W świetnej formie: ćwicz z Mel B - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 21:18   #1141
inniejszaaa
Raczkowanie

Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_a Pokaż wiadomość
Hej, ja na przykład zrobiłam dzisiaj taki trening
1. rozgrzewka
2. trening nóg
3. trening pośladków
4. trening abs
5. cardio
6. rozciąganie
55 minut zagospodarowane

kiiicik a przy jakiej wadze takie ładne ciałko Ci się zrobiło?
narazie ułożyłam 2 treningi, do robienia na zmianę
I
rozgrzewka
cardio
trening posladkow
trening plecow
abs
rozciaganie
II
rozgrzewka
trening calego ciala
trening nog
trening brzucha
trening ramion
rozciaganie.

myślicie że w takim układzie, coś mi to da ?
inniejszaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:25   #1142
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inniejszaaa Pokaż wiadomość
I
rozgrzewka
cardio
trening posladkow
trening plecow
abs
rozciaganie
II
rozgrzewka
trening calego ciala
trening nog
trening brzucha
trening ramion
rozciaganie.

Hmm.. z tego co Dziewczyny pisały to spalanie tłuszczyku po 20 minutach więc cardio, a w II przypadku trening całego ciała dałabym jako ostatni, przed rozciąganiem

ja generalnie wybieram przed ćwiczeniami bezpośrednio, tak żeby mi to około godzinki wszystko zajęło
Stary 2013-04-04, 22:26   #1143
Chery
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Pokochałam mel b i stwierdziłam, że muszę się udzielić w tym wątku. Świetna kobitka z niej Ostatnio miałam parę dni przerwy od ćwiczeń, przez święta nie potrafiłam się zebrać, za dużo czasu wolnego. Stwierdziłam więc, że dzisiaj się nie będę przemęczać jakoś tragiczne.
Dzisiaj:
rozgrzewka 5min
cardio 15min
pośladki 10min
plecy 10min
brzuch 7min ( padłam, już nie mogę sobie robić takich przerw w ćwiczeniach ;p)
55 przysiadów

Chery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:52   #1144
inniejszaaa
Raczkowanie

Cytat:
Hmm.. z tego co Dziewczyny pisały to spalanie tłuszczyku po 20 minutach więc cardio, a w II przypadku trening całego ciała dałabym jako ostatni, przed rozciąganiem

ja generalnie wybieram przed ćwiczeniami bezpośrednio, tak żeby mi to około godzinki wszystko zajęło
kolejność przypadkowa, ale dziękuję za radę, i oczywiście przeniosę
ah ! fajnie, że ktoś jednak czyta moje wypociny i w jakiś sposób próbuje pomóc
Stary 2013-04-05, 00:04   #1145
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
kolejność przypadkowa, ale dziękuję za radę, i oczywiście przeniosę
ah ! fajnie, że ktoś jednak czyta moje wypociny i w jakiś sposób próbuje pomóc
ten sam wzrost i praktycznie ta sama waga - musimy sie wspierać :P co robiłaś, że w tak krótkim czasie spadło Tobie AŻ 5 kg?

Chery ciągle nie wiem czy dobrze myślę, ale kilka postów wcześniej któraś z dziewczyn tłumaczyła dlaczego racjonalnie jest robić cardio jako ostatni trening przed rozgrzewką.

Edytowane przez mademoiselle_a
Czas edycji: 2013-04-05 o 00:52
mademoiselle_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 06:51   #1146
moniaaa_1
Raczkowanie

Cytat:
I
rozgrzewka
cardio
trening posladkow
trening plecow
abs
rozciaganie
II
rozgrzewka
trening calego ciala
trening nog
trening brzucha
trening ramion
rozciaganie.

Ćwiczę dokładnie tak samo I to dosłownie w takiej kolejności, tylko zamiast pleców robię ramiona. Jeśli chodzi o kolejność to powiem tylko tyle, że próbowałam ją zmienić, jak niektóre z Was radziły i moje wmioski są takie, że jak robię cardio na końcu to nie daje mi to takiego wycisku, jak wtedy, gdy już na początku podniosę tętno. Więc jak dla mnie cardio zawsze po rozgrzewce.
moniaaa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:01   #1147
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Cytat:
Napisane przez Aga334 Pokaż wiadomość
No właśnie chodzi o to żeby spadł brzuch i te boczki zniknęły. ( jeszcze rok temu nie miałam takiego problemu, ale niestety przestałam o siebie dbać i wyszło) czyli Ty wybrałaś samo cardio tak? I stosujesz jakąś dietę czy odmawiasz sobie czegoś? I jak często wykonujesz te ćwiczenia?
Tzn. pisałam wczesniej w jaki sposób ćwiczę i nie jest to samo cardio (to by było zupełnie bez sensu). Zawsze rozgrzewka i cardio i później różnie albo abs i pośladki albo same abs lub same pośladki. I co któryś dzień wplatam ćwiczenia z chodakowską tylko akurat już ładnych parę dni z nią nie ćwiczyłam (pozostalam z mel b, bo chodakowska nie wpływa na mnie tak pozytywnie ). Diety jako takiej nie stosuję, staram się jeść regularnie (kanapka na I śniadanie o 7-mej, między 9 a 10-tą 3 marchewki pokrojone i 1 jabłko, koło 12-tej kanapka na II śniadanie, koło 16-tej obiad i później to już różnie, zazwyczaj nie jem nic a jak odczuwam głód po ćwiczeniach to do 20-tej troszkę mleka z małą ilością płatków, bo spać chodzę 22-23). Troszkę ograniczyłam słodycze (mój nałóg ) i w sumie jak wypada jakaś imprezka lub wyjazd na jakąś gościnkę to nie wariuję z kaloriami i staram się jeść normalnie, żeby nie było że oszalałam (bo generalnie nadwagi nie mam).
Ćwiczę od poniedziałku do piątku (chyba że w piątek gdzieś przyimprezujemy to tez tragedii z tego nie robię )

Edytowane przez magda*M
Czas edycji: 2013-04-05 o 09:05
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 10:42   #1148
mademoiselle_a
Raczkowanie

Kurczę to ja teraz też próbuje cardio po rozgrzewce co osoba to opinia, wiadomo. Najlepiej tak sobie ułożyć, żeby pasowało
Stary 2013-04-05, 11:44   #1149
moniaaa_1
Raczkowanie

mademoiselle_a a jak body wrapping? Dajesz radę? Ja mimo wszystko stosuję codziennie a dzisiaj wyczytałam na innym wątku, że do tego szystkiego warto dodać jeszcze jakiś wspomagacz, np. Therm Line Forte. Więc dzisiaj udaję się do apteki i spróbuję od tej strony
Stary 2013-04-05, 12:55   #1150
inniejszaaa
Raczkowanie

Cytat:
ten sam wzrost i praktycznie ta sama waga - musimy sie wspierać :P co robiłaś, że w tak krótkim czasie spadło Tobie AŻ 5 kg?
zawzięłam się w sobie, ale nie sądziłam, że przyniesie to aż takie efekty ^^
a dokładniej to ćwiczenia - rano i wieczorem (15 min orbitreka, 50 brzuszkow, cwiczenia rozciagajace i napinające, znowu 50 brzuszków) oprócz tego zero słodyczy, fast foodów i ostatni posiłek 3h przed snem(w ten sposób nie jem też w ogóle po treningu wieczornym)

