2013-04-02 o 19:17 |
|
|
|
|
#2938 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2013-04-02 o 19:19 |
|
|
|
#2939 |
|
jestę wieszczę
|
mój ojciec buduje hacjendę na drugim końcu Polski, domisko spore, ale ciemne. Wykończone nie będzie jeszcze z 20 lat, jak znam życie. Ale ciągle biadolenie, że żadne z dzieci nie chce tam mieszkać.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
O to mi chodziło. Facet z wężami w domu przy małych dzieciach, to totalny kretyn. Jak oglądałam ten program, miałam ochotę tam się przetransportować, otworzyć mu te terraria i go zamknąć razem z tymi wężami w tym pomieszczeniu. Jak idiota, to nie szkoda, tylko czemu naraża swoją rodzinę? Jak zobaczyłam, że on z niespełna miesięcznym maluchem podchodzi do terrarium z pytonem, który tego dzieciaczka na raz by schrupał, to mało zawału nie dostałam. Przy okazji tych węży i głupka...to mąż się zaczął śmiać z USA, że tam spokojnie można w domu trzymać i tygrysa...ale nie można wwozić na teren Stanów...Kinder Niespodzianki, bo zakazana .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

. Po 1. dziwią mnie osoby, które robią coś bez ustalenia z 99% roku, po2. zakładające, że na miliard procent obleją (zamiast szwędać się po klubach z jakimiś kolesiami, mogła przysiąść i się nauczyć). O ile kojarzę, ona i tak na drugi termin nie przyszła, a potem się jakoś tam dogadała z zaliczeniem (nie ważne). Zrobiła aferę, przełożyła coś, co każdy chciał mieć za sobą, a potem olała, no nic tylko pogratulować dojrzałości. A żeby zaliczyć egzamin...wystarczyło posiedzieć trochę nad atlasem, poczytać o danym kontynencie i mieć ogólną wiedzę z wykładów i o świecie (chociażby na podstawie wiadomości czy filmów dokumentalnych z NG).
haha. A tak serio...to uważam, że niech każdy robi co chce, ale dziwi mnie zaciąganie kredytu na 10000 lat, który spłacać będą kolejne pokolenia, bo komuś się wymarzyło zbudowanie co najmniej willi z basenem, sauną i miejscem dla kucyka. Kasa nie moja, kredyt nie mój, ale dziwią mnie tacy nierozsądni ludzie. Jeśli wiem, że nie ogarniemy tego finansowo i logistycznie, to szkoda mamony, nerwów i siedzenia komuś na głowie, bo "marzenia och ach". Wolę rozsądnie wydać kasę na cel bardziej realny do spełnienia, typu mieszkanie, niż pakować się w budowę chaty.