|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
Mnie się chyba chłopcy chcieli pozbyć. Akurat suszyłam włosy, kiedy wtatarowali i zaczęli mnie lać, zupełnie nie zwracając uwagi, że trzymam w ręce włączoną suszarkę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj upiekło-usłyszałam pisk mamy, którą tata obudził miską wody
Zdążyłam wyskoczyć i zamknąć drzwi do pokoju
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka tak uratowała zalanego laptopa.
|
|
|
#2224 |
|
Konto usunięte
|
ciekawe ile by musiało być tego ryżu żeby laptopa uratować....
|
|
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie zaczęłam w myślach przeliczać ile by mi na mojego giganta wyszło...
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zadomowienie
|
O, to mi się przyda - na ostatni tort kupiłam za dużo i zastanawiam się co z nią zrobić
![]() Bardzo podoba mi się Twoja teoria Cytat:
Muszę przyznac, że tarta wyszła dośc oryginalna ![]() Cytat:
![]() hiper - czy Ty pamiętasz, że zamawiałaś ze mną biżuterię?
|
||
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście potem już był w domu spokój
A na ulicy nikt nie leje bo za zimno
|
|
#2229 |
|
Copyraptor
|
Oj 2-3 kilo ryżu takiego w paczkach kilowych pewnie by wystarczyło, więc do 10zł za uratowanie sprzętu za kilka tysi to i tak niewiele
![]() Odławiam właśnie 50 krewetek dla znajomego
|
|
|
|
#2230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
1/3
![]() Cytat:
Na stronach Grześków i Rexony można wygrać kasę (codziennie 1000zł), ale chyba nie jest łatwo... I trzeba kupić produkt ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uwielbiam chałwę
|
|
#2231 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I ja ogólnie pociągi lubię, ale pociąg Kraków-Katowice jedzie 2:40, a autobus - 1:30 szkoda mi życia.
|
|
|
|
|
#2232 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
2/3
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A 20kg to dużo jak na damski rower? Cytat:
Lovely chyba tylko w rossmanach jest... ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
Gdzie się przeprowadzasz? ![]() Cytat:
Cytat:
No to różnica spora. Chociaż jak w pociągu "żyję" - mogę coś czytać, oglądać. W autobusie tylko czekam na koniec. Kasiencja pamiętasz jaką maskę ostatnio od Ciebie odbierałam? ![]() Jak ona pachnie!
|
|
#2233 |
|
Copyraptor
|
Ja w autobusie też spokojnie mogę czytać
![]() I tak, pracowałam jakiś czas z dziewczyną której mama praktycznie żyła z konkursów. Ile ja się nasłuchałam... ![]() Ale była cenna, bo dostarczała nam do agencji reklamowej feedbacku jakich promocji NIE organizować, bo na pewno zostaną rozgryzione od razu przez speców |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się nie chce...
|
|
#2235 |
|
Copyraptor
|
Ani mi :ziewa: poszłam spać o 5, a o 10 musiałam wstać, bo przyszedł Akwarysta po krewetki...miałam iść spać, ale oczywiście godzinę gadaliśmy, a miedzy 11 a 13 ma być kurier. To sobie pospałam.
|
|
|
|
#2236 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Myszka, nie tylko Tobie... Mam poczucie, że zmarnowałam cały wczorajszy dzień i boję się, że dzisiejszy też zmarnuję a w sumie mam co robić ;/
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam pisać pracę
nicRu, chciałam Ci skomentować notkę na blogu, ale masz zablokowane dla anonimów. No to wrzucę tu ![]() I jak realizacja 101 w 1001? Gdzie brakujące 60 celów?Stworzyłam sobie podobne, ale na wakacje. Ciągle coś odkładałam właśnie na wakacje, bo wtedy dużo czasu jest, a potem o tym zapominałam. Zobaczymy jak mi wyjdzie realizacja
|
|
#2238 |
|
Copyraptor
|
Link się nie wkleja, więc napiszę
wygrałam w konkursie cukru królewskiego zestaw mata+wałek+cukry wałek i cukry to tam mniejsza :P
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-04-02 o 10:40 |
|
|
|
#2239 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nawet nie wiedziałam, że mam coś zablokowane
![]() Z celami mam problem z wymyślaniem Może gdybym wypisała każdą książkę, każdą minimalną zmianę z osobna itp. to szybko bym uzbierałą to i owo, ale to chyba trochę mija się z celem Myślę, że koło maja trochę nowych spraw do realizacji może mi się wyklarować. Ogólnie jak chodzi o realizację planów to nie idzie mi jakoś katastrofalnie, ale mogłoby być lepiej...jestem w trochę kiepskim stanie psychicznym i po prostu brakuje mi siły, żeby wszystko ogarniać, a nawet jeśli coś zrobię, to zaraz mam ochotę się załamać, bo przez problemy z koncentracją robię miliony błędów (ostatnio wysiedziałam się nad projektem i w końcu oddałam go... bez jednego wykresu; bo w życiu nie pomyślałabym, że będzie konieczny, w końcu składał się z jednego punktu i nie był przydatny do żadnej interpretacji czy coś :|). W ogóle myslę nad tyloma rzeczami, np. uzbieraniem pieniędzy na jakiś kurs językowy i namówieniem chłopaka, żeby się ze mną zapisał, np od 2014 roku - czasu jest tyle, że spokojnie mogłabym uzbierać pieniądze oraz zdążyła go przekonać Specjalnie posiedziałam ostatnio nad komputerem i zrobiłam porządek, żeby zacząć się uczyć VBA,.. Duuużo tego! W każdym razie idea jest na pewno lepsza niż postanowienia noworoczne, bo jeśli nie uda się czegoś zrealizować np. jednego lata (jakiś wypadek losowy) albo na coś potrzeba większych funduszy to spokojnie można do pomysłu jeszcze wrócić.
|
|
#2240 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, nadrobiłam i padam
![]() jestem tak osłabiona i wymęczona po tych świętach że by mi się jeszcze urlop przydał dajcie propozycje na szybkie uzupełnienie witamin, bo czuję że się wypłukałam do cna Cytat:
![]() Cytat:
też miałam Ci pisać żebyś wrzuciła to info do klubu oświeć mnie- po co jeszcze ją zawijać w folię? żeby się nie utleniła? już nie pamiętam z czym to ja ją chciałam mieszać chyba z kremem, ale że nie można z hydrolatami? dziwne rzeczy.dobrze że Cię mamy ![]() Cytat:
w ogóle nie rozumiem zachwytu tym serialem ![]() Cytat:
mistrzowskie budowanie napięcia! za rozpoczęcie pisania pracy![]() Cytat:
niezłe!szkoda, że nie wiedziałam o tym jak utopiłam w kiblu mój telefon ![]() Cytat:
gratuluję
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#2241 |
|
Copyraptor
|
Dzięki
A co do uzupełniania witamin - wino na pewno ma ich masę. Miałam w święta strasznego nerwa, nic mi nie wychodziło, miałam ochotę talerzami rzucać, w sumie bez żadnego powodu, bo nic takiego się nie stało. Medytacja nie pomogła, zmęczenie się ćwiczeniami nie pomogło, kubek melisy nie pomógł. Aż w końcu tata mi wyciągnął i otworzył jakieś wino, i to mnie spacyfikowało |
|
|
|
#2242 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2243 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
cukier droga rzecz - doceń![]() Cytat:
![]() 2. Cholera chciała wiedzieć skąd się takie biorą, to już wie Cytat:
|
|||
|
|
|
#2244 | |
|
Konto usunięte
|
I jak po tych kilku dniach? Są jakieś efekty oprócz swędzenia?
![]() Cytat:
W temacie seriali polecam Downtown Abbey (http://www.filmweb.pl/serial/Downton+Abbey-2010-595770) oraz The Following (http://www.filmweb.pl/serial/Following,+The-2013-655968). W obu przypadkach znakomici akturzy i świetna wciągająca fabuła. Z ciekawych filmów ogądałam ostatnio polecany na wątku film Touching the Void po którym nie miałam spać oraz satyryczny film Excision (http://www.filmweb.pl/film/Excision-2012-628894), ale ten ostatni tylko dla fanów czarnego humoru, Nie, lecę do klubu
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40088479]I jak po tych kilku dniach? Są jakieś efekty oprócz swędzenia? [/QUOTE]Taaak, wczoraj z Pandą zauważyliśmy, że pięty się zaczęły łuszczyć |
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
podsyłam hit soboty- rano z koszyczkiem na święcenie a po południu już z mini koszyczkiem na narty
Cholerka- bardzo podoba mi się Twoje argumentowanie za dobroczynnym posiadaniem witamin przez wino i z pewnością moment bym to podchwyciła gdyby nie fakt, że do końca życia nie tknę już alkoholu ![]() Cytat:
![]() 3. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40088479] A ja wręcz przeciwnie - na HIMYM już nie mogę patrzeć, nie mam ochoty tego oglądać, jest nudne, nieśmieszne, miejscami wręcz wulgarne, za to BBT bawi mnie cały czas. Przerysowana do granic absurdu Bernadette jest boska i rozwala mnie na lopatki. W temacie seriali polecam Downtown Abbey (http://www.filmweb.pl/serial/Downton+Abbey-2010-595770) oraz The Following (http://www.filmweb.pl/serial/Following,+The-2013-655968). W obu przypadkach znakomici akturzy i świetna wciągająca fabuła. Z ciekawych filmów ogądałam ostatnio polecany na wątku film Touching the Void po którym nie miałam spać oraz satyryczny film Excision (http://www.filmweb.pl/film/Excision-2012-628894), ale ten ostatni tylko dla fanów czarnego humoru, [/QUOTE] mnie się tam nie podoba ani jeden ani drugi, ale co ja tam wiem jak leję na najbardziej kultowy serial ![]() fajnie, że się pojawił temat seriali bo po obejrzeniu Homelanda nie miałam co oglądać. i proszę jak wy potraficie wypełnić lukę ale podziwiam was że tyle tego oglądacie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nicRu, no to odblokuj
![]() Ja na razie robię tylko listę na wakacje Zobaczę jak to się sprawdzi i może zrobię też taki projekt 101 w 1001.Zadania mam z różnych "działów", bo jest kategoria improve myself (np. excel na poziomie ekspertów (m.in. makra), zrobić kurs Corela z płytki CD, związane z gotowaniem/ pieczeniem...), ale jest też sport, miejsca do zobaczenia w Krakowie, porządki... Wszystko spokojnie do zrobienia w 3 miesiące ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Dzięki, ale znowu nie mogę się za nią zabrać 3. A ja utopiłam w takiej hmmm... "kratce" pod wanną (taki odpływ jakiś). Po kąpieli zbierałam ubrania i wypadła z kieszeni spodni Od tamtej pory nigdy nie zabieram telefonu do łazienki (co z tego, że teraz ta kratka jest jakoś zabudowana, bo był remont). Też wtedy nie wiedziałam o tym sposobie.---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() Zacznij od Suits! Cytat:
|
|
|
#2248 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Teraz z kolei wpadł mi z kolei niespodziewanie kurs z... podatków
|
|
#2249 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
to znaczy ok - podróż podróży nierówna. czasem jest nawet przyjemnie, nie za tłoczno, temperatura w porządku, ale czasem 3h mnie tak wykończą jakbym jechała cały dzień ![]() Cytat:
![]() przez parę dni olałam wszystko, muszę wrócić do życia i obowiązkow, ech
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, dasz radę
![]() Cytat:
Nawet dopisałam, że znajoma tak uratowała laptopa. Wiem, że to sprawdzona metoda.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Zdążyłam wyskoczyć i zamknąć drzwi do pokoju

- masz jakiś fajny przepis na tartę na słono? Bo robiłam niedawno z łososiem i serem pleśniowym i chętnie bym coś nowego spróbowała 
Na stronach Grześków i Rexony można wygrać kasę (codziennie 1000zł), ale chyba nie jest łatwo... I trzeba kupić produkt 

za rozpoczęcie pisania pracy
niezłe!