Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 19:32   #2941
Suvia
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 8

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
mój ojciec buduje hacjendę na drugim końcu Polski, domisko spore, ale ciemne. Wykończone nie będzie jeszcze z 20 lat, jak znam życie. Ale ciągle biadolenie, że żadne z dzieci nie chce tam mieszkać.
Zawsze mnie to fascynuje. Jeszcze dzisiejszych czasach, gdzie się człowiek rodzi w Ciechanowie, a umiera w Los Angeles itd. Ale takie jesteś niewdzięczne dziecko bo nie chcesz mieszkać "na pięterku" z rodzicami i babcią

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:37   #2942
asioollka
Zakorzenienie

Według mnie większość zwierząt może być niebezpieczna dla dziecka, nie tylko węże. I kot i pies, nawet chomik może krzywdę dzieciakowi na dobrą sprawę zrobić. Nie nazywałabym kogoś idiotą, bo ma i węże i dziecko o0

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:54   #2943
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Według mnie większość zwierząt może być niebezpieczna dla dziecka, nie tylko węże. I kot i pies, nawet chomik może krzywdę dzieciakowi na dobrą sprawę zrobić. Nie nazywałabym kogoś idiotą, bo ma i węże i dziecko o0
Koty i psy są jadowite i nie da rady nad nimi zapanować?
Owszem, zwierzę to zwierzę i nie da razy przewidzieć w 100% co zrobi...ale bezpieczniejszy w domu dla ludzi raczej jest taki kot, niż grzechotnik. Chyba, że nie?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Jakby któraś tego programu nie oglądała, to mówię: ten facet miał kilkadziesiąt węży w domu, w tym jadowite, m.in. kobry królewskie i grzechotniki. Tak, dla mnie jest idiotą ten, który myśli, że ma władzę nad takim stworzeniem i otwierając terrarium z takim wężem, odwraca wzrok i gada sobie z gościem.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:54   #2944
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Na magisterce miałam taką pannę, która była fanką wszelkich imprez erazmusowskich, chwalenia się z iloma to zagranicznymi gorąco spędziła wieczór etc. Po pierwszym roku mgr, jechała na erazmusa gdzieś tam i...w imieniu całego roku przełożyła egzamin z niezbyt okropnego przedmiotu...bo w pierwotnym terminie (ustalanym chyba na 1 czy 2 spotkaniu, czyli wcześnie) musiała coś załatwić i nie zdążyłaby się nauczyć, a na poprawkę nie mogła potem przyjechać, bo byłaby już za granicą . Po 1. dziwią mnie osoby, które robią coś bez ustalenia z 99% roku, po2. zakładające, że na miliard procent obleją (zamiast szwędać się po klubach z jakimiś kolesiami, mogła przysiąść i się nauczyć). O ile kojarzę, ona i tak na drugi termin nie przyszła, a potem się jakoś tam dogadała z zaliczeniem (nie ważne). Zrobiła aferę, przełożyła coś, co każdy chciał mieć za sobą, a potem olała, no nic tylko pogratulować dojrzałości. A żeby zaliczyć egzamin...wystarczyło posiedzieć trochę nad atlasem, poczytać o danym kontynencie i mieć ogólną wiedzę z wykładów i o świecie (chociażby na podstawie wiadomości czy filmów dokumentalnych z NG).
to jest dokładnie taki typ i jeszcze zawsze ma wymówkę, że a to po 3 przychodniach chodziła od rana, bo do lekarza się nie mogła dostać, a to miała problemy z chłopakiem i tak ją to stresowało, że nie mogła się uczyć... bla, bla, bla... tylko myślałam, że jak ktoś ma 25 lat, to wypada mieć już choć trochę poukładane w głowie, zwłaszcza, że to jej 3 kierunek studiów (żadnego nie skończyła )
Stary 2013-04-02, 20:01   #2945
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a nie widzisz różnicy między "wtrącaniem się" w wychowanie dzieci a "wtrącaniem się" w wydawanie pieniędzy innych ludzi? Bo ja widzę. No sorry, ale trzymanie w domu dzikich zwierząt w obecności małego dziecka jest nieodpowiedzialne, bo może zagrażać życiu innej osobie, a to czy ktoś wybuduje sobie "hawirę" na kredyt czy swoje pieniądze nie zagraża nikomu. No chyba, że wyląduje na bruku za niespłacenie kredytu.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 20:05   #2946
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Koty i psy są jadowite i nie da rady nad nimi zapanować?
Owszem, zwierzę to zwierzę i nie da razy przewidzieć w 100% co zrobi...ale bezpieczniejszy w domu dla ludzi raczej jest taki kot, niż grzechotnik. Chyba, że nie? Jakby któraś tego programu nie oglądała, to mówię: ten facet miał kilkadziesiąt węży w domu, w tym jadowite, m.in. kobry królewskie i grzechotniki. Tak, dla mnie jest idiotą ten, który myśli, że ma władzę nad takim stworzeniem i otwierając terrarium z takim wężem, odwraca wzrok i gada sobie z gościem.
No wiesz, jest różnica w posiadaniu węża jednego czy dwóch, a kilkudziesięciu . Przesada jest zawsze niebezpieczna. W takiej sytuacji z facetem z góry jest coś nie tak, a nie dopiero w chwili, gdy ma dzieci .

Według mnie to nie do końca jest tak, że kot jest bezpieczniejszy niż grzechotnik. Gdyby węże sobie wychodziły z terrarium i gryzły każdego kto popadnie, to nikt by ich nie miał, co nie?

[/LEFT]

Stary 2013-04-02, 20:06   #2947
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 20:11   #2948
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a czy ja komukolwiek zabroniłam komentować? Nie.
Równie dobrze mogłam napisać "dziwi mnie, że ktoś komuś zagląda do portfela". No matko....
Stary 2013-04-02, 20:18   #2949
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, jest różnica w posiadaniu węża jednego czy dwóch, a kilkudziesięciu . Przesada jest zawsze niebezpieczna. W takiej sytuacji z facetem z góry jest coś nie tak, a nie dopiero w chwili, gdy ma dzieci .

Według mnie to nie do końca jest tak, że kot jest bezpieczniejszy niż grzechotnik. Gdyby węże sobie wychodziły z terrarium i gryzły każdego kto popadnie, to nikt by ich nie miał, co nie?
Ten facet nawet nie umiał porządnie zamknąć terrarium, więc . Na rady fachowców reagował śmiechem i tekstem typu "przesadzasz". W stanach trzymają w domach także szympansy, tygrysy czy lwy, bo jak małe to takie sweet, a potem dzwonią na 112 i "help, help".

Dla mnie grzechotnik powinien by albo na pustyni, albo w zoo...na pewno nie w domu, to samo inne dzikie zwierzęta. Jeśli nie widzisz różnicy w posiadaniu kobry królewskiej a np. bezwłosego sfinksa, to no cóż . Sfinks jak podrapie czy dziabnie, to tylko boli...kobra...no cóż, jak masz surowice, to git, a jak nie (jak ten facet), to niewiele życia ci zostało , chyba, że masz duuuuuużo szczęścia i pomoc zjawi się na czas.
Stary 2013-04-02, 20:29   #2950
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Dla mnie grzechotnik powinien by albo na pustyni, albo w zoo...na pewno nie w domu, to samo inne dzikie zwierzęta. Jeśli nie widzisz różnicy w posiadaniu kobry królewskiej a np. bezwłosego sfinksa, to no cóż . Sfinks jak podrapie czy dziabnie, to tylko boli...kobra...no cóż, jak masz surowice, to git, a jak nie (jak ten facet), to niewiele życia ci zostało , chyba, że masz duuuuuużo szczęścia i pomoc zjawi się na czas.
zgadzam się
dzikie zwierzę to dzikie zwierzę nie zrobi się z niego pupilka. Nie wiadomo co mu do głowy strzeli...
Stary 2013-04-02, 20:35   #2951
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten facet nawet nie umiał porządnie zamknąć terrarium, więc . Na rady fachowców reagował śmiechem i tekstem typu "przesadzasz". W stanach trzymają w domach także szympansy, tygrysy czy lwy, bo jak małe to takie sweet, a potem dzwonią na 112 i "help, help".

No ok, w takiej sytuacji to facet to rzeczywiście nieodpowiedzialny idiota, nie widziałam programu, więc nie wiedziałam, że to zaawansowany poziom debilizmu
Mnie raczej chodzi o sam fakt posiadania węża, według mnie nie ma nic złego w posiadaniu zarówno dziecka jak i węża, jeśli wężem zajmuje się w sposób odpowiedzialny. Poza tym posiadanie kobry nie jest legalne, to rzeczywiście mega niebezpieczny gatunek, ale nic nie pisałaś o tym, że posiadał akurat kobrę królewską ;p. A jeśli chodzi o węże w ogóle, to nie wszystkie są bardzo jadowite.
Weź też pod uwagę, że w Stanach różne węże żyją naturalnie, może stąd takie lekkomyślne podejście.

Od razu mówię, że nie bronię jakoś szczególnie posiadania węży, sama nie przepadam za nimi jakoś szczególnie, wolę bardziej kontaktowe zwierzęta ;p. Po prostu uważam, że jeśli zajmuje się zwierzęciem rozważnie, to nie powinien stanowić zagrożenia i na odwrót.

[/LEFT]

Edytowane przez asioollka
Czas edycji: 2013-04-02 o 20:42
Stary 2013-04-02, 20:41   #2952
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

Mnie rozbawił jak powiedział do znawcy coś w stylu: jak będę miał 90 lat to zadzwonię do ciebie i powiem ci, że żaden wąż mnie w życiu nie ukąsił" Nie dość, że ten specjalista od węzy był o wiele starszy od tego kretyna a na patriarchę żydowskiego raczej nie wyglądał, to jeszcze te przekonanie o własnych zdolnościach i wybujałym ego utwierdziło mnie w przekonaniu, że nieodpowiedzialny tatusiek jest idiotą pierwsza klasa.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 20:49   #2953
coffee
and cigarettes

Cytat:

Dobra, kochany dachowiec czy chomik to luzik. Ale ludzie trzymają rasowe (albo i nie), wielkie psy. Nigdy nie słyszałaś o pogryzieniu dziecka przez psa? Przez psa, który nigdy nie wykazywał żadnej agresji? Pieski lubisz, więc nie są niebezpieczne czy co?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 20:51   #2954
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
zaczynam wątpić w to, czy niektórzy ludzie w ogóle używają mózgu, bo to już nie pierwsza taka sytuacja ostatnio była wojna (kłótnia z prawdziwego zdarzenia) o to, by przełożyć egzamin (o tym, kiedy będzie egzamin wiedzieliśmy już w październiku, więc było mnóóóóóóstwo czasu na przygotowanie się. dodam, że egzamin do trudnych nie należał, a reszta grupy chciała go zaliczyć jak najszybciej i móc zakuwać do kolejnych). największy krzykacz (ta sama osoba, która pytała czy jutro egzamin) bez zgody grupy wysłał emaila do profesora, podpisał się w imieniu całej grupy i usunął wiadomość z emaila. egzamin tym sposobem przełożono, a w dniu egzaminu miały być normalne zajęcia. i co się okazało? największy krzykacz nie pojawił się na zajęciach, a w tym czasie dodawał obrazki na fb... skąd się takie tłumoki biorą? tego chyba nigdy nie zrozumiem.
Cytat:
Na magisterce miałam taką pannę, która była fanką wszelkich imprez erazmusowskich, chwalenia się z iloma to zagranicznymi gorąco spędziła wieczór etc. Po pierwszym roku mgr, jechała na erazmusa gdzieś tam i...w imieniu całego roku przełożyła egzamin z niezbyt okropnego przedmiotu...bo w pierwotnym terminie (ustalanym chyba na 1 czy 2 spotkaniu, czyli wcześnie) musiała coś załatwić i nie zdążyłaby się nauczyć, a na poprawkę nie mogła potem przyjechać, bo byłaby już za granicą . Po 1. dziwią mnie osoby, które robią coś bez ustalenia z 99% roku, po2. zakładające, że na miliard procent obleją (zamiast szwędać się po klubach z jakimiś kolesiami, mogła przysiąść i się nauczyć). O ile kojarzę, ona i tak na drugi termin nie przyszła, a potem się jakoś tam dogadała z zaliczeniem (nie ważne). Zrobiła aferę, przełożyła coś, co każdy chciał mieć za sobą, a potem olała, no nic tylko pogratulować dojrzałości. A żeby zaliczyć egzamin...wystarczyło posiedzieć trochę nad atlasem, poczytać o danym kontynencie i mieć ogólną wiedzę z wykładów i o świecie (chociażby na podstawie wiadomości czy filmów dokumentalnych z NG).
szczerze? mnie nie dziwi głupota tych ludzi, a raczej wkładowców.
kto w tych czasach wierzy w "anonimowego studenta"
dlaczego wykładowca, wierzy w takie rzeczy i od tak sie na to zgadza?
"bo my w imieniu roku" ... kpina

jeśli rok jest przygotowany, że dziś mieliśmy pisac to piszemy.
co wykładowca nie potrafi pytań zadać ?
Stary 2013-04-02, 20:57   #2955
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:03   #2956
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No ok, w takiej sytuacji to facet to rzeczywiście nieodpowiedzialny idiota, nie widziałam programu, więc nie wiedziałam, że to zaawansowany poziom debilizmu
Mnie raczej chodzi o sam fakt posiadania węża, według mnie nie ma nic złego w posiadaniu zarówno dziecka jak i węża, jeśli wężem zajmuje się w sposób odpowiedzialny. Poza tym posiadanie kobry nie jest legalne, to rzeczywiście mega niebezpieczny gatunek, ale nic nie pisałaś o tym, że posiadał akurat kobrę królewską ;p. A jeśli chodzi o węże w ogóle, to nie wszystkie są bardzo jadowite.
Weź też pod uwagę, że w Stanach różne węże żyją naturalnie, może stąd takie lekkomyślne podejście.

Od razu mówię, że nie bronię jakoś szczególnie posiadania węży, sama nie przepadam za nimi jakoś szczególnie, wolę bardziej kontaktowe zwierzęta ;p. Po prostu uważam, że jeśli zajmuje się zwierzęciem rozważnie, to nie powinien stanowić zagrożenia i na odwrót.
Domyśliłam się, że nie widziałaś. Pisałam, że miał kilkadziesiąt węży w tym bardzo niebezpieczne gatunki.
Stary 2013-04-02, 21:03   #2957
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Dobra, kochany dachowiec czy chomik to luzik. Ale ludzie trzymają rasowe (albo i nie), wielkie psy. Nigdy nie słyszałaś o pogryzieniu dziecka przez psa? Przez psa, który nigdy nie wykazywał żadnej agresji? Pieski lubisz, więc nie są niebezpieczne czy co?
Koty też potrafią zrobić krzywdę, tak samo psy bez względu czy rasowe czy nie.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:09   #2958
monicar
Zakorzenienie

Na tlc jest cykl programów o ludzkich obsesjach pani kocha szczury i ma ich kilkaset, ktoś jest uzależniony od kredy/tynku, inni nie korzystają z łazienki, bo nie mogą do niej się dostać przez stertę rzeczy, które chomikują etc.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:09   #2959
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

coffe - pisałam, że żadnego zwierzaka nie można być do końca pewnym, nawet chihuahua może użreć do krwi. Jeśli ma się psa, który ma predyspozycje do zachowań agresywnych, to mając mózg, właściciel musi tego psa ułożyć pod okiem fachowca. Szczególnie, jeśli najpierw w domu był pies a potem dziecko. Często jest tak, że pies był oczkiem w głowie a jak pojawia się dziecko, to nagle się go odsuwa. Pies z zazdrości atakuje i nieszczęście.
Stary 2013-04-02, 21:13   #2960
coffee
and cigarettes

Czyli co nam zostaje - delegalizować zwierzęta! Rasowe, nierasowe, ładniusie i te fuj.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:16   #2961
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Czyli co nam zostaje - delegalizować zwierzęta! Rasowe, nierasowe, ładniusie i te fuj.
Nie...używać mózgu, jeśli się ma zwierzę w domu .
Stary 2013-04-02, 21:17   #2962
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Trzymać węże i dzieci, ok, ale przy zachowaniu odpowiednich środków ostrożności. Węże to jednak nie są kotki czy chomiki.
A kotek tez może zabić, jesli odpowiednio go przytulisz i dasz dostęp do tętnicy szyjnej, o psie nawet nie wspomnę

Sama kiedys miałam węża, niejadowitego, ale jednak, więc poniekąd bronić będę ^^ Ale trzymanie kilkudziesięciu już przekracza moje zdolności pojmowania
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:32   #2963
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Trzymać węże i dzieci, ok, ale przy zachowaniu odpowiednich środków ostrożności. Węże to jednak nie są kotki czy chomiki.
A kotek tez może zabić, jesli odpowiednio go przytulisz i dasz dostęp do tętnicy szyjnej, o psie nawet nie wspomnę

Sama kiedys miałam węża, niejadowitego, ale jednak, więc poniekąd bronić będę ^^ Ale trzymanie kilkudziesięciu już przekracza moje zdolności pojmowania
Facet miał 70 węży...
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:49   #2964
201607231707
Konto usunięte

ILE???!!! Skąd on na to kasę wziął? o.O I taki wielki pokój? o.O
Stary 2013-04-02, 21:54   #2965
sante
Wtajemniczenie

znam jednego faceta co trzyma węża w kieszeni
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:20   #2966

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
największy krzykacz (ta sama osoba, która pytała czy jutro egzamin) bez zgody grupy wysłał emaila do profesora, podpisał się w imieniu całej grupy i usunął wiadomość z emaila.
Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
I sama złożyła we wrześniu pismo do dyrektora o zmianę naszego profilu na matematyczno-językowy
Praca zaliczeniowa z przedmiotu. Dzień przed terminem oddania laska z mojego roku napisała maila do prowadzącego o zwiększenie limitu liczby znaków. Bo ona się rozpisała, więc trzeba było zwiększyć. Oczywiście napisała maila bez konsultacji z nikim.

Facet był fajnym i rozumnym gościem, oczywiście się nie zgodził. Ale do dziś nie ogarniam tej sytuacji.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:41   #2967
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
Wczoraj trafiłam w telewizji na program, w którym kobieta robiła lalki łudząco przypominające prawdziwe dzieci... ale nie o tym był program. Zarówno wytwórczyni lalek jak i zamawiające traktowały te lalki jak dzieci- wychodziły z nimi na spacer, miały dla nich foteliki w samochodzie, witały się z tymi lalkami, mówiły do nich.
Podobno są faceci, którzy tak postępują z dmuchanymi lalkami.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
To mnie rozwala. Nie ważne, jak się ubierzesz, czy się roztkliwiasz nad wszystkim i wchodzisz w tyłek gościom...i tak obgadają. Co to komu daje? Nie mówię o dzieleniu się wrażeniami, że było fajnie albo nudno, tylko o przypierniczaniu się, że łosoś za słony, panna młoda miała loki a mogła mieć proste włosy a w ogóle obrus mógł być brzoskwiniowy a nie herbaciany . Takie obgadanie dla obgadania.
Tak już urządzony jest ten świat. Wątpię, by ktoś mądry przejmował się tym, że komuś coś nie pasowało na jego weselichu. A niech gadają... Wesele jest wypadkową finansów i gustów, ale nie każdy to rozumie. Może ci obgadujący sami nie mieli okazji zorganizować takiej większej imprezy, albo zazdroszczą, bo ich była słabsza.
Co do wesel to mnie dziwi oglądanie nagrań z wesela przez zupełnie obce osoby.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie rozumiem budowania domu 300 metrowego na który nas nie stać, oszczędzanie na wszystkim od jedzenia chleba z margaryną, chodzenia w ciuchach wyłącznie z lumpeksu i oszczędzania na wszystkim, po to żeby budować 5 lat i kolejne 15 urządzać bo wyposażenie mieszkania w czasie kiedy spłacamy kredyt jest trudne.
Ale zakup mieszkania na ryku wtórnym to nie bo mieszkanie jest be i trzeba miec dom.
Co kto lubi i do czego jest przyzwyczajony.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a kogo obchodzi jak kto wydaje pieniądze? No matko
No właśnie. Dlatego mnie dziwi np. wizażowe "po co komu takie wielkie wesele", "po co komu taki wielki dom".
Ale "po co komu zagraniczna wycieczka" to już nikt nie pyta.
Kurde, ludziki mają różniaste marzenia.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:47   #2968
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Co do wesel to mnie dziwi oglądanie nagrań z wesela przez zupełnie obce osoby.
Oj, cicho, ja uwielbiam oglądać na YT żydowskie śluby i wesela Mają w sobie to COŚ
Stary 2013-04-02, 22:50   #2969
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Zawsze mnie to fascynuje. Jeszcze dzisiejszych czasach, gdzie się człowiek rodzi w Ciechanowie, a umiera w Los Angeles itd. Ale takie jesteś niewdzięczne dziecko bo nie chcesz mieszkać "na pięterku" z rodzicami i babcią

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 22:51   #2970
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Oj, cicho, ja uwielbiam oglądać na YT żydowskie śluby i wesela Mają w sobie to COŚ
A mnie rozczulał program Moje Wielkie Cygańskie Wesele . Aż chce się przenieść na wyspy, zwłaszcza do jakiejś mieścinki, gdzie na bank są Podróżnicy i ujrzeć coś takiego na własnej ulicy .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości