kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 17:45   #4561
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Melduję że jestem,że żyję,że jem zdrowo i kolorowe i ćwiczę
Święta na szczęście minęły! góry żarcia... tony!!

Bania dziękuje za info o butkach jeszcze nie byłam u siebie, czekam na wypłatę kasy z ubezpieczalni
a propo, przypomniało mi się dzisiaj nasze spotkanie Bania i różowe rajtki

Monia wygłaskaj ją ode mnie
Ja też pochłonęłam dosłownie góry żarcia w święta,a wczoraj jeszcze ciasto w pracy. Ale bokiem mi to wyszło, normalnie zatęskniłam za zdrowym żarciem

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ej, ostatnio słyszałam piosenkę Extazy, taką o kakale i widziałąm filmik jak jadą do Zambrowa, szał

Mam nadzieję, że Ty bawisz się tylko w takich miejscach
Ta piosenka jest debilna Kiedyś bawiłam się w takich miejscach, teraz już rzadziej Bo za miasto to trzeba jakoś dotrzeć,a nikt nie chce robić za frajera za kierownicą

Dzisiaj:
I: kawałek ciasta
II: razowiec z szynką i ogórkiem, 1 pomidor, 1 jabłko
III: dorsz po grecku z kromką razowca
IV: kotlety sojowe
Dobrze zjeść coś lżejszego

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Mam taką ciotkę, która nigdy na imprezach, weselach i innych takich nie je ciast po wódce, bo "jedzie potem do Rygi" Ale tak serio, to faktycznie potem się rzyga na kolorowo, jak się zmiesza ciasto i wódkę, też nigdy tak nie robię, bo normalnie... Nie wiem, to te kremy z ciast tak wymiotnie działają?
Mój TŻ za to wcale alkoholu ostatnio nie pije, wszyscy się u mnie w rodzinie dziwią, nasza polska mentalność, że jak ktoś nie pije, to jest dziwny A po prostu niektórzy nie piją ze względów zdrowotnych, tak jak dla zdrowia się nie pali czy je mało wieprzowiny. Szkoda mi go, bo jak tylko powie "Dziękuję, nie piję", to wszyscy:
Szczerze to ja nie znam nikogo kto by nie pił A dlaczego tż nie pije? ze względów właśnie zdrowotnych?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 17:51   #4562
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, ja znam tylko jedną taką osobę Mój TŻ nie odstawił alkoholu całkowicie, ale baaaardzo ograniczył. Ze względów zdrowotnych Brał dłuższy czas leki, po których trochę go wątroba bolała, musi sobie dać odpoczynek. Zresztą odkąd wynosiłam na imprezie z pokoju wiadro z jego rzygami, to trochę mu głupio teraz

Ja już też dzisiaj lekka dieta. Normalnie dobrze, że święta trwają tylko dwa dni, bo potem to nie można patrzeć na jedzenie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-04-03 o 18:12
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 18:30   #4563
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, ja znam tylko jedną taką osobę Mój TŻ nie odstawił alkoholu całkowicie, ale baaaardzo ograniczył. Ze względów zdrowotnych Brał dłuższy czas leki, po których trochę go wątroba bolała, musi sobie dać odpoczynek. Zresztą odkąd wynosiłam na imprezie z pokoju wiadro z jego rzygami, to trochę mu głupio teraz

Ja już też dzisiaj lekka dieta. Normalnie dobrze, że święta trwają tylko dwa dni, bo potem to nie można patrzeć na jedzenie
Jaki rozsądny

Ja się nażarłam ciasta i zaspokoiłam swój głód na najbliższy czas, więc w sumie dobrze wyszło, już mnie nie ciągnie

Kupiłam wczoraj jantara i zaczęłam wcierać w skalp :P
Stary 2013-04-03, 19:01   #4564
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie się podziała Ewelka?

