|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto urodzinowe pokonało mnie
Ale białko też wrzuciłam w siebie. Dziś ćwiczeniowy day off
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to wzięłam lakier z Eveline i odżywkę do paznokci, i like it <3 Ja gdyby brała to bym wzięła chyba mango
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po kuchennych rewolucjach mm zjadlabym taki krem z bialych warzyw z gorgonzola i szpinakiem
![]() a moj jadlospis troche sie wzbogacil po pracy moze ktos oceni bo tak pisze ze jadam ok a moze sobie tylko slodze ![]() sniadanie - dwa jajka na tawrdo z sosem tatarskim (bo mi zostaly pomalowane jaja i sos kupilam z ciekawosci teraz go musze jesc 2 sniadanie pol tosta z serem jajkiem i szynka (kolezanka mi wcisla haha tego nie bylo w planach ) obiad - podzielony na dwa razy z przerwa 2 i pol godzinna - pol worka kaszy jeczmiennej, pol piersi z parowaru i salata lodowa z domowym winegretem (miod, musztarda, oliwa, woda, sol, pieprze ) ale mi jakos nie wyszedl dzis ![]() podwieczorek - serek wiejski z jajkiem, 1 ciastko zbozowe kolacja - 2 kromki ciemnego pieczywa z serkiem topionym wedzonym, szynka bez masla z keczupem (jestem od niego uzalezniona) no tak widze sredni ten jadlospis dzis glownie chodzi o to ze jem male porcje a czesto staram sie jesc duzo bialka i warzyw, nie jest zbyt tlusto aha i pije duzo wody niegazowanej plus zielona herbate i kawe rano bez dodatkow enjoy maj jadlospis
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2013-04-04 o 22:46 |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja zmykam spać.
Krakowianki- jeśli jutro będziecie słyszeć koło 8 rano jakieś dziwne jęki to znaczy, że właśnie próbuję wstać z łóżka cała obolała z zakwasów
|
#1026 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Nie kazałam mu długo czekac
.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, tylko jakby dorzuciła do tego śniegu chociaż trochę słońca to bym się nie obraziła .Cytat:
Cytat:
, próbowałam to kiedyś obejrzec, ale tak mnie to wQrwia, że nie dam rady. Uwielbiam za to seriale typu "Ostry dyżur", "Chirurdzy", "Dr House" (który też notabene mnie wQrwiał na początku ). Jak widac dla każdego coś innego (miłego ).Cytat:
, zaraz coś znajdę ... o może ten fragment z wikipedii to wyjaśnia, a szczególnie ten wyraz na czerwono![]() "Bytom wraz z całym obszarem Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego leżą w obrębie śląsko-krakowskiej dzielnicy klimatycznej. " Czyli wiemy wszystko, to wina klimatu ![]() Mnie też wykańcza, jestem cała mokra i nie mam już siły cwiczyc nic innego dodatkowo. Mi jeszcze zostało 8 dni .---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
.
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2013-04-04 o 22:49 |
|||||||
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dzeiwczyny,
chociaż rzadko tu pisze to co jakiś czas Was podczytuję (najczęściej gdy tracę motywację ![]() małżonek wyjechał na pół rok uwięc postanowiłam go zaskoczyć nową figurą po powrocie i biorę się ostro do roboty i od poniedziałku zaczynam bod revolution z jillian i obym wytrwała!!!! jak coś będę prosić o doprowadzenie do porządku
27.08.2012 <----STARTUJĘ!! jest --->61 60 59 58 57 56 55<--- będzie ![]() _________________________ _____________ YOU'VE GOT TO WORK FOR IT. so stop wishing and start doing. _________________________ _____________ |
|
|
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40138587]Nie kazałam mu długo czekac
.WOW, a skąd ty takie ciężaręczunie wytrzasnełaś Podziwiam was za oglądanie tych programów, dla mnie to nawet nie są seriale , próbowałam to kiedyś obejrzec, ale tak mnie to wQrwia, że nie dam rady. Uwielbiam za to seriale typu "Ostry dyżur", "Chirurdzy", "Dr House" (który też notabene mnie wQrwiał na początku ). Jak widac dla każdego coś innego (miłego ).[/QUOTE] też bym wypiuła jakiś alko... ![]() ciężarunie były w inter marche ![]() były też hula-hop, ale takie lichutkie, leciutkie... więc nie brałam ja też uwielbiam Dr House'a, Lekarzy, Ostry dyżur i jeszcze przepis na życie i prawo Agaty
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
to zrobię sobie takowe.. z jabłuszkiem
uwielbiam suszone jabłka, są genialne!!! kwaskowate takieCytat:
jutro zakupię sobie chyba w biedrze coś takiego kosmetyczno pielęgnującego, chociaż w sklepie internetowym zrobiłam zakupy na 150 zł ostatnio.. wariatka
|
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiary były kilka(dziesiąt) stron temu![]() Cytat:
ja dziwne dzwieki slysze czestoo 2 w nocy, pani intensywnie przezywa namietne chwile ![]() Melduję Ripped W1 D3 i 30 day butt lift w1 d3. Ale z tego chyba zrezygnuje, jakies po*ebane dla mnie sa te cwiczenia, o ile drazniła mnie ta blondyna, to ta czarna z dzis jest jeszcze gorsza, w ogole nie wiem c ona chce ode mnie... |
||
|
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śniadanie lekko ubogie, bo 2 jajka z sosem to malutko, a to przecież najważniejszy posiłek, który daje kopa na cały dzień! Przydałyby się tu węgle, jakiś nabiał, warzywka/owoce. Drugie śniadanie tak samo za małe! Co to jest pół tosta! Obiad ok, w podwieczorku jedno ciasteczko ujdzie. Co do kolacji, jeśli chcesz schudnąć to nie powinnaś jeść chleba na noc, kolacje powinny być głównie białkowe plus serki topione zawierają dużo tłuszczu, lepiej zastąpić homo naturalnym lekko smarując. Twoja kolacja wg mnie to powinno być bardziej II śniadanie. To tyle. Zauważyłam to, co pisałaś, czyli, że jesz małe porcje, które wg mnie są za małe. Powinnaś jeść więcej, a zdrowiej
|
|
|
|
|
#1032 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ramiona, abs, boczki, pupki itd... Edytowane przez wings6 Czas edycji: 2013-04-04 o 23:23 |
|||
|
|
|
#1033 | ||
|
wizażowy robalek
|
Cytat:
![]() Muszę zobaczyć te batoniki z Bakallandu ![]() Cytat:
2 część lepsza ![]() http://www.youtube.com/watch?v=n65GIPdew18 Klata plecy barki... klata plecy barki...
|
||
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wybacz za wyrażenie Co ja robię www.swiatslodyczy.blox.pl --> Edytowane przez camelia111 Czas edycji: 2013-04-04 o 23:55 |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Pistacje tak samo jak pozostałe orzechy jak najbardziej zalecane, super źródło zdrowych tłuszczy. Tylko oczywiście nie solone, smażone bądź z innymi duperelami
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się cos stało z brzuchem.... W przeciągu 2-3 godzin zrobił się wydęty jak w ciązy. Po cwiczeniach wieczornych jadłam tylko jogurt anturalny do ktorego dałam troche slonecznika. Jednoczesnie odczuwam lekki ból, który kojarzy mi się z bólem pecherza jak długo się hmm, że tak powiem, trzyma siku
ale jestem caly czas w domu, byłam w toalecie i zalatwiałam się bez problemów... dziwne to strasznie....
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie w tym pieknym dniu Właśnie jem owsiane ( inkowo - cynamonową z bananem:love), lecę na uczelnie i weekend Moi znajomi jadą dziś w góry na 3- dniową imprezę, ale odmówiłam... Sam alkohol, kebaby i poranne kace = zero ruchu. Nie, dziękuję, wolę zostać w domu i ćwiczyć A Wy planujecie dziś impreze, czy trening?
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki, a ja dzisiaj mierzenie (ciut wcześniej z uwagi na to, ze wyjeżdżam i nie bedę miała jka się ogarnąć w delegacji) najważniejsze - po zaprzestaniu 30 DS Jillian już przestałąm chudnąć ![]() a wymiary sprzed 2 tygodni (te, ktore tak szybko zmalały po Jill) wróciły do stanu sprzed miesiąca Niestety w talii jest 1 cm więcej ... prawdopodobnie przez A6W![]() wizualnie nic się nie zmieniło... raczej na niekorzyść po światecznym folgowaniu ![]() wymiary po kolejnym miesiacu (trzecim już) ćwiczeń: waga - 53 kg (b/z) talia - 67 cm (+1 cm) pępek - 76,5 cm (+0,5 cm) biodra - 89 cm (b/z) udo - 48 cm (+0,5 cm) to chyba zasługa ćwiczeń na nóżki co mnie bardzo cieszy
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2013-04-05 o 07:22 |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i uwaga... taak po cichuteńku .... NIE PADA ŚNIEG !!!
i mam nadzieję, że mu sie dziś nie przypomni...Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś troche lepiej, ale cały czas mam to dziwne uczucie;/ Cytat:
a te nóżki
|
||
|
|
|
#1041 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Dlaczego ja nie chudnę po Jillian? Chyba muszę zgłosic reklamację .U nas też śnieg nie pada, ale chyba deszczyk siąpi, nie jestem pewna bo siedzę w fotelu i nie chce mi się ruszyc w kierunku okna .
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyję O dziwo nie mam zakwasów tylko lekko czuję pośladki.---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40140695] U nas też śnieg nie pada, ale chyba deszczyk siąpi, nie jestem pewna bo siedzę w fotelu i nie chce mi się ruszyc w kierunku okna .[/QUOTE]Obecnie nic nie pada
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40141086]A dziękuję za informacje
, jak fajnie, nie trzeba się ruszac, wystarczy wejś na wizaż i już wiadomo co za oknem się dzieje .[/QUOTE]więc grzecznie melduję, że mży (myślałam, że się pisze przez RZ)
|
|
|
|
#1045 |
|
Adwokat diabła
|
hej
|
|
#1046 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też kupiłam tą odżywkę z Eveline. Cytat:
Codziennie coś nowego
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mi w końcu zrobił normalne zdjęcia, bym mogła sobie porównać za miesiąc
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam po świątecznej przerwie (nawet nie próbuję Was nadrobić ) i jak się uda wrócę dziś do Ripped
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Ale białko też wrzuciłam w siebie. Dziś ćwiczeniowy day off

.
, zaraz coś znajdę

(wybacz za wyrażenie 
... prawdopodobnie przez A6W