|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ?? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4,08% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 |
3 | 6,12% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 |
2 | 4,08% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
3 | 6,12% |
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 |
22 | 44,90% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 |
10 | 20,41% |
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 |
0 | 0% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 |
5 | 10,20% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 |
2 | 4,08% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
![]() ufff wrocilam z maratonu urzedowego. nogi wchodza mi glebiej niz zwykle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Wtajemniczenie
|
poznał, poznał
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
My wzielismy fotelik z tej samej firmy, co prawda nie jest on za duży ale trudno potem i tak trzeba inny kupić Też oglądalismy ten wózek bardzo fajny i koleżanka też mi go polecała ale mojemu mężowi jednak bardziej spodobał się ten lupo więc wygrał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież Zu nic nie zmieni, a może zmieni wręcz na gorsze. Mówi się, że dziecko to "bomba w małżeństwo" więc właśnie te związki, które są na to gotowe, zgrane umacniają się , a pozostałe są gorsze niż były...bo do codziennych nieporozumień dochodzi zmęczenie, stres, dodatkowe wydatki etc... Czy któraś składała e-deklarację? Nie mogę dodzwonić się do US a mam pytanie. Bo zrobiłam sobie tą deklarację, wysłałam i otrzymałam piękne UPO czyli poświadczenie, że ten dokument doręczono w formie elektronicznej. Aby to się stało trzeba było przejść pomyślną weryfikację ( wpisując dochody za rok zeszły) co uczyniłam. Ale teraz siedzę i myślę czy mi nie odeślą, bo: 1. w zeszłym roku miałam pojedyńcze nazwisko w tym podwójne 2. w zeszłym roku identyfikowałam się za pomocą NIP ( mój błąd, ale jakoś nikt nie zwrócił na to uwagi, że nie mam działalności a podaję NIP), w tym już prawidłowo PESEL Ale z drugiej strony weryfikację przeszło....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-04-03 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wole dobre amu ![]() Cytat:
![]() zobaczymy,naprawde liczę,że nagle bedzie super... ![]() a jak nie to dam sobie rade.. wierze w to,mocno mocno.. zaraz coś wam pokażę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ha, a wiesz dlaczego ja "tylko czytam"??? bo na coś takiego absolutnie bym sobie nie pozwoliła ![]() ![]()
![]() |
#4628 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tż,w razie gdyby było jak jest,bez zmian będę się trzymać założonego planu.. ale by się zdziwił ![]() ej laski,od kilku dni jem ciągle koperek,do wszystkiego,cały czas ![]() ![]() to prawda że po przyjeciu do szpitala torbe musze przepakowac w foliowe siatki?? PS byla jakos ostatnio lonely? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
![]() ło matko?a na zdjęciu to Ty w awatarku???????? laaaaaaaaaska,ale masz geny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
110cm
![]() wrzuciłąm brzuch i cisza na forum ![]() ![]() ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-04-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Cloche- dzięki za odpowiedź odnośnie laktatora i carbonary, zrobiłam bez jajek i było zjadliwe
![]() Jussti - fajny ten termometr, chyba też się na niego skuszę, tylko ta cena ![]() Ada- zgadzam się, we wszystkim spotkać można chemię, ale w fixach jest tylko ona ![]() Axella- szkoda mi Cię dziewczyno, jak słyszę, że dla Ciebie miłym zaskoczeniem jest, że TŻ mówi "przepraszam".... w ogóle się nie cenisz i zdajesz się tego nie zauważaać ![]() Ash- doskonale Cię rozumiem, też jestem dzieckiem tramwajów, autobusów, przesiadek i pieszych wędrówek...zaczynam się poważnie zastanawiać nad znalezieniem miejsca na samochód w naszym życiu..
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też myślę o prawku po porodzie..tyyyle fajnych rzeczy z tablicy mi umyka bo ni chce mi sie jechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWI
no to fajnie , w ogóle
![]() A współlokatorki masz po prostu "świetne". Człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy ile takich ludzi chodiz po tym świecie banka ![]() smutno mi, TZ jeszcze nie wrócił z pracy a powinien być 2 godz temu. Znów szwaby przyjechały i musiał się nimi zająć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brzuchol super, nawet jeśli on ma 110 cm to widzę, że reszta jest szczuplutka więc nie masz co się martwić ![]()
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co suplemeny diety,jedzmy koper ![]() ![]() jest sie cym martwic,w doopie am co do centyetra tyle samo.. i wlasnie naogladalam sie fotek brzuchow po porodzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 201
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tak poprawialo humor mycie włosów co drugi dzień;-) Cytat:
![]() To musisz się dowiedzieć jak jest u ciebie. U mnie można mieć w czym się chce. Większość dziewczyn ma walizkę na kółkach. Albo dwie walizki ![]() A lonely jakoś koło soboty chyba była. Pisała z trasy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWI
Cytat:
![]() nie chce mi sie jechac na "moją" porodowkę.. moze jak wysle maila a pytania w punktach to mi odpiszą????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do oliwki to ja używam od kilku lat, a w ciązy na brzuch i biust i jestem zadowolona. I chyba dla małej tez te kosmetyki kupię bo zniechęciły mnie do Ziajki opinie o składzie. Tylko że u mnie w rossmanie jakoś mało tych kosmetyków. Np tych zielonych co nie raz czytamo nich nie ma. Albo tego żelu do kąpieli ze złota zakrętką z tego bloga o składach. U was one są?? Cytat:
My kupujemy espiro gtx tylko własnie nie wiem co zrobić z fotelikiem. Ten ich fotelik ma niezbyt dobre opinie i jakoś mnie nie przekonuje, a innego nie da się wpiąc do stelarza. I jednak raczej postawię na bezpieczeństwo dziecka i kupię maxi cosi. Czy to wpinanie jest aż tak potrzebne i przydatne?? ![]() ![]()
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Nuna slodki brzuszek
![]() ![]() Aaś - wesolo tam masz...3 dzieci, dwojka w drodze i bezrobotny tata. kurcze z czego oni zyja? zasilki i alimenty? Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Przy Twoim leżeniu ja i tak nie mam co narzekać.
Podziwiam leżące za tą siłę.
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamierzam kupić coś takiego na wszelki wypadek. Cytat:
Z resztą osobiście na mnie lepsze efekty miał aspargin ( magnez z potasem) niż no spa
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() można mierzyć temperaturę pomieszczenia, wody, jedzenia ![]() ![]() Axella super brzucho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() babeczki,skąd jest ten cytat? "gdyby kobiety były generałami nie byłoby wojen.nikt kto rodził nie wysłałby niczyjego syna na smierć" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A lody były pyyyychaaaa. ![]()
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko,ja mam 1pake,optymistka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.