Zrobiłam mojemu maleństwu kitkę na święta,a teraz znalazłam zdjęcie na telefonie Tylko tż zamazałam bo by mnie zabił za swoją twarz na wizażu Chodziła,a ta kitka tak uroczo podskakiwała na głowie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie02921.jpg (54,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2013-04-03, 22:23   #4565
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:

ja też znam jedną ;p
wątroba nie boli tylko jak jest chora to uciska taką błonkę naookoło i to boli, bo ta błonka jest unerwiona
weeeź, ostatnio moja sis, na tej imprezie durszlakowej co pisałam, położyła się spać, obudziła w nocy i narzygała do wiaderka z żarciem dla świnek morskich drugi raz jej się to zdarzyło

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

monia, rzeczywiście kurka
jak chcecie to na blogu więcej zdjęć moich szczurkowych dzieci
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 22:30   #4566
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, proszę, proszę, R. też pańcia dla pieska Często bierzecie ją do siebie? Bo Księzniczka mieszka z Twoimi rodzicami, nie?

Szaruch, nie gadaj, że świnki miały z tej okazji głodówkę przymusową? Ja pamiętam, jak miałam kiedyś pod opieką na dwa tygodnie świnkę mojej kuzynki i moja mama chciala jej do miseczki nasypać jedzenie. Tylko, że pomyliła się i nasypała jej tych kulek pochłaniających siki Myślałam, że się poszczam, mama się bała, że świnka umrze Nie była tak głupia i wyczuła, że to nie jest żarcie "Pąpa" xD

Czas edycji: 2013-04-03 o 22:34
Stary 2013-04-03, 22:36   #4567
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

nie, nie miały
hahaha, czyli jednak nie takie głupie te zwierzaki :P

w ogóle nasze świnki są jakieś nie teges. gruchają jak gołębie. ;o
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-04-04, 10:23   #4568
karola_plm
Rozeznanie

Przedstawiaaam Waaaaaam śniadanie mistrzów. Tak pięknie wyglądały, że aż musiałam się podzielić.

Jeszcze trochę walki z sobą (walki z podżeraniem o 23 ) i będę jadła tylko TAK. Zdrowo i kolorowo!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130404_111144a.jpg (43,4 KB, 17 załadowań)

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:34   #4569
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, proszę, proszę, R. też pańcia dla pieska Często bierzecie ją do siebie? Bo Księzniczka mieszka z Twoimi rodzicami, nie?

Szaruch, nie gadaj, że świnki miały z tej okazji głodówkę przymusową? Ja pamiętam, jak miałam kiedyś pod opieką na dwa tygodnie świnkę mojej kuzynki i moja mama chciala jej do miseczki nasypać jedzenie. Tylko, że pomyliła się i nasypała jej tych kulek pochłaniających siki Myślałam, że się poszczam, mama się bała, że świnka umrze Nie była tak głupia i wyczuła, że to nie jest żarcie "Pąpa" xD
Zimą rzadko, ale jak było ciepło to tak z raz w tygodniu w sobotę na cały dzień :P

R. miał kiedyś świnkę i to jakoś długo, parę dobrych lat

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
nie, nie miały

Gejki

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Przedstawiaaam Waaaaaam śniadanie mistrzów. Tak pięknie wyglądały, że aż musiałam się podzielić.

Jeszcze trochę walki z sobą (walki z podżeraniem o 23 ) i będę jadła tylko TAK. Zdrowo i kolorowo!
ulala jaka rozpusta :P

A ja gotuję zupę warzywną Jutro i w sobotę detoks: zupa+warzywa i owoce. Tym mam zamiar się żywić
Stary 2013-04-04, 19:15   #4570
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Poka szpilki! Może ja kupię na którą nogę większy but?
I jak Timon?

Większy jest na lewą nogę to rozmiary 39/40. Gdybym była niższa codziennie chodziłabym w szpilkach, buuuu............! :P

Timon we wtorek ostatni raz był u weterynarza, teraz sama daję mu antybiotyki i leki przeciwzapalne. Zaszła znaczna poprawa, ale i tak się martwię, ciągle obawiam się co będzie po odstawieniu lekarstw.
Cytat:
My wylądowaliśmy dzisiaj u weta. Chodziła i chrząkała od kilku dni, krztusiła się przy jedzeniu. Dzisiaj wet ją posłuchał, zbadał i wyszło zapalenie krtani. Przy okazji dowiedzieliśmy się, że serce ma jak dzwon (ma 13.5 roku!) Dostała 2 zastrzyki, w tym antybiotyk, pojutrze na kontrole. Dostała zakaz picia zimnej wody i wpierdzielania śniegu
oo matko, to nic poważnego?

Cytat:
Bania dziękuje za info o butkach jeszcze nie byłam u siebie, czekam na wypłatę kasy z ubezpieczalni
a propo, przypomniało mi się dzisiaj nasze spotkanie Bania i różowe rajtki
ja nie lubię tych sklepów sportowych u Ciebie :P w mecie jeszcze jako tako, ale w sizeerze jedna laska dziwnie mierzy

hahahaha ja do dziś Cię podziwiam za odwagę, że podeszłaś
Cytat:

Bania - co to są te HIITy o których pisałaś? To jakieś inne, nieSzalinkowe?
uwielbiam tą laske! sprobuj sobie

Cytat:
Mam taką ciotkę, która nigdy na imprezach, weselach i innych takich nie je ciast po wódce, bo "jedzie potem do Rygi" Ale tak serio, to faktycznie potem się rzyga na kolorowo, jak się zmiesza ciasto i wódkę, też nigdy tak nie robię, bo normalnie... Nie wiem, to te kremy z ciast tak wymiotnie działają?
Mój TŻ za to wcale alkoholu ostatnio nie pije, wszyscy się u mnie w rodzinie dziwią, nasza polska mentalność, że jak ktoś nie pije, to jest dziwny A po prostu niektórzy nie piją ze względów zdrowotnych, tak jak dla zdrowia się nie pali czy je mało wieprzowiny. Szkoda mi go, bo jak tylko powie "Dziękuję, nie piję", to wszyscy:
ahahhaahha! ej ja tez tak reaguje! xD
Cytat:
Kupiłam wczoraj jantara i zaczęłam wcierać w skalp :P
jantar spoko
Cytat:
Dziewczyny, gdzie się podziała Ewelka?

Zrobiłam mojemu maleństwu kitkę na święta,a teraz znalazłam zdjęcie na telefonie Tylko tż zamazałam bo by mnie zabił za swoją twarz na wizażu Chodziła,a ta kitka tak uroczo podskakiwała na głowie
pewnie pochlonal ja jakis goracy romans ;D

slodziak!
Cytat:

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 19:17   #4571
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie miały

bedzie seks ! xD
Cytat:

pycha
Cytat:

A ja gotuję zupę warzywną Jutro i w sobotę detoks: zupa+warzywa i owoce. Tym mam zamiar się żywić
w weekend? xD nikt Ci nie wierzy :P ;D

Stary 2013-04-04, 19:24   #4572
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Większy jest na lewą nogę to rozmiary 39/40. Gdybym była niższa codziennie chodziłabym w szpilkach, buuuu............! :P

Timon we wtorek ostatni raz był u weterynarza, teraz sama daję mu antybiotyki i leki przeciwzapalne. Zaszła znaczna poprawa, ale i tak się martwię, ciągle obawiam się co będzie po odstawieniu lekarstw. oo matko, to nic poważnego?

jantar spoko
A nie chcesz ich zostawić na wyjścia? Ja też w takich od tak w dzień nie łażę. Tylko jak gdzieś wychodzę Na co dzień wole koturny, w szpilkach nigdy nie prowadziłam i boję się Pamiętasz te szpilki z ccc? kiedyś miałam w nich jechać, ruszyłam, zawróciłam i poszłam zmienić buty Ładne są, żal sprzedawać Ale ja chyba nie jestem obiektywna bo żadnych szpilek się nie pozbyłam. Mam jedne kremowe z piękną brochą, dostałam za free od sąsiadki, oczywiście ledwo nogę wcisnęłam, więc w nich nie chodzę. Miałam oddać jakiejś koleżance, ale żal, wyjmuję je z szafy, popatrzę i chowam. Nie oddam!

Przerażają mnie choroby zwierzaków od razu mam w głowie czarny scenariusz, że wyjdzie coś poważnego, że to, że tamto, panika. Ale tfu tfu, nasze zwierzaki jeszcze nas przeżyją! Moja miała dzisiaj drugą porcję antybiotyku, na razie nie widać znacznej poprawy, ale wet mówiła że osłuchowo jest lepiej A poważne to to chyba nie jest, czytałam w necie, że to dość powszechne, jak u ludzi.

Pyszna zupa wyszła Dopieprzyłam porządnie, sypnęłam majeranku, wyszła trochę pikantna
Stary 2013-04-04, 21:03   #4573
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A nie chcesz ich zostawić na wyjścia? Ja też w takich od tak w dzień nie łażę. Tylko jak gdzieś wychodzę Na co dzień wole koturny, w szpilkach nigdy nie prowadziłam i boję się Pamiętasz te szpilki z ccc? kiedyś miałam w nich jechać, ruszyłam, zawróciłam i poszłam zmienić buty Ładne są, żal sprzedawać Ale ja chyba nie jestem obiektywna bo żadnych szpilek się nie pozbyłam. Mam jedne kremowe z piękną brochą, dostałam za free od sąsiadki, oczywiście ledwo nogę wcisnęłam, więc w nich nie chodzę. Miałam oddać jakiejś koleżance, ale żal, wyjmuję je z szafy, popatrzę i chowam. Nie oddam!
heheh z bólem serca robiłam zdjęcia służące sprzedaży, szczerze powiedziawszy - z ulgą stwierdziłam, że nie sprzedam ich, skoro para składa się z dwóch róznych rozmiarów chyba mam to samo co do szpilek. hmmm chyba jeszcze żadnych nie sprzedałam

Czy będę chodziła to nie wiem, ostatnio miałam na sobie szpilki w październiku. Oglądaliśmy ostatnio na wódce płytę z wesela - jesteśmy na 75% nagrania, ryli w każdym bądź razie, później założyłam balerinki, laski hasały w szpilkach, a ja i tak byłam najwyższa
z tymże - dla mnie szpilki do szpilki. co n ajmniej 8 cm. poniżej to oszustwo
Cytat:
Przerażają mnie choroby zwierzaków od razu mam w głowie czarny scenariusz, że wyjdzie coś poważnego, że to, że tamto, panika. Ale tfu tfu, nasze zwierzaki jeszcze nas przeżyją! Moja miała dzisiaj drugą porcję antybiotyku, na razie nie widać znacznej poprawy, ale wet mówiła że osłuchowo jest lepiej A poważne to to chyba nie jest, czytałam w necie, że to dość powszechne, jak u ludzi.
o boże, żebyś wiedziała - mnie też zupełnie się na tym nie znamy, jedynie możemy liczyć na profesjoalizm weterynarza- a jak pisałysmy wczesniej, z tym bywa różnie..............

a je bez problemu? nie mialam szansy dawania antybiotyku psu, bo mój został od razu uśpiony ale koty nie znoszą tabletek tzn. antybiotyk spoko - bo ma jakis mięsny aromat, ale inne tabletki - to jest jakis dramat! wczoraj dalam mu tabletke przeciwzapalną i stało się coś, z czym jeszcze nigdy nie miałam do czynienia, on się tak obślinił, że był cały mokry dałam mu odpocząć i wymieszałam mu to ze smakową pastą na odkłaczanie :P wtedy nie protestował i przyjął to, co dawalm mu strzykawką w miarę bez protestu. kocham zwierzaczki mam nadzieję, że Ty nie masz pojęcia o takich problemach i nic mi nie doradzisz, jak powinnam postępować z kotem, żeby chętniej łykał tablety :P

Cytat:
Pyszna zupa wyszła Dopieprzyłam porządnie, sypnęłam majeranku, wyszła trochę pikantna
jesteś perfekcyjną Panią Domu
TŻ cieszy cię z menu na jutro? ;D

Stary 2013-04-04, 21:42   #4574
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hej

U nas armagedon... dzisiaj bylismy z Oli u lekarza, bo od soboty marudzi, gorączka i płacz , płacz płacz... myslałam,ze to zęby,ale dzisiaj z ucha wyciekała jej żółta maź. poszlismy do lekarza, okazało sie,ze ma zapalenie uszu...
antybiotyki i inne lekarstwa przepisała, a ja zostawiłam 80zł w aptece...
oby jej pomogło!!

Cytat:
Agnes - Przełamałam się i zaczęłam robić Brazil Butt Lift... daje czadu! Nie sądziłam, że się tak upocę przy tych ćwiczeniach, są boskie Teraz niestety @ więc obowiązkowa przerwa, ale od poniedziałku wracam dalej. Ale na P90X też przyjdzie czas.
ojjj jest ciężko jest...ja na początku sapałam jak głupek!

Cytat:
ooo skąd ja to znam...tyle,że u Nas jest tak ze mną. Ja mało co lubię.
raz na jakiś czas wypiję leszka shandy albo warkę i tyle.
wkurza mnie jak jestesmy gdzieś u rodziny i ktoś mnie pyta czy pije i mówię,że nie, to wielkie oburzenie!
dokładnie tak jak u Was..

Cytat:
Ja też pochłonęłam dosłownie góry żarcia w święta,a wczoraj jeszcze ciasto w pracy. Ale bokiem mi to wyszło, normalnie zatęskniłam za zdrowym żarciem
ja to samo!!
już nie mogłam się doczekać az wroce do domu i znowu bedę żyć swoim trybem

Cytat:
Ja się nażarłam ciasta i zaspokoiłam swój głód na najbliższy czas, więc w sumie dobrze wyszło, już mnie nie ciągnie
ja też mam dość ciast! zjadlam tony sernika i babki
ale wczoraj wciągnęłam tubkę mleczka czekoladowego -> @ sie zbliża...
Cytat:
słodko!
ja taką robię Oliwce

Cytat:

o mniam!!
skąd Ci się wzięło do podżeranie?
ja o tej godzinie np. już nie czuję głodu.

Cytat:
ja miałam wczoraj tylko brukselkę wyrzucilam z gara!

Cytat:
Timon we wtorek ostatni raz był u weterynarza, teraz sama daję mu antybiotyki i leki przeciwzapalne. Zaszła znaczna poprawa, ale i tak się martwię, ciągle obawiam się co będzie po odstawieniu lekarstw. oo matko, to nic poważnego?

ja nie lubię tych sklepów sportowych u Ciebie :P w mecie jeszcze jako tako, ale w sizeerze jedna laska dziwnie mierzy

hahahaha ja do dziś Cię podziwiam za odwagę, że podeszłaś

wyzdrowieje, zobaczysz
a daj spokój ... laski z tych sklepów naprawde mają coś z głowami. wchodzisz i już miara góra doł
widziałam to kiedyś! rzeźnia jakas!
kiedyś spróbuje.

na razie mam chillouty weekend z p90x. rozciąganie, joga, cardio...
na przyszły tydzień ruszam z fazą II. będzie ciężej, ale co tam! wytrwam jeszcze te 2 miesiące

btw. fajne tu butki, ale ja bym się zabiła 3 razy :P

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:00   #4575
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

Wygląda ostro, szkoda że nie mam takich sprzętów w domu Ale wszystko można wykombinować.

Ale ciało ma ideolo, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cytat:

U nas armagedon... dzisiaj bylismy z Oli u lekarza, bo od soboty marudzi, gorączka i płacz , płacz płacz... myslałam,ze to zęby,ale dzisiaj z ucha wyciekała jej żółta maź. poszlismy do lekarza, okazało sie,ze ma zapalenie uszu...
oby jej pomogło!!
(...)

o mniam!!
skąd Ci się wzięło do podżeranie?
ja o tej godzinie np. już nie czuję głodu.
Zdrówka dla Oliwki Mała siostry tża miała to ciągle, można sobie tylko wyobrazić jak maluszek się męczy :/ Oby szybko jej przeszło..

Podżeranie nocne miałam zawsze, ale teraz przede wszystkim jest tak, że wracam z pracy o 22.30 i mimo że ok. 21.00 zjadłam kolację, to włącza mi się gastrofaza. Najem się byle czego, potem nie mogę spać, rano wstaję i mówię, że nigdy więcej. Potem przychodzi wieczór i jakbym dostawała zaćmienia, na nowo to samo. Człowiek to jednak głupi jest. Ale wczoraj mi się udało zawalczyć i o wiele lepiej mi się spało

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 12:16   #4576
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
bedzie seks ! xD
one nie gruchają do siebie, tylko jak je miziamy
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-04-05, 17:36   #4577
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czy będę chodziła to nie wiem, ostatnio miałam na sobie szpilki w październiku. Oglądaliśmy ostatnio na wódce płytę z wesela - jesteśmy na 75% nagrania, ryli w każdym bądź razie, później założyłam balerinki, laski hasały w szpilkach, a ja i tak byłam najwyższa
z tymże - dla mnie szpilki do szpilki. co n ajmniej 8 cm. poniżej to oszustwo o boże, żebyś wiedziała - mnie też zupełnie się na tym nie znamy, jedynie możemy liczyć na profesjoalizm weterynarza- a jak pisałysmy wczesniej, z tym bywa różnie..............

a je bez problemu? nie mialam szansy dawania antybiotyku psu, bo mój został od razu uśpiony ale koty nie znoszą tabletek tzn. antybiotyk spoko - bo ma jakis mięsny aromat, ale inne tabletki - to jest jakis dramat! wczoraj dalam mu tabletke przeciwzapalną i stało się coś, z czym jeszcze nigdy nie miałam do czynienia, on się tak obślinił, że był cały mokry dałam mu odpocząć i wymieszałam mu to ze smakową pastą na odkłaczanie :P wtedy nie protestował i przyjął to, co dawalm mu strzykawką w miarę bez protestu. kocham zwierzaczki mam nadzieję, że Ty nie masz pojęcia o takich problemach i nic mi nie doradzisz, jak powinnam postępować z kotem, żeby chętniej łykał tablety :P

jesteś perfekcyjną Panią Domu
TŻ cieszy cię z menu na jutro? ;D
Bo takie towarzystwo niskie się trafiło Dlatego tak się czułaś, zawsze tak jest Ale dla mnie to wystarczy, że tż jest wyższy i wtedy w tyłku mam resztę
A antybiotyk dostaje w zastrzyku, więc nie ma katastrofy z podawaniem tabletki
R. nie je tego ze mną nie daje się Teraz biedny otwiera lodówkę i WTF zero kiełbaski, frytek, kotletów, żółtego sera itp. tylko szyneczki, pomidorki i takie tam

Cytat:
oby jej pomogło!!
Ucałuj Oli od nas

Trzymam się!
Same warzywa, 1 jabłko i zupa. Ale wieczorem chyba jajko sobie ugotuję :P
Stary 2013-04-05, 17:44   #4578
agniesikk
Zakorzenienie

Agnes, biedna Oliwka! Ja kiedyś w przedszkolu dostałam zapalenia obu uszu. Pamiętam, że akurat siedziałam w samochodzie i nagle zatkało mi się jedno i drugie ucho, po prostu zrobiłam się głucha. Paskudna choroba. A u takiego małego dziecka to cierpienie widać 10x bardziej, bo płacze.

Monia, rozwaliłaś mnie tym oglądaniem szpilek Nie mogę.

Jezuuuu, już przez tę zimę nie mogę sobie poradzić z przetłuszczaniem włosów Myłam co dwa dni, a teraz już na drugi dzień to mam taki przetłuszcz, że nie da się z tym wyjść do ludzi. Na początku myślałam, że to wina odstawienia pigułek, ale jednak nie, bo jeszcze jak brałam, to już na drugi dzień miałam nieświeże włosy od czapki i grzejników.

Czas edycji: 2013-04-05 o 17:47
Stary 2013-04-05, 17:52   #4579
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Agnes ratuj, zrobiłam pół bum buma i padam z nóg, nie wiem czy się zmuszać dalej czy po prostu codziennie sobie próbować więcej? a może przerwa 5 minut i cisnąć?
kondycję mam zerową

update: odpuściłam, jutro mam nadzieję wytrzymać dłużej, booooże co za wstyd, 15 minut tylko a ja martwa jestem
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Edytowane przez Szaruch
Czas edycji: 2013-04-05 o 17:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 18:30   #4580
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania, używałaś Jantara Zaczęłam wcierać w tym tygodniu i już czekam na efekty

Agniesik, a kosmetyków do włosów nie zmieniłaś? Czapkę nosisz?
Stary 2013-04-05, 18:35   #4581
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, nie zmieniłam kosmetyków, ale zawsze noszę czapkę.
Stary 2013-04-05, 18:40   #4582
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może od tej czapy się przetłuszczają? Wiesz, zima dłuższa, dłużej nosisz czapkę niż zazwyczaj i może stąd ta reakcja :P
Stary 2013-04-05, 18:46   #4583
agniesikk
Zakorzenienie

Pewnie taaa. Już ma niby być cieplej, to mam nadzieję, że niedługo będę mogła zdjąć czapkę:P
Stary 2013-04-05, 18:51   #4584
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie taaa. Już ma niby być cieplej, to mam nadzieję, że niedługo będę mogła zdjąć czapkę:P
Ja już przestałam w to wierzyć

Co się obudzę i wyjrzę przez okno to jeszcze więcej śniegu
Stary 2013-04-05, 20:28   #4585
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej

oby jej pomogło!!
co Ty, i ją chwyciła choroba?;/ zdrówka! a wydatki w aptece, to jakaś masakra 80 zł na leki super. ja ostatnio 105 na leki, 160 na lekarza i 160 na wyniki, magia

Cytat:
ooo skąd ja to znam...tyle,że u Nas jest tak ze mną. Ja mało co lubię.
raz na jakiś czas wypiję leszka shandy albo warkę i tyle.
wkurza mnie jak jestesmy gdzieś u rodziny i ktoś mnie pyta czy pije i mówię,że nie, to wielkie oburzenie!
dokładnie tak jak u Was..
hehe. no bo może pijące towarzystwo krępuje się, gdy w ich otoczeniu przebywa ktoś niepijący - widzący co się z nimi dzieje po spożyciu :P a TZ pije? chyba też nie, lub nie za wiele, hm?

Cytat:
wyzdrowieje, zobaczysz
a daj spokój ... laski z tych sklepów naprawde mają coś z głowami. wchodzisz i już miara góra doł
widziałam to kiedyś! rzeźnia jakas!
kiedyś spróbuje.
w sizeerze masakra, mówię Ci xD w innych nie ma problemu no, masakra
Cytat:
na razie mam chillouty weekend z p90x. rozciąganie, joga, cardio...
na przyszły tydzień ruszam z fazą II. będzie ciężej, ale co tam! wytrwam jeszcze te 2 miesiące

btw. fajne tu butki, ale ja bym się zabiła 3 razy :P
1. fajnie u Ciebie jest jeszcze co rzeźbić ? ja trochę ćwiczę w domu, ale różne treningi, niestety nie idę wg rozpiski. za szybko się nudzę od maja będę chodziła na fitness i może na zumbę, bo tatuń da mi kartę multisport
chcemy wyskoczyc gdzies na majówkę, chyba nie zdążę schudnąć w d.pie, przytyć w cyckach i jeszcze wyrzeźbić brzuch przy okazji? nie? ;/ ajjjj.... :P hehe.

2. co Ty! własnie im wyższe tym bardziej wygodne i tym łatwiej nauczyć się w nich chodzić! nie mówię o jakiś hardkorach z mega platformą i szpilą 20 cm :P ale tak 12/13 najlepiej wymuszają równowagę i grację Jak moja siostra uczyła się zgrabnie chodzić na szpilkach, to ci ich trenerzy, czy choreografowie nie chcieli widzieć szpilek innych niż od 11 cm wzwyż. Kwestia wprawy.
Cytat:
Wygląda ostro, szkoda że nie mam takich sprzętów w domu Ale wszystko można wykombinować.

Ale ciało ma ideolo, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale nie wszystkie fimiki nagrywa ze sprzętami

cialo ma zaye.biste! chociaż denerwuje mnie ze swieci cyckami, i zakłada przymałe staniki :P ale nic, na mnie też przyjdzie silikonowy czas heheh zartuje :P

Cytat:
Bo takie towarzystwo niskie się trafiło Dlatego tak się czułaś, zawsze tak jest Ale dla mnie to wystarczy, że tż jest wyższy i wtedy w tyłku mam resztę
A antybiotyk dostaje w zastrzyku, więc nie ma katastrofy z podawaniem tabletki
dopoki jest wyższy to ja tez mam w tyłku, ale jak zaloze bardzo wysokie szpilki, to mam wrazenie, ze jest na rowni ze mna i dziwnie sie czuje :P
Cytat:
R. nie je tego ze mną nie daje się Teraz biedny otwiera lodówkę i WTF zero kiełbaski, frytek, kotletów, żółtego sera itp. tylko szyneczki, pomidorki i takie tam
widzę ta mine ;D

Cytat:
Agnes ratuj, zrobiłam pół bum buma i padam z nóg, nie wiem czy się zmuszać dalej czy po prostu codziennie sobie próbować więcej? a może przerwa 5 minut i cisnąć?
kondycję mam zerową

update: odpuściłam, jutro mam nadzieję wytrzymać dłużej, booooże co za wstyd, 15 minut tylko a ja martwa jestem
spoko mam to samo ;D
Cytat:
Bania, używałaś Jantara Zaczęłam wcierać w tym tygodniu i już czekam na efekty
si, tak ok. 2 lata temu używałam, szczerze to nie pamiętam dokładnie jak to było z tym jantarem, chyba miałam go ze sobą na jakiś wakacjach. wyroslo mi po nim bardzo duzo nowych wlosow, ale ja przelalam do buteleczki z atomizerem, psikalam na cale wlosy - nie byl to zbyt dobry pomysl, bo wlosy na dlugosi byly po nim dziwne, lepiej stosowac (wg mnie ) tylko u nasady
Cytat:
a jaka nosisz czapke?

Stary 2013-04-05, 20:47   #4586
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, mniej więcej taką: http://images.kangoo.pl/44513917/798...ala_pompon.jpg

także w tłumie mnie nikt nie odnajdzie, wszyscy mają takie czapki, hahahaha Mój TŻ nosi taką: http://www.armybazar.eu/data/inzerat...ominiarka2.jpg tylko że oliwkową
Stary 2013-04-05, 21:04   #4587
aniabaniaa
Zakorzenienie

fajna! lubię czapki z pomponami ;D mam szarą luźną, z futerkowym pomponem z h&m
czapka TZ to mistrz ;D może śmiało robić jakiś rozbój

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Ty założysz na głowę pończochę i też będzie

Stary 2013-04-05, 21:11   #4588
agniesikk
Zakorzenienie

No ba Tylko kto mnie poważnie potraktuje z moim wzrostem podczas napadu?

W ogóle też Wam Wasi TŻ opowiadają, że jak idą ulicą i jest ciemno, to kobiety przechodzą na drugą stronę? Mój chłop mówi, że tak ma, zawsze mam z tego bekę, bo nie znam osoby o łagodniejszym usposobieniu niż on Ze mnie pewnie niektórzy faceci też mają polew, bo przechodzę na drugą stronę, jak pustka na mieście, a widzę jakiegoś faceta Ale wolę dmuchać na zimne

Ale mam dzisiaj dzień, sapałam przy ćwiczeniach jak stary zboczeniec Straszne.

Czas edycji: 2013-04-05 o 21:12
Stary 2013-04-06, 07:10   #4589
aniabaniaa
Zakorzenienie

, jakie porównanie

Mój nie chodzi po mieście, także w sumie to nie wiem, nigdy się nie skarżył a ja jak idę sama, to czasami przechodzę, a czasami nie. zależy. jak stoją jakieś żule albo drechy to przechodzę.
też zależy, czy mam słuchawki na uszach, jak je mam, to mam wrażenie ze jestem niewidzialna xD nie wiem czemu tak:P

dziś zaczynam dietę

Stary 2013-04-06, 07:22   #4590
psyhe666
Zakorzenienie

Bania ja też
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości