Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 17:29   #541
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
czasem po prostu nawet, jeśli pytam o coś, to jest mało chętny do rozmowy... ostatnio np. zapytałam czy są jakieś przeciwwskazania do współżycia, to mi odpowiedział, że muszę sama to wiedzieć/czuć... a jak zapytałam czy mam liczyć ruchy Jasia, to mi powiedział, że jak już nie będę miala czasu na współżycie, to wtedy będę liczyć ruchy... czasem po prostu ma takie gorsze dni... zaufanie do niego mam, tylko czasem nie jest chętny do rozmowy
no ale bez przesady, jak sama masz czuć, wiedzieć czy możesz uprawiać seks jeśli np. nie wiesz w jakim stanie jest Twoja szyjka
a komentarz, dotyczący liczenia ruchów poniżej wszelkiej krytyki
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
mojego młodszego brata kąpaliśmy na przewijaku - tzn. to był taki nałóżeczkowy przewijak. to miękkie kładliśmy do łóżeczka wtedy i wanienka sobie stabilnie stała na desce. obok na kanapie już był przygotowany ręcznik.
ja mam zamiar kąpać małego w tym:
http://kinderbutt-de.erwinmueller.co...tm?wmn=0909713
już z resztą kupiony mam ten zestawik a czy to będzie w łazience czy sypialni to jeszcze zobaczę. w każdym razie krzesełko sobie dostawię i mogę szaleć
też chyba na początku może być niewygodnie aleeeee od czego ma się mężulka

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:31   #542
xal
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Motylku kup w aptece zatyczki do uszu, takie piankowe. Wygodniejsze od słuchawek.
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
Ja wanienkę mam po Wiktorku w ogóle nie zniszczoną..zastanawiam się jak do tego dokupic stelaż?? czy trzeba komplet czy można szukac na wymiar wanienki??...mam tą małą chyba 80tkę
Ja wanienkę dostałam a stelaż kupiłam. Jak masz wątpliwości to zmierzę moją 100 ile dokładnie ma na dole i na górze, bo generalnie są chyba tylko 100 i 80.

Cytat:
ah, no i jeszcze jedno - Jaś już się obrócił główką w dół, ale czując to jak wariuje w brzuchu, to chyba jeszcze z 15 razy się obróci dookoła wlasnej osi...
Moja obraca się kilka razy dziennie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
dOstałam sms od Axelli, wywaliła tża, ogólnie był mega niemiły, zabrał jej kompa i jeszcze chciał od niej kasę na odchodne. Powiedział, że jesli dzecka nie ma na swiecie, to go w ogole nie ma Potem Axella postara się wejść i napisze...

-
A komp był chociaż jego?
Axella do adwokata marsz po alimenty!

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:35   #543
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
o Po świętach byliśmy na kontrolnym usg bo synek miał tydzień wcześniej pępowinę w okolicach szyi teraz już jej tam nie ma waży 3 kg +- 450

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jaaa...wracałam przed chwilą ze spotkania z kumpelą i krok przede mną spadło kilka dachówek. Zrobiłabym akurat ten krok do przodu i miałabym je na głowie. uf....
lecę nadrabiać
uff dobrze że przed tobą

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
W co grają Węgrzy?

Węgry birds...

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
aaaaaa dzwoni do mnie mama "słyszałam że rodzisz właśnie" i się śmieje ... no tak. babcia dzwoniła do mnie trzy razy, nie chciało mi się z nią gadać bo od rana dziś marudzi strasznie to wydedukowała że w szpitalu jestem i pół rodziny obdzwoniła że rodzę ... yhhhhhhhhhhhh. dobrze że znają sytuację i nie dzwonią już z gratulacjami
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:38   #544
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
hej

Dziewczyny, wczytuje się w dyskusje o kołderkach, poduszkach i zastanawiają mnie te śpiworki. One mają jakieś szersze zastosowanie niż do samego spania ? to jest coś takiego: http://allegro.pl/spiwor-spiworek-do...123840821.html ??
A jaki rozmiar kupujecie ? a jak dziecko będzie w takim śpiworku, to jeszcze będzie przykrywane kocykiem ? bo w sumie rączki na odkryte.
ja mam 3 , <wylicytowałam na allegro sa śmiesznie niską cenę> jeden cienki rozmiar 62, drugi grubszy 68 i trzeci taki cieplutki na zimę rozm 72 chyba.Rączek sie nie przykrywa bo maluszek może się poddusić przykrywając sobie np kocykiem buzie.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:44   #545
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
dOstałam sms od Axelli, wywaliła tża, ogólnie był mega niemiły, zabrał jej kompa i jeszcze chciał od niej kasę na odchodne. Powiedział, że jesli dzecka nie ma na swiecie, to go w ogole nie ma Potem Axella postara się wejść i napisze...
co za koleś a komputer był czyj? to on jej powinien dawać kasę, a nie że ona gotuje, płaci za mieszkanie, rzeczy dla ich dziecka a ten jeszcze się czegoś domaga a za taki tekst już nigdy nie powinien mieć powrotu

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Kompa, pieniądze?
Mam nadzieję, że Axella nie uniesie się dumą i pójdzie załatwiać alimenty.

Cytat:
tez sobie nie wyobrażam... jestem przedstawicielem, więc mam praktykę prawie jak zawodowy kierowca a takie wiązanki bluzgów jakie czasami leciały z moich ust na innych kierowców, powaliłby nawet żulików spod sklepu... co wcale nie oznacza, że jestem z tego dumna , ale na szczęście zawsze jeździłam sama więc nikt ich nie słyszał
to ja też bluzgam jak jadę sama-no teraz dziecko podsłuchuje, więc staram się bluzgać ciszej
Stary 2013-04-05, 17:46   #546
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

mężu odebrał termometr a sprzedawca poprawił mi humor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05042013375.jpg (90,8 KB, 47 załadowań)

Stary 2013-04-05, 17:48   #547
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
aaaaaa dzwoni do mnie mama "słyszałam że rodzisz właśnie" i się śmieje ... no tak. babcia dzwoniła do mnie trzy razy, nie chciało mi się z nią gadać bo od rana dziś marudzi strasznie to wydedukowała że w szpitalu jestem i pół rodziny obdzwoniła że rodzę ... yhhhhhhhhhhhh. dobrze że znają sytuację i nie dzwonią już z gratulacjami
ło matko może zarejestruj babcię na wizażu, niech nas też w razie czego informuje
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 17:58   #548
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A i wczoraj byłam na 2 zajęciach ze szkoły rodzenia. Może kogoś zainteresuje
DZIEKUJE, przeczytalam. zapisalam sobie do ponownej lektury...
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:02   #549
Tity
Zakorzenienie

ada oszczędzaj się Mi też się brzuch napina, ostatnio coraz częściej, taki kwadratowy się robi...

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Może jestem durna, ale jakoś nie boję się porodu... bardziej jestem ciekawa niż przestraszona
To dobrze Grunt to dobre podejście Ja też się nie boję...tzn. boję się przedwczesnego :P No, ale u mnie niespodzianek nie będzie, ciachu, ciachu i po strach

Cytat:

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Jadę na wieś, potem napiszę, postaram się! pa
No, w końcu męska decyzja. Facet to dupek totalny...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:04   #550
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, ale fajne

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:06   #551
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Ja też rozka baldachimu nie piore
moja tesciowa zjadlaby Was zywcem , bo przeciez ten rozek dotykalo cale stado ludzi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 18:06   #552
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Te stelaze sa na wymiar 80 albo 100, my mamy uniwersalny 100 i jedna wanienka do niego nie pasowała firma sie nazywała chyba prima baby, a pasowała wanienka z kaczka one sa znowu z firmy tega, kobita w sklepie powiedziała, że najlepiej przyjechac z wanienka i dopasowac stelaz

Ja tez bede kładła pieluche, te pokrowce moim zdaniem sa bez sensu bo ile bym ich musiała miec z 4 napewno

Axella co za burak, jeszcze twojego kompa zabrał na złość, tylko żebyś mu przypadkiem alimentów nie podarowała jeśli to na serio (z korzyscia dla wszystkich) jest koniec
myślałam że te stelaże są też uniwersalne ..na zasadzie takich przesuwaków jak są w deskach do prasowania .. wyżej.. niżej..
..no ale widocznie trzeba zwrócic uwagę na wanienkę...

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Motylku kup w aptece zatyczki do uszu, takie piankowe. Wygodniejsze od słuchawek.

Ja wanienkę dostałam a stelaż kupiłam. Jak masz wątpliwości to zmierzę moją 100 ile dokładnie ma na dole i na górze, bo generalnie są chyba tylko 100 i 80.

A komp był chociaż jego?
Axella do adwokata marsz po alimenty!

a gdzie kupiłaś stelaż ?? na oko czy właśnie szukałaś wymiarowo do firmy wanienki??

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:07   #553
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
błagam Cię Ty uciekasz ze swojego mieszkania litości
to samo pomyslalam, Ty u rodzicow, a tz bedzie korzystal z mieszkania, za ktore Ty musisz zaplacic?! bez jaj...
Stary 2013-04-05, 18:08   #554
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam że te stelaże są też uniwersalne ..na zasadzie takich przesuwaków jak są w deskach do prasowania .. wyżej.. niżej..
..no ale widocznie trzeba zwrócic uwagę na wanienkę...
być może takie są, ja mam zwykły, kupiłam stacjonarnie, mieli jeden wzór, jedną firmę wanienek i wszystko pasuje a wygląda na taki uniwersalny ale pod wanienkę setkę

Stary 2013-04-05, 18:10   #555
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
ada oszczędzaj się Mi też się brzuch napina, ostatnio coraz częściej, taki kwadratowy się robi...

To dobrze Grunt to dobre podejście Ja też się nie boję...tzn. boję się przedwczesnego :P No, ale u mnie niespodzianek nie będzie, ciachu, ciachu i po strach

No, w końcu męska decyzja. Facet to dupek totalny...

dzięki tity
..próbuje uwazac na siebie i w ogóle ale sama wiesz jak to przy małym dziecku jest czasami

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:12   #556
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ale miło

Cytat:
ło matko może zarejestruj babcię na wizażu, niech nas też w razie czego informuje
Stary 2013-04-05, 18:13   #557
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
allegro na facebooku caly czas na biezaco informuje o swoich poczynaniach. hakerzy troche ich postraszyli, a teraz musza kontaktowac sie z dostawcami internetowymi, zeby odblokowali polaczenia, ktore z racji bezpieczenstwa zostaly zamkniete czy jakos tak. mnie wczoraj nic nie dzialalo, a znajoma normalnie robila zakupy...sporo aukcji zostalo przedluzonych o kolejne 24 godziny. smialam sie, bo znajoma 3 dni z rzedu wygrywala te sama aukcje ma 3 rozne kwoty i nie wie za ile w koncu kupila...dzisiaj kontaktowala sie mailowo ze sprzedajacym, zeby ustalic co i jak i dopytac czy aby na pewno aukcje wygrala :P
.
http://technologie.gazeta.pl/interne...#BoxSlotII3img
tu jest o tym w sieci.. ja dziś 2 raz wygrałam te same aukcje.. i wreszcie są w Zakończonych

Cytat:
ma sa kra!!... ile ten chlopak ma lat? jak dzieci... :/ współczuje
Cytat:

jak wy wszystkie czujecie położenie dzidzi?? qrcze ja nie wiem gdzie co ma.. tzn smyra tu i tam, po bokach głównie po prawej kopie ale jak ona tam mi wisi to nie mam pojęcia.. da sie to jakoś wyczuć? na usg ostatnio była głową w dół
Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
ja mam 3 , <wylicytowałam na allegro sa śmiesznie niską cenę> jeden cienki rozmiar 62, drugi grubszy 68 i trzeci taki cieplutki na zimę rozm 72 chyba.Rączek sie nie przykrywa bo maluszek może się poddusić przykrywając sobie np kocykiem buzie.
ja na razie jeden śpiworek, używany na all za 5 zł, super jest jak nowy, wyprałam świeżutki bialy pachnący, dość duży ale może być od urodzenia przecież..zresztą na początku to dzidzia lepiej śpi w rożku.. myślałam też o otulaczu ale nowy 50zł z przesyłką.. za kawałek materiału, strasznie sie cenią..

apropo stelażu, ja sie zdecydowałam na komode Ceba http://allegro.pl/ceba-suzie-komoda-...048917494.html
Stary 2013-04-05, 18:18   #558
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jak kobieta jest na macierzyńskim to mimo to facet może iść na tacierzyński w tym samym czasie?
w szpitalu babka z dzialu socjalnego tlumaczyla nam, ze sa 3 rodzaje "tacierzynskiego".
pierwszy - ojcowski to opieka nad zona i dzieckiem zaraz po porodzie (2 tyg),
drugi to ten tacierzynski na zmiane z mama (matka rezygnuje z czesci urlopu i oddaje go ojcu)
i trzeci jakis dodatkowy 4-6 tygodni do skonczonego roku dziecka (to musisz sobie sprawdzic).
Stary 2013-04-05, 18:20   #559
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
matko przeleżałam dzisiaj 7 godzin.. z przerwą na amciu siku i piciu.. wiem wiem dzieewczyny co leżą to i tak mnie przebiją.. tylko, że ja leżeć nie musze i nawet nie wiem kiedy mi te 7 godzin minęło.. taki śledź ze mnie dzisiaj..
mm, śledzik, mniam mniam! też dzisiaj nic nie zrobiłam... no, prócz obiadu
Stary 2013-04-05, 18:29   #560
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
mm, śledzik, mniam mniam! też dzisiaj nic nie zrobiłam... no, prócz obiadu
ja tak samo... ugotowałam tylko pomidorówkę i zrobiłam kisiel
teraz leżę i coś wymiotować mi się chce...
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:30   #561
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Co do axelli to za każdym razem piszemy jej to samo i ona to samo robi. i wcale nie jest mądra wręcz.przeciwnie w tej kwestii uci ekanie z włjasnego mieszkania za które się płaci wola o pomstę do nieba.

z dzisiejszych atrakcji będzie wycieczka na.porodowke .
koleżanka obok dobija mnie rządzi pilotem i non stóp katuje nas programami typu dlaczego ją...
galaretka? ja mialam 2 kawalki ryby hehe. ale podobaja mi sie Wasze jednorazowe opakowania...
Stary 2013-04-05, 18:31   #562
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Ja też jakaś wypluta ale byłam dwa razy w sklepie i zrobiłam obiad nawet naczynia pozmywałam
ale nic więcej już nie robię, wyprasuję sobie tylko fartuch na jutro do szkoły, spakuję się i leżę do góry brzuchem (a raczej na bok brzuchem )

Stary 2013-04-05, 18:31   #563
whatIthink
Raczkowanie

Cytat:
dOstałam sms od Axelli, wywaliła tża, ogólnie był mega niemiły, zabrał jej kompa i jeszcze chciał od niej kasę na odchodne. Powiedział, że jesli dzecka nie ma na swiecie, to go w ogole nie ma Potem Axella postara się wejść i napisze...[COLOR="Silver"]
ooo, masakra...

ja się dziś nasprzątałam i dostałam w nagrodę... twardy brzuch chyba czas się na serio oszczędzać.
aaa, i nos bym sobie złamała, ale na szczęście uderzenie nie było aż tak mocne.

06.06.2013 r. - Piotruś
whatIthink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:32   #564
xal
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie kupiłaś stelaż ?? na oko czy właśnie szukałaś wymiarowo do firmy wanienki??
Stelaż zwykły kupowany na oko. Weszliśmy do sklepu, mąż ocenił, że nasza to setka więc kupilismy stelaż do setki i w domu spasował
Wszystko z innych firm.
Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
jak wy wszystkie czujecie położenie dzidzi?? qrcze ja nie wiem gdzie co ma.. tzn smyra tu i tam, po bokach głównie po prawej kopie ale jak ona tam mi wisi to nie mam pojęcia.. da sie to jakoś wyczuć? na usg ostatnio była głową w dół
Wiesz, moja głową w dół na żadnym badaniu jeszcze nie była. Czuję ją po bokach, a tam gdzie wyskakuje nagle górka to obstawiam dupcię

Stary 2013-04-05, 18:35   #565
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
to było do przewidzenia... chociaż aż takiego tupetu się nie spodziewałam u tego dziwaka. mam nadzieję, że podziałało to jak kubeł zimnej wody na naszą axelkę i że teraz sobie z Zuzią zbuduje piękne życie
Stary 2013-04-05, 18:35   #566
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też jakaś wypluta ale byłam dwa razy w sklepie i zrobiłam obiad nawet naczynia pozmywałam
ale nic więcej już nie robię, wyprasuję sobie tylko fartuch na jutro do szkoły, spakuję się i leżę do góry brzuchem (a raczej na bok brzuchem )
obejrzałam dziś powtórkę Bosackiej i jestem pod wrażeniem jej energii: joga, basen, siłownia, nieźle: moim jedynym ruchem od grudnia jest pójście do osiedlowego i wczłapanie się do domu 3 piętro

Julka
Stary 2013-04-05, 18:36   #567
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, moja głową w dół na żadnym badaniu jeszcze nie była. Czuję ją po bokach, a tam gdzie wyskakuje nagle górka to obstawiam dupcię
u nas górka to i dupka i plecka młody ma niby główkę w dół ale bardziej w poprzek sobie leży ale chociaż w żebra dzięki temu nie dostaję

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
obejrzałam dziś powtórkę Bosackiej i jestem pod wrażeniem jej energii: joga, basen, siłownia, nieźle: moim jedynym ruchem od grudnia jest pójście do osiedlowego i wczłapanie się do domu 3 piętro
myślisz, że ona tak serio?

chociaż ja obstawiam, że miałabym więcej energii i sił do działania gdyby było ciepło, słonecznie... bo mnie nawet bez ciąży by się nic nie chciało w taką pogodę

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-04-05 o 18:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 18:37   #568
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas górka to i dupka i plecka młody ma niby główkę w dół ale bardziej w poprzek sobie leży ale chociaż w żebra dzięki temu nie dostaję

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

myślisz, że ona tak serio?
a diabli wiedzą

Julka
Stary 2013-04-05, 18:37   #569
xal
Zakorzenienie

Ale mnie wzięło na brzoskwinie z puszki, męczyłam się ze sobą 2 godziny aż poszłam, znalazłam i otworzyłam. Te puszki takie duże, a chyba zaraz już nic nie zostanie, już zjadłam 3 brzoskwinie czyli 6 połówek, a chce mi się jeszcze

Stary 2013-04-05, 18:37   #570
MoTyleKsw
Zakorzenienie

diabli nie byłabym tego takapewna cy to jednorazowe bo każą oddawac i tak wygrywa jedzonko aas

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości