Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 19:22   #2251
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
Witam poświątecznie, święta nareszcie się skończyły zawsze mnie męczą, męczy mnie siedzenie za stołem z rodzinką, ale chociaż troche odpoczęliśmy, i mamy krótszy tydzień
Mnie też męczy siedzenie za stołem, ale święta się już skończyły i następne dopiero za parę miesięcy Oby do soboty

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze urlopuje i idę ide na narty jest cudownie, nie ma to jak śnieg i mróz w kwietniu pozdrawiam z całkowicie zaśnieżonych Tatr
ale Ci zazdroszczę wolnego i odpoczynku.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
nie pomyliłam . Ostatni @ była 24.02. Śluz pokrywał się z paskami owu. Dziś owu negatywny- druga kreska słaba. Testuję w piątek.
Strasznie długi cykl. Zawsze takie miałaś??

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - a ja jak zwykle ciężko pracuję uwielbiam zmianę czasu i długaśne dni
Ja też uwielbiam długie dni, oby jeszcze tylko wiosna do Nas zawitała
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:29   #2252
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze urlopuje i idę ide na narty jest cudownie, nie ma to jak śnieg i mróz w kwietniu pozdrawiam z całkowicie zaśnieżonych Tatr
fajna pogoda Wam się trafiła. Baw sie i ładuj akumulatory
Cytat:
nie pomyliłam . Ostatni @ była 24.02. Śluz pokrywał się z paskami owu. Dziś owu negatywny- druga kreska słaba. Testuję w piątek.
trzymam już kciuki
Cytat:
Witam poświątecznie, święta nareszcie się skończyły zawsze mnie męczą, męczy mnie siedzenie za stołem z rodzinką, ale chociaż troche odpoczęliśmy, i mamy krótszy tydzień
Nie mogę sie przyzwyczaić i cały czas mam wrażenie ze wczoraj niedziela była. Żebym tylko nie zapomniała ze jutro już środa i urodziny małża mojego kochanego
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:31   #2253
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzoker - a zapomniałam, że to ty masz takie długie cykle...

Justii - u mnie było dzisiaj już całkiem miło, dużo słoneczka, choć troszkę jeszcze czuć chłód to i tak był super dzień
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 19:37   #2254
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Mnie też męczy siedzenie za stołem, ale święta się już skończyły i następne dopiero za parę miesięcy Oby do soboty

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

ale Ci zazdroszczę wolnego i odpoczynku.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Strasznie długi cykl. Zawsze takie miałaś??

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Ja też uwielbiam długie dni, oby jeszcze tylko wiosna do Nas zawitała

podobno nadal ma snieg padac, ten świat chyba oszalał.

dzoker no współczuje tych dlugaśnych cykli, ja się cieszę że mam takie w normie, częściej można się starac

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-02, 21:15   #2255
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
podobno nadal ma snieg padac, ten świat chyba oszalał.

dzoker no współczuje tych dlugaśnych cykli, ja się cieszę że mam takie w normie, częściej można się starac
Podobno do połowy kwietnia ma być zima
Płakać mi się chce przez tą pogodę

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
fajna pogoda Wam się trafiła. Baw sie i ładuj akumulatory

trzymam już kciuki

Nie mogę sie przyzwyczaić i cały czas mam wrażenie ze wczoraj niedziela była. Żebym tylko nie zapomniała ze jutro już środa i urodziny małża mojego kochanego
No, żebyś nie zapomniała zdmuchnął świeczki mężowi

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Mój TŻ 10.04 ma imieniny, a ja 14.04 i znów miesiąc imprezowy
Nie mam pomysłu na prezent , wiem tylko, że muszę zrobić ciasto które uwielbia - 3 bit
Stary 2013-04-03, 10:02   #2256
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - u mnie było dzisiaj już całkiem miło, dużo słoneczka, choć troszkę jeszcze czuć chłód to i tak był super dzień
Podziel sie tym słonkiem pleaseeee
Cytat:
tez bym wolała mieć krótsze ale niestety odkąd przestałam brać anty wydłużyły mi się już o tydzień
Cytat:
Podobno do połowy kwietnia ma być zima
Płakać mi się chce przez tą pogodę

No, żebyś nie zapomniała zdmuchnął świeczki mężowi

Mój TŻ 10.04 ma imieniny, a ja 14.04 i znów miesiąc imprezowy
Nie mam pomysłu na prezent , wiem tylko, że muszę zrobić ciasto które uwielbia - 3 bit
Rano sie za dmuchanie zabierałam ale tak sie rozkichalismy oboje że zgodnie stwierdzilismy że wymieniać wirusami będziemy się wieczorem. Chociaż moja Bożenka niedysponowana a na dziobie mąż od świat ma już 4 zimna a mi dziś zaczyna wyskakiwać wiec chyba jak Eskimosy będziemy się dmuchać chociaż też nie bo nosy zawalone na maksa ehh biednemu to zawsze wiatr w oczy

Wy to w każdym miesiącu macie co świętować i na nudę nie narzekacie

Witajcie dziewczynki
Tu wczoraj słonko próbowało się przebijać a dziś znów szaro i brudno. Moja mama wyjeżdża 10.04 w góry i twierdzi że od 9 już pogoda będzie i oby się sprawdziło
Stary 2013-04-03, 12:23   #2257
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Podziel sie tym słonkiem pleaseeee

tez bym wolała mieć krótsze ale niestety odkąd przestałam brać anty wydłużyły mi się już o tydzień

Rano sie za dmuchanie zabierałam ale tak sie rozkichalismy oboje że zgodnie stwierdzilismy że wymieniać wirusami będziemy się wieczorem. Chociaż moja Bożenka niedysponowana a na dziobie mąż od świat ma już 4 zimna a mi dziś zaczyna wyskakiwać wiec chyba jak Eskimosy będziemy się dmuchać chociaż też nie bo nosy zawalone na maksa ehh biednemu to zawsze wiatr w oczy

Wy to w każdym miesiącu macie co świętować i na nudę nie narzekacie

Witajcie dziewczynki
Tu wczoraj słonko próbowało się przebijać a dziś znów szaro i brudno. Moja mama wyjeżdża 10.04 w góry i twierdzi że od 9 już pogoda będzie i oby się sprawdziło
Oby Twojej mamusi przepowiednie się sprawdziły bo Ja nie mogę patrzeć już na ten śnieg, potrzebuję słońca.
Masz rację co miesiąc mamy co świętować Maj jest bez żadnej rocznicy, ale za to w czerwcu mamy pierwszą rocznicę ślubu - kurde jak to szybko zleciało
Stary 2013-04-03, 12:36   #2258
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Oby Twojej mamusi przepowiednie się sprawdziły bo Ja nie mogę patrzeć już na ten śnieg, potrzebuję słońca.
Masz rację co miesiąc mamy co świętować Maj jest bez żadnej rocznicy, ale za to w czerwcu mamy pierwszą rocznicę ślubu - kurde jak to szybko zleciało
Jej już roczek u Was... strasznie szybko dopiero co inny wątek okupowałyśmy a teraz tu już wkręcone
Stary 2013-04-03, 16:38   #2259
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Jej już roczek u Was... strasznie szybko dopiero co inny wątek okupowałyśmy a teraz tu już wkręcone
a czemu opuściłaś Nasz stary wątek??
Stary 2013-04-03, 20:03   #2260
dzoker007
Raczkowanie

hej To ja... Długocyklowiec :p Tak zawsze miałam takie cykle. Przy czym nic mnie nigdy nie bolało, może troszkę głowa przed i lekko czasem piersi a tak to ja poza tym to samą miesiączkę przechodzę lajtowo. Jak brałam anty to było jak w zegarku. Byłam z tym probleme u kilku lekarzy bo sie marwiłam ale jestem przebadana i ogólnie tak już mam. Ogromnym minusem jest właśnie ilość cykli w roku=mniejsze szanse na ciażę. Marzę o tym żeby było regularnie no ale cuż.. matka natura rządzi
Puki co @ nie ma. Tempka rano utrzymuje się na poziomie 36,9.
Muszę wam powiedzieć że jestem zadowolona z siebie bo calutki cykl dzień w dzień o 7,30 systematycznie mierzę tempkę. Jutro mają mi przyjść testy także w piątek zatestuję. To bedzie teoretycznie 7 dzień po owu. Może być za wcześnie.... zobaczymy.
Buziaki
Stary 2013-04-03, 20:39   #2261
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu opuściłaś Nasz stary wątek??
A stare dzieje. Dostałam wiadomość która skutecznie ostudziła mój zapał do forum ale po jakimś czasie zaczęłam znów pisać ale na inny temat
Cytat:
hej To ja... Długocyklowiec :p Tak zawsze miałam takie cykle. Przy czym nic mnie nigdy nie bolało, może troszkę głowa przed i lekko czasem piersi a tak to ja poza tym to samą miesiączkę przechodzę lajtowo. Jak brałam anty to było jak w zegarku. Byłam z tym probleme u kilku lekarzy bo sie marwiłam ale jestem przebadana i ogólnie tak już mam. Ogromnym minusem jest właśnie ilość cykli w roku=mniejsze szanse na ciażę. Marzę o tym żeby było regularnie no ale cuż.. matka natura rządzi
Muszę wam powiedzieć że jestem zadowolona z siebie bo calutki cykl dzień w dzień o 7,30 systematycznie mierzę tempkę. Jutro mają mi przyjść testy także w piątek zatestuję. To bedzie teoretycznie 7 dzień po owu. Może być za wcześnie.... zobaczymy.
Buziaki
To może i ja tak mam bo przy anty dostawałam 2-3 dni po ostatniej tabletce a teraz 32-34 dni
Stary 2013-04-03, 20:51   #2262
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ślę słoneczko... łapcie

Dzoker - daj sobie jeszcze na wstrzymanie z tym testem... zdecydowanie za wcześnie.
Stary 2013-04-03, 21:16   #2263
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
A stare dzieje. Dostałam wiadomość która skutecznie ostudziła mój zapał do forum ale po jakimś czasie zaczęłam znów pisać ale na inny temat

To może i ja tak mam bo przy anty dostawałam 2-3 dni po ostatniej tabletce a teraz 32-34 dni
Żartujesz chyba Tam też były wredne france na tym wątku Mam nadzieję, że nie napisała Ci nic przykrego bo jak nie to Ją

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Buziaki
Za wcześnie na test
Stary 2013-04-03, 21:33   #2264
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - wiesz co... mnie też Pradip niesamowicie zaskoczyła tą wiadomością, na szczęście siebie możemy wykluczyć, bo Pradip pisała, że za nami tęskniła i chyba nas lubi co nie Pradip? heheh
Stary 2013-04-04, 11:34   #2265
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - wiesz co... mnie też Pradip niesamowicie zaskoczyła tą wiadomością, na szczęście siebie możemy wykluczyć, bo Pradip pisała, że za nami tęskniła i chyba nas lubi co nie Pradip? heheh
Ja też jestem zaskoczona, że tam były takie sytuacje. No ale cóż, nawet na forum ludzie sobie dogryzają, szkoda słów. Ale to nie MY jesteśmy te złe, więc chyba Nas trochę lubi
Stary 2013-04-04, 13:21   #2266
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Żartujesz chyba Tam też były wredne france na tym wątku Mam nadzieję, że nie napisała Ci nic przykrego bo jak nie to Ją
Ano się znalazła... Ja z jednej strony byłam głupia że się wycofałam ale z drugiej po co miałam psuć atmosferę reszcie?
Cytat:
Tak właśnie napisałam
Cytat:
Ja też jestem zaskoczona, że tam były takie sytuacje. No ale cóż, nawet na forum ludzie sobie dogryzają, szkoda słów. Ale to nie MY jesteśmy te złe, więc chyba Nas trochę lubi
Troszeczkę lubię :P żartuje
Pisałam już Malgos że niejednokrotnie wracałam myślami do tamtego wątku ale jakiś niesmak pozostał i nie zaglądałam już tam ale bardzo się ucieszyłam kiedy większość z dziewczyn z którymi najbardziej się zżyłam odnalazłam na wątkach staraczkowych

Kurcze pogoda taka że nosa za drzwi się nie chce wysunąć a tu nikogo nie ma co robicie? Tylko nie odkładajcie tych jajek co to tak skrupulatnie malowałyśmy przed świętami na przyszły rok
Stary 2013-04-04, 15:17   #2267
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Ano się znalazła... Ja z jednej strony byłam głupia że się wycofałam ale z drugiej po co miałam psuć atmosferę reszcie?

Tak właśnie napisałam

Troszeczkę lubię :P żartuje
Pisałam już Malgos że niejednokrotnie wracałam myślami do tamtego wątku ale jakiś niesmak pozostał i nie zaglądałam już tam ale bardzo się ucieszyłam kiedy większość z dziewczyn z którymi najbardziej się zżyłam odnalazłam na wątkach staraczkowych

Kurcze pogoda taka że nosa za drzwi się nie chce wysunąć a tu nikogo nie ma co robicie? Tylko nie odkładajcie tych jajek co to tak skrupulatnie malowałyśmy przed świętami na przyszły rok
Moje jajka cały czas pielęgnuję smaruje oliwka i dopieszczam, żeby zbuki mi się nie zrobiły

A co do poprzedniego wątku to uważam, że powinnaś powiedzieć tej osobie co myślisz, jakim prawem ktoś wypowiada się na kogoś temat i przez to osoby uciekają z wątku.
Stary 2013-04-04, 19:14   #2268
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

cześc dziewczyny ja tak mało się udzielam ostatnio ale jak wracam z pracy to padam, teraz też z tż spaliśmy prawie 2h ta pogoda mnie dobija i jestem cały czas śpiąca.
npormalnie codziennie po południu ucinam sobie drzemki, jakby było ciepło i słonko to napewno inaczej bym dni spedzała.

ale miałam dziś dzien, już pół godziny do końca prACY , a mi w sklepie jak jest przymierzalnia z sufitu spada koles z boku robią remomnt w takiej starej chałupie drewnianej nieużytkowanej od x-lat i chodzili po strychu i u nas w sklepie wyleciał sufitem facet co się przestraszyłam tro jak tylko wiem, teraz się smieję, wszystko zasyfione same brudy i kurze spadły i kupę sprzatania, szefostwo zaraz przyjechało a mnie ciut wcześniej do domu wysłali

po cichu łatwię sonbie lepszą pracę jutro coś powinnam wiedziec ale narazie daleko jestem

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-04, 19:55   #2269
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii, Pradip - dokładnie forum to forum i różni ludzie bywają, ale najlepsze, że ja nie zauważyłam, żeby tam było jakoś ostro... no chyba, że to wszystko odbyło się za zamkniętymi drzwiami (czyt. priv)

Pradip - ja nie wiem od czego się to zaczęło, ale ty byłam tam bardzo grzeczna i nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może mieć do ciebie jakieś pretensje... choć muszę przyznać, że troszkę mnie zżera ciekawość kim była ta osoba

Madziusia - czy słowo "łatwić" znaczy szukać, czy załatwiać??? z kontekstu wychodzi, że chyba załatwiać więc na wszelki wypadek trzymam kciuki

podesłać wam troszkę wiosny? u mnie świeci słoneczko, błękitne niebo (co rzadko się zdarza), jest nadal troszkę chłodno, ale przez te długie dni i ładną pogodę to człowiek aż się śmieje sam do siebie

P.s
Wysyłam słońce poleconym, expresowym priorytetem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 20:27   #2270
sylwusia0411
Raczkowanie

Witam ja jurto idę do lekarza na kontrole ale wczoraj po zumbie jak wrociłam do domku na papierze miałam duzo gestego ciagnacego sie mlecznego śluzu pierwszy raz mi sie tak zdarzylo lekarz mowił ze mamy probowac 1 i 2 kwietnia i brzuch mnnie bolała tak jak na okres ciekawa jestem co mi jutro powie pewnie nic ciekawego albo ze mi jednak nie pekaja jajeczka. na nic sie nie nakrecam bo nie chce rozczarowania.

pozdrawiam i zycze dobrej nocki oraz owocnej
sylwusia0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:36   #2271
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Justii, Pradip - dokładnie forum to forum i różni ludzie bywają, ale najlepsze, że ja nie zauważyłam, żeby tam było jakoś ostro... no chyba, że to wszystko odbyło się za zamkniętymi drzwiami (czyt. priv)

Pradip - ja nie wiem od czego się to zaczęło, ale ty byłam tam bardzo grzeczna i nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może mieć do ciebie jakieś pretensje... choć muszę przyznać, że troszkę mnie zżera ciekawość kim była ta osoba

Madziusia - czy słowo "łatwić" znaczy szukać, czy załatwiać??? z kontekstu wychodzi, że chyba załatwiać więc na wszelki wypadek trzymam kciuki

podesłać wam troszkę wiosny? u mnie świeci słoneczko, błękitne niebo (co rzadko się zdarza), jest nadal troszkę chłodno, ale przez te długie dni i ładną pogodę to człowiek aż się śmieje sam do siebie

P.s
Małogoś mam już coś na oko i jest opcja żee "ktoś" mi w tym pomoże

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-04, 20:39   #2272
Malgos_12
Zakorzenienie

Madziusia - to czekam na dobre wiadomości
Stary 2013-04-04, 20:54   #2273
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
cześc dziewczyny ja tak mało się udzielam ostatnio ale jak wracam z pracy to padam, teraz też z tż spaliśmy prawie 2h ta pogoda mnie dobija i jestem cały czas śpiąca.
npormalnie codziennie po południu ucinam sobie drzemki, jakby było ciepło i słonko to napewno inaczej bym dni spedzała.

ale miałam dziś dzien, już pół godziny do końca prACY , a mi w sklepie jak jest przymierzalnia z sufitu spada koles z boku robią remomnt w takiej starej chałupie drewnianej nieużytkowanej od x-lat i chodzili po strychu i u nas w sklepie wyleciał sufitem facet co się przestraszyłam tro jak tylko wiem, teraz się smieję, wszystko zasyfione same brudy i kurze spadły i kupę sprzatania, szefostwo zaraz przyjechało a mnie ciut wcześniej do domu wysłali

po cichu łatwię sonbie lepszą pracę jutro coś powinnam wiedziec ale narazie daleko jestem
za nową pracę

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

P.s
Mnie tez trochę zżera ciekawość kto to taki inteligentny tam był i co Ci powiedział, przepraszam, za ciekawość, ale naprawdę jestem w szoku
Stary 2013-04-04, 20:57   #2274
Ania0783
Raczkowanie

Hejka, pamiętacie mnie jeszcze????

Byłam u endokrynologa z moim tsh i mam niedoczynność i dostałam leki, powiedział że dla staraczek noma jest do 2 (a nromalna do 4) i że dobrze ze nie zaszłam bo bym albo poroniła albo fasolka miałaby problem z rozwiajniem sie - masakra. Mam nadzieje,że uda mi sie zbic to i w koncu doczekam sie zdrowej fasolki.

Dodatkowo kumpela z pracy oświadczyła że jest w 3 m-cu już - a wcześniej mówiła że chce dziecko żeby do pracy nie chodzić - czujecie !!!

A tak poza tym to czy ktoś przełamał ten zastój jeżeli chodzi o dwie krechy co???

I mam pytanko do dziewczym którym przesyłałam Greya jak tam lekturka??? pomogła w starankach hehe

Pozdr
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:12   #2275
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość

I mam pytanko do dziewczym którym przesyłałam Greya jak tam lekturka??? pomogła w starankach hehe

Pozdr

Witam!!
Nie odzywałam się bo tak jakoś czasu nie było i tylko na mamuśkowym forum chwilami siedzialam, potem mi wizaż nawalał ale już chyba jest ok
Kabelka nie mam do aparatu nadal, ale obiecałam Wam zdjęcie więc telefonem zrobiłam. Jakość słabiutka ale coś tam widać :d nie należę do szczuplutkich 50kg dziewczyn więc proszę się nie śmiać !! ale robiłam tak żeby nadmiaru kg za dużo nie było
Mam to szczęscie, że jestem w miarę proporcjonalna- duże cycki i duży tyłek

A więc dzisiaj zakończyłam 12tydzien, jutro zaczynam 13

A co do lektury- 2 pierwsze częsci przeczytałam w dwa dni! BOSKIE natomiast trzecia mnie nudzi i ciężko mi się czyta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0262.jpg (102,0 KB, 31 załadowań)
Stary 2013-04-04, 21:38   #2276
Malgos_12
Zakorzenienie

Ryba - fajny brzuszek - taki okrąglutki ciążowy
Stary 2013-04-04, 22:29   #2277
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Witam!!
Nie odzywałam się bo tak jakoś czasu nie było i tylko na mamuśkowym forum chwilami siedzialam, potem mi wizaż nawalał ale już chyba jest ok
Kabelka nie mam do aparatu nadal, ale obiecałam Wam zdjęcie więc telefonem zrobiłam. Jakość słabiutka ale coś tam widać :d nie należę do szczuplutkich 50kg dziewczyn więc proszę się nie śmiać !! ale robiłam tak żeby nadmiaru kg za dużo nie było
Mam to szczęscie, że jestem w miarę proporcjonalna- duże cycki i duży tyłek

A co do lektury- 2 pierwsze częsci przeczytałam w dwa dni! BOSKIE natomiast trzecia mnie nudzi i ciężko mi się czyta
ryba ale piekne brzusio niech rośnie niech rośnie

a jak Twoje sprawy w pracy? dostałaś umowę? pracujesz czy na zwolnieniu jesteś?

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-04-05, 06:24   #2278
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
ryba ale piekne brzusio niech rośnie niech rośnie

a jak Twoje sprawy w pracy? dostałaś umowę? pracujesz czy na zwolnieniu jesteś?
Pracuje dalej tak samo. Szef już 4 spotkania przełożył bo wiecznie mu cos wypadło. Ostatecznie umówiliśmy się dzisiaj o 17 że będziemy rozmawiać.. czy będzie? nie wiem,
Stary 2013-04-05, 11:15   #2279
Lilo_89
Przyczajenie

Hej dziewczynki jakiś czas temu do Was dołączyłam ale jakoś brakowało czasu na pisanieChciała Wam napisać, że i tym razem się nie udało właśnie przyszła @ 2 c.s. uważam za zakończony strasznie mi przykro bo miałam nadzieję, że tym razem się uda...Byłam w środę u endokrynologa Hashimoto potwierdzone i TSH trzeba zbić tak jak pisała Ania0783 do mniej niż 2.DOstałam leki i mam nadzieję że teraz pójdzie już szybciej. Tak więc Ania0783 jesteśmy w podobnej sytuacji
Lilo_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 15:26   #2280
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Moje jajka cały czas pielęgnuję smaruje oliwka i dopieszczam, żeby zbuki mi się nie zrobiły
Dbajmy o nasze jajka cały rok
Cytat:
w takim razie już zaciskam kciuki
Cytat:
P.s
Oj dobra kochane nie ma już o czym mówić bo szczerze się cieszę że znów mogę z Wami plotkować (no i z pierwszą mamusią z naszego ślubnego grona która ostatnio coś o nas zapomniała) zdarzyło się i tyle dlatego teraz szanuję Wasze zasady odnośnie klubu żeby takie sytuacje nie miały miejsca i prywatne sprawy były omawiane tylko z tymi z którymi naprawdę chcecie się nimi dzielić (to tak w temacie burzliwej dyskusji z innego wątku )
PS. z utęsknieniem oczekuje Twojej przesyłki choć znając pocztę polską to dojdzie na jesieni
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Witam ja jurto idę do lekarza na kontrole ale wczoraj po zumbie jak wrociłam do domku na papierze miałam duzo gestego ciagnacego sie mlecznego śluzu pierwszy raz mi sie tak zdarzylo lekarz mowił ze mamy probowac 1 i 2 kwietnia i brzuch mnnie bolała tak jak na okres ciekawa jestem co mi jutro powie pewnie nic ciekawego albo ze mi jednak nie pekaja jajeczka. na nic sie nie nakrecam bo nie chce rozczarowania.

pozdrawiam i zycze dobrej nocki oraz owocnej
a który masz dc?
Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość
Hejka, pamiętacie mnie jeszcze????

Byłam u endokrynologa z moim tsh i mam niedoczynność i dostałam leki, powiedział że dla staraczek noma jest do 2 (a nromalna do 4) i że dobrze ze nie zaszłam bo bym albo poroniła albo fasolka miałaby problem z rozwiajniem sie - masakra. Mam nadzieje,że uda mi sie zbic to i w koncu doczekam sie zdrowej fasolki.

Dodatkowo kumpela z pracy oświadczyła że jest w 3 m-cu już - a wcześniej mówiła że chce dziecko żeby do pracy nie chodzić - czujecie !!!

A tak poza tym to czy ktoś przełamał ten zastój jeżeli chodzi o dwie krechy co???

Pozdr
Pamiętamy
a jaki wynik tsh Ci wyszedł? nie martw się to akurat łatwo się reguluje.
U nas niestety zastój II kreseczek nadal trwa a co do Twojej koleżanki to szkoda gadać...
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

doczekałam się zdjęcia brzuszka
Gratuluje kolejnego tygodnia już zaraz II trymestr zaczniesz
A myślałam że tylko ja jakaś nieczuła jestem z tym Greyem bo mnie już 2 część nudziła a trzecią jeszcze meczę. Co się już coś zaczyna dziać to zaraz się okazuje że to nic takiego i idą się bzykać
Cytat:
Napisane przez Lilo_89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki jakiś czas temu do Was dołączyłam ale jakoś brakowało czasu na pisanieChciała Wam napisać, że i tym razem się nie udało właśnie przyszła @ 2 c.s. uważam za zakończony strasznie mi przykro bo miałam nadzieję, że tym razem się uda...Byłam w środę u endokrynologa Hashimoto potwierdzone i TSH trzeba zbić tak jak pisała Ania0783 do mniej niż 2.DOstałam leki i mam nadzieję że teraz pójdzie już szybciej. Tak więc Ania0783 jesteśmy w podobnej sytuacji
szkoda że się nie udało ale kolejny cykl kolejne nadzieje pisz z nami częściej

Dziewczynki czy lekarz może się pomylić wypisując receptę? tzn czy może wypisać lek refundowany jako pełnopłatny?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości