|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
| Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
|
0 | 0% |
| We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
|
2 | 4,08% |
| Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
|
4 | 8,16% |
| Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
|
28 | 57,14% |
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
|
15 | 30,61% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
http://www.mulan.pl/bebetto-solaris-...pompowane.html |
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z czarnych aromatyzowanych uwielbiam Dilmah (szczególnie porzeczkową i mango) i Liptona Infusion Enchanting Berries albo Forest Fruits - znowu kwaskowata Cytat:
![]() A w ogóle pięknie wyglądałaś... welon marzenie Próbowałam zgłębić temat wózków i doszłam do wniosku, że nie ogarniam...niech się tym przyszły tatuś zajmie, ja wybiorę tylko kolor
|
||
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wszystkie herbaty w torebkach papierowych smakuja rozmoczonym papierem, wiec wole takie sypane (np. chocby suszona lipa). wlasnie hibiskus czy malina to dla mnie dobre sa, dzika róża, przed ciaza szałwie pilam bez opamietania (jakos laktacji nie zahamowała).
|
|
|
|
#607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I było pięknie. Cytat:
Kółka pompowane.
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ miałam dziś stresujący dzień. Wstałam przed 6, w szpitalu byłam na 6:50. Syn już podłączony był do kroplówki. O 7:20 wzięli go na blok operacyjny, dobrze, że czekałam z mamą. O 9:45 lekarz wyszedł i powiedział, że wszystko się udało. Wtedy coś puściło i się rozpłakałam. Czekałyśmy jeszcze z godzinę, bo syn wybudzał się z narkozy. Później wróciliśmy na oddział. No ale wszystko jest w porządku, najważniejsze, że się dobrze czuje. Koło 18 jeszcze raz jadę z mężem. Mam nadzieję, że jutro już go wypiszą
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozliwośc mocowania fotelików innych firm za pomocą specjalnych adapterów (za dopłatą). Czyli można Cytat:
Przejadę się w przyszłym tygodniu i obejrzę go Zawsze to inaczej jak się zobaczy na żywo
|
||
|
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
Poczytam co tu naskrobałyście od wczoraj ![]() A tak wogóle to nie mogę już się doczekać usg...tak już tęsknię za maleństwem i tak bym chciała wiedzieć kto tam rośnie i jak wygląda...
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
a dużo jest wózków w smyku? u mnie w mieście nie ma smyka ale jak będę w Lublinie to chętnie tam zajrzę i pomacam na żywo
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Z moich takich melbowych spraw dla dziecka, wiem jedynie, że chce ten leżaczek. http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...132221966.html a to tylko dlatego, że jak pojedziemy do Polski w grudniu, to chce malucha w nim położyć wygodnie, a nie żeby mi spał w wózku po katach.
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(klatka wąska )a i z bebetto bardzo fajny jest też nowy model - nico: http://allegro.pl/wozek-bebetto-nico...132182539.html to już z maxi cosi city |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
ja-ika trzymam kciuki by dalej wszystko szlo ok..
|
#615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny Mlebidakin odzywała się, bo nie mogę znaleźć żadnych newsów, przejrzałam kilka stron i nie widzę. Jak ona z tymi plamieniami, pisała coś co tam w szpitalu jej wyszło, kojarzy któraś? |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku po wakacjach zauważyłam, że ma opuchnięte miejsce nad kostką. Z każdym dniem twardniało i robiło się większe. Po prześwietleniu się okazało, że to jakaś wyrośl chrzęstno-kostna. Jeździliśmy na konsultacje do Prokocimia i w styczniu lekarz zadecydował o operacji, bo syna zaczęło to boleć. No i dziś jest po zabiegu
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis rano sie przytulalismy z D. i on chyba zauwazyl moje rozstepy na piersiach..
zrobil dziwna mine, przygladnal sie.. po czym iludal, ze nic sie nie stalo i przytulalismy sie dalej. ciagle o tym mysle.. czy mam o tym z nim porozmawiac? ale nie chce mu ich wskazywac i pokazywac.. eh nie wiem. jestem zalamana..
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak jeszcze studiowałam, miałam przedostatni dzień praktyk na chirurgii i rano na wizycie lekarskiej złapał mnie atak wyrostka robaczkowego. Z praktykantki zamieniłam się w pacjentkę i byłam w szpitalu 3 dni dlużej
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
dirty nie napisala
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale może dlatego że ja te po 2500 odrzucam, wiec dla mnie to tak jakby ich nie było ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Ja-ika, i tak od razu po teście poszedł do szpitala? Dzielny chłopak Dobrze, że wszystko się udalo. Niech wraca do formy
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() Wrocilam ze spacerku chcialam wam rano cos napisac z komorki, ale albo wizaz na komorce odmawia wspolpracy, albo moja komorka ma dosc wizazu bo strzalka nie chce mi sie zmieniac w lapke i tym samym czesto mam problemy ze zmienianiem stron lub wyslaniem wiadomosci... wczesniej tak nie mialam... jakos po swietach sie zaczelo...z tego co pamietam to chcialam Wam napisac ze nadrobic Was to jakas masakra... a jeszcze od poniedzialku bede chodzic na kurs i wracac kolo 15, to juz w ogole sobie nie wyobrazam... bede nie na biezaco...ehhhh Tancerka piekna dzidzia i cos czuje ze dziewczynka ![]() Karolson Tobie chcialam napisac, ze wg mnie na chrzest mozesz kupic jakis np. bujaczek, mate edukacyjna czy krzeselko do karmienia... cos co przyda sie dzidzi a wiesz ze rodzice jeszcze nie kupili... zlote kolczyki sa od zawsze chyba pomyslem na ta okazje ale nie wiem czy tak do konca trafionym... duzo rodzicow nie zalozy takich kolczykow malemu dziecku, a po drugie moga one latwo zostac zgubione... ja podostawalam mase roznych pierscionkow i innych na komunie, ale zaden nie pasowal na moj palec... czesc wziela mama, czesc sie walala, jeden zgubilam... takze tak na prawde nigdy nie mialam z tego pozytku niby zloto inwestycja, no ale duzo rzeczy moze sie z tym stac zanim dzidzia je ewentualnie sprzeda...a juz wszelki srebrne lyzeczki na chrzest to w ogole dla mnie wielkie nieporozumienie haha...mam nadzieje ze nikt nam takiej lyzeczki nie sprezentuje, bo chyba kaze mu nia zjesc obiad ![]() pokaze Wam moje zakupki ![]() 2 ala spiworki czy jak sie to nazywa 1 na 70 cm... nie wiem kiedy dzidzia bedzie miala dobry ale spodobal mi sie i kosztowal az 2 euro ![]() 2 na 50/56 cm tez po 2 euro ![]() potem ksiazeczka - cale 20 centow, ale pani mi nie policzyla haha opakowanie termoizolacyjne - 1 euro i krowa za 2 euro ktorej nie moglam sie oprzec hahah wszystko to w niemieckim ala ciuchaczu sklep niby dla biednych ale podjezdzaja pod niego takie fury ze nie mam pytan
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
rzuccie linkiem do tego rankingu wozkow
![]() oki znalazlam google nie gryzie hahah
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2013-04-05 o 15:21 |
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli naprawdę Cię to dręczy to może napomknij coś, ale nie, że czy widział, czy zauważył, czy mu przeszkadza itp. Ja dzisiaj stałam z wywalonym brzuchem po jedzeniu, a TŻ się na mnie patrzył, spojrzałam i mówię "No co?", a on, że "nic, coraz ładniej wyglądacie".
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
samba gratuluje owocnych zakupow
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak cię to męczy, to porozmawiaj z D, na pewno się okaże, że nic nie zauważył albo w ogóle mu to nie przeszkadza., pewnie różne negatywne zmiany jeszcze będziemy miały do porodu, każdej czasem z tym ciężko, ja np. mam jakieś chrosty na nogach jak golę, wcześniej nigdy nie miałam i jak schodzą to mi zostają plamki. Wczoraj o tym marudziłam mężowi, to powiedział, żeby się nie martwić, że mu to nie przeszkadza, w ogóle się nie rzuca w oczy i że przesadzam, a jak mi będzie przeszkadzać aż tak bardzo to na pewno są jakieś sposoby likwidacji plam np. laserem i że sobie zrobię po porodzie i już. Ale że dla niego jestem piękna i seksowna i że on tego w ogóle nie zauważa, tylko ja się wczuwam. Więc u ciebie pewnie jest tak samo. Nie martw się na zapas tylko zapytaj---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą dziwne, że facet zauważa rozstepy. Może każdy coś ma swojego, na co patrzy, bo mój np. zauważa brwi, czy są wyregulowane itp
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam za wsparcie
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak.. on od razu mowi ze ktoras miala rozstepy lub celulit i dodaje do tego jakies ble lub fuj...
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bosh jak mnie denerwuje takie gadanie poza tym chyba liczy się też w dzisiejszych czasach charakter czy już tylko to czy jest cellulit czy kilka kg nadprogramowych? boo już zaczynam wątpić jak tak słucham niektórych a Ty jestes zgrabna ładna i w ciąży więc możesz mieć rozstępy i być gruba każda z nas to musi przejść;p
Edytowane przez Lolaaaaaaa88 Czas edycji: 2013-04-05 o 15:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

aż wam kilka wrzucę
pod koniec mszy brat biegał po kościele z kwiatkami i rozdawał tłumacząc co maja robić

zrobil dziwna mine, przygladnal sie.. po czym iludal, ze nic sie nie stalo i przytulalismy sie dalej. ciagle o tym mysle.. czy mam o tym z nim porozmawiac? ale nie chce mu ich wskazywac i pokazywac.. eh nie wiem. jestem zalamana..