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez moniaaa_1 Pokaż wiadomość
Ćwiczę dokładnie tak samo I to dosłownie w takiej kolejności, tylko zamiast pleców robię ramiona. Jeśli chodzi o kolejność to powiem tylko tyle, że próbowałam ją zmienić, jak niektóre z Was radziły i moje wmioski są takie, że jak robię cardio na końcu to nie daje mi to takiego wycisku, jak wtedy, gdy już na początku podniosę tętno. Więc jak dla mnie cardio zawsze po rozgrzewce.
i właśnie dlatego w I wariancie wzięłam trening całego ciała zaraz po rozgrzewce, żeby się trochę rozbudzić przed ćwiczeniami na partie ^^
po za tym dopiero po tych 20min się zaczyna coś spalać, więc akurat po treningu na całe ciało, powypalam reszte :P
Stary 2013-04-05, 13:29   #1151
mademoiselle_a
Raczkowanie

[QUOTE=inniejszaaa;4014664 1]zawzięłam się w sobie, ale nie sądziłam, że przyniesie to aż takie efekty ^^
a dokładniej to ćwiczenia - rano i wieczorem (15 min orbitreka, 50 brzuszkow, cwiczenia rozciagajace i napinające, znowu 50 brzuszków) oprócz tego zero słodyczy, fast foodów i ostatni posiłek 3h przed snem(w ten sposób nie jem też w ogóle po treningu wieczornym) [COLOR="Silver"]

Gratulacje, też bym tak chciała!
Dzisiaj chyba ja mam kryzys - gorsze dni kobiece wczoraj mój facet miał urodziny to dieta zaburzona - pizza :P ..no ale nie dajmy się zwariować, to tylko jeden dzień.

Kurczę, a podobno po treningu TRZEBA jeść, żeby organizm zaczął spalać.. Ja też często nie mam ochoty i wówczas wciskam w siebie coś na siłę!

moniaaa_1 wczoraj spoko po body wrappingu, dzisiaj chyba powtórzę! :P ale nie widziałam ubytku centymetrów po 25 minutach hehehe:P

izydorek co z Tobą?

Edytowane przez mademoiselle_a
Czas edycji: 2013-04-05 o 14:12
mademoiselle_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 14:39   #1152
Annlena
Przyczajenie

Uffff kolejny trening za mną, przyznam, że dzisiaj było ciężko... ale dałam radę
rozgrzewka
cardio z Mel B
pośladki z Mel B
abs z Mel B
rozciąganie

Wczoraj z kolei robiłam:
rozgrzewkę,
Skalpel z Ewą - tym razem było nieco łatwiej niż ostatnio, więc się cieszę ,
Skalpel II pierwszy raz - siadanie na krześle na jednej nodze mnie zabiło ,
klatka piersiowa i plecy z Mel B
rozciąganie.

Co prawda dzisiaj ledwo chodzę, nie wspomnę już o siadaniu na kibelek , ale jestem zadowolona Zauważyłam też, że podczas ćwiczeń na brzuch na plecach strasznie mnie szyja boli i przez to czasem muszę zrobić malutką przerwę :/ teraz dwa dni przerwy od ćwiczeń i od poniedziałku znowu.

A co do jedzenia po treningu to trzeba jeść dlatego że podczas treningu organizm pozbywa się zapasu glikogenu, różnych składników mineralnych itp., wykorzystuje dużo energii i potem szuka innych jej źródeł. I właśnie dlatego trzeba zjeść coś bogatego z białko, węglowodany i minerały w ciągu godziny od ćwiczeń, chociażby po to, by mięśnie się zregenerowały
Annlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 15:56   #1153
izydorek
Raczkowanie

mademoiselle żyję kochana

wczoraj ładnie ćwiczyłam mój stały zestaw z mel b i dzisiaj też i wydaje mi się, że już taki tyciuteńki efekt widać jak patrzę na mój tyłek

albo to jakiś efekt placebo

w każdym bądź razie, nie odpuszczam, jem ładnie 5 razy dziennie, ostatnio nawet słodyczy nie no i piję dużo wody a ćwiczenia abs i pośladki to mogłabym robić cały czas

jestem w szoku ile dziewczyn do nas dołączyło, jak fajnie, że powstała taka duża grupa wsparcia

acha no i ja też zostałam przy cardio zaraz po rozgrzewce i tak robię cały czas i mi pasuje

a dzisiaj też mam gorszy dzień, dostałam okres ale nie poddałam się i poćwiczyłam

,,(...) when you feel my heat
look into my eyes
it's where my demons hide
it's where my demons hide
don't get too close
it's dark inside
it's where my demons hide (...)

izydorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:24   #1154
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izydorek Pokaż wiadomość
a dzisiaj też mam gorszy dzień, dostałam okres ale nie poddałam się i poćwiczyłam
W takim razie zbieram się zaraz i też pójdę poćwiczyć
Stary 2013-04-05, 16:57   #1155
AgulecA
Raczkowanie

Cześc Dziewczyny Moge dołączyć ? mam 170 cm wzrostu i waże 55 kg chciałabym sobie fajnie wyrzeźbić tyłek i z brzuchem coś zrobić bo troche jest za duzy do reszty ciała a co myśliscie o mel b i ten trening 10 min na pośladki ?? Pozdrawiam

Zakochana
AgulecA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:09   #1156
moniaaa_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgulecA Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny Moge dołączyć ? mam 170 cm wzrostu i waże 55 kg chciałabym sobie fajnie wyrzeźbić tyłek i z brzuchem coś zrobić bo troche jest za duzy do reszty ciała a co myśliscie o mel b i ten trening 10 min na pośladki ?? Pozdrawiam
Moja droga, taka waga przy takim wzroście.... fiu, fiu.... tylko pozazdrościć albo zamiast zazdrościć wziąć się jeszcze bardziej do roboty
Ćwiczenia Mel B na pośladki są moimi ulubionymi. Abs też jest fajny, ćwiczenia na brzuch też robię, żeby efekt był lepszy. Od 10 lutego ćwiczę pośladki i w obwodzie zjechały mi 5cm, no i - jak mówi moja kumpela - zrobiły się takie afrykańskie (czyt. podniesione)
Stary 2013-04-05, 18:06   #1157
foreverme
Raczkowanie

a już myślałam, że dużo różnych ćwiczeń to mój chory pomysł
a widzę, że pakujecie więcej
jako, że jestem przy 17 dniu a6w nogi i brzuch dają w kość
ale ćwiczenia lecą

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez izydorek Pokaż wiadomość
też kiedyś miałam zajawkę na hula hop ale niestety nie potrafię tym kręcić no i chyba ciężko o efekty co, trzeba by było systematycznie i dosyć długo kręcić

brawo! oby tak dalej, ja po dzisiejszych ćwiczeniach czuję ból w lewym udzie chyba się trochę przeforsowałam
kurczę już tak bym chciała widzieć pierwsze efekty... ale wiem, że trzeba czasu i cierpliwości ale myślę, że do lata zdążę

czytałam o tym body wrappingu, brzmi ciekawie może za jakiś czas też się skuszę

też bym chciała widzieć efekty żeby ten cały wysiłek dał coś!

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Hej
Dziś postanowiłam zacząć ćwiczyć z Mel B.
Zrobiłam rozgrzewkę, trening całego ciała, trening nóg, trening brzucha i... UMIERAM planuję jeszcze siąść do treningu na pośladki i abs.
Chudniecie ćwicząc z Mel ? ja mam do zrzucenia jeszcze 9kg i zastanawiam się czy podołam do lata codziennie ćwicząc ?

podobno się chudnie też bym chciała z ud mam bzika na ich punkcie, nie mogę na nie patrzeć

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Moja droga, taka waga przy takim wzroście.... fiu, fiu.... tylko pozazdrościć albo zamiast zazdrościć wziąć się jeszcze bardziej do roboty
Ćwiczenia Mel B na pośladki są moimi ulubionymi. Abs też jest fajny, ćwiczenia na brzuch też robię, żeby efekt był lepszy. Od 10 lutego ćwiczę pośladki i w obwodzie zjechały mi 5cm, no i - jak mówi moja kumpela - zrobiły się takie afrykańskie (czyt. podniesione)

ale jesteś chuda ja mam wzrostu 165 i ważę 50 a ważyłam 47 rzeźbię brzuszek, chce zrzucić uda

Długo ćwiczysz pośladki? też chce 
jej, chyba będę pakować jeszcze więcej, jeżeli naprawdę to tak pomaga
Stary 2013-04-05, 18:24   #1158
AgulecA
Raczkowanie

Cytat:

Wiesz ja uważam ze kilogram kilogramowi nie równy Ważne są proporcje. Możesz ważyc wiecej ode mnie a wizualnie będziesz wyglądała lepiej Nie mowie ze jestem jakaś pomarszczona suszka haha bo nie nie Tylko po prostu fajnie bym sie chciała ujędrnić. No własnie o coś takiego mi chodzi zeby był podniesiony

Zakochana
Stary 2013-04-05, 18:57   #1159
moniaaa_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgulecA Pokaż wiadomość
Wiesz ja uważam ze kilogram kilogramowi nie równy Ważne są proporcje. Możesz ważyc wiecej ode mnie a wizualnie będziesz wyglądała lepiej Nie mowie ze jestem jakaś pomarszczona suszka haha bo nie nie Tylko po prostu fajnie bym sie chciała ujędrnić. No własnie o coś takiego mi chodzi zeby był podniesiony
To fakt. Moja koleżanka twierdzi, że waży tyle co ja, a jak na nią patrzę to wydaje mi się że jestem dużo szczuplejsza. Ale być może to tylko moje odczucia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 19:02   #1160
AgulecA
Raczkowanie

No właśnie więc sama widziz
A myślisz ,że te ćwieczenia na tyłek wystarcza jak bede robiła np 4 razy w tyg czy jeszcze coś musze do tegoo ?)

Zakochana
Stary 2013-04-05, 19:02   #1161
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
Od 10 lutego ćwiczę pośladki i w obwodzie zjechały mi 5cm, no i - jak mówi moja kumpela - zrobiły się takie afrykańskie (czyt. podniesione)
Dołączasz pośladki do każdego treningu codziennie? ;>

Ja dzisiaj mam za sobą body wrapping, a z ćwiczeń:
1. rozgrzewka
2. 20 minutowy full body work out z Mel B
3. 20 minut skalpela - jakoś się nie przekonałam jednak do Ewki
4. abs
5. ramiona
6. rozciąganie
No i takim cudem 70 minut zagospodarowane

...dodatkowo w dniu dzisiejszym mój żołądek zagospodarował trochę czekolady - podczas okresu niemożliwym jest dla mnie powstrzymanie się :P
Stary 2013-04-05, 21:53   #1162
inniejszaaa
Raczkowanie

wiecie co... mam problem.. myślałam, że mi przejdzie, ale nie przechodzi i ciekawi mnie czy któraś z was też tak ma :/
konkretnie chodzi o.... odcinek lędźwiowy.
przy niektórych ćwiczeniach na brzuch, on po prostu strasznie boli (umiera zwłaszcza przy przedostatnim ćwiczeniu treningu całego ciała) no i uniemożliwia mi wręcz dokończenie ćwiczenia.
może któraś z was też miała taki problem i może poradzić jak się go pozbyć ?
Stary 2013-04-05, 22:04   #1163
moniaaa_1
Raczkowanie

Cytat:
Dołączasz pośladki do każdego treningu codziennie? ;>

Ja dzisiaj mam za sobą body wrapping, a z ćwiczeń:
1. rozgrzewka
2. 20 minutowy full body work out z Mel B
3. 20 minut skalpela - jakoś się nie przekonałam jednak do Ewki
4. abs
5. ramiona
6. rozciąganie
No i takim cudem 70 minut zagospodarowane

...dodatkowo w dniu dzisiejszym mój żołądek zagospodarował trochę czekolady - podczas okresu niemożliwym jest dla mnie powstrzymanie się :P
Tak, pośladki obowiązkowo i przynajmniej jeden zestaw na brzuch. Jeśli Ci zależy na lepszych efektach dorzuć jeszcze jakiś spalacz tłuszczu. Czytałam o Therm Line Forte, ale co do efektów to będę mogła coś napisać za parę tygodni. Od dzisiaj zaczęłam zażywać. Podobno bardzo wspomaga ćwiczenia. No i do tego obowiązkowo body wrapping.
Stary 2013-04-05, 22:21   #1164
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
odcinek lędźwiowy.
przy niektórych ćwiczeniach na brzuch, on po prostu strasznie boli (umiera zwłaszcza przy przedostatnim ćwiczeniu treningu całego ciała) no i uniemożliwia mi wręcz dokończenie ćwiczenia.
może któraś z was też miała taki problem i może poradzić jak się go pozbyć ?
To jest to podnoszenie na rękach? Ja tego nie robie w ogóle - deska w zamian, a zamiast tego skręcania - zwykłe brzuszki. Nie daję rady, może po kilku kolejnych dniach ćwiczeń mi się uda, ale póki co jeśli coś mnie boli to wolę nie przeciążać

moniaaa_1 dzięki za rady ja jakieś Olimp cla biorę, ale nie wiem czy to na mnie działa.. Póki co mam wrażenie, że zero efektów
Stary 2013-04-05, 22:30   #1165
inniejszaaa
Raczkowanie

Cytat:
To jest to podnoszenie na rękach? Ja tego nie robie w ogóle - deska w zamian, a zamiast tego skręcania - zwykłe brzuszki. Nie daję rady, może po kilku kolejnych dniach ćwiczeń mi się uda, ale póki co jeśli coś mnie boli to wolę nie przeciążać
nieee to cos na zasadzie brzuszków w nogami w górze i na przemian ze skrętami nie wiem jak to wytłumaczyć. ale ból jest straszny i nie wiem co an to zaradzić denerwuję się, że skupiam się na bolących lędźwiach a nie na ćwiczeniach :/
Stary 2013-04-05, 23:08   #1166
mademoiselle_a
Raczkowanie

Cytat:
nieee to cos na zasadzie brzuszków w nogami w górze i na przemian ze skrętami nie wiem jak to wytłumaczyć. ale ból jest straszny i nie wiem co an to zaradzić denerwuję się, że skupiam się na bolących lędźwiach a nie na ćwiczeniach :/
Może to kwestia jeszcze za słabo umięśnionego brzucha jak na takie ćwiczenie? Omijaj je, rób w zamian coś, co nie sprawia Tobie bólu. To ma być przyjemność, nie droga przez męki :P
Stary 2013-04-06, 07:10   #1167
prince_polo
Zakorzenienie

hej dziewczyny.
Od kilku dni (5) cwicze z MelB. Bardzo mi podpasowaly te cwiczenia. Moge dolaczyc?

Cytat:
Kurczę to ja teraz też próbuje cardio po rozgrzewce co osoba to opinia, wiadomo. Najlepiej tak sobie ułożyć, żeby pasowało
~ja tez cardio daje na poczatku

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Czytałam o Therm Line Forte, ale co do efektów to będę mogła coś napisać za parę tygodni. Od dzisiaj zaczęłam zażywać. Podobno bardzo wspomaga ćwiczenia..
ja biore od 2 dni. mam takiego powera ze szok

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:39   #1168
moniaaa_1
Raczkowanie

Dziewczyny, stanęłam na wagę i..... drgnąła!!!!!
Stary 2013-04-06, 09:50   #1169
foreverme
Raczkowanie

a mi się waga popsuła a szkoda
Stary 2013-04-06, 09:59   #1170
AgulecA
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, stanęłam na wagę i..... drgnąła!!!!!

Super!! Po Twoim opisie widzę ,że i tak już osiągnełaś duży sukces

Zakochana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości