|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Dzoker - a zapomniałam, że to ty masz takie długie cykle...
Justii - u mnie było dzisiaj już całkiem miło, dużo słoneczka, choć troszkę jeszcze czuć chłód to i tak był super dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podobno nadal ma snieg padac, ![]() dzoker no współczuje tych dlugaśnych cykli, ja się cieszę że mam takie w normie, częściej można się starac ![]()
![]() |
#2255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Płakać mi się chce przez tą pogodę ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Mój TŻ 10.04 ma imieniny, a ja 14.04 i znów miesiąc imprezowy ![]() Nie mam pomysłu na prezent ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy to w każdym miesiącu macie co świętować i na nudę nie narzekacie ![]() Witajcie dziewczynki Tu wczoraj słonko próbowało się przebijać a dziś znów szaro i brudno. Moja mama wyjeżdża 10.04 w góry i twierdzi że od 9 już pogoda będzie i oby się sprawdziło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację co miesiąc mamy co świętować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
hej To ja... Długocyklowiec :p Tak zawsze miałam takie cykle. Przy czym nic mnie nigdy nie bolało, może troszkę głowa przed i lekko czasem piersi a tak to ja poza tym to samą miesiączkę przechodzę lajtowo. Jak brałam anty to było jak w zegarku. Byłam z tym probleme u kilku lekarzy bo sie marwiłam ale jestem przebadana i ogólnie tak już mam. Ogromnym minusem jest właśnie ilość cykli w roku=mniejsze szanse na ciażę. Marzę o tym żeby było regularnie no ale cuż.. matka natura rządzi
Puki co @ nie ma. Tempka rano utrzymuje się na poziomie 36,9. Muszę wam powiedzieć że jestem zadowolona z siebie ![]() ![]() Buziaki
#2261 | |
Zakorzenienie
|
A stare dzieje. Dostałam wiadomość która skutecznie ostudziła mój zapał do forum ale po jakimś czasie zaczęłam znów pisać ale na inny temat
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Pradip - ślę słoneczko... łapcie
![]() Dzoker - daj sobie jeszcze na wstrzymanie z tym testem... zdecydowanie za wcześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Justii - wiesz co... mnie też Pradip niesamowicie zaskoczyła tą wiadomością, na szczęście siebie możemy wykluczyć, bo Pradip pisała, że za nami tęskniła i chyba nas lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam już Malgos że niejednokrotnie wracałam myślami do tamtego wątku ale jakiś niesmak pozostał i nie zaglądałam już tam ale bardzo się ucieszyłam kiedy większość z dziewczyn z którymi najbardziej się zżyłam odnalazłam na wątkach staraczkowych ![]() Kurcze pogoda taka że nosa za drzwi się nie chce wysunąć a tu nikogo nie ma co robicie? Tylko nie odkładajcie tych jajek co to tak skrupulatnie malowałyśmy przed świętami na przyszły rok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do poprzedniego wątku to uważam, że powinnaś powiedzieć tej osobie co myślisz, jakim prawem ktoś wypowiada się na kogoś temat i przez to osoby uciekają z wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
cześc dziewczyny ja tak mało się udzielam ostatnio ale jak wracam z pracy to padam, teraz też z tż spaliśmy prawie 2h
![]() ![]() npormalnie codziennie po południu ucinam sobie drzemki, jakby było ciepło i słonko to napewno inaczej bym dni spedzała. ale miałam dziś dzien, już pół godziny do końca prACY , a mi w sklepie jak jest przymierzalnia z sufitu spada koles ![]() ![]() po cichu łatwię sonbie lepszą pracę jutro coś powinnam wiedziec ale narazie daleko jestem ![]()
#2269 |
Zakorzenienie
|
Justii, Pradip - dokładnie forum to forum i różni ludzie bywają, ale najlepsze, że ja nie zauważyłam, żeby tam było jakoś ostro... no chyba, że to wszystko odbyło się za zamkniętymi drzwiami (czyt. priv)
Pradip - ja nie wiem od czego się to zaczęło, ale ty byłam tam bardzo grzeczna i nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może mieć do ciebie jakieś pretensje... choć muszę przyznać, że troszkę mnie zżera ciekawość kim była ta osoba ![]() Madziusia - czy słowo "łatwić" znaczy szukać, czy załatwiać??? z kontekstu wychodzi, że chyba załatwiać więc na wszelki wypadek trzymam kciuki ![]() podesłać wam troszkę wiosny? u mnie świeci słoneczko, błękitne niebo (co rzadko się zdarza), jest nadal troszkę chłodno, ale przez te długie dni i ładną pogodę to człowiek aż się śmieje sam do siebie ![]() P.s Wysyłam słońce poleconym, expresowym priorytetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Witam ja jurto idę do lekarza na kontrole ale wczoraj po zumbie jak wrociłam do domku na papierze miałam duzo gestego ciagnacego sie mlecznego śluzu pierwszy raz mi sie tak zdarzylo lekarz mowił ze mamy probowac 1 i 2 kwietnia i brzuch mnnie bolała tak jak na okres ciekawa jestem co mi jutro powie pewnie nic ciekawego albo ze mi jednak nie pekaja jajeczka. na nic sie nie nakrecam bo nie chce rozczarowania.
pozdrawiam i zycze dobrej nocki oraz owocnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Madziusia - to czekam na dobre wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Hejka, pamiętacie mnie jeszcze????
Byłam u endokrynologa z moim tsh i mam niedoczynność i dostałam leki, powiedział że dla staraczek noma jest do 2 (a nromalna do 4) i że dobrze ze nie zaszłam bo bym albo poroniła albo fasolka miałaby problem z rozwiajniem sie - masakra. Mam nadzieje,że uda mi sie zbic to i w koncu doczekam sie zdrowej fasolki. Dodatkowo kumpela z pracy oświadczyła że jest w 3 m-cu już - a wcześniej mówiła że chce dziecko żeby do pracy nie chodzić - czujecie !!! A tak poza tym to czy ktoś przełamał ten zastój jeżeli chodzi o dwie krechy co??? I mam pytanko do dziewczym którym przesyłałam Greya jak tam lekturka??? pomogła w starankach hehe Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam!! Nie odzywałam się bo tak jakoś czasu nie było i tylko na mamuśkowym forum chwilami siedzialam, potem mi wizaż nawalał ale już chyba jest ok ![]() Kabelka nie mam do aparatu nadal, ale obiecałam Wam zdjęcie więc telefonem zrobiłam. Jakość słabiutka ale coś tam widać :d nie należę do szczuplutkich 50kg dziewczyn więc proszę się nie śmiać !! ale robiłam tak żeby nadmiaru kg za dużo nie było ![]() Mam to szczęscie, że jestem w miarę proporcjonalna- duże cycki i duży tyłek ![]() A więc dzisiaj zakończyłam 12tydzien, jutro zaczynam 13 ![]() A co do lektury- 2 pierwsze częsci przeczytałam w dwa dni! BOSKIE ![]() ![]()
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Ryba - fajny brzuszek - taki okrąglutki ciążowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak Twoje sprawy w pracy? dostałaś umowę? pracujesz czy na zwolnieniu jesteś?
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki jakiś czas temu do Was dołączyłam ale jakoś brakowało czasu na pisanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. z utęsknieniem oczekuje Twojej przesyłki choć znając pocztę polską to dojdzie na jesieni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jaki wynik tsh Ci wyszedł? nie martw się to akurat łatwo się reguluje. U nas niestety zastój II kreseczek nadal trwa a co do Twojej koleżanki to szkoda gadać... Cytat:
![]() Gratuluje kolejnego tygodnia ![]() ![]() A myślałam że tylko ja jakaś nieczuła jestem z tym Greyem bo mnie już 2 część nudziła a trzecią jeszcze meczę. Co się już coś zaczyna dziać to zaraz się okazuje że to nic takiego i idą się bzykać ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki czy lekarz może się pomylić wypisując receptę? tzn czy może wypisać lek refundowany jako pełnopłatny? